Komentari na vest

Paradoks Zvezdine evroligaške sezone: Nadmudrila polovinu četvrtfinalista, a ostala bez plej-ofa

I

Istina

pre preko 1 godinu

Pogledaj te samo sastave ekipa kad su igrali sa zvezdom pa i sinoc s Fenerom, uglavnom bez maltene udarnih igraca, samo radi reda kad vec hocete da opravdate bacene pare.
D

Dosta demagogije

pre preko 1 godinu

Pa nismo kmali sve poslozeno tj pare odmah na pocegku kao partizan koji je Vucicev mezimac zbog glasova.
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Ma, ne niste, onaj Adams vas je koštao 900.000 dolara
r

raduljica 800 000 eura

pre preko 1 godinu

presedi sezonu na kaucu...pranje love
C

CZV FAN

pre preko 1 godinu

Nema veze,za prosutim mlekom ne treba zaliti! Sledece sezone idemo na osvajanje EL!
k

kao i svake

pre preko 1 godinu

sto idemo..jedino sl.sezone na osvajanje evrokupa..tamo je od 10 cilj top 8..
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Jeb.o nas Asvel kad smo stoka
l

ljudi

pre preko 1 godinu

Ajmo u pamet i vratiti nasu pravu KKCZ...koje za neka lajkuje.
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Ja koliko znam ista je ugašena. Istina, ovo nije zvezda.
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Dobar centar da se dovede za sljedeću sezonu.Probati dovesti Papajanisa
G

Grobar013

pre preko 1 godinu

Dokle cete da kukate?
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Još malo, do ABA lige.
R

Rekonstrukcija tima

pre preko 1 godinu

Osim Kampaca,Vildoze,Petruseva,Nedovica,Dobrica,Mitrovica i Lazica...sve druge igrace oterati pod hitno iz kluba za sl.sezonu jer su totalno Beskorisni!
r

raduljica od 800 k

pre preko 1 godinu

sta sam ti ja kriv brate..malo kostam , sedim kuci..
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Da da paradoks zvani kuknjava i cinkarenje evroligi za Kampaca i Vildozu, plus nikad gore sudjenje od kad je 'nas' covek na celu iste.........
1

149

pre preko 1 godinu

Sramotni ste bili sramotni ste ostali.
Z

Za nik 149

pre preko 1 godinu

Ako mislis na Partizan onda si u pravu za tu sramotu!
M

Milantom

pre preko 1 godinu

Neambiciozno smo usli u sezonu. Mlad i slab trener. Na pleju Adams koji je pocetnik u evrokosarci. Bentil slab, Holand debitant u EL u 34.godini, Kuzmic i Raduljica enigme, Stefan Markovic je imao role ali to nije to. Ivanovic definitivno nije taj, mada ima kvalitet. Vildoza odlican, Kampazzo stigao kasno, jos i kazna...Ivanovic je ipak odlicno vodio tim, koji pritom i nije selektirao. S druge strane brda, Obradovic drugu godinu za redom ima tim koji je on sam selektirao. Na proslogodisnji sastav, doveden je Exum iz Barce, Nunely iz Fenera, Papapetru kapiten Panatinaikosa i Andjusic iz Monaca. Rezultat svega je Zvezda kao deseta na tabeli a Partizan u Top8 sa realnim sansama za F4... Zakljucak, ekipa koja zeli rezultat, mora biti na okupu vec u septembru ili u najgorem slucaju na prvoj utakmici EL...
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Naneli nije iz Fenera.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Jel su u ta 4 miliona uračunati i troškovi za zakup arene? Pitam za navijače rezultata...
P

