Komentari na vest

Nije kraj finala: Partizan slavio posle potpune ludnice! Prekid, pražnjenje i trojka Pantera!

a

ac/dc

pre gotovo 2 godine

Svaka cast igracima Zvezde i ljudima na ekipi! svaka cast za drzanje, dostojanstvo, sportsko nadmetanje i fokus na samu utakmicu! Ko je hteo, video je sta se desavalo sinoc, realno ocekivano a Zvezda je bila odlicno pripremljena za sve, odnosno sko sve jer mislim da nisu racunali na ona 2 topovska udara na pocetku, bas toliko neregularne uslove zbog klizavog parketa, recimo odnos faulova u 2min 4q 0:5 kada je bas Partizan igrao ultra agresivnu odbranu i napravio, sto b komentatori rekli "fantastican preokret" i na kraju nije racunala na 6 sviranih koraka, pogotovo posle svih onih nesviranih koraka Partizanovim igracima u 2.utakmici. Sto se tice prekida jos jedna sarada od strane sudija jer su imali prilike da prekinu mec tonu puta a pogotovo kod onog orkestriranog ubacivanja svega i svacega na zvezdin tim dok su postavljali odbranu. Svima je bilo jasno da tu vise nema preokreta a savest zadovoljena... Grobari - vulgaris, kao i uvek, medijskom masinerijom se gura prica o ljubavi a valjda je svima jasno da ih je oduvek pokretala mrznja prema Zvezdi. Sta ce biti ubuduce, stvarno nemam pojma ali jos jednom svaka cast igracima zvezde na sportskom i dostojanstvenom ponasanju
G

Gost011

pre gotovo 2 godine

partizan losiji od zvezde bar 30% ali guraju ga neki iz pozadine da se ne obrukaju u fudbalu i kosarci.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Tacno sam predvideo sta ce da bude posle one trece utakmice i saopstenja Partizana. Pakao u trecoj i kompenzacija za Partizan. Ono nisu bili regularni uslovi. Pretrpane tribine, "navijaci" celu utakmicu gadjaju i vredjaju, igraci se klizaju po terenu... na kraju, skoro tri sata trajala utakmica. Ovde su tribine morale da se isprazne posle 5 minuta i to po modelu Milete Novakovica - odozgo na dole.
N

NsBg

pre gotovo 2 godine

Ovo je bruka i sramota!
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Prethodna utakmica kada je C.Zvezda bila domacin je okidac za sinocna desavanja.Vec u prosloj utakmici tribine su mogle da se isprazne mnogo ranije pre kraja meča i do svega ovoga nebi doslo sinoc...prilikom skandiranja jednom od ucesnika utakmica(Zeljku Obradovicu)utakmica je trebala da se prekine isto kao i kada se utakmica prekine pri skandiranju osobi(Vesna Čović)koja nije ucesnik utakmice Takodje u prosloj utakmici sudije kao i igraci Partizana gadjani su raznim predmetima tokom citave utakmice ali sudije nisu smele ni da intervenisu....postoji snimak gde decko koji brise parket pritrcava i sa terena uzima dva upaljaca i stavlja u dzep a neda sudijama.Smatram da niko nesme da bude zaštićen kako Partizan tako i C.Zvezda i da isti kriterijum treba da bude za svakoga...ako sudije gledaju koliko stotinki je ostalo za napad jednom timu isto tako trebaju da pogledaju dali je Lesor pravilno izveo slobodno bacanje ili ne i postigao dva poena.Isto tako ukoliko zakon u vanrednim situacijama nalaze da se utakmice igraju pred praznim tribinama...onda treba da se igraju pred praznim tribinama a ne u punoj hali kao sto je slucaj sa navijacima C.Zvezde prilikom odigravanja finalnih utakmica ABA lige protiv Buducnosti u vreme vanrednog stanja zbog mera protiv COViD-19.Dakle netreba i nesme da bude zasticenih u sportu...ali mora da se prodrzavaju svi ucesnici utakmice pravila i da u svakoj utakmici osobe koje su zasticene za bezbednost i regularnost intervenisu na isti nacin bez obzira ko je domacin.Uvek trazimo izvrsioca dela a nikada se nezapitamo sta je uzrok ili razlog necijeg ponasanja a to je kljucna stvar i nesme i nemoze da se pravi razlika.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Ne znam, ja imam drugare grobare, mogu da pogledam derbi sa njima da se sprdamo, prozivamo...ali da se pobijemo oko zvezde i partizana?! Teska prica, pa evo ljudi zapitajte se kome odgovra ova sarena laza...ko skrece sa bitnijih tema?! Cija je ovo direktiva vec 20+ godina? Ne znam , ok mi je da se prozivamo i posprdamo, ali tuce, ubistva i prevare...nisu ni kosarka ni fudbal nesto sto nam donosi koru hleba u kucu.
Ц

