Komentari na vest

Evroliga gledanija nego ikad ranije, Partizan Mozzart Bet pratilo 11 odsto od ukupnog broja

R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Ma dzaba vam ovo potenciranje gledanosti i te gluposti kada vas isto kao i nas EL ne ferma ni 1%.Licencu dobiti necete kao ni mi sve da spavate u areni.Ako sledeće sezone budemo igrali EL sa dva kluba treba u dupe da se sutnemo a o A licenci možemo samo da sanjamo.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...kao neko ko je bas redovan ovde, moram da kazem da portal definitivno gubi na kvalitetu, ovo je poslednji primer sa 5M ocekivanog prihoda a ispod toga nudite vas clanak od pre 5-6 dana gde je u naslovu ocekivani prihod 4 miliona...zao mi je sto je tako, jer sam vas zaista cenio ali izgleda da ste interese jednog kluba stavili ispred svega ostalog. ja sam bolestan kada su navike u pitanju i tesko ih menjam, ali oni koji nisu polako prelaze na druge izvore informisanja, bar oni koje ja znam...
9

997

pre preko 1 godinu

da se razumes malo u IT, ili aplikacije, shvatio bi da postoji automatizovan sistem koji na osnovu neki parametara vraca srodne vesti. To sto tebe boli taj prihod, to je druga stvar. Proracun Mozzarta je bio oko 4miliona, a Ostoja je neki dan dao priblizniji podatak da ce to do kraja sezone izaci i na 5miliona. A sto se tvog ostanka na portalu, niko ti ne brani da ga napustis, niko te ne prisiljava da ga koristis.
a

all grobar

pre preko 1 godinu

4m je prihod do sada, tj. pre utakmice sa PAO. Sa utakmicama playoffa ABA lige i ovom jednom sigurnom protiv Reala to je tih 5m. Sve je lepo napisano.
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Ponovo sam uplatio 500 dinara za nas napredni KK Partizan da se nadje Ostoji
A

Al si se...

pre preko 1 godinu

pretrgao....Nemoj toliko da se razbacujes novcem. Sledeci put uplati 10 dinara, posto se na raskrsnici ne zaradjuje mnogo.
o

ooooo pa

pre preko 1 godinu

niste baš odavno!
J

Jna ?

pre preko 1 godinu

Jna prazan i pust .
1

149

pre preko 1 godinu

Fun fact Zvezda pobegla iz Arene jer nisu mogli da je napune. Ni pionir nije pun na kraju krajeva.
P

Pun Pionir cele sezone u EL

pre preko 1 godinu

Zašto neistina ? Na 15 utakmica na kojima sam bio Pionir pun. Bio je pun i na dve utakmice na kojima nisam bio. Ne razumem zašto neistina mora da se kaže protiv Zvezde
k

kakva ste banda grobarska

pre preko 1 godinu

Pustaju se samo grobarski komentari kako jadno i perfidno...
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Hvala prvorodjenom na ovome, a i sto nam daje arenu skoro besplatno...
T

Taj

pre preko 1 godinu

što ga zoveš prvorođeni vam je sve dao sramota je da tako pišeš.
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Veliki uspeh za Igokeu i Grbovica, a i strranku nasu
m

mozzart govna

pre preko 1 godinu

10 komentara 5 od jednog lika a onda ti taj isti admin cenzurise komentar ,jebo sam ri mater
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

"Zvezde nema u prvih deset" hahahahahahahahahahaa pa vi bre nigde i ni u cemu niste ni u prvih deset hahahahahahhahaa :)))
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Normalno...
g

gonpi

pre preko 1 godinu

To je brojka ne racunajuci grobare na gostujucim utakmicama...tako da, MI SMO TATE OVE IGRICE! Volim Partizan!
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Nikad jaca EL nego ove godine, neverovatno ujednacena. Partizan iako po budzetu ni u prvih deset osvojio je 6. mesto. Alal vera!
r

reb8888

pre preko 1 godinu

A zvezda? Tj FMP?
s

spiritus movens

pre preko 1 godinu

Partizan je druga dimenzija za nas u kosarci. Ne znam ovih par dokolicara koji se svojski trude da proguraju tu neku maderasku bajku kako smo tu negde. Smejurija. Miljama, svetlosnim godinama su ispred nas, po svemu.
3

3:2

pre preko 1 godinu

3:2 pobede. 1:0 trofeji.
N

Niko u svetu to ne ceni

pre preko 1 godinu

Koji trofeji? Zar te nije sramota za se pozivaš na te “trofeje” Mica trofrtaljka? A tamo gde su rezultati objektivni poput evrolige i evro takmicenja nema vas nigde niti vas je ikad bilo. Ove te kobajagi trofeje ni vi sami ne smatrate relevantnim za bilo šta.

O Partizane ti nepobediv si

pre preko 1 godinu

Hocete se pozivati uvek na trofeje pa evo vam 2 sezone kao primer 2017/18 vas isprasila Buducnost u finalu aba kup smo uzeli mi a vi KLS i tako ste 1-1 u trofejima za tu sezonu vama bilo vazno sto ste igrali Evroligu kome je bitno sto su vas punili kao i sada a mi sa toliko slabijim timom od vasih egal u trofejima trebali smo da skacemo od srece.Drugi primer KOVID sezone mi uzeli superkup Jadranske lige vi ispali od Primorske i od nas u finalu Kupa Koraca znaci 2-0 u trofejima za tu prekinutu sezonu ali da nije prekinuta 3 ili 4 trofeja bi uzeli sigurno svakako vise od vas sa mnogo jeftinijim timom tako da nije bas ni poslednjih 9 godina bilo prazno a top 8 i sigurna Evroliga sledece sezone znace da klub ide napred makar i bez trofeja koji ce doci pre ili kasnije.
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Ma bila bi zvezda u vrrhu ali ne lozimo se na to, palimo se iskljuvio na ta neka dvocifrena mesta...
l

lineker

pre preko 1 godinu

Partizanu ne mozemo da brisemo cipele u kosarci. Nikada nismo ni mogli niti cemo...
a

abc

pre preko 1 godinu

Zar je neko sumnjao? KK Gigant, Institucija!!