Komentari na vest

I na strani i kod kuće Partizan radi nemoguće

F

Futsal u Areni ?!

pre preko 1 godinu

Rešenje je da se osnuje futsal klub Partizan i da igra u punoj Areni !
K

Krstime

pre preko 1 godinu

mi je sto zivim u ovakvoj zemlji sa ovakvim ljudima koji samo sire zlo i mrznju. Prepucavate se preko koemntara kao derista neka uzas na sta smo spali. I ovaj sport je postao sve ono najgore. Imam da kazem samo svaka cast ljudima prvenstveno treneru kako se ophodi prema medijima, na konferencija kako predstavlja partizan gde god da se pojavimo. Kao i igraci. Vidi se da su dobili cas kosarkse a i vaspitanja. Pored svega sta radi zvezda, postojimo i mi druga strana medalje. Sada vidite razliku kada se podvuce crta ali nazalost kada je tvoje telo samo mrznja, zavist, lose misli onda ti ljudi ne mogu shvatiti nista drugacije vec samo umeju da sire to svoje zlo nezadovoljstva. Da li je ovaj platio porez, sto ovaj nije u zatvoru, kako je ovaj ovo... svi znamo ko se tu najvise pita, ukljucite mozak na sekund. Partizan konacno ima pravu armiju navijaca koja nije placena da navija nego i oni koji nemaju leba da jedu traze kartu viska. Na jna nema navijaca jer je taj jedan okoreli zvezdas ucinio raspad sistema, i to svi znaju ostali koji dobijaju pare su oni najblizi drzv. Fudbaleri partizana su bili izlozeni najvecim kriminalcima ali svi cute da se ne bi zamerali. Boli vas sve sto ima nekih pozitivnih vibracija u kk partizan i sto to niko ttenutno ne moze da ugrozi sem onaj sef koji ide posle svake pobede i prica o porezu. Tako ti je to kada okoreli zvezdas zeli sve da unisti. I zvezda se pre par godina gasila pa je prezivela, ni sama ne zna kako heh. Nepravda je svuda po svetu samo najjaci opstaju. Bravo momci za hrabrost, bravo za trenera koji je ostavio jak utisak svuda po svetu gde god da se pojavi partizan je sada ime. O zvezdi se prica sa sazaljenjem jer je takvi i vode.
k

krsti.se

pre preko 1 godinu

Jel si se krstio jutros?
Č

Čuka ključna utakmica

pre preko 1 godinu

Znaš li gde je stadion Jna ? U ponedeljak Čuka, ključna utakmice.
s

sporttv

pre preko 1 godinu

Realno gledano Partizan kroz celu sezonu vuce sestorica igraca (stranci) ..gde je ucinak domacih igraca sveden na minimum , ponekad se "otkaci" Smajilagic ili Avramovic...ostali uglavnom " dodaju peskire" , Koprivica , Andjusic , Vukcevic , Trifunovic...
4

4

pre preko 1 godinu

И ?
@

@sporttv

pre preko 1 godinu

Koprivica je van igre vec 6 meseci. Cisto sumnjam da ne bi imao minutazu, s obzirom da kuburimo na centru, Lesor se mnogo trosi. Druga stvar, Avramovic i Smailagic imaju solidnu minutazu. Treca stvar, i da ne igra nijedan igrac iz Srbije, ovo je klub, nije reprezentacija, navijam za grb i igrace koji god da su na terenu. Znam da je sad odjednom najbitnije da li stranaca ima, kad je Zvezdi problem Partizan sa strancima nosiocima igre. A nit Zvezda kuburi sa strancima, nit ih je malo imala ovu deceniju. Foliranti.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

@SSSS Samo mozes da se tesis da ova ekipa Partizana NEMA kvalitet I da je slucajno usla u plej of ovaj Partizan je po kvalietu odmah iza Barcu,Real,Olimpijakos I na tri dobijene nebi izgubili seriju od Fener,Makabi,Monaco.
G

Gost али

pre preko 1 godinu

Заборавио си и Звезде. То што је Кампацо имао забрану је једини разлог што Звезда није у плеј офу.
@

@fgost alli

pre preko 1 godinu

Moguce, ali isto tako su izgubili najbitnije utakmice u EL sa Kampacom, i to od tipa Albe, i od ostalih gde je vodila, pa izgubila.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Kosarka to je Partizan srecna Lazareva subota.
Z

