Komentari na vest

One Man Army

S

Sram vas bilo

pre gotovo 2 godine

Pljuvali ste decka prosle godine, sad pricate da je najbolji, licemeri, na vas u komentarima mislim
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Sigurno da ima takvih, ali ne mozes da znas tacno ko je i sta pricao, mozda si ti jedan od tih. Prema tome ne pravi se pametan.
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Ја сам га пљувао јер није желео за Србију да игра.Кад не буде желео да игра "пљуваћу " га опет и његове коњске трке
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Ali ovi Djordjevicevi botovi. Brane neodbranivo. Znaci Jos jednom, da su na trenerskoj klupi Vjekoslav Seselj i Vjerica Radeta nikad, ali nikad ne bi Bircu stavili ispred Jokica. Kraj, zavrsimo sa time i pricajmo o fenomenalnom igracu. Moram da priznam da do ovog EP nisam shvatao ovu kosarkasku genijalnost. Znao sam da je dobar, ne bi na kraju krajeva bio dvostruki MVP najace kosarkaski lige, ali ovakva superiornost, ovakva kosarkaska inteligencija, ovakav mozak za igru. Kakav Janis, Doncic, ovo je drugi nivo. Sa ovim su se složili...
M

Majstore

pre gotovo 2 godine

Oni su bas njegov nivo... Naj igraci nba lige !
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Ako nas žreb ne ukrsti pre toga, finale će Bože zdravlja igrati Srbija i Grčka... A tamo, duel dva Titana, vrhunac evropske reprezentativne košarke u ovom trenutku.
J

Jokara ne bi mogao sa nama. PD i AĐ

pre gotovo 2 godine

Sale Đorđevic kaze Nikola na klupu. Bircevic ubica. Eeee treneru...
B

Bojčo

pre gotovo 2 godine

Jagoda Kuridžić MVP Ništa bez njega😉
V

Vozdovac

pre gotovo 2 godine

Imamo sjajan tim, Micic, Kalinic, Lucic, Jokic, Milutinov, jos u buduce kad se prikljuce Bogdanovic i mladi Jovic, Pokusevski, Petrusev, i tipa Jaramaz, Marinkovic, Nedovic, ne brinem za srpsku kosarku. A stizu i Topic, Djokovic koji vazi za jednog od najtalentoganijih u Evropi za 04 godiste, Vukcevic, Koprivica..
V

Vozdovac

pre gotovo 2 godine

Zaboravio sam i Petruseva, jedino cemo nekog ozbiljnog sutera morati da stvaramo
c

caj od koprive

pre gotovo 2 godine

Koprivica sta?
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Vec 2 godine je najbolji kosarkas na svetu, vuce onaj prosecni Denver, doktor kosarke i jako inteligentan momak. Tuzno je sto je 2019-e kod Djordjevica jedva igrao i to je igrao na 4, vise je Bircevic dobio minuta, taj odnos selektora prema njemu je bas bio tuzan. Bez obzira sto nije stariji ipak je lider tima, i ostali su shvatili, pitaju ga za savet, covek je ipak MVP NBA lige, verujem da nas vodi do zlata ali naravno pohvala za ceo tim i timsku igru !
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Brate mili ja se sećam 87/88 kad su se zakačili Dejo i Osim...pa pitaju Švabu o "Čileancima", a on onako opušteno "imamo čoveka koji je Argentini zabijo het trik, Čileansko vreme dolazi". Naravno parafraziram ali je suština jasna. U Italiji '90 nisu putovali: Radinović, Marović, Mihajlović, Jarni, Bokšić, Binić, Jugović, da ne nabrajam sve po redu. Taj "senioritet" kod nas valja zakopati...zajedno sa stručnjacima iz prošlog veka.

Mile

pre gotovo 2 godine

2019 Fiba Basketball WC statistika: Jokić: 8 utakmica po 22,6 minuta Birčević: 6 utakmica po 8,7 minuta
@

@Mile

pre gotovo 2 godine

Ne menja cinjenicu da Djordjevic nije bas mirisao Jokica, da nije dovoljno verovao u njega i da ga je stavljao na drugu poziciju.

Miile

pre gotovo 2 godine

Ne menja tu činjenicu, a nisam ni hteo da polemišem na tu temu. Jasno mi je da pod a) nisu ista klasa uopšte da bi se poredili b) Jokić nije ni trebao da igra 4-u i c) je očigledno bilo neke loše atmosfere tada na relaciji Sale-Jokić-Milutinov. Samo me nervira kad se tako olako izbacuju izjave kao “Birča dobijao više minuta”. Jokić je igrao tri puta više na tom SP, to se lako proveri.
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

A ako izgubimo, onda ce da bude novi Vuk Brankovic, ne zanosite se i ne letite mnogo... Polako, sve se ovo ocekuje od njega...
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Najveci problem Jokica je bio Sasa Djordjevic i njegov Ego , zato ce sad Kalina i Jokara da mu masu sa zlatnom medaljom , a Bogdan koji ubaci 25 poena plus morace i on da se podredi ekipi jer ekipa igra bolje kad diriguju joka i micic a ne on , sto ne umanjuje njegov ucinak , bolje 5 igraca po 10+ nego jedan Bogdan sa 25 + svaku utakmicu , al posto je Bogdan normalan momak lako ce i on shvatiti ko je tata i fino ce se uklopiti na ostalim takmicenjima
N

Nemudf

pre gotovo 2 godine

Šta ti pričaš. Sale je imao neverovatne rezultate naspram rostera koji je imao. I najlošije što je ostvario je 5 mesto. 3 takmičenja 3 srebra. Tebi to malo.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