PFC

pre preko 1 godinu

Dobra analiza iz koje se puno toga vidi, iako je, generalno, svakako bilo vidljivo. Dakle, Čović ima izuzetno kvalitetan skup pojedinaca, odnosno izuzetno finansijski skup roster. O tome se mnogo i pričalo. Najskuplja bekovska linija u Evropi. Ni ostale pozicije ne zaostaju. Velika većina domaćih igrača su izuzetno iskusni igrači, reprezentativci, osvajači EL i NBA prstena. Nema tu poletaraca koje treba razvijati. Nije ništa drugačije bilo ni prethodnih godina, još od kada se krenulo sa ovim projektom, čitav plejada skupih igrača. Rezultati ne prate ulaganja i to je surova istina. Tu su i izrentani navijači, dovodio se i F4 dva puta u BGD, BGD je jedan od najvećih sponzora EL, Bartomeu se "ugošćavao" po gradu...džabe, ne ide. Da li je to zbog onoga "oteto-prokleto" ili "sila Boga ne moli, Bog silu ne voli", ne znam ali biće da je blizu toga.
s

svasta...

pre preko 1 godinu

strasno je koliko vi lazete a pogotovo sa ovom najskupljom bekovskom linijom govorite koliko izmisljate i lupetate.....
G

Grobarija

pre preko 1 godinu

4 000 000 evra, ali sa besplatnom arenom, da je plaćano kao što su uvek svi drugi plaćali, prihod bi bio oko 2 000 000, tako da se prostom matematikom dolazi do toga da nam je i na tom polju država direktno upumpala 2 000 000 evra
A

Ajde ne mlati

pre preko 1 godinu

A odakle tebi informacija da se ne placa? Vidi, to sto ste vi pobegli iz Arene jer ste na svakoj desetoj utakmici uspeli da je napunite i sa tim prosekom gledaoca ste na gubitku je neka druga prica. Inace, ne kapiram odakle ti racunica da zakup Arene kosta 2 evra miliona godisnje? Znaci, smislite neku glupost, lupetate cifre i verujete u sve te gluposti koje ste sami smislili. Koliko god da je drzava upumpala u Partizan to su ti troskovi koji su bili i na pocetku sezone. Vama je drzava sigurno na pocetku sezone dala bar koliko i Partizanu, s tim sto ste vi najvece transfere i troskove ostvarili tek posto ste sprcali te pare koje ste dobili, sto ce reci, koliko god da je drzava dala partizanu, vama je dala bar jos 50% vise i to moze ukapirati svako sa IQ-om koji je veci od broja cipela koje nosi, ali ne znam u cemu je problem, zloba, ili ipak ta brojka kod vas se logika nekako ne prima ni slucajno. Ukratko receno, koliko god da Partizan ima skup tim jeftiniji je od vaseg bar za 30%, sto zbog preskupih igraca koje ste navukli, sto zbog igraca koje placate a ne igraju, sto zbog igraca koje ste isplatili da odu i sto zbog broja igraca koje imate. Uopste ne azumem zasto ikada potezete price o budzetima kad nemate ama bas nikakvog osnova da igrate na u kartu. Cak ste i trenera doveli deset puta skupljeg nego onaj sto vam je poceo sezonu.
E

Eh

pre preko 1 godinu

Kako vam se čini, ko je, u stvari, tu stvarno nadmudren..?
E

Eh

pre preko 1 godinu

Kako vam se čini, ko je, u stvari, tu stvarno nadmudren..?
M

Mance.

pre preko 1 godinu

Radonjic da je ostao Zvezda bi igrala top 8 a ovako sa reponjom nista
A

Acaha

pre preko 1 godinu

A naslov je kao kad biste napisali da je Napredak pobedio i Zvezdu i Partizan, ali nekim čudom nije šampion

Fuenlabrada

pre preko 1 godinu

Pa mora sad da se iznalaze razni podaci....šta bi bilo kad bi bilo...rekordi i tako to.....i ispašće da je veći uspeh biti deseti nego igrati F8......to su manipulatori neopisivi.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Ako se ne varam mislim da nam je ovo najveći uspeh od osnivanja
T

