Komentari na vest

Partizanu nekada trebalo pet punih sezona u Evroligi da bi došao do 20 pobeda

B

Bane15

pre oko 1 godinu

Al ih je gazda poslozio... alal mu vera. A mozda se igra iz ljubavi?
S

Sad je drugačije

pre oko 1 godinu

Sada imaju pare!
z

zar je bitno

pre oko 1 godinu

Pa i budzet im je bio 5 puta manji tih sezona :)
K

Karlo Veliki

pre oko 1 godinu

KK Partizan je jedan, ali su vremena razlicita... U vreme Vujosevica Partizan je stvaran od niodcega i sirovina tim, a ovaj od direktnih kupovina, pa je to razlog sto su nekada pobede bile retke... Drugo je sposobnost ZOC-a da kupovinom napravi homogen tim, za razliku od Covica, koji vrsla po rosteru, obezbedjuje pomoc razvojnom klubu FMP-u, i dovodi "Raduljice" kako ih Partizan ne bi doveo... Ocekujem da posle T8 i mozda jos jednog koraka KKP bude kaznjen na sastanku trijade AV, Covic, Terzic, zato sto je ove sezone bio bolji u EL od CZ i zato sto nije platio porez, i ostane bez polovine budzeta radi cega ce morati da rasformira sadasnji roster, a CZ dobije novac koji je trebao u budzet Partizana.. Za kraj, Vucic je izjavio da ocekuje da ce neko iz Srbije u naredne 2,3 ili 4 godine osvojiti EL, a ne ove. Verovatno je mislio na Borac iz Cacka, FMP iz Zeleznika ili Sloga iz Kraljeva, ne znam ko bi drugi?.
M

Mica Sekirica

pre oko 1 godinu

Ma to je ta cuvena instalacija koja za 5 sezona ima 20 pobeda u gostima i to u konkurenciji Zelene Gore,Le Mansa,Paniniosa,Gdinja,Roana,Avelina,Nansija...i ostale velesile koja danas ni ne postoje ili ne mogu da prismrde EL,ali oni misle ako su osvojili EL prosli milenijum onda trebaju svake god da igraju i budu u Top 8 i misle da se oni u EL loze na njihovo navijanje i da zbog toga isto moraju da igraju.
K

KKP 92

pre oko 1 godinu

Ma važno je da se vi dičite rekordom po poseti protiv košarkaške velesile Budiveljnik koji se već 2 sezone takmiči sa kosovskim klubovima u BIBL ligi.
M

Mica Sekirica

pre oko 1 godinu

Jel te boli taj uspeh koji ne mozete 10 god da oborite? Ako neka boli,nije bitno dal je Budiveljnik,Real,Barsa ili Spartak iz Subotice bitno je da rekord i dalje stoji. A to ko se lozi na posetu,to ste vi manjina,treba da apelujete Evroligi da izmisle neki trofej za gledanost bar nesto da dignete hahahaha
k

kk.Bezanija

pre oko 1 godinu

TREBALO JE NJIMA I 10-11 PUNIH GODINA DA U OPSTE VIDE EL,TEK KAD IM JE LICENCA KUPLJENA NA GOTOVO!
B

Bida

pre oko 1 godinu

Kkfmp kakoste u bgd i leskovcu jel postojite xaxa
H

Haspaz

pre oko 1 godinu

Sine,pa vi je niste igrali 20 godina pre Vučića 🤣
g

gospodar

pre oko 1 godinu

Crnih, uskoro dolazi u FK. Radosti nase
C

CikaMirko

pre oko 1 godinu

Marjanovic premijer drzave o u isto vreme predsednik Partizana. "Partizan ce deset godina biti sampion za redom". Hvala Cika Mirko
R

Ros

pre oko 1 godinu

Kada smo mi dominirali aba ligom i isli na f4 el, Mirko Marjanović je već bio pod zemljom. Ali ti nemas vise od 12 godina pa to ne znas i to je ok, ali nemoj brate mili da lupetas gluposti.
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Koliko je Zvezdi trebalo i koliko puta je Zvezda uopšte igrala???
d

dr.Nebojsa

pre oko 1 godinu

Zvezda igra EL i osvaja sve titule redovno vec preko pune DECENIJE,a fuzionisana igokea isto toliko titule i EL videla nije,to je cinjenica i istorija koja se ne moze izbrisati preko noci!
e

eto da znas

pre oko 1 godinu

samo dve sezone za top 8
@

@dr.Nebojsa

pre oko 1 godinu

Koliko onda tebi traje decenija - 5 godina?
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Gde ste na fudbalu mukice. Na fudbalu ne važe časovi ljubavi??? Opet ste pokazali da ste navijači rezultata a ne kluba. Zvezda je za vreme Lukića bila još u goroj situaciji nego vi sada, pa je na stadionu Zvezde bilo po 20, 30, par puta i po 40 hiljada ljudi, u najvećoj krizi i bedi u klubu. U EL smo ispali 5, 6 kola pred kraj, pa je u poslednje 4 utakmice bio pun Pionir i bilo vrhunsko navijanje.
M

