Komentari na vest

Obradović ponovo može da računa na Vašingtona, crno-beli završili papirologiju

s

sta kaze tegi

pre oko 4 sata

je li zaradio kkp 720 miliona ili ta prica tek slijedi?
m

miki ue

pre oko 5 sati

Ovaj da je valjao, igrao bi negde u americi ili barem u Baskoniji...
S

Svasta

pre oko 3 sata

To znaci da je Jaramaz valjao jer sada igra u Baskoniji.
M

Moca-2

pre oko 5 sati

Većina igrača je potpisala na dve godine.
S

Srećno

pre oko 5 sati

Momci da pobede krenu
T

Top 12 klub

pre oko 5 sati

i sa Vasingtonom i bez njega isto vam je,bice opet 🧹i ove sezone i Top 12 u EL isto ko prosle!
Ž

Žocara

pre oko 5 sati

Mnogo boli kad si Fmp.
Ž

Žocara

pre oko 5 sati

Ja vise ne znam zaista šta ovi nasi "strucnjaci" iz uprave rade i zeljko sa njima,ali ovo je Sramota! Bre oni dovode 13 stranaca amatera nikakvog kvaliteta i kao pravimo neki tim i slicne bajke. Postali smo zvanicno kopija Mornara i Budućnosti i potpuno isti kao oni,sa raštimovanim timovima sa buljukom Stranaca bez ikakve igre i vizije! Ne svidja mi se ovo nimalo,nije ni cudo sto gubimo redovno Triple krune i po 8 derbija za redom u samo jednoj sezoni kad zeljko i nasa uprava prave tim od 99% stranaca!🤦
Ž

Žocara

pre oko 5 sati

Mnogo boli kad si Fmp. Ali glavu gore panteru iz Železnika. Nije smak sveta što ti je bivši klub ugašen još 2011-e.
R

Rs RS

pre oko 2 sata

Ako smo panteri kako nam je bivsi klub ugasen? Prvo da se vi dogovorite sa sobom ko vas metla sve ove godine, pa kad to rijesite da nam javite kad ste raskinuli fuziju odnosno tehnicko- poslovnu saradnju sa igokeom.
8

8:0 + 4:0

pre oko 5 sati

Hoce li biti kakve Kazne EL za ovo ocigledno muljanje i nelegalne radnje sa papirima od Vasingtona,ili ce opet babaroga da to sve ispegla pa da opet ovi njegovi mezimci prodju bez ikakvog kaznjavanja,dok se sa druge strane Zvezda kaznjava ni kriva ni duzna za Kampaca! Dvostruki arsini u EL se jasno vide a svi znamo da je to delo Jednog Coveka predsednika EL,to je jasno ko dan!
Ž

Žocara

pre oko 5 sati

Mnogo boli kad si Fmp.
R

Rs RS

pre oko 2 sata

Mnogo boli kad si Igokea, kad si prodavao grb cepteru, mjenjao boje.....
J

Jjj

pre oko 6 sati

Ovo oko Ajzeje se bas oteglo,pa da je i slomio nogu ne daj boze do sada bi se oporavio
A

ANDJA elena

pre oko 6 sati

Bravo

Ујка Житко ПФК

pre oko 7 sati

Stize na 4-ta utakmica😂😂😂😂
G

Gostgost

pre oko 8 sati

E do... sada nam propadose sve one silne baljezgarije koje smo pisali, da ih je ispalio, da se ne vraca, da je tuzio klub, da Partizan mulja... mi mislimo svi rade kao Covic, ali nije tako. Sada se osecam tako glupo sto sam poverovao u te spinove a tek sto imam neki osecaj da ce upravo Vasington da nam saspe jedno 30 kao Avram ili Panter...
m

muko

pre oko 6 sati

sa kime se ti svadjas?
B

Bnm

pre oko 8 sati

KAD PROCITAM POTPISAO DO KRAJA SEZONE ODMAH MUKA!!! STA POTPISUJU IGRACE NA SEZONU, PA AKO ODIGRA DOBRO NA LETO NE MOZES DA GA ZADRZIS I SVAKE GODINE NASI KLUBOVI RADE ISTO
G

GostO

pre oko 8 sati

Opekli se sa Panterom i Ledejem od po 3 godine i mnogo miliona... A ko se na mleko opece, i u ladan jogurt duva. A mozda i igrac ne zeli duzi ugovor.

gemathegreat

pre oko 7 sati

Tigre prvo ne deri se a drugo klubovi mogu šta mogu što uopšte ne znači da je to isto ono što ti misliš jer 99% ti veze sa životim nemaš.

