Komentari na vest

Najveći košarkaš Srbije. I tačka

K

Kukoč

pre oko 1 godinu

Kakav promašaj od teksta, ne treba ni obrazlagati....
S

Saša V.

pre oko 1 godinu

Bravo za tekst.
k

kkcz

pre oko 1 godinu

Kao delija kazem, najveci.
N

NAJBOLJI

pre oko 1 godinu

BOGDAN JE NAJVECI
U

Uros234

pre oko 1 godinu

Kakav besmislen tekst
A

Andrejka

pre oko 1 godinu

Posle odlaska Tea definitivno najveci..pratio sam ga od pocetka ne volim sto je grobar ali sazrevao je polako i nije samo.Bogdan poenter teojkas nego i pravi kapiten !!! Setite se kako Teo divlja ne igra odbranu itd..pa i Bogdan nekad ima.los dan imao.je ishitrene trojke ali ie sazreo BRAVO MAJSTORE, LJUDINO, ZELIM DA BUDES NAJVECI POSLE NASEG RESTARTA (2005) I naravno da spremis naslednika kao sto je Teodosic tebe JER MI SMO ZEMLJA KOSARKE, ZEMLJA SAMPIONA, A REPREZENTACIJA NESTO POSEBNO SA KULTOM KOJI NEMA NIKO I NIKAD NAM TO NECE UZETI !!
M

Milos Teodosic

pre oko 1 godinu

Najbolji igrac nas na EP Katovice, srebro, Sloveniji u polufinalu 30 plus poena trojketine u zavrsnici i produzetku, najbolji u polufinalu SP protiv Francuza, najbolji u polufinalu OI protiv Australije, svaka cast Bogiju ali tu su negde a vi ga provukoste kao da je Birca 😀 svakako ostace legende svi, za razliku od Cecinog fana.
D

Dzoker 95

pre oko 1 godinu

Denver,stala,Srbija. Tim redosledom
A

Allianz

pre oko 1 godinu

Bogdan mi je bas extra i stvarno je jedan od nasih najboljih ikada, ali molim vas da sa Saletom Djordjevicem ne mesate nikoga. Na tronu moze biti samo jedan SALE NACIONALE
O

Ojsa...

pre oko 1 godinu

Ko sve danas nije "novinar"?! Burek s mesom za gospodina
M

Mijat143

pre oko 1 godinu

Bivši novinar Mozzart sporta.
S

Snake

pre oko 1 godinu

Ovakav tekst je napisan sa namerom! Da se opameti onaj nas najbolji kosarkas sveta preko okeana, da bi ga mozda dotakla rec srpske javnosti...i da je potreban ( a ne, ne potreban ). Zatim i kada bude bio tu ( ako bude ), da moze samo da se stopi sa ovakvom hemijom i atmosferom i nikako ne sme da narusi istu. Bravo za tekst. Niko od nas nije dete, svi shvatamo...tako da...lagano. Najjaci smo...sto rece Avramovic...mi smo uvek Srbija!!
L

LuloLulo

pre oko 1 godinu

Da Jokic nije pokidao dvije utakmice protiv Grcke i Turske u kvalifikacijama ne bismo ni otisli na SP. Al naravno da smo to prvom prilikom zaboravili, naci cemo razlog i Bogdana da pljujemo cim odigra ponovo mec kao protiv Italije
G

Gost49

pre oko 1 godinu

Aleksandre Joksicu da li imate u uredu nekoga ko ce da aminuje vase tekstove? Odakle vam pravo da se mesate u ovu ekipu i da pricate da li nam je u Parizu potreban najbolji igrac planete? Naravno da je potreban. I taj Jokic, i Micic, i Nedovic i Kalinic i ostali momci koji nisu tu iz ovog ili onog razloga. Svi su oni potrebni Srbiji na okupu a selektor je taj koji ce da izabere 12 najboljih u tom trenutku. Bogdan je definitivno jedan lidera i verovatno najomiljeniji igrac u reprezentaciji ali bi vam i on sam prvi rekao da bi voleo da vidi sve momke na okupu i da probaju da urade nesto nezamislivo u ovom trenutku, zlato na OI. Prema tome, maliciozne misli ostavite po strani. Ukoliko niste sposobni da napisete tekst podrske bez provokacija onda nemojte ni da pisete. Momcima je u ovom trenutku potrebna smirenost i puna podrska a ne podela!
D

Dajbrepare!

pre oko 1 godinu

Ma mi smo narod koji se dwlio na Cetnike i partizane, na Vuka i Seselja, Cigane i grobare, prcave i Djilasa, Karadjordjevici i Obrenovici... Volimo mi da mrzimo i delimo... Bolje da igraju Jokic i Micic a ne da nam Ristic presedi ceo turnir kao sto bi bilo i sa Borisom...
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Nije Bogdan najbolji pitajte Djurovića ili Covica oni znaju najbolji je Teodosić ili Lazic 😂😂😂😂
m

micas

pre oko 1 godinu

Ja sam zvezdas i najbolji je.. a ti ne siri mrznju u ovim velikim trenucima za nas srbe.. BRAVO MOMCI !!!
s

srbenda 777

pre oko 1 godinu

@micas nikad Srbe ne smeš pisati malim slovom.Nikad!
M

Mijat143

pre oko 1 godinu

Tekst je neverovatno tendeciozan. Zamislite se malo na ''slobodi'' koju sebi tako besprizorno dozvoljavate. Svaka čast i Bogdanu i Jokiću. Mislite da zaboravljamo šta ste pisali posle Italije. Šta će naša deca pored vas takvih. Dosta.
B

Bato 20

pre oko 1 godinu

Kao zvezdaš praštam mu svaku trojku koju nam je dao. Samo napred, kapitenu! 🇷🇸
u

upak je najbolji

pre oko 1 godinu

Mnogo ima da prastas ! Veliki broj trojki ,rekord.
M

Mijat143

pre oko 1 godinu

Sramotan tekst. Dosta više.
D

Da li ti,

pre oko 1 godinu

uopšte voliš košarku? Ajde reci, ako si i malo čovek.
G

Gost1.

pre oko 1 godinu

bespotrebno sirenje mrznje i potpaljivanje mase. Cinjenica je da je Bogdan srce ove ekipe i pravi kapiten, isto tako bez svih ostalih saigraca ne bi uradio nista. Kolektivan sport tj u ovom slucaju kosarka je tim koji najbolje funkcionise, a ne sastavljen od najboljih pojedinaca. Sto se mene tice, a verujem i ostalih ljudi, moze da nam igra 12 igraca iz KLS lige ako ce oni da prave rezultate koji zadovoljavaju nase apetite. Mozemo dovoditi u pitanje mnoge odluke selektora i kritikovati ga kao posle Italije ili posle poraza od Belgije u Nisu, a jedna je istina da imamo 7 miliona selektora i da svi znaju bolje od istog tog coveka koji je bio svetski sampion. Ne moramo da ga volimo, ali moramo da postujemo njegove odluke, isto tako ako pogresi i ne napravi rezultat, odgovaran je za svoje postupke. Sto se tice neigranja Jokica, zamislite samo da je dosao bez motivacije i umoran, da je takav odigrao katastrofalno prvenstvo ili ne daj Boze bio glavni krivac za ispadanje… bio bi na stubu srama, nikada vise ne bi zaigrao za reprezentaciju jedan od najboljih igraca danasnjice… tako da, manite se glupoati, ako mu je bilo potrebno slobodno leto, nek odmori pa ako bude zeleo da da 200% sebe kao ovi momci na prvenstvu, dobrodosao je, ako ne bude zeleo, putuj igumane, niko ga nece terati. Kao sto rekoh, TIM je 12 igraca koji najbolje funkcionisu i Boze zdravlja u nedelju cemo pokazati da smo mi TAJ TIM !
B

