Komentari na vest

Orlovi odleteli u Kinu: Možda ne izgledamo jako na prvu loptu, ali verujte u nas!

A

Arnaut Cecen

pre oko 1 godinu

Momci samo jako ! Svaka cast ! Ovo je dovoljno od vas . Viste od onog dela Srbije koji cene svoju Zemlju i svoje korene . Niste se toga odrekli kao mnogo sto prodali dusu za veceru . Takvih kao vi ima malo ali ima !! Netreba vama NBA i ostale Zapadnjacke izmisljotine . Vi nemate sta kome da dolazujete , nego udrite bag..u i rokajte !! Samo Hrabro momci !
a

a jesu možda

pre oko 1 godinu

Poveli T Nikolića.On se dobro kotira u Kini...
n

nekitutamo

pre oko 1 godinu

Ekipe koje su bolje od nas su Francuska, Kanada, Spanija i Amerika a sa svim drugima moze da se igra a posebno ako budemo igrali agresivno i jako ceo mec i neke od ovih u idealnim uslovima i uz malo srece mozemo da iznenadimo.
S

Srb3

pre oko 1 godinu

Mi jos uvek imamo dobru bazu igraca uprkos otkazima, ali mi se totalno ne svidja sistem rada u reprezentaciji, pocevsi od samog vrha, pa do trenera. Kod Saleta u razdoblju 2014-2019 se znala osnova rada i mali krug igraca koji su bili njegovi vojnici. Uvek je imao osecaj koji igrac u kom trenutku moze nesto da mu donese na velikom prvenstvu. Imena nisu igrala nego ljudska bica. Sad nekako igraci olako dolaze u reprezentaciju i s brda s dola igraju u nacionalnom dresu. Dacu primer, od 12 putnika, imacemo 4,5 igraca koji ce imati mizernu ulogu i koji su totalno neplanski dosli do nacionalnog dresa. Primera radi, 2017. godine kad smo bili okrnjeni, Sale je slozio 12 igraca koji ce svojim delicem da napravi dobar mozaik. Planski poveden Stimac zbog atmosfere u ekipi, Milosavljevic i Lazic kao 2 rotvajlera, a sad koja je uloga Radanova, Simanica, Ristica, pa i Marinkovica? Velika podrska celoj ekipi i verujem u nas, ali nesto mora da se menja kako god proslo ovo sad. Napred Srbi.
7

7777

pre oko 1 godinu

Осмину финала и укрштање са САД, Грчком или Литванијом ови нема шансе да прођу.
O

Osmina finala?!

pre oko 1 godinu

A kada se igra osmina finala?! Nema je nešto u formatu takmičenja pa zato pitam..
А

АКИ

pre oko 1 godinu

Срећно момци!
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Ne lozite narod! Ispadamo kao i prosle godine protiv Italije u cetvrtfinalu.Samo je sada razlika u tome sto smo se tada mnogo lozili,pa je posle toga bila nacionalna tuga sutradan. Ovako mnogo bolje verujte mi. Niko nista ne ocekuje i ne misli da postoji sansa da se izbori viza za OI!
C

Covecee

pre oko 1 godinu

Ne loze se vidis da kazu i sami da ne izgledaju na prvu.
x

xnxx

pre oko 1 godinu

osmina finala i opet neka italija nazalost