Цопе

pre gotovo 2 godine

"Празник кошарке" Током сваке секунде меча, једно дете је одлучило да батали тренирање кошарке
M

Morekamb

pre gotovo 2 godine

Koliko je samo smešno kad gledate ono pretrese i treniranje strogoće na ulazima a realno samo što ne unosu raketne bacače u halu ili na stadion kad je derbi!
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Ako je već Zvezda kaznjena da odigra eventualnu 5 utakmicu bez publike onda će biti skandal ako ista kazna ne bude izrečena i Partizanu za ovo večeras.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Kao sto sam pisao i pre meca Partizan je veceras morao pobediti po svaku cenu radi mira u kuci. Takodje u sledecem mecu sanse za pobedu Partizana 80:20 i onda ako dodje do petog meca Zvezda rutinski resava jer je realno mnogo kvalitetniji tim. Sve su ovo necije igrice, a narod se mrzi i konstantno se siri tenzija. Finalne serije su vec godinama postale pravo mucenje za gledaoce, iako bi to trebalo da budu mecevi u kojima se najvise uziva.
M

Miraž2000

pre gotovo 2 godine

Ajde kada si tako vidovit i sve znaš unapred da odigramo neki tiket da uzmemo lovu neku. Da iskoristimo tvoje moći.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Sudije su mogle da puste da se utakmica odigra do kraja umesto sto su u zadnjem minutu resile da se povuku sa terena.Potpuno kontraproduktivan potez.Igraci su se ohladili, gledaoci iznervirali i stvorila se mogucnost da dodje do jos veceg incidenta u trenutku kad su izlazile sa terena.Utakmica preslikana kao prosla.Kako je tada dobila Zvezda tako je sada dobio Partizan.Navijanje fantastično osim tih ubacivanja na teren raznih predmeta.
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Preslikana? Izjednačuješ najveću krađu u istoriji košarke sa onim iz prošlog meča i još te nije sramota??
P

Pfc

pre gotovo 2 godine

Kad nas trpaju davidovac i dobric pa sta onda da ocekujes
T

Tajm-aut

pre gotovo 2 godine

Ne znam što vas nebi trpali? Šta ste vi Lejkersi možda?
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Mi živimo u ludnici i ovo je samo posledica zbivanja i podeljenosti čitavog društva. Nekada se navijalo za svoj tim, zamisli u istoj dvorani svako sa svoje tribine, išao sam sa drugarima koji navijaju za Zvezdu zajedno na Dderbi. Na šta ovo liči? Imam utisak da bi igrači gostujućeg tima bili linčovani ako bi pobedili na gostujućem terenu, ovo veze sa sportom nema a ni sa životom. O uslovima u Pioniru, da čak izuzmemo ove horde divljaka, izlišno je i komentarisati, čemu služi Arena, čemu?
S

Saša K

pre gotovo 2 godine

Meni
M

Mare5557777755

pre gotovo 2 godine

Uvek je ovako bilo, ja se secam 2007. bio je haos. Ranije je bilo tuca, baklji u dvorani ali se mladji toga ne secaju pa misle da je sada najgore.
S