Tako je

pre preko 1 godinu

Ponosni smo
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Neko je već osvajao evrokupove dok su ovi tvoji tavorili u drugoj ligi.
t

tarantula

pre preko 1 godinu

Kk drukersi iz kameruna sa budžetom kao cela republika Srpska,raduju se kao da je neko iznenađenje sa tolikom lovom biti među 8,ali i dalje trofeja 0 u aktuelnoj sezoni .Malo im za sriću triba!
D

DDF

pre preko 1 godinu

Svi komentarisu da je C.Zvezda bila blizu plejofa,niko ne kaze da je bila"daleko" 3 ili 4 pobede do cilja,malo kvalitetan roster tima Nedovic-Kampaco-Vildoza ne moze da nadomesti nizerazredne igrace Lazica,Kuzmica,Markovica,Mitrovica,Lazarevica,Dobrica koji nikada uzeti odgovornost u svoje ruke i resiti utakmicu,osrednje strance Holand,Martin,Bentli nece doneti prevagu u nijednoj utakmici,Petrusev igrac koji na momente odigra u toku utakmice i ne moze da igra protiv fizicki jaceg igraca od sebe
t

toliko o tome

pre preko 1 godinu

Taj Dobric je juce dao 22 poena,jedino je Kampaco dao vise 24
p

pkk barsa.

pre preko 1 godinu

dokle vise o rekreativu
p

preterase

pre preko 1 godinu

Ne znam, znaci veca je vest sto su oni "za malo usli, nego ako mi osvojimo. A to za malo je gubljenje svake sanse pet kola pre kraja. Znaci jesu dobili neke utakmice, ali brate, partizan je u tom periodu dobio pet jacih utakmica nego st su oni. E sad, kad im ne prolazi prica da su nas u stvari oni ubacili u plej of, sto je prica poslednjih 20 dana, jer realno oni nisu morali ni da igraju svoje utakmice mi bi bili tamo, krece prica kako bi oni u stvari sigurno osvojili EL samo da su kojim slucajem usli u TOP 8. A realno polovinu utakmica dobijaju zato sto ih niko ne shvata ozbiljno pa pokusava da ih dobije za 30% snage, plus oni igraju rastereceno jer nemaju sta da izgube, a svaka ekipa igra bar za 30% bolje kad nema nikakav imperativ rezultata. Potpisujem, da su im trebale 3 pobede u poslednjih 5 utakmica ne bi pobedili ni jednu, kao sto i nisu ni jednu koja im je bila bitna.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Moralni pobednici evrolige!!!
B

Bruka i sramota

pre preko 1 godinu

Je sto najskuplji tim u istoriji srpskog sporta nije uspeo top 8 da izvuce..Dovode igrace poput Kampazza za 6,9 mil eura ,Vildoze ,Nedovica,Duska Ivanovica,Bentila,Petruseva,Hasan Martina itd.. i da im gazda kaze nakon spiskanih preko 25 miliona da se ne pale na top 8 ! Fijasko,narocito jer je Partizan sa 12 igraca naspram njihovih 18 i u tih 12 5 klinaca poput Madara,Trife,Balse,Tristana,Smajlija i prvom stranom petorkom koja vredi kao Kampazzo od 6,9 mil uspela da izbori istorijski uspeh i to prve godine ucesca u novom formatu! Zato cika ,kukanje,udari na poreze ,plac citave drzave ..ovo ih je stvarno zabolelo i jos vise iskompleksiralo!
m

maestro

pre preko 1 godinu

Druze Kampaco nema 6.9 po sezoni,za ovu ne punu sezonu je imao 1.8 a ako ostane sledece imace 2.5,ne znam kako si dosao do cifre od 6.9?A inace Panter je imao ugovor za dve godine 3 miliona,Ledej,Egzum,Papapetru,Lesor niko od njih nije ispod milion...
G

