Komentari na vest

Ivanović veruje: Imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo i budemo među osam

r

realno23

pre preko 1 godinu

Voleo bi i ja jako,ali kad se izgubi od nemaca nikad gorih dva puta i bar jedna pobeda ne izvuce po Italiji,tesko je ista,sem da se se ima nada.
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Bravo mala, navijao sam za tebe sinoć......kao što ću navijati za tebe i protiv Valensije i Baskonije. Da dobiješ i olakšaš nam put među 8. 🖤🤍
N

NSdelija

pre preko 1 godinu

Bravo mali, ali zaboravio si da navedes TSC
m

ma

pre preko 1 godinu

puna podrska za gospodina Duska i ekipu. Odsekla nam je evroliga suspenzijom krila kad smo bili u naletu i kada smo ekipu punu samopouzdanja nadogradili Kampacom, a trebali smo i Polonarom. Da nije bilo toga i da nam nisu ukrali pobedu protiv Barse, da nemamo sudjenje kakvo imamo sada bi se druga pesma pevala.
N

NSdelija

pre preko 1 godinu

Prijatelju, čovek izgubi utakmicu od Cibone i zato ćemo igrati sa grobarima finala abu i kls prvo kao gosti..jedino rešenje je vratiti Radonjica koji doduse zna samo u ovom sistemu nasem da radi
i

istina

pre preko 1 godinu

Reci mali dusko falilo im 80%tima,Micic i Larkin,sudije za vas sad cutis i palis zvezdase a njima malo treba,corava koka zrno ubode desi bio zadnje dve treneru takozvani,
N

NSdelija

pre preko 1 godinu

Misli gospodin Duško lako ćemo zaboraviti njegovo neznanje protiv Albe, Bajerna i Cibone
i

istina

pre preko 1 godinu

Napaljenici pobedili i vec osvajate evroligu nije vam lako,da su igrali Micic i Larkin bogami nebi tako,zato polako i malo srece pa dva kluba u 8 zivela Srbija,
M

Malteski soko

pre preko 1 godinu

Kampaco besprekoran, bravo!!! Da li smo uhvatili poslednji voz videcemo u petak vece
T

TAKOO JEEE

pre preko 1 godinu

Bravo Dusko, zgazi ih sve...
C

Comeback

pre preko 1 godinu

Vrati se iz rupe iz koje si dosao. Spusti se na zemlju neznalice i opali sebi par samara.
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Lečenje pod hitno
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Na k...cu te nosam
@

@Hidro

pre preko 1 godinu

J. bo te Radosav.
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Fmp bio odličan večeras.
N

Naravno

pre preko 1 godinu

Fmp opet osvaja Tripletu, a Igokea opet plače na kraju sezone. A možda Igokea opet pobegne iz domaćeg plej ofa.
A

Arena. Kup.

pre preko 1 godinu

Bilo dobro Efempeovanje u Areni 08.12 u Nišu isto bilo dobro. 3:1 i 1:0.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije odlicno odigrano ne dobija se Efes svakog dana i to sa 19 razlike impresivno za Zvezdu.Sad da bi Zvezda bila u top 8 potrebno je da u narednih sedam kola dobije 6 utakmica mislim da je to dovoljno za pley of.Zvezda moze da dobije Panatenaikos,Valensiju,Asvel realno ali nece biti lako ali gde da izbunarite gospodo jos 3 pobede bas teska prica.Jedino ako Kampaco svaku utakmicu bude igrao kao ovu.Mislim da ni najoptimisticniji navijaci Zvezde ne veruju da Zvezda moze u top 8.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Пао, Валенсија, Лимож, Басконија морају да се победе. И онда имају на крају Олимпијакос и Фенер, ко зна... Мале су шансе, али је могуће и даље.
@

@X X I

pre preko 1 godinu

I Alba i Bayern su "morali" da se pobede...
b

bentil

pre preko 1 godinu

konacno odigrao muski i sa reakcijom. A sto se tice Nede jedva sam cekao da izadje jer po ko zna koji put kada udje na parket topi nam se prednost. Sa njim nema organizacije kada mu nije dan vcrs je to konacno prepoznato i bolje je kada izadje na vreme i napravimo razliku kao vcrs. Sportski pozdrav, Nedo vrati se makar za derbi jer bice tesko bez Lazica protiv Kevina
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

I da si od dve nemacke ekipe pobedio Albu ili Bayern i da si se iz Italije vratio sa jednom pobedom sad bi bili na 14-13,a da ne spominjem pobedu sto nam ukrali protiv Barse....ali sta bi bilo kad bi bilo.
i

istina

pre preko 1 godinu

E da niste izgubili nijednu bili bi prvi,kako plitko razmisljate zaomivas
R

Reprezentacija BG

pre preko 1 godinu

Od ovoga nema koristi. Srpska košarka takođe. Odbojka igra sa domaćim igračicama u klubu , nema rezultata u klupskoj odbojci u evropi ali u reprezentaciji najbolje na svetu. Sistem je za rezultat reprezentacije u odbojci a u košarci sistem radi za navijače, a reprezentacija nema medalju godinama. Stranci nam ništa doneli nisu. S Da Partizan ili CZ budu sa strancima prvaci evrope ko bi se tome radovao normalan.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Druze nas Italija isiba koja ima u svojim klubovima brdo stranaca. To ne znaci nista. Mi stalno idemo kao favoriti ali se vracamo popis... zato sto nema srca i nema mu...
V