Mislim da, da

pre oko 1 godinu

Hiljadu puta izrečena laž ipak neće postati istina. Što se mene tiče samo nastavi, a može i onaj preko Drine. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
P

Penzioner

pre oko 1 godinu

Ono sto ima Partizan to Zvezda nece imati nikada, komsiju svetskog prvaka. Mada, 20 pobeda je 20 pobeda. Ovakvih tekstova bice jos mesec dana a onda pocinju price iz drugih sportova a vas tamo biti nece, jbg. Liga Evrope se igra u 8 zemalja Evrope, a LŠ kroz kvalifikacije u celoj Evropi. Da li bi bila vest da je neko u LŠ imao 20.000 gledalaca?
e

eh eh eh

pre oko 1 godinu

ja isto volim zvezdu ali ga pretera 🤣 pogotvo ovo za vreme lukica 🤣
B

Bida

pre oko 1 godinu

Fudbal samo gledaju pravi cigani namesteno prvenstvo pre pocetka
r

retro

pre oko 1 godinu

Hahah ma nemoguce. Nije to taj partizan
B

Bane15

pre oko 1 godinu

unistava ih vlast...kazu
l

ljudi moji

pre oko 1 godinu

sva ova prepucavanja navijaca Partizana i Zvezde vezana za to ko je moralniji,poslusniji ,pravedniji tim,ko je zrtva,kome se daju pare a kome ne kao ,bla bla bla a ne zna se koji tim je gori ,padaju u vodu kada sam procitao komentar na ovom sajtu vezano za Bogdana Bogdanovica a to je ‘ bogdan Bogdanovic je nadmeni poluigrac,epizodista u el..koji bi sada u el imao prisek 8 poena po mecu 😳😳sunce ti dokle ide ova mrznja samo zato sto je igrao za partizan
n

na.njega.mislis

pre oko 1 godinu

Bogdanovic iz FMP a?
j

joj

pre oko 1 godinu

Izvini sto ne mislimo da je najbolji ikad, i zamisli kada ti mazes Jokica koliko si bezobrazan
i

ivan3333

pre oko 1 godinu

Ne nego iz Žitko basketa.Bogdan je igrao za FMP 3 utakmjce kao pozajmljeni igrac nw Final 8 juniorske evrolige 2010.
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

Kampaco ima ugovor na 700 miliona po sezoni
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

Nema na 700, ali je imao ove sezone na 1,8m za par meseci, a za sledecu 2,5m ako ostane, plus obestecenje Realu koje sigurno nece on platiti od ove svoje zarade...
p

podesen

pre oko 1 godinu

Nije imao 700 miliona ,vec 1,8 m za 6 meseci,opcionu iducu za celu sezonu 2,5 m evra i ona tamo 2,6 m.Sve ukupno ako ostane do kraja 2025 g- 6.9 miliona evra a tad ce imati 35 g.To nije hteo,citaj mogao KK Real da plati,primer Tavarez sada ima 1,9 miliona evra,istice mu ugovor na kraju sezone,trazi im 3 miliona e za novi ugovor po sezoni i oni se premisljaju,a dominantan centar kakvih nema na trzistu.A sad 1,8 za 6 meseci sto ima,pa to u nba ne bi dobio.Otvorio se zna se ko,kakav Covic,on se bio otvorio za onog Jovanovica eto toliko imao.
@

@dzoni

pre oko 1 godinu

ako je papapetru sam platio svoje a nije morao po ugovoru, zasto kampaco ne bi, kada on to mora i po ugovoru. ili ona stara, svi placaju da dodju u partizan a zvezda igrace koje niko nece(dobric, lazic, mitrovic...) placa milionima? neki u bajke veruju ceo zivot.
@

@Dzoni

pre oko 1 godinu

Nije to nista za Zocovih 6 milki godisnje i 18 , za 3 godine.
V

Virdzil

pre oko 1 godinu

Ima i Zelimir mesecno 500 000 x 36 meseci.
g

gostinho2

pre oko 1 godinu

Cuj Zelimir 500 000 mesecno, zeznuo si se, to mu je nedeljna plata 500 000 x 54 (nedelje) pa racunaj , ali moze nam se Virdzile!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

U dinarima? Ima više.Oko 900 miliona dinara.
V

Virdzil

pre oko 1 godinu

Ako po vama Kampaco kosta 7 miliona, kao sto pricate sa 32 godine, Zelimir kosta 3 puta vise koliko god zaradjivao Kampaco.Na svaki 1€ Kampaca, ide 3€ Zelimirova.

