Komentari na vest

Ivanović: Ne idemo u TOP 8, ali pred nama je veliki posao – moramo da budemo spremni za odlučujuće ABA bitke

@

@Vranjanac DS

pre oko 1 godinu

Vi pre toga,20 godina niste osvojili nista,ali te tada kosarka nije zanimala.Kao i vecinu vas.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 1 godinu

Plačko, brišeš suzice evo 10-u godinu, a pripremi se za još 10-15 godina, veruj mi na reč.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 1 godinu

Pratio sam ja i tada košarku, ali samo pamtim iz tog vremena, štipanja, šamaranja, psovanje, gepekovanje sudija, otimanje Miloša Vujanića iz Zvezde, otimanje igrača iz drugih klubova bez para, 2x u finalu sa Hemofarmom ste izazvali incidente i tukli se u finalu, samo da bi isključili pojedine igrače Hemofarma i osvojili lakše titulu. Ja sam tada trpeo, e sada, stisnite se, pa trpite malo sada vi i nije bilo 20 godina, već 13 godina, ali ne brini, trpećete vi još, karma je čudo, čudo.
B

Bekstvo iz finala

pre oko 1 godinu

Razbićemo crno bele u Aba i Kls , ako ne pobegnu. Opet.
@

@Bekstvo od finala

pre oko 1 godinu

Vlazni snovi...nista drugo.
T

Tako je macak

pre oko 1 godinu

Dusko Ivanovic za 28 godina trenerske karijere 3 puta spanaki prvak ide po titulu protiv 9 evroliga, svetskog i evropskog zlata. Jer on zna da oni znaju
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 1 godinu

Vi plačete evo već 10-u godinu, pa u prodavnicama više nema da se kupi papirne maramice, ubrusa, salveta i toalet papira, zbog vaših suza.
j

jedno je sigurno

pre oko 1 godinu

Kalemegdan u junu to je sigurno.Ekipa tek sada ulazi u formu i liči na pravi tim koji ima srce i dušu.Mašinerija se pali idemo momci još jače jer šampion je šampion!!!⚪️🔴🫶🏽❤️
@

@Jedno je sigurno

pre oko 1 godinu

ABA ligu necete osvojiti.Kalemegdan u junu,ali bez vas.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Idete samo vam nisu javili
g

gost23

pre oko 1 godinu

Kako duhovito, a i originalno !
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Odlican je trener gospodin Dusko Ivanovic komsije trebalo bi da ga zadrzite a ne stalno da menjate trenere i da mu date da on selektira tim a ne gospodin Nebojsa Covic.To je jedini naci da Zvezda u Evroligi konacno posle 2016 prodje u top 8.
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Uzeti Aba ligu idemo
@

@djordjo

pre oko 1 godinu

Ne nadaj se.Od toga nema nista.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Човек просто незна дал је овај човек пијан или луд! Спрда се на рачун Холанда, уместо да каже, свака част, одиграо је одлично у оба правца и донео екстра енергију тиму кад је било најпотребније, он прича како се овај смеје и кад неигра. Недовиќа и Петрушева узео на зуб од како је дошао, али зато је ту његов миљеник лазаревиќ о коме немам више шта да кажем, а све сам најгоре рекао али дечко може и још горе. О заљубљеном па остављеном гаучосу са кило пудре на лицу ко цурица да непричам. Човече похвали играче једном уживоту, штоси уштогљен ко даси метлу прогутао и ироничан ко даси попио сву памет света?!
N

Ne lupetaj gluposti Josife

pre oko 1 godinu

Uvek se ti praviš pametan i lupetaš gluposti.Ako bolje znaš od Grande Duška koji je pravi vatrogasac pogledaj mu skor u Euroligi tako da nemoj da si smešan Duško je veliko trenersko ime svi znamo gde je radio i kakve igrače napravio, ti ako toliko znaš i razumeš se u košarku preuzmi neku ekipu pa se dokaži ili dodji ti treniraj ako znaš bolje, proseravaš se samo po portalima muka mi je od tvojih glupih komentara protiv Zvezde.Pa ta Zvezda ima 16pobeda a koliko je imala pre nego da Duško preuzme ekipu koju nije formirao po želji, sram te bilo.
J

Jack Sparrow

pre oko 1 godinu

Kampaco najbolji igrac i konstantna forma, Vildoza vraca formu u pravom trenutku,Holand konacno igra sto smo ocekivali od njega,Petrusev solidna forma,Bentil odlicna gorma mala povreda trenutno,Dobric i Martin toplo-hladno,Lazarevic nije za ovaj tim zvezde. Nedovic kad se oporavi ocekujem veliki doprinos na igru iako sam misljenja da bolje igramo kada rotirano samo dvojicu od trojice lidera (Kampaco/Nedovic/Vildoza) svakako se sad ni jednog necemo odreci. Lazic ce uvek znaciti za moral ekipe i dobru odbranu.
G

