Komentari na vest

Ivanović: Nije mi jasno zbog čega smo prestali da igramo košarku

G

Ggv

pre preko 1 godinu

Sta ti nije jasno druze.Prestali ste da igrate kosarku kad si odlucio da cuvas celu prvu petorku zbog derbija u ponedeljak, jer ti je gazda Nebojsa naredio, da se ne za*****as sa ABA ligom jer je njemu to jedino bitno. EL mu nikad nije bila bitna. Ali cete u ponedeljak da fasujete, bas zbog tih kalkulacija. Kampaco, Vildoza, Nedovic, Bentil, Mitrovic, svi oko 15 minuta igrali. Mi bre gubili 12 razlike na 3 minuta i ginuli do kraja. Jaadnoo.
r

raos

pre preko 1 godinu

Da nije Ivanović došao bili bi smo zadnji na tabeli i ne bi osvojili kup.Pola ovih sto ga sad pljuju su ga dizali u nebesa. Ovo niti je njegov roster niti maksimala. Vjerujem u njega i da uzmemo ABA ligu.
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Kad počinje Tango Argentino???
r

raos

pre preko 1 godinu

Atila17 1 Dosadni ste i vi sa tim tangom i ovi sa Kamerunom.Dobili smo vas tri puta do sada,a zadnju utakmicu su baš Argentinci odlučili,kao i crnci derbi na Savindan.Derbi je derbi nikad se ne zna ko će koga dobiti.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Treba samo izdržati da zaigra Kampaco i svi problemi su rešeni
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

mislim da gresite...imate jednu mnogo dobru ekipu pogotovo odbrambeno..e sad sto je trener hteo da sacuva ekipu za derbi .to je nesto sto mu se osvetilo...i mislim da pravi trener nikad pred derbi nebi spomenuo povredu nedovica
S

SB

pre preko 1 godinu

Kako ce da vas nakantamo u derbiju, ali se bojim , mozda ih Zeljko pusti "zbog mira u kuci"
P

Pistachio

pre preko 1 godinu

Vratite Sakotu.
A

A jeste

pre preko 1 godinu

Bolje Moku Slavnića😁
s

samo 5igrača za Euroligu u timu

pre preko 1 godinu

Ja Duško mogu da razumem da imaš 5igrača za Euroligu ali ne mogu da razumem da se onako gubi utakmice na onakav način, povredio se Nedović i sve je stalo.Ne krivim tebe što imaš Eurocup igrače u timu kao Holand, Bentil i Martin, da je umesto njih Kalina, Papajanis i Derik Viliams bilo bi nešto sasvim drugo ali mi nemamo centra kvalitetnog koja ti je prva stvar da bi uradio nešto kvalitetno u Euroligu.Nisi selektovao tim ali si mogao bolje voditi utakmice posle onog Zalgirisa kao da je brod krenuo da tone.Nadam se da ce se igraci pogledati u oči konačno i karte baciti samo na Aba Ligu!Želim vam svu sreću i pobedu u derbiju i ako biće teško Partizan je u prednosti
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Набројао си три еврокуп играча, ту се могу додати и Митар, Добрић, Лазаревић... Мада је највећи проблем што су сви остали, осим Неде, Кампаца, Вилдозе и Петрушева АБА/КЛС ниво
@

@

pre preko 1 godinu

Jbt pa vi ste neverovatni, tolike pare ste spucali u tim , i opet vam nije dosta. Treba da se pomirite sa tim, nije basket za vas
G

Gost2456

pre preko 1 godinu

Ja sam iskreno mislio da samo radonja ne zna da privede kraju tekmu. Ali bas sam se zeznuo. Radonja je gubio u zadnjem sekundu a ovaj vec s kraja 3 cetvrtine..mislim da ni sa 30p prednosti ne bi bili mirni za kraj!
I

I RADONJA DA VREDI SA ONIM IGRACIMA U PANATI

pre preko 1 godinu

MI IMAMO 5 IGRAČA SAMO ZA EUROLIGU NAŽALOST I EUROCUP IGRACE POPUT BENTILA, MARTINA I HOLANDA I NEMAŠ CENTRA GODINAMA!
@

@

pre preko 1 godinu

Gde vam je Raduljuca
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Glavu gore,nije sve izgubljeno.Ako pobedite Asvel imaćete bolji međusobni skor u borbi za 17. mesto!
j

jojo

pre preko 1 godinu

Bitno je da izgubimo utakmice konkurenata oko partizana.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nešto se dešava unutar kluba, da li kasne plate, da li je počela nervoza u ekipi jer je velika razlika u platama izmedju Nedovića, stranaca i sa druge strane ostatka igrača. Da li ne prihvataju Duška i njegovu filozofiju i rad. NEŠTO SE TU DEŠAVA. A imali smo sve, i dobre šanse za top 8, i da imamo prednost domaćeg terena u Aba i domaćoj ligi, a onda smo sve usrali.
B

