Komentari na vest

Oglasio se Mirotićev menadžer: Pitanje je da li ćemo se dogovoriti sa Barsom

Y

Yika

pre oko 1 godinu

Nece ovaj kod nas, a nece ni kod cigana. Najjace je kad kazu obecao zeljku, boli njega za nas vazni su milioni, pre ce on da presedi cele dve sezone na tribinama za 22 miliona, nego da se mlati za 2 miliona
K

Kumasin

pre oko 1 godinu

Zato sto ozbiljni ljudi koji vode kompanije, velike klubove imaju raspored mesec dana unapred, mogu da koriguju po malo i ubace neki sastanak i to su neki zajednicki prijatelji posrednici inace se ne poznaju Zeljko i Laporta privatnu niti imaju telefone, neki Grk je menadzer Miroticu njega poznaje ali povrsno
K

Kumasin

pre oko 1 godinu

Dogovor je da se sutra cuju Laporta i Zeljko oko 14h, a Savic ide u utorak u Barselonu da proba da dogovori sve uslove, koliko je Barselona spremna da pokrije a ostatak Partizan.. Nece da objave iz Mozzarta jer je izgleda tajna, pa da se ne pokvari transfer, mada nema ko da pokvari, dao je rec Zeljku da dolazi ako se dogovore sve strane. Ako ne moze bez problema da pauzira godinu dana i da zavrsi na sudu..
L

Logitech

pre oko 1 godinu

Sto bas oko 14h?
s

strasno...

pre oko 1 godinu

U kom oni svetu zive kada misle da ambicije nisu ustvari veliki budzet zbog kojeg i dolaze najbolji igraci evrolige...
H

Hej

pre oko 1 godinu

Nema u košarci S. Arabija, zato će biti još 50 tekstova o Mirotiću, na kraju će ostati gde je.
O

Objektivac

pre oko 1 godinu

Mirota ljudino dodji u klub za koji navijaš od malih nogu tvoj Partizan.
V

VIR

pre oko 1 godinu

Ako dodje u Partizan to nece biti zbog para. Obradovic ima ozbiljnu nameru da sa Partizanom osvoji 10. titulu u Evroligi. Dal ove ili neke od sledecih sezona ali sigurno mu je to glavna ideja. Siguran sam i da mu je to glavni adut prilikom pregovora sa igracima. Ako postoji neki dogovor sa Miroticem mislim da nema veze sa parama vec sa ambicijama kluba. Sam Mirotic je izjavio (postoji snimak) da je od malena navijao za Partizan. Sad neka mu Barsa da i pola od tih para ( a dace mnogo vise) pa on je sto se finansija tice obezbedio sebi tri generacije potomaka i zabole ga bas uvce da li ce mu Partizan dati 1,5m ili 2m. ako mu je zelja da za nas igra. Sto se cekanja tice moze da dodje i 5min. pred prvu sledecu utakmicu, ne zurimo mi nigde...
g

gdhd

pre oko 1 godinu

Ne znam o kojim godinama pricas Obradovic je tu 3 godine i ide.A sto se tice Mirotica da ce da igra ha ha za manje duplo pare, hoce da, evo trci.I jos nesto Mirotic jeste bio navijac partizana sa izjavom, ali decu oblaci u Zvezdine dresove, vidi mu drustvene mreze.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Zeljko odlazi? Zasto smo onda potpisali na po jos 2 godine sa Panterom i Zekom?
@

@VIR

pre oko 1 godinu

Veliki Partizanovac na instagramu od klubova prati samo Zvezdu i Zvezdine bivse i sadasnje igrace
p

pustite mi komentar

pre oko 1 godinu

Znaci uzece 2 miliona evra i nema veze sa parama nego sa ambicijama??? molim? pa koji to klub sa malim budzetom ima ambicije da osvoji evroligu
G

Gostic

pre oko 1 godinu

Konstatacija da je covek delija jer decu oblaci u zvezdine dresove znaci isto onda da je i Djokovic partizanovac jer mu dete navija za partizan, jel da?
M

MiskoR

pre oko 1 godinu

Tako je Zeljko im obecava da ce osvojiti EL i time ih dovlaci hahahahaha verovatno i trener Asvela tako dovodi igrace
L

Ladovina

pre oko 1 godinu

Nesto se kuva, otpali su Oly, Monako, Armani, a verovatno i Panata.Jos je onaj grcki novinar dodatno podigao prasinu.Tako da po svemu do sad vidjenom i ako je Nikola stvarno odlucio gde ce verujem da je Partizan veliki favorit za njegov potpis, tj ceka se da zavrsi sa Barsom 👀
s

sasa s

pre oko 1 godinu

On je zvezdas.memoj da se palite na price. Kamerunci sacekajte ponedeljak ili utorak. Bummm Mirotic u zvezdi na 2 god. Casti Novak Djokovic svoj voljeni klub.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Mirotic nikada ne bi dosao kod vas, a Jokic ima vise para od Djokovica mada ni za Novaka nisam bas siguran da li bi vas finansirao, poceo je sina da vodi na Partizanove utakmice...
@

@vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jokić ima viśe para od Đokovića!He he he....