Bogi7

pre oko 1 godinu

Bez sumnje najveći košarkaš Srbije ikada
b

buba mara

pre oko 1 godinu

Da li je moguće pojedina gospodo Panteri da je vaša mržnja toliko velika da vam je teško da sami sebi priznate ČINJENICU da je Bogdan košarkaški BOG.yOpustite se malo ovde je reč o Bogdanu REPREZENTATIVCU I KAPITENU NAŠE REPREZENTACIJE s ne o Bogdanu igraču Partizana.Zar vas još uvek svrbe onih 120-130 koševa u finalu?
1

1707

pre oko 1 godinu

pa zbog takvih debila kao sto si ti, ljudi treba da mrze Bogdana ili nekog drugog igraca iz Zvezde ili Partizana! Covece rec je o reprezentaciji, tvoja zemlja je u finalu SP, uzivaj. Ali ne, bitno da je Bogdan dao 200p Zvezdi pre 10-15 godina. Pa ajde sad da i Zvezdasi pricaju kako su 10 godina za redom sampioni, o tome treba danas da se prica! Ljubi te majka pametnog!
k

kokos

pre oko 1 godinu

@1707 Da li si ti razumeo gore napisani komentar?Sigurno nisi pa zato pises gluposti.Covek je na osnovu komentara koji negativno govore o Bogdanovicu napisao da ga ne treba gledati kao igraca Partizana vec kad kapitena reprezentacije ali isfrustrirani likovi to ne mogu da shvate.A izgleda da si i ti jedan oh njih.
г

гдлд

pre oko 1 godinu

Највећи српски кошаркаш, а не кошаркаш Србије!
k

kemp

pre oko 1 godinu

Bogdan je neko, kojeg ce djeca pominjati kad pikaju loptu u kraju, tipa....Bogdanooovic... Bravo kapitenu, bravo legendo ziva, idemo po to zlato, idemo do kraja!
g

gns ns gns

pre oko 1 godinu

bravo za komentar,neko za ovu zemlju dao oko,nogu,ruku,zivot BUBREG a neko neka pije po kafanama,jase konja...a za tea videcemo hoce ga u zvezdi trpeti cigare alkohol neodgovornost...neko znoji krvari a neko je teo pazi bogati bravo Pesicu na mudima sto si otresao sneg sa ramena
j

jokoc

pre oko 1 godinu

jokic pa jokic igramo finale i ne treba pricati o jokicu pola teksta jokic...
p

ponosan

pre oko 1 godinu

sam na momke dugo nisam bio ovako ponosan sto sam srbin a ovaj covek sto pise ove tekstove red je da dobije otkaz.Postaje degutantno sta pise vec dva tri meseca i koliko se opustio, kao da radi u informeru ili da je clan ekipe paparaco lov...
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

Pitanje kakva bi bila atmosfera u ekipi da je Jokic tu! Pitanje je kako bi igrali,takticki! Sve to vuce jedno za drugim! Ali sada ne treba ulaziti u teme bolji,gori ovo ono! Prezadovoljni smo s finalim svetskog prvenstva pa neka oni zatvore celu pricu po njihovom!!! Srbija!!!!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako je ovo urednički stav Mozzartsporta onda je to zaista sramota! Ako je stav ovog ostrašćenog novinarčića onda je skandal ali šta očekivati od polupismenih klinaca odraslih na Zadrugama i Parovima? Molim uredništvo da se ogradi od ovakvog vređanja Jokića i ostalih igrača i to u ime čega?
K

Kup Ere Ojdanica

pre oko 1 godinu

@matoriekspert Ekspertu u kom delu komentara je novinarcic pogresio reci nam,to sto istina boli to je druga stvar,posto vidim da se potpisujes kao ekspert i da imas godina sigurno se secas da u vreme 90-tih godina kada su nam onakve azdaje igrale za repku njih nije pozivao selektor nego sekretarica KKS i svi su dolazili,ovi momci sto sada igraju su isto kao i Dzokej Jokic mogli da svako nadje sebi razlog i da ne dodju nego da se opijaju po kafanama i bauljaju po ulicama kao doticni,znas neko da bubreg za ovu reprezentaciju i ugrozi svoj zivot a mozda i karijeru a neko ceslja konja zdere pivkana i masan burek.
k

kotoćeće

pre oko 1 godinu

@Kup ere ojdanića, druga su vremena druže. Momcima reprezentacija više nije iznad svega, tako da se u skladu sa tim mora i komentarisati. Jokić ima apsolutno pravo da igra kad želi, a kad ne, niko nema pravo da se ljuti na njega. Kad se oseća da može da se preda 100%, tad neka igra, a ne da dodje da nas počasti prisustvom, a glavom na drugom mestu. Bolje je ovako. Svako ko dodje treba da misli samo na reprezentaciju i uspeh sa njom. Ko to ne može, bolje da ne dolazi. I poštenije je da ne dolazi.
G

Goran Cvetković Niš

pre oko 1 godinu

Zašto pljuvati Jokića, on nas je i odveo na Svetsko prvenstvo, pogledajte trojku protiv Grčke, pa Dušan Ristić isto svojim koševima u odlučujućim mečevima kvalifikacija, brzo sve zaboravljamo,....
S

Statler

pre oko 1 godinu

Sramota od teksta.
M

Msm

pre oko 1 godinu

Da je vas sramota iz drugoh razloga...
S

Stradivari

pre oko 1 godinu

Sramotan tekst u ovakvom trenutku. Sramotan. Uz to pun neistina. Ponizio si jednog Milosa Teodosica i Nikolu Jokica. Ko si ti covece.l?? Ko dozvoljava ovakve tekstove. Teo koji se odazivao celu karijeru reprezentaciji. Povredjen dolazio igrao kvalifikacije. Cemu ovo??? Kako te nije sramota da napises u poslednjoj deceniji najbolji pored jednog velicanstvenog Teodosica. Dokle klubastvo???? Jokica bez koga ne bismo ni igrali ovo svetsko ako bi bii posten. A da posten....ljudi ne dozvoljavajte vise ovim ljudima ili postoji li neko urednistvo. U trenutku kad nacija slavi, gde je fenomalenalan skup momaka pokazao kako se postaje TIM. I svaka im cast i tom Bogdanu zajedno sa svima i.medju jednakima.
J

Jacques

pre oko 1 godinu

Kakva sramota se ovde pominje? Jeste li vi stvarno svi za Lazu ili o cemu se radi? Sta je ovde netacno napisano? Naravno da je kosarka timski sport kao sto je uvek bila, ali se uvek i znalo ko je tata. Bogdan je brat i doktor i mudonja i dusa od coveka i igracina i srce ovog tima. Ko to ne vidi, zaista ne bi trebalo da trosi svoje bedno vreme na gledanje ovog sporta, koliko god bio ostrascen iz bilo kog razloga. Kad vidi ovakvu marvu covek, realno je da niko ne bi ni trebalo da igra za vas...
T

Tokitole

pre oko 1 godinu

Užasan tekst iako sam i ja kritičar Jokićeve odluke. Pritom je tajming najgori mogući.
K

