Komentari na vest

Kako će izgledati prva petorka Srbije bez Jokića i Micića? Bogdanović i Milutinov moraju sve da povuku

n

naibolji tim Srbije

pre 11 meseci

Ode na prvenstvo sveta bez najboljeg dizaca Maje Ognjenovic a zameni je Drča i bude najbolji dizač sveta.Odu bez oba srednja.blokera Veljkovic i Rašić a zamene ih Stevanović i Popović Mina i Maja Alekaić i odigraju sjajno a Jovana bude i najbolji .bloker lige nacija 2022 gde je osvojena bronza i to bez Tijane Boškovic.Ne ide libero Silvija Popović zameni je Teodora i bude najbolji libero SP.Brankica Mihajlović pođe al zbog povrede ne igra a zameni je sjajno Sara Lozo.Srbija bude tj odbrani titulu prvaka sveta bez poraza bez 5 igračica.Sve to sa novim trenerom koji je dosao umesto Terzica ,Italijan Santareli.Eto može se.Podrska momcima.koji su tu.Napred Srbija
Ž

ŽoZZ

pre 11 meseci

Zašto Željko nije napravio bar jednog igrača da valja? Propali smo.

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Jokara imaš potpunu podršku iz Srbije šta god da odlučiš. Već si pružio više nego jedan košarkaš u istoriji za Srbiju. Naklon do poda. Želimo ti da odbraniš prsten i ponovo budeš MVP i dosegneš visine koje su uspeli tek nekoliko ljudi u istoriji igre pod obručima. Sve naj naj. Reprezentacija ko god bude igrao nek je sa srećom.
m

moze.mozda

pre 11 meseci

Luka Mitrovic Davidovac Lazic (zbog odbrane) Dobric Nedovic Petrusev Avramovic Vanja Marinkovic Smajlagic. To bi bilo to od igraca iz Zvezde i Partizana. Treba da pozove Topica. Ispao bi smeker. A zasto da ne i Drezgica kao treceg pleja? Bili bi apsolutni hit. Ristic nedovoljno. Milutinov - nadam se sve vreme fit. Guduric Bogdanovic ali da se igra timska kosarka ne neartikulisani sutevi sve vreme. Mozda Kuridza jer je tvrd. Ali mozda i Ilic. Ako je Pesic smekerica. Odveo bi nas do 1/4 finala sigurno.
z

zarmil

pre 11 meseci

Bićemo svetski prvaci ...
m

mile led

pre 11 meseci

ah kad se setim onih strasnih dana kad je sasa djordjevic bio selektor. 5 takmicenje i tek 3 finala i jedno polufinale. uzas, horor. bogu hvala pa su ga oterali neizlecivi psihijatrijski slucajevi, koji sasvim slucajno u velikoj vecini navijaju za zvezdu. posle smo imali prilike da igramo finale kvalifikacija za oi i cak osminu finala na evropskom prvenstvu tako da se taj potez potpuno isplatio. verujem da cemo nastaviti sa tim grandioznim uspesima
S

Skif

pre 11 meseci

Koliko smo se borili za ovo svetsko prvenstvo - strepnja od Belgije, utakmice s Turskom i Grčkom, Ristićeve trojke... i sada se jedva krpimo za isto. : Avramović, Gudurić : : Bogdanović, Marinković, Nedović : : Dobrić, N. Jović (Trifunović) : : Petrušev, Pokuševski (Davidovac) : : Milutinov, Smajlagić, Mitrović
Е

Екипа

pre 11 meseci

за једва Топ 8 ЕЛ
8

8

pre 11 meseci

Pravo vreme za podmlađivanje reprezentacije al džaba nema mladih , a još manje voljnih .
p

penzioner

pre 11 meseci

Bolje 12 koji hoce nego 12 kojih mora, tako da ko god se nadje na spisku sretno i do medalje!
Y

Yika

pre 11 meseci

Jokara je u americi srbin na privremenom radu i za srbiju nije nista uradio, sve sto je uradio uradio je za sebe. Kad uzme zlato sa reprezentacijom onda je uradio za srbiju
T

Tito

pre 11 meseci

@Yika Jokic je i otisao da uradi nesto za sebe i svoju porodicu, a samim tim sto je MVP tamo uradio puno za afirmaciju svoje zemlje, puuuuno vise nego i jedan lazljivi i bedni politicar u Srbiji ( ciji bi posao MORALO da bude da nesto uradi za svoju zemlju i narod, a ne za sebe, jer im je to jednostavno posao ). On samo baca loptu kroz kos, tj. igra se i zeza, zabavlja ljude, bavi se neozbiljnim poslom, prema tome moze sam da odluci kad mu se igra i zeza.
Z

Zaza Paculia

pre 11 meseci

Ovo je jedina Reprezentacija koja ima moju punu podršku, ko god da bude otisao, bice uz njega 200%, Vasa je igrao i kada mu je majka umrla, da se ne zaboravi! Sto se tice Jokica i dalje cu zeleti njegov uspeh. Bogdan je lider i meni kao ciganinu je milina videti taj odnos. Vreme je da Guduric i Nedovic povuku, da se Petrusev i Avramovic dokazu. Nadam se Jovicu i Pokusevskom i idemo da izgrizemo! Nakon turnira potražiti novog selektora i predsednika saveza koji ce voditi racuna o svojim izjavama! NAPRED MOMCI!!!
p

pilicar

pre 11 meseci

kakve veze ima direktor Saveza, imas li malo mozga?Jel nemaju uslove? Jel nemaju para za opremu? ne razumem zasto ti imas pravo na svoje misljenje ali neko drugi nema? neka pokaze da je najveci nas kosarkas i osvoji EP, SP i Olimpijadu ako mislis da je razlog sto je neko izneo svoje misljenje. Ajde majstore motivisi se pa nam pokazi da direktor saveza gresi, a ne da cuvas konje po Somboru. Savez i ostali trebali bi da nam objasne neke druge stvari, a najmanje kako ce njih 12 na terenu i 10 u strucnom stabu da odigraju turnir. Sigurno je Danilovic kriv sto su nas prosle godine Italijani pregazili.
p

pajkovic

pre 11 meseci

Selektor nema pojma ko ce da igra.On drhti kada zove igraca.Prestar je za tu funkciju.Iskustvo ima,ali tvrdoglavost i starost ga ogranicavaju da realno razmislja.Krije od naroda mesecima da su ga pojedinci jednostavno odjavili.
Č

Ček

pre 11 meseci

A Luka Mitrović? Sjajno je igrao ove sezone u EL.
E

E da

pre 11 meseci

Upravo tako. Mislim da će ga selektor sigurno pozvati.
z

zastava 35.8

pre 11 meseci

Zaslužio je širi spisak, svakako. Medju 12 će teško jer su Milutinov i Ristić sigurni, a na četvorci su Petrušev i Smajlagić koji za razliku od Luke mogu da ubace trojku.
D

Dubl

pre 11 meseci

Apsolutno ima mesta za njega, jer donosi kreaciju, a usled nedostatka plejeva - kreacija nam fali. Vodio bih ga pre nego Ristića, a Petrušev i Smajli mogu i na 4 i na 5, te ima mesta za sve.
Z

Zeko

pre 11 meseci

Ocekivao sam Mitrovica ali ga Pesic nije zvao,steta
R

Rokstedi

pre 11 meseci

Pa ocemo li ikad biti kompletni na nekom takmicenju? A ako odemo na olimpijadu verovatno niko nece praviti pitanje igranja,to je sigurno! Sta svetsko,sta evropsko,koga briga za to... I sto da ne pozovu neke amwrikance da igraju za nas,pa i jace reprezentacije ih imaju,nemoj da smo zatucani...Koji moj smo se uopste i nervirali oko plasmana na sp kad se nikom ne igra,i da se ne lazemo vise nismo zemlja kosarke...
g

gost1978

pre 11 meseci

kao i u fudbalu, zvezda je svojom decenijskom decenijom "napravila" mnostvo reprezentativaca
Х

Х Х

pre 11 meseci

Од ових 12 колико видим ту су Недовић, Гудурић, Добрић, Давидовац, Петрушев, Ристић. Значи 6/12. Мицић, Калинић, Јовић који се још помињу, дакле 9 играча, од 18 колико су поменули у тексту. У оба случаја Звезда је направила пола репрезентације, а ти можеш само да плачеш
d

dadadad

pre 11 meseci

Daleko manji kvalitet od onog koji je bio kada je Partizan imao više igrača, a i sad aje Bogdan glavni igrač.
P