#nemuduf o njemu pricam kao treneru , kao kosarkas svaka cast , al malo je pokesao dve stvari
&

&Nemudf

pre gotovo 2 godine

Covek ne prica o Djordjevicevim uspesima nego o njegovom odnosu prema Jokicu, ne valja mu buduci MVP, a i te 2019-e Djordjevic je propao
k

kokos

pre gotovo 2 godine

Kada se već citira Đorđević, mogao je i onaj citat o Jokiću. Ko bi imao mjesta da igra sa njima nekada... Ali to je i istina. Bolje bi se uklopio Bogdanović, jer Jokiću za najbolji rezultat treba dati loptu u ruke. Ako nema loptu u rukama, onda ti i ne treba... Pešić koliko god godina, iskustva, rezultata ima... Opet mu nije problem da prihvati i nešto tuđe, ono što funkcioniše. Ono kako Jokića koriste u Denveru. Ali ima i Denver šta da nauči od Pešića. Prije svega trener.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Уаууу не најбоље свака десета лопта на Јокића
m

magnus

pre gotovo 2 godine

u svakom timskom sportu s loptom ona ide najboljem. Mesi, CR, Mbape, Janis, Brajant, Lebron ... logicno je da ce najvise lopti dobiti Jokic i posle njega Micic. ni Bogdan, ni Bjelica, ni Kalinic. niko nema to znanje kao Jokara i tako treba da bude.
F

FM

pre gotovo 2 godine

Zasto svi govore da sa reprezentacijom nije uradio nista? Ima srebro sa Olimpijade u Riju, a ako se ne varam, bio je deo ekipe i 2014. kada smo isto uzeli srebro? Voleo bih da vidim nase kosarkaske legende na vrhuncu svoje moci, kako igraju protiv danasnjih NBA igraca (SAD), oni misle da je lako uzeti zlato pored njih? Jaz izmedju NBA i ostatka sveta je mnogo veci nego 70ih i 80ih kad su oni uzimali zlata.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Pa evo prika ja sam ih gledao sve uživo. Sale je odigrao pola čuke za Portland i izgledao smešno. Dražen je upao u idealnu priču, bez koje pitanje da li bi ikad video ozbiljnu minutažu. Paspalj nije dobio pravu priliku, ali je sam kriv jer je bukvalno kidao pljuge pre i posle treninga. Divac je bio verovatno i najuspešniji ali eksluzivno kao treća/četvrta opcija. Radja je imao okej uspeh. Kukoč je bio kao usporeni film. Danilović slično kao Bogdanović ali slabiji u skoro svim aspektima igre. Jokić sam, je veći od svih ovih zajedno.
G

Gost 1234

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj gluposti, jer se verovatno nisi ni rodio tada.Sedamdesetih i osamdesetih nisu ni igrali NBA kosarkasi, vec su bili dovoljni koledz igraci, da Ameri uzmu zlato .Jedine dve olimpijske zlatne uzeli SSSR 72, kosem u poslednjoj sekundi i Jugoslavija 80, kada su Ameri bojkotovali igre u Moskvi.Od 1992 igra Dream team i njegovi nastavci, upravo jer se taj jaz neprestano smanjuje, sto ti potvrdjuju i povremene pobede Argentine, Francuske, pa i nas nad americkim timovma.
S

Statler

pre gotovo 2 godine

A da spustimo malo loptu i prestanemo s tom pričom o zlatnoj medalji. Košarka je nepredvidiv sport, ima i drugih timova koji s pravom pretenduju na zlato (Slovenija, Grčka, Francuska, Italija... nikako ne bih potcenio ni Hrvate, nikad se ne zna). Možeš da budeš najveći favorit ali sve zavisi kako se utakmica otvori, kako je ekipa raspoložena, mnogo faktora utiče. Tako da je bolje da ćutimo i idemo utakmicu po utakmicu.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Italija da osvoji ep , pomesao si fudbalsku i kosarkasku repr
G

Gostinho

pre gotovo 2 godine

Jel sad vidite zašto je morao da ode Sale? Ovaj čovek bi grejao klupu Birčeviću.
N

Nemzgg

pre gotovo 2 godine

Čovek je iza sebe imao rezultate. Na svim takmičenjuma je dostigao skoro maksimum. Tebi je malo dva finala protiv Amera. I na kraju pobeda protiv istih za njegovo najlošiji rezultat 5 mesto
L

LošMi panda

pre gotovo 2 godine

Samo jako i do zlata.
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 2 godine

🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Šta reći nego MAESTRO 👌!!!! Kapa dole Jokiću on je i MVP_EP. Sad kad se vrate Milutinov i Marinković druga priča !!! Samo još Nedović da proradi (da mu se ne dešavaju povrede) . Ne znam šta se desilo. Tražio je izmenu... Nadamo se sve ok. Kapite Luča kapitenski. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Masvi momci u svakom smislu podređeni kolektivu. 12 SPARTANACA 🇷🇸💪
f

fan89

pre gotovo 2 godine

Al sve je to greska, on u reprezentaciji treba da igra cetvorki imamo jos dobrih petica...
G

G

pre gotovo 2 godine

ovakvi zaključci u ovakvoj grupi ?
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Samo napred Jokara,mozda,ali samo mozda dobijes i najvece od svih priznanja - izjavu dva Saloa da bi imao mesta sa njima u ekipi. Nista protiv Bogdana,da nam je tu ne bi moralo da se igra EP,ali taj nivo pokvarenosti,jer glupi nisu,nikada ne treba zaboraviti.