Komentari na vest

Partizan se neće žaliti na Lesorovu kaznu

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Naravno da nece Partizan je gospodski klub.
s

sapienti sat

pre preko 1 godinu

Kazu: "mis kad udje u tikvu, misli da je u njoj ceo svet." Tako i Lesor kad udje u Arenu i vidi 17,000 Grobara iza sebe misli da moze da divlja i radi sta hoce kao da je u dzungli, a ne u pravnoj drzavi.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Pravna država. Kraj vica.
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Partizan treba da kazni svog igrača za neprimereno ponašanje i rušenje ugleda kluba.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Podseti me, koliko je Zvezda, ali i ABA, kaznila Vildozu zbog udarca u potiljak igraca Cibone?
K

KKPARTIZAN

pre preko 1 godinu

Evo važi brate, samo kaži koliko da ga rebnemo i to ti je završeno. 🤣
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Kada je igrao u Zvezdi Lesor se nije tako ponašao. Imao je incident u Monaku i to je bio jedini takav ispad u njegovoj karijeri. Do dolaska u Partizan. Za nešto manje od dve sezone minuli rad se ogleda u hvatanju za međunožje, pokušaju fizičkog obračuna sa nekim iz publike (nakon utakmice), saplitanje Holinsa tokom utakmica, skoro na identičan način saplitanje Kampaca u polufinalnoj utakmici kupa i pokušaj fizičkog obračuna sa Vildozom nakon toga, slikanje pored uvredljivog transparenta, vođenje navijanja uz pesmu "j..i cigane", simuliranje kontakta pa pokušaj obračuna sa Peteuševim a nakon završetka utakmice zaletanje ka Petruševu, odgurivanje i udarac u lice. Zajedničko svemu ovome je da Lesor nije nijednom kažnjen. Čak ni košarkaški. Za saplitanje Holinsa i Kampaca namernom ličnom greškom, za simuliranje tehničkom a za pokušaj obračuna još jednom. Pitanje šta je skratilo fitilj Lesora i ko bi od nas izdržao da se ne ponaša tako ako bi nekažnjeno prolazio. Nemam nikakav problem ni da igrači provociraju jedni druge, da dođe i do koškanja ali tu su sudije koje imaju moć da sve zaustave kada se pređe granica. Ili granica za neke postoji a za neke ne. Ponašanje igrača je i ogledalo trenera. Svi oni koji kao argument potežu Jokića moraju da znaju da se to dogodilo za vreme trajanja utakmice, da je protivnički igrač išao da povredi Jokića i da je Jokićeva reakcija bila preterana. Isto važi i za slučaj Nelsona i Milutinova. Milutinov je ušao u klinč sa Nelsonom i nakon što ga je Nelson odgurnuo počeo je da vitla pesnicama ka njemu, potom ga je Radenović odgurao a Milutinov pokušao i njega da izbomba, pa potom Simonovića da bi ga tek onda Nelson izvrnuo. Pre toga Milutinovu nije sviran čist faul u napadu kada je dva puta laktom u grudi udario Katića. Ovo su sve bile situacije koje se dese jer ni Jokić, Milutinov, Nelson ni ostali nisu ponavljali takvo ponašanje. Kod Lesora je ono prisutno u kontinuitetu. I to je ono što je problem.
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Izlupao si se za sve pare, ali šta drugo očekivati od "objektivnih" pantera iz Železnika.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Tako je brate tačno se sećam Lesora u zvezdi, u kariranoj košuljici ispeglan spreman da uči, tih nenametljiv. Odvajao od plate za ljude koji nemaju, pomagao siročad i nemoćne, žene i odojčad. Nije tražio platu, samo da bude član tih zaštitnika pravde i nemoćnih u zvezdi. Noću bi ostajao do lasno krpeći opremu saigrača i pumpajući lopte. A vidi ga sad. 🤣🤣
S