Pazi

pre 11 meseci

Prvo koliko vidim pola reprezentacije su ili Zvezdina deca ili su karijere napravili u Zvezdi. A drugo, kad ate već toliko napredni, koga ste to izbacili ove sezone (a i prošle)? Da ste izbacili nekog taman hi sad bio spreman za reprezentaciju.
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Ko god da ode imace punu podrsku. Ko se nije odazvao (osim povredjenih) nikada vise ne pozivati. Iskreno bolje da ne budemo u prvih 7 i ne odemo na OI. Da preskocimo cimanja i silovanja u pokusaju ko ce igrati a ko ne. Onaj fazon Jokic dolazi za OI. Manimo te gluposti. Nasima puno srece. Neka prodju grupu i ja zadovoljan. Ne ocekuje se nista vise.
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 11 meseci

Kad nasi nece da igraju vec zasto ne zove nekog ko hoce? Nisam ljubitelj Pantera zato sto je otisao u Partizan ali treba da ga pozove, sa njim, Bogdnovicem i Marinkovicem imamo ozbiljno dobre sutere. Pesic bi trebao da to uradi, kad vec toliko placamo i igrao je u Srbiji i za Zvezdu i Partizan, ima igraca koji igraju za Barsu i Real pa ih zovu u reprezentraciju i daju drzavljanstvo i nije problem tamo, tako da i mi treba da uradimo slicno. Jer sto da dozvolimo da nam se smeju i smtraju slabom reprezentacijom oni koji su do juce drhtali pred nama. Sutra nece niko ni pitati zasto Panter kada nije nas, a na kraju ima i nasih koji igraju za razne druge reprezentacije. Na kraju svaka reprezentacija ima strance odavno, mi ne mozemo van sveta, ako svi igraju van pravila sta mi to radimo samo sebi stete pravimo. Isto kao u fudbalu u super ligi gde smo nasim klubovima lomili krila sa pravilom 4 max stranca, pa dodje Serif ili Kiprani koji imaju sve strance. Evo tek sada smo se opametili, e koliko treba da padnemo u kosarci, gde ce deca izgubiti osecaj da je to "nas" sport da bi uradili nesto sto je neminovnost. I na kraju mi imamo sve manje top kosarkasa to je istina, a razlog je Aba liga, sto smo ugasili svoje klubove manje i ligu da bi podigli tudje klubove. I da nam se ovo sutra ne desi u fubdalu, da pravimo neku takvu ligu sa Sarajevom, Vardarom, Buducnost itd da njih podizmo sada kada su nivo nasih prvoligasa a da pustimo niz vodu Vojvodinu, TSC, Cuku, Radnicki itd. Ma svaki nas klub je bolji od vecine klubova bivse drzave sem nekih Hrvatskih i Slovenackih.
P

Pedja108

pre 11 meseci

Najveci problem reprezentacije je Pesic. Da je neko drugi selektor, bilo bi upola manje otkaza. Drugo, Pesic je jos pre 20 godina trebao da zavrsi trenersku karijeru, vreme ga je pregazilo. Nije u toku novih trendoba, prespor da reaguje na vreme, smisli nesto novo itd.
N

Necemo napraviti rezultat

pre 11 meseci

Treba sada da pustimo mlade igrace, dvanaest igraca koje treba pozvati: bogdanovic, milutinov, guduric, smailagic, marinkovic, petrusev, nikola jovic, pokusevski, nikola djurisic, nikola topic, filip jovic, ilija milijasevic. Pustimo mlade talente dobijemo bombe od igraca i mrs u picku materinu!
B

Bibop

pre 11 meseci

Druze,slazem ali koje mlade igrace?Ima ih par sto si nabrojao,ali nadolazecih ni na vidiku.Pa biju nas francuzi sa 40 razlike u mladjim kategorijama!
C

Crespo1

pre 11 meseci

Svi veliki srbi kao ne zelimo stranca u reprezentaciji,a covek da vas pita zasto,kao ne ovo je ipak reprezentacija ipak moraju da igraju nasi igraci,mene apsolutno ne zanima da li ce da igra pera,zika,laza meni je bitan dobar rezultat ,sutra se niko nece secati ko je igrao nego da li smo osvojili nesto ili nismo,mi smo "preponosan" narod ,a totalno bez pokrica,klasicni licemeri koji bi sutra sve dali da osvojimo nesto pa makar i sa strancem ili vise njih,foliranti...

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Jokari ne sme niko da zameri. Doneo je Srbiji ono što niko nije, da mu se ceo svet klanja, prvenstveno Ameri pa i svi ostali. Mvp lige 2x Mvp finala Titula .... Aman Lapa naklon do poda Nidžo Panter IN. Spawaš li mirno Pešiću Svetislave. Panter je zainteresovan zovi ga
1

115

pre 11 meseci

Panter sada hoće i iz Partizana da ode,ostao je zbog Mirotića,kad ono prc.
J

Jednostavno

pre 11 meseci

neće izgledati kako smo zeleni A ni stručni stav ne izgleda bas nesto impresivno
p

poznavalac neprilika

pre 11 meseci

Ajde da sačekamo sa tim pljuvanjem. To što mozzart ekskluzivno saznaje ne znači da je definitivno istina. Valjda sutra izlazi spisak pa ćemo videti. A što se reprezentacije tiče najjača bi po mom mišljenju bila Teo, Micić, Avramović, Bogdan, Jović, Kalina, Lučič, Smailagić, Petrušev, Pokuševski, Jokić, Milutinov. Ovo je svakako nerealna zbog silnih povreda i sramotnog izbacivanja Tea iz reprezentacije, a realna, ako je tačno ovo što pišete je: Avramović, Bogdan, Marinković, Nedović, Gudurić, Jović, Dobrić, Pokuševski, Smailagić, Petrušev, Milutinov, Ristić. Problem bi bio što imamo samo jednog pleja. Aleksu. Jaramaz je povređen, Jović takodje. Izgleda da ni Pokuševski nije zdrav i da će i on možda otpasti. Tako da, crno nam se piše. Nadamo se najboljem. Ko god od ovih momaka da igra treba mu dati punu podrsku. Oni će dati sve od sebe. Za prvu petorku ne treba da brinemo. I dalje je medju najjačim na šampionatu. Aleksa, Bogdan, Jović, Pokuševski, Milutinov. Klupa je okej pa, videćemo. Nije baš kvalitet da pariramo Kanadi i Amerima, ali ko zna. Bogdan kad igra za reprezentaciju, pretvori se u Majkla Džordana. Da ga ne ureknem sad. Tako da je sve moguće.
z

zastava 35.8

pre 11 meseci

Samo ne znam odakle ti ideja da Jovića staviš na krilo.
z

zastava 35.8

pre 11 meseci

Izbacivanje Tea je potpuno normalno jer ne zaslužuje mesto u 12. Ne znam šta ti nije jasno.
a

argh

pre 11 meseci

Avramović ispred Gudurića?!
7

7777

pre 11 meseci

Бирчевић. Без Бирче нема медаље.
A

Ako bas tako

pre 11 meseci

Bez Štimca nema medalje, on je bio talija.
D

DidierDrogba11

pre 11 meseci

S.Jovic, B.Bogdanović, K. Panter N.Jović i N.Milutinov ( prva postava) druga: Nedović, Gudurić, Dobrić, Petrušev, Ristić. Preostala 2: Avramović i Davidovac. Polufinale garant.
G

Gogi 123

pre 11 meseci

Pa dobro ni Ameri nisu ni blizu najjace petorke i kod drugih ce biti problema.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Da li se iko seća kako je Kari došao na mesto selektora? Sale Đorđević je posle 5 mesta na SP podneo ostavku.Onda je doveden Kokoškov koji je izgubio od Italije kvalifikacije za OI. Očigledno su problemi krenuli i pre dolaska Karija. Rat FIBA i Evrolige je napravio haos ali očigledno je da naša košarka propada već duže vreme a poslednjih 5-6 godina je u sunovratu

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Ma onaj Jokic je karijerista, decko se utopio u taj zapadnjacki sistem i razmisljanje i to moramo da prihvatimo. Ono sto meni licno smeta sto je folirant, satro gura taj srpski mentalitet, nas jezik, fore, a ustvari je skroz pao pod njihov uticaj... Ne mora da igra, ja licno nemam problem sa tim, ali mislim da vise nikada ne treba da ga zovu, i to je to. Takodje mi smeta sto sve vise klinaca prati taj americki fazon, to iz zapadne Evrope, nikakav osecaj za pripadnost nemaju, za naciju, patriotizam, narod... Nekada se igralo iz inata, ponosa, kad se setim zbog bombardovanja kako smo kao reprezentacija izgledali, a sada...
A

A sada

pre 11 meseci

bi bilo bolje da se takvi kao ti ne javljaju. Izgleda da su neki zaboravili kako je zadnji put prodao kada je igrao za reprezentaciju. Vise mu onakva bruka nije potrebna a pogotovu sa ovim izlapelim trenerom. Posle naporne sezone mu bas i ne treba ovo prvenstvo jer samo bi se nervirao
Š