Gost135

pre preko 1 godinu

Ja sam Partizanovac, baš veliki, ali prestanite o budžetima, jer to nema veze sa vezom. Kakve veze ima ko ima koliki budžet? Milan ima 4. budžet u takmičenju, pa k***c. Iskulirajte malo sa tim stvarima. I treba svi da iskuliraju, ne samo ti, nego svi koji misle tako, sa obe strane. Zvezda ima 6 stranaca, od kojih je jedan Ivanović, Partizan ima 7 stranaca, od kojih Panter ima srpski pasoš. Ni tu nije razlika velika (mislim u strancima). Opustite se i navijajte za srpske klubove. I odrastite bar malo.
D

Delija Ultras

pre preko 1 godinu

Prvo pricas gluposti. Pod jedan 1 6 skor prvih 7 kola dolazi Kampaco polovinom decembra onda sledi fantomska zabrana da igra. Ivanovic kako je stigao u Zvezdu ima skor 16 11 a o tome koje skuplji takvu glupost pricas daje neverovatno. Prvo Rumeni i njegov stav koliko kesa primaju dovodite kapitena Panate najboljeg trojkasa Nanelija Egzuma Andjusica i tvrdi dasmo skuplji. Ok Kampaco kosta ali sta je Lesor Panter Ledej Smailaga Avramovic pa malog Madara platili ste 1 mil evra i pricas o Martinu. Covece shvati usli ste u top 8 i tu je kraj. Kup ste izgubili Aba ligu necete uzeti a nasu ce da pobegnete kao i prosle godine.
@

@Mastro

pre preko 1 godinu

Kampaco ima 3.6 po sezoni , nece imati nista manje ako ostane. Panter ima 1.2 miliona i najplaceniji je igrac Partizana. Primera radi Nedovic ima 1.1 milion.
P

Potrosili

pre preko 1 godinu

Najveci budzet u istoriji srpskog sporta i slave sa trubacima top 10 i prvaju o Partizanu! Bruka i sramota ! Oprostili 17 mil eura duga,Organizovali 2x f4 u Beogradu,kupuju igrace od 7 mil eura ..sta je sledece Lebrona da dovedu za top9 ?!
s

sapienti sat

pre preko 1 godinu

Paradoks je kako je Partizan kao 16 u EK "preko noci" zavrsio u EL, a npr. Bursa koja je bila finalista i dalje igra Evrokup. Tu se vidi da nesto debelo smrdi u evropskoj kosarci.
S

Simonec

pre preko 1 godinu

I mi prve sezone odmah u top 8, vi 10 godina bacate pare, pa na pola sezone bude jasno da ste popušili.
p

paneglu

pre preko 1 godinu

Ime...ime...ime vise govori od plasmana.
E

E pa kapitaj

pre preko 1 godinu

pa covjek ti kaze, nesto smrdi u toj evroligi a to je vas uticaj preko bodoroge zbog tog ste i usli jer sudije vas ugurale!
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Alba nas je ubila najvise...
D

Dusko Dps Ivanovic

pre preko 1 godinu

Da smo u finalu Evrolige garantujem da bi bili makar drugi ! Spavajte mirno junaci ! Zali boze bacenih miliona i ove godine
N

Najveci paradoks

pre preko 1 godinu

Ulozili 25 + mil i potpisivali igrace za 6,9 mil eura i opet nista! Losa prica bas
G

Grobarčinaaa

pre preko 1 godinu

Realno naš budžet je po kladionicama ove godine bio više nego duplo veći. Koeficijenti za osvajanje EL pre početka sezone Par-35; Cz-80! Tako da ako je njihov budžet 25 naš je negde na 55, što je ipak priznaćeš, malo nerealno!
s

spiritus movens

pre preko 1 godinu

Paradoks je da su od evropske kosarke napravili privatnu ligu zasnovanu na logici profita, i da se ista ponasa u skladu sa privatnim interesima deonicara te lige. Kako drugacije objasniti nelogicnost da jedne sezone ispadnes u 1/8 finala EK a vec sledece kupis ulaznicu i igras visi stepen (EL).
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel idete na F4!? 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🥫🥫🥫🥫🥫😂😂😂😂😂🥳🥳🥳🥳
t