Boners

pre preko 1 godinu

Najbolje da imaju svi istu platu, Lazarevic, Lazic kao Nedovic i Kampaco. Nema toga nigde i ne treba da bude. Od ovih manje placenih velika vecina nema kvalitet za evroligu a ne radi se o mladim talentovanim igracima.
k

ko je

pre preko 1 godinu

Za promenu trenera pre derbija?
L

Lecgo

pre preko 1 godinu

Ajde sad lepo Čoki da napusti Zvezdu,pa Neša jer mi se smučio kao ličnost i nema nikakvu bitnu funkciju,pa da N. Đoković polako počne da preuzima klub i vuče konce jer je ionako učestvovao finansijski kod dovođenja Tangosa Amigosa.Dušku se zahvaliti i dovesti pravog trenera stranca koji pravi razliku,Laso,Itudis itd.Dosta je bilo maltretiranja navijača,hoćemo uspehe jer znamo da možemo.
s

svasta

pre preko 1 godinu

Da covek napusti svoj klub.
m

micas

pre preko 1 godinu

Zbog tebe..
T

TP-1

pre preko 1 godinu

A da se polako razmislja o novom treneru? Mislim da je to jedini ispravan put. Ne znam koga bi Covic mogao da dovede,ali ovaj Ivanovic zaista deluje senilno. Retko ko moze da se pohvali sa ovakvim porazima u karijeri kao Ivanovic!
t

trener

pre preko 1 godinu

Možda i upravo zbog loših rezultata ne dobijaju platu. I vrapcima na grani jasno je da se nesto loše dešava unutar kluba
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Ne treba čekati ponedeljak i derbi da se tek tada seče i prelama, već i toku današnjeg dana sporazumni raskid i novi strateg KKCZ.
.

....

pre preko 1 godinu

Gluposti
K

Keno1

pre preko 1 godinu

Ovde se pomalo vec moze i staviti strucnost ovog trenera u pitanje. Nisam nikakav strucnjak ali u svakom sportu se forma tempira za period kada se nesto odlucuje a to sa Zvezdom nije slucaj jer kada je najpotrebnije oni igraju jako loše. Drugo mislim da nešto debelo ne štima na relaciji trener igraci jer mi ovo tako deluje. Mislim da igracima jednostavno ne prijaju metode rada trenera i to se odrazava na njihov pristup utakmici. Iz nekih ranijih slucajeva i igraca koji su radili sa Ivanovicem se moze zakljuciti da vrlo tvrdoglavo gura svoje metode rada pa i po cenu da sve to ne donose rezultate. Mislim da je i Gurovic u jaomile podkastu rekao da kada mu je menadzer predlozio da ide u ekipu koju vodi Ivanovic rekao ne, hvala samo ne tamo kod njega.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Psihijatra na klupu i da pocne od trenera...ne psihologa....PSIHIJATRA jer je ovo za ludaru
t

torbicis

pre preko 1 godinu

Vi prosto nemate srece sa Duletom,prvo vas je ugasio,pa urnisao sve vase fuzije punih 13 godina godina,a sada i ovaj poraz dokle vise taj Dule?????!!!!!!
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Svemoćni dule, ikona rumunske košarke!
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Za šta primaš milion po sezoni nesreco
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Ma kakva košarka, to nije sport. Pratimo samo fudbal. Mi smo ovde stranci. Doviđenja a možda i zbogom Evroligo.
Н

Немања123

pre preko 1 godinu

Прошло је 2 ноћу, Ивановић је и даље тренер Звезде. Зашто?
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Pa nije lik doveo ove amatere..zatekao tim i kaznjen klub da ne sme dovoditi igrace tri meseca..sta on moze..dok su vukli Luka i Neda igrali su..sad Luka po splavovima..luda glava..voli provod..zene..sitno mu za basket! Da je doveden Dusko i junu i selektovao igrace sa budzetom Zoca doveo bi i on Exuma i sl..nije glup..lako je biti trener Feneru, Realu i sl..imaju sve ubice..sad je Zoc pomerio granicu..dobio dobre pare za El..doveo zvezde El..i to je..posle se u hodu Covke snasao za kintu za Luku i Fakua..ali ne tovi se prase uoci Bozica..plus kazna od tri meseca i to je
m

maremare888

pre preko 1 godinu

Zbog mentaliteta! Laku noc!
a

ale ale ale ooooooooo

pre preko 1 godinu

Stvar je prosta, NEMA PARA!!!!!! Cim NEMA PARA stranci ne zele ni da treniraju, jos manje da igraju. Jos, ako se ti stranci prezivaju VILDOZA, KAMPACO, BENTIL, MARTIN, onda je sve bas jasno. To ne podrzavaju DOMACI igraci,koji plate cekaju i kojima se mesecima duguje, plus koji igraju za MNOGOOOOOOOOO manje para nego stranci, onda puca svlacionica, trener, gazda i nastaje kolaps, gde zvezda lagano gubi od 3 NAJSLABIJA TIMA EL-ALBA,BAJERN, PANATA, i od Cibone-sto ne zelim da komentarisem!!! Kod nas se jasno kaze" Kada para nema u kuci, tada ljubav iskace kroz prozor"!!!!!Ko razume, shvatice...
Z