Zvezda 91

pre preko 1 godinu

Izduvace ga oni vrlo lagano kao pa posle dolaze na rende kod nas, ponovo će biti polivanje po faci.
E

Evo ga produkt

pre preko 1 godinu

Ti to iz iskustva o tom “izlivanju” i ostalim izduvnim gasovima
M

Maxim

pre preko 1 godinu

I na strani i kod kuće sudije su svemoguće!
k

kao.i.obicno

pre preko 1 godinu

Aleksandar Vucic je uspeo u svojoj nameri.
D

Dedadakaze

pre preko 1 godinu

Čovke,gdi li si danas?
M

MNM

pre preko 1 godinu

Zasto cigani ne spominju Vucelu ili Vazuru..?Jer nam nista ne mogu pa nas boli briga za njih.Zasto grobari ne izbacuju iz glave Čovića..?Jer ih dere od kad je došao:)) To je tako
a

asi

pre preko 1 godinu

MNM@Pominjete vi Ostoju redovno. A te koje si spomenuo je tacno da nepominjete. A zasto bi ih pominjali kada rade odlican posao.Za vas.
k

kimi333

pre preko 1 godinu

Kao prvo, da li ste jedan tekst napisali kada je zvezda unistena kaznom el zbog koje nije usla u top8? Da li je ta kazna izrecena u trenurku kada je zvezda bila u odlicnom nizu pobeda? Ajde malo da budemo posteni i realni... zvezda u swzoni 16/17 takodje igrala top8 el, u nemogucim uslovima je izborila top8 jer je igrala pola utakmica u vrscu...da li se neko setio tada da pise ovakve hvalospeve. Poceli ste bas da preterujete.
m

missisipi

pre preko 1 godinu

Drug nije vest o zvezdi koja je bitna za EL i generalno kosarku kao asvel. Nisu pisani tekstovi jer ne interesuje nikog zvezda van Srbije koliko ljude interesuje generalno Partizan. Kao sto tebe interesuje kk smoljinac tako i evropu i generalno ljude interesuje neka zvezda idea Beograd.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

A zašto je tada igrala u Vršcu? Ajd malo da se i toga podsetimo ako se već to pominješ. A kakav tekst bi ti voleo o kazni EL zbog muljanja sa dokumentaciojm? Afirmativan? Odbranaški? Napad na EL? Pa bolje što nisu pisali o svemu tome jer to je tipično čovićevska svinjarija koja mu ovde redovno prolazi ali EL je nešto drugo.
p

pa sta da pisu

pre preko 1 godinu

muljali, prali lovu, predali lazne papire, popili kaznu..pa nece valjda promovisati kriminal... imate pink happy, kurir i cetri skakaonice za to.
G

Ghost22

pre preko 1 godinu

Kao prvo budi realan i shvati da strahovitom administrativnom greškom uprave kluba Kampaco nije igrao,kao drugo ponovo greška kluba koji je počeo kampanju #freefacu i time ubio momentum ekipi koja je igrala fenomenalno upravo bez Kampaca jer su se svi fokusirali na glupost umesto na košarku.I kao treće kukanjem,kukumavčenjem i optuživanjem drugih da bi prikrili svoju nesposobnost klub je završio takmičenje bez playoffa iako ima kvalitet da bude rame uz rame sa Partizanom.Ja kao Partizanovac sam se nadao da ćemo imati dva kluba u top8 ali na žalost to se nije dogodilo.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Sada sam proverio i tvoje tvrdnje su pogrešne: - Zvezda je igrala u Vrścu ali 2014-15 i to zbog zauzetosti Pionira - TOP 8 ste igrali sledeće sezone Kad već ubacuješ neke činjenice malo ih poveži i proveri
B