Slepi pored ociju

pre gotovo 2 godine

Po komentarima zvezdasa zakljucilo bi se da je u prve 2 sve bilo ko u pozoristu. Sve ovo sto je bilo veceras bilo je i u prve 2 utakmice samo malo klizavij teren zbog veceg broja navijaca u hali i toplijeg vremena. O kulturi-divljastvu i jednih i drugih smesno je pricati. Inace svaka cast i jednim i drugim igracima kao i trenerima za ponasanje tokom serije.
Н

Некоо

pre gotovo 2 godine

Па како је све ово било у прве две утакмице? У прве две утакмице нису играчи Партизана гађани топовским ударима који могу да оставе трајне последице, није Обрадовић гађан телефоном, нису судије гађане предметима, нити су наши играчи гађали навијаче предметима који су упали на терен нити показивали средњи прст. Како је то исто?
c

comi 85

pre gotovo 2 godine

Ne mozes porediti NAS i njih njihova atmosfera iz prve dve utakmice je kao u NBA..Ovo je pakao sve strane navijaju skacu.Velika greska NAS je sto nismo igrali protiv Burse u Pioniru jer je mnogo akusticniji i sve ti je na dohvat ruke nego arena!!Ovde ne moze ni Efes sa Realom da nas dobije!!!Vidimo se u game 5!!!!
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Da da svaka čast igračima partizana koji provociraju i zaleću se na publiku hahahahahahahahaha. Polako, u ponedeljak ćete zaboraviti sve prethodne mečeve, nećete ni razmišljati o košarci već o tome da preživite (hint, nećete)
T

Tajm-aut

pre gotovo 2 godine

Čestitam sudijama ovom zlu jednom mora da se stane na put Naravno ABA će kazniti i Partizan ali to će koštati samo klub ali ne i počinioce. Obezbeđenje je okrenuto prema navijačima koji divljanju rade šta hoće a ovi se prave kao da je sve uredu. U 21 veku gde imate video nadzor na svakom ćošku huligani se sile i prave nered na svakoj većoj utakmici. Iskreno žalim roditelje koji su doveli onu malu decu da dele prostor sa onom bagerom.
G

Goste

pre gotovo 2 godine

Partizan za klasu bolji
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Obrnuo si igricu
R

Rok masin

pre gotovo 2 godine

stanoje,ti li si?
Ž

Žikaž112

pre gotovo 2 godine

Užasno je kako su se ponašali naši navijači večeras, ustvari to je stoka nisu navijači, gori su bili od cigana. Ne reaguju na molbe svojih igraca i Željka . Jebem ja takav sport i navijače. Ako vam je do iživljavanja pokupite se sa "gospodom" ciganima i na livadu pa se poubijajte da mi ostali možemo da navijamo za svoj tim
E

Epa

pre gotovo 2 godine

ne može bagra ne da,oni moraju da se pitaju.Sramota je koliko ima divljaka i na jednoj i na drugoj strani.
R

Rex

pre gotovo 2 godine

Za ovako napete utakmice je kriv jedan covek znate koji je.....ima veze sa Zvezdom i konzervama.Sta da se ocekuje posle da ih ovi docekaju sa krempitom i kafom.....On je uneo ovo u sport i ovo je samo nastavak
П

Петрос

pre gotovo 2 godine

Криви су уствари пилећи мозгови којима се лагано манипулише. Поздрав!
Ш

Шпе

pre gotovo 2 godine

Једва чекам да видим шта ће "легена" да каже у јутарњем програму на пинку хахахаха
P

Prostaci

pre gotovo 2 godine

Kada ode Dule Vujošević smiriće se tenzije u srpskoj košarci, tako je beše išla priča? I ispade da je to naravno laž, i to masna velika laž. Navijači Crvene zvezde su u prethodne 2 utakmice ubacivali flaše vinjaka na teren i gađali igrače Partizana staklenim čašama, navijači Partizana su večeras bacali petarde-topovskog udara, koristili lasere, i probali da udare sudiju. Volite da se takmičite ko će da ispadne veća sirovina i prostačina a? Lepo vam ide, odlično. Samo što to nema nikakve koristi osim da prikažete u kojoj meri ste nevaspitani.
N

