Komentari na vest

Jovanović: Ponestalo nam energije i koncentracije u završnici, igrači nisu zaslužili da izgube 16 razlike

O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Ponestalo nam je trenera od prvog minuta...
G

Gost2014

pre preko 1 godinu

Napadate svi Jovanovica, a kao da bi drugi trener mogao nesto protiv Reala, u Madridu, pustite ga da radi mlad je trener, trpeo se i Radonjic, sta je sve gubio dok nije dosao na ovaj nivo koji je sad, hteli priznati ili ne nema trenera u Srbiji, da bi se stvorio trener mora se imati strpljenja a ne da se menja posle 5 utakmica.
Ц

ЦЗ1989

pre preko 1 godinu

Радоњић кад је се трпео Звезда није била на овом нивоу него смо једва долазили до 4 најбоља у АБА лиги.Ти сад као вишеструки шампион АБА лиге не можеш себи да дозволиш да се уче тренери на Звезди.Биће јадна сезона као и она кад је Шакотс преузео на пола првенства.Овај може да иде у Младеновац да тренира пионире!!!
n

noless

pre preko 1 godinu

Ima Alimpijevic, mlad, srpski trener koga je vas predsednik oterao posle neosvojene titule. Sad je jedan od najboljih trenera u evrokupu. Sad bi ste imali trenera za 20 godina.
G

Gost0938

pre preko 1 godinu

aman visee pakuj se i gubi se iz zvezde
S

Severac

pre preko 1 godinu

Druga stvar...večeras Petrušev,Raduljica bez učinka i ideje na terenu.Tu ideju treba trener da osmisli i napravi.A u 12 večeras nema Adamsa za koga sam ubedjen da bi na dvojci pored Vildoze,Markovića i Ivanovića na jedinci mogao da pruži nešto.To opet mora trener da vidi proceni i oseti.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Izadji napolje.
V

Vladaaa

pre preko 1 godinu

U Zvezdi ima materijala, ali ovaj trener ne ume maksimum da izvuce iz ovih igraca. Nije lako jer klase su samo Vildoza i Nedovic. Bentil, Dobric, Mitrovic, Martin, Markovic, prosek, ostali ispod proseka. Ali kad imas takvu ekipu onda pravis jaku odbranu a u napadu bukvalno nacrtane i uvezbane akcije za kos kroz timsku igru i kosevi prvenstveno iz brze tranzicije. Ne znam kako drugacije kada nemamo osim ove dvojice dobrih sutera.
b

boze...

pre preko 1 godinu

cuj klasa markovic...
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Ti prvi nemaš energiju,a utakmicu si izgubio u prvoj četvrtini i na 44-42 kad si genijalno ponovo uveo Ivanovića na pleja.
S

Severac

pre preko 1 godinu

Ti nisi zaslužio da vodiš ZVEZDU....vodiš mečeve kao da su prijateljski i kao da ishod istih i rezultat nije bitan.Na 46:42 za Real izbacuješ iz igre Bentila i Vildozu jedina dva igrača koja su igrala večeras.Ta dva igrača su zaslužna za taj priključak u trećoj četvrtini od 39:30 na poluvremenu pa do 46:42.Tim promenama u roku od 2 minuta Real se vraća na dvocifrenu prednost i to tako što Markovic i Ivanovic od 24 sekunde napada 22sekunde tapkaju loptu u mestu i tako propada jedan za drugim napadom.Te stvari mora pismen trener da reši.Od nijednog igrača a imas ih 17 nisi izvukao 50% njihovih mogućnosti.Imaš širok roster a ispada kao da imas 8 ili 9 igrača na raspolaganju.Posao trenera je da svakog igrača postavi na najbolje mesto i da mu svaki igrač daje maksimum onoga što moze i tako ceo tim izgleda jače.Ja to kod tebe nevidim.Pogrešne izmene uglavnom šablonske i lutanje u celoj utakmici.
d

dr Covke.

pre preko 1 godinu

Ne ide on nigde,kum je mom malom i vraća pola plate,jeftiniji od Radonje tako da je Zvezda još i zaradila.Ako vam se ne sviđa kupite klub pa filozofirajte.
G

Gost 12

pre preko 1 godinu

Jovanovic jednostavno nije kalibar za Zvezdu, to se vidi iz kola u kolo. Mlad i perspektivan, to stoji, ali nije sada bio moment za dolazak u Zvezdu. Velika je ovo kocka Čovića, jer je bilo i drugih dosta pogodnijih kandidata. Nadam se da grešim, neka me Vlada demantuje.

Gosttt

pre preko 1 godinu

Trener u pokusaju