BracoSrbi apel

pre preko 1 godinu

Braco znam da nije tema ali molim vas ajmo da damo podrsku Dusanu Tadicu koji dozivljava torturu na instagramu od strane Turskih fanatika vec tri dana danonocno mu prete u svakoj sekundi. Ako im pokazemo da nas ima bice druga prica ovako ce se nastaviti izivljavanje i pretnje Tadicu i njegovoj porodici.Hvala
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Podrška kapitenu,najboljem srpskom igraču poslednjih 20 godina. Ovi sto su ti stavili minus ne da nisu Srbi nego nisu ni ljudi.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Pre svega da čestitam, sportski i pošteno, veliki uspeh za Partizan. Imam samo jedno pitanje, pošto se stalno provlači ta priča kako smo mi, eto, imali "deset godina" da uđemo u plej-of (mada smo mi već ušli u plej-of 2016, ali nebitno)... Kad se to desilo da je Zvezda nekog top igrača mogla da zadrži duže od godinu dana? Nikola Kalinić, Nejt Volters, Džordan Lojd, Džejms Gist, Kevin Panter, Lorenco Braun, Tejlor Ročesti, Čarls Dženkins, Kvinsi Miler... Nikoga od njih Zvezda nije mogla finansijski da zadrži duže od godinu dana, uvek su na leto odlazili negde za veću platu. I to su samo jako dobri evroligaški igrači, niko od njih nije u Zvezdu došao sa F4. Vi samo računate Zvezdi kako je dovela Vildozu i Kampaca, a ne računate da su Partizanu od prošle godine ostali Panter i Ledej? Pa oni su mnogo skuplji u drugoj godini ugovora nego li pri transferu. I još na to pride došli Egzum, Papapetru i Naneli. Računate Zvezdi da je dovela Vildozu i Kampca iz NBA, a ne računate Partizanu da je iz NBA doveo Kuruca i Smailagića. Sada, u ovom momentu, prvu petorku Partizana čine 3 igrača koji su bili starteri na F4 u poslednje dve godine (Panter, Ledej i Egzum), jedan igrač koji je prošle godine bio starter u plej-ofu (Naneli) i starter osvajača Evrokupa pre dve godine (Lesor). Kapiten jednog Panatinaikosa nema mesta u startnoj postavi! Nemojte, ljudi, molim vas, dajte malo realnosti, pare koje je Partizan dobio od države za sve ovo su nezamislive, ovako nešto nikad nije bilo. Najzad, još nešto, molim vas, nemojte da vređate i ponižavate, uživajte u svom uspehu bez malicioznosti. Jer karma je kučka, karma uvek dođe da naplati svoje i nikome dužna ne ostaje.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Dečko to pitanje je za vašeg gazdu.Mi kao Partizan, njegovi navijači, igrači, treneri i uprava nemamo zaista nikakve veze sa tim što vi niste zadržavali vrhumske igrače.A ako si aludirao na budžet i slične gluposti, opet se obrati istom čoveku jer on je koliko se sećamo tvrdio za sebe da je neviđeni sportski radnik i menadžer koji uz pomoć exell tabela rešava sve probleme. Ukratko , pogrešio si i tekst koji komentarišeš ali i deo javnosti kojoj se obraćaš!
g

gost 123457

pre preko 1 godinu

A da malo smanjiš doživljaj. Egzum i Ledel nisu bili u startnim petorkama i klubovi im nisu hteli produžiti ugovore. Naneli isto nije dobio ponudu da ostane u Makabiju. Tako ajde malo loptu na zemlju. Znamo da su Kampacov i Vildoza smešni igrači i da su platili da dođu u fmp. Kalinića niste hteli jer je čovek lepo rekao da nije došao u klub zbog para već da pomogne drugovima. Nedović kao sterter i prvi strelac odbio da produži ugovor i on došao da pomogne drugovima. Bentil i Martin došli iz f4. Holand najbolji igrač Evro Kupa. Došao najbolji igrač i mvp Australijske lige. Ilić najbolji igrač Igokeje reprezentativac Srbije. Raduljica reprezentativac. Dobrić odbio sjajnu ponudu Barcelone i ostao da pomogne drugovima. Dokle više plačete i spinujete. Ove godine ste pikirali f4, ali ne ide to na silu.
9