NMM hi

pre gotovo 2 godine

Posle svega ovakva utakmica se nigde u Evropi nebi nastavila.
a

ahhh

pre gotovo 2 godine

Gost pele, nazalost vec su padale glave zbog ovoga i nista se promenilo nije
G

GostRajaB

pre gotovo 2 godine

Očekujem prazan deo tribina na četvrtoj utakmici zbog dešavanja u večerašnjoj trećoj utakmici i u eventualnoj petoj utakmici takođe prazan deo tribina kada Crvena Zvezda bude domaćin zbog dešavanja u drugoj utakmici. Mislim da bi to bilo najpoštenije.
P

Pa čak

pre gotovo 2 godine

možda i bez publike.
A

Alooooo...

pre gotovo 2 godine

Ljudi pljujuu...Ej...Š L A J M !!! Hoće ljudi noge da izlome... Ali pogledajte snimke...ŠLAJM...Odvratno!
D

Dokle vise

pre gotovo 2 godine

Svaka cast partizanu na pobedi od delije. Sto se same kosarke tice kvalitet ispod svakog nivoa. A o uvredama,vredjanjima clanova porodica, gadjanjima, I jednih i drugih nazovi navijaca.
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Sutra sastanak ABA lige i da se gromada izbaci na dve godine iz svih takmičenja
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Kako može ABA da izbaci iz svih takmičenja?🤣 Može samo iz ABA lige. Ali ne loži se i ne loži ljude. Kada nisu izbacili Budućnost i Crvenu Zvezdu zbog ulaska njenih navijača koji su se zaletali da tuku Zvezdine igrače u Morači i kada su to isto činili navijači Zvezde igračima Budućnosti onda neće ni Partizan izbaciti zbog gadjanja upaljačima i kovanicama. I ako želite da izbace Partizan i da osvojite titulu za zelenim stolom onda to znači da vas je uhvatila prpa da možete izgubiti na terenu 😉
n

nikolaradojicicbb@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Pobediće zdrava i sportska priča, pobediće Zvezda.
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

После овог очекиваног сценарија и исхода вечерас, реална квота за четврту текму је 1.05 на кеца
D

Dzabe vam i sultan

pre gotovo 2 godine

E ko je zaboravio kako izgleda " kosarka " u vreme Gurua i guranja drzave u svakom smislu , mogao je sada da se podseti..
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Da li vas je barem malo sramota?
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Да јесте, не би ни навијали за партизан
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Dok neko ne izgubi glavu biće uvek ovako. Sve je to samo zbog toga što samo pobednik igra EL. Da se čovek zapita: vredno li je sve ovo toga? Velika je mržnja i neće izaći na dobro kako god da se završi serija.

Delija

pre gotovo 2 godine

Molim Boga da se igra peta, da vas posaljemo odakle ste dosli! Kako vas bre nije sramota? Bije te sudije, kada dodje ekipa vas nigde, uvek ste bili kao vukovi u coporu na jednog! Junaci nema sta, AVANGARDA!
G

Gost2

pre gotovo 2 godine

A čekaj, šta ste vi radili u prvoj i drugoj utakmicu??? "Ili nismo gledali iste utakmice"??
@

@Gost

pre gotovo 2 godine

Nismo gadjali i tukli sudije!
П

Петрос

pre gotovo 2 godine

Тако је! Авангарда! Гађају играче противничког тима топовским ударима.. Гађају се и навијачи из супротног табора и противградним ракетама.
a

asi

pre gotovo 2 godine

Niko nije tukao sudije,policajac je odgurnuo sudiju da bi stao da ga zastiti ako neko krene da ga napadne. Ponovila za slepce Arena 20 puta al dzaba,slepi ne vide.
B

Bulbuderac

pre gotovo 2 godine

Sudijska operacija završena,košarka u Srbiji MRTVA OD VEČERAS ! Zvezda 15 sl.bacanja,od toga Gudurić 13. Laku noć da Srbija ima dva evroligaša .
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Da li ste VI "NAVIJAČI" realni??? Pa čemu onoliko pljuvanje...ali bukvalno...I navijači Zvezde "cigani"...Bože, šta je ovo...
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Jednostavno moramo biti bolji 15 razlike da dobijemo ovo... A bolje im je da se peta ne igra...
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

ne 15 nego 30
G

Gost ralek

pre gotovo 2 godine

Jaoo majku mu sad je potpuna ludnica, nije sramota neregularno itd. Nema Zvezdo sudbina ti je Srpska zato te i volimo. Zivela Srbija zivela Crvena Zvezda bastijon srpstva
G