Za gostinja

pre oko 1 godinu

Ma moze se vama sve, osim sto vam se nije moglo, da idete u skolu. Na koliko je potpisao ugovor, na godinu i dve nedelje?
n

naravno da je trebalo

pre oko 1 godinu

A trebalo im je svake sezone jos 10-15 miliona eur,kao i Zvezdi.Da su imali buđžete kao ove sezone osvojili bi EL sigurno bar jednom i Zvezda i Partizan.Navijam za Zvezdu, ali ono što je Dule Vujošević radio u EL sa ubedljivo najskromnijim budzetom i najmlađim timom za svako je poštovanje.
T

Tihon Stavroginov

pre oko 1 godinu

Bas tako... Jos jednom parafrazirao bih ML Kinga i preveo na to, da danasnji BG blizanci (pisem kao nekadasnji navijac Partizana) su sramota za srpski narod... Njima se prikriva los (da ne pisem bedan) polozaj-standard naroda... Rukovode se maksimom hleba i igara uz kraduckanje, ne mož' nikom da skodi....
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Tihon Stavroginov | Kod onog, nekadašnji navijač Partizana prestao sam da čitam. Ne postoje nekadašnji navijači Partizana, samo oni koji to nikada nisu ni bili. I taj tvoj komentar, s citiranjem neke velemisli, ko zna koga, čemu on služi?
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Svaka ti čast...Jeste da si sa druge strane barikade ali ti si navijač...Pošten i korektan..E takvih nama nedostaje u srpskoj košarci
p

pa.sluzi

pre oko 1 godinu

Da ispadne intelektualac, navodno.
L

Ludilo mozga

pre oko 1 godinu

Da doguramo do 25 pobeda u ovoj sezoni pa neka nas ugase
e

ejao

pre oko 1 godinu

Ako ih nije sramota. Hahahaha
е

е

pre oko 1 godinu

Немојте им то писати, ипак су они били непобедиви, само нису ималу среће.
x

xx

pre oko 1 godinu

Savic je pravi Srbin
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Још да имамо неограничен буџет као скоројевићи из Железника, где би нам био крај...
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Kraj vam se svakako bliži!!
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Pa imate najskuplje EL igrace, najskuplju halu, trenera.Najveci budzet na Balkanu jsd ima, jedan od najvecih u EL.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Hvala gospodaru na ovome. Dobili smo neograničen budzet na pocetku sezone, dovely najbolje iz Makabija, Pao, Armanija, Barselone, da nije bilo njega ko zna sta bi bilo, hvala gospodaru AV
o

on je

pre oko 1 godinu

gospodar crvenih,a ne nas i nikad nece ni biti...
H

Hezonjizam

pre oko 1 godinu

Hezonja i Musa ne pamte poljupce u Areni
9

999

pre oko 1 godinu

Meni nista nije jasno.. jel sad ovaj sistem takmicenja tezi ili je onaj prosli? Crveni stalno ubjedjuju da je ovaj najtezi, a evo prve sezone odmah 20 pobjeda.. Zamislite kakav bi skor taj fenjeras imao u tom proslom sistemu onda.. Njima bi trebalo 16 sezona da dodju do 20 pobjeda😂 kad ne mogu sad sa toliko utakmica i tolikim budzetom, sta bi tek tada mogli😂
3

3:2

pre oko 1 godinu

3:2 pobede. 1:0 trofeji.
h

hanter

pre oko 1 godinu

Lova bato
g

glok

pre oko 1 godinu

Fenjeras imao u tom sistemu imao 6-4, a Bursa pfc jsd, imao 3-7 misli o tome.
m

mile led

pre oko 1 godinu

Radujte se Srbi, Partizan nam je posle toliko godina mraka i sivila vratio veru u klupski sport. Partizan je Srbija, Srbija je Partizan!
s

strendzer

pre oko 1 godinu

A u Partizanu, najmanje srba... I to sto ima je upitno...
I

Igokea laktasi

pre oko 1 godinu

Sad imaju treci budzet po redu u Evroligi pa je laganica
8

888

pre oko 1 godinu

Kako bre treci sad ? Zar nije prvi? Secas se, 10 igraca sa milion i vise, trener 3m...
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Ako mislis da je budzet Partizana od 17.mil.evra treći u Euroligi onda sta reci za Zvezdin budzet od 20.mil.evra.Ipak moramo svi biti iskreni da taj vas budzet od 20.mil.evra se delio na dva kluba(FMP i C.Zvezda)ali da vam je ipak i kao takav priuštio najskupljeg igraca u Evropi Kampaca koji je za sezonu i po nagradjen sa 5.mil.evra.
B