Soko

pre preko 1 godinu

Pavle bas me interesuje gdje ides iz Srbije.Drugo niko nije udario srbina vec je udario protivnickog igraca.Da je udario Argentica kao bilo bi u redu.Trece mnogo veci incident napravio je Jokic u Americi i cini mi se da nije uhapsen. Sobzirom na tvoje stavove ne bih ti preporucio da bilo gde ides.
s

sapienti sat

pre preko 1 godinu

Ne mozes praviti analogiju sa slucajem Jokic, jer je Jokic odgurnuo Morisa nakon sto je ovaj prvi naleteo na njega, i to u toku trajanja utakmice. Lesorov napad se moze porediti sa Benom Valasom iz Detroita, kada je 2004. izbila velika tuca Detroit - Indijana. Mada i to se zbilo (Valasov nasrtaj na Artesta) u toku utakmice. Tada je Valas suspendovan na 6 utakmica. Danas 20 godina posle bi kazna bila trostruko veca, a da je udario Artesta nakon zavrsetka utakmice verovatno bi dobio 25 utakmica.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Dobro ovaj narod i dalje ina sposobnost da samostalno diše s obzirom na količinu medijskog spinovanja, u svim oblastima i sa svih strana! Lesor je dobio najmanju moguću kaznu pravilnikom ABA lige, na čega da se žale, jedino da se žale da traže da mu povećaju kaznu na 5,8 il maksimalnih 13 mečeva
S

Srbadoo

pre preko 1 godinu

Stigla naredba od svemocnog. Zvezda mora Biti sampion abe,Valja opravdati stotine miliona
M

MNM

pre preko 1 godinu

Uvek ti sto se busaju u partizanu.Nasi sve gospoda.Kod njih dal domaci ili sad ovi strani...mora uvek neki indij.nac
d

dije vnago

pre preko 1 godinu

I uživaj, voliś!
R

REALNOST

pre preko 1 godinu

Nemaju na šta da se žale, kad je dobio minimalnu kaznu.
M

MNM

pre preko 1 godinu

Sta da se zale kad je super prosao
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Lagani smo u top 8,cigani nek pitaju Covica sto igraju rekreativno evroligu
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Kakva nevinašca prepoštena, na ranu da ih previješ.
B

Beg iz KLS finala

pre preko 1 godinu

Beg iz KLS finala
p

pavleee

pre preko 1 godinu

Evo zasto idem iz Srbije, Srbija je kolonija dokaz dodje stranac i udara pesnicama drzavljana srbije i nikom nista. A da je neki drzavljanin Srbije udario stranca odmah bi bio pritvoren u Srbiji, da ne govorim Srbin da udari Francuza onako u Francuskoj, u Hag bi ga odmah i proglasili za zlocinca. Ali dok je Ostoje koji brani one koji tuku Srbe u Srbiji, sve vise ce srba nestajati.
a

asi

pre preko 1 godinu

Ne ides ti nigde.Takve ne primaju nigde. Tamo gde ti lazes da ides ne dele ljude na Srbe i ne Srbe. Ti si pre za neku selendru da uz zidarsko pivo pred prodavnicom pevas cetnicke pesme.
g

gost94

pre preko 1 godinu

Pričaš svašta, Jokić je u sred Amerike udario njihovog i to tamnoputog igrača (znamo koliko su osetljivi na to) i opet nije bio satanizovan niti uhapšen niti bilo sta slično...
3

3

pre preko 1 godinu

i ne vraćaj se....
@

@ssss

pre preko 1 godinu

asi pravo u centar!Čuj on ide negde,a garnt drži kokardu pod jastuk!
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Jesi isao kada je Djenka srbenda tukao milutinova ?!
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Srećan put!
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Nisi ti video dalje od Kraljeva, niti ćeš. Intelektualni kapacitet te ograničava u putovanju.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Kad god Srbi nestaju, teritorije se predaju (Krajina, Kosovo), Zvezda dozivljava svoju renesansu. Zanimljive podudarnosti.
a

ako su ruze, procvetace...

pre preko 1 godinu

Nemoj prijatelju, bar ne u Austriju. Takvi nam ne trebaju. Mozda ako si planirao u Albaniju, onda ok.
G