tvoje ime

pre preko 1 godinu

sve govori!!
A

A nju

pre preko 1 godinu

nadmudrili fenjerasi,pa ostala bez plej ofa
Z

Zbog ovoga

pre preko 1 godinu

trebaju na final 4 direktno, kakva tabela kad su nadmudrili cetvrtfinaliste
M

Micko Av

pre preko 1 godinu

Zaslužili su da im se dodeli Makabijevo peto mesto jer su ih obe pobedili. U cetvrtfinalu bi trebalo da igraju sa Monakom ali su takodje zaslužili da prodju na fajnal for jer su imali bolji skor u dvomeču. U polufinalu su zaslužili da izbace Olimpijakos jer su ih obe pobedili. U finalu bi igrali sa Barselonom i zaslužili su da im se dodeli pobeda zbog Miroticeve linije. I zaslužuju da im se dodeli pehar od strane Glikmana jer su kaznjeni sto su muljali, a oni su samo muljali u skladu sa propisi. Potom zaslužili su da im se priredi velicanstven docek ispred skupštine i da proslava potraje do poslednje linije koja saobraca prema Zelezniku.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

😂😂😂👍👍👍
I

Iluminator

pre preko 1 godinu

Dobićete vi od Zelja tužbu za copyright. Niko nije kmečao kao vi ove godine sem njega.
l

laješ

pre preko 1 godinu

a u Junu muk!!

biancorosso

pre preko 1 godinu

Važno da ste vi zaslužili top8, a trofeja na kraju nigde. Imao je neki tekst ranije da ste bolji od polovine NBA ekipa po publici pa ste i tu osvojili pehar jel tako. Znači do sada imate već dve osvojene titule, a možete i sada u četvrtfinalu da osvojite jednu, pa ko zna dokle ćete stići na kraju sezone. Samo da ne bude u ABA i Superligi ponovo bežanija....
t

tečica

pre preko 1 godinu

kao zvezdašu mi je mnogo žao za ovu sezonu, izgubili smo 2x od panate, žalgija i bajerna u gostima, sve na gluposti gde nije trebalo ni smelo... da ne spominjem krađu sudija protiv barse u pioniru... ne bih sad o albi ovde koja nas je ruku na srce razbila u drugom poluvremenu ili drugom derbiju jer se vratila sreća za prvi, itd... zaista šteta kad se podvuče crta, mogli smo da imamo 2 predstavnika u top8 najlaganije
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

To je zato sto smo imali loseg trenera da je doso Dusko Ivanovic od pocetka sezone sve bi bilo drugacije ili da je ostao Dejan Radonjic.
g

gost3232

pre preko 1 godinu

i po ko zna koji put izmuzla državu za pare, pa ima li kraja tome?
r

reče

pre preko 1 godinu

navijač institucije koja poklanja njive
g

gost3232

pre preko 1 godinu

pa institucija moze da poklanja,ne mogu tamo neki gubitnici 🤣
t

tačno

pre preko 1 godinu

Igokea je velika institucija ima njiva koliko hoćeš tj drži seosku zadrugu ....
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

