Komentari na vest

Košarkaški genije kojem se mora verovati: I pri skoru 4-9, Obradović je bio glavna garancija uspeha

K

Kolle

pre preko 1 godinu

Tanka je granica između uspeha i fijaska. Bez finala Evrolige i osvajanja ABA, sve pada u vodu.
K

Kakva komedija

pre preko 1 godinu

Vi ste se naosvajali evroliga i toliko puta ucestvovali u Top 8 da sigurno dobro znate o tome.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Reče navijač kluba čiji je najveći uspeh zviždanje himni Evrolige i osvajanje titula u ABA uz fizički napad oružanih formacija DBa tzv. članova UO KK CZ košarkašima Budućnosti. Shvatite vaš najveći uspeh u košarci je kada je onaj moron loptom pogodio Duleta i kada je onaj kao glumac Kalinić iznabado starijeg čoveka u publici. Košarka je daleko od vas a biće još dalja uskoro.
R

Repuh

pre preko 1 godinu

Bravo deda.

Sliks17

pre preko 1 godinu

Ma kako da ne... od onoga Zeljko prevazidjen padononog dda se ne ljubimo... a sad kao nakveci si, najbolji si.... Svakako Zeljko svaka cast, ali navijaci su ti odani dok imas uspeha!
s

suva statistika

pre preko 1 godinu

Partizan u poslednjih 20 kola Evrolige ima skor 15-5
D

Drug Ciganovic

pre preko 1 godinu

Interesantan sam znati sta li danas radi i sta razmislja onaj t.z. sportski radnik iz predgradja..
d

dddd1971

pre preko 1 godinu

A sta ti mislis o tome koliko je tvoj rumenoglu osvojio trofeja u partizanu evo vec 2 god kako je tu,ako nzn ja cu ti reci sta je podigao za ove skoro 2god .
G

Grobar013

pre preko 1 godinu

Rumenoglu kao trener je 50 puta trofejniji nego tvoj klub iz zeleznika
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Ejjjj crno beli!!! Volimo vas, volimo vas, volimo... 🖤🤍💪👏
D

Dedadakaze

pre preko 1 godinu

Uhapsite nekoga....
B

BracoSrbiapel

pre preko 1 godinu

Braco znam da nije tema ali ajmo da damo podrsku Dusanu Tadicu koji dozivljava torturu na instagramu od strane Turskih fanatika vec tri dana danonocno mu prete u svakoj sekundi. Ako im pokazemo da nas ima bice druga prica ovako ce se nastaviti izivljavanje i pretnje Tadicu i njegovoj porodici.
E

Enzzo

pre preko 1 godinu

Da je Zvezda dovela za trenera kosarkasku legendu Nebojsu Covica verovatno bi ove sezone osvojila Evroligu.
M

MNM

pre preko 1 godinu

Usao Čova u glave posle godina dominacije i trofeja..ne pomaze da ga izbace ni ovaj istorijski uspeh:)))))

Lalincanin_Nislija

pre preko 1 godinu

igra li kampaco top32 zna li se
D

Dedadakaze

pre preko 1 godinu

Napisite saopstenje...
3

38-icq

pre preko 1 godinu

Dobro,treba pobedjivati ali prva garancija je sto je vodja dao za licencu i najskuplji roster jel tako pa onda sve ostalo..Nije sramota i Zvezda je drzavni klub ali ne mozete vi biti opozicija ako se ovo prvo desilo kao sto sam napisao..Svaka cast na top8 ali samo nije neko cudo nego pomoc drzave sto je ok nije bre sramota reci hvala sto vam toliko tesko. Da ste odani bilo bi bar pola arene ovih god.kad niste imali ovakvu drzavnu pomoc to je to pozz
D

Djinobili

pre preko 1 godinu

Navijamo i mi kao Novak za partizan osim protiv Zvezdeee:)))
D

Dedadakaze

pre preko 1 godinu

PROFESORE OBRADOVICU DR.ŽELJKO,HVALA VAM!!! HVALA VAM NA VERI DA ZNANJE I PROFESIONALNOST I ODANOST I KULTURI I POSTOVANJU DAJETE LEGITIMITET!!!! Narode Srbski,malo kulture,postovanja i skromnosti....molim Vas!!! DOKTORE HVALA NA MISIJI!!!!
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Daj mu neograničeni budžet i može čudo da napravi.
N

Nedović za sirotinju....od 2mil.

pre preko 1 godinu

Vi ni sa tim koji trenutno imate....WITHOUT LIMIT bidzetom i pored izbacivanja 3 Ruska kluba niste u stanju da uđete ČAK ni u TOP8 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
9

999

pre preko 1 godinu

Pogotovo 92. imao neogranicen budzet😂kakvi ste losi gubitnici, to je cudo jedno😂😂
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Sa ovoliko potrosenim parama i moja pokojna baba moze da garantuje sve i svašta.
а