Gostisi

pre preko 1 godinu

Gurnuo igraca? Pa nas sve oci varaju mi videli da ga je pesnicama 2 puta udario
a

asi

pre preko 1 godinu

Varaju te ali ne oci vec mozak. Vidis ne sta se desilo vec sta bi ti zeleo da se dogodilo. Istina je prosta,Lesor je imao nameru da ga udari i krenuo je,Filip se izmakao i rukama to blokirao. Lesor je za to kaznjen i to po meni prestrogo zato sto su takvi dogadjaji u proslosti kaznjavani blaze ili su prosli nekaznjeno. Kao Vildoza u Zadru Al ajde,zavrsena je prica. A vi navijaci Zvezde ste opet ispali budale koje je Covic preko njegovih medija spinovao da niko od vas ne zapita kako CZ gubi 5 zadnjih utakmica na isti nacin. I vi ste samo o Lesoru pricali i galamili a na poraz i razloge poraza zaboravili. I tako vas je spinovao isto i za neigranje Kampaca u EL i kaznu,njegovu krivicu zbog muckanja oko papirologije je medijski prebacio na Savica kako vas je cinkao i zbog toga ne igra Kampaco. I vi to kao papagaji pominjete a niko od vas ne pogleda datume dolaska Kampaca,datum kada je CZ kaznjena i to uporedi i shvati da nista sto Covic kaze ne drzi vodu,bukvalno laze. Upravlja preko medija spinovima sa vama kao sa masom bez trunke mozga. Al to je dobro za nas,greske ima da ponavljate jer nema pritiska navijaca da se to ispravi. Tako da neka samo nastavi Covke ovako,nikakav problem.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Hahaha, kad su shvatili koliko bi jadni ispali da su se zalili, resili da se ne zale.
G

Gost 008

pre preko 1 godinu

botovi cigane napravise od komarca kamilu koliko se dobili sedvica od covica.
a

asi

pre preko 1 godinu

Kad smo videli koliki ste vi jadnici i koliko ste isplakali zao nam bilo da se zalimo pa da vas opet bacamo u ocaj da pisete saopstenje. Nego vidite vi da tuzite i navijace Partizana koji su bili na derbiju zato sto su navijali protiv vas.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

da su zamenjene uloge... iste bi bile reakcije...Nadam se da ce Evroliga uspeti da pridobije vise zemalja i gradova zapadne Evrope da bi ovo ruglo od dva kluba punih agresije divljastva i nasilja zavrsila na stepeniku nize...bez evrolige ne bi bilo pritiska obe javnosti, ne bi se bacali miliona na oba kluba, igrali bi mladi domaci igraci poput Mege i Fmp a i vremenom imali bi jacu reprezentaciju koja bi ujedinjavala sve nase ljude oko istog cilja...ovako imamo ovo sto imamo...zelim Partizanima 4 evrollige i 10 titula prvaka i onda neko nek mota kablove da ne gledamo ovo...
N

NN osoba

pre preko 1 godinu

Ne trpaj veliki Partizan u taj još. Nama je mesto među najboljima i u tom bazenu znamo da plivamo.
V

Voip

pre preko 1 godinu

Apsolutno tacno. Vec sam negde pisao da ne razumem svrhu sasipanja ogromne kolicine novaca na strance. Koja je svrha i da se osvoji EL ako nisi stvorio niti jednog reprezentativca za svoju zemlju. Zvezda i Partizan su zlo za nasu kosarku. Milioni koji im se daju treba lepo da se razdele manjim klubovim sirom Srbije kako bi se pojacala baza i oporavila kosarka u Srbiji. Trebaju nam opet jaki Borac, Radnicki Kragujevac, Hemofarm, Vojvodina, Sloga, Sloboda, Metalac, Leskovac, OKK Beograd i td.
g

gost 123457

pre preko 1 godinu

A u Megi i Fmp 1 ne igraju stranci. Pišeš samo da bi se pisalo. Ne moraš izmišljati jer svi znamo da su i Mega i Fmp 1 puni stranaca.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Đon
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Nije ga samo gurnuo već i udario. Ali poznato je to vaše spinovanje.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Mislim da dzaba pokusavate da izgladite situaciju...znate vi to i zato i pokusavate....
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Pa naravno da nece,unapred pripremili teren da seodlozi mec u Podgorici a onda da dobiju kaznu tri meca da bi gle cuda lesor poceo da igra bas u Podgorici. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. KK Muljatori
S