999

pre preko 1 godinu

A na konto cega bi Panter i Ledej mogli traziti vecu platu druge sezone, kad nista nisu uradili u prvoj? Stalno spominjete kako ste ocistili Partizwn i vi i Bursa, dakle nemaju osnove da traze vece plate.. Tako da opustenooo.. A kad vec spinujes i blamiras se da je Smajli stigao iz NBA (mos misliti), onda je i Kuzmic stigao iz NBA, imao odlicne plate i tamo i u Realu, kod vas ne igra nikako. Koliko platu onda imaju ostali, kad preplaceni NBA igrac nema minutazu uopste.. Raduljica ima ogromne pare u Kini, dosao kod vas, sigurno ne za dzabe, nema mjesta medju 15 igraca.. To je druze tek nezamislivo, koliko tek imaju ovi glavni igraci ccc..
a

asi

pre preko 1 godinu

Mnogo si se nalupetao. Zvezda nije zadrzala igrace ali je na njihovo mesto dovodila ponovo top igrace svake sezone. A sto se tice nenormalnih para,prosto je. Nista nas budzet nije veci od vaseg. Vas problem je sto vam je Covic posto poto hteo da budete tim sastavljen od domacih igraca,doveo je 15 domacih igraca i kada je video da nece imati 5 pobeda u celoj EL sa tim igracima doveo je Vildozu i Kampaca i tu puko novcano ko za 5 stranaca i plus prekrsio pravila EL i popio kaznu. Znaci samo je u pitanju los rad vase uprave. Mi igramo sezonu sa 13,14 igraca dok vas sastav ima 19. Imate igrace koji primaju platu a nemaju 30 minuta za celu sezonu na terenu i to u svim takmicenjima. 5 igraca vise pa da po 200,300k primaju to je startnih 1- 1,5 miliona vise para. Kada se sve stavi na papir nasi budzeti su blizu. Sto opet znaci da ste od drzave i kombinacijama drzave dobili vise para od nas zato sto smo mi u startu na kartama ove godine uzeli makar 2 miliona vise nego vi.

Lalincanin_Nislija

pre preko 1 godinu

ajde crveni placite malo. igra li kampaco top 32 zna li se
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Sve on moze osim da plati porez i objavi troskove.
i

i neemo

pre preko 1 godinu

ga platiti nikakoniste ni vi...neka nam izbrisu kao vama...
R

Racunovodja

pre preko 1 godinu

Ovo je stvarno veliki uspeh. Evroliga jeste ujednaceno takmicenje. Pogledajte Partizanu do prvog mesta fali 4 pobede Zvezdi 3 pobede do play offa. Zvezda je izgubila tako što nije dobila Albu kuci, Bayern na strani, Zalgiris u gostima i tako par gostovanja koja se mogu dobiti Monako, Pao. I ne znam cemu sluzi Raduljica verovatno da Covic izvlaci pare preko njegove zarade. Partizanovac sam volim kosarku. Zvezdi ako ostane Ivanovic i on selektira ekipu bice bolja ako Covic nastavi da dovodi igrace nece biti dobro. Zelju je utegao Partizan stvarno izgleda mocno ako odrze nivo iskreno uzimamo titulu. U Evroligi je sve moguce. Sto se tice Noleta kapiram nekome nije simpatican i slicno. Ali ljudi ona je najbolji sportista, dzek, sin mu navija za Partizan on u Partizanu poceo karijeru coveka ne vodi mrznja kroz zivot vec razum i srce sto je samo po sebi kontra ali eto kakav je. A mi iskreno mislim da ne zaslužujemo ljude koji su nas proslavili u svetu Teslu Pupina Andrica Teslu Jokica itd. Ok se ne popravimo ko ljudi.
T

To se kaže

pre preko 1 godinu

Gde god da igra, Partizan sve redom kida!!!
J

Jednostavno

pre preko 1 godinu

Najveci i najtrofejniji klub na svetu, sa najvecim i najtrofejnijim trenerom na svetu u svim sportovima i najboljim navijacima na svetu, najveci brend Srbije i sveta u sportu naš Beogradski Partizan 🖤 🤍 🇷🇸
a