Zvezda_5

pre preko 1 godinu

Daj bre čoveče ne lupaj gluposti.Pa kako dva dana ranije protiv Efesa nisu bile problem pare.Očito je rasulo na relaciji trener igrači.Pogotovo Ivanović ima animozitet prema Nedoviću i Petruševu.Nedovića konstantno buši izbacuje ga iz ritma utakmice.Ni protiv Efesa ni protiv Panatinaikosa čoveka nije uveo u zadnjoj četrvtini.Petruševa i kad je igrao dobro je bušio stalno komentarima.Izbaci Kampaca iz ritma utakmice igra više Ivanović od njega pa to ne a nigde.Ne znam da li postoji uopšte mogućnost da raskine ugovor sa ovim diletantom na klupi čovek nas je upropastio.Razumeo bi da nas je neka ekipa pobedila ali ovakav Panatinakos koji je se raspadao.Onu petorku koja je izgubila ovu utakmicu bi stigla i dobar ekipa i KLS Ivanović,Dobrić,Lazarević,Bentil i Mitrović pa oni ne mogu MZT da dobiju.Same reči bivših igrača dovoljno govore o Ivanoviću nijedan nije imao lepo mišljenje o njemu to je dovoljno.
z

zona

pre preko 1 godinu

Prijatelju, pobedi računa šta radiš. U ponedeljak možeš izgubiti i Aba dobaći teren na kraju.
K

KojMoj

pre preko 1 godinu

Kako igramo u zadnje vreme može se dogoditi da izgubimo i ABA ligu ne samo domaći teren. I da kažem samo RADONJA JE SLOBODAN.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta reci gospodin Ivanovic izgleda kao da je isPAO iz koloseka.
z

zest prestali?

pre preko 1 godinu

Pitaaj Covica.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Daj ostavku čoveče. Kako te nije sramota? I da nemamo trenera bolje bi ovi slepci od igrača odigrali.
g

gost10_11

pre preko 1 godinu

Evo nama Radonje nazad,da se barem Aba uzme🤣🤣🤣
A

Atila 17 1

pre preko 1 godinu

Ah pa tu za vas važe druga pravila....sumo grčko rimski stil rvanja i trokoraci.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci...
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Reče navijač kluba od kojeg samo Lejkersi imaju više para
D

DDF

pre preko 1 godinu

Evidentno da se zadnjih mesec dana nesto veliko desava u timu,rekao bi da su se argentinci"odmetnuli"od ekipe i pogotovo trenera Ivanovica,onakva nedicsiplina Kampaca na terenu i nevoljno igranje Vildoze govori da je u pitanje nesto"puklo"izmedju njih i ostatka tima... Jos jedna sezona u nizu(6-7)nema ulaska u TOP8 sa finansijskim skupim igracima,ovog puta najskupljim igracima,govori da ovakav sistem vodjenja kluba ne donosi i nece doneti ozbiljan rezultat C.Zvezde u EL
A

Arkhan82

pre preko 1 godinu

tacno je to za Argentince, ali nama je problem trio Bentil-Martin-Holand koji je projektovan za 50+poena po utakmici a oni to ne mogu da ostvare ni protiv Zadra i Cibone
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

Sinoć bilo fino ostavljati komentare i sladiti se našem porazu?E d....i
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nije ti jasno??? Još ti nije jasno??? Navijačima je sve jasno. Jednostavno nemamo kvalitet, nemamo tim za top 8, game over. Meni neke druge stvari nisu jasne. Tolike godine igramo EL, ako se ne varam samo jednom top 8. A još mi nije jasnije, platiš Kampaca 1.8 miliona evra za 4 meseca igranja, a izgubiš sa njim od Cibone, Bajerna, Pao. Za te pare on sam mora da rešava ovakve utakmice. Alo 1.8 miliona evra za 4 meseca, koliko će igrati. Bačena sezona, loše odradjen prelazni rok. Loš balans u ekipi, pola igrača su samo posmatrači i kratki epizodisti. Nije ni Partizan ništa specijalno, samo su bolje popunjeni po pozicijama u timu i bolje timski igraju. Iskreno kada vidim kako igramo, crno nam se piše i u Aba i domaćoj ligi. Daj Bože da grešim. Posle ovakvih utakmica poslednjih mesec ipo dana, baš sam sjeban i razočaran. Pa moram na fudbalu da lečim i odmaram živce.
G

Gost90

pre preko 1 godinu

Brate, iskreno vi godinama vrtite istu pricu. Kako nije dobro odradjen prelazni rok... Mozda bi vas klub trebao da preuzme neki normalniji i sposobniji covek koga vise zanimaju stvari na terenu, a ne stvari oko terena.
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

I ko će penzionera i ljudima sa Kosova i Metohije da vrati novac? Naravno niko..
J

