Komentari na vest

Novi tandem je u gradu: Ofanzivna klinika Nejpira i Giedraitisa

Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Šabaz je bio najbolji igrač NCAA turnira na koledžu, Majami ga je uzeo jer je Lebron odlepio za njegovim potencijalom. Nije uspeo u NBA da se probije ali je trenutno za klasu ispred Kembe Vokera. Ako Zvezda nekim čudom dogura do plejofa, sposoban je da nas stavi u rang Reala i Barse kao jedine prvake Evrope u basketu i fudbalu.
v

videcemo

pre 12 meseci

Zvezdas sam,ali ovaj Asvel nije ni za kukuriku kup. Centri su i dalje tanki, bolombojem i kuzmicem ne osvaja se ni kup beograda. Tobi je ok,ali napadacki,Bentlija je trebalo ostaviti. Videce se u Kaunasu jesmo li ili nismo za F6 direktno. Treba nam i Bjelica zdrav. Covek je pre 15 meseci osvojio nba i igrao po 10 min u finalu.
M

Mile led

pre 12 meseci

Ovi iz laktasa poceli i u KK isto ko ovi njihovi u FK,cim promole nos u Evropska takmicenja budu demolirani odmah i to brutalno,ovi njihovi iz FK popili 6-tardu od dece iz Danske a ove iz KK deljaju takodje deca Studenti iz podgorice i tamo neki Makabi koji se sad zove Plastika,joj koja bruka narode ccc...🤦
D

Danci x6

pre 12 meseci

SRAMOTA JE U LS IGRATI NERESONO SA JANG BOJSOM A NIJE SRAMOTA PUCI OD STUDENATA,MAKABIJA PLUS DECE IZ DANSKE SA 6 KOMADA,JEL TAKO?
m

mora se priznati

pre 12 meseci

da je Asvel ozbiljna ekipa.
M

Makabi Plastika

pre 12 meseci

Za samo 22 casa puna Marakana i Arena. 80 000+ Delija na stadionu i u Areni. Nadjite nesto slicno cik u celoj Evropi! Ovi sto pucaju od Studenata,Plastike makabi i Nordsjelanda sa cak 6 komada to mogu samo da sanjaju i gledaju na TV-u i nista vise,mnogo smo Jaci!👊
d

delije,delije ..

pre 12 meseci

ajmo smo vi u glas... Slobodan Milošević jedan je od nas...
C

Chki lafčina

pre 12 meseci

Od ove pomenute dvojice se ovo i očekuje!! Mene je prijatno iznenadio Simonović, bravo za momka!!
p

pops

pre 12 meseci

Tandem od 12 miliona evra,skromno.
B

Blaki

pre 12 meseci

Ma kojih 12 bar 25, e moji grobari.
7

79

pre 12 meseci

Ma jok od 40
W

WEAH

pre 12 meseci

Izjave igrača Zvezde, pa i trenera, jasno govore da niko nije "poletio" posle ovog meča, ali je jasno da je Zvezda dobro izbalansirana i napadački potentnija negoli prošle godine. Nejpir, Rokas, Tobi,... to su igračine za Bentlija i Hasana Martina recimo. Nejpir je stabilan, dobar napadač, ali i organizator, ima sjajan šut, Gedraitis takođe, igra i dobru odbranu. Jasno je da je Duško sklopio dobar roster po želji i da će Zvezda sigurno biti bolja ove godine. Samo jako, skromno i složno.
D

Dejcek

pre 12 meseci

Koliko lepih komentara i misljenja. I onda vise komentara jako uvredljivih. I tacno se vidi da jedna te ista osoba, sa vise nikova vredja, u ovom slucaju komsije Partizan. Zanemarite ga. Vidite da je covek oboleo i da nema smislen komentar samo neko vredjanje. Ne pratim kosarku, samo po malo, mnogo mi znaci kada iz oba tabora cujem konstruktivna misljenja i zapazanja. Srecno komsije, iako mislim da ste sada slabiji nego prosle. A prosle da ste imali Neipira ako ne bi osvojili EL, evo tu me seci....
G