абвгдђ

pre preko 1 godinu

Ви сте потрошили дупло више пара па ништа нисте урадили.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa za plate igraca vi za vase strance ste dali vise nego Partizan CEO roster.

vladarizsenke71@gmail.com

pre preko 1 godinu

Poslednjih 20 utakmica imamo 15:5. Poslednjih 7 na strani 6:1. Željko u "plej-ofu" Evrolige ima 20:1. Još samo jedna utakmica i startuje liga ŽELJKA OBRADOVIĆA.
B

Boaće

pre preko 1 godinu

U pravu si... Nema svrhe da se igra... 😂😂😂
B

Bnm

pre preko 1 godinu

OD MUKE TVRDE DA SU SLABIJI SA BUDZETOM OD NAS 5 PUTA. PUMPAJU CIFRE... AKO SE UKLJUCI COVKE U KAMPANJU IMA DA SLIKAJU KAMPACA SA CORBALUKOM U RUKAMA ISPRED NARODNE KUHINJE. KAD SU NATERALI NA PONIZENJE PETRUSEVA, MOZDA SE I OVO SA KAMPACOM DESI. SAMO DA OPRAVDAJU SVOJ NEUSPEH!!!
P

Pa da

pre preko 1 godinu

Pa oni uvek svoj neuspeh stavljaju u koš sa Partizanovim uspeh, pa seti se 2010 posle F4 Partizan trebao da dobije trenanznu salu zbog uspeha ali da deli sa Zvezdom😂😂😂😂😂😂😂, komedija.
B

Bss

pre preko 1 godinu

Tatin muzikalni sin.
v

vlad@

pre preko 1 godinu

Negde sam pročitao da je budžet Partizana 200.miliona,i da samo Željko ima 80.miliona za jednu utakmicu na strani,kući ima više,ali nece da kaže koliko.Glavni sponzor je Jaguar,i svaki mesec svi dobijaju nov auto,čak i tetkica,mada je domar zahtevao Mustanga...
M

MOT

pre preko 1 godinu

Ponoviti cu jos jednom svim ovim strucnjacima koji pretpostavljam u svom CV-iu imaju barem jednu osvojenu Evroligu da ustanu mirno kad pomisle na Zoca. Kakvo dno dna ovih nesretnika sto pominju budzet kad govore o najboljem svih vremena. Znam da je mrznja izmedju Zvezde I Partizana ali da ovoliko ljudi mrzi legendu I najboljeg svih vremena I da mu osporavaju znanje to nisam mogao ni da pretpostavim. Novak je sinoc pikazao svima kakav je covek I pikazao nam je svima kojim putem bi svi mi ovde trebali ici I postovati jedini druge.
1

1212

pre preko 1 godinu

Kad bi mogli svi kao Novak,kada bi došao dan da sa derbija zajedno navijači odlaze bez ikakvih problema gde bi nam bio kraj. Ne kažu dzabe naši neprijatelji ,,Ne daj Bože da se Srbi slože,,
A

Aleksa1234

pre preko 1 godinu

Ko to moze da osporava znanje Zeljka Obradovica, samo deca od 15god i internet navijaci.
a

asi

pre preko 1 godinu

Najveci "krivac" za ovakvu nasu sezonu je Zeljko. Da je bilo ko drugi trener nikakve sanse ne bi bilo da Partizan uz ovaj budzet dovede ovako kvalitetne igrace. Da bi igrac velikog kvaliteta dosao u Srbiju moras ga pretplatiti kao Zvezda Kampaca ali ako to uradis onda broj kvalitetnih igraca u timu ne moze biti velik. Igraci zele da rade sa najboljim trenerom. Pogledajte koliko je napredovao Lesor,Egzum,Panter... Da,bili su dobri igraci i pre rada sa Zeljkom ali.ovo danas je neuporedivo bolje. Pa od Pantera igraca koji bio je odlican suter ali "privatnik" Zeljko je napravio igraca koji gine za ekipu na terenu i u odbrani i u napadu,covek se totalno podredio kolektivu. E to je ono sto mene raduje,puno dobrih igraca ce zeleti kod nas,znace sa kim rade i dolazice po realnoj njihovoj ceni a ne da moramo da ih platimo vise od svih da bi dosli.
E

Enzzo

pre preko 1 godinu

Zeljko bi i Majka Dzejmsa drzao pod kontrolom.
P

Pera grobar

pre preko 1 godinu

kosarkaski genije sa duplo skupljom ekipim od zvezdine, Panter 6 miliona naneli 4 miliona lidej 3 miliona, exum 2 milion ,papapetru, andjusic lesor , sve je to platila drzava
5