JSD Laktaši Siti

pre preko 1 godinu

Ajde Kalčopolista promeni još neki Nik. Tvoja boles' se prepoznaje na kilometar, koliko god Nikova promenio.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Vratiće im Zex od 3 milionceta i njegov roster od 20 milki
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

I ko će penzionera i ljudima sa Kosova i Metohije da vrati novac? Naravno niko..
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Evo da probam da objasnim, prestali smo zato sto igraci NE ZNAJU SVOJE ULOGE I NE ZNAJU KAD IGRAJU KAD NE, Bentil prvih par minuta 5 poena, 4 skoka, majstor ga izvede i ubaci Petruseva kojeg ne vadi iz igre narednih 22 minuta!!!!! Za bekove da ne spominjem, nemaju pojma ko sa kim igra u petorci, pomesao ih kao karte, juri rezultat sa stoperima Lazarevicem i Markovicem, prvi promasuje dva zicera u jednoj sekundi, drugi ne sme da sutne trojku sam, 30 i nesto godina ima momak on ne sme da sutne, ekipa je razvaljena psihofizicki, momci nisu krivi i tacka.
A

Arkhan82

pre preko 1 godinu

Lazarevic nema samopouzdanje ni za Aba a kamoli za Evroligu
M

Malteski soko

pre preko 1 godinu

Trenera nemamo vec dva meseca.. sve utakmice posle Barse je on izgubio. Covek ne zna sta radi
Z

Zli_Vuk81

pre preko 1 godinu

Kenjaš bezvezno....ok,razumem,grobar,ovo ti je ulepšalo veče...nebitno je,u svakom slučaju...ajmo nekakav razuman komentar,komentar da i ja ponislim da se razumeš u košarku. A ne razumeš se,definitivno.Vidi se iz ovih glupavih komentara...šteta je što više ne cenzurišu komentare...ili barem ovakva lupetanja
C

Cetnik Kosmet

pre preko 1 godinu

Dusko Hvala za ovu iskru nase,ali da se ne ljubimo !
j

jedan za dva

pre preko 1 godinu

Sad će Rudonja comeback
Đ

Đokatore

pre preko 1 godinu

Podnesi ostavku i biće ti jasnije. Molim Vas da mu neko prenese ovo.
G

Gost667689

pre preko 1 godinu

Najgora utakmica u el ove sezone, aba2 mec
M

Ma brav0

pre preko 1 godinu

A DA NIJE MOŽDA ... ČINA?
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Ako u preostalih 6 kola vi napravite 7-8 pobeda, nije nemoguć ni TOP 10.Glavu gore!
G

Gostmiki222

pre preko 1 godinu

Ne znam o cemu se ovde radi... da li ivanovic ovo namerno radi ili zato sto je gori trener od jovanovica...
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Perčin traje.
n

nemam pojma

pre preko 1 godinu

Ćao, adio, doviđenja, ma najbolje ZBOGOM!
K

Kilmaronok

pre preko 1 godinu

Ostani ovaj dan je bio los,ostani da ti kazem nesto jos.
b

borky10

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno sto ti jos nisi podneo ostavku. Gubis vec desetu utakmicu na isti nacin od slabijih ekipa?!
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Vraćaj Deja Radonju, trenera bez rominga. Slobodan je još od otkaza u Fmp-ovom večerašnjem dželatu.
a

atabaat

pre preko 1 godinu

prijatelju ubijas samopouzdanje igracima kad ih izbacujes posle jedne greske niko ne smenda sutne i ne zna kad treba da sutne
a

atabaat

pre preko 1 godinu

prijatelju ubijas samopouzdanje igracima kad ih izbacujes posle jedne greske niko ne smenda sutne i ne zna kad treba da sutne
n

ndi

pre preko 1 godinu

Vi cete njega dizati u nebesa ako pobijedi Partizan tako je oduvijek bilo i biti ce
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Vildoza, Kampaco i Nedović po 15 i manje minuta. Svima je jasno da se od EL digle ruke, a da su se odmarali za ponedeljak
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Stefanović za novog trenera KKCZ
J

Janko Zvezda

pre preko 1 godinu

Neće on podneti ostavku kad prima 1,6 miliona za sezonu
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Koliko tek prima Obradović?
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Ne lupaj. Nije on Želimir bez ugovora.
S

SgtBrutalisk

pre preko 1 godinu

Ne znam jesu li i drugi došli do istog zaključka ali ja mislim da igrači Crvene Zvezde bojkotuju trenera pa namjerno gube dok ne dobije otkaz. To je jedino logično objašnjenje kako on ne zna zašto je utakmica izgubljena, naprosto igrači se dogovorili da će tako biti i sada sliježu ramenima.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Ako imaš bar malo obraza odmah odlazi. Odmah.
d

dst6

pre preko 1 godinu

Bitno da je Nedović dao trojku u zadnjoj sekundi za bolji međusobni skor #FreeFacu
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Kampacoo idole moj
P