Goss

pre 12 meseci

Polako pred zoru mrzne
2

2 Pojacanja

pre 12 meseci

ZA NAJVECE DOMETE OVE SEZONE TREBA NAM JOS 2 IGRACA,DOBAR BEK SUTER I DOBRA 4-KA POSTO CE SA BJELICOM BITI RASKINUT UGOVOR ZBOG HRONICNIH POVREDA.
d

da vam ja kazem...

pre 12 meseci

Mi necemo imati poraz celu sezonu a grobari ce se boriti sa Asvelom ko ce biti poslednji... Bicemo jedini tim u istoriji bez poraza u ligaskom delu takmicenja... Na kraju cemo osvojiti Evroligu bez poraza, sto niko nikada nije uradio u istoriji. Napravicemo dva rekorda, toliko smo jaki... Pozz za Zvezdase
a

asas33

pre 12 meseci

Evo ja ti prvi cestitam na takvom rezultatu. Isto ste pricali i posle pobede nad fiorentinom
@

@asas33

pre 12 meseci

Deca iz Dansje van zabija cak 6 komada,tisina🤫
J

JAMESBOND 007

pre 12 meseci

Tebi definitivno nije dobro... Potrazi pomoc kod obliznjeg psihijatra...
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Dobri su grobari, ne valja ih pocenjivati. Panter, kad poludi, mogu bilo koga da dobiju.
T

Tomy

pre 12 meseci

Super početak Zvezde! Ivanoviću će najteži posao biti da sve igrače ispoštuje sa minutima, posebno u EL, i ako mu to uspe i oni budu zadovoljni, jer ima tu jakog ega, sezona će biti dobra. Zvezda je nastavila sa jakom odbranom, što je njen prepoznatljiv manir i samo treba da nastavi. U napadu je raznovrsna i Nejpir pravi razliku a tu je i Hanga koji nije skorer ali igra inteligentno u oba pravca i podiže nivo igre. Ispit će biti kada dodju fizički i igrački zahtevne ekipe na unutrašnjem planu, jer Asvel iako ima fizički jake igrače oni nisu baš tako igrački jaki. Nadam se da će Jago proigrati na taktički zahtevnom nivou kao što je EL, jer mu to fali. Kad tu klikne biće super zamena za Nejpira da se održi visok nivo napadačke igre.
S

Studentski centar

pre 12 meseci

Sve se vraca na svoje mesto kako i treba da bude,i sledecu celu Deceniju isto ko i proslu nema od titule i EL nista za vas,stvari se vracaju na svoje mesto!
Z

Zelen

pre 12 meseci

A juce vidim da se rumeni prevarant raskokodakao u opozicionarskom Nedeljniku pa sta on misli da smo svi pali sa kruske da ne znamo da mu je u klubu ceo upravni odbor iz te iste napredne drzave koju je indirektno pljuvao a da ne bi te iste drzave ne bi se ni vratio u zemlju ali sta ces samo seje mrznju po nalogu vlastodrzaca,,,,,,
z

zvezdaBgd

pre 12 meseci

Ja sam veliki Zvezdas,nbgdjanin,sta fali Nedeljniku. Preporuci mi nesto Ti,ako znas. Nin i Vreme tek ne podnosis.
d

d. g.

pre 12 meseci

Zaboravili ste Simonovića.
n

niko igokei...

pre 12 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je njihova istorija kojom se toliko ponose!
I

Istorija

pre 12 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se Fuzionisati....Game Over!
M

Mile led

pre 12 meseci

Da nije bilo prvog coveka drzave da nasoj igokei kupi licencu za EL prosle godine mi je na posteno i na terenu zaradnjeno ne bi igrali jos 60 god,to je cinjenica!
S

SSSR

pre 12 meseci

Hoću originalnog MILETA (H)LEDA,hoću kukavičje jaje da čujem.Ako, nema veze, tu je on tu je njegov duh Milojko Arsenić.
N

Najskuplji igrac

pre 12 meseci

Barselona prosle godine nudila panteru 2.5 miliona po sezoni a on odbio jer mu igokea povecala za jos 100k tako da sad za jednu sezonu u laktaskom klubu inkasira cak 2.6mil po jednoj godini,cisto da se zna koga sponzorise drzava i ko ima najskupljeg igraca u evropi!
P

Pogodite koji?

