Komentari na vest

Oglasila se Zvezda: Kazna izuzetno stroga, klub nastavlja borbu da je obori

Z

ZNate zNate

pre preko 1 godinu

NaS BuDzET Je 9 MiL Po eXcELu ,a nE 30 mIL! 🤡😂💸
d

ddd trojka

pre preko 1 godinu

Ako smo muljali treba da nas kazne,tačka.Setite se zašto Partizan nije dobio licencu,jer nisu htjeli da pokažu papire,jer vi se tad videlo da ne igraju iz ljubavi kako su predstavljali,već za ozbiljne pare.
O

Opet lazi

pre preko 1 godinu

Opet excel tvrdnje! Vi hocete novu zabranu?! Niste naucili lekciju!
S

Sloba VG

pre preko 1 godinu

Ovo je drugi put da se Zvezda kaznjava zbog ovakvog (slicnog) prekrsaja. I nije samo ne placanje duga igracima, vec su krili dokumentaciju o dugovanjima uz upozorenje sta sve moze da se desi ako se to ponovi. Treba procitati pazljivo pa tek onda komentarisati...
N

Nedovic iz ugla...

pre preko 1 godinu

Ovo je vise nego ocigledno da je sadasnjeg predsednika EL vise nego zabolela ona Bomba Nedovica i pobeda Zvezde protiv njegovog kluba po sred Arene,pa nam se sad sveti na sve moguce nacine tako sto nam prvo podvali njegove licne sudije koje je on birao da nas pokradu protiv Barse i otmu nam pobedu,a sad na sve sto nam smesta i ovu nepostojecu kaznu jer ga ocigledno mnogo boli Jak Zvezdin tim i 7 pobeda za redom a pogotovo ona u Areni protiv igokeje,upravo zato nam se sve ovo i desava jedno za drugim sto nikako ne moze da bude "slucajnost" da u samo 5 dana prvo nam otmu pobedu protiv Barse a sad nas odjednom kaznjavaju..itd to je znaci taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali na pocetku sezone,sad je i vise nego ocigledno zasto!
L

L.J.

pre preko 1 godinu

Koliko ces jos puta i na koliko vijesti prekopirati isti komentar?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Muckali smo jesmo muckacli smo ali nismo mi muckali kao ovi sto muckaju,mi smo muckali u skladu s propisi.😁😁😁
E

ET-1

pre preko 1 godinu

Polako ali sigurno idemo u propast.
P

P Dragan

pre preko 1 godinu

Malo mi ovde neke stvari ne piju vodu . Prvo kažu ( čelnici Evro lige ) Zvezda suspendovana jer nije izmirila obaveze prema igračima i to je ok jer mora svako da dobije svoje . Drugo kažu Zvezda je izmirila sve obaveze koje je imala i opet kazna još drastičnija meni se čini da neko ovde nekoga zeza . Treće zadnjih god. Zvezda se nešto nije spominjala da je tužena od pojedinih igrača jer bi dotični g Tegeltija to objavio na sva zvona nego neki drugi klub je bio do guše dužan što je rekao i njegov presednik i što je objavljeno preko bata. Četvrto gledajući sudjenje Zvezdi zadnjih samo dve sezone nas su pokrali na minimum 7, 8 utakmica i to baš drastično i nikom ništa . Peto malo je previše tu slučajnosti da bas pred utakmice sa Španskim klubovima nama se ovo dešava.
G

Gostzzzzz

pre preko 1 godinu

Jeste Spanci se uplasili, obicno to tako biva. Nije to samo da platis sto dugujes i sve je ok, mi Srbi izgleda samo na kazne reagujemo, a i tad su nam svi drugi krivi.
J

Jimmmm

pre preko 1 godinu

U pitanju su dupli ugovori gde igrac potpise 1 ugovor sa klubom a drugi sa sponzorom...pri cemu se u knjigama pojavljuju famozne cifre od 400 do 500 hiljada po sezoni...Adams je pokrenuo tu lavinu...na zalost svi rade na taj nacin ali su ocigledno ovde provalili..da li su hteli namerno ili ne drugo je pitanje...nema dugovanja vec samo knjige koje nisu uskladjene...
R

Rebus021

pre preko 1 godinu

To nije nista novo, to se radi u svim neprofitabilnim sportovima uglavnom zbog poreza. Mislim da se ovde radi i o nepostovanju bat tuzbi i dogovora sa igracima i trenerima koji su oterani poslednjih sezona..