PG

pre preko 1 godinu

Zvijezda sa mnogo oscilacija od starta sezone . Forsira sut, a Kampaco, Nedovic i Ivanovic znaju dosta lose procente da imaju . Partizan u dobrom momentumu, domaca publika, Partizan dobija u ponedeljak i preuzima prvo mjesto .
G

GostOto

pre preko 1 godinu

Kad vec pricamo o rosterima vecitih samo mala opaska,zamislite da li bi u ovom Partizanu bilo mesta za Lazica,Lazarevica,Kuzmica,Markovica i Martina?Naravno da ne bi,toliko o budzetima
N

Nekoizmase77

pre preko 1 godinu

Pa naravno kada imate 20 igrača u rosteru. Jedan Raduljica van sedi na klupi, Kampaco 1.8 miliona za 4 meseca. Toliko o budzetu.
t

torbicis

pre preko 1 godinu

Koprivica,Madar,Trifunovic,Vukcevic..jeftiniji od vaseg Lazica,ali i igraci bez limita,to je razlika
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Kakav trener kriv, ovo je klasicna namestajka i protiv Albe isto, nece da sutne Vildoza, vraca kao Kampacu on vrati Lazarevicu, ovo je cirkus i to se vidi, bravo za nas
N

Nishlija

pre preko 1 godinu

Ja ne znam sta ste ocekivali. Zvezda ne moze u top 8 jer je izgubila kljucne utakmice koje je morala da dobije. Sada se igra malo za zaradu preko kladionica i prioritet je ABA liga. Zasto je to tako pa koga je vise briga!

Sakur

pre preko 1 godinu

Pogledas komentare pantera za ivanovica na pocetku kada je dosao i pogledas sada komentare ahahahahahahahahah al kampaco ljudi moji 7 miliona za sta?
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Па није потписао 7огодишњи уговор! Мислим Киза Савић рече да прима милку по сезони, тако да ил лаже он или ти
M

Mile Kontraš

pre preko 1 godinu

Mora da budes mnogo gloop da ostavis ovakav komentar!
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Toliko nahvalise coveka kad je dolazio, kao da je Laso u pitanju.
p

patuljasti zlotvor

pre preko 1 godinu

Duško duško ti si mi najdraži , ti si moje cveće opet se u 8 ući nećeeeee
H

Haha

pre preko 1 godinu

Pogledas komentare avantgarde na pocetku sezone za Obradovica i pogledas sad. Al najjace Panter i Ledej plus Obradovic za nezasluzeni evrokup.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

1,8 miliona plata. Klubovi van EU ne plaćaju to obeštećenje. Ali i ovo je previše za srpski klub da da.
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

Sve je to u redu,samo sto ti zaboravljaš vaše komentare kada je pre 10 kola bila obrnuta situacija.Željko odlazi,pregazilo te vreme,zašto igraju samo stranci...Zapamti i ove komentare sada i seti ih se ako ne prodjete u top 8 pa i ako odete na final 4. A ako ne uzmete ABA ligu onda će vam Željko biti najgori trener na svetu.Živi bili pa videli. I okanite se više nas gledajte svoja posla i uživajte u pobedama.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Nakur. Šta te boli riba.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

6,9 miliona za kampaca. Nemoj da pišeš neistine.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Наравно да ти је јасно, и теби и Аргентинцима. Ипак није вас Човић довео већ зна се ко... Браћо Звездаши, ето нама неког лимара, керамичара, брата, догодине... Било је лепо док је трајало!
f

free dusko

pre preko 1 godinu

pa dobro mlad je ,neiskusan, malo placen ...naucice dajte mu sansu

Zelenooki

pre preko 1 godinu

U potpunosti se slažem sa tobom, naš novi sponzor od nove godine je prodat a ko prati zna i kome je prodat. Čović je tu do kraja sezone. Od sledeće sezone glavni sponzor postavlja svoje ljude na čelo kluba. Ivanović, Kampaco i Vildoza ostaju uz par domaćih igrača i još najmanje šest stranaca. Isti slučaj kao sa Partizanom. Čović je pametan čovek, znao je kada da preuzme klub a isto tako izgleda da je osetio i da zna kada da se povuče.
0

015

pre preko 1 godinu

Vrati se Jovanovicu sve ti je oprosteno! J...m ti zivot mislio sam da ovo nikad necu reci.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

kad je bio grunf nije valjalo trazili ste mumiju sad kad je mumija tu trazite grunfa ...pa stvarno
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

Pa vi grobari svašta pricate,kapiraš?
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Jedino logicno objasnjenje je da ste prodali utakmicu i uzeli grdnu lovu u lajvu.Drugo objasnjenje za zdrav razum ne postoji.Bar necu vise da pratim El a od poraza od Albe sam i prestao,ni sa Bajernom nisam gledao,Efes gledao snimak,ovo sigurno necu da gledam ni reprizu,ima lepsih stvari.
m

mi smo izgubili u

pre preko 1 godinu

Milanu , cestitali, nije mi palo napamet da smo ustvati bolji ali smo im.prodali..trebalo im za top 8, a nama nije, kao i Pani sto treba.
@