56789

pre preko 1 godinu

REALNO NEMA STA. ALI RAZUMIJEM MORATE SE UTJESITI NEKAKO
5

56789

pre preko 1 godinu

KAMPACO IMA ISTU PLATU KAO PANTER NANELI ISTO KAO NEDOVIC I RADULJICA ZAJEDNO. EGZUM KAO VILDOZA I LAZAREVIĆ. AVRAMOVIC ISTO KAO =DOBRIC. ANDJUSIC ISTU KAO MARKOVIC. MADAR ISTO KAO IVANOVIC. I ILIC ZAJEDNO. LEDEJ ISTU KAO MARTIN. LESOR ISTU KAO BENTIL. PAPAPETRU ISTU KAO HOLAND. TRIFUNOVIC ISTU KAO LAZIC. KOPRIVICA ISTU KAO KUZMIC. TRISTAN ISTU KAO MITROVIC. CIJI JE BUDZET VECIIIIIIIIIIII
R

Repa delija

pre preko 1 godinu

I nam se platila skupe Argentince, ali ni ti skupi Argentinci nam nisu pomogli da udjemo u top8, a pare smo bacili opet u bunar i ove sezone.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

15 raznih novina ima na gugl koje su objavljivale vesti u vezi plata. Panter 1.3 ili 1.4 miliona. PA GDE NADJE ZEMLJACE 6 MILIONA BOGCA MU???? JEDINO AKO NE RACUNAS DA CE OSTATI 5 GODINA UKUPNO U PARTIZANU A HOCE NA TVOJU ZALOST!!!! PODIGAO SI SVAKOM IGRACU PLATU KAD SI NAVODIO 3-4 PUTA. AL DOBRO, BITNO JE DA JE TVOJ KAMPACO SOCIJALNI SLUCAJ U SRBIJI!!!!!
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Da genije, jer je napravio bolji rezultat od duplo skupljih timova kao što su Efes sa Atamanom ili Armani sa Mesinom, u rangu Makabija, Fenera sa Itudisom. Zvezda u ovoj priči nije nikakav reper niti faktor iako po budžetu ne zaostaje za Partizanom nimalo. Sem Holanda, Ilića i donekle Ivanovića (koji su 13. 14. i 15. igrači utimu) u Zvezdinom rosteru sve prekaljeni evroligaški igrači, Partizan ima 5 ili 6 takvih (ako računamo i Anđušića), ostalo mladi i debitanti u Evroligi (čak i Lesor) i ukupno 13 igrača u rosteru, gde je Koprivica skoro celu sezonu povređen i bolestan. Da, sa ovakvim timom dobiti 20 utakmica u EL je čista genijalnost.
Z

Zeleznicari

pre preko 1 godinu

Sto ste takvi ljudi? Zveknite par piva za nas uspeh I kao prava gospoda da odigramo finale u ABA ligi.
D

Drakula

pre preko 1 godinu

Vidim raspisali ste se oko budžeta, diskreditovanja i ostalog, u nameri da umanjite naš uspeh... Raspali PAO niste dobili iako ste vodili +15-20, još najmanje 5 utakmica gde ste vodili 5-6 poena u zadnjem minutu... Verovatno ovaj čovek zna nešto što vi ne znate, a vi nas idalje pratite, drago mi je što ulepšavate naš uspeh
p

panter od 6.9 miliona.

pre preko 1 godinu

sve to ima sa neogranicenim budzetom koji mu je omogucen
G

Gostiiiii

pre preko 1 godinu

Duplo jeftinija ekipa od Zvezdine, samo 13 igrača registrovanih za takmičenja, bez dopune rostera, otpisani još u decembru i opet džaba. Džaba vam Kampaco, Vildoza, Nedović i višemilionski ugovori sa svom troicom, džaba vam Martini, Bentili, MVP australijske like, džaba Vam Holandi i Evropkup bombe, džaba novi pet centara, džaba vam 22 registrovana igrača rokom cele sezone. Top 16 je za vas pravo dostignuće.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Kakva svađa sa realnošću
B

Box111

pre preko 1 godinu

Slavi top 8 čoveče.. Sta se uzbudjujes, puna ti usta Zvezde, umesto da se raduješ.. Strasno... Hahahah
G

Gos

pre preko 1 godinu

Kako bi oni rekli. Prolupao Žoc, prošao mu zenit što bi rekli. Radonja najbolji ovo ono...
P

Partizan za

pre preko 1 godinu

jednu sezonu u Evroligi uradio više nego zvezda za deset.
s

sto lazete????

pre preko 1 godinu

kada je zvezda u julu dovela 5 dokazanih evroligaskih igraca???
Š

Što lažemooo?!

pre preko 1 godinu

A što niste i vi, šta je radio stručni štab? Vaš dr.?
@

@sto lazete

pre preko 1 godinu

Zato sto dovodi direktno iz NBA reprezentativce Argentine i najbolje bekove u Evropi uz Nedovića.
k

komedija...

pre preko 1 godinu

cuj nedovic najbolji bek evrope, svasta...
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