GostReply

pre gotovo 2 godine

Da, baš je bastiJon. 🤡
P

Polivač

pre gotovo 2 godine

Misliš "srBska"?
D

Djole019

pre gotovo 2 godine

Najači ovi iz Arene kad smanje ton kad krene skandiranje znate svi kome. Zapitajte se normalni Zvezdasi i Partizanovci gde živimo. A sto se utakmice tiče sudije odredile pobednika.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ali onaj lik sa Arene (valjda se zove Kole) koji pokusava da pokrije grobare "sudija je sklonjen od strane policije" a vidi se lepo kako ga lik nabada pesnicom tako da se sudija zaneo. Podseca me na ono iz Amerike kada publika vice "F... you Biden" a reporter prenosi evo publika vice "Lets go Brandon :))) Au koja su mutljavina.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Није навијач, већ га је човек из полиције ударио кад је хтео да га раздвоји од навијача ... Цигани и њихова "реалност"
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ivane aj kod oftamologa.

rty

pre gotovo 2 godine

Ma da nije ni policajac sam sebe je udario :D
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Utisak utakmice, uspaničena lica bonus igrača tima vlade republike srbine posle +8 za instituciju srpske košarke - neprocenjivo
D

Darkopp

pre gotovo 2 godine

Sad se zalite na sudije a proslu sve bilo regularno ?
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

I na prošloj smo se žalili... Samo su nas tad manje pokrali nego večeras
P

Polivač

pre gotovo 2 godine

Imam psa, zove se Džoni. Ne znam što sam ovo rekao, u svakom slučaju ne škodi...
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo ocekivano, samo je zalosno. Bitno da ste se lepo pokazali, da otvorite Ostoji oci kakvi ste navijaci, i da ste lepo zahvalili sudijama koje su odigrale kljucnu ulogu u ovoj pobedi.
A

Avenger

pre gotovo 2 godine

Krađa,krađa,krađa. Pa neverovatno da sa toliko agresivnom odbranom oni ne naprave više od faula do pred sam kraj četvrte četvrtine.
!

!!!

pre gotovo 2 godine

Ovo je oruzana pljacka, Ovo je nezabelezeno...Sram vas bilo sve redom.
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Dobili smo sami sebe. Dobric i nerezonaki pokusaj trojke na 7 selindi do kraja napada a oni izasli iz bonusa i onda trojka pantera odlucilo utakmicu. Nemojmo da budemo kao oni i da se zalimo na sudjenje, sami smo krivi.
U

Uzas

pre gotovo 2 godine

Gadjas sudiju koji celu poslednju cervrtinu sudi u tvoju korist.Bravo
R

Retro

pre gotovo 2 godine

Ponasanje nasih posle poraza i njihovih.. nebo i zemlja. Nismo isti niti cemo ikad biti.
7

777

pre gotovo 2 godine

Ovo je oruzana pljacka, Ovo je nezabelezeno...
u

urkela

pre gotovo 2 godine

Sprema se katanac u 4. utakmici bez brige.
G

Gost07

pre gotovo 2 godine

E ovo se zove kradja
Л

Лукаку 98

pre gotovo 2 godine

гробари наболи песницом болтаузера, па то је као да навијачи денвера набоду јокића, свог мвпа!!!
m

mateo123

pre gotovo 2 godine

UMIRE NADA GOTOV JE SAN!
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Godina 11. Raduj se mikane, u petak si maksimalno napaljen, posle majstorice trazis ekspertizu.
Q

QwertzPa

pre gotovo 2 godine

Sto bi rekli navijaci partizana sad je regularno
G

Gost za 000000

pre gotovo 2 godine

I onda u petoj?