Bojan Urosevic

pre oko 5 sati

Nije na jednu sezonu loše napisali ugovor sadrži 1+1 godina znači ako je klub zadovoljan aktivira se odmah druga sezona.
P

Panter kapiten

pre oko 3 sata

@Gost0 Panter i Ledej nisu potisali na 3 godine nego na 2, pa su po isteku te dve ponovo potpisali na dve i nazalost posle jedne sezone otisli. Meni licno je zao sto nisu ostali bar jos ovu sezonu njih dvojica, Avramovic i Naneli.
Ž

Žocara

pre oko 8 sati

Značiće svakako, jer gori od Lundberga i Vanje ne može biti. Sreća pa je bar Nakić na trojci proigrao kad već Sterling Braun ne zna gde je levo. Od spoljnjih igrača do sada jedino Karlik Džons i Nilikina opravdali očekivanja, od visokih Bonga i Tajrik Džons. Treba nam oporavljeni Maik kao ozeblom sunce. Dejvis,Poku,Lundberg,Vanja se već sada mogu nazvati promašajima, jer su prošle sezone na njihovom mestu bili Kaminski,Kaboklo,Smit i Naneli. Ne računam Pantera, Ledeja, Aleksu, Smajlija i Tristana koji su morali da odu, prva dvojica jer su preskupi stranci, a srpski trio jer im je dojadilo Želimirovo iživljavanje. Realan tim Aleksa, Nilikina, Karlik, Dalas Mur, Smit, Naneli, S.Braun, Nakić, Bonga, Tristan, Maik, Kaboklo, Tajrik, Kaminski, plus klinci Bošnjaković i Dimitrijević, na klupi Trinkijeri.
@

@ssss

pre oko 8 sati

Lundberg nije ispunio očekivanja?Au momak šta ti pišeš?Kao prvo tek je počela sezona pa ne možemo još da govorimo ko je ispunio očekivanja a ko nije.A ako bi sad morali da izdvojimo nekog ko je ispunio očekivanja Lundberg bi sigurno bio među njima.
A

Auuu koja si

pre oko 5 sati

Ti neznalica u ovom sportu...ajde sad lepo na spavanje i pokri se po glavi.
-

-Shekymax-

pre oko 8 sati

Ma nemoguće! Sada će Ganferi da nam objasne svoje teorije - kako on nije ni bio u Americi, kako klub nema zarade, kako je on ustvari pobegao iz Partizana i tužio klub, kako je u klubu rasulo i na kraju krajeva kako smo mi izgubili od Dubaia i Splita samo su greškom porazi upisani njima... Ajde sada, ponovite sve ono šta ste bulaznili o "slučaju" Vošington...
G

Gde ti odee

pre oko 7 sati

Niste izgubili od splita ali zato vas Baskonija vratila na fabricka podesavanja. Koliko god neverovatno zvucalo,taj prvi kik jelte(baskonija odavno nije krem kosarke)kostace vas mnogo na kraju.
z

znik

pre oko 8 sati

Ovo moze da bude top. Zadovoljan igrac, koji dolazi u pravom trenutku za seriju pobeda u EL. Jedan od lidera ovog tima. Napad na F4
a

ajmo insajderj

pre oko 8 sati

jel igraju Vanja i Tajrik protiv Bajerna ?
g

gost4

pre oko 9 sati

kad se vraca na teren Ajzea? verujem uskoro
A

ACDC

pre oko 8 sati

Ajzea je počeo danas da trenira sa timom prvi put posle povrede. Ne bih ga ocekivao sutra , mozda dobije koji min protiv Makabija ali je najrealnije da debituje u nedelju u Zadru. Pozdrav