Shone-zr

pre preko 1 godinu

kme kme kme
k

ko sve pise po forumima....

pre preko 1 godinu

Da li ti znas zasto je odlozen mec u Pg ili samo piskaras?
n

noleeeeeeeeeee

pre preko 1 godinu

svaka cast partizanu koji je zakazao izbore u cg da bi lesor odmorio
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Mec je prvo trebao da se igra dan pre izbora a onda pomeren za sutradan da bi imali izgovor za odlaganje. Muljatori
@

@ko sve ...

pre preko 1 godinu

A zasto zvezdi nije odlozen mec pre dve godine? Isto su bili izbori. Ali ne,vi pricate kako smo mi pobegli. Vama odloze a nama ne
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

KO SVE PISE evo ja znam.Mec ste vi odlozili jer se trebao danas igrati i predloži nedelju ili ponedeljak i ako su vam u upravi znali da su u CG izbori a u utorak Buducnost igra EK.Razlog odlaganje meca ste naveli kao umor jer ste igrali u cetvrtak protiv Efesa s pre ce biti ste videli kako je Zvezda izgubila od Zadra i Cibone koje su igrali samo 30 sati posle utakmica u EL.VI ste to Boze umorni a sada gledaj raspored Zvezde u petak igrala u Minhenu a u nedelju u Zagrebu,sreda protiv Efesa a u petak u Atini protiv PAO i ponedeljak derbi i tako svaki put kad je bilo duplo kolo u EL Zvezda za 11 dana 5 utakmica.Juce igrali u Barceloni a sutra vec protiv Studentskog centra.Sto znaci Zvezda mora Pobegulja je umorna.
o

orangutana...

pre preko 1 godinu

....U ZATVOR!
o

orangutana...

pre preko 1 godinu

....U ZATVOR!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Kako da se zale na najblazu kaznu? Za deo koje je uradio kazna je od 3 meca pauze do 5 godina zatvora. On je dobio 3 meca pauze. Ne moze manje ni teoretski.
T

TOP GUNZZI

pre preko 1 godinu

PARTIZAN JE POTROSIO 150 MILIONA EVRA U POSLEDNJIH 10 GODINA DA BI OSVOJIO TOP 7 U ABA LIGI.
g

gostttttt

pre preko 1 godinu

hahaha, e sta rade panteri ugasi vam covke klub a vi ga legendom prozvaste.
m

ma daa

pre preko 1 godinu

igrao Vrabac za milion po sezoni, Bezbradica 1,2m, Kenan Karahodžić oko milion... ti si cirkuuus momak hahhahaahahahhahhaahhahha
O

Ostoja Istina

pre preko 1 godinu

Гурнуо? Ја сам гледао неки снимак на коме се види мало другачији развој догађаја. Чак минсе чини да ако бих рецимо ја гурнуо тако некога на улици-па био снимљен ишао бих сигурно у затвор.
j

joco997

pre preko 1 godinu

Ma ne udario ga je pesnicom eno još ga skupljaju po areni, o čemu vi polemišete danima pa to je neverovatno. Samo da rezultat nije u fokusu.
@

@joco

pre preko 1 godinu

Pa vi ste krivi sto se polemise. Pokusavate da sakrijete nesto sto je ocigledno da je uradio?
O

Ostoja Istina

pre preko 1 godinu

Мођеш ли молим те да урадиш исто свом колеги на радном месту рецимо? Резултат јесте у другом плану када је овакво насиље у питању. И да ли би исто мислио да су улоге замењене, да је Петрушев ударио њега?
g

gost 123457

pre preko 1 godinu

Ako je tako što Čović nije išao u zatvor kada je istukao Anđusa.