Bida

pre oko 1 godinu

Upravusi imamo 3 budzet a fmp 1 jer argentinci kostaju 11 milki ko ceo kkp
@

@Saša

pre oko 1 godinu

Budzet partizana nije 17, vec 23+ miliona svakako veci barem 6-7 miliona od Zvezdinog.To je jasno svima koji znaju da saberu 1+1.
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Samo se nadate na kraju NULA!
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Mozda tih godina nismo bili nesto u Evroligi ali smo u domacim takmicenjima gazili sve redom.Posebno ona dva kluba sto imaju istog vlasnika.
t

terta

pre oko 1 godinu

a onda se pojave leBranko i Radonja, i ugase instituciju....
P

Pih...

pre oko 1 godinu

Ostoja ne zna istoriju Igokeje,
B

Bida

pre oko 1 godinu

Ali kazenam odtoja da je doktorirao istoriju fmp radnickog i kakose corke i thorza i abolirani iz hotela radmiloc kako lazu evro ligu i namestaju prvenstva
O

Ostoja Mijailovic!

pre oko 1 godinu

Zasto su igrali rekreativno, ja sam zbunjen
5

56789

pre oko 1 godinu

IDEMO DO 25 POBJEDA U EVROPI OVE SEZONE
D

Dingo

pre oko 1 godinu

A jos tada bili timovi tipa sljonsk,zelen gora,ostende...
d

dexiko

pre oko 1 godinu

I onda je acika surdukno 30 mil.€
1

118-77

pre oko 1 godinu

16.04.1992. PARTIZAN POSTAO PRVAK EVROPE. HVALA TI PARTIZANE MOJ.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

SAMO PISITE O PARTIZANU I EL. BOLI IH JOS VISE, DAJTE JOS 10 TEKSTOVA DANAS, POSIPAJTE SO NA RANE!!!!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Svim Zvezdašima i svim Srbima Hristos Voskrese. Navijačima partizana sam čestitao prošle nedelje.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Mnogo bolesno na današnji najveći hrišćanski praznik. Ali šta drugo očekivati od tebe? E moj Srbine, pored tebe i tebi sličnih neprijatelji nam nisu ni potrebni.
d

djon

pre oko 1 godinu

Vito i jos Korleone cestita srbima .....ti si kao srbin...eeee mozgu bas si pukao...sad se pokri usima i ne javljaj se vise.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Djon. Taj Nik sam uzeo zbog Terzića. Smeta ti moj Nik, a ne smeta ti onaj vaš Šakur, koji je inače isto bio čistokrvni Srbin u realnom životu. A i vodio je zdrav život i bio skroz normalan dečko, verovatno ga više i nema zbog toga.
K

KORENI

pre oko 1 godinu

Baš mnogo pišete o Partizanu... Zašto recimo ne pokrenete ideju da u okviru projekta "Otvoreni Balkan", na koji je predsednik veoma ponosan, njegov omiljeni klub Crvena zvezda gostuje u Tirani, kao 1946. godine kada je tamo išla da igra prijateljske mečeve?
b

branko8

pre oko 1 godinu

to spremaju za godišnjicz
I

ISPRAVKA

pre oko 1 godinu

Ipak je to bilo 1945. godine.
P

Pih bre

pre oko 1 godinu

Tad nisu bili Institucija i avagarda more...
O

Ognjeeeen

pre oko 1 godinu

Tvoj klub tad nije ni postojao
T

Tihon Stavroginov

pre oko 1 godinu

Da, ali tad je ima 20x manji budzet i mnogo toga nije bilo vezano za... ma bolje da ne pisem dalje...
I