aalllll

pre preko 1 godinu

ga pretera druzeeeee onooo
I

I m Jose Mourinho

pre preko 1 godinu

У Земљи Србији нисте клуб са највише трофеја , камоли негде даље
K

Kumasin

pre preko 1 godinu

Sta bi Zeljko napravio od Petruseva-Zver, kad je ukrotio Lesora i od Smajlija koji je demitant u El i povredjen pola sezone za par meseci napravio legitimnog centra. Tako i treba Misku kad je podlegao pritisku covica
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Tu je mrtva trka ko koga pritiska da li Nalickani Legendu ili obrnuto. Ja sam na početku sezone rekao da karijera Petruševa ide silaznom putanjom i bojim se da ću ispasti u pravu. Samo gledajte
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Vi njega sa ovim člancima potcenjujete. Panter i Ledej dovedeni sa fajnal fora, Naneli proveren strelac iz Makabija, Egzum iz Barse, Papapetru kapiten Panatinaikosa, Lesora iz Makabija, Madar kao talenat otet ispred nosa Makabija. Avramović je bio najbolji strelac španske lige, a o Smailagiću se znalo da ima potencijal. Vukčević je već imao neku minutažu u Realu, a ni Anđušić nije anonimus. Ovaj tim je napravljen za falnal for. Nije bilo normalno kad je gubio. A nije ni jeftin. Ima i trenera koji nije tu za kikiriki.
w

webad1984

pre preko 1 godinu

navescu samo jednu glupost u nizu,koju si naveo...Lesor iz Makabija....on je u Makabiju bio na probi 2 meseca i NIJE PROSAO..

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Svi su do dolaska u Partizan bili jaki individualci Ali ne postoji trener izuzev Zeljka Obradovica Koji bi ih poslozio da igraju ovako kvalitetno timsku Kosarku pa pogledaj Makabi od pre dve sezone kad je imao sve kvalitetne pojedince Ali je u EUROLIGU igrao katastrofalno I imao 13:21 skor.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Toliko o tvom razumevanju sporta.Možeš da dovedeš najbolje igrače na svetu pa da nemaš tim.Uzgred ovaj tim Partizana je mnogo lošiji igrački i od Barse,Olija,Reala,Monaka,Milana,Efesa,Makabija,Fenera.U rangu je Zvezde,Žalgirisa,Virtusa i Baskonije.E sad što je Željko od njih napravio mašinu to je stvar trenerskog umeća.A čak i da ima najbolje igrače ne znači da bi bio dobar tim.Primer za to ti je PSG u fudbalu.Imaju najbolje igrače,ali nisu najbolji tim u Evropi.Slabo se ti razumeš u sport.
I

I m Jose Mourinho

pre preko 1 godinu

@Webad Био је на проби за плату од 2 милиона евра, па није прошао и дошао овде за цирка милион и 300К
g

gost 123457

pre preko 1 godinu

Lesora nije hteo ni Monako ni Makabi. Tek onda došao u Partizan. A da nije pogrešio vidi se po njegovoj igri tamo i sada u Partizanu. Što se tiče Papapetrua bio rezerva u Grčkoj reprezenteciju na prvenstvu.
@

@vebad1984

pre preko 1 godinu

Jel nije bio najbolji igrač ek kad si toliko pametan?
B

Bss

pre preko 1 godinu

EL osvajate to vam je ekspresno završeno. Od 7-og mesta u ABA ligi do Evro titule za dve godine, sve čestitke pa to ni Mančester siti ne bi uspeo. Nego kakve su šanse u KLS ? Sramota bi bilo da dvostruki evropski prvak, opet pobegne iz domaćeg takmičenja, bar se pojavite da ispoštujete državu koja je obezbedila svu logistiku. Tatin sin u KLS neće imati gramofon, tamo bi morao nešto i sam da odsvira, ako ne pobegne još pre nastupa.
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Top 8 nista ove godine pripremate se za sledecu sezonu?
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Ukoliko opet ostane ono pravilo da prednost domaceg terena u KLS ima tim koji je bolje plasiran u ABA ligi onda opet ne treba igrati KLS pa makar i mi bili ti koji cemo imati prednost. ABA liga i KLS su totalno odvojena takmicenja i ne moze se uzimati plasman iz jednog takmicenja za drugo kao merodavno.
a

au bleso

pre preko 1 godinu

pazar da igrao to takmicenje...znas li ti ko smo mi...
m

metalika moj dobar

pre preko 1 godinu

@Bss ...izdrzite jos malo jel necete jos dugo
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Ddddddddddd top 8 😁😁😁
S

Suma

pre preko 1 godinu

Kakav uspeh, već ste postigli cilj. Sada samo možete dobiti, a nemate šta izgubiti. Svaka čast momku momcima i Željku i naravno najboljim navijačima na planeti. Zek je broj igrač trenutno o u e. Ligi. Čovek mašina drobi kamen. Idemo dalje granice nemaza ove momke. Sretno do kraja f 8, pa onda Bože pomozi
A