Veliki Duško Ivanović !

pre preko 1 godinu

Hvala Duško što si imao herca da dodješ u Zvezdu ! Hvala za Arenu , hvala za Kup ! Nakbolje tek sledi ....
h

hahahahha

pre preko 1 godinu

Šta zna srce šta su milioni 🤣🤣🤣
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Нажалост пирова победа! Бентил индијанац типичан, вилдоса у каналу, петрушев исто! Баталимо ПАО, нека играју Холанд и Радуљица, нама је дерби бити ил небити, да покушамо да искористимо умор комшија који су акценат ставили на ЕЛ где су заслужено у 8!
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ti si rodjo,latentni grobar!!!
s

sprdnja trener

pre preko 1 godinu

nakon albe i bayerna sada juri top 8 a voz odavno otisao..

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Ovo večeras je bilo savršeno. Od selekcije šuta, doziranja minutaže, odbrane. Mislim da mi ove sezone igramo dobro i ovo je prva kriza u kojoj smo malo pogubili konce, ali je to valjda iza nas i da od sada do kraja sezone forma ide samo uzlaznom putanjom. Ne zaboravite da smo uzeli Kup i dobili 3 od 4 derbija. Vidjećete da je Ivanović istempirao formu kako treba.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Mi ove sezone imamo cilj i to je ABA liga jer mi nismo milioneri kao neki kojima je drzava kupila status. U njih su i prosle sezone sprcali ogromne pare i postali pederi za njih. Sto se Bentila tice covek je konacno poceo da igra ispod kosa sto mu je i posao. Osnovni posao je podresiti sve igrace timskoj igri.
t

tango argentino 10 miliona

pre preko 1 godinu

nismo, mi siromasi, pio fond nam finansira samo dva fmp-a sa ukupno 17 stranaca, inace i nasi kostaju ...ni oni ne igraju za dz....doduse neki zaista ne igraju .tipa raduljica, kuzmic..a ide 800 000 e po sezoni..siromafmp
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Nedović a i Vildosa opet veceras podbacili!!No Kampaco izneo ceo meč uz dobru igru Dobrica,Mitrovica i dodatak Bentila,Petruseva te u defanzivi Pefija i Lazarevića,uz njih i Kuzmic pomogao.U petak je nov meč i nov ispit da li ekipa izlazi iz krize!!!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Мало чудно вођење... Бентил добар под кошем,улази Синглтон,Бентил не може да га помери ...Али Душко форсира...није Бентил пробао за три нпр... Недовић,погреши одма закуцан за клупу...
n

neda111

pre preko 1 godinu

imao pad krajem 3/4 i 3 izgublejne lopte u tom periodu zadnjih 5 min, ne bas njegovom greskom. Ben nije samo za poene, sut spolja ili skokovi. Tu su i blokovi koji u toku akcije omoguce suteru da oatane sam ili napravi prednost. Kosarka je nng vise od gledanja statistike.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Статистику погледао нисам,био сам на текми...и видео Бентил да игра леђима и онда улази Синглтон и Бентил потпуно заустављен,али и даље иде лопта на њега.Видео сам грешке и у низу других играча,ал само тренирање строгоће на Недовићу.
n

neda111

pre preko 1 godinu

ne slazem se da je treniranje strogoce samo na Nedovicu ima mng faktora na koje utice izmena. Bentil kad krene da zida skuplja se odvrana, ostaju igraci sami van reketa imao i 2 asista za Kuzmica. Ne kazem da je najbolji ali nije bogami ni najgori. Jednostavno bio covek strec 4 doso Dusko i trazi mu da igra ledjima.unutra nije lako... Opet da se vratim na Nedovica gde je defanzivno bio slab, nesiguran na lopti napred, kad je vec dobric uotvorio utakmicu dobro ne vidim razlog zasto bi se neko drzao bez potrebr ako mu.nije dan ili ako ne moze da.odgovori protivniku na igru u napadu ili u odbrani. 99% navijaca ne vidi koliko oni puta zaborave akciju, ne odigraju kako treba napred ili zaborave kretnju ima dosta toga, Neda ceka pa ce da zatrpa nadam se jos 2,3 do kraja u evroligi kao makabi
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Да је Недовић имао кредита колико нпр Вилдоза предходних пар мечева,верујем да би била још нека победа. Надам се да ће Вилдоза изаћи из ове кризе јер је баш потребан.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Ovu utakmicu je resio motivisani Kampaco. Dibro je Dusko ovo podelio. Kampaco Dobric. Decko ima sut kad ga podje i levi ulaz slab u odbrani. Onaj drugi duo Vildoza Nedovic jos van ritma. E oni ce doniti sezonu. Mnogo fali Lazic jer pored njega se mora igrati odbrana. Ne sekirajte se pravog Nedu dobijate u derbiju. U ovom timu nema sujefe. Danas nije bio Nedin dan ok. Idemo dalje. Bitno je da po obicaju dobijemo komsije. Nema smisla ljudima menjati navike.
П

Пеки

pre preko 1 godinu

Јер ти си једини клуб велики у европи !! Свака част и освајамо 🏆🇷🇸
M

Manuel Briga

pre preko 1 godinu

😭😭😭
D

Dusseldorf024

pre preko 1 godinu

Idi popij lekić! Smešni ste, malo se lozite do petka, a onda sledi pad na zemlju!