Samo napred Partizan!
R

RADUJ

pre preko 1 godinu

Raduj se SRBIJO, tvoja INSTITUCIJA ponovo gazi Evropom, raduj se ZASLUZILA si.
s

svasta..

pre preko 1 godinu

sa najskupljim igracima el i ja bi bio genije...
P

Pa

pre preko 1 godinu

Druze sta da radis kad je Kampaco pametan da uzme 1,8 miliona za 6 meseci, od toga 3 meseca šopinguje po Evropi i trosi.
p

paulo

pre preko 1 godinu

Sto nisi?
g

gost1978

pre preko 1 godinu

jasno je da nas uspeh nema veze sa budzetom, vec iskljucivo sa znanjem ovog coveka. Da nije tako igrao bi se top 8 bar 5 puta u zelezniku
9

999

pre preko 1 godinu

@DzoniRS@951357@Gosthjk@Bratina moze li link od vijesti i portala na kom si procitao da je budzet Partizana 25mil, a Zvezde 8? To si jedino ti procitao, pa da vidimo odakle😂 Posto smo u slavljenickom raspolozenju, a ti tuzan, prihvatamo odgovor sa bilo kog od ovih naloga najpoznatijih sto koristis😂😂
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Piše na onom istom portalu gde piše da je Kampaco plaćen 6,9 miliona. Valjda znaš gde to piše, citirao si tu informaciju milion puta.
9

999

pre preko 1 godinu

Link brate, linkkkk😂toliko si vremena utrosio da bi napisao ovaj komentar, mogao si dosad naci taj link😂Eto ajde molim te da nadjes i da okacis ovde. S kojeg god nika, necemo ti uzeti za zlo😂
a

abc

pre preko 1 godinu

@999 Šališ se, pa valjda shvataš da je uhvaćen u laži i da link ne postoji. Mukica. 🤣
G

Gost999

pre preko 1 godinu

#onokad odgovaraš samom sebi
E

Elem

pre preko 1 godinu

Sad vidim vise niko ne “bistri” o tome kako fali centar, plej, kako Dante nije plej i slicno.
S

Skocajic

pre preko 1 godinu

Druze falili su dok se nisu oporavili Avramovic i Smailagic. Dante je u medjuvremenu usao u top formu. Naneli poceo da unistava trojkama, a i Papapetru je ofanzivno prknuo. Sve u svemu ako nam se sloze kockice mozda i u F4....
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Evroliga bez plasmana u top8 je ništa. Top8 bez F4 je ništa. F4 bez krune takodje ne znači ništa. Zvuči preterano ali je realno. Čestitamo Žocu desetu EL titulu.
N

Nikola... navijač Partizana...

pre preko 1 godinu

Hvala Željku Obradoviću, hvala igračima i hvala navijačima. Posebna zahvalnost zvezdinom rukovodstvu i zvezdinim navijačima, jer su svojim saopštenjima, navijanjem, komentarima ( kuknjavom) dodatno doprineli ovom uspehu Partizana. A ovo jeste ogroman uspeh. Imam samo jedno pitanje, ako Partizan kojim slučajem osvoji aba ligu, da li će se naći neki navijač ili rukovodilac zvezde koji će reći:,, Svaka čast, bolji ste, zasluženo ste šampioni''. Jer, ne sećam se kada je poslednji put neki zvezdaš dao neki takav komentar ili izjavu.
z

zna se

pre preko 1 godinu

ponovo lupas ili imas pamcenje ribice...
K

Kobass

pre preko 1 godinu

Naravno da se ne secac kad nista niste osvojili 10 godina
S

Srdjan M

pre preko 1 godinu

Polako, druze, sa tim osvajanjem. Ok, napravili ste lep uspeh u EL i na tome cestitke. Ali sezona ni blizu nije gotova, nista jos niste osvojili ove godine, kao ni mnogo prethodnih, kad ste se takodje prerano busali u grudi i pumpali misice. Ako se to kojim slucajem desi (na posten nacin) nije problem sportski cestitati.
N

Nikola... navijač Partizana...

pre preko 1 godinu

zna se - Ne znam šta te pogodilo toliko, mislim da sam vrlo kulturno postavio pitanje. Kobass - Nismo, pa dobro, niste ni vi od 98 do 2015-te. Srđan M - I ne busam se. Samo sam postavio pitanje. Naravno da ništa nije gotovo, govorimo o aba ligi i aba sudijama i Balkanu. Slažem se, na pošten način pobediti. Videćemo koliko će se utakmica završiti sa publikom u hali, u istom danu, ili 5 na 5 na parketu (pamćenje čovečje ribice). Otišli su Danilović, Todorić, Vujošević, Jovanović, Džikić, Trinkijeri, ali je ,,poštenje'' i dalje relativan pojam za pojedince...
h

hanter

pre preko 1 godinu

Covic saopstenje a Savic prijava za Kampaca,lepo bas od institucije
p

pfc!