Šljaka

pre 11 meseci

Zašto ne računa na Smalagica, jednog od najboljih naših igrača trenutno, na njegovoa borbenost te i itekako potrebna, posto vidim da ga niko ne pominje.
D

Dajbrepare!

pre 11 meseci

Sto se timskog sporta tice nadao sam se da ce na ovo takmicenje da dodju najjacim. Jokic, Micic, Bogdanovic, Kalinic, Nedovic... Osdali samo Bogdanovic, Nedovic, Guduric, Milutinov... Ostali mogu da imaju dan i to je to. Mozemo samo da mastamo polufinale... Medalja je u domenu teorije. Znaci ovi sto su objavili da smo msm 9 favoriti su znali i pre nas ko nam igra ko ne... Kao navijac sam razocaran al mislim da ovi igraci nemaju odmora, nisu roboti i da im je preko glave vise i te kosarke... Izgubili smo nacionalni naboj i zelju da uveselimo siromasne mase...
S

Stefanstefan

pre 11 meseci

Zato su za nasu generaciju najvece kosarkaske legende Sale Djordjevic, Bodiroga i kompanija koja se uvek odazivala, igrala kada je zemlja bila u haosu, a nama klincima to ostalo urezano u secanje doveka. Jokic nije nas.
p

prti

pre 11 meseci

Pesicu niko ne sme da kaze da je za penziju... Daj Boze da se uopste pojavi na toj konferenciji u ponedeljak mozda utekne kao posle Evropskog. Ali sigurno ce da pobegne posle SP i to sigurno direkt linijom za Minhen kakav BG tamo ce da posalje igrace da izginu pred novinarima.
i

idi sa onima koji zele

pre 11 meseci

bogdanovic topic jaramaz dobric davidovac petrusev mitrovuc ristic milutinov marijanovic i nedovic akoga pozove
t

teooo

pre 11 meseci

Zna li neko jel Teo definitivno rekao da nece da igra ili? Ako nije u čemu je problem da ga pozove
M

Mobilizacija

pre 11 meseci

Nismo loši: Teodosić - Končar Džon - Bogdanović - Bjelica - Milutinov. Samo treba neki da budu pozvani, nekome da se uruči poziv u plavoj koverti: ''Otadžbina te zove iz repstativne penzije junače''... Ukratko, Pešić da izađe i održi govor ispred skupštine uz postrojenu gardu, da se proglasi košarkaška mobilizacija i da se tada širom zemlje oglase sirene za uzbunu i podigne košarkaška borbena gotovost na najjviši nivo, da bukvalno svaki igrač jedva dočeka poziv od tolike naloženosti, da se samo odjednom Jokarap ojavi tj. kako ga burazeri nose selektor naflekanog jer su ga ubeđivali fizičkom silom da mora da se odazove.
z

zauzeto ime...

pre 11 meseci

I ostali su igrali i umorni su pa su se odazvali za rep.Jedino Jokic gleda samo svoje dupe.Tea je oterao i to je kardinalna greska.Sad nema ko da igra.Ejj pa 'rvati ginu za nacionalni tim,igraju srcem svi.A pogledaj nase mvp govnare.Ma fuj
Г

Грдне ране

pre 11 meseci

Како је кренуло Радуљица и Кузмић ће вући ову екипу
n

nexxx

pre 11 meseci

Koliko god da je tuzno,jadno i bedno,odbiti da predstavljas svoju zemlju, momci koji su igrali kvalifikacije posteno i trebaju da igraju na SP!
Č

Čerčil

pre 11 meseci

A šta je sa Bobanom Marjanovićem? On je još uvek aktivan igrač i odazivao se u reprezentaciju.
p

prti

pre 11 meseci

Previsok za Pesica on ne zna sa takvima da igra njegov run&gun basket.
d

danilovicu

pre 11 meseci

idi vise covece, terajte ga
z

zitkoo

pre 11 meseci

jakovljevic umesto njega
N

Nenad B.

pre 11 meseci

Izgledaće smešno. Ne znam samo što smo se toliko cimali kroz kvalifikacije, jedva nekako obezbedili vizu i sada putujemo na SP da bismo bili puki učesnici.
K

Kosta13

pre 11 meseci

Ko je smesan? Videces kako lavovi kidaju. Misevi nam nisu potrebni.
D

Džon Vejn

pre 11 meseci

neka ide u Texas i tamo neka ganja konje,jeste moj Somborac ali pre svega, budi SRBIN!
f

fudbal 011

pre 11 meseci

Kakva nam je država tako nam se odazivaju igrači. Smeniti vođe a ovima što grade a neće da igraju sve zapamtiti...
g

glavni gost

pre 11 meseci

Kako bih voleo da Bogdan sam osvoji jao muda bih dao
C

CikaPera11

pre 11 meseci

Kevin vreme je Srbendo da zaigras ti, kad pravi sebi nece treba brata Kevina zvati
o

ok

pre 11 meseci

Vodi ga kuci pa nek ti igra sa zenskom familijom. Da te podsetim kosarkaska reprezentacija predstavlja narod. Ovaj mali brojcano a veliki srcem. Nekakvi gasterbajteri ne.
Z

Zasto uopste

pre 11 meseci

vise pominjete konjusara ? Kakva kosarka, zovite ga na OI da preskace prepone umesto konja,tu ce nam doneti medalju.
S

Spisak

pre 11 meseci

Sto se tice pleja to moze da odigra i Bogdan a i Jovic(ima ogromno iskustvo). Ako se ne varam Bogdan je vec igrao tu poziciju u Partizanu a i u reprezentaciji. Bekovske pozicije su nam ok. Sto se tice 3 moze da se kaze da je takodje OK. Ali smo na poziciji 4 i 5 u deficitu. Ja bih na 4 pozvao Kaminskog, ima nase korene, iskustvo iz NBA i za sve hejtere koji nece strance u reprezentaciji mozda bi lakse prosla ta odluka. Na poziciji 4 smo godinama u deficitu. E sada Zasto mi necemo strance to je vec drugo pitanje, ja ne vidim da su Spanci razočarani sto su uzeli Evropsko sa Lorencom Braunom, ili da se Turci bune jer im igra Larkin a ima jos gomila takvih primera. Sve u svemu tema za razmisljanje. Mene najviše nerviraju ovi mladji tipa Pokusevski, Jovic, pa da li je moguce da godinama istu pricu pricaju i da nikada ne igraju za reprezentaciju?!!!
z

zastava 35.8

pre 11 meseci

Ako ne razumeš zašto 99% Srba ne želi strance u reprezentaciji, to znači da nemaš ništa srpsko u sebi.
m

micaga

pre 11 meseci

Bogdane povuci se iz reprezentacije,i ti i svi partizanovci
M

Može

pre 11 meseci

i neka povuku sa sobom i Danilovića. Vreme je.
B

BCS Šabac

pre 11 meseci

Imam Pantera,bolji je od svih i on je Srbin.
m

mikac678

pre 11 meseci

Pošto nemamo krštenog pleja savez mora da reaguje i da dovede stranog igrača, da proseku i da odrade to a kome se ne sviđa šta da se radi. Prosto ovo se mora uraditi sad jer će kasnije biti već kasno. Mi imamo igrače Srbe koji neće da igraju zato što im se ne igra i uvek neki razlog a u isto vreme gomila je protiv stranaca- kakva konfuzija u glavama. Uff kako me nervira to samouništavanje kod Srba, uvek nešto kontra pa makar 'glave padale'
C

CarLazar

pre 11 meseci

Veci je Srbin Panter od Kokica, treba zvati Kevina on to zasluzuje
g

gost321

pre 11 meseci

На једној од претходних вести сам оставио следећи коментар: "Што се тиче Василија, он је у једном интервјуу за SKWEEK који је изашао крајем маја-почетком јуна (може се наћи и на Јутјубу), дословно када је причао о репрезентацији дао назнаку да жели да игра и да се исто нада и за Јокића, а тада је већ сигурно знао да ће отпутовати у САД." Свакако, нигде није објављен поуздан извор нити потенцијални разлог зашто не би играо. Не видим зашто би то овога пута био НБА, ако је остао и 2019, знамо сви након чега. Осим тога, добро би му дошло да се припрема за сезону са репрезентацијом и да да овога пута ако не и највећи допринос у тиму, јер може и јер нам је једини прави плеј.
x

xezlgzwx

pre 11 meseci

Ma kome je do kosarke vise u Srbiji? Sezona pocinje za 3 meseca vec kapiten provocira preko interneta, vredja se Mirotic, Misko itd. Ni ne treba niko da se odaziva.