pre 12 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
d

dule66

pre 12 meseci

Evo jos jednog strucnjaka😂😂😂
G

Goss

pre 12 meseci

Pa zato je na meniju penzosa parizer
2

2 Pojacanja

pre 12 meseci

ZA VECE DOMETE,FALI JOS DOBAR BEK SUTER I KRILNI CENTAR POSTO CE SA BJELICOM BITI RASKINUT UGOVOR.
p

prdonja

pre 12 meseci

ovo je sve samo ne TIM, gomila novih preplacenih igraca, samo za 3 sutaju nema raznovrsnosti nece ovo ni na sta liciti, vec u litvaniji gube lagano
S

Studentski centar

pre 12 meseci

Studenjak iz podgorice i Plastika makabi vas oducili od kosarke i vratili na fabricka!
L

Laktasi

pre 12 meseci

Javio se navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije!
L

LECZ

pre 12 meseci

Baš ti je komentar u stilu imena, da se ne lažemo
q

qarajigokeu

pre 12 meseci

Studentski centar filijala Buducnosti...🤫🤫
K

Kreka

pre 12 meseci

@prdonja Sutaju??? Decko idi radi nesto pametno batali basket i komentare.
P

Popova šapka

pre 12 meseci

Mnogo boli jel da? Tek će.
D

Dezavi

pre 12 meseci

Ajde palite se na prvo kolo......Asvel jos, hocete u prvih 8 vec a? Vi ste mali klub i ko god vas dres obuce utopi se u tu cinjenicu....glasajte jer dok glasate moci cete da se bahatite sa trosenjem bez doprinosa ikakvog sustinskog za srpsku kosarku.....a niste Kamerun a? Sta ste vi?....o da, vi ste veliki Srbi,najveci...pa da
P

Picmalac

pre 12 meseci

A ko ste vi? Ajde bre kako te nije sramota!

❤️❤️❤️❤️

pre 12 meseci

Decace opismeni se. Mnogo toga si napisao a nista nisi rekao. Pola dva je, vreme je za skolu.
S

Sale Kg

pre 12 meseci

@Dezavi Jel ste vi oni što ste nakon 2-0 protiv Reala već osvojili Evroligu? Da ne pričamo o tekućoj sezoni EL gde ste pre početka osvojili trofej.
z

zulu warriors

pre 12 meseci

Sinko gledaj svoje dvorište,ima da patite ove godine grobarčići mali,Šabaz je kralj a tek Rokas rokačina ima da bude
д

да, да...

pre 12 meseci

...како мали клуб може да буде најтрофејнији, небитно која држава је у питању? 😂😂😂
P

Popova šapka

pre 12 meseci

Ti ne doprinosi ni u svojoj kući a dao si sebi za pravo da pridikuješ više od 70% srba koji navijaju za Zvezdu! Nijedan derbi nećete dobiti ove godine i to je ono što vas grobarske najviše plaši!
B

BANENCE

pre 12 meseci

nejpir je kvalitetan kosarkas i tu se prica zavrsava...ni bolji ni gori od kampaca vildoze i teodosica..dobar sut i realizacija u odbrani nepostoji...sacekajte jace tekme sledi druga prhca jer kod vas sve traje od meca do meca...litvanac siguran i pouzdan...hanga bi mogao da bude pravo pojacanje...igra se do maja i juna sledece godine...mnogo vremena je ostalo..pobeda svaka je vazna ..ali mislim da pravi mecevi tek dolaze....
9

9999

pre 12 meseci

Nejpir je bas ozbiljan igrac samo da ga povrede zaobidju. Prosle sezone kada je on dosao u Milano to je bio potpuno drugi tim jednostavno u evropi ne postoji defanzivac koji moze da ga zaustavi sinoc je Paris Li nekoliko puta ispao smesan a Sabaz mu je u laganom ritmu dao preko 20 poena. Nema potrebe za euforijom ali ovaj tim deluje bas ozbiljno napadacki jedna od najboljih ekipa u evropi moze na sve nacine da postize dosta poena a ima i dobrih defanzivaca a mozda stigne jos jedan igrac a jos treba da se uigrava. Asvel se dosta kod nas potcenjuje a nijesu bas toliko losi ima tu kvalitetnih i iskusnih igraca videli smo kako mogu biti opasni Skot i Lovernj. Sledece kolo Partizan gostuje Asvelu pa videcemo kako ce braniti Lovernja,Fola i Egbunua a atletski su bas jaki.
b

banence

pre 12 meseci

POCELI SRE KAO I UVEK..PROSLE GODINE SA VILDOZOM I NEDOVICEM SADA NEJPIR I LITVANAC..POLAGANO KRAJEM OKTOBRA CE TE VIDETI GDE STE OTPRILIKE U OVOM TRENUTKU...ASVEL NIJE TIM KOJI BI NA TO MOGAO DATI ODGOVOR...POBEDA JE POBEDA I VRLI JE VREDNA KAO I SVAKA...
P