ALEKSANDAR VUCIC 1

pre preko 1 godinu

USKORO VAM ZAVRCEM SLAVINU,MOJE BIRACKO TELO JE BESNO I LJUTO !
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Tvoje biračko telo je tvoja a ne naša sramota!
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Dobro je braćo, jeste uspeh, ali vi pišete hvalospeve kao da su prvaci vasione.
i

i jeste

pre preko 1 godinu

Koliko vi para skrkaste,a ovaj uspes ne imaste.
M

Mитт

pre preko 1 godinu

Није ми драго, али свака им част. Могла је и Звезда у топ 8 да није изгубила низ утакмица у којима је добар дио меча имала више него солидну предност.
G

Gostovanaj

pre preko 1 godinu

Tako je i Partizan mogao biti prvi. Uz tri utakmice koje je izgubio u zadnjoj sekundi
G

Gosthehrnd

pre preko 1 godinu

Da baba ima, bila bi deda.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Ima li sta lepse nego uz duplu domaću citati komentare delija na vestima o KKP?
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Srećna ti subotnja ljuta rakijica junače 😁
Z

Zole

pre preko 1 godinu

Nema, definitivno. Bez njihove kuknjave ovaj uspeh ne bi bio tako sladak, ne bi imao tu draž. A ovako je utisak kompletan :D

Sakur

pre preko 1 godinu

Sta vi grobari znate o novoj evroligi lako vam je bilo u onom starom formatu,videcemo vas u ovom novom,posle toga tajac mir i tisina ahahahahahahahahahahahahahahhahaha
D

Dan911

pre preko 1 godinu

Pa nije bas tajac, mir i tisina...Vidis da placu na svim vestima...Ne mogu da zadrze bol, ne pomazu tablete ni sav alkohol.
I

ISKORAK

pre preko 1 godinu

Zakazati mečeve s NBA ekipama u Čikagu, Parizu, Beču, Beogradu i Sidneju i od zarade (ulaznice, tv prava, reklame, sponzori, suveniri) vratiti dug za porez i ako ostane još sredstava potpisati recimo Milutinova ili Williamsa-Gossa.
A

AV magija

pre preko 1 godinu

I sanjati da nema katanca jer je blizu jako. NIsi ni svestan koliko.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Mi u Top8 vi šta. Niste. Što gnjaviti? I ne palite se na to. Kad vas Ostoja spustio poludeli. Pa jel se palite ili ne?
F

Frizura kralja Petra

pre preko 1 godinu

Kako su se raskmecali Panteri...pa ovo je za uzivanje...i dalje imaju sta da kazu...kad ce nagrada za Nedovicevu trojku godine koja odlucuje o plasmanu na tabeli?
M

Mozda

pre preko 1 godinu

Im rastu zubići-sekutići😂😂😂😂😂,pa zato plaču😂😂😂😂
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Sta je sa trojkom od him , visi li u Luvreu? Gde je Fica her ?
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

duplo skuplji tim od zvezdinog, ovo nije nikakvo cudo niti nemoguce..
M

Mk

pre preko 1 godinu

Sam Kampaco ima godišnju platu (2.8 miliona) kao Panter (1.1m), Exum (900.000), Lesor (600.000) i Madar (250.000) zajedno, tako da ćuti i ne sramoti se vise, budi bar malo dostojanstven. Kampaco, Vildoza i Nedovic (5.2m) imaju primanja kao 80% ekipe Partizana!!!
1

118d

pre preko 1 godinu

Ko ti to rekao, Čović? Onda mora da je 100% istina... Hahahaha
p

pa ima se

pre preko 1 godinu

moze se fala bogu...
n

nema tu sta da se prica

pre preko 1 godinu

najskuplji tim u istoriji ex yu, to je cinjenica
g

gost232323

pre preko 1 godinu

to su mozda vase cinjenice koje nemaju veze sa realnoscu. Kad igra zvezda top8, zar nemate laksi raspored?
S

