Komentari na vest

Ohrabrujući znaci za Zvezdu - sve je lakše kad proradi šut za tri poena

S

SUNĐER BOB

pre preko 2 godine

Šut ne "prorađuje" vec se trenira..svakim danom se određuju se šuterski treninzi a ne samo pusta teretana i uigravanje odbrambenih akica..tačka.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Vi ste svih ovih godina spiskali ogromne pare u silne promasaje i propale evropske zvezde.i sad na kraju sa najmanje pompe reklama i svega iz proslih godina sklopili top ekipu sa mozda manje para nego proslih sezona.ali da ste nesto jeftiniji od Partizana ili da imate manji budzet to su price za laku noc
9

951357

pre preko 2 godine

Mi desetkovani od početka sezone, a rezultati su sasvim pristojni. Jedino što je "van plana" je poraz od Albe, ali šta da se radi. Tako da, momci, samo gurajte, verujemo u vas! Sve će to doći na svoje tamo negde na proleće ;)
D

Dokle vise

pre preko 2 godine

Sporiji start ulozili smo tolike pare imamo realno vrhunski tim ,najjace krilo evrolige , najboljeg pleja Aba lige smo kupili zatim pojacanja iz vrhunskih evroligaskih timova Holinsa,Whita,Waltersa i najbolje domace smo zadrzali i dali im vrhunske ugovore pa sta hocemo vise?! Do kada da budemo pri dnu Evrolige i kukamo na los start! U Abi nemamo konkurenta koliko god Partizai se dizao oni su realno evrokup ekipa sastavljena od dva dobra igraca i klincima koje niko nije hteo i pobeda se ne sme dovoditi da njima u pitanje nikada! Ta prica da su oni skuplji i bolji od nas je za debile i dosta je izgovora , hocemo rezultate u Evroligi! Ponavljam sad ih kuci moramo dobiti minimum 20 razlike! Napred Zvezda!
9

951357

pre preko 2 godine

Pogrešio si. Vi ste doveli dva F4 igrača i par NBA igrača. I jednog od najplaćenijih trenera današnjice, spiskali brdo para. A jedva pobeđujete poluekipe...
T

TP-1

pre preko 2 godine

Ima li neki info sta je Vajtom? Dokle se stiglo sa njegovim oporavkom? Kad se vraca? .
F

Fantom12345...

pre preko 2 godine

20. Novembra ima poslednji kontrolni snimak ruke. Ako sve bude ok, verovatno će ga postepeno uvoditi u trening.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Nije mi jasno sta trazi Simonovic u ovom timu?taj nije ni za ABU 2 vise..
n

neshha

pre preko 2 godine

Simon je tu da pomogne ekipi koliko moze iako je i on svestan da vise nije za vrhunsku kosarku.Uostalom sam je to rekao.Ali toliki maleri sa povredama i bolestima su ga primorali da jos malo odlozi penziju.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Simon igra za Dz...Oprostio se,ali ga je uprava vratila da igra pomalo...
K

Koma

pre preko 2 godine

Svako ko prati kosarku zna da Radonja krece sporije, pa dize formu, pa opet pad u februaru, pa opet top forma kad se igra za trofeje.
7

777

pre preko 2 godine

Realno ne bi ni bio spor start jednostavno veliki maler nam se desio sa Vajtom koji je jedan od glavnih igraca trebalo da bude. Vajt izgubljen na vise meseci, Dzoni korona mesec dana pauze, Lazic povreda duza pauza, Dobric povreda duza pauza jako spor ulazak u ritam... Veliki su to pehovi posebno za Vajta koji je bio apsolutno jedan od najboljih na terenu dok se nije povredio dobar... Al dobro valjda smo ispucali te malere za ovu sezonu sto je mnogo mnogo je bilo.
R

Ravna Gora 7

pre preko 2 godine

Samo gazi šampione, nema stajanja - NEK SE SVAKO TRESE OD CRVENE ZVEZDE!