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ako i nema vec sada (a svakako pliva u parama), imace do kraja karijere.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Da su pametni i Zvezda i Partizan da se povuku kao i ovi ostali klubovi. Iz samog teksta se vidi da je lova u pitanju. Ovi neće ili nemaju da mu plate 15- 16 miliona, a on neće da niti da ide niti da ostane dok ne reši to sa parama. I tako može u nedogled. Jeste on top igrač, ali čekati ga do početka sezone, i onda je pitanje da li će doći jer može da ode u neki drugi klub preko, a za te pare mogu se dovesti dva odlična igrača.
n

nisu svi

pre oko 1 godinu

Kosarkaski agenti perhani, ima casnih ljudi.
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Ja se iskreno nadam da nece ni u Zvezdu ni U Partizan ako je pametan. Zasto bi se valjao u blatu. Za jedne bi bio Bog,za druge ovakav i onakav! Sta ce to njemu. Sa druge strane,ako ga Partizan dovede,glupo je da se postavlja pitanje ko ce biti sampion ABA lige sledece sezone. Realno Zvezda ma koga dovela sada vec je kasno za ozbiljan tim. Nakupili su penzose,poluigrace i nazad nema.
t

ti kao

pre oko 1 godinu

jedan od poznatijih trenera na ovim prostorima,znaš k'o je penzos,k'o istrošen,k'o šampion...moramo da predložimo klubovima da im svoje znanje proslediš bar malo!!
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...partizan sada ima istu ekipu kao kada nista nije osvojio, minus lesor, pa mi nije jasan toliki optimizam. a zvezda je u mnogo boljoj startnoj poziciji nego te sezone...cime se zvezda zakopala, sto je drugi asistent evrolige dosao kao bek-ap plej? pokazala je prosla sezona koliko je jaramaz bolja opcija i koliko nas je kostao medalje...
@

@Logicno

pre oko 1 godinu

Ne zeli Barsa njemu da da ceo iznos, ali zeli da spusti obaveze iz tog ugovora na sto manji iznos. Nije tu samo plata u ugovoru, ima tu dosta bonusa, pa je Barsi onda bolje da mu da neku sumu novca, nego da ga pusta da igra. Ova suma od 22m je ono sto on dobija po slovu ugovora igrao ili sedeo na klupi.. A naravno da igrac trazi sto vise, njemu je u interesu da uzme Barsi sto vise, i u novom klubu dobije jos par mil koji fale pa da opet ima tih 22m koje bi imao da je ostao u Barsi.. Uzme Barsi 16m, novi klub ti da dve god ugovor 3m po sezoni, za dve god si opet na tih 22m.. Samo dal ce Barsa bas da pljusne 16m da bi izgubila toliko dobrog igraca, i jos plus da mora da mu trazi i placa adekvatnu zamenu..
Z

Znik

pre oko 1 godinu

Dogovor je pao. Nikoli je zelja da radi da najtrofejnijim trenerom Evrope i finansije su bile samo povrsno obradjene u toku razgovora. Prica se o cifri izmedju 1.5 i 2 miliona po sezoni, sto je jako mala cifra za takvog igraca. Hoce da ispuni decacki san i da se sa Partizanom popne na krov Evrope.
O

Ognjeeeen

pre oko 1 godinu

Prvo sam mislio da je najrealnije da ostane u Barsi i odradi dve godine.Ali sad kad su oni krenuli po bracu Ernangomez (jedan vec dosao) sve vise deluje da ce naci neki kompromis da mu isplate odredjenu sumu i zatim ce potraziti drugi angazman
M

Mihajlo1235

pre oko 1 godinu

Dok ovaj covjek ne ode negdje bice jos bar 100 tekstova o njemmu .
L

Logincno

pre oko 1 godinu

Ja ne vidim zasto bi mu Barsa dala iznos celokupnog ugovora, a dala mu ciste papire, ako hoces celokupan ugpvor izvoli ostaces dve sezone i cao. Cuj ja ti dam sav novac, a ti sa njim odes i potpises mi za konkurenciju, pa nije niko jeo bunike.
Г

Гостгост

pre oko 1 godinu

Пријатељу побркао си лончиће није проблем Миротић него Барса. Дали су му уговор да дође код њих а сад га терају да иде наводно скуп. Нормално је да Миротић тражи паре по уговору. Играо би он тамо али за паре из уговора. А не овако штеде на њему а доводе скупа појачања и плаћају обештећење.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Logično, zato što nije Mirotić inicirao taj raskid već Barselona zbog kao smanjenja budžeta a sa druge strane dovode braću Ernagomez i daju za njih bezmalo 50m€? Mi ni neznamo kakve su klauzule u ugovoru da bi se sad obe strane prale i gurale svoju priču. Slično kao i ono juče između Madara i Partizana. Moje je mišljenje posle svega da će Mirotić ostati u Barsi do kraja ugovora? Ipak je to koliko sam shvatio cifra između 15i 22m€?
l

lol_952

pre oko 1 godinu

Pa on nije ni mislio da ide nego klub želi da ide i da im oprosti pola para. Zašto bi on to uradio?
G

Gost 1221

pre oko 1 godinu

Ne mlati nego čitaj malo i prethodne tekstove na ovu temu
b

bgcz

pre oko 1 godinu

pa da ali sto bi on trebalo da brine jer je barsa u dugovima. Dobice i papire i pare ali kroz neku naknadu isplatu jer ako to ne urade, zrtvuju sva druga pojačanja.
D

Danilo911

pre oko 1 godinu

Mirotic nema nista protiv da ostane i odradi jos te dve godine ugovora, Barselona hoce da ga se resi a da ne plati ono sto je ugovorom potpisano.Po tebi bi Mirotic trebalo da oprosti preostala primanja, jel bi i ti oprostio svom poslodavcu isto?