Nikola Lecic

pre 11 meseci

Sramotno je to sto se desava sa reprezentacijom poslednjih godina,svaki igrac koji nije povredjen i odbije iz bilo kog razloga(ugovor,novi klub,umor i ostalo) ne zasluzuju da dobiju poziv vise, ta ista reprezentacija ih je probijala sa 15,16,17,18 godina u mladjim kategorijama, svi su obezbedjeni finasijski do kraja zivota, neki i po par kolena unapred nece morati da rade nista, to je porazavajuce. Ti jednog teodosica ne pozoves prosle godine decko nije propustio ni jedno leto, i ako nije u formi zasluzio je da bude tu , Pau Gasol je isao sa 40+ godina da igra i ako je bilo boljih igraca, to je postovanje za igraca. Pritom svako od njih u intervjuima prosipaju price, uzor mi je bio( danilovic, djordjevic, bodiroga i ostali) nisu vam oni uzori sa takvim ponasanjem sramite se
e

ej

pre 11 meseci

Ovaj triglav na dresu bas smeta...
E

Esex

pre 11 meseci

Nema razloga da pljujemo jokica sto zeli odmor..odavno je nase drustvo amerikanizovano,globalizovano,izsundirano i zatucano..evo ide zadruga elita,tamo ce bar biti najjaci igraci kad vec ovi kosarkasi ne mogu..bice za narod leba i igara a mi da se polako pozdravljamo sa moralom,postenjem,verom,patriotizmom..ovo sada je:"sve je to normalno"..
P

Plavac

pre 11 meseci

Kako me je iznervirao Jokic pre bih Pantera nego njega, ne zelim da ga vidim da igra za Srbiju. Bolje onaj ko hoce onaj ko nece pa makar ispali u grupi.
K

Kratko i jasno

pre 11 meseci

Ova Reprezentacija, će napraviti veliki uspeh. Videćete, a to kad mi igraju zvezde, i sve se vrti oko njih, tu nema ništa.
T

To je to

pre 11 meseci

Ako nema mesta za Dobrića i Davidovca ja ih neću ni gledati.
H

Haahahhaa

pre 11 meseci

E vala nisu toliko losi
o

ostrasceni.kafedzija

pre 11 meseci

Covic je kriv. Sta drugo?
a

asas33

pre 11 meseci

Ja ne vidoh da neko proziva Covic, ali gomila Vas proziva Danilovica. Pitam se po ciljem nalogu.
м

м11

pre 11 meseci

Е што бих волео сада да освојимо злато без њега не могу да вам опишем...
ј

ја

pre 11 meseci

бих волео и без њега и са њим.
D

DjulaMeshter

pre 11 meseci

Pa mi smo sa tim Jokicem i Micicem ispali od Italijana... moze da se napravi veoma respektabilna ekipa od ostalih momaka ali bojim se da je nas najveci problem selektor...
n

neinstina

pre 11 meseci

Nismo ispali zbog njih, cak sta vise ispali smo zbog nefovoljnog koriscena u poslednjoj cetvrtini Jokica. Ispali smo zbog selektora i njegovog forsiranja losih igraca.
-

-.-

pre 11 meseci

Ccc jedno ili drugo.... ili cak ili sta vise
t

triton

pre 11 meseci

Ladno treba pozvat nekoliko Amera u reprezentaciju da zavrsimo sa Srbovanjem,kad nece nasi ima ko hoce
B

Brundo

pre 11 meseci

Reprezentacija treba da izgleda onako kako izgledaju savez i predsednik saveza - nikako.
j

jbg

pre 11 meseci

Onda smo se uklopili😀
G

Gost9

pre 11 meseci

Zovite Pantera "kapitena".
h

hulio

pre 11 meseci

Zamisli te Aleksa Avramovic da bude plej repke hahahahahahahahaha
B

Bjorn89

pre 11 meseci

Zamisli da neko pismen ostavi komentar.
g

gorostas

pre 11 meseci

Dobro imamo Aleksu on zna da podeli asistenciju.

nevasub024@gmail.com

pre 11 meseci

A gospodin Danilovic ? Kako ono rece,nije Jokic najbolji koji je igrao u NBA sa ovih prostora ? E pa sad neka igra on... Momcima sve najbolje,dobro zdravlje i puno srece !
R

Ruiz1506

pre 11 meseci

Tuga. Srećno momcima koji se pojave.
А

Александар1

pre 11 meseci

Гудурић и Богдан би могли бити комбо-бекови и играти истовремено. Ако ни Покушевски не буде играо, онда је Добрић прва опција на тројци, а мали Јовић четворка, и наравно Милутинов на петици. Недовић, Аврамовић и Петрушев ће бити јако битни. Није та екипа баш лоша, али штета, могли бисмо да нападнемо злато. Овако, опуштено, никад се не зна.
s

srbija87

pre 11 meseci

Pozvati Covica i Raznatovica oni sve ovo prave i sa reprezntacijom i Partizanom
a

alhemija

pre 11 meseci

Zvezda ima 80% reprezentativaca da nema otkaza. Uostalom i ovako bice najvise igraca iz c.zvezde. Nego zocko ljut na savica,fale jos 6 stranaca. Tu je muka vasa grobarska.

Crno Beli Partizan

pre 11 meseci

Ovde jedino može da se žali za Jokićem, jer dečko je jednostavno klasa, bio zagrižen ili ne. Da pravi razliku to je dokazao na zadnjem reprezentativnom odazivanju, to što niko nije bio kadar da ga podrži, to je drugo. Miciću svaka čast za klupske nastupe, ali presmešno je što dečko još ni jednom nije povukao za nacionalni tim. Nema tu tog inata, može sa malim ekipama, ali kada zagusti nema ga nigde. Neka Avrama, dečko će ako ništa drugo da grize, a i imao je u zadnjih nekoliko godina niz korektnih utakmica. Od Jovića očekujem da na pleju doprinese iskustvom, da smiri igru, kada je već Kari tvrdoglav i ne zove Tea (kojeg ćemo praviti od blata). Na beku Bogdan neprikosnoven, mogu da ga pljuju neki, ali dečko jednostavno ume da preuzme kada ne ide, jedna od glavnih stavki zašto je Sale uzimao medjalje, uz već spomenutog Tea. Kao podrška Gudura i Nedović (ako hoće brat da igra), ako neće, tu je Marinković (čak bi i pre njega, jer je manje podložan povredama). Na krilu eto prave prilike za tog Pokuševskog, može on tu poziciju da pokrije, zvati i Dobrića, jer je fajter, rotira tu još par takvih. Na četvorci Smajli i Jović, neka ih nisu savršeni, ali će da se dokazuju, očigledno nam je potreban podmladak, a kad ćemo ako ne sad. Za kraj centar, Milutinov svakako najbolja solucija, vodio bi lično Ristića i Petruševa. Prvi zaslužio, plus dečko širi igru, lako pogadja za tri. Moglo bi svakom protivniku poprilično zeznuto da bude kada su on i Smajli zajedno na terenu. Drugog ne volim, ali ne vidim bolje rešenje. Tako da: Avramović, Jović, Bogdanović, Gudurić, Nedović/Marinković, Pokuševski, Dobrić, Jović, Smajlagić, Milutinov, Ristić, Petrušev. Može jedan pod košem da se izostavi i uvrsti jedan spolja, tačnije da se vode Nedović i Marinković, idealan bi bio Teo, ali eto
C

Czbgd

pre 11 meseci

Pantera bih pozvao namerno..
b

beziiii

pre 11 meseci

Bogdane od banana corave babe Srbije
D

DidierDrogba11

pre 11 meseci

E sad treba gledati reprezentaciju i podržati je kao nikad. Ako bi pozvao Tea, ne bi bilo loše uopšte, siguran sam da bi bio pojačanje, pa makar 10-15min, te njegovi savjeti itd. Bio bi to posljednji let velikog kapitena Srbije. Imamo Bogdana, Milutinova, Guduru, Dobrića, Petruševa. Neka srce ostave i bićemo zadovoljni. A ne postoje riječi koje bih rekao o debelom.
r

raspisao

pre 11 meseci

se neki glavati sto voli bas glavati. Evo uzmi grobarski bas glavati
G

Gost555

pre 11 meseci

Evo petorke: Bogdanovic, Avramovic, Trifunovic, Jaramaz, Smailagic. Ima da pobedimo svakoga i osvojimo barem srebrnu medalju.
g

glavati

pre 11 meseci

Gde igrate u Albaniji protiv Partizana iz Tirane?
m

metox1389

pre 11 meseci

interesantno da niko ne pominje učinak predsednika saveza u ovim neuspesima svih reprezentativnih selekcija...
J