KošarkaSP

pre oko 1 godinu

Sramotan tekst i nepoštovanje prema igračima koji su mnogo dali reprezentaciji. Nepoštovanje prema Jokiću koji je trenutno najbolji igrač na svetu i koji je bio tu za istu ovu reprezentaciju. Treba biti odgovoran i kao novinar. Ovaj članak samo pokazuje kakvi smo kao ljudi, poletimo i divimo se uspehu, a čim krene loše odmah naslađivanje i pljuvačina. Bogdanović je odličan igrač, sada nosi ekipu kao lider, ali bilo je i perioda kada je bio jako loš, kada nije igrao, to ne umanjuje ono što je sada doprineo, ali imajte poštovanja i prema drugima. Sportski pozdrav
m

mare92222

pre oko 1 godinu

Uvek je igrao
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Listam ove komentare i prestao sam kod prvog ostrašćenog i navijačkog.Ovaj tekst je u suštini suvišan iako je od prve do poslednje reči sve u njemu istinito.Suvišan je iz razloga što su danas svi reprezentativci u rangu Bogdana Bogdanovića.Svi su pobednici,svi zaslužni za podvig i ovaj ponos koji osećamo.Svako je dao svoj udeo onoliko koliko je mogao i dobio priliku.Ovo po imenima nije najbolji naš tim,daleko od toga,ali je najbolja grupa koja je u ovom trenutku mogla da se sastavi i koja funkcioniše besprekorno.Neverovatno je da svaki igrač daje više od onoga što smo očekivali i čemu smo se nadali a mora se priznati da ni stručna javnost a ni navijači nisu očekivali skoro ništa od ovog tima.Zato je njihov podvig i veći a samim tim takvo treba da bude i naše divljenje i poštovanje prema njima.Ako je ikako moguće trebamo svi dok traje ovo u Manili da stavimo na stranu klupske podele,da budemo svi kao jedan jer je ovaj uspeh došao upravo zbog toga što su igrači to tako shvatili i tako se ponašaju.Još jednom,kapa dole svoj dvanaestorici i Kariju.Za Borišu Simanića najveća velika podrška.
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

SVI KAO JEDAN
B

Bzzz

pre oko 1 godinu

Ja prvi nisam verovao i bio sam skeptik posle Italije, medjutim ispada da je to bilo neophodno da se otreznimo i onda se namestilo da nam dodje ispraznjena Litvanija a mi motivisani i nabrijani maksimalno... Bogdan je nas najbolji kosarkas! Nema boljeg! Patriota pravi Srbin! Uvek se odazivao nikad nije pravio izgovore i dovodio u pitanje kao neki! Zato ne moze niko da mu pridje! Za nas ti ne treba prsten neke tamo lige... za nas si najbolji jer si uvek tu! Doktore, uzmi sad ono sto ti pripada u nedelju! Hvala Bogu sto sam Srbin!!!!
5

56789

pre oko 1 godinu

Najveci na SVIJETU

Darkoki

pre oko 1 godinu

Bogi ima i podrsku nekih Zvezdasa,nisu svi isti..Bogi je ne sumljivo nas najverniji Rep...podrska💪❤️💙🤍
P

Penali

pre oko 1 godinu

Joksić i Darjan se bukvalno trkaju ko će gori tekst da napiše…
a

arroyo

pre oko 1 godinu

potpuna sizofrenija od obojice, blamiraju se za sve pare
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako je ovo urednički stav Mozzartsporta onda je to zaista sramota! Ako je stav ovog ostrašćenog novinarčića onda je skandal ali šta očekivati od polupismenih klinaca odraslih na Zadrugama i Parovima? Molim uredništvo da se ogradi od ovakvog vređanja Jokića i ostalih igrača i to u ime čega?
J

Ja ne verujem

pre oko 1 godinu

Najsmesnije mi je kada o postovanju Bogdanovica i pljuvanju govore oni sto su vredjali redom Teodosica (cak i donosili lutku iz seks shopa da bi ga vredja) i ako nije imao veze sa zvezdom, Kalnica vise puta, Gurovica (kroz sta je sve prolazio) Pesica (Dodji nam do klupe) Jovica Gadjali ga stolicom Stimca, Gudurica, ma da ne nabrajam dalje... Sve te bivse reprezetnativce koji su pocasceni od "avangarde" i onda oni dodju da nam kazu e sta ste govorili o Bogdanovicu posle Italije?
b

buba mara

pre oko 1 godinu

Da li je moguce da POJEDINE navijace Zvezde jos uvek bole onih 120 - 130 koseva u finalu pa zbog toga ni u komentarima koji su vezani za nasu reprezentaciju ne mogu da priznaju Bogdanovu velicinu?
j

jdjd

pre oko 1 godinu

Od toga 70 iz bacanja, minimum.
p

pixi1010

pre oko 1 godinu

Ako ne truje Fegeltija truje portal generalnog sponzora. Sta ces, naviklo pa naviklo!
A

Acap456

pre oko 1 godinu

Bravo!
P

Portista

pre oko 1 godinu

Nikog ne iritira? Pa bar pola navijaca Zvezde u komentarima na vasim objavama bi radije izgubili nego da Bogdan da kos za pobjedu…
p

pacistoda

pre oko 1 godinu

te podsetim da je vec gomilu puta promasio pa bi bio red da pocne da pogadja.
Ј

Јдкдкдк

pre oko 1 godinu

Против Италије понор, оно је стварно било невероватно, али је изгледа и он и цео тим скапирао неке ствари и у наредне две утакмице играли много паметније, није било онаквих исхитрених шутева и ево резултата
g

gost u gostima

pre oko 1 godinu

sve je to jer je uvodne godine u reprezentaciji igrao kod saleta i kod dude.
S

Sraman

pre oko 1 godinu

tekst.U redu je imati lični sud o tome da li je neko značajniji ili potrebniji.Da li je neko više dao reprezentaciji...ali uzimati za pravo da se pitaš da li je ovakvoj Srbiji uopšte potreban Jokić i sugerisati da zapravo nije,je sve samo ne profesionalno i sve samo ne novinarstvo.U ostalom o tome sud donose selektori i savez.A Pešić je danas na konferenciji rekao da je temeJokić bio i biće deo ovog tima. A kod vas u resakciji bi bilo bolje da se neke stvari malo cenzurišu,umesto što cenzurišete komentare čitalacan a razno-razne teme .
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Prvo ispravi gramatičke greške. Drugo...samo neka Jokić jaše konje i kiti pevaljke.....Nije on za ovu reprezentaciju pa neka je hiljadu puta najbolji na svetu...Kraj.
b

branko8

pre oko 1 godinu

Ma bravo za komentar !
C

C7

pre oko 1 godinu

Strasno kakav tekst, bato umesto da slavis ti stvaras neku mrznju i podele ko je bolji i da li nam treba Jokic itd.. Oduvek ste vi novinari bili g*vna sada nas i podsecate da jeste. Ejjj njemu ne treba Jokic, buduci najbolji kosarkas svih vremena, e moj ti. I ne treba da igra kada ga niko ne ceni, decko odigrao 100 utakmica za sezonu, procenio je da mu ne treba ovaj stres i to je too. Posebno kada igras sa ovim divljim reprezentacijama gde namerno moze neko da te povredi (Simanic). A i ovo omalozavanje Tea je presmesno, lik nam je tokiko toga doneo, ali neka ti znas bolje.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako je ovo urednički stav Mozzartsporta onda je to zaista sramota! Ako je stav ovog ostrašćenog novinarčića onda je skandal ali šta očekivati od polupismenih klinaca odraslih na Zadrugama i Parovima? Molim uredništvo da se ogradi od ovakvog vređanja Jokića i ostalih igrača, naročito u trenutku trijumfa srpske košarke. Kao šezdestogodišnji navijač Partizana moram da kažem da ni jedna gruba uvreda na račun Bogdana godinama sipana iz usta istih ovakvih uspaljenika kao što je nesrećni novinar ali navijaju za drugi klub nije opravdanja da se saspe ovolika žuč i mržnja na druge igrače. To pre svih Bogan ne bi ni voleo ni dozvolio
1

