Komentari na vest

Duško Ivanović: Želimo da odigramo dobro, ovaj derbi verovatno odlučuje prvo mesto

D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ej Duško, ovaj derbi nije trebao da odlučuje za prvo mesto. Ali valja ćemo dočekati i to tvoje sunce koje ide posle kiše.
5

56789

pre preko 1 godinu

ZVEZDI NIJE VAZNA EVROPA PA SU CUVALI NEDOVICA ZA PARTIZAN
B

Bbbbbbbb

pre preko 1 godinu

Ahahahahhaahahahhahaj....pa ovaj je hit! De si Dusko legendo? Kod tebe ni +20 nije sigurica. Nadam se da ce konacno pasti dugo drzana prednost Partizana od +42. Sutra Barem +43. Toliko je Partizan u ovom trenutku bolji.
S

Sardine

pre preko 1 godinu

Kakvi su ovi iz Zvezde pazi sad ces ti da zbunis protivnika kao neces da kazes status Nedovica,a pre dva dana nije mogao da udje u nimalo ne bitnoj utakmici protiv Pao a sada se cuti. Ego ja cu vam reci da ce igrati a da verovatno samom tim rizikuje da se povredi ozbiljnije i da posle bude ugrozen za najbitniji deo sezone.To samo moze Zvezda da uradi.Kada ti nije bila Cibona kao neki prioritet da obezbedis prvo mesto e sad ti kao juri protiv Partizana na gostujucem terenu,i to sve u momentumu kakva je Zvwzda trenutno bez kapitena Lazica koji ocigledno znaci kako god samo da je prisutan.Zvezda realno nije zasluzila da sutra dobije priliku a kamoli da pobedi,ali s obzirom da je ovo Aba liga mozda se uplete nesto trece sto ce poremetiti celu ocekivanu situaciju. S druge strane Partizan do sada nije dobio ovakvu priliku da na svom terenu overi 1 mesto (naravno najteza prepreka do kraja bi im ostala Buducnost) sada da li ce se Par uplasiti ili nece ,bila bi i njima sramota da posle vec jednog poraza u Areni i zadnje kupa opet izgubi i to kao domacin malo previse za ipak ozbiljnu ekipu koja vazi za domacicu.
h

hanter

pre preko 1 godinu

A zasto mislis da Zvezda ne zasluzuje da pobedi sutra,3 puta vas je vec pobedila ove sezone
S

Sardine

pre preko 1 godinu

Ne zasluzuje odnosi se na ovaj mini period.Izgubis od Albe,Bajerna,CIBONE i PAO posle takvih padove,jednostavno ne zasluzujes 1.mesto i sve ukupno kad se sagleda cela sezona.Sa Radonjem evetualno jedan kiks ali dva samara od onavih ekipa Zadar kuci bez Bozica i Cibona bez centra a da ne pricam o celom sastavu Cibone,kad tu ne mozes da pobedis tj nemas mozga onda ces sada da se vadis u derbiju jednostavno ne ide i zato ne zasluzuje Zvwzda da pobedi cak i da joj se ukaze sansa. Ovaj mini cikluz poslednji je sramota i treba Zvezdi i jedan ovakav bitan poraz u derbiju pa ako se opsulji u birbi za trofej odlicno.
c

cccc

pre preko 1 godinu

cilj je da pobedite. skini sat, obuci trenerku i zasuci rukave. ili daj ostavku da dodje neko ko zna
B

Budak

pre preko 1 godinu

Dusko,ocel kisa!? Opet!? 🌧️🌧️☔☔☔🌧️🌧️🌧️😂😂😂🥫🥫🥫🤣🤣🤣🤣😂😂
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Neće, sada dolazi 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
G

Gost5544

pre preko 1 godinu

Ivanovic je izgubio kompas, zasto je on i dalje trener to niko ne zna...
k

kako stojimo sa top 8

pre preko 1 godinu

ako dobijemo 9 od narednih 7 smo u top 8 jel da Dusko?
G

Gost5444

pre preko 1 godinu

Zasto je on i dalje trener? pa ako izgubis od Cibone je problem do trenera i ničeg drugog...