Plastizan

pre 12 meseci

Ali zato Studenjak i makabi plastika deljaju igokeu sa 50.mil budzetom ko na treningu,uhh al sam uzivao sinoc u vasem porazu!
q

qarajigokeu

pre 12 meseci

Studentski centar filijala Buducnosti....🤫
G

Goss

pre 12 meseci

Kako laju biće opet borba za 16 mesto
д

да, да...

pre 12 meseci

...ко је то нама шеснаести? 😂😂😂
v

vs vlada

pre 12 meseci

Zvezda sada nije KK Kanerun? To sada ne važi više?
G

Geto

pre 12 meseci

A koga to Zvezda ima od Kamerunaca? Pogledaj prvih pet Zvezde.
T

TP-1

pre 12 meseci

Teodosic,Nedovic,Lazic,Kuzmic,Davidovac,Lazarevic,Bjelica,Ilic...Dosta vise sa tim glupim konstatacijama.
r

reb8888

pre 12 meseci

...nikada nije bio problem broj stranaca, nego koliko domaci igraci igraju i kakvu ulogu imaju...prosle godine je zvezda bila prva u evroligi po minutima i ucinku domacih igraca...a i ove ce biti domacih sa ozbiljnom ulogom...
@

@TP-1

pre 12 meseci

Па треба рачунати и Марка Симоновића, то што игра за ЦГ не мења чињеницу да су сви они Срби.
D

Dre

pre 12 meseci

O tome kako smo dobar tim skockali govori i mjaukanje navijaca suprotnog tabora koje je jace nego ikada.
D

Djordje 23

pre 12 meseci

nema smisla juce zvezda pobedila -rasturila pina arena a prva vest partizan treba da je sramota onog ko uredjuje sajt.Utakmica kao da nije igrana pred navijacima nema snimaka iz arene kao prosle godine kad je igrao Partizan
Z

Zelen

pre 12 meseci

Pa sta si ocekivao to su ti poznati lazni opozicionari sa Sk a kao da ne znaju da u naprednoj sekti ceo upravni odbor iz vladajuce partije ali sta ces dovoljno je da neko sa tribina pljuje i blati vlast i odmah velika opozicija a to sto im drzava omogucava najjvecuži budzet u nasoj pustinji jbg te pare padaju sa Marsa,,,,,,
D

Dzoni-1970-

pre 12 meseci

Pa kad ste nebitan mali klub, koga zabole za vas?
Б

Бибарс

pre 12 meseci

Одлично вам се уклапа овај Рокас Геријатрис у концепт екипе.
д

да, да...

pre 12 meseci

...шта фали концепту, у доба Жељка Обрадовића имамо имамо 5 трофеја за 2 године? 😂😂😂 То се некад звало доминација.
S

Sf

pre 12 meseci

Djavo, ljudi djavo. Ništa više
D

Don Vito Corleone.

pre 12 meseci

Šabaz i Rokas moraju da ostanu i sledeće sezone u Zvezdi!!!!! Jedina zamerka mi je što nismo doveli visokog i jakog centra razbijača. Ne znam koliko može Bolomboj, nisam ga pre pratio, ali sam video na snimcima da ima brutalna zakucavanja i rampe. Ima problem sa visinom. U svakom slučaju smo jači nego prošle sezone.
b

bolest

pre 12 meseci

Ma osvajate EL, posle prve utakmice se to odmah vidi.

ws10

pre 12 meseci

nisi ga pre pratio, jel ti pratis kosarku uopste?
д

да, да...