Instalacija je

pre oko 1 godinu

Svakako obelezila svetsku kosarku.Jedina je ekipa koja je po starom sistemu EL prosla grupu sa dve pobede i to tako da je u poslednjem kolu PAO trebao da izgubi kao domacin a vi prepostavite ko je tada bio trener Panatanaikosa.Ove godine svi kosarjaski portali su brujali o oni 104 slobidna bacanja u tri vezane utakmice.Protiv Splita 35 a Split 17 i pobedili sa poenom razlike.Protiv Zvezde 38 a Zvezda 24 a protiv Cedevite 31 a Slovenci 21 i pobedili sa 3 razlike.Portali su komentarusali cak i objavili da se to ni u NBA nije dogodilo i ako igraju 8min duze.
m

miki333

pre oko 1 godinu

I moja baba bi sa tolikim budzetom usla u top8 i podmetanjem noge zvezdi preko bodiroge. Budite posteni pa napisite da li bi zvezda imala isti uspeh da nije minirana preko el i Bodiroge...
G

Grobari1970

pre oko 1 godinu

Partizan je sa jos manjim budžetom i jos skromnijim rosterom otisao na Final Four 2010 godine.
G

Gost6699

pre oko 1 godinu

Pa druze,samo Nedovic,Vidoza,Kampaco i trener Ivanovic imaju ugovore,kao ceo Partizan sa sve ekonomom.Tu ne racunam obestecenje Realu od skoro tri mil eura za Kampaca.A to da su svi protiv vas,to jeste.i EL,Bodiroga,svi klubovi EL,Savic,drzava,Evropska unija...bas da se covek rasplace,evo suze krecu...
R

Raša77

pre oko 1 godinu

Ala si se prosrao sad...
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Vi imate VAšeg Boga, naš je Dejan Bodiroga! Da niste krali, muljali i falsifikovali dokumente mogli ste i do TOP 9. Ovako ste se samo dostojno oprostili od Evrolige. I Evrokup je za ljude
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Jesi realan? Podmetanje noge,mi vama?Koliko godina imas leba ti???
@

@Gost6699

pre oko 1 godinu

Pa druze samo Zeljko za 3 godine dobije, koliko Zvezda za 3 godine sa sve mladjim kategorijama i prvim timom.
0

011.011

pre oko 1 godinu

Samo covek bez grama sivih celija moze kaze da Zvezda placa Kampaca sa sve Realom 7 miliona.Toliko ne kosta Mirotic najskuplji igrac EL sa 5 ubeljivo, ali spin jsd-ovaca je opste poznat
S

Sasa Kovacevic pevac

pre oko 1 godinu

Srecan praznik Ostoja <3
Ж

Жекс

pre oko 1 godinu

Нису имали буџет тад од 30 милиона.
M

Milioš111

pre oko 1 godinu

Crveni ohladite malo makar danas, HRISTOS VASKRSE, SRECAN PRAZNIK SVIMA,PARTIZANE MOJ IDEMO U NOVE POBEDE.

1992

pre oko 1 godinu

zvezda ona stara imala 1998/1999 dvije pobjede i osam poraza, a sledeće sezone 1 pobjedu i 9 poraza. Hahhahaha, ali dobro ne sjećaju se oni zvezde, imaju sad efenpej koji na sličan način igra, jer zauzima pozicije od 12 do 18 bez šanse za top 8.
P

Pa nema

pre oko 1 godinu

Svako srece kao instalacija pa da sa dve pobede prodje u drugu fazu i to tako sto se ceka rezultat Panatanaikosa kao domacin a imas pravo da pogadjas ko je tada bio trener Panatanaikosa.

1992

pre oko 1 godinu

Drug ili tuži učiteljicu ili se vrati u prvi razred osnovne.
p

praznik je

pre oko 1 godinu

Opustite se komsije...danas mozete da lupate jaja...za razliku sto lupate na svakoj nasoj vesti.
B

Breza89

pre oko 1 godinu

Ja ne slavim uskrs ja stancam tekstove za mog Ostoju
a

alo bre

pre oko 1 godinu

Ne radite to...apoteke ostale bez zaliha.
Z

Zufer Avdija

pre oko 1 godinu

Psiholozi kažu kad je najveća euforija tad stiže i najveće razočarenje.Ali da se mi bavimo tiketima koji život znače jer u klađenju nesme da bude emocija.Dakle,prvi meč +13,drugi meč +7 i u areni -4 na KKP.Na sto evrića 734e.Evo gospođa skače opet prvi red vile u Haniotiju.Hvala orlovači za divan holidej!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Niste ni svesni da sada kada dođe mart imate najteži raspored a nama počinje da igra Kampaco sa kojim smo nepobedivi
L