Dosadni ste vise, nisu prosli i gotova prica

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Ne može se to tako posmatrati, košarka je vrlo specifičan sport. Da Zvezda pobedi šampiona Evrope u fudbalu, kao što je pobedila Liverpul, to se dešava jednom u 30 godina. U košarci se, od kad je uveden ovaj ligaški sistem, koji se meni uopšte ne dopada - dešava jednom u 30 dana. Prosto, igra se 34 (!!) utakmice, putuje se sa jednog kraja Evrope na drugi, usput se igra i domaća liga i kupovi, umor, povrede, forma, motivacija, zanos, sve to varira, toliko da je rezultovalo činjenicom da je ove godine svako svakoga, kod kuće ili u gostima, mogao da pobedi. Samo za Asvel može da se kaže da su zalutali u nekom momentu, sve druge ekipe su bile opasne, tako da je besmisleno upoređivati kako smo igrali protiv "jačih" i "slabijih". Odlična sezona u Evropi iza nas, kada se sve uzme u obzir, ništa se ne bi promenilo i da smo ušli u plej-of. Nama je oduvek primarni cilj trofej jadranske lige, to je i Radonjić svake godine uporno ponavljao, i tu nam je sezona trenutno ispod proseka i na te bitke sada treba usmeriti fokus i napore.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Samo cu reci dok je jedan klub zadrzao roster i trenera,Zvezda nije,drzava je sve zavrsila jednom klubu koji nije nista osvojio i pobegao,a sampion zemlje,ABA Lige i osvajac Kupa se stavljao sa strane zarad bahacenja drugog kluba. Posle su sudijsko kasapljenje,ukrade pobeda,zabrane,povrede uradila svoje i naravno drugare koje su cinkarile,a tu su bili i dva dovratna stvora Glikman i Bodiroga koji nije mrdnuo prstom za srpski klub,ovom prilikom pozdravljam obojicu i nek ga p..e jako!
l

leo424

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Savica da pomenes sto vas je drukao🙃
S

Sta ćes

pre preko 1 godinu

Nema Bartumea da gleda exel tabela.
9

999

pre preko 1 godinu

Ali lik uporno ponavlja kako je osvajac lige i kupa stavljen sa strane hahah. Ajde objasni kako ste vi tako uklonjeni dugogodisnji osvajaci ovih domacih trofeja? Da vas to nije drzava pogurala? Ima li kraja vasoj pohlepi, koliko vam trebaju dati da bi vi rekli da je dosta i da ne treba vise?😂😂
G

Gost08

pre preko 1 godinu

Cekaj malo! Covic sam izjavi da su prosle godine morali da prave tim iznad svojih mogucnosti da bi osvojili ABA i da su ostali duzni 5 plata! Po vama je to ok? Bravo za rezon!
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Da sam svaki put ostavljao po 10 din na stranu kad sam pročitao ovu mantri, sad bih ja imao ovih 4 miliona na računu.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu od 5. godine, ali onog Kuzmanovica treba sto pre skloniti sa SK. Rece juce: Zvezda igra mali plej of. Sta je mali plej of, botino? Zvezda je svoje sanse propustila protiv Albe, Panate...
D

Da,da

pre preko 1 godinu

A Zvezdu nadmudrile poslednje Ekipe.
J

Jasta bre

pre preko 1 godinu

Saljivdzijo koji je to tim protiv Partizana igrao u kompmetnom sastavu u Beogradu? Ni jedan! Alba protiv Zvezde i protiv Partizana nine ista ekipa a pogotovo sto toj Albi nisu igrali 5 ili 6 bas bitnih igraca protiv Partizana i jos mnogo ekipa tako,to je bas onako slucajno! Tu Zvezdu su oplhackali kao nikoga...ukrali su joj barem 5 pobeda to se zna! Pametuj ti i dalje...
Z

Zlufer

pre preko 1 godinu

@Jasta br...jeste čak su i pasoše zaboravljali najbolji igrači,evo i sinoć Larkin...Baš bez veze...
D

Da, da

pre preko 1 godinu

Decko promasio si temu ocena (1).
@

@zlufer

pre preko 1 godinu

Evo ih razni poznavaoci kosarke po kojima larkin igra za fener...
P

Ponos !

pre preko 1 godinu

Ponosni smo na ovu sezonu i do sada a najbolje tek dolazi !
A

Al ste

pre preko 1 godinu

Isto ponosni i na exel tabele?
G

Gost pk

pre preko 1 godinu

kampaco mora da ostane
g

gost3232

pre preko 1 godinu

Dobro,ostaće uzeli ste 910000€ ima para za sve,i jos neko pojacanje
l

lol12

pre preko 1 godinu

Vi ste uzeli 400 hiljada manje.Plus 10 godina vas nije ni bilo nigde pa opet je bilo prostora za 7 skupih stranaca i 2 potencijalna reprezentativca plus 1 talenat iz NBA i 1 talenat iz Reala