12z

pre oko 1 godinu

Joksa i košarka, ko Karleuša i proširena rečenica 🤣
B

Becks

pre oko 1 godinu

Totalno glup tekst. Vi uz Mozzarta uvek uspete da nadmasite sami sebe po plitkim tekstovima. Klasicno dodvoravanje citaocima.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Ja sam mislio da je najbolji neko od ovih: Dobric, Davidovac, Petrusev.
S

Svašta

pre oko 1 godinu

Ja mislio da nisi pretjerano pametan...i bio sam u pravu!
L

Logitech

pre oko 1 godinu

A ko to, Guduric ili Dobric? Oh wait...
p

peca_le

pre oko 1 godinu

Jokić je bolji. TAČKA!
j

jokara123

pre oko 1 godinu

Na konju je bolji.
T

Terasa

pre oko 1 godinu

Sve dok Jokić ne postigne za nacionalni tim ono što su Divac,Paspalj,Sale,Danilović,Bodiroga,Rebrača,pre njih Kića,Moka,Dalipagić i drugi,nikada neće biti "rame uz rame" sa njima,ma koliko i šta radio po NBA ligi. Jednostavno,svi u Srbiji nilada ne mogu da porede koš Đorđevića protiv Hrvatske,zakucavanje Danilovića preko Sabonisa,troje Stojakovića,majstorije Bodiroge sa silnim poenima i asistencijama u NBA. To je tako i tu Boga nema. Naravno,košarkaški i umećem svi nabrojani su vrhunski košarkaši,ali ovo što ih odvaja su igre i medalje za nacionalni tim.
J

Jones

pre oko 1 godinu

Ima dva srebra, na OI i SP. A zlato nismo ni uzeli od Indijanapolisa.
S

Snake

pre oko 1 godinu

Ja ne verujem da na tvoj komentar imas ovoliko minusa?!! Wtf sa ljudima....
D

DP

pre oko 1 godinu

Ne treba sada spominjati Jokića jer svetla reflektora treba usmeriti na one koji su tu. I ne treba sada pričati ko je veći, već uživati u činjenici da imamo toliko velikih igrača već decenijama. A za Olimpijadu, trebaće nam Jokić, ali pod Karijevim uslovima i samo kao jedan od dvanaestorice, a ne da bude Jokić i 11 Liliputanaca.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Bio bi red da se simpatizeri dr mašinskih nauka izvinu Bogdanu. Znam da neće ali bio bi red.
P

Pa normalno

pre oko 1 godinu

Naravno da je pisac teksta ostrasceni grobar, nista novo....
@

@pa normalno

pre oko 1 godinu

Važi kompleksu, evo Davidovac je najbolji, jel ok sad pahuljo?
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

On nije grobar, on je ostrašćena budala! Mi grobari obožavamo Bogdana ali nikada ne bi osporavali doprinos Dobrića, Davidovca, Petruševa itd pa ni odsutnog Jokića što ova spodoba, kome su duzvolili da piskara na portalu smatra novinarstvom. Užas koliko je to ovo glup i ostrašćen tekst ni o čemu!
C

Cz1952

pre oko 1 godinu

Samo sto jedan zna da je igrati za srbiju izraz postovanja i ljubavi prema svojoj zemlji, familiji, prijateljima, i stvar domaceg vaspitanja, a drugi ne zna. Ili zna ali ne mari.
a

argh

pre oko 1 godinu

Bogdanovića obožavam, ali "ko si bre ti" što bi rekao Pešić?! Pešić je rekao da je Jokić deo tima i ti se srećom tu ništa ne pitaš. Uz Jokića bi Bogdanović bio još bolji. Imao bi mnogo otvorenih šuteva. Jokić je zajedno sa njima zaslužan i za to što smo na ovom SP. Zar ne možeš da se raduješ finalu, a da nekoga ne pljuješ?! Kako ti je uopšte urednik dozvolio ovakav tekst?
F

Familija

pre oko 1 godinu

Mozzart nije dorastao zadatku greške se prave greške treba analizirati vidiš da pominje i meša i fudbal i košarku novinari mozzarta ne znaju koliko je lako uzbuniti i zbuniti naš narod čovek bacio kosku i sada se to bije borba ko će kosku više da grize pa im posle kriv narod a narod javno kažem ništa kriv nije Pešić srećom iskustvo kao planina pa zna šta treba da uradi ili kaže Jokić je sa razlogom izostao a biće tu u narednim godinama i na narednim turnirima ne samo on već svi ostali a to što neko pljuje po Jokiću pa taj ga pljuvao i prošle godine na Evropskom prvenstvu pljuju i po Bogdanoviću a zašto je to tako zato što nema novinarstva u Srbiji da objasne da nije najgora stvar ne ispunjavati tuđe želje svako ko misli da je bolji od Jokića ima šansu da to i pokaže jer teren je isti za sve nas mozzart je nov i malo im je strano sve ovo iskustvo se stiče godinama i napornim radom u suštini i drugi čine slične greške ali opet na kraju dana njihovi urednici gledaju samo sopstveni rezultat tako da nam ne ostavljaju mnogo prostora već da onako kako treba govorimo i pišemo ti i ja i mi o košarci i košarkašima biće bolje posle zlata i medalje koja sija
V

Verteks

pre oko 1 godinu

Upravo tako! Dokle vise pominjete Jokica u negativnom kontekstu tokom ovih nasih sjajnih igara! Jedan Pesic nije u poziciji za njega da kaze: "Ne treba mi" a tek neki novinari, poslanici, navijaci. Kad, uz to, pomenete Vasu zaboravivsi da je izgubio majku tokom prethodnog svetskog prvenstva i igrao protiv Argentine, postane necuveno. Uzivajte, navijajte ako vam se navija i to je to.
J

Joksaaa

pre oko 1 godinu

Upravo se desilo ono što je trebalo. Bogdanović je postao Bodiroga, Milutinov je postao Vlade Divac, Avramović je postao Djordjevic... Itd. Odlično!
a

ajdehoven

pre oko 1 godinu

Ajde ajde...potpisnik teksta je pod euforijom,jasno...bogdanovic extra igrac,ali je Jokic MVP NBA...dajte malo razuma majka mu stara...izmedju njih je ogroman jaz...
c

cacak91

pre oko 1 godinu

Nije rekao najbolji vec najveci. Nije isto. Kao sto je Maradona najveći fudbaler ikada, a nije najboji.
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Mozda u Nba, u reprezentacije SRBIJE nije sigurno
b

buba mara

pre oko 1 godinu

Normalno je da je veliki jaz pošto se radi o čoveku i nečoveku.Najveći si Bogdane!!!
D

Drman

pre oko 1 godinu

Čovek govori o reprezentaciji Srbije..O igraču koji je na korak od večnosti..Koji će moći da stane u istu rečenicu sa Kićom,Prajom,Mokom,Djordjevićem,Bodirogom...To je nešto drugo...Koga,bre briga,sem braće Jokić (jer od Nikolinog uspeha uživaju u životu) za titulu prvaka NBA...Cirkus za široke narodne mase..Kad se naše kosti pretvore u prah,Jokića će zaboraviti i negovi potomci a priča o Bogdanu će se prenositi kroz Srbe..Isto kao i legende o njegovim pretečama..Jer on je najbolji tamo gde je najteže...kod svoje kuće...
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Jedno je biti MVP i najbolji u NBA,a nešto sasvim drugo biti lider i najbolji igrač repke.
P

