Komentari na vest

Obradović: Tražio sam da Kevin odluči i ponovo je uspeo

A

Aimar10

pre preko 1 godinu

Jbt koja euforija,svaka cast sta ste uradili do sad,ali se igra na 3 dobijene vi slavite kao da ste vec prosli,obilo vam se to par puta o glavu,toliko ste plakali kako vas drzava ugnjetava,a ispalo da ste od ove vlasti dobili najvevi budzet najboljeg trenera,sacuvali ste ceo tim od prosle godine plus par top pojacanja i naravno Zeljko na klupi koji je najbolji ikada
P

Posle bitke generali

pre preko 1 godinu

Lako je sada pricati o top trenerima i igracima kad je Obradovic napravio od njih kaznenu ekspediciju. Nisam nesto primetio mnogo takvih komentara pre nego sto je sezona pocela, a da ne pricam o onom teskom periodu iz novembra/decembra. Realna prica je da je Partizan po prvi put nakon 10 godina obezbedio budzet koji je slican Zvezdinom. Mi mozemo da se gadjamo ciframa, ali mozda i jedina razlika je u tome sto je Partizan novac fokusirao na 8-9 glavnih igraca a ostala mesta u timu popunio mladjim igracima dok Zvezda ima siri roster sa 1-2 manje igraca top kvaliteta ali sa 3-4 bolje dopune tima. Uporedite partije starosedelaca (LeDej, Panter, Lesor, Smajli) ove i prosle godine i odma ce biti jasno ciji je ovo pecat. Obradovic ne samo da izvlaci maksimum iz rostera nego i svi clanovi tima postaju bolji igraci kako vreme prolazi. O odlicnom timskom duhu i hemiji u timu i da ne pricam. Ima jos dosta da se igra do kraja sezone, videcemo sta ce jos biti, ali mislim da je ova prica o nekim izmisljenim parama krajnje smesna i sluzi samo kao opravdanje.
d

das

pre preko 1 godinu

Svaka cast, lopta ide u ruke najplacenijem igracu Aba lige. Nece sigurno ici Trifunovicu, be budi licemer, reci kako jeste.
a

arnaut čečen

pre preko 1 godinu

Mora 2 meč mnogo bolje od ovog ! Ne valja se oslanjati samo na sreću ! Treba to dosta bolje i vise da bude zategnutije ! Imaju Željka zna čoovek već sta će ! Tek je prvi stepenik !

zivanovicmatej@gmail.com

pre preko 1 godinu

tebi je zivot dao sve ,a meni kevin panter je...🖤🤍
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Zeljka mogu ljudi da vole ili ne vole,isto kao i Novaka Djokovica, ali covek je hodajuci kosarkaski zivi svetac!!!Nema tu mnogo price,diskusije...Rame uz rame sa Fil Dzeksonom,Gregom Popovicem. Njegov temperament mu samo nije dozvolio da bude najveci trener i u NBA okvirima. Eto toliko. Ne navijam za Partizan,ali uvek treba biti realan i obektivan. Kad sam vidio ko je trener Reala,rekao sam drugu grobaru,Zeljko ce ovoga da zatvori rutinski.
k

kalabasas

pre preko 1 godinu

I pre je on bio skorer ali niko se nije setio da mu da odresene ruke,pravili su od njega rezervu,sestog igraca...a obrad je samo prepoznao da je on moze mnogo vise ...sad ga tera i da deli pas pravi visak jer ga se svi plase i udvajaju... Isto kao sto je prepoznao da exzum moze i na pleja,da moze da zida... Kao sto je svima objasnio da real ne moze da trci,da musa nije lider,da hezonja i dek ne mogu bas sve pokrpiti...svako na svoje mesto... Onda je svima lakse...
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Највећи и најпознатији бренд Србије, поред Јокића и Ђоковића, КК ПАРТИЗАН БЕОГРАД!
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Партизан 1992 је можда био 20та екипа на планети, а Звезда 1991 је била првак света и то у спорту који је 10 пута попларнији. Размисли опет ко је највећи бренд.
X