Jsd

pre 11 meseci

Pantera za kapitena!!!!
S

Srbiiin

pre 11 meseci

Kao navijac Partizana nikada nisam, niti bih prozivao bilo kog igraca iz Zvezde jer se ovde radi o reprezentaciji. Ovde postoji jedna ista osoba koja nema veze o kosarci, a redakcija dozvoljava komentare gde sebi daje za pravo da pljuje Bogdanovica, jednog od nasih najboljih kosarkasa svih vremena, uz to, coveka koji nikada poziv reprezentacije nije odbio. Ocigledno se radi o mentalno poremecenoj osobi punoj frustracija.
P

Pazi

pre 11 meseci

Slažem se kao Delija. Ali eto, retki smo mi koji tako razmišljamo. Retki smo mi koji ne prozivamo suprotnu stranu jer znamo da je reprezentacija iznad svega.
U

Upravo

pre 11 meseci

Baš tako. A ne ovde neki vređaju Bogdana. Ili onaj lik što stalno vređa Petruševa. Sve napiše velikim slovima ali njega eto kao uvek malim. Jadni su.
I

Ispala11

pre 11 meseci

A Lazi Branko i Lazarevic, brat Mirotic..?
L

Lazar 1980

pre 11 meseci

Prva petorka Nedovic(Panter) Bogdanovic,Jovic,Pokusevski(ne zna se igra li) i Milutinov...Rezerve Marinkovic,Davidovac,Dobric,Topic,Smajlagic,Ristic...
l

lion zion

pre 11 meseci

pesic je smorio,a i danilovic i njegov pomocnik sasa pavlovis ostavke ako imaju morala ali nemaju oni su kosarkaski vucelic i vazura
g

gorostas

pre 11 meseci

Mogu Andjusic i Trifa da pripomognu ato posto. Steta za Jaramaza. Aleksa je tu dominantan, videli smo protiv Belgije.
g

gorostas

pre 11 meseci

Mogu Andjusic i Trifa da pripomognu ato posto. Steta za Jaramaza. Aleksa je tu dominantan, videli smo protiv Belgije.
M

MILAN GALIĆ

pre 11 meseci

Bogdane postaces omrazen kod Partizanovaca.Odbi lopove.Vi mislite da Evropa ovo ne prati.Varate se.
R

Realizam

pre 11 meseci

Bogdane otkazuj i ti, jedino pravo moralno rešenje. Pa neka igra Aca i njegovi krimosi.
M

MILAN GALIĆ

pre 11 meseci

Svi Partizanovci bojkot reprezentaciji i to u svim sportovima.Ovo je nacizam sta su uradili Nikoli.Ako ste sportisti i to pravi uradite i naucite lopove reda.PARTIZANOVCI odma bojkot.To ceka i vas.
0

035 036 037

pre 11 meseci

JEL POTPISAO MIROTIC ZA ONAJ KLUB GDE SVI IGRAJU ZA MANJE PARA NEGO STO MOGY DA DOBIJU U DRUGIM KLUBOVIMA? NEMO STE DECA. BAJKE OBICNE.GRDNE PARE DRZAVNE SPISKASE A ZVIZDE AV. NECE DA MOZE VISE TAKO. JUCE STE DOBILI ZUTI KARTON. SLEDECI JE CRVENI. KAPIRATE?
s

sirotinjo

pre 11 meseci

i Bogu si teska,placu dr eksel i fanovi,suza suzu stize,ne da im drzava skoro ni prebijenu paru.Ove godine budzet svega 4 miliona,pa 6 pa 8, pa...dokle se stiglo ? Najveca plata je 400.000 jer je politika kluba,da igraju samo stuBovi srBstva,nesto kao u Bilbau,Adams,Hasan,Holand,Bentil,Vildoza,Kampaco,za Adamsa je posle utvrdjeno da nije navijac od malih nogu,pa mu je urucen otkaz. Najsvetliji primer,kolika je ljubav prema klubu,pokazao je Kampaco. Ne samo sto je pristao da mu plata bude 400.000 nego i da od svoje plate placa Realu penale,iznos 2,6 miliona evra,sto znaci da ce on dugo dugo igrati za zvezdu,otprilike 7 godina,toliko ce mu trebati da otplati dug Realu,pod uslovom da mesecno placa 30.000 odnosno godisnje 360.000,mora neki dinar da ostavi za sebe,da ima za leba i alpsku. Ovi sto pisu neistine,onaj Eurohups i njima slicni da Kampaco kosta zvezdu 6,9 miliona za dve godine,to je cista laz.
o

off caps lock

pre 11 meseci

Idi budi glup negde drugde,kapiras
m

mesina

pre 11 meseci

A vi ste zaradili pare od polupraznog Pionira.
G

GurmanSU

pre 11 meseci

Ma kakav Misko,gospodin Danilovic je zlo kakvog dugo nije bilo u nasem sportu.... Da je srece ostavke bi podneli posle debakla koji smo doziveli,a tek cemo svi zajedno da vidimo .... Svako dobro i svu srecu momcima zelim
J

Joksa1986

pre 11 meseci

Mislim da i malog Djurisica treba polako ubacivati u reprezentaciju, ima 19 godina i mislim da u buducnosti moze biti jako koristan u reprezentaciji na pozicijama 2-3. Mislim da ce Mega imati unovoj sezoni najtalentovanije klince na Jadranu na pozicijama 1 i 2 a to su mali Topic iz Zvezde i vec spomenuti Djurisic(koji je vec pokazao da i te kako moze da se nosi sa svima u ABA ligi). Iskreno volio bi da vidim na pozicijama 4 i 5 u paru u jednom trenutku Jovica iz Majamija i Petruseva, sut za 3, atletika, brzina, dosta trcanje odbrani u ledja, skocni, bas bi volio da to vidim na terenu kako bi izgledalo...
T

TP-1

pre 11 meseci

Ako se udostoje admini sa mozzart pa puste komentar rekao bi samo jednu jedinu rec koja opisuje ovu situaciju. KANAL!!!
P

Papazjanija

pre 11 meseci

Posledice nasilne desetogodisnje dominacije jednog kluba i dobrim delom interesa jednog menadzera.
1

123455

pre 11 meseci

Svaka cast Avramovicu i svim igracima sto ce igrati
D

Djape45

pre 11 meseci

Daj pustite komentar, samo oću da kažem ludom Milojku da opet nije uzeo lekove!
M

Možda braćo, možda

pre 11 meseci

Smajlagić i Mitrović cele sezone igraju centarske pozicije i to su radili prilično dobro. Kao zamena za Milutinova su odlični, da odigraju neki minut, plus imaš pokrivenu 4. Što se preja tiče, tu su Gudurić, Nedović, Avramović koji svakako neće imati toliko prostora sa pozicije 2 gde će Bogdan nositi tim. E sad, mnogo promena ima, pitanje je samo kako će se oni tu uklopiti i da li će ginuti jedni za druge.
M

Možda braćo, možda

pre 11 meseci

Smajlagić i Mitrović cele sezone igraju centarske pozicije i to su radili prilično dobro. Kao zamena za Milutinova su odlični, da odigraju neki minut, plus imaš pokrivenu 4. Što se preja tiče, tu su Gudurić, Nedović, Avramović koji svakako neće imati toliko prostora sa pozicije 2 gde će Bogdan nositi tim. E sad, mnogo promena ima, pitanje je samo kako će se oni tu uklopiti i da li će ginuti jedni za druge.
v

v1ad

pre 11 meseci

Pleja i peticu nemamo sem Milutinova. Avramovic je drugi plej Partizana i ono sto sam video padnu svaki put kad on mora da udje umesto Egzuma. Dobric, Davidovac i Smailagic su suvi prosek ako ne i isbod toga. Takvi igraci pre 10 godina ne bi bili cunjevi na treningu reprezentacijje.
Š

Šala

pre 11 meseci

Ali, Koprivica... Da l se šalite, ljudi?
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Moj tata 4 godine na ratištu za svoj narod, a Jokića bas briga za Srpski narod, možda da je mentalitetom i rodom iz Republike Srpske tad bi igrao 100% al posto nije onda jbg.
M

Mile led

pre 11 meseci

A gde je Mirota muci me to...a gde je Mirota...zbrisao u Pao... jo jo jo jo🤣
s

stokton

pre 11 meseci

Maj jok bre u zvezdu ce. Hahahahahaahaha
d

deyan

pre 11 meseci

Koliko godina imas?
T

Tuzno

pre 11 meseci

Iskreno mi te zao. Koliko je tvoj zivot zapravo prazan i tuzan..
B

Bogdan15

pre 11 meseci

Cega se panetan stidi budala se dici!! Zapitaj se dal je normalno da neko preti sportisti? Zapitaaaj se zasto toliko igraca odbija reprezentaciju? Zapitaj se sta se desava u fudbalu? Kad, ko i gde se igra super liga!! BRUKAAA U SPORTU NIKAD VECA
B