Perhano

pre oko 1 godinu

Da nije bilo Jokića, ne bi ni igrali na ovom prvenstvu..ako iole pratite košarku, setićete se kvalifikacija, meča protiv grčke i Jokićevog koša preko Janisa. jadni su oni koji daju sebi za pravo da bilo šta pričaju o Jokiću
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 1 godinu

Barvo Aleksandre... i hvala na svemu Bogdane!!! VOLIM PARTIZAN
j

jones

pre oko 1 godinu

Svaka čast Bogdanoviću, ali zašto stalno neko mora da se spušta, kad se hvali Bogdanović. Ako ćemo iskreno, danas su više uticali Milutinov, Avramović i Dobrić. Bogdan je pred kraj izbio na vrh liste strelaca, kada je bilo +12 i praktično rešeno. Danas su pogađali svi i ako ćemo da biramo najboljeg igrača polufinala, slobodno tu titulu mogu da podele Avramović i Dobrić. Što se tiče toga ko je najbolji srpski igrač ikada, posle ovakve sezone Jokiće, uzaludno je o tome polemisati.
b

buba mara

pre oko 1 godinu

Zaboravio si da dodaš i Branka Lazića...
k

kkp barsa.

pre oko 1 godinu

hahahah panteri jace je odvas(mrznja)
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

O tvojoj iskrenosti ne treba raspravljati jer verujem da misliš da jesi iskren. Ipak i ovakav pristup je deo ostrašćenosti kojoj bar danas zaista nema mesta. Nema ni jednog razloga da porediš učinak igrača ako oni sami ističu da je sve rezultat timske igre

❤️❤️❤️❤️

pre oko 1 godinu

Sve je uredu sto hvalite Bogdana ali ovde se ne rafi o pojedincu, ovde je ovaj uspeh zasluga ekipe. Taj Bogdanovic ne bi bio tako dobar bez skokova i igre dva na dva sa Milutinovim, bez dobrih odbrana Avramovica i Dobrica, bez asistencija Jovica i Gudurica, bez dobrih rola Davidovca, Petruseva... Ovde nije bitan samo Bogdanovic ovde je bitna ekipa i energija koja se stvorila izmedju njih...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Da je Bogdanovic bolji od Jokica, sto je bio cilj da ovaj uradak pokaze, bio bi sampion NBA, a ne prosecan igrac prosecne ekipe. Ovako je sve ovo samo klasicno grobarsko pumpanje misica. Iritirao nas je opasno protiv Italije, ali dobra stvar je sto je naucio iz toga, i posle odigrao dve veoma zrele utakmice. Svakako, koliko god da je on suterski doprineo, ovo je finale doneo tim, ekipa koja ne bi bila tu da nije srcanosti i odbrane Alekse Avramovica, trojki Stefana Jovica, smirenosti, skokova i odbrane Davidovca i Dobrica, centarske disertacije Milutinova, i doprinosa svih igraca. Na sve to, stvarno ne znam zasto je potrebno napljuvati Jokica, jer ono, covek je izabrao sta je izabrao, i to je to. Ne treba ga pljuvati zbog toga, jer je i on na kraju nas reprezentativac koji sutra vec moze da zaigra. Tako da realno, manite se izdvajanja, vec poslusajte Pesica - svi za jednoga, jedan za svi!
a

asi

pre oko 1 godinu

Lepo je covek napisao najbolji igrac reprezentacije. Jokic jeste najbolji igrac NBA,nista sporno.
@

@951357

pre oko 1 godinu

Kako bih voleo da te sretnem da vidiš napumpane mišiće grobarske
E

Evropski Boston

pre oko 1 godinu

Najbolji su Bogdanovic, Avramovic Marinkovic i Milutinov.
D

Dado Pv

pre oko 1 godinu

Bogdana je vaspitavao Dule Vujosevic,general,a Jokica Misko Raznatovic,ubicq srpske kosarke
P

Prolaznik1

pre oko 1 godinu

Da taj Jokić nije igrao odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za SP i Bogdan i ostali bi SP gledali na TV.
m

mrdjina brada

pre oko 1 godinu

Ma nek ima 100 mvp sta niko osim njega nije igrao nba nikada.od divca pa sve do danas pa su dolazili.nisu sarafili sijalice po koncertima.branite ga jel ste procitali negde da tako treba.umoran.jeste zato se penje na stolove.
S

Stogod

pre oko 1 godinu

Da opste je poznato da treba ista snaga popeti se na sto i odraditi pripreme i posle igrati prvenstvo . Jokic gleda na kosarku kao na posao koji ne voli ,kao sto 85% ljudi ne voli svoj posao ,jednostavno je tako i sto pre ljudi shavte to bice im lakse da shvate zasto ce on pre da izabere da odmara(gleda konjje,cecu,itd) nego da se jos dodatno muci na jos treninga . Bog mu je dao talenat i trenutno je verovatno najbolji i medju 3 najbolja igraca na svetu. Tako da ja gledam na to ovako , ako se odazove super ,veliki +, ako ne jbg ima ko hoce , i to je to.
N

Nemanja 23

pre oko 1 godinu

Potpuno pogresan tekst u pogresno vreme. Zasto sada napadate Jokica umesto da samo slavimo plasman u finale? To nam je pored Bogdana najbolji igrac i trebace nam u buducnosti. Da je spreman posle naporne NBA sezone igrao bi i Pesic bi ga rado prihvatio, vase misljenje je manje bitno. Zasto kao novinar dodatno palite vec zapaljivu i bolesnu atmosferu u drustvu?
a

arroyo

pre oko 1 godinu

zato sto im je tako naredjeno a ni sami ne znaju za bolje
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Зато што он није новинар већ навијачки обојен човек који је добио шансу да ради тај посао док истински талентовани људи за ту професију раде у трафици или кол центру.
Т

Тузор

pre oko 1 godinu

Већ сам на другом месту написао, Јокић би на овом светском првенству био "издувана лопта". Ако је и за њега и за Дончића била напорна цела сезона, Јокић је са Денвером имао додатних 20 утакмица од којих је СВАКА била на нивоу финала СП (4:1 Минесота, 4:2 Финикс, 4:0 Лејкерси и 4:1 Мајами). Да је Супермен, не би одмах после тога могао да игра на задовољавајућем нивоу, телу морате дати шансу за опоравак.
1

189

pre oko 1 godinu

Mi smo taj narod, koji vise ispunjava da komsiji crkne krava, nego da je nasa krava zdrava. Slavimo uspeh, a ne mrzimo. Narod koji je pun mrznje i ne zasluzuje nista bolje od trenutnog.
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Da li je najveći ikada to ne znam, imali smo strašno dobre igrače, ali da li je najveći od aktivnih igrača, jeste definitivno.
S

Sramota

pre oko 1 godinu

Ne znam sta se desava, ali ovako iskulirati Tea, pa to je za Bogu plakati. Pomenuti ga usput, a momak je najvise dao reprezentaciji, nikad nije pravio problem, uvijek je bio tu. Od njega i 2009. je krenulo dizanje reprezentacije. Njegova partija protiv Jakih Slovenca 2009. u polufinalu, pa trojka preko Garbahose i pobjeda nad legendarnom generacijom Spanaca, pa SP 2014, pa EP 2015. kad je sam vukao ekipu u polufinalu protiv Litvanije, a Bogdan nas ukanalio, to je sve zaboravljeno. RIO 2016? Njegova partija protiv Amera, kad su mu svi klicali, kad je Bogdan promasio trojku za pobjedu na umjetnicku asistenciju Tea iza glave... Pa stvarno, cime je Teo zasluzio da bude ovoliko osporavan? Kako, kad i cime? Sramota, velika sramota. P.s. Objavite ovo, jer Srbi treba da pamte malo vise od par godina, a ima nas da pamtimo.
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Druže ovaj takozvani novinar je grobar, i jače je od njega da pomene Mitrovica fudbalera, i da nipodaštava Teodosića. Naročito sada kada je došao u Zvezdu. Ali mi treba da budemo veći od toga. Bogdan gradi svoju karijeru u reprezentaciji, i polako postaje isto ono što su Bodiroga, Djordjević, Danilović, Stojanović, Divac, ili Teodosić...............
S