X X

pre preko 1 godinu

Bez Spanaca, Engleza...
a

all grobar

pre preko 1 godinu

Tako je Zeljko bez euforije! HVALA TI!
V

Vlado Djurović

pre preko 1 godinu

nije bila dobra odluka da na kraju šutira Panter
o

ovaj

pre preko 1 godinu

čovek je ubedljivo najveća faca u Srbiji....👏👏
l

lolcina

pre preko 1 godinu

Posle Cara i Janjusa.
f

firmas ns

pre preko 1 godinu

hahahahahha sta se gubute bre, ajde ohladite malo
S

Suma

pre preko 1 godinu

Šta reći sreća za sve navijače košarkaške institucije. Za ove druge pouka nevaljao biti zloban, i želeti da komšiji crkne krava. Momci i ste ponos Srbije i cele Evrope. Ali svi redom i Magom Željkom
s

slavnic

pre preko 1 godinu

Ko je nama kriv sto nismo doveli obradovica. Ostoja zeznuo covica....umesto covke da vrati zeljka u zvezdu on mimo svih ocekivanja zavrsio u Partizanu. Nikakve logike nema Sta ce Zeljko u Partizanu??
8

87

pre preko 1 godinu

Trazio si sve, sve sam ti dalaaa... Tebi reći ne, nikad nisam znala. Čitav moj si svet, za druge neću da znam... Želimireeeeeeeeee! 🖤🏁🙌
Ž

Želimirll

pre preko 1 godinu

Javi se privatno!!
0

013

pre preko 1 godinu

Velike zasluge za ovakvu pobedu pre svega idu za Vladu Djurovica... 🖤😉
G

Gost 1234

pre preko 1 godinu

Je to isti onaj koga su mnogi terali uz "Željko da se ne ljubimo" ? Što samo govori kakvi smo...
R

Repuh

pre preko 1 godinu

A sto jos uvek nema saopatenja? Nisu se spremili!?😂😂😂
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I pored onakvog DOMAĆINSKOG sudjenja,fauli za tri,pa faul nad Lesorom kod zakucavanja pa faul za dva a Naneni pogadja trojku itd i sve je to malo da se pobedi Partizan.Pa mi bi Monako demolirali sa 20 razlike.
O

Objektivac

pre preko 1 godinu

Bio sam skeptican zbog malog broja igraca u rosteru svega 12 ali izgleda je selekcija bila odlicna a da ne pricamo o majstoru Zeljku i tempiranju forme.Samo bez euforije nista nije gotovo napred Partizan!!!
p

preteraste ga

pre preko 1 godinu

bice duga serija..tek je pocelo..napadaj, napadaj..
i

ivan3333

pre preko 1 godinu

Nece biti 2 meča u Beogradu
H

Hahahahaha

pre preko 1 godinu

Hahahaha … svaka čast na optimizmu
D

Dedadakaze

pre preko 1 godinu

PROFESOR OBRADOVIC DR.ŽELJKO,HVALA VAM !!!!!
P

Pfkns

pre preko 1 godinu

Zato si i najveci Zeljko i postovan svuda lepo je biti na tvojoj strani kao i od Danilovica,Bodiroge,Kicanovica,Saleta Djordjevica,Paspalja i mnogih drugih.
S

Subotica crno bela

pre preko 1 godinu

Nemojte se cuditi sto su oni drugi onakvi.Pustite ih to su nasa braca nije ni njima lako i mi bi mozda bili takvi da moramo za covicev klub da navijamo.
V

Varela

pre preko 1 godinu

Ništa oni druže ne moraju nego su se prodali čoveku koga su mrzeli i koga mrzi svaki pravi Srbin!!!Zato je navijanje za Partizan stvar elementarne kulture.
N

No.1

pre preko 1 godinu

SAOPŠTENJE: Za sve mladje navijače što su ovo jedva preživeli, nije džabe Muta rekao da je sve ovo normalno! Od kraja '80-tih KkP je navikao svoje navijače na velike pobede! Ako ne juče ili danas ono neka sledeća bitna ulazi! Mnogo je ovakvih pobeda tako da se lično nisam potresao znao sam da ide trojka...
M

MI U BEOGRADU

pre preko 1 godinu

IGRAMO SAMO JEDAN MEČ! KOJIH DVA KAD DOBIJAMO OPET ZA DVA DANA U MADRIDU?!?!!??!
T

Ti si nas bog

pre preko 1 godinu

Zelimire maestro⚫⚪⚫⚪⚫⚪