pre preko 1 godinu

Sećamo se svi i Zvezde i Asvela i Cedevite i onog decembarskog ponižavanja. A onda pade šampion Evrope, pade i Fener, pa Bajern i Monako, pa ponovo podsmeh u Izraelu, pa kanonada za srpsku novu protiv Baskijaca, pa ponovo podsmeh u Španiji i dodje dan Svet
a

abc

pre preko 1 godinu

Nekako svi zaboravljaju da Želemir nije došao na početku ove sezone, ne deco, Želemir je ovde vec sezonu i po vreme brzo prolazi. Svi bi nekako da zaborave, da se ne piše kako ga je o'ladio Alimpije, pa ona hlađenja od strane Radonje gde god ga je dohvatio, pa ove sezone Ivanović, pa Ivanovićev pomočnik u Kupu...Posle tako košmarne prve sezone sa solidnim timom odmah je dobio tri top igrača, i to bi neko da zaboravi, neko bi da piše kako se dešavaju čuda, kako živimo u "vremenu čuda"...Nema ovde nikakvog čuda, ovde ima krupnih ulaganja i to je to.
9

999

pre preko 1 godinu

Izgleda Armani, Virtus i Efes nisu krupno ulagali ove godine, pa izvisise za top8😂 A realno koga boli uvo za Alimpijem i Radonjicem, vi se sa tim tjesite i brisite suze ako vam sta znaci. Vise Zeljko ima trofeja EL nego njih dvojica sezona u Evropi😂
G

Gost546493

pre preko 1 godinu

Zao mi te...malo sutra
R

Realno brate

pre preko 1 godinu

Neka i Coki ulozi jos 10 tak meleona. Malo su jedan Kampaco, Vildoza, Nedovic, Bentil, Martin, Kuzmic, Petruzev i ostali eskadron domace radinosti. Eto, dovedite i vi neke "Kamerunce" ili jos Gaucosa. Jednostavno vam ljudi ne ide!!!
G

G

pre preko 1 godinu

Niko njega nije "ohladio". Od Burse je Partizan izgubio u egal zavrsnici, od Zvezde u majstorici 3 razlike. U sportu postoji i poraz, a ne samo pobjeda. Ono sto je bitno je da Zeljko radi dobar posao. Da li ce to biti dovoljno ko zna, covjek daje citavog sebe za tim. Nekada je potrebno i malo srece i da se sve poklopi da bi se doslo do cilja.
M

Mrčela

pre preko 1 godinu

Pozdrav veliki za velikog genija. Bog je htio da imamo našeg Žoca. Neka ga Bog čuva i sreća i zdravlje služi. Za nove velike uspehe Partizana i srpske košarke uopšte.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

MAGISTAR, INZENJER, PROFESOR, DOKTOR, NAUCNIK, PRECIZNI MEHANICAR, MAJSTOR SVOG ZANATA ZELJKOOOOOO OBRADOVIC!!!!!!!!!!!!!!!
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Garancije su ipak f4 igraci najskuplji igrac makabija, igrac barselone, igraci pao , monaka... najbolji strelac endesa lige...najveci budzet ikad
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Evo ga opet moj dvojnik, bravo legendo, izašao si iz bezsane noći. Pa lepo, samo, još mnogo ovakvih noći i dana te čeka. PARTIZAN OPET GAZI REDOM...
g

gost1717

pre preko 1 godinu

Ima dobre igrace..sve su to iskusni i dobri evroligaski stranci. Exum, Panter, Naneli, Ledej, Lesor je petorka na nivou F4!! Svi su to vec igrali. Znaci dovedeni su i dobro placeni, pa je ovo i ocekivano! Za Pantera Mesina rekao da nije imao para da prati pobudu Partizana, verujem i za Ledeja. Sad na konferenciji Šarunas isto rekao da jedna Barsa nije mogla da zadrzi Exuma..znaci velike pare ulozene za tih 5 igraca..gde dvojica su drugu sezonu, a trojica dosla na leto..Svi sem Lesora, strasni suteri svaki mec, bacanja ne maše..a Lesor pod kosem donosi poene i skokove..prve rezerve kapiten Pao-a..isto vredi milku.. reprezentativac Avram..iz Sad dosao Smajli..Madar iz repke Izraela..
D

Druze

pre preko 1 godinu

Ne da nisu imali para da ih zadrze nego te dve ekipe imaju 10 igraca sa platama preko milion € i onda naravno da nekoga moraju da odstrane ista fora kao sa monakom kad su ispalili Lesora koji je imao ugovor 400k i kao nemaju para za njega i dovedu majka dzejmsa za platu od 2 miliona o cemu je lesor i pisao na drustvenim mrezama..
i

ivan3333

pre preko 1 godinu

Ledeju placeno da ode iz milana, nanelija i lesora nisu htjeli u makabiju, a exum je prosle godine za barsu imao prosjeke 6poena 1skok i 1 asistencija. Mogli ste i vi da ih dovedete ali ste doveli duplo skuplje cirkuzante iz argentine.
S