Luka994

pre oko 1 godinu

Šta im radite i na praznik hahah
H

Hočevar

pre oko 1 godinu

Nekome je praznik danas, a vama je bio pre nedelju dana.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Napisala crveno-bela idea ivo lola ribar stjepana supanca slavko komar
l

lullll

pre oko 1 godinu

Sto bi se reklo partizan de rekreativo
a

ajmeee

pre oko 1 godinu

Igokea rekreativos
O

Otkud vi

pre oko 1 godinu

Na crveno slovo u ovolikom broju na portalima? Srbovanje nista?
a

asi

pre oko 1 godinu

Normalno kad je tada bio sistem da je bilo 4 u grupi u kojoj smo uvek bili najslabiji tim. Kao danas kad bi bili sa Olompijakosom,Barsom i Makabijom u grupi. Pa napravi ti pobede bato...
D

Da, kako ne

pre oko 1 godinu

Ma da, Budiveljnik, Prokom Trefl i Opel Skajlajnersi su bili sile tada
M

Ma

pre oko 1 godinu

Poljaci, Belgijanci i ekipa su uvek bili sam krem Evrolige
g

gost1717

pre oko 1 godinu

Bio je i Ortez i sl..kad je bilo 6 timova u grupi, pa ste bili na dnu, poluprazna hala zviždala Dulou i ekipi..sve je u timu, odnosno parama! Vi ste nekada imali dosta para na raspolaganju, kupovali Robertsa, Tomasevica od nas..ali nikada nije bilo para kao u poslednje dve godine! Kupovati Pantera, Ledeja iz Armanija, koji ne moze da parira vasoj ponudi..pa onda Exuma, gde ne moze Barsa da parira..tako da je i ocekivan plasman u top 8. Cudo je samo Zalgiris tu..njima svaka cast..em domaci igraci, em dosta slabiji budzet!
N

Nego sta..

pre oko 1 godinu

Sad bi Ostoja rekao da su igrali rekreativno...
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ostoja bi rekao ali budžet to ne govori.Najveći budžet u istoriji srpskog sporta.Pa samo Kampaco i onaj depilirani su preko 10 miliona
b

bankomat...

pre oko 1 godinu

Trebalo im je samo 30 miliona ove sezone sica

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Koliko je zvezda imala pobeda u sezonama 1998/99 i 1999/2000 i da li je mozda tad izgubila jedno mesto za tadasnju SRJ? Grobari, srecan nam Djordjevdan!
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Imala 2-8 prve sezone koju si naveo, a druge 1-9. Hahahhaha
i

igor978

pre oko 1 godinu

Anđušiću se zahvaliti za sledeću sezonu i onom Grku, za njihov zbir plata kogu se dovesti mnogo kvalitetnija igrača sa rotaciju. Anđuša je potpuno razočarenje, lik potonuo načisto, a Papapetru preslab u odnosu na novac koji je izdvojen za njega. Grk prima godišnje €900K. Lesor igra za 200K manje, dalji komentar nije potreban
n

nemas

pre oko 1 godinu

ti pojma...ima ko misli kod nas i zna ko treba ko ne....zadrzi za sebe to razmisljanje...sta kad dad np.Andjusic protiv Reala odluci koju utakmicu,a za Papapetrua pogotovo si zglajzao jedan od najpetniji igraca,a to sto ti gledas povrsinski ...ma odmori.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Marinkovic umesto Andjusica, Lucic umesto Papapetrua, Milutinov kao dodatak. Egzum, Madar, Avramovic (Jaramaz), *Drezgic Panter, Marinkovic, *Glas, *Jovanovic Naneli, Lucic, Trifunovic Ledej, Smailagic, *Vukcevic Milutinov, Lesor, *Koprivica, *Mikic
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ne diraj Janija, nemaš pojma koliko je važan u odbrani. Anđuša se nije uklopio u igru ekipe nikako
G

Gosten

pre oko 1 godinu

I onda je drzava uletela silne milione,stopirala placainje poreza,dala im arenu i vise nego dzaba i wow,odusevljamo se sa top osam sa sestim budzetom evrolige.
n

ne valja

pre oko 1 godinu

danas lagati....
B

Bida

pre oko 1 godinu

Mislis o tvom fmp klubu dzabeti udbaska propaganda
O

Oggie

pre oko 1 godinu

Mi smo bar do sad opravdali ulozeno, a tvoj predsednik kluba nek se zapita gde je poslednjih 10 godina spucao silne milione
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Nama je bio uskrs pre nedelju dana, Ipak smo mi Hezonje
@