@mi smo izgubili

pre preko 1 godinu

Veće pare uzmeš za jednu nameštaljku na klađi nego da dva puta osvojiš EL! A kod nas se od Albe dešavaju mnoge nekošarkaške stvari
R

Rade CZ

pre preko 1 godinu

Ne pratim od dana kad su umesali politiku u sport i izbacili klub sa A licencom i ostale ruske klubove koji su do tog trenutka svi bili u TOP8.
G

Goss

pre preko 1 godinu

Ma da čim izgubite odma namešteno ahahaha
G

Goss

pre preko 1 godinu

Ma da čim izgubite odma namešteno ahaha
E

Evo

pre preko 1 godinu

….ti kup i tebi i Čoviću!!! Stručnjaci!!!
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

setite se minusa sto ste mi lupali kad sam vam rekao istinu za ivanovica kako.je prosao u baskoniji, himkiju i pau.. ok shok terapija al na duze staze jako tanko..
G

Gost "

pre preko 1 godinu

Nego mene zanima " ćeramo li se još " i " jesu li nam rane zacelile " ? Ovo veceras ti je bio diplomski jer za 15 min si napravio - 26 💪💪💪💪
P

Pape feta

pre preko 1 godinu

Nece te zanimati kad i vi puknete i izvisite za koje kolo.Sinoc su vas razmontirali manekeni,jedina ekipa iole kompletna sa kojom ste igrali zadnjih 6-7 kola.
G

Gost....

pre preko 1 godinu

Pape bas kao sto ste vi igrali protiv komoletnog Efesa......xaxxa
m

moa carta

pre preko 1 godinu

Ovo je ta čuvena objektivnost jednog pantera iz Železnika. Naime učinilo nam se da je Efes igrao bez Micića i Larkina, a Pao bez Gudaitisa i Bejkona. Samo nam se učinilo, jer protiv Fmp-a su naravno svi igrali kompletni. Pozz.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Pape feta-Samo se ti nadaj
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Pape a nek ste vi dobili nikad kompletniji Efes pa nek ide zivot!
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Ако није могао Недовић, где ти је био Добрић у оној серији 22:2 за Пао. Како да даш кош са Лазаревићем који ниједан зицер за месец дана није дао, о Ивановићу на плеју џаба трошити речи, а Кузмић после два минута на терену изгледа као да му треба пумпица за дисање.Шта најскупљи играчи раде на клупи у том периоду, нека бар играју и сносе одговорност за резултат, а не да морамо да кривимо Марковића који је предвиђен да уђе понекад на минут-два и одмори неког.
M

Možda

pre preko 1 godinu

Da li je bila važna ova utakmica, odnosno šta znači ulazak u prvih osam!! Produženje agonije i mogućnost da se neko povredi. Mislim da je doneta odluka da ova liga nije bitna, nego je prioritet završnica ABA lige. Možda je to pametnija odluk, a ako je tako onda je jasna minutaža pojedinih igrača. Npr. možda je bolje razigravati Ivanovića i odmarati Nedoviča i imati spreman tim za ponedeljak!
G

Gost е

pre preko 1 godinu

Не да га је разиграо...
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Искрено 90% Звездаша би више волело да уђе у топ 8 него да освоји АБА! Нису ни партизани освојили ништа претходну деценију па се сипа у њих ко у нероткињу! Сипаће и у нас, јер косово
D

Dan123

pre preko 1 godinu

A zbog cega vam je svake sezone prioritet ABA na pola sezone, zbog cega se onda lozite kao EL top 8 bla bla...Ako je to sto si napisao istina onda ste stvarno mnogo mali klub.Top 14 svake sezone, samo sto prethodnih sezona niste imali konkurenciju...
D

Dan123

pre preko 1 godinu

A zbog cega vam je svake sezone prioritet ABA na pola sezone, zbog cega se onda lozite kao EL top 8 bla bla...Ako je to sto si napisao istina onda ste stvarno mnogo mali klub.Top 14 svake sezone, samo sto prethodnih sezona niste imali konkurenciju...
p

patuljasti zlotvor

pre preko 1 godinu

haha ma da bre nebitno skroz pogotovo posle one lozane posle efesa i " tu smo"
s

shommy

pre preko 1 godinu

Znaci vodili 16 razlike,videli da mogu da dobiju pa resili da drugo poluvmreme odmaraju igrace za derbi?Da li u univerzumu postoji osoba kojoj ovo ima logike? Ustvari ima,ako im standarni gost jutranjih programa tako kaze.
R

Realno..

pre preko 1 godinu

...i onda izgubite od cibone..
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ja postavim pitanje zašto Marković, Kampacom, Lazarević u istoj petorci a meni daju minuse i još Bentila I Kuzmic. Pa niko more nemoze da pogodi. I ti se pitaš zašto smo izgubili. Ivanovicu ti onaj invalid na klupi FK mi ogadiste I košarku i fudbal i Zvezdu.
G