Skocajic

pre preko 1 godinu

Ah ..kad se samo setim da smo se prije 2 godine radovali Dzosu Perkinsu i onome Miki. Bilo je vremena kada smo mislili da je stvarno kraj. Ali Partizan je institucija, bio i bice. Dolazi po 20K navijaca na utakmici. Nestvarno! Sta god da se u taj F8 desi ja sam zadovoljan i moje srce je puno.
g

govedo

pre preko 1 godinu

Sto tada niste podrzali klub i navijali. Navijaci rezultata, dogodine na bocanju.
t

to svakako...

pre preko 1 godinu

ipak je bila garancija neograniceni budzet....
g

garancija...

pre preko 1 godinu

nije jos osvojio ni jedan trofej za dve godine
s

smejurija

pre preko 1 godinu

sa 30 miliona budzeta je svakako garancija uspeha...
T

Toliko ima

pre preko 1 godinu

Za 3 sezone Partizan ili Fmp za jednu
v

vazi...

pre preko 1 godinu

pa najvise su sumnjali upravo navijaci Jsd, sve vreme su pljuvali Obradovica kada je bilo to 4-9... Naravno sad se sve zaboravlja...
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Sigurno je da Željko neće kalkulisati i gledati druge rezultate i da će i protiv Panatinaikosa ići na pobedu jer ionako bilo ko da dođe u borbi za F4 moraćemo da dobijemo barem jednom na strani.Jedan od razloga uspeha je i taj što Željko gleda samo svoj tim i svoje utakmice bez kalkulisanja i taktiziranja.Zato su i pali Real,Olimpijakos,Efes i Monako u najtežem mogućem rasporedu koji se mogao zamisliti.Mislim da bi bilo dobro izbeći Barselonu a ostalo je svejedno.

КоТоГовориИстину

pre preko 1 godinu

2000. 2004. 2005 . Није ни вама лако, шта морате све писати за паре.
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

Zocu trebaju 3 godine da uspostavi sistem i osvoji el!
G

Gost777

pre preko 1 godinu

I nekih 150 miliona evra potrošenih na to.
@

@gost777

pre preko 1 godinu

Neko potrosi i 300 miliona i ne moze da udje u top8 deset godina.
G

Goss

pre preko 1 godinu

Pa mi 150 a vi onda 350 meleona licimuri
G

Gost777

pre preko 1 godinu

@goss @@ - 300 miliona? To znači da smo po sezoni imali 30 miliona, a imaš zvanične budžete koji uporno prikazuju da nikad više od 10 po sezoni nismo imali i uvek smo imali jedan od dva najmanja, najčešće najmanji budžet u EL. Toliko nam je nizak budžet bio da ste vi u EC imali veći budžet nego mi u EL, čak i duplo veći prošle sezone. Dakle, nisam izmislio ja, već objavila Evroliga. Što govori samo jedno - vas dvojica lažete. Ali lažete sebe, ne nas. U ovu sadšnju ekipu Partizana je slupano oko 60 miliona za dve sezone, kad dodaš one pokušaje sa Trinkijerijem, blizu 100 miliona. Zvezda za 10 godina nije dobila tih 100 miliona, čak je i ovih 60 blago manje nego što smo mi dobili za 10 godina. Opet, lažete sebe, ne nas. Lakše vam je da živite u mitomaniji nego da pogledate istini u oči, da ovo nije ne znam kakav vaš uspeh, već samo povratak investicije.
@

@gost777

pre preko 1 godinu

Daj taj link gde mi imamo 25 miliona, ja video samu vasu kaznu zbog exel tabela u Evroligi.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

@@ - o kojih 25 miliona pričaš? Obriši naočare, pa pročitaj bolje komentar koji sam napisao.
@

@777

pre preko 1 godinu

Uf uf mukice. Jel to iz dr ekselovih tabela citas koliki vam je budzet ? Jel ove sezone prvo bilo 4 pa 6 pa 8 miliona budzet, a onda dodje Kampaco za 1,8 miliona za tri meseca i 2,5 miliona za sledecu,i da se ne zaboravi 2,6 miliona odstete Realu. Nedovic ima 1,1 milion po sezoni plus 300.000 placena odsteta Olimijakosu,Vildoza 700.000 za manje od pola sezone,a sledece ako ostane preko milion.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ako neko ima nedoumice u vezi Žoca taj pojma nema o košarci! Kao što je sinonim za košarku od nastanka te igre MJ tako je Žoc sinonim za Evro košarku. Šta je sve osvojio kao igrač, trener, selektor!! Koliko je igrača stvorio a što je retkost stvorio je jednu instituciju PAO (uvrstio ih je u top 3 svih vremena) i pride formirao Fener kao preozbiljan klub. Traje već 30 godina kao vrhunski trener. Sa svakim klubom gde je bio uzeo je evro trofej, samo sa Benetonom nije bio prvak evrope! Da je ovo zdrava sredina sa Partizanom bi uradio isto što i sa Fenerom, bio bi redovan na F4...
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Dobro jutro! Neki smo mirno spavali neki nisu.
K

