Komentari na vest

Kari: Hoću kompetentne ljude za istim stolom, a ne priučenog predstavnika jednog vrhunskog kluba

A

A ganci onanisu kao Kalina

pre oko 2 godine

Alo kompleksasi, da ste procitali tekst uvideli bi da ne prica o Ostoji... Nikad se necete opametiti. Oni dadu kos, a vi odma skidate gace. hahahaha Navika je cudo.
1

149

pre oko 2 godine

Reci kari kad si već toliko hrabar i drčan a ko ga je poslao? Ko ga je poslao po političkoj liniji prosvetli nas?
G

Gostfkcz022

pre oko 2 godine

Trebali su i Vazuru poslati sa Ostojom, da se pojačaju..
P

Piroćanac

pre oko 2 godine

Kakva je ovo peglana kobaja iz Pirota bila,ma ti si 🤴 🏀🏆🥇. Nešto mi se javlja će te Danilović zbog Ostoje kazniti tri meseca po 20 % manje plate . Ali mi znamo Kari da ti nisi 🐿🐿🐿🐿🐿🐿 !
O

Ovo...

pre oko 2 godine

...će da se pamti. Kakav klub, takav i predsednik.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Koka Kola Voda ?! legenda !
F

Familija

pre oko 2 godine

Srpska košarka mora naći načina da bude najjača na svetu imamo najkvalitetnijeg i najiskusnijeg i mudrog trenera imamo najbolje igrače od centra do pleja sve imamo i moramo doći do cilja sa Pešićem tako će i biti idemo po medalje neka bude žetva trofeja
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Samo pitam,kako može u ovoj priči da se zaobiđe predsednik PARTIZANA,ma ko on bio?Znači da kari ne poštuje PARTIZAN.Tačno znam šta će Žoc i Savić da mu odgovore na ovaj predlog.
K

Kari u centar

pre oko 2 godine

Ovo ih je vise zabolelo nego Nolanova trojka sa pola terena..Kari pogadja kao Kari
Z

Zvrki

pre oko 2 godine

Matori pusti košarku da se ugasi
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

"Voleo bih da se to desi, da na sastanku budu Čović, Radonjić, Željko, Savić... Oni koji su kompetentni da pričaju o srpskoj košarci. Oni su moji partneri, a ne neki priučeni predstavnik jednog vrhunskog kluba koji možda može da radi negde u marketingu. Hteo bih da ga pitam odakle on dolazi" - nema se sta dodati na ovo.
D

DrČv

pre oko 2 godine

Čović može da priča i o protiv požarnom aparatu. Kako od tri matična broja napraviti dva i izmenjati im imena da niko više ne zna ko je ko.
l

los mi

pre oko 2 godine

Bas je Čovic kompetentan ali da prica o politici, mozda si zaboravio ali covek je politicar vec vise od 30 godina, malo SPS-JUL-RADIKALI a malo i DS i ostali Zutaci. a zasto bi Radonjic bio sagovornik u radu tudje reprenzetacije? Kad mozes ovako da lupas pretpostavljam da nemas vise od 15 godina i da ovakve komentare pises za vreme velikog odmora.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Rekoh ja davno da nam Miško i drnč određuju ko će igrati za repku,pa im se kari malo uvlači.
M

MiodragM

pre oko 2 godine

A ko je drnč
r

rvanp10

pre oko 2 godine

Ziv li je Ostoja posle ovoga zna li se sta?
p

plavac

pre oko 2 godine

eno klavire prevozi
7

73

pre oko 2 godine

Ostoja stabilizator...
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Pa, bre Kari zašto baš po Ostoji?
g

gost1970

pre oko 2 godine

Da si procitao ceo tekst i ti i ostali naveo je i predsednika Partizana, nije mislio uopste na Ostoju kada je to rekao nego je naslov bezveze izvucen, “Pritiska uvek ima, ali su ogromna strast i želja. Iz toga nalazim motivaciju, da iz sadašnje situacije koju imamo napravimo nešto bolje. Od Čovića, Savića, PREDSEDNIKA PARTIZANA, Željka, Miška Ražnatovića koji ima sjajan klub... Od njih živim. I voleo bih da ih vidim na nekom sastanku. Da pričamo o svemu, da vidimo gde smo. Da ne dolazim ovde u emisiju da pričam, nego da sednemo svi i pričamo. Da me ljudi pitaju šta mogu da urade za reprezentaciju“.
M

Mareras

pre oko 2 godine

@gost1970 A na koga je mislio kada je rekao sledeće: Oni su moji partneri, a ne neki priučeni predstavnik jednog vrhunskog kluba koji možda može da radi negde u marketingu. Hteo bih da ga pitam odakle on dolazi”,
G

Gost1970

pre oko 2 godine

Kakvog gospodina i trenera smo dobili za repku nismo ni svesni...Zgazi ih Karii!