pre 12 meseci

...колико је битан фактор Ивановић, кад играчи одбију јаче понуде и дођу у Звезду да постану бољи људи и бољи играчи. На потписивању уговора им кане суза, мушка најтежа 😂😂😂 а не заборавимо ни фактор Човић, најуспешнији председник савеза у модерној историји са скоро 30 клупских трофеја. Није то исто као да те зове рецимо Остоја.
n

neko normalan

pre 12 meseci

Zvezda je odradila odličan prelazni rok i na tome treba čestitati. Nejpir će biti strašno pojačanje, klasa od igrača to se odmah vidi, zatim Litvanac i Tobey, a za njima Simonović i Hanga. Naravno da šut od sinoć ne treba uzimati kao pokazatelj kvaliteta, u sledećoj utakmici mogu sve da promaše, ali u mnogo boljoj su formi trenutno nego recimo Partizan koji igra kao da su se igrači juče sreli prvi put. Partizan nema vrhunskog pleja niti ima centra - sa trenutnim timom Partizan je slabiji od Zvezde i to je svima jasno, e sada da li je ostalo prostora za jedno ili dva pojačanja to ćemo videti. Uglavnom, zanimljiva sezona nas očekuje i navijači Zvezde imaju razloga za optimizam više nego mi koji volimo crno-bele boje. Ali, navija se za svoj klub, drugi nemamo. U zdravlje!
2

2222

pre 12 meseci

Zvezda moze dosta da napada i u reketu a i spolja je dosta opasna ima dosta igraca koji mogu da postigni 3-4 trojke na mecu.
p

pep

pre 12 meseci

Protiv asvela i ja bih bio dobar videćemo protiv nekog drugog tako da ne lupajte sa naslovima
V

Vdusan

pre 12 meseci

Pa, da. Isto tako neko je pokazivao misice i hvalio se kako je torpedovao Mornar iz Bara, pa onda naleti na Makabi. Mada, mislim da je razlika izmedju Asvela i Makabija znacajno manja.
A

Asvela koji je

pre 12 meseci

pobedio ove sezone Partizan kod kuce?
L

Lepi Mica

pre 12 meseci

A zvezdini centri Kuzmic i Tobey zavrsili utakmicu sa 0 poena, to nije dobro nikako...
N

Nishlija

pre 12 meseci

Mogao si da vidis kako zatvaraju centre jer znaju da nam je najveca snaga pick and roll, kada ne mozemo da ga sprovedemo u delo nastupa teska artiljerija sa linije za tri, kao sto je to bio slucaj sinoc...Bice ovo bas dobra sezona
c

centar

pre 12 meseci

Kuzmić za 12 minuta 4 skoka i 4 asistencije. Više od njega ne treba očekivati, ali je pokazao da može da pruži solidnu partiju u Evroligi i pokrije 10ak minuta igre sa visokim centrima sa kojima Mitrović ne može da igra.
K

KkP95

pre 12 meseci

Vidiš li Željko šta je pravi plej, jbte pa mi ga nemamo godinama.
B

Bacd...

pre 12 meseci

Pa jedino Sabaz vredi kod njih. Ostalo je veliko pitanje kakvi su. Polako sa Zeljkom. Zna on sta radi.
д

да, да...

pre 12 meseci

...верујте Жељку, има један трофеј за 2 сезоне 😂😂😂 у том периоду Радоња има само 3, а не ради у Звезди више од годину дана.
V

Voždovac

pre 12 meseci

Možda sam lud, ali Nejpir po stilu igre i mehanici šuta jako podseća na Krisa Pola.
F

Forever Young

pre 12 meseci

Jel zna neko šta se dešava sa Bjelicom????? Jel ostaje u Zvezdi ili ne. Čuo sam da nije ni registrovan za EL??? Čemu služi ako neće igrati EL??? Šta se dešava???
Х

Х Х

pre 12 meseci

Остаје, требало би да се опорави до краја месеца.
F

Forever Young

pre 12 meseci

@X X. Zašto nije registrovan za EL???? Jel može naknadno da se registruje???
S

Statler

pre 12 meseci

Dešava se to da je blizu odluke da završi karijeru.
U

Urke777

pre 12 meseci

Sve je ovo super ali je Ivanovic pogodio poentu - nece procenti uvek biti ovakvi, i treba mnogo vise poena iz reketa i mnogo bolja odbrana. Odlicno je kad imas igrace koji mogu da pogadjaju za 3, gde je bukvalno sve jedno ko ce da sutira, ali bice i povreda i pada u formi, losih dana, tako da opcija laksih poena iz reketa mora da se nadogradi jer ako spolja nece, onda mora iznutra da se nadje resenje.
Х

