Komentari na vest

Obradović produžio ugovor sa Monakom: Imamo velike ambicije

M

MOLIM!?

pre oko 2 godine

Dragi Sale Obradovicu. Znam da verovatno ne citas ove komentare jadnika koji nemaju 300 evra u dzepu ali evo da napisem kao partizanovac. Veliki si Sale, najvece si ime koje pokojna zvezda ima sto se tice kosarke i trenera. I opljuju te Sale jer nisi hteo u mulj u blato sa covekom koji je od ovih prostora uspeo da napravi ne blato vec obor. Mali covek sa velikom tasnom. Moras da razumes i navijace pokojne zvezde, zabolelo ih je sto si otisao. Oni u kosarci nemaju nikoga, njima su legende Covic i slicni, a prave kosarkaske zvezde poput tebe i Moke Slavnica su rekle svoj stav tako da ovim laznim legendama i dalje bride use od verbalnbih samarcina. To ih boli. Uvek ce biti mali komsija evropskog prvaka i klub koji ne zna kako se zove i na kojoj je adresi. Zelim ti sve najbolje u karijeri Sale i samo takav budi, covek sa kicmom i stavom sve ono sto je u potpunoj suprotnosti od navijaca i rukovodioca kluba iz Zeleznika. Sve najbolje.
G

Gubitnik

pre oko 2 godine

Izgubio titulu u Francuskoj.
L

Luja

pre oko 2 godine

Jesi li dobio bonus za kup koji je osvojio Radonjić? A da ih tužiš i što ti nisu isplatili bonus za osvojenu ABA ligu?
U

UZEE

pre oko 2 godine

Bez hrabrosti da Dzejmsa izbaci iz igre kad ocigledno kanali ekipu,,,,,e to je ovaj trener.Veliki zvezdas,zato te Covic i otero.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

S.Obradović,jedan od retkih zvezdaša koje cenim.Uvek je bio tu za reprezentaciju,kad je bio igrač.To što ga nazovi zvezdaša pljuju,sve govori o njima.
V

Vaskezz

pre oko 2 godine

Svi ovde znaju ko si i sta si....oduzeti snovi i na tvoju selekciju Radonji uzme sve,a ti bonuse,sram te bilo,puna usta zvezde sl do posljednjeg evra sram te bilo.Jadan gazda Monaka s tobom
L

Lepi B

pre oko 2 godine

Tebi uvek fali samo titula.....
K

K R O J F

pre oko 2 godine

+Saša Obradović vs Čović -
f

francuski fmp

pre oko 2 godine

ne moze se preko noci postati beliki klub sa tradicijom.
G

GostX

pre oko 2 godine

Cenio sam te Obrade, kao retkog korektnog igraca iz bivse CZV, ali ova izjava je nekorektna prema kolegi Zvezdanu Mitrovicu, on je napravio cudo sa Monakom i dao ti tim na gotovo, nije hteo da dozvoli da Mike James razmontira svlacionicu i platio je cenu, a ti druze sa Dusanovca, licemerno pominjes top 8 evrolige bez Rusa, to korektan sportski radnik ne radi. Ipak, na kraju ostaje Moka kao poslednji mohikanac i bare bivse ugasene CZV ( na zalost Srpskog Sporta )
S

Svedok

pre oko 2 godine

Sta naslaga covek bez imalo srama.
G

Gost1979

pre oko 2 godine

Gazdi ne valja ne nama.
L

Laganoo

pre oko 2 godine

Top8 lagano za Monako
G

Gostik

pre oko 2 godine

valja monaku a nama ne valja vrlo zanimljivo