@ssss

pre oko 1 godinu

U prvom delu sezone kada smo igrali bez dva bitna igrača u rotaciji Smajlija i Avrama smo nesretno izgubili dobijene utakmice protiv Baskonije,Armanija,Zvezde,Asfela.Tako da je ovaj skor od dvadeset pobeda mogao biti i veći.Ali treba biti realan,ovo je fantastičan uspeh u prvoj sezoni u Evroligi posle duže vremena.Zadržati ovaj tim i uz još dva pojačanja sledeće godine F4 i napad na Evroligu.Uzgred i ove godine ne bi bilo nemoguće da uradimo nešto veliko.
s

smajlagic

pre oko 1 godinu

je vrlo bitan sraf u ovoj ekipi, cisto da neko faulira centre, da se ne kaze dzabe ulozenih 1.5M evra za 2 sezone

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nije Asfela nego Asvela, a nesrecno smo izgubili i od Valensije i Fenerbahcea kod kuce.
S

Sta kaze ostoja

pre oko 1 godinu

REKREATIVO AHAHAHAHA
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

Covke ti li si? Prolupao totalno?
b

bakutaaa

pre oko 1 godinu

Nista drugi format? Nista 34 utakmice u sadasnjem f.?? Eto nismo igrali godinama ali odmah bolji rezultat od kk kampacocovkefmp, naravno i rekord od 20-14.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Koliko je rahmetli zvezda zabelezila pobeda u sezonama 1998/99 i 1999/2000? Pisi malo i o tome. Grobari, srecan nam Djordjevdan!
O

Ostoja @

pre oko 1 godinu

KK Rekreativo Partizan
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Hvala gospodaru na ovome. Dobili smo neograničen budzet na pocetku sezone, dovely najbolje iz Makabija, Pao, Armanija, Barselone, da nije bilo njega ko zna sta bi bilo, hvala gospodaru AV
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Hristos Voskrese grobari, još mnogo ovako ponosnih Uskrsa da dočekamo.
O

Oh boze

pre oko 1 godinu

Vaz uskrs je bio pre nedelju dana.
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

Kk Rekreativo sledeca sezona! Sta ih briga,sa 2 pobede i 6 poraza su isli dalje..
O

Okoreli zvesdas

pre oko 1 godinu

Dobra je bila i Zvezda ali Partizan ove godine zaista razvaljuje i dominira.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Gde i kad je bila dobra Zvezda? U nebitnim utakmicama ?
b

bre

pre oko 1 godinu

Dosta je vise brate...
g

gost028

pre oko 1 godinu

a sad mu je trebalo samo 20 miliona
b

brt

pre oko 1 godinu

ajme hiljadu tekstova
S

Svasta

pre oko 1 godinu

Uporedjujete broj pobeda kada je nekad bilo 16 ucesnika sa sada kada ima 18 ucesnika oh boze....
A

Asad

pre oko 1 godinu

E jeste naporni za medalju
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Pa normalno da ce da pisu kad ljude Partizan najvise interesuje. Svaka vest po 200 komentara, i verovatno medju najcitanijim tog dana. Da ima 2 komentara, pisali bi jednom u mesec dana. KK Partizan je sad u top trendu i medju vama zvezdasima. Vi pisete vise o njemu nego o svom klubu.
z

zna li se

pre oko 1 godinu

sta je Naneli juce pojeo, koliko ie spavao....
p

pera m

pre oko 1 godinu

pa manje utakmica se igralo

Bojank91

pre oko 1 godinu

Najbolja škola košarke u regionu
C

Cirkus

pre oko 1 godinu

Hahahahahahah rekreativo
G

Grobarija

pre oko 1 godinu

Tad mu je trebalo i pet godina da dostigne broj tekstova na portalima koji sad dostigne za 5 dana
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Ih, pet sezona za 20 pobeda? Nemoguće. Oni tvrde da su harali Evroligom.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

A zasto nigde ne pise koje su mesto tada bili u toj grupnoj fazi? Mozda zato sto bi u svakom drugom redu pisalo da su bili poslednji?
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Moguće, vaša prednost je to što ste mogli uvijek da birate, od 12. do poslednjeg mjesta i niste mogli da priđete top 8 sve ove godine (osim jednom), pa je nevažno jeste li bili 11 ili 16 kad nijednom nije bilo blizu top 8.
S