GGZ

pre preko 1 godinu

Ovo nije realno ni 16 razlike kad vodimo tresemo se svi pored tv a kad protivnik povede 5 razlike nema šanse da se vratimo.Šta uradi ovaj Ivanović svi su ludaci samo on zna.Koja je svrha ovog dečka Lazarevića igra 30min po utakmiciprose 1 poen po meču.
g

gost12e

pre preko 1 godinu

Nisam profesionalni kosarkas ali tvrdim da bi mi bio veci prosek poena od lazarevica sa istom minutazom
G

Gost666666

pre preko 1 godinu

ODLAZIIIIIII !!!!!!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Овај човек се спрда са нама! Њему су играчи криви! Почиње друго полувреме петорком Марковиќ-Ивановиќ-Лазаревиќ-Бентил-Кузмиќ! Алоо! Иди матори, време је!
D

Darth Vader89

pre preko 1 godinu

Pa ko je kriv nego igraci? Sta da uradi Ivanovic da obuce patike i dres i da udje na teren, jel on kriv sto Lazarevic masi zicer? Petrusev masi cetri slobodna bacanja, Vildoza samo slobodno bacanje moze i da pogodi, kako je poceo da visi po splavovima tako i njegova igra nestala. Kampaco cetri izgubljene lopti. Dok je Kuzmic imao snage zatvorio je reket i Papajanisa, katastrofalan pad koncetracije i odbrane u drugom poluvremenu ne samo ovu utakmice vec mnoge i one kada smo na pocetku utakmice gubili po 15 razlike pa posle jurili rezultat celu utakmicu. Najmanje je Ivanovic kriv ima i njegovih gresaka, boljeg trenera od njega ne mozemo da nadjemo. Lose selektirana ekipa, Martin i Bentli igraci epizodnih uloga u bivsim klubovima igrali 10 - 15 minuta po utakmici mi ocekijemo od njih da budu nosioci igre. Plej iz Australije, Holand divljak klasican ali izbacio Partizan sa Bursom, Raduljica covek igra Kinesku ligu zadnjih godina, nespreman, nije igrao ozbiljne takmicenje kao sto je Euroliga sta od njega da ocekujemo, Kuzmicu svaka cast jednostavno od udesa to vise nije isti igrac, Dobric nikako da uhvati neki kontinuitet. Da nismo doveli Vildozu i Ivanovica mi bi smo bili zadnji a ne Alba.
G

GGZ

pre preko 1 godinu

Citiraj svog tasta Musu još jednom.Samo to i znaš.Smeni Čović onog roba Jovanovića posle 3 poraza sa šeširima u ekipi ovaj nas Mik Džeger nas upropasti.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Zato sto amaterski vodis ekipu izmene tvoje no coment
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Tvoj poraz Dusko, izvini ali tako je.
C

CZV___

pre preko 1 godinu

Zbog tebe čoveče ovako nas nije unazadio ni Zmago Sagadin kao ti.Koliko ništa ne znaš.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Zmago je postavio temelje uništenja kluba a ovi samo nadograđuju
а

ало бре

pre preko 1 godinu

Хвалили смо човека, сада га неки пљују... До играча је, психа, потребан је психолог, да се види шта их мучи... Не требају нам Бентли и Хасан... Треба да се сачува ова окосница са неким појачањима за сл сезону. Не можемо да се у ЕЛ терамо још увек... Јбг, то је очигледно реално, имамо квалитет, али немамо континуитет. Па не може Дуле да уђе уместо њих и да игра. Ајде бре доста више са пљувањем
G

Gospodin crni

pre preko 1 godinu

Okosnicubsa Kampacom, Nedovicem i Vildozom cete sigurno da sacuvate ...odose oni vec koliko u Utorak....u glavi ce otici, a odmah i nakon isteka ugovora....da ispaltite kampaca 7,vidlozu 3 i nedovica 2,5. Pa da se fino rastajemo....
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Alo bre - idi na spavanje
p

prti

pre preko 1 godinu

Ajde ti polako u Spaniju cuj nije mu jasno. Ni meni nije jasno sta rade zajedno na parketu Ivanovic, Dobric i Lazarevic dok ti na klupi sede Kampaco Vildosa i Nedovic. Gledam ne verujem sta radis sa petorkama. Bentil krene odlicno koji je inace katastrofa gurnes ga na klupu do zadnje cetvrtine. Isforsiras Ivanovica decko ne zna da hoda prva tri strelca imaju 5 suteva Kampaco 0 poena Vildosa isto do zadnje sekudne prvog poluvrmena razigravas Kuzmica, Ivanovica i Lazarevica. Ide bre...
Н

Никола

pre preko 1 godinu

Мени није јасно на коју фору си ти још тренер Звезде
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Na foru dugogodisnjeg ugovora koji je milionski i mora da se plati.
p

pitbull

pre preko 1 godinu

Nadam se da procitam naslov da si dao ostavku!
_

_000768.66c8e6c2b1994a718839c695d8bbe6dc.1514

pre preko 1 godinu

Ne može ,ima jak ugovor koji mora da se isplati jbg
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Izuvanje.
G