Х Х

pre 12 meseci

Само може да буде боље, кад се одбрана још утегне током сезоне, кад крену да играју Бјелица, Давидовац и Боломбој, а не буду играли Кузмић и Лазаревић. Велики сам оптимиста за ову сезону, само стрпљиво, да из кола у коло пунимо Арену и носимо наше играче до победа на домаћем терену. У гостима сам сигуран да ћемо скупо продавати кожу и правити доста изненађења. Све у свему очекујем да у регуларном делу будемо у првих 6 екипа.
1

11070

pre 12 meseci

Bjelica nažalost više neće igrati košarku.
B

Bandžos

pre 12 meseci

Svi su o.k. ali ova dvojica su "strašna"pojačanja !!
"

"ne lozimo na f4"

pre 12 meseci

nek im neko kaze da zvezda ne juri nokaut, grupa je zakon
l

ljudiii

pre 12 meseci

pa tek 1.mec, alooo, pa smirite se!
L

Lom

pre 12 meseci

E to je kad ubodes sa pojacanjima, imate igrače koji svaki može pogoditi šut spolja, pod reketom jaki, kod nas ovaj Kaminski zalutao a priča veći budžet 25%,moze ti biti budžet 100% veći ako ti ne ubodes sa pojacanjima.
H

Hames

pre 12 meseci

Nije mi jasno to sa Kaminskim (nisam gledao utakmicu), zar je moguće da je čovek sa 8-9 sezona u NBA bio tako očajan sinoć?
g

gostivarski

pre 12 meseci

dobro bre ljudi pa dosao covek iz NBA logicno je da se privikava, isto i Dozier... pa nije Zoc budala, polako
@

@lom

pre 12 meseci

Baš tako, dosta tu sreće treba imati. Nije sve u parama i plati. A to vidimo u evropskom fudbalu. Bukvalno treba ubosti pojačanje.
H

Hames

pre 12 meseci

Imao sam dobar osećaj kad su doveli Gidru. Ne može da bude greške sa litvanskim reprezentativcem.
S

Seoska džukela

pre 12 meseci

Samo ne treba poletjeti nakon jedne pobjede.Interesantno je da nema takozvanih navijača zvezde koji su u prvim redovima za pljuvanje da se oglase.Vrebaju oni svoju priliku da se oglase kod prvog poraza.Nadam se da će se načekati.
d

djape11

pre 12 meseci

Rokas ne prasta
B

Bruce

pre 12 meseci

Kad se setim samo prošle sezone mučenja za 3 poena muka me uhvati. Kako je lepo kad znaš da u timu ima nekoliko igrača koji mogu da pogode. Nije bilo lako Ivanoviću prošle sezone kad su se Bentil i ekipa ispucavali sa 17% za 3
D

Delija22

pre 12 meseci

Kao pravi Zvezdas mogu samo da kazem da mi je zao sto Partizan nema ni jednog igraca u dva najplacenija u Evroligi, i da se tu vidi da smo mi u prednosti + Lazic, Lazarevic, Kuzmic,Ilic su igraci projektovani za f4 nate...Kuzmic je igrao za GSW..pozz iz Valjeva p.s sta bi bilo da nisu opozicija
W

Www

pre 12 meseci

Kako je u Valjevu zemljak.. daj neki lep restoran.
A

Aqa

pre 12 meseci

Neki su se smejali ovom čoveku, ali kad sam video da je potpisao za vas znao sam da ste uboli veliko pojačanje.
и

истина...

pre 12 meseci

...само ментол може да се смеје балтичким шутерима и играчима као Тео и Нејпир, па и Давидовац.
K

Kurir

pre 12 meseci

Istina-čovek misli na Gedraitisa za Šabaza se znalo da je klasa.
r

rea

pre 12 meseci

Ko se tačno smejao Gedraitisu - čovek prošle sezone u EL 12 poena po meču u ekipi kojoj je za par poena izmakao TOP8!?