Sramota

pre oko 1 godinu

Ma, ne zanima me da li je grobar ili nije, to mi danas uopste nije bitno. Teo nikad nije igrao za Zvezdu, do ovog trenutka. Sve uspjehe je postigao dok nije bio igrac Zvezde. Iz tog razloga ne kontam cemu omalovazavanje? Da je rekao da su tu negdje, da su uvijek imali isti pristup reprezentativnom dresu, pa aj. Ovako, jednog pokusavas da unizis, da bi drugog uzdigao. Sramota! I Teo i Bogdan su institucije i to je to. Samo ne znam sta je prvi zgrijesio da ga svi zaborave...
B

Bogdan je najbolji

pre oko 1 godinu

Teo ne teo da nesto ne bi dosao da igra za sektu mudzahedinsku.
8

87

pre oko 1 godinu

Samo neka Jokić dobro odmori... Umoran je čovek. Cecini hitovi zamaraju baš baš. Bogdan i ekipa su brutalni!! 💪💪🇷🇸🏆
R

Rokstedi

pre oko 1 godinu

Bogdan je jedan sjajan kosarkas i pre svega dobar covek,ne treba otpusivati ni jokica sada,treba nam naravno i on u buducnosti,ali da se podredi kolektivu,a ne da mu ostali budu vodonose.
1

1983

pre oko 1 godinu

Koi bre Jokic kome on treba
M

Miloš 1970

pre oko 1 godinu

Pljuvali su te navijači sa one strane brda,jer ne mogu da se pomire da igraci Partizana su uvek bili i bice istinski lideri reprezentacije i TAČKA!!
N

Nesreco

pre oko 1 godinu

Sta ti to znaci istinski lideri? U kom svetu ti zivis? Teodosic je iz JSD-a?
M

Milan 112233

pre oko 1 godinu

muka mi je od ovakvih tekstova Prvo dosta sa pljuvanjem Jokića, jer da njega nije bilo protiv Janisa prošle godine, sada se ne bi ložili, a Bogdan bi ladio jaja na moru. Da Litvanci nisu pobedili Amere pitanje bi bilo šta bi se desilo. Bogdan je veliki igrač odan reprezentaciji nego bilo ko (tu može da se uporedi sa Teodosićem zadnjih 15 godina), ali dosta pljuvanja Jokića. Dečko je nešto najbolje što smo dali kao zemlja košarke. A Bogdan će moći u istu rečenicu sa Bodirogom samo ako pobedi Amere u nedelju. dosta loženje, pogledajte malo u novčanik. hleba i igara
D

Dekicz

pre oko 1 godinu

Bravo!
S

Srbija na tronu

pre oko 1 godinu

I sad posto pobedi Nemce a ne Amere koji su predgrupa da li moze u istu recenicu ili ne?
M

Milan 112233

pre oko 1 godinu

sa Bodirogom ni u istu rečenicu
L

Lakrdija

pre oko 1 godinu

Vrhunski tekst!! Samo radimo jednu stvar pogresno. Treba da hvalimo ove momke, samim spominjanjem onih kojih nema, dajemo im kredibilitet, a nisu oni sada bitni..Neka dodju kasnije ako zele, a sada su ovi momci bitni i samo oni!!!
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Sram vas bilo.
m

mare8

pre oko 1 godinu

jokic je kosarkaski Neymar..dobar za sebe..za ostale...niko ne kaze da on nije odlican kosarkas itd da ima para..da ga zabole sta ja iili Vi pisemo...ali neko mora imati jos ponesto novac i slava znaju brzo da prodju@
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Vreme je Bogi za to zlato, zaslužio si i ti i ovi momci koji su tu, jer igrate srcem za našu Srbiju. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
N

Nemanja1212

pre oko 1 godinu

Bogdan igra ovde zato što je Jokić dobio Grčku sa Janisom. Bogdan nije igrao preko 100 utakmica, dobijao batine kroz plejof i završio sezonu onda kada je Bogdan već mesecima bio na odmoru. Druga stvar, na OI Amerikanci i ostali će poslati najjači tim, pa teško da ćemo sa Ristićem ili Milutinovim uraditi nešto. Eno ga Džamal Mari igra igrice sa Kirjosom. Jel Kanađani sada treba da pišu ovakve sramne tekstove? Pa se posle pitate zašto ne daje Nikola našim novinarima intervjue.Nikola Jokić svuda u svetu predstavlja našu zemlju. I za kraj. Ovo je veliki uspeh ali ovo takmičenje je daleko od nekog vrhunskog.I možete da se ljutite ali to je tako.
G

Gost_44

pre oko 1 godinu

Molim te prekini da pises tekstove o kosarci zauvek. Ovo je sramota sta ti pises i sta pricas o Jokicu, ne moras da spustas Jokica da bi hvalio Bogdanovica. Vidi da li treba radnik u Amanu
n

nkgrd

pre oko 1 godinu

Skroz nepotreban tekst.
D

Dragan K.

pre oko 1 godinu

Ej, gde ste pljuvaci?
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Zato sto nikad nije “umoran”, zato sto ga vole saigraci i jos hiljadu zato… takav je bio i Teo, ni jednu ni prijateljsku nije bio umoran i otkazao, proslogodisnje brukanje sa njim i onakvim otkazom i pozivom za kampera u reketu za kojeg svi trce i umaraju se, bio dovoljan signal da ispadnemo u 1/8 od Italije, ne da neko odgore, kao sto nam sad i pomaze i hvala mu. Za OI 2024 nemojte da se igrate da menjamo kapitena i ako je moguce bez momka koji bi trebalo da odmara i sledece leto zamolicemo ga.
g

godbdbsb

pre oko 1 godinu

Mnogi zaboravljaju da je Jokic donio ovo SP u kvalifikacijama,one partije protiv grcke i turske su bile neverovatne,mnogi zaboravljaju da je Micic igrao kad mu je majka preminula,mnogi zaboravljaju da su svojeveremeno Divac i ekipa propustali prvenstva,svi smo ljudi dodje do zasicenja,postenije je bilo reci da neces doci da zauzimas mesto nekom ko bi pokidao.Da su svi posli ocekivanja bi bila enormna,ovako su otisli eto da prodju grupw pa sta bude,a sad vam kazem da se nije desio nesrecan slucaj sa Borisom ispali bi od Litvanije,jednostavno skupili su se kao tim i prepoznali svoje kvalitete.
D