Gostl

pre oko 1 godinu

Sad mora da se misli na narednu sezonu, mora da se uradi ono sto je Partizan ove sezone, zadrzati glavne igrace i dovesti 3- 4 dobra igraca. Nadam se da je Ivanovic i danas shvatio da je Lazarevic veliki problem ekipe, posto je potpuno neupotrebljiv u napadu, niko ga vise i ne cuva, njegov igrac stalno udvaja... Jedino mi nije jasno u Atini protiv Panatenaikosa zasto je Kampaco igrao samo 10-15 min.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

To je moglo i ove sezone,nego se osvajaci Kupa,KLS-a i ABA Lige stavili sa strane da bi se prvo ispunile zelje Zeljku i Kk Pobegulji,ostao kostur ekipa koji je nadogradjen pojacanjima koji su prosli pripreme,dok sa druge strane kostur Zvezdine ekipe otisao zajedno sa trenerom,doveden neiskusni trener i polu igraci i igraci koji nisu ni igrali ili bili na kraju klupe,jedino pravo pojacanje bio je Nedovic. I na kraju kad nije vise imalo gde jer u EL skor 1-6,a u ABA Ligi se izgubila utakmica od Zadra kod kuce,ajde onda da se pojaca i Zvezda u Novembru mesecu kad su dovedeni Ivanovic i Viladoza,pa posle Kampaco i opet povrede,zabrane,zbrka sa Kampacom,pa opet povrede,kasapljenje sudija,oduzeta pobeda,dok sa druge strane bagacanje na max,ali gleda onaj od gore sve!
C

Cobra11

pre oko 1 godinu

Ivanovic Dusko!!!
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Da se ekipa namesti i da se vrate povredjeni igraci za kraj sezone,cilj osvajanje ABA Lige i KLS-a! Ekipa se polako uzdize i neki igraca dizu formu kao Bentil,Martin,Vildoza,danas Holand,nadamo se svi da ce tako nastaviti,Nedovic da udje u formu i Lazic da se vrati u odbranu,zato mora ovakva podrska uvek biti u Pioniru kao predhodnih nekoliko utakmica,velika podrska za momke i Ivanovica!
@

@Ojsa

pre oko 1 godinu

Koji si ti meni car.A sta da ti kazem...svet je lep kada sanjamo.
m

ma laganica

pre oko 1 godinu

samo se vi namestajte ode ovaj autobus za top 8 .Sledeci ide u Oktobru
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

sad se rasprico a kad gubimo od plus 20 cutis boli te uvo
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

Nedovic da se oporavi, taman se i odmorio. Vazno da nije povreda, tako da sem fizicke spreme ne mora da trazi formu. Vildoza ce se valjda opet upaliti, bar na tih mesec dana. Martin je podigao formu, Petrusev je standardno li-la. Problem je uzasan pad Lazarevica, sa svojom odbranom je znacio u Aba zbog rotacije, ovako je stetan previse. Takodje Bentil kad se vrati velike su sanse da ponovo bude onaj izgubljeni. Dobric je prica za sebe, nekad se upali nekad je kriminalan kao veceras, jedino postoji nada jer nikad nije omanuo u zavrsnicama domacih takmicenja. Sa Partizanom smo do sad videli sve, prekokrete, da domaci teren i nije neka prednost, da sudije preokrenu ceo mec (nama u kupu, njima u abi).
c

covek

pre oko 1 godinu

je mag ima skor 15 11 od kad je dosao...vlada jovanovic zvani kanal.....
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

covek-Kakav mag,izgubio je od raspale Cibone,pritom utakmice koje nije sme da izgubi Pana,Bajern,Alba tada su pobede bile pod moranjem,sada može opušteno igrati i sve dobijati a to ništa ne znači...
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Nema vise vremena za experimente???
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Prvi cilj je osvojiti obe titule, a onda zadržati kostur ekipe. Sa ovakvom igrom u titule ne sumnjam, a da pojedinci ostanu i sledeću sezone možda je i malo previše za tražiti. Faku može da dobije veće pare i ambicije u drugim klubovima ali ovakvu atmosferu, i da mu skandiraju "Argentina, Argentina" i na gostovanjima nigde neće doživeti, sve je na njemu.
@

@Djape 45

pre oko 1 godinu

Tesko da se vi pitate u finalu ABA lige bez prednosti domaceg terena.Nije vam to Partizan od prosle godine.
V

Vece pare?!

pre oko 1 godinu

Od 6,9 mil za dve sezone ?! Pa ko placa te hirove?!
w

wowe ne sumnjas

pre oko 1 godinu

u titule sa ovakvom igrom. ti si optimista batice... a skandiranje, pa u partizanu bi mu skandiralo 4 puta vise ljudi..i 4 puta bolje..
Z

Zvezda ole

pre oko 1 godinu

Ti si direktan krivac sto no smo usli u Top 8,odlazi vise
D

Dmh

pre oko 1 godinu

Ti si druze operisan od sporta, covek ima skor 15-11 i to bez kampaca skoro celu sezonu, vildoza bio povredjen dva meseca, nedovic mesec dana i sa ekipom koju nije on selektirao