BBbBbBb

pre 11 meseci

Bolesnik maloumni, kao i vecina kojima je Zvezda ili Partizan iznad reprezentacije. Koga zabole za njih, da Bog da se ugase koliko sutra.
R

Robin Food

pre 11 meseci

Slicno se moze reci i za Sengeliju ako ode u Pao.
m

majkuti

pre 11 meseci

Dere na motokultivatoru
Z

Zadnjiput

pre 11 meseci

Ti sisao mamu
L

Lazar 1980

pre 11 meseci

Koga nema bez njega se može i mora...Imacemo mi dobru reprezentaciju i bez njega..u košarci sve velike trofeje donose bekovi ili krila...tako je oduvek bilo a pošto će igrati Pokuševski i Nikola Jović uz Bogdanovića i ako bude pozvan Panter imacemo sve..Na pleju gde je goruce pruzio bi sansu malom topicu nek se dete sprema za velika dela..Riki Rubio je bio i mladji kad je dobio šansu u dresu Španije na velikoj sceni...Moramo verovati da nas momci ovog septembra mogu obradovati posle 21 godine...
x

xnxx

pre 11 meseci

da imacemo.dobru repku da pretendujemo na 7 eventualno 8 mesto🤣 ko prosle godine kad su nas italijani vratili na fabricka podesavanja
m

mile led

pre 11 meseci

Nedović, Trifunović, Petrusev, Simanic i kuridza ne treba da se nađu na spisku. Nedović zbog neodazivanja na spisak više puta a ostali zbog manjka kvaliteta
k

ko je mile? ja!

pre 11 meseci

Druže, za reprezentaciju igraju igrači koji su rođeni u zemlji Srbiji ili imaju poreklo odavde. To je prvi preduslov. Drugi je da bude najbolji u svojoj konkurenciji, a ne da ispuni određeni broj bodova ili rejting da bi mogao da igra. Ko je bolji od Petruševa na 4 u ovom trenutku? Pokuševski nije. Nikola Jović? Možda jeste, objektivno ne znamo. Može da bude bolji, ali u ovom trenutku sumnjam. 4 godine je mlađi. Smajli je više 5 nego 4 i pitanje da li može više od 15 minuta da igra po meču. Fizički sada možda i može, ali koncentracija mu pada strašno. Nije ni Filip savršen, ali biće mesta za sve.
N

Nedović...

pre 11 meseci

...treba Zvezdi zdrav za EL, a ne da se povredi u reprezentaciji. Neka povedu pantera.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Je l' i Neda dao reč? U Tivtu, možda? 😏 Kako jedna trojka promeni pogled na sve... 😆 Tužna skupina, još tužnijih ljudi. 😔 Ali, sve po strani, svim srcem uz svakog ko obuče srpski dres! ✊🤗
H

Hannibal

pre 11 meseci

Po meni, Pešić bi morao da "proguta žabu" i da pozove Teodosića da se na Mundobasketu oprosti od reprezentacije. Sa njim u rotaciji, sastav bi mogao da izgleda otprilike ovako - plejmejkeri: Teodosić, Avramović - bekovi: Bogdanović, Gudurić, Nedović, Marinković . krila: Dobrić, Jagodić-Kuridža, Petrušev, Smailagić. Davidovac - centri: Milutinov, Mitrović, Ristić, Koprivica Naravno, ukoliko se Pešić ne dozove pameti, onda samo možemo da se nadamo Jaramazu ili joviću umesto Teodosića, ali to objektivno nisu igrači Teovog kvaliteta. Iako sam ogroman protivnik stranaca u reprezentaciji, u slučaju otkaza Jovića i Jaramaza, zaista vredi razmisliti o Panteru kao iznuđenom rešenju, makar za ovo prvenstvo...
x

xnxx

pre 11 meseci

nis.navijac niti bilo sta, svi su protivnici stramaca u repki dok ne osvoje neku medalju onda ih kuju u zvezde, bilo prosle godine sa loremzom iz spanije
k

kuridzaaa

pre 11 meseci

Vadi prosek.
g

glavatan

pre 11 meseci

Ja znam sve o sportu. Doduse ne gledam nikada utakmice. Ali podrzavam na slepo svakog bivseg partizanovog ili svakog ko se povezivao sa Partizanom. Nema sta da gledam na tviteru sam danonocno i u kaficu. Lajkuju mi ulicari i ostrasceni kao sto sam ja i to je dokaz mog poznavanja u sportu. Covic ce svakako da bude kriv. A Bogdanovic sta ce on igra, jeste da ne moze svaku da da po trideset sem amaterima, ali to je Bogi, naucio sam poslednjih desetag godina bez gledanja da je on najbolji i to je to.
A

Aleksejko

pre 11 meseci

A da ti malo, ipak, ostaneš na odeljenju, nije ti dobro brate. Slušaj doktore.
n

nekitutamo

pre 11 meseci

Mislim da je bitno da svi koji dodju daju svoj maksimum, protiv USA I Kanade nemamo sta da trazimo cak ni sa Jokicem a ovako je bitno da prodjemo grupu I odigramo ok bar da se necemo osramotiti...Sta da se ocekuje od nasih kosarkasa kada smo nekako dobili organizaciju za mlade I ono prokisnjava u salama...bruka I sramota I nerealno da u takvim uslovima bude nesto I da bude vise dobrih igraca a ne da zavisimo od jednog lika I njegovog menadzera...zapravo sada sipanje u CZ I Partizan ima smisla u neku ruku jer titula bi znacila velika ulaganja I opravdanje za velika ulaganja a samo ulaganja u sale su skupa I mozda nista nece doneti jer nece deca hteti da treniraju niti ce se lepo odrzavati 100% a izgradnje sala I renoviranje je mnogo skuplje nego sto se cini...jedino sto moze da spasi nasu kosarku je titula nadam se Partizana.
t

tarmiricmi

pre 11 meseci

Prosli put se Aleksa povredio....mani te se raspada od selekcije. Banana drzava, sa sve crveno belim kranovima.
N

NN3

pre 11 meseci

Samo ću da kažem - jedva 3 meseca nakon porođaja Jelena Milovanović Bruks je igrala na EP i osvojila zlato. Mekušci i "umor"
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Pa kakve ima to veze, zene se od toga oporave posle 3 dana, a ne 3 meseca.
С

Слоба

pre 11 meseci

@Дон Вито Курлеоне: Види се да си рађао па знаш.
D

Don vito @

pre 11 meseci

Kad rodis ,onda mlati.
l

leopal

pre 11 meseci

Pa kad je odmarala 12 meseci, a ne odigrali 110 tekmi za godinu dana.
g

gosnOstoja

pre 11 meseci

Stopiraj igrace iz Partizana, treba da budu fit za euroligu. Ovi sto vole da prete imaju dovoljno igraca iz "stuba penezicSrbije"
L

Lionac

pre 11 meseci

Pa vi i nemate igrace za reprezentaciju tako da nam vasi igraci i ne trebaju
j

jbh

pre 11 meseci

covke u pedu penezocko
p

procitao.na.tviteru

pre 11 meseci

Avram Ogi Trifa i Smajli svakako malo igraju u Eurolige partizanove. Valjace nam da sto pre izgubimo. Naravno, Covic je kriv a ne preCednik saveza.
S

Sale 94

pre 11 meseci

Sad ce ovi igranci sto nece da igraju za svoju drzavu i narod da kazu sledece. NAVIJAMO ZA OVE MOMKE, UZ NJIH SMO, VERUJEMO DA CE NAPRAVITI DOBAR REZULTAT...
R

Rale68

pre 11 meseci

Uh kako bih voleo da ih sreca prati i da osvoje bas zbog tih sto nece.
P

Portoriki

pre 11 meseci

Stefan Jovic, Avramovic, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Dobric, Davidovac, Nikola Jovic, Petrusev, Mitrovic, Milutinov, Ristic. Marinkovic zrtva visokog kvaliteta na poziciji 2, Smailagic moze u BiH. Pokusevski nas je otkazao kao nedokazano dete i za njega nema mesta. Jaramaz nije imao najbolju sezonu iako je momcina, vec sl leto ce konkurisati ozbiljnije za reprezentaciju.
L