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Ovo je mnogo veći problem nego što nam se sada čini, i to će tek izaći na videlo u narednom periodu. Naime, postoji ono staro pravilo o gubljenju reputacije, recimo, neki cenjeni i poštovani čovek, svi ga uvažavaju, svi sa pažnjom slušaju njegovo mišljenje i tako dalje, ali se onda jednog dana ispostavi da je, proverom, rekao nešto što je potpuno netačno. I tu je kraj. Prosto, njegova reputacija je urušena, sve što je ikada izjavio može da se odbaci ili barem dovede pod sumnju, a i sve što će ikada u budućnosti izjaviti će biti prihvatano sa velikom dozom rezerve. Ja ovo govorim kao veliki navijač Zvezde, ne kažem da sam ikada u potpunosti verovao Čoviću, nisam sigurno rastao na banani, ali sad, nakon ove situacije, nakon njegovog uveravanja kako se nikome ništa ne duguje i kako sve knjigovodstvene knjige prolaze reviziju, a nama pljusnu kaznu od 3 meseca, apsolutno sve što Čović kaže može bez razmišljanja da se odbaci, njegova reč sada više ne vredi ništa. I pre nego što mi se javi sad neko da mi kaže "A šta radi Ostoja, spinuje, njima država plaća Wild Card...", brate, briga me i za Ostoju i za Partizan, mene zanima šta radi Zvezda. I to što su Španci većinski vlasnici i što je Bodiroga predsednik, možemo do prekosutra da razvijamo teorije, ali ono što je fakat je da bi i Španci i Bodiroga mogli samo da svirnu ispod prozora da smo mi, kao klub, uredno poslovali. Baš očajna situacija.
z

zvazdan

pre preko 1 godinu

Tacno, malo, malo pa cujemo od nasih, ~sve je u redu, Euroliga je to, redovni monitoring na tri meseca ne ostavlja prostor za bilo kakve malverzacije, zna se ko to radi~ kad ono...ko zna sta cemo jos cuti, a taman smo poceli da pobedjujemo.
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Skidam kapu care. Svaka cast. Ako ti ista znaci zelim vam da se sto pre izdignete iz ovoga i i da bide sto manje muljanja i kod vas i kod nas. 👏👏👏
S

Sedam usatih

pre preko 1 godinu

lafe ja kao veliki grobar ti skidam kapu za komentar
K

KjG 26

pre preko 1 godinu

Da izgubimo sve utakmice u EL do kraja sezone, vredelo je one poslednje sekunde u kojoj Nedović svira kraj Prvog Istorijskog Evro Derbija !
n

nedovic

pre preko 1 godinu

pa nista, onda da uzivamo u tome...samo mi se nesto cini
D

Djape45

pre preko 1 godinu

A dal može groblje da objasni kako Zvezda nema pare da plati plate igračima ako država stoji iza nas i ako bankomat radi 24/7. Zvezda je fer i pošteno pobedila Partizan 2x ove sezone bez tog Kampaca zbog koga plačete, pokrijte se ušima i ćutite
a

auuau

pre preko 1 godinu

Pa ako nemate para odakle vam za Kampaca,silni milioni?! A ako i njega ne platite ima i on da vas tuzi,klasika😄😄
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Za ovo mora neko da odgovara. Napravljena je ogromna steta i narusen ugled kluba. Iako nije delovalo tako na pocetku,od ove ekipe se mogao ocekivati dobar rezultat. Ulozilo se u igrace i neko napravi ovakav propust,pritom klub prvo cuti vise od mesec dana,pa sad izdaje saopstenje u jednoj recenici???? Koga bre vi zajebavate?!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Tebe bato i sve ostale grobare.
I

Info

pre preko 1 godinu

Čekaj od 1 decembra vam kazna stoji, mesec dana niste uspeli rešite problem,pricate da je problem administrativni, pa vas Evroliga kazni i vi cete da se zalite na odluku, mora da je ta Evroliga mnogo neozbiljna zbog ovakve kazne.
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Zvezda izdala saopstenje jednu recenicu?
D

Dzoni-1970-

pre preko 1 godinu

A sto Covic lepo ne napise zasto je dobijena ta kazna? Jel to ono cuveno transparentno poslovanje?
н

нбгд

pre preko 1 godinu

танко вам је ово саопштење,умете ви то много боље😂😂😂
M

Marko Vekić

pre preko 1 godinu

Odluka će biti preinačena po našoj žalbi, videćete...
D

Dekia

pre preko 1 godinu

Što si mućko, mućko si. Sad pamet u glavu i ne za*ebavajte se više.
b

bodiroga efekat

pre preko 1 godinu

ZNAMO SVI KO NAM JE NAMESTIO OVU KAZNU A NA CELU JE EL!
C

Covic vesna

pre preko 1 godinu

Jeste on je i još ove godine igrate evroligu jer ide licenca Partizanu sredio nam je direktor
G

Gostil

pre preko 1 godinu

platite ljudima platu na vreme i necete imati problema
y

yorker...

pre preko 1 godinu

Kako sad to? zar zvezda nema drzavu iza sebe? Eto kolika je to laz u pitanju...
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

A Partizan placa na vreme?