Stefan 21

pre oko 1 godinu

Poredjenje vam nije na mestu.Samo toliko.
B

Bojane brate

pre oko 1 godinu

Je l ti to imas dnevnu kvotu tekstova o top 8 Partizana?
l

lop

pre oko 1 godinu

(ispadanje u grupnoj fazi) institucija nate ahahhahahaha
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Nekada nisu imali jedan od najvecih budzeta u EL i najveci ikada u ex-Yu kosarci, sada imaju. Ali hvala za ovaj clanak, jer iako je napisan da se nastavi smaranje sa top 8 Partizana kao da je to nesto nezapamceno i epohalno, sto sa njihovim budzetom i nije nista posebno, niti je zapravo bilo kakav merljivi uspeh, otkrio je ono sto mi Zvezdasi godinama pricamo - Partizan se kad je u nasoj kosarci "dominirao" u EL brukao. Od 13 ucesca, 7-8 puta je bio (pret)poslednji u grupi, i to sa smesnim ekipama kao protivnicima. Svega toga ne bi bilo da tad Zvezda nije unistavana sistematski, ali stvarno, a ne kao oni sada. Hvala jos jednom jer sad znamo ko se zapravo bruka u EL. Da ne pricam opet o onom odnosu pobeda i poraza i slicno, znaju i vrapci na grani da je Zvezda i tu bolja, iako je igrala protiv daleko jacih protivnika nego oni.
9

999

pre oko 1 godinu

Aj brojilo nemoj makar danas plakati, danas je veseli praznik🥰

1992

pre oko 1 godinu

Dva puta što ste igrali 98 i 99 imali ste dvije pa jednu pobjedu, tako da većih bruka od vas nema. Tim tempom, do 20 pobjeda bi došli za 13 sezona. Smiješni. Ovaj novi klub u 8 9 sezona se plasirao jednom u top 8, a potrošio grdan novac što na skupe strance i iskusne, što na iskusne domaće igrače koje ste dovodili.
A

Ahahahahahh

pre oko 1 godinu

Jel su to Rekreativno igrali Evroligu?

1992

pre oko 1 godinu

Šta vi poredite Bože. I onda ovi iz železnika komentarišu a nisu igrali EL 16 godina. Ne znaju ni kakvi su formati bili, i da Partizan tada nije dovodio uglavnom nikakve, a kamoli skupe strance kao oni u poslednjih 9 godina. Format je bio da od 4 ekipe koje dobiješ u grupi, 2 su ultra jake, tipa Real i Olimpijakos i tu su 4 poraza zagarantovana. Omakne se još jedan protiv ostale 2 ekipe i nema ništa od prolaza dalje. Znači 8 do 10 utakmica od kojih 4 nema šanse da dobiješ. Al šta ja to pričam ljudima koji prate košarku 8 9 godina, a Partizan prije 31 bio osvajač EL. Zbogom ostajte rođaci. Imamo obaveze protiv Reala, a vi plačite.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Te dve slabe sezone kad su svi iskusni igraci otisli I sve igrali nasi od stranaca u toj sezoni bio Haus I narednoj Blejk Step.
Ž

Žeks82

pre oko 1 godinu

kakva vest , računate one igrače Partizana i ove sad , nebo i zemlja u igračima, a i u budžetu...
l

lazna institucija

pre oko 1 godinu

najzad neko napisao da im je trebalo citavih 5 sezona da udju u top 16
А

Алекса977

pre oko 1 godinu

А колико је требало ФМП-у? Имаш лоло објаве о свом клубу па уживај у њима. Или не.
K

KP

pre oko 1 godinu

Pokazao je svoj kvalitet žoc svaka mu čast
Z

Zoc rumenko

pre oko 1 godinu

Pokazao je sa 30 miliona ulozenih ove sezone....
n

nR

pre oko 1 godinu

Dosta teze je nekada bilo. Ne moze da se poredi.
r

raduljica

pre oko 1 godinu

ko je lud jos da ide na treninge, za 800 000 e sedim kuci. kuzmic , lazic..peremo..
i

igor978

pre oko 1 godinu

Ma samo lagano matori, mora neko i da pere…Ne može se živeti samo od fabrike limenki 😁
B

Bojan xy

pre oko 1 godinu

Nekada Partizan nije igrao sa osam stranaca,od toga vecina njih su ucestovali kao bitni igraci na fajnal foru u ekipama iz kojih su dovedeni.Mnogo je teze bilo tad doci do osam najboljih.
B

Bojan xy

pre oko 1 godinu

Nekada Partizan nije igrao sa osam stranaca,od toga vecina njih su ucestovali kao bitni igraci na fajnal foru u ekipama iz kojih su dovedeni.Mnogo je teze bilo tad doci do osam najboljih.
a

ajooooj

pre oko 1 godinu

opet krecu totalno nebitni tekstovi....
m

molba

pre oko 1 godinu

Dajte jos vesti o kk partizan, nemamo dovoljno informacija o lesorovoj tetki, sta su im hobiji, skupljaju li salvete, kako ostoja provodi praznike, sta radi sale kovacevic.
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

Pa kad citas sve i komentarises, naravno da ce pisati, jer mora da se pise o najpopularnijem timu u Evropi...