Komentari na vest

Ima trideset i kusur, a i dalje ga žele

G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Ko kaze da nacija zeli Teodosica? Ja sam za to da se precrtaju svi kosarkasi stariji od 34 godine.
D

Dkskswm

pre preko 2 godine

Teo jedan jedini, zasluzio je da uzme zlato sa reprezentacijom!
G

Gost9

pre preko 2 godine

Bez namere za omalovažavanjem, sigurno je vrhunski sportista, ali meni se nikada nije sviđao.
b

bez

pre preko 2 godine

da te vredjam znas koliko me boli...
G

Gost9

pre preko 2 godine

Zabole me što te zabole.
G

Gost000

pre preko 2 godine

Bazi samo kolko strucnjaka u komentarima,..sta ste studirali DIF!!??..
I

Ildzo

pre preko 2 godine

Ovako pricaju majstori svog zanata... Kapa dole legendo i nadam se da ces dogodine krunom zavrsiti repr. karijeru ❣️
G

Grobar 1992

pre preko 2 godine

Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali ovaj covek nikada nije odbio reprezentaciju bezrezervno! Kapa dole, veliki si Milose.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Hvala za sve Teo. I nikad hvala za konjusara!
M

Mitros

pre preko 2 godine

Čovek sem one trojke protiv španaca nema nijednu bitnu utakmicu ili finale da je odigrao dobro u svojoj reprezentativnoj karijeri, dugoj već 15 godina sada. Da budem pošten nema niko u ovoj generaciji reprezentativaca, ni on, ni Bjelica ni Bogdan. Ranije je za našu reprezentaciju bio sinonim da znaju da odigraju opuštenije ove manje utakmice ali zato se dignu za velike. Sa ovom generacijom je obrnuto, pune statistike protiv ovih malih a velike utakmice po pravilu igraju užasno…
y

yolo simeone

pre preko 2 godine

Ne razumem sta znaci bitna utakmica, je li bitna utakmica osmina finala nekog velikog takmicenja? Naravno da jeste, jer ako izgubis ides kuci. Reci da covek nije odigrao dobro nijednu bitnu utakmicu a ko zna koliko ih je igrao, to je bezobrazluk, i jos reci da ni bogdan nije odgirao nijednu dobru bitnu utakmicu, ili si bolestan psihicki ili si bezobrazan. Sta samo su bitne utakmice finala je li? I to protiv Amera pretpostavljam? A do finala su sve lagani protivnici izgleda? Sraman komentar.
T

Teodoras

pre preko 2 godine

Recimo polufinale evropskog 2009 protiv Slovenije, pa ondak polufinale svetskog protiv Francuza 2014, pa ondak polufinale na olimpijadi 2016 protiv Australije. U svim tim duelima je predvodio Srbiju u pobedama kao najbolji igrac i direktno uticao da se plasiramo u finale. To je bas onako...mala stvar.
М

Марјан

pre preko 2 godine

Ако већ хоћеш тако,може да се каже да човек има брдо "неуспеха" у каријери,тј. пораза. Изгубио је масу финала,што клупских,што репрезентативних(излистајте слободно),али човек је доктор кошарке и највећи му*аџија ког смо имали ! Ако бих некоме дао лопту да решава у задњим секундама било шта,то би био овај "мртвак"! Доктор,Бог,краљ кошарке!
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Sta reci za Tea, tu su reci suvisne. Dovoljno je pogledati neku utakmicu, a posebno u trenutcima kad se lomi rezultat i svakom ce sve biti jasno....
D

Dzi

pre preko 2 godine

Jos kad mu svaki bek preko puta ne bi davao 30... I kad bi mogao da preuzme bilo koga u odbrani ..bilo bi.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ti, braca Gasol kao i Novicki su pravi primjer kako se nosi i postuje reprezentativni dres!!! Zato i jeste postigli to sto ste sada.
p

publika

pre preko 2 godine

Upravo tako. Dodao bih jos samo Skolu. Prozivaju mnogi Tea kako nije vise to "onaj" Teo i kako je "supalj" u odbrani. Naravno, to je istina. Covek ima 34.godine i kompletnu odigranu jaku sezonu iza sebe kao i ovu koja je u toku. Teo nikada nije bio defanzivno jak, sto se oduvek i znalo. Ali sama pojava njega na parketu pleni nekom plemenitošću i poštovanjem. Zato neka ga pljuju, tebi Teo hvala što mladi zbog tebe igraju basket i košarku.
M

Moma3108

pre preko 2 godine

Postujem Tea, mislim da je mas najbplji reprezentatovni igrac u poslednjih 20 godina i da se ogra i svi uspesi vrteli oko njega, uz nesto losiju odbranu ni blizu problem koliko je dao u mapa napadu, ali prolazi i da bi igrao rolu na Ep, ne moze vise biti glavni, mora fa se popravi fizicki odbrana mu je bolna sada, pre je bila losija sad je uzasna a i sut je izgubio da malo poradi mora, za kvalifikacije je doktor normalno i dalje.
L

Lažni car

pre preko 2 godine

Ajmo "Džokeru", komentar!