Desperados

pre oko 1 godinu

Kakav... Ograničen naslov... Neverovatno šta vi radite... Ko je sve igrao za reprezentaciju... Sramota!!!
g

gost38394

pre oko 1 godinu

Svaka cast Bogdanu i kapa dole, ali ovakvom tekstu i ovakvoj konstataciji nije mesto, pogotovo ne sada, zasto se sada pravi polemika?! Nemojte da momke sputavate sada pred ciljem i da otvarate ove diskusije! Puna podrska i pricajmo samo o njima, Jokicu svaka cast raspravljace se kad bude vreme. Mada mala smo mi zemlja da bez Jokica idemo na olimpijadu, treba biti realan i napraviti hemiju za Pariz da igramo sa najboljima sto imamo. Ovo sa Jokicem je i krivica vas novinara, treba da pratite ove momke a ne kako Jokic provodi vreme. Ne trebate ti da objavljujete i iritirate bespotrebno narod! Idemo u nedelju jako u finale, neka se o ovim momcima samo prica i neka se upisu u listu najvecih i besmrtnih u nasoj zemlji! Zivela Srbija!
1

1983

pre oko 1 godinu

Ako seleltor pozove Jokica za olimpijadu treba bojkotovati reprezentaciju Ako pozoves njega treba da ispadne neko od ovih momaka koi ginu i krvare kad god treba i nisu isprazmjeni kao neki videcemo oce li biti isprazmjen kad pocne NBA de igra za milione
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

@1983 Sprco si tolke godine,a slove ž ti pravi problem. "mj" zajedno nisu Ž zapeavo nisu ništa.
Z

Zz top

pre oko 1 godinu

Teo nas digao iz mrtvih,kad nas nije bilo na košarkaškoj mapi sveta,i predao baklju Bogdanu,dva naša najveca košarkaša od samostalnosti Srbije,da ne licitiram godinama...
A

Aba se vratila kuci

pre oko 1 godinu

Al Teo ili nije teo
F

FM

pre oko 1 godinu

Da nije bilo tog Jokica, mi bi svetsko sad gledali na televiziji. Sam je izneo kvalifikacije protiv Grcke i Turske. Tako da smanjite dozivljaj.
S

Sport15

pre oko 1 godinu

Ma bravo za tekst, istinski líder… Ni slucajno u buducnosti zvati, neke sto ce mozda doci, ako bas ne budu imali sta pametnije da rade…
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

Imali smo mi :Sale Nacionalea, Bodirogu,Divca,Danilovica,Krleta,Belog,Pedju… Ali niko kao BOG DAN ! Ono : Krivo mi je sto sam na kraju izgubio smagu i SUZE ! Place kao Dete !!!! Dzaba ti Jokicu i MVP nagrade i Prsten i sve uvek ce biti jedan BOGDAN vise voljen, postovan i cenjemiji od tebe samo cisto da znas .
G

Gost7399

pre oko 1 godinu

Mislim da Jokića mnogo zabole ona stvar dal' ga poštuje neki Mile iz Čuruga, čovek ima 50 milki godišnje i boli ga uvo, a ti Srbine radi za 50 hiljada i pljuj po uspešnijima od seb.
Г

Гуд

pre oko 1 godinu

Да није било тог Јокића не би ни играли СП. Не оправдавам га, али покажимо сви мало поштовања према њему.
n

niko123

pre oko 1 godinu

Gost Sta je on uspesniji od onog sto radi za 50 hiljada?samo zato što zna da barata sa loptom?drugo je, što zivimo u bolesnom svetu, gde zabavljaci zaradjuju toliki novac,on nije naucnik!
B

Bogdan NS

pre oko 1 godinu

Moj imenjak je kralj kosarke, i jeste najveci igrac Srbije u kosarci zbog toga sto ima najvece srce a po srcnu se covek poznaje. I svi ostali u ovoj reprezentaciji kao i strucni stab pa i mi navijaci, imamo srce i ljudi smo a ne kao neki da im je vazan samo novac. Mi Srbi smo takvi kakvi smo, mozda nismo najbolji ljudi na svetu ali smo jos uvek ljudi sa svim svojim vrlinama i manama. Hvala kraljevi, obradujte me jos jednom, do sada sam vec tri puta gledao reprezentaciju moje zemlje kako osvaja SP, `ajde jos jednom, osecaj je fenomenalan!
h

h00die

pre oko 1 godinu

Umesto da podizete ove momke i da se dicite njima, vi kroz njihov uspeh pokusavate da spustate druge igrace. U ovom slucaju ne bilo koje igrace, vec najboljeg igraca sveta trenutno, verovatno i najveceg igraca kojeg je evropa ikada iznedrila. Srbina, Nikolu Jokica. Visesteuko vise ljudi je culo za Srbiju zbog njegovg osvajanja nba lige i mvp titule nego sto ce ikada cuti zbog ovog takmicenja koje prati neuporedivo, neuporedivo manje ljude. Cak su i tribine na utakmicama sablasno prazne. Slavite ove momke, ali ne pokazujte palanacki mentalitet spustajuci druge.
g

gost3

pre oko 1 godinu

100% tačno!!! I Jevandjelje kaže, ne osudjuj!!! I Divac je otkazivao masu puta dok je igrao u NBA, tako da to nije ništa novo...jedino što mi je zasmetalo njegovo pojavljivanje na Cecinom koncertu u vreme dok mu drugovi igraju na drugom kraju sveta, ali ok, nije ubio čoveka, šta sad...on je takav pa je takav, pomalo čudan, nije se radovao ni kad je Denver uzeo titulu a on bio mvp finala, jednostavno je momak neobičan i totalno drugačiji ne od svih, nego čak i od svoje rodjene braće...ali hvala mu na svim uspesima u NBA i kako nas prezentuje u svetu, ceo svet kaže da je to najskromniji šampion ikada, a druga stvar na kojoj mu hvala do neba je ta što je objasnio Amerikancima u emisijima šta je to srpska slava i da naš Božić nije 25.12. kad i njihov nego 13 dana kasnije!!! Momak je ispovedio našu Pravoslavnu veru pred kameram za njihov Božić posle utakmice i hvala mu na tome!!! Molim objavite komentar...
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Tako je.Nema za tim potrebe, ovaj tekst je bio skroz nepotreban.
c

coda 17

pre oko 1 godinu

A ko da ostane u Srbiji, ako bude vodio Jokica u Pariz. Jel treba ovakav vrhunski Milutinov da mu sjedi i dobija 10ak minuta. Svaki igrač odavde treba da ide u Pariz ako bude zdrav. Moze i Jokic, al ako ima mjesta ili se neko ne daj Bože povrijedi. Ovi decki su zaradili Pariz i usrećili narod
d

druze

pre oko 1 godinu

milutinov danas igra svetsko prvenstvo zato sto je jokic dobio grcku sa janisom inace bi ga gledao na tv-u kao sto je gledao olimpijadu
b

bogiiiiiiiii

pre oko 1 godinu

Od celog teksa najjaca recenica : neko je Bogdanovic a neko je Jokic! bravo!!! dosta je bilo dizanja u nebesa tamo nekog "Srbina" koji je bio 2 puta MVP U americi! Svaka njemu cast za ta priznanja,svaka mu cast i za prsten sa Denverom...ali koliko je veliki igrac,toliko je mali covek! Tvrdim da ne postoji 1 covek u Srbiji koji ne bi sve na svetu dao da negne makar jednom stane mirno uz himnu i predstavlja svoju zemlju na nekom takmicenju...a ti umesto toga izaberes sta? konje? mogao je i Bogdan negde da uziva dok traje pauza u nba,mogao je to da radi i Luka Doncic...ali oni za razliku od Somborca znaju sta znaci igranje za svoju zemlju! zato,nek konjusar igra tamo u Americi,nek osvaja i ta MVP priznanja...ali na kraju ce mu uvek faliti jedno,ono najbitnije...moze biti 10 puta MVP te NBA lige,ali nikada nece biti MVP NARODA!
H