Kg

pre preko 1 godinu

Majstor. Doktor. Primarijus košarke. 🖤🖤🖤🖤
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

... magistar, profesor, primarijus... Jednostavno, KRALJ košarkaške igre, svidelo se to nekom ili ne.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Više sreće nego pameti
K

Kg

pre preko 1 godinu

Hehe i tako 9x EL 🤣🤣 Kako si, kako si spavao?? 🤣🤣
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Omalovažavan, prozivan senilnim, morao da izlazi iz hale ispod štitova žandarmerija iako nikada nije uvredio te tzv navijače, vratio se u ovaj mulj i postavlja sistem. Kombinacija solidih iskusnih i mlsdih domaćih igrača. A to je najteže balansirati zato naklon do poda. Od ovoga će koristi imati i reprezentacija kroz koju godinu jer kao što je stasao Smajli, tako će i Trifa, Balša Tristan. Željko svaka čast!
c

cacansko govece

pre preko 1 godinu

Nisam znao da je Pesic zvao Exuma, Pantera, Nanelija, Papapetrua, Lesora. A jos manje sa su sve to nasa deca. Hvala na info zivela Srpska kosarka. ps javite Jokicu i Bogdanovicu da ne moraju da dolaze.
H

Hej

pre preko 1 godinu

Bravo za podvig, izgubio je samo 5 utakmica u Evropi od tad.
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Kakav košarkaški mag. Njegove akcije su košarkaška poezija, ko je trenirao, zna.
a

abc

pre preko 1 godinu

U Evropi mu nema ravnog. A i ne vidim da će ga neko dostići za naših života. Respect.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Glavna garancija uspeha su silni milioni i period od dve godine za ovako nešto.Zvezda ksd bi ostali Duško,Kampaco,Neda,Petrusev,Vildoza i ostali uz dopunsku selekciju kao sto su oni doveli preskupe Exuma,Papapetrua,Nanelija,Andjusica (koji se nije pokazao)... Bili bi u top 8 s pola gasa.Ali neko nema taj luksuz vremena i novca.U Zvezdi jednu sezonu ne osvojis ligu i dobijes otkaz a pojacanja stizu tokom sezone a ne pre.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Zdravko Colic- Ne placi 🤣🤣
z

zevs sa kosmaja

pre preko 1 godinu

A Neda,Kampaco,Vildoza,Martin,Radulja,Ivanovic,Markovic,oni su za platu od 40000 rsd,plus prevoz,i dva obroka.Sta pricas decko .Pa Vildozu,Kampaca,i mozda Nedu bi hteo svaki tim u EL.
T

Tako je

pre preko 1 godinu

Ne čujem tvoj plač, pucaju topovi na Kalemegdan zbog top8, plači jače.
@

@zevs

pre preko 1 godinu

Svi oni kad se skupe nemaju platu kao Žeks, Panter, Anđušić i Ledej. A ti pogledaj koliko igrača Partizana još ima u rotaciji
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Svaka čast, svakako bolja sezona nego što zvezda ima, bolje sklopljen tim i najbolji trener s ove strane atlantika. Al ajd da se ne pravimo da je neko čudo, oba kluba imaju budžete da je top 8 minimum (koji je zvezda propustila da dostigne, što znači da bi neko u klubu trebalo da snosi posledice)
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Ne, nemaju, zvanični brojevi su oko 25 miliona Partizan a oko 8 milona Zvezda. Realni brojevi su za nekih 50% više. Zvezda ima najmanji ili drugi najmanji budžet u EL a Partizan je top 5-6 u EL po budžetu. Zvezda ostala bez nosilaca igre na kraju prošle sezone, Partizanu ostali svi nosioci. Zvezda cele sezone kuburi sa povredama, Partizan skoro da nije imao problem sa povredama. Mnogo volim ka se relativizuje i izjednačava neizjednačivo. I pored takvih budžeta i okolnosti, Zvezdi su morali da ukradu pobedu nad Barsom, da je sabotiraju kažnjavajući je dva puta iz isti prekršaj, da imamo najgore moguće suđenje, za razliku od Partizana koji verovatno ima jedno od najboljih u EL, da bi je konačno izbacili iz igre za top8. Ova sezona je daleko uspešnija za Zvezdu u ovom trenutku, kad se svi ovi faktori uzmu u obzir. Već sad mogu da ti kažem da će domaće prvenstvo da osvoji Zvezda, jer Partizanu (ako ispadnu licemeri i uopšte reše da igraju) neće moći da igra nekoliko stranaca, a ABA liga će zavisiti od sudija. Ako sude pošteno, osvaja Zvezda, ali već se nazire određeni broj slovenačkih bonus igrača koji će da navlače za Partizan na svakoj utakmici, tako da je tu sve moguće, pa čak i da Partizan osvoji, jer ove sezone ništa nisu prepustili slučaju.
9