Sad

pre preko 1 godinu

Će komšinica da se pali na nas, a ne na top8😂😂😂😂😂😂
М

Магнус

pre preko 1 godinu

Ником није до зоре горела! Сети се фудбала и шта сте радили, а где сте сада? Нема вас, појео вас мрак!
З

ЗокиЦЗ

pre preko 1 godinu

Ће се ви палите на ТСЦ 😂😂😂
S

Sad

pre preko 1 godinu

Radilo smo da smo vas pobeđivali direktno u derbijima za titulu,e to smo radili,sta sad pricati o cirkus ligi gde Zvezda ima za 5 koplja skuplje i bolje igrace, i da imate luksuz da onaj klinac od 2,5 miliona igra omladinsku ligu, i 15 igraca na pozajmicama imate.
č

čika tole

pre preko 1 godinu

Kada ste nas poslednji put dobili u derbiju u fudbalu? Vi pričate o poštenju! Za vreme svetog cara toleta pola lige je bilo u vašem upravnom odboru. Biće bolje, kako kažeš namešta Zvezda, namešta i TSC, a vi jadni moraćete gledati kako TSC igra kvalifikacije za LŠ. Svi su lopovi samo vi pošteni.
J

Jna ???

pre preko 1 godinu

Posebno na Jna. Do 70 ljubitelja sporta
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Moli se reakcija Mozzart sporta da ubaci bar čovketovu sliku izmedju ovih vesti o Partizanu jer bez toga ugrožavaju živote čitalaca,onima koji preteknu puštati Nedovicevu trojku dok se bar ne stabilizuju.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Teška srca, ali moram priznati, pokidali ste ove sezone. Da mi je neko rekao da cete se boriti za 5to mesto nakon 10 kola smejao bih se jako. Svaka čast momcima i naravno najvećem, Željku.
B

BOGI PG BUD

pre preko 1 godinu

KAO COVEK OD 52 GOD MOGU MIRNA SRCA DA VAM CESTITAM NA SVEMU STO STE URADILI DO SADA I DOKAZALI DA STE JEDAN OD NAJVECIH KLUBOVA EVROPE.TU SINERGIJU KOJU IMAJU IGRACI I NAVIJACI I SVE OKO VASAG KLUBA TO POTVRDJUJE.MORAM PRIZNATI DA VAM ZAVIDIM JER STE BILI U LANCIMA GODINAMA.CIM SU VAM OKOVI SKINUTI POKAZALI STE SVIMA KOLIKO STE ISTORIJSKI KLUB.JOS JEDNOM SVE CESTITKE.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Bravo crno beli! 🖤🖤 ponos košarkaške Srbije! 🖤🖤
R

Realni zvezdas

pre preko 1 godinu

Secam se Panterovih i Lesorovih igara dok su igrali u Zvezdi i ovo sto sad vidim kako igraju u Partizanu. Ili igara Vase Micica. Nije to nista slucajno. Kod nas ni vrhunski igraci ne igraju vrhunski.
@

@realni

pre preko 1 godinu

Svaka čast za komentar 👏👏
F

Fudbal nikada više

pre preko 1 godinu

Seti se koliko ih dolazi sada na Jna, sada kada nema toleta karadze
S

Soko

pre preko 1 godinu

Kazu da smo duzni 7 milona za porez sto treba da se plati. Isto kazu da je Partizan srbski klub i kao takav promovise Srbiju. Takva promocija kosta 10 miliona znaci drzavo duzna si nam jos 3 miliona.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Mala ispravka Partizan je srpski klub,a Zvezda je srBski.Moraš da paziš na te stvari.
a

abc

pre preko 1 godinu

Ima jedan tim... 🖤🖤🖤
N

Nedović ugasio Arenu

pre preko 1 godinu

U Areni ? 08.12.2022 Nedović ugasio Arenu. 3 puta ih Zvezda pobedjuje ove sezone
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Zdravko Čolić- Ne plači mp3 🤣🤣
G

Goss

pre preko 1 godinu

"obriši suze mala moja...."
1

118d

pre preko 1 godinu

Ta nebitna trojka Nedovica je jedino cemu ces se istinski radovati ove sezone, doci cete i vi na red samo strpljenja.. Trenutno nam je u fokusu prangijanje najjačih EL timova i plej of, ovim malim nebitnim cemo se kasnije baviti