Logitech

pre 11 meseci

Jovic otkazao.
g

gorostas.glavati

pre 11 meseci

Razumem, ne mozete da shvatite da je Bogdanovic prosecan igrac sa uzasnim procentima na sutu. Tesko je, jer ne gledate kosarku, vec gledate da je on bivsi igrac Partizana, i dajete bezrezervnu podrsku zbog toga, i necete istinu da pogerdate u oci. A istina je da je prosecan igrac. Pratim NBA i Euroligu, i ovo nema veze sa time sto je igrao za Partizan. On ie prosecan igrac koji kada dodje u reprezentaciju Srbije bude predstavljan kao super star i onda on uzima suteve preko ruke koji udju jednom u deset pokusaja, sem naravno protiv amaterskih reprezentacija koji igraju slabu odbranu pa on pogodi. Sa njim i sa Avramovicem na plejmejkeru koji nije plejmejker strah me da ne izgubimo protiv Juznog Sudana.
6

666667

pre 11 meseci

Ja kao navijac Zvezde izuzetno postujem Bogdana i smatrama ga jednim od nasih najboljih igraca svih vremena momak se stalno odaziva pozivu i svaki put ostavi i poslednji atom snage na terenu samo se treba setiti na evrposkom prvenstvu kako je vukao i one suze posle finala protiv Slovenije.
d

djon

pre 11 meseci

Dusmanine 35od66 za tri na SP,botcino razumes se ti u kosarku...
A

AloPapane

pre 11 meseci

Covek ima 39% u karijeri za 3 u Nba, prosle sezone 40%, najbolja sezona 43.8 %. O cemu ti pricas? Redzi miler, jedan od najboljih sutera svih vremena ima 39.5 % u karijeri za tri. Koju ti to kosarku pratis? Stavljas 123 komentara, mrzis decka i samo lupetas.
@

@glavati

pre 11 meseci

Koliko ti zapravo veze nemas sa kosarkom, ne vredi komentarisati ovakvu glupost.. Bolje prati balet ili tako neki sport.
S

Srb11111

pre 11 meseci

Mislim da je vreme da Kevin Panter zaigra za Srbiju !!! 🇷🇸
j

jokkkk

pre 11 meseci

Ostavi Pantera na miru. Neka igra neko drugi. Npr bili trokorak
@

@srb

pre 11 meseci

A gde vam je Mirota delija i Slukas,jesu potpisali za igokeik,sta se vise ceka...🤣
S

Srb11111

pre 11 meseci

Pričamo o reprezentaciji.. Kada pogledamo koliko otkaza imamo ne samo u našoj reprezentaciji već i u ostalim, onda bi trebalo da se zapitamo kada već imamo šansu da naturalizujemo stranca zašto da ne iskoristimo to? Ne podržavam to, ali kada već otkazuju igrači zašto da ne.. Kevin Panter bi bio sjajan izbor, najbolji bek u Evropi, igrao za Crvenu Zvezdu i Partizan, dobro poznaje naše područje i mislim da bi se sjajno uklopio uz udarne igle Bogdanovića, Nedovića i Gudurića.. Pogotovo kada bi Bogdanović bio organizator igre, a Panter na beku to bi bilo jako zanimljivo gledati.. Sportski pozdrav !!! 🇷🇸
A

Aloooo

pre 11 meseci

Ostavite Pantera, on je nije srbin a mi smo nacionalisti.. Zasto i sta će u repku?
0

00000

pre 11 meseci

Na prvenstvo idemo verovatno bez pravog pleja jer i Avaramovic je vise bek nego plej i tu cemo imati velikih problema morace bekovi da organizuju igru sto nikako nije dobro. Koliko god da nije Jovic na nivou kao pre puno bi nam znacio a sad se vidi kolika je greska selektora da prosle godine onako precrta Teodosica. Neka imena koja ste stavili na ovaj spisak mislim da nijeste te trebali jer ti igraci ni u svojim klubovima nemaju nikakvu ulogu samo da odmah ne pomislite da samo mislim na Trifunovica i Koprivicu ima tu jos igraca. Bjelica je sa ozbiljnom kosarkom zavrsio a isto mislim da Mitrovic treba da ide umesto Ristica jer je bolji igrac a i Luka zna da odlicno podeli asistenciju sto ce nama svakako nedostajati. Sada posle ovoliko otkaza ekipa nece biti pod bas velikim pritiskom bukvalno idemo kao autsajderi a u tim situacijama smo znali da napravimo odlicne rezultate.
m

mrki vuk

pre 11 meseci

Da nebi Ristica nebi ni videli prvenstvo!!!
a

asi

pre 11 meseci

Bogdane batali to i idi negde na more i odmori se.
V

Vazda

pre 11 meseci

Bogdan je borac, ne odustaje tako lako, zato ga svi gotivimo i nekako imam osecaj da cemo se i u ovako oslabljenom sastavu dobro pokazati, pravi sampioni se nikad ne otpisuju, uz malo srece, dosta volje i borbenosti, mislim da cemo iznenaditi i doci do 3-5 mesta
G

Gost 007

pre 11 meseci

Samo ne trifunovic, Simanic i Kuridza…
i

ili ili ili ili ili

pre 11 meseci

Posto se vec zna kad se okupljaju tj sutra i ko ce biti kapiten, znaci da je spisak vec davno napravljen i da su igraci obavesteni. Mozzart sigurno zna ko je na spisku, a mozda i jedini od svih novinara jer prvi su objavili ko sigurno nece igrati od svih. Samo me zanima zasto u ovom tekstu Mozzart nije stavio Luku Mitrovica, a stavio je Urosa Trifunovica i Balsu Koprivicu? Moraju da se guraju Partizanovi igraci ili postoji neki drugi razlog?
T

Tebrica

pre 11 meseci

Mnogo mi je gorak ukus oko svega ovoga, bas onako, razocaran sam da nasi najveci igraci ne zele da igraju za Srbiju. Prosto ne bih ni gledao prvenstvo sada, ali sa druge strane, ovi momci koji su dosli i koji ce dati najbolje od sebe sto mogu zasluzuju podrsku, i bodricu ih sada jos vise! NBA svakako ne pratim, a sad tek necu. I nek mi kazu da sam zao covek, zelim Nikoli Jokicu propast NBA karijere, da ga procitaju treneri i igraci i da ne moze vise da napravi ni 5 poena po mecu, posto toliko " ne voli Kosarku" to su mu najlepse zelje, da se ne muci vise!
s

srxx

pre 11 meseci

Ma samo sa se pozovu ovi iz vrha i ovi iz SPC da blagosiljaju to i nema problema. Gazimo.....
G

GISKA 88

pre 11 meseci

Sad jos vise navijam za ove momke...Jokicu ,sipu ga loma,zajedno sa bracom krimosima na baterije!!!
g

gorostas.ateisticki

pre 11 meseci

Evo, ima Bogdanovic priliku da pokaze da je bolji od Jokica. On ce sve to da ispogadja kao u NBA preko ruke i mi osvajamo. Jel tako glavati gorostase?
D

Dubl

pre 11 meseci

Mitrović je centar, a ne krilni centar. Prošla je 2014. odavno :) Smajli isto bolji kao centar, koji ume za 3, nego kao krilni. Centri: Milutinov, Smajlagić, Mitrović Krilni centri: Petrušev, Pokuševski/Davidovac Krila: Dobrić, N. Jović/Trifunović Bekovi: Avramović, Bogdanović, Gudurić, Nedović, Marinković
d

deyan

pre 11 meseci

Koliko vas pljuje Bogdanovica. Razumem da ga mrzite jer vam spakovao 140 poena u cetiri utakmice, ali budite malo realni. Ko ce da igra ako on ne igra? Gde je Kalinic, zasto ne igra? Voleo bih da otkaze i Bogdan pa da vidim sta cete tada da pisete. Opet nece da valja sigurno.
g

glavatan.tviterski

pre 11 meseci

Bogdanovic je los igrac, ali navijaci Partizana su zaslepljeni. Direktan je krivac je zbog ispadanja od Argentine na SP. To sto je napunio neke levake nista nam ne znaci, cim igraju jacu odbranu on grdan uzima suteve preko ruke, ne moze da prodre, ne zna da podeli aistencijuz ogranicen je kao i tvoja pamet gorostase.
N

NIJE DOBRO, PRLJAVO JE

pre 11 meseci

SAD JE BOGDANOVIC NA RED. NEKA IGRA FILIP OVE ZAKULISNE IGRE. UDBA UCINILA HAOS PODELILA MRZNJU !
K

Kratka pamet

pre 11 meseci

Misliš Dulo? Od njegovog vremena je i mržnja i nasilje. Pogledaj bilo koju njegovu konferenciju, svejedno da li posle pobede ili poraza. Pa čovek je davio sopstvene igrače javno? Čak i tog kog pominješ? O čemu pričaš? Cilj opravdava sredstvo, to?
g

glavatan.tviterski

pre 11 meseci

Moramo pozvati svaki put Aleksu Avramovica dokazao se u kvalifikacijama, posebno protiv Belgije je bio fantastican.
H