999

pre preko 1 godinu

Dzoni nekidan si ovaj komentar pisao pod imenom Gosthjk😂😂😂sto promijeni brate? A ako moze taj link gdje si procitao da je Partizanov budzet 25miliona, a Zvezdin 8? Ajde brojilo sa hiljadu nikova, obraduj nas i posalji taj link, lako ces naci ako postoji, bar internet sve pamti😂
1

13blues

pre preko 1 godinu

DžoniRs brate stvarno bih voleo uživo da popričam sa tobom ovakvu dozu nebuloza nisam čuo u životu. Pa Kampaco je 2,3 najplaćeniji igrač u evroligi, Nedović i Vildoza su u top 20 sigurno. Pa vi samo ta 3 igraca godišnje placa od 2 do 3 miliona a gde je jos 15 igrača plus trener o čemu ti pričas. Nebitno čiji si navijač al brate kako te nije sramota da ovoliko lažeš?
@

@Dzoni RS

pre preko 1 godinu

Ako to kazu danasnja po danasnjem kursu EXEL tabele onda verujemo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, samo ovi u Evroligi nesto ne razumeju te tabele kao Bartumeo sto razumeo.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

@13blues - Zar nije Kampaco ove sezone plaćen 1,8 a sledeće 2,3 ili 2,5, koliko ste već izmaštali? Čak i da je tako, mi imamo jednog Kampaca a vi imate 6 Kampaca. I tu je ta razlika. Kampaco i Panter imaju maltene istu platu. Vildoza i Nedović su kod nas skuplji i to je to. A vi u rangu Vildoze i Nedovića (a zapravo više od njih plaćene) imate Egzuma, Nanelija, Avramovića, Papapetrua, Lesora, Anđušića. Čak vam je i ostatak tima plaćen više nego naš ostatak tima. I to je otprilike to. Ali opet, ne veruj meni, veruj zvaničnim podacima.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

@999, tj. @gost999, ili ne znam ni sad koji nik koristiš i čiji nik kradeš. Dečko, stvarno potraži stručnu pomoć, nije tebi lako. Imaš dobru maštu, izmaštao si lepo neke stvari, ali sad više prevazilazi neke normalne mere i neke granice dobrog ukusa jer ozbiljno počinješ da smaraš svojim glupostima. Mislim, samo pogledaj šta si danas uradio. Ostavio si tonu komentara pod nikom Gosthjk, sad kao prozivaš nekog pod ovim nikom 999, gledam danima, nedeljama, kako ovom ili onom kradeš nikove. Da li ti uopšte znaš ko si ti nakon menjanja tolikih nikova? I da li shvataš da komentari ovde na portalu nisu stvaran život? Idi, poseti koga treba, spasi se dok ti je vreme. Nađi devojku, dečka, svinju, drvo, šta god te radi. Ovo su samo komentari na sajtu, ništa više... I stvarno te molim da prestaneš da mi se obraćaš pod bilo kojim nikom, jer me ozbiljno smaraš. Nikad ništa pametno nemaš da kažeš, nikad nijednu pravu informaciju nemaš, sa logikom si u svađi, sa tobom ne može da se diskutuje, jedino si dosadan i naporan. Zaobiđi me, prosto i jednostavno...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Jedan jedini, najveći, vratio se svojoj prvoj ljubavi, ispisuje životnu bajku. Naklon do poda gospodine Željko Obradoviću.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

KOSARKASKI "GENIJE" KOJI ZA 2.GOD SA 35.MIL BUDZETOM IMA NULA TITULA I BEZANJE IZ LIGE....
K

Kazablanka

pre preko 1 godinu

Slucajno sam ti dao plus
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

Sta cemo ako ne osvoji nista trecu godinu zaredom?! Da li ce da podnese ostavku?
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ne mora da podnese naprotiv! Mi bi voleli da ostane dok je ziv trener Partizana jer nismo isti, znas? Nismo isti 😁 Obradovic Zeljko!!
a

ahhaha

pre preko 1 godinu

Ne treba nista da osvoji, jer vase plakanje, kukanje, histeriju, spinove... ne moze ni jedan trofej da zameni:)
G

Gost999

pre preko 1 godinu

@Gosthjk - Naravno da nismo isti, mi brojimo trofeje a vi potrošene desetine miliona i ulaske u top 8
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

@brojčanik Hoćeš trofeje da brojimo? Titula prvaka Evrope, 3 Kupa Radivoja Koraća. Ajde sad ti, izvoli? 🤣🤣🤣