Komentari na vest

Karijev stav o snimku proslave: Nisam policajac, nego selektor

R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Nije stvar ko ide na EP već odnos prema legendama. Kada se setim da je Micic pored bolesne majke i tragedije koja ga zadesila rešio da ostane na prethodnom takmicenju uz tim naravno da sam za njega ako treba da se bira. Ali mađioničar kao sto je Teo nije zaslužio ovakav tretman od selektora i kompletnog saveza. Sa legendama se tako ne postupa! Ukoliko je napravio neki skandal treba to reci javno, ukoliko selektor misli da nema kvalitet za repku onda nešto opasno nije ok sa njim. Teo nikad nije igrao odbranu ninu klubu ni reprezentaciji ali magija mu nije izostala. Ok Micic prva opcija trenutno kompletniji. Koje druga opcija da je bolji od Tea? Jaramaz, Avramovic? Nemojte zagrcnucu se. Videćete da će loptu povremeno prenositi i davidovac i bjelica, toliko o spoljnjem kvalitetu. Ali pored svega velike zvezde su jako sujetne, ljutimo se kada neće da igraju za repku zbog svadbe, konja itd… ali ovakvim potezima samo skodimo reprezentaciji. Sam savez se nije oglasio da se oprosti od TeA na način koji dolikuje, ipak je on personifikacija najvećih uspeha novije istorije naše košarke. Pesic ako doživi neuspeh reče da je to najbolje sto Srbija ima i da je zeleo trofej. Ako se ne kvalifikujemo reče da he pričao o dugogodišnjem problemu srpske košarke. A savez na celu sa danilovicem će reci da je sve h rukama Pešića bilo. Pesic će podneti ostavku, savez će ostati, menageri će drkati srbijom a mladih talenata i uspeha mladjih selekcija ni na mapi, (doduše sporadicno zvrkne neka medalja).
X

X

pre gotovo 2 godine

Ajmo Lucic macka !!! 💪🏻💪🏻
w

wtf?!

pre gotovo 2 godine

Šta vam treba to da pišete ovakve tekstove? Čovek je objasnio, smatra da Micić može više, a Micić je tip igrača koji mora da igra 30min. Ni meni nije drago zbog Tea. Smatram da je sad dobra prilika da se napadne zlato i da je moglo da se napravi prostora za Tea da se okiti zlatnom medaljom. Seletor je doneo odluku. Svi ćemo da žalimo što nema Tea, jer on je mađioničar. Pesma je šaljivog karaktera, tkz fora. Mislim da nije upućena nikome konkretno. Možda ovim likovima iz saveza, koji se danima prave mrtvi. Niko da izađe u javnost. Čekaju da vide hoće li biti medalje. Ako je bude slikaće se sa igračima. Ako je ne bude, nikom ništa, nastaviće da se prave mrtvi. Menjaju se selektori, samo KSS funkcija je večna.
#

#p

pre gotovo 2 godine

Šta im treba? Pa Srbija je zemlja rijalitija i žute štampe (na veliku žalost normalnih ljudi). Što da ne naprave novi skandal od mocart sporta, ili rijaliti odreprezentacije?
L

Laž

pre gotovo 2 godine

Gde je onaj sa prošle vesti što kaže da je snimak iz 2019, a ne zna da Kalinić tad nije ni bio sa reprezentacijom, a na snimku sedi u opremi hahahahahahaha
G

Grobari Mladenovac

pre gotovo 2 godine

Luča kapiten, jedan je Luča kapiten! Osecam da ce Lučić pokidati na prvenstvu!
2

2005ta

pre gotovo 2 godine

opet