Gost09876

pre preko 1 godinu

Zato sto ti igra Ivanovic i Lazarevic a Nedovic i Vindoza greju klupu u drugom pol.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Mirno ćemo spavati noćas Duško.
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Dule ako tebi nije jasno,kako igracima tek da bude?Ti si tu da uklonis probleme,uzrok te barijere?
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Dobro je pade i Baskonija Ceracemo se jos 😲
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Znam covece ali daj nemoj muljati petorke konstantno, daj iskasapi utakmicu, nesto, a ovako se pravis da je sve ok dok ne izgubis svu razliku i onda kao e sad cemo da napadnemo...ne ide, izbacis iz ritma sve igrace a ubacis protivnika u ritam...da je trener pocetnik pa bih razumeo ovako...
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Apsolutno tacno, co'ek ne zna "dje bije" ...Kada krene da mix-a sa Ivanovicem i Markovicem tada svaki iole poznavalac kosarke "rogove dobije" ... Katastrofalno vodjen mec po ko zna koji put , svojim "glupavim" izmjenama !
C

Cuvao igrace

pre preko 1 godinu

Za derbi!
B

Budak

pre preko 1 godinu

Dusko,ocel kisa?☔☔☔🌧️🌧️🌧️🥫🥫🥫🥫😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🥫🥫🥫😂
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Mozes ti nama da objasnis zasto vec ko zna koju utakmicu od pocetka godine gubis u zadnjoj cetvrtini ili od kraja trece cetvrtine. Gubite dobijene utakmice,gubite utakmice gde vodite vecinu vremena,od pocetka godine izgubili ste svaku utakmicu od protivnika koji je bio ispod nas.
A

Aj aj

pre preko 1 godinu

Ali je zato i dobijao izgubljene utakmice na početku ali se izgleda zaboravilo
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Jeste na pocetku je dobijao tesne zavrsnice gde je moglo da prevagne na jednu ili drugu stranu ali zadnjih 3 ipo meseca izgubio je sve utakmice od ekipa ispod tebe i gubio je utakmice gde je imao prednost skoro celu utakmicu. Od Zalgirisa je izgubio gde je imao +5 na 5 min do kraja od Bayerna isto,vcrs je imao i + 16,na polovini trece cetvrtine +12,13 i ti na kraju izgubis sa 9 razlike,potpuno nejasno.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Pa sa razlogom vas zovu komšija evropskog prvaka
G

Gost666

pre preko 1 godinu

a vas komsije SVETSKOG prvaka hahahah
P

PartizanPrvak92

pre preko 1 godinu

Zvezda ne može nikako da bude svetski prvak jer je Interkontinentalni kup takmičenje između prvaka Evrope i Južne Amerike, tako da Zvezda može da bude samo evropsko-južnoamerički prvak. Sa druge strane, ne postoji takmičenje u košarci koje spaja prvaka Evrope sa prvacima nekog drugog kontinenta, odnosno lige (čitaj NBA).
G

Gost за парт...

pre preko 1 godinu

Објасни то Фифи и Уефи,пошто ти боље знаш од њих.
H

Hahahaha90

pre preko 1 godinu

Hahahahahaha ovaj je najjaci,pa ko ce da zna nego trener
m

miskkoo

pre preko 1 godinu

Pa bas zato sto ti nije jasno treba da das ostavku! Cuj trener i nije mu jasno. Pa tvoj je posao da nadjes resenje kad ne ide, da ih motivises. Svaki dan ih treniras, zasto ih nisi na tajm autu pitao zbog cega su stali. Smesan si tip, jos snesniji trener!
A

AleksaaaM

pre preko 1 godinu

Zato sto je prodata
S

Simo 80

pre preko 1 godinu

Možda te bojkotuju? Kampaco igra samo 15 minuta? Nikola Ivanović organizuje napad? Nedović ajde povređen, ali Dobrić odigra dobro prvo poluvreme, u drugom igra Marković? Objasni....

kln

pre preko 1 godinu

Nismo mi prestali nego je panata pocela, koliko gof da je los tim u evroligi ako igra morace kad tad da pocne igrati.. a mi ih nismo kaznili na vreme koliko smo mogli, slicna utakmica kao alba i partizan u kupu
V

Vracaj Radonju

pre preko 1 godinu

Ako ne znas i nije ti jasno zovi nekog pametnijeg, recimo profesora Radonju da ti objasni.
G

Gašić StarMo

pre preko 1 godinu

Sva sreća pa je Radonja slobodan i Vodice derbi u ponedeljak a ti se čudi sto smo stali da igramo
p

perinco

pre preko 1 godinu

Zar stvarno mislis da ce Radonja da dodje posle onolikog Covicevog pljuvanja kad je trazio svoje pare!?
C

Cikago

pre preko 1 godinu

ODLAZI VISE!
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Ni nama nije jasno zasto ne prepoznajes vazne momente u ovom sportu..izmene, tajm aut… jako si tanak covece!