PFK NIŠ

pre preko 1 godinu

Gde je tekst o FMP-ovoj uspesnoj sezoni? Pa nije valjda da su svi upuvani tamo...
G

Gostao

pre preko 1 godinu

To ce u junu.
g

gargamel89

pre preko 1 godinu

Dokle ce te misliti da je greh ,da nas vredjate ako kazete imate top igrace u timu ,igrali su F4 i sada su kod vas,skupi su ? Treba da se ponosimo time da jedan Leday ,Panter ,Exum igraju za jedan nas tim! Partizan je veci od svakog igraca koji je bio ,koji je sada i koji ce biti u nasem timu u buducnosti ! Briga me i da su na parketu 5 zutih,5 belih ili 5 crnih kosarkasa ,to je tim Partizana ! Tako da ,napred Partizan ,makar do F4 !
1

118d

pre preko 1 godinu

Tako je. Kada vidim kako Lucic, Milutinov i ostala "naša deca" godinama beze od KK Partizan kao da je šugav, navijam iz sveg srca da što vise stranaca dodje u nas klub. KK Partizan i stranci to je oduvek bila dobra kombinacija, kod nas stranci kidaju kao da su ceo zivot u Partizanu. Pogledajte samo Lesora, Ledeja, Pantera... Cak i hladnokrvni Naneli pokazuje emocije
B

Bravo Partizan

pre preko 1 godinu

Kosarka na ovim prostorima (kvalitetna i vrhunska kosarka, evroliga, evropski kupovi, itd) to je Partizan. Sve drugo je opsena i uobrazilja. Cinjenice su neporecive.
K

Kališ jun

pre preko 1 godinu

Na ovim prostorima je Split 3x osvojio EL, Cibona 2x i Bosna 1x
@

@Kališ jun

pre preko 1 godinu

Koga briga za sve njih, bitno je da je PARTIZAN OSVOJIO ZA MAJKU SRBIJU, RADUJ SE MAJKO SRBIJO, TVOJA INSTITUCIJA GAZI EVROPOM.
G

Gospodin crni

pre preko 1 godinu

Ticu i plaki....
?

?

pre preko 1 godinu

Што неко не напише текст о Звездиној сјајној сезони и пласману у ТОП 8? А да, види мене...
G

Gost 1999

pre preko 1 godinu

Videcemo sta ce sa Zvezdom da uradi, izgleda opet NULARICA na kraju .

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Mislis: Gde god da igra Partizan sve redom kida

Bojank91

pre preko 1 godinu

Da su ovo omladinci, a trener početnik naslov bi imao smisla
p

pink čini svoje

pre preko 1 godinu

kampaco je omladinac 😂😂😂
1

118d

pre preko 1 godinu

Kampaco, Vildoza, Nedovic - najjaci bekovski trio u EL + Martin, Petrusev nedovoljni, cak ni za top 11. Cestitaj, budi covek

КоТоГовориИстину

pre preko 1 godinu

Са десет странаца,доведите још пар јапанаца
s

svasta...

pre preko 1 godinu

zasto je nemoguce sa ovako skupim dokazanim el igracima???
G

Gestapo

pre preko 1 godinu

Kmeeee.... Kapaco 7 miliona.... Kmeee
T

Tako je

pre preko 1 godinu

Al je zato moguće da suza, suzu stize, sto bratić toliko places ovo je samo sport.
s

svasta...

pre preko 1 godinu

cirkus od naslova
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Nekome je najveći uspeh što je platio porez a nekome što je među osam u Evropi.A čestitke gde su??? Neko se nije oglasio na Tviteru.
v

vecaa

pre preko 1 godinu

ne pale se oni na ovo :D
G

Grobari to smo mi

pre preko 1 godinu

Dobro pa je svanulo jutro. Rade apoteke
L

Leteći

pre preko 1 godinu

da uzmu bendzos gospoda, kk Nedovic trojka sezona.
D

Dr. Eksell

pre preko 1 godinu

Moze I komovica druze. Leci dusevnu bol I patnju.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

To se kaže:" Gde god da igra, Partizan sve redom kida...."
K

Klon

pre preko 1 godinu

Samo napred Partizan! Sve je moguce ako se dovoljno jako zeli!
g

gorstak

pre preko 1 godinu

gde god da igra partizan sve redom kida 🖤🤍