Hesler

pre 11 meseci

Da je pameti pa da niko iz Partizana ne prihvati da igra, nek igraju ovi iz komšiluka i nek ih vodi Čović
m

mangulica3

pre 11 meseci

Bravo druze grobarski, istog smo misljenja. Neka igraju cetnici sa petokrakom, "stub srpstva"
g

glavatan

pre 11 meseci

Moze li statistika Bogdanovica i opis njegove igre protiv rivala u odlucujucim mecevima. Npr protiv Argentine i Litvanije. Moze li realno, nemojte da lazete. Moze li statistika i opis igre sa svih meceva u NBA ovog igraca? I

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Avramovic, Nedovic, Bogdanovic, Marinkovic (Andjusic), Guduric, Dobric, Davidovac, (Nikola) Jovic, Smailagic, Milutinov, Mitrovic, petrusev (Ristic), ovo je nesto najjace. Ako ne bude mogao Jovic, onda petrusev na "cetvorku", a Ristic na "peticu" ili da fp ostane na "petici", a da na #4 uskoci MJK. I Nedovic i (pogotovo opet) Bogdanovic ce morati tu da uskoce kad je rec o organizaciji igre i (pri)pomazu Aleksi. Nece igrati Stefan Jovic, Jaramaz i Pokusevski, nadam se da ce barem Nikola Jovic moci.
g

gost4

pre 11 meseci

samo jako i sa puno podrske, nazalost ove godine necemo biti u punom sastavu ali nije nam prvi put da smo oslabljeni.
P

Pjer Karden

pre 11 meseci

Što se Jokića tiče tu mora da se stavi tačka i da se razumemo nije Forest Gamp kriv on mučenik ne ume dve rečenice da složi zna se ko je arhi zlo,Miško Ražnatović koji koristi idotski sukob na relaciji CZ-PAR i i slab i nikakav savez da krade mlade igrače i vezuje ih robovlasničkim ugovorima kao da mu je Saša Popović brat rođeni.Jokićeva odluka je ustvari miškova odluka,osveta čovek je od ranije u tihom ratu sa Zvezdom,namerno je odveo Petruševa iako ovaj nije još zreo za Ameriku ali će uzeti lovu za njega,uz to je u ratu sa Partizanom koji je raskinuo svaku saradnju sa njim a još od ranije je u sukobu sa KSS.Strancima nema mesta u našoj reprezentaciji jel oni nikome nisu dobro doneli,pokušala je Rusija,Hrvatska,Nemačka i šta su dobili,ništa,Izrael takođe.KSS mora da se sredi,novi predsednik da dođe na čelo saveza a CZ i PAR da spuste loptu inače će uništiti totalno srpsku košarku,posle toga da se lopužama poput Ražnatovića srežu trajno krila.Selektora ostavite na miru,nije on kriv zato što pojedini kvazi menadžeri vode privatne ratove protiv saveza a igrači su većinom beskičmenjaci.
D

Docice i njemu kraj !

pre 11 meseci

,,Cigo" Raznat godinama radi na steti PAETIZANA ! Pa ko ga j*be hijena profiterska .
М

Митрогол

pre 11 meseci

Последњих 10 година смо имали резултате само кад је Сале био селектор, тј. онда кад Мишко није могао своје играче да гура у репрезентацију, као што је био случај пре и после Ђорђевића.
6

6666

pre 11 meseci

Poptuno se slazem sa tobom i neka Zvezda i Partizan dobijaju malo manje novca za pojacanja neka igraju nasi igraci o obe ekipe ima po jedan supertalentovani plej a to su Drezgic i Topic a njih u klubovima nema ni na mapi.
k

kkml

pre 11 meseci

Stranci nisu doneli? Rusima Amer doneo zlato, a Spancima sa 50 miliona ljudi i 95% osvojenih medalja u mladjim kategorijama u poslednjih 10 godina isto Amer.
z

zvezda uvek u srcu

pre 11 meseci

Tek sad cemo u punoj meri videti nedostatak koji imamo na poziciji plejmekera vec godinama.Micic je jedini nas plej koji igra na visokom nivou,a Jokic je plej u telu centra.Bez njih dvojice,jedino od Bogdanovica mozemo da ocekujemo da sa pozicije dvojke nesto iskreira...svi ostali igraci su u svojim klubovima igraci uloge,a znacenje tog pojma cemo tek sad u putpunosti uvideti.
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Kad izreseta Bogdanovic bas kada bude potrebno kao u poslednjih deset godina ima da bude pakuj se i vracas se kuci Covic je kriv.
g

glavatan

pre 11 meseci

Pokusevski se nametnuo za sastav kada je dosao da gleda Partizan a tu su bili Danilovic i Dodik. Zacementirano mesto. Sreca nasa. Videcete na SP.
g

gorostas

pre 11 meseci

Bogdanovic primi loptu ispod kosa i onda predje preko centra dodje do linije za tri i sutne. Procenat ispod 20 posto. Crno nam se pise. Plus Avramovic sa nula asistencija. Bice bas veselo sa danilovicevim talentima. Ima mesta ovde i za Trifu da zabavlja publiku.
S

Srxx

pre 11 meseci

Pa ajde neka otkaze i on. Gde su vasi talenti, kad smo kod talenata. Zasto ne igraju? Zasto su otkazali?
K

Koji manga majko moja

pre 11 meseci

POZOVI FILIPA COVICA DA VAM POMOGNE ,JADO !
o

odgovor

pre 11 meseci

Zvezdine igrace ignorisu godinama
p

perperoglou

pre 11 meseci

Stefan Jović, Aleksa Avramović Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Nikola Šaranović Filip Petrušev, Nikola Jović Nikola Milutinov, Alen Smailagić, Luka Mitrović

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Kakav Saranovic, brate...
p

perperoglou

pre 11 meseci

Mali je bio naš najbolji igrač u U20 reprezentaciji. Kakav je da je, treba ga nagraditi. Bolje on sa 20 nego Dobrić ili Trifunović. Neigranjem Kalinića mi gubimo jedinu klasičnu trojku. Davidovac je nešto najbliže tome, Vanja može da iskombinuje i Šaranović koji jeste trojka. Nije baš da imamo izbora.
d

drkadžija

pre 11 meseci

Ovog Kalinića ne treba nikad zvati. Dva prvenstva iskulirao, ćao zdravo
N

Neko neutralan

pre 11 meseci

Kakav bre KALINIC.
p

punaarena

pre 11 meseci

Forsiraju ovo bogdanovica, posluzice protiv sudana i kada dodje litvanija morace nedara i gudara da spasavaju ali bice naravno kasno kada se kapiten raspuca kao i uvek protiv gane slovenije fidzija i slicnih
k

keza

pre 11 meseci

Pa gde je Kalina da ga odmeni?
g

gorostas.povelika.glava

pre 11 meseci

Morace Bogdanovic da sutne 20 puta po mecu za tri poena, valjda ce da da tri cetiri trojke?
t

thetrojka

pre 11 meseci

Pored zivog nedovica oni daju bogdanovicu da bude kapiten. Valjda je kapiten tu da povuce ekipu i da svi gledaju u njega, a ne neko ko cas hoce cas nece da igra kao prosle godine. Da se neda nije povredio prosli bi italiju sigurno. Ali boli groblje ona trojka i dalje pa se sada svete na stetu nase zamlje a oni su iz hrvatske

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Sta fali Sloveniji, pastiru?
A

Akxm

pre 11 meseci

Decko terapija pred spavanje i ujutru posle dorucka, ne preskaci!
n

nekada je bolje cutati

pre 11 meseci

Ja sam navijac Zvezde i sramota me je sta si napisao. Njih dvojca nisu za istu recenicu, ni po odnosu prema reprezentaciji, ni po kosarkaskom umecu, ni po ponasanju, a ni po inteligenciji. Bogdan je od svih igraca koji su trenutno na raspolaganju ubedljivo najvise dao reprezentaciji (dakle vise od Jokica, Nedovica, Micica i ostalih, Tea ne racunam) i mislim da se to mora postovati
A

Aleksejko

pre 11 meseci

🤣🤣🤣🤣 Jel si bacao ti nesto drugo iz ruke osim kamena s'ramena?
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

U prevodu kad je najteže opet grobari moraju da spašavaju..
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Pa los ti je prevod. Guduric nas je bukvalno odveo na SP
g

glavatan

pre 11 meseci

Spasio nas Ogi Jaramaz protiv Italije, Spisu dao 30+ poena preko njega.
D

Debakl

pre 11 meseci

Najbolje da ne idemo.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

U prevodu kad je najteže opet grobari moraju da spašavaju..
l

lol12

pre 11 meseci

Red je da i taj Milutinov pruzi neku dobru partiju za reprezentaciju.Sad ce imati maksimalno prostora