Hajduk

pre oko 1 godinu

Rođače, predstavljao je zemlju 5 puta, šta pišeš ti?
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Evo Zvezdaš sam, ali uvijek sam govorio da bez njega nema reprezentacije. I u kvalifikacijama za OI i na prošlom EP, džaba kad su svi tu, ako njega nema. Jer to je igrač od kojeg svaki meč u prosjeku imaš dvadesetak poena. I nemamo drugog spoljnjeg igrača da to odradi ako njega nema.
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

Ko hoće da igra dobrodošao je. Ko neće... Nećemo više da gledamo u pasulj, hoćemo samo srce na terenu i veru u pobedu. Koga nema i ne treba nam.
G

Gost014

pre oko 1 godinu

Дудина екипа са ЕП из Пољске 2009 је била екипа од које се није превише очекивало. Ђорђевић је сам по себи ширио оптимизам било које такмичење да је у питању. Али отписана Србија са маторим Пешићем је нешто најлепше што се нам се десило од Индијанополиса. И уопште не треба помињати ни коњушара, нити било кога друго који није на првенству, већ се поклонити овим момцима, а нарочито Богдану Богдановићу. Мајке ми, и ми волимо што те имамо, КАПИТЕНУ!
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Kad pogledaš sa kojim igračima je Duda uzeo srebro, to je ravno osvajanju grčkog EP u fudbalu. Posle su neki od tih igrača napravili velike karijere, ali tada Teodosić, Bjelica, Veličković i ostali su bili igrači bez ikakvog renomea
м

мальчик

pre oko 1 godinu

Nemojte raditi podele! Treba nam Jokić, i sam gleda šta se dešava i čita. U svetu malo ima parova kao Bogdanović-Jokić, zato se nadajmo u jedinstvo i najjači sastav u Parizu!
@

@маљчик

pre oko 1 godinu

Јокић следеће године у Париз може само на неки коњички спорт, ако има правде.
G

Gilerzz

pre oko 1 godinu

Sram vas bilo za ovo prozivanje jokoca. Svako ima svoje razloge. Ne sirite mrznju. Kakva smo mi raspaa drzava. U momentu kad treba da slavimo, ova se prica otvara. Sramite se, jadovi
K

Krome

pre oko 1 godinu

Bravo bratski, neshvatljivo. Srbi svoju ljubav i privrzenost dokazuju deljenjem i mrznjom, sramota. Jos novinari da sire takve emocije i narativ, izuzetno neprofesionalno.
d

demoga

pre oko 1 godinu

hahahah, a da se malo spustimo na zemlju i da pre svega pohvalimo pesica, koji je ocigledno smirio bogdana i ne dopusta mu da divlja kako ovaj ume nego da se podredi timu, i opet bodgdan dog god celu ekipu ide on je tu, i to mu nikad nije bio problem, problem je sto kad tim stane njega obicno nema nigde, e tu se razlikuje vodja on to prosto nije i ako ga ja volim i slazem ae da je najvise dao reprezentaciji, al samo mi smo budale ako se odreknemo jokica, i jokicunnikad nije data uloga vodje reprezentacije uvek ga nesto niponidstavamo, dobric danas odlican sa 16 gudura 12, aleksa sjajajn sa energijom i oni su kljucni ne bogdan, nit moze bogdan bez njih nit oni bez njega, e sad daj boze osvojim zlato, zlato je zlato, ali realno ovde je kvalitet kosarke smesan, mi smo oslabljeni, amerika ovo je neka 3&4 postava, spanija smena generacije, francuska fale igraci, litvanija bez 3 bitna, jos sam ja na startu pisao da samo zabidjemo ameriku finale igramo sigurno i imamo i protiv njih sanse, one nase prve dve grupe su bile bas smesne, ne znam ni kako od one italije gubimo mislim da su oni najgora evropska rep ovde na prvenstvu. sve u svemu svaka cast pesici ipak je on i dalje top trener ma sta ko mislio.
J

JFBG

pre oko 1 godinu

Za tebe bi najbolje bilo da se opismenis bar malo.
n

nije nego

pre oko 1 godinu

"Najveći" je bez konkurencije Nikola Jokić, a vi pišite gluposti...
G

Generalova skola

pre oko 1 godinu

Bogdan i tacka.
S

Svaka čast

pre oko 1 godinu

Svaka čast da se neko usudio ovo napisati. Čovek koji je uvek bio tu za Srbiju, koji je svoju karijeru u određenoj meri zrtvovao zbog Srbije jer bi imao za 50% manje povreda da nije tu svaki put za nas, jer svaki put sa osmehom igra za reprezentaciju, jer uvek kada ima los dan svi ce ga popljuvati... Bogdanović je nekome objasnio kako se pravilno jaše. Drago mi je samo gledati ih ovako zagrljene i srecne bez obzira na klupske boje i nadam se da se tandem M i Č makar malo stidi kada dele na strane srpski narod, a jos gore su pudlice koje se loze na to...
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Najveći igrač (reprezentacije) Srbije (od osamostaljenja). Kao i prošle godine kada su ljudi pljuvali Pešića posle Italije i podržavali Tea, sada ne treba dizati bez potrebe. Naš narod je nekada dobro rekao "U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi", ne treba sada to zaboraviti.
K

Koje gluposti

pre oko 1 godinu

Jokic je najbolji kosarkas Srbije, Tacka
P

PaGost

pre oko 1 godinu

Pa i ne piše da je Bogdan najbolji, piše da je najveći a to je kategorija koju Jokić neće nikada dostići pa da bude 50x mvp
d

dhhd

pre oko 1 godinu

Ne volim isticanje pojedinca. Nikako ovo ne volim.
G

Gall

pre oko 1 godinu

Nemojmo sadaprevise leteti i dizati pojedinca u nebesa, pobede smo iskuljucivo kao TIM dobili! Protiv Italije smo videli kako je kada je pojedinac iznad tima, tako da ovo je sve timski i tako treba i u finalu da bude, pa mozemo protiv bilo koga
K

KOSARKAS100%

pre oko 1 godinu

Ajmo hejteri, ajmo pljuvanje po Bogdanu, ajmo bre... Darko Milicic je lepo rekao, svaka cast Jokicu ali za mene je ipak Bogdan LIDER... Bravo Bogi Monstrumeeeee
s

stefan134

pre oko 1 godinu

" U redu, jeste se u međuvremenu pojavio Miloš Teodosić i potezi od kojih zastaje dah poput čuvene trojke preko Horhea Garbahose, jeste se desila Španija 2014. kad smo iznenađujuće stigli do finala, ali ovo je drugačije." Kako je ovo drugačije? Finale je finale. Svako je bitno. Zašto ne možemo da uživamo u pobedi, nego odmah poredimo i umanjujemo uspeh drugih da bi pojačali uspeh o kome pričamo. Teodosić je čovek koji je jednu prosečnu repku vukao napred iz godine u godinu. Ovo što smo napravili je vrhunski rezultat, ali ne sme se zaboravljati i umanjivati rezultate iz prošlosti.
D

DjomlaDjomla

pre oko 1 godinu

Nema potrebe za pljuvanjem Jokica, Samo bi se budala odrekla njega za Pariz, a izmedju ostalog on nam je i doneo ucesce na ovom svetskom prvenstvu.
S

Sport15

pre oko 1 godinu

Samo budala bi ga zvala.
d

darkomi

pre oko 1 godinu

Veliki respekt i poštovanje Bogdanu i celim timu...herojski i junaci odigrali...
C

Cbr11

pre oko 1 godinu

Bravo za tekst!!! Jedno veliko bravo!!!
H

Hej

pre oko 1 godinu

Bravo Bogi majstore. Doktorski kao i uvek kad je najvaznije.