Komentari na vest

Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde, Sferopulos najbliži Malom Kalemegdanu

L

Lo

pre 12 meseci

Zao mi je jer voleo sam njegovu frizuru

1992

pre 12 meseci

Naslovi posle Asvela kao da je osvojena EL, 15 dana kasnije otkaz. Hahahaha.
M

MileBre

pre 12 meseci

Asvel nije merilo, realno su raspad ... Ekipa je trebala da se pokaze protiv Monaka i Virtusa ...
a

a sta je

pre 12 meseci

Sa Bjelicom,jesu se vratuli iz Litvanije?? Ko ce platiti reponji raskid ugovora?? Ti niko ne pita...
d

duro

pre 12 meseci

Ma Savic im namestio nisu ni primetili
M

MVPČAČAK

pre 12 meseci

Imam 2 pitanja, ako mi objave komentar, pošto me često cenzurišu. 1.-ko plaća 5 trenera u zadnje 3 godine, koje ste otpustili??? 2.-ima li i jedan trener da vama odgovara??? Tomić, Radonja, Obradović, Ivanović, sad ovaj grk, alo rođaci, nemoguće je da niko od njih ne valja a da vam je samo doktor mašinstva dobar.
V

Vamoc

pre 12 meseci

Covic je jedan jedini!!!! volimo ga!
M

MileBre

pre 12 meseci

Svi ti treneri jeftiniji od vaseg "carobnjaka" ....
J

Jamb

pre 12 meseci

Neverovatno mi je samo kako nakon poraza u Evroligi 90% pluseva je za otkaz Ivanovicu, a sad nakon otkaza 80% pluseva zasto rani otkaz, treba da se uigra 10 igraca, Teodosic i drugi ga buse itd. Neverovatan smo narod. Mislim da se nakon poraza Zvezde ili Partizana u komentarima javljaju vecinom navijaci suprotnog tabora, radije smo negativni i podsmevamo se nego iskreno da podrzimo.
b

buba mara

pre 12 meseci

Jedva čekam jutro i 4 SKAKAONICE....RTS,Pink,Prva,Hepy.Milina je slušati STRUČNJAKE -Sarapu,Marića i velikog gazdu sa svojim već tradicionalnim SAOPŠTENJIMA!!!Sa vama uvek smejurija!!!
t

tiza

pre 12 meseci

Može nešto o Kampacu
T

Top Gun

pre 12 meseci

Dai je imao Filing da će da dobije otkaz ili je bio iznenađen?
s

shommmy

pre 12 meseci

Imao je filing za osecaj :D
P

Polivač

pre 12 meseci

Klasičan hudfakarju klub
C

Coviceve decenijske zablude i lazi

pre 12 meseci

Evo ponavlja se proslogodisnja sezona i smena trenera doduse malo ranije nego prosle godine a ljudi nista nisu krivi kriv je onaj koji ih je i dovodio kao i birao igrace, kriv je coro koji je oslepeo od decenijskih pokusaja da napravi konkurentan tim u Evroligi i uvek corak i spiskane desetine miliona narodnih para!
Z

Zbunjen

pre 12 meseci

Da li ovo znači da se Bjelica vraća u ekipu??
@

@Zbunjen

pre 12 meseci

Jok. Vratio se u Fenerbahče. Srećom.
K

Kraljević Marko

pre 12 meseci

Sve najbolje želim Ivanoviću u daljoj karijeri ali nije više išlo. Verovatno ne samo njegovom krivicom jer sam apsolutno siguran da nije želeo Teodosića ali dazba kad ga je gazda dogovorio. Teodosić je rak-rana ovog tima. Uz to sasvim sigurno nije želeo ni Bjelicu koji dve godine ne igra ozbiljnu košarku a ni fizički limitiranog Jaga i ko zna koga još. Dakle, ne krivim mnogo Ivanovića. Meni je u početku bio kul lik ali kad su zaređali porazi slični kao jaje jajetu i nije više. Ovo nije dovoljno. Čović mora odmah da ide i da struka sama radi svoj posao. Da odmah odgovorim Čovistima " a ko umesto Čovića?". Pa naći će se neko kao što će se naći i za Ivanovića.
P

Pera genije

pre 12 meseci

Ljudi, šta bre pričate nije želeo ovog, onog? Pa ovaj limitiran, onaj ovakav? Kad je to sve video a nije želeo što se vatao u kolo? Pokupiš se pre početka priprema i zdravo. Sad je kriv Teodosić, Čović, Pera, Laza i ko će ga znati ko još? Mnogo neozbiljno!
@

@Pera genije

pre 12 meseci

Da, kriv je Čović koji je doveo Teodosića. A Ivanović jeste kriv što je uopšte na to i pristao ali ne zaboravite da je imao ugovor na dve ( ili tri) godine i da je odbio išlo bi na njegovu štetu kao što će sad ići verovatno na Zvezdinu. Svakako, krivac je Čović.
D

Dojčilo

pre 12 meseci

Ma Čović je super...Samo vi njega ostavite...Pričamo o regularnosti a Čović ima dva kluba u tri takmičenja....Ne menjajte ništa...sasvim solidne rezultate ostvarujete...
P

Popova šapka

pre 12 meseci

Čović zvao Sašu Đorđevića. Pregovori uveliko traju! Vraća se i Bjelica!
X

X

pre 12 meseci

Hahahhahahahahahahahaha 💊
L

Luja

pre 12 meseci

Ahahaha... Salo je mnogo, mnogo gori od ovoga. Šta tek reći o Bjelici koji je zaboravio kad je poslednji put odigrao takmičarsku utakmicu.
s

sasa70

pre 12 meseci

a sta bi sa SVEMIRSKOM kosarkom protiv asvela? NIKAD nisu videli bolju kosarku a sada dobio otkaz! smesan ovaj kk rekreativo.
s

sasa70

pre 12 meseci

a sta bi sa SVEMIRSKOM kosarkom protiv asvela? NIKAD nisu videli takvu kosarku a sada dobio otkaz!!!! smesan ovaj kk rekreativo.
D

Dante666

pre 12 meseci

A bio je kul tip...
Z

Zvezda 91

pre 12 meseci

Bas je bio kul tip, kao Exum koji obozava partizanovu kasu.
G

Goss

pre 12 meseci

Problemi u raju bando crvena
b

bakutaa

pre 12 meseci

A imao je filing...jbg :(
A

Anđus

pre 12 meseci

Dragan Jakovljević je veći poznavalac košarke od Željka Obradovića i Fila Džeksona ali neće biti novi trener zbog toga što je moj prijatelj. Jakovljević je žrtva mojih komolikovanih odnosa sa vlasnikom.
R

Rajko car

pre 12 meseci

Najlepsa moguca vest,ali polovicna.Trebalo bi sa njim i Covic,kao i u fudbalu Bahar i Terza.Ovaj poslednji je najveca stetocina i lopurda.
д

деда

pre 12 meseci

Има ли која секција црвене звезде да ради по вашем укусу? У рукомету борба за опстанак,у фудбалу једва држите друго место а у кошарци тотални распад система.
V

Vuk Beli

pre 12 meseci

Jel Ostoja platio porez?
c

ctm

pre 12 meseci

Kad mislite da smenite DBovca na celu limenki pa da postanete klub kakav bi mogli da postanete, posto nikad niste bili ni bliz onoga sto rival jeste
M

Mike Tuson

pre 12 meseci

Ode Reponja, dodje Radonja...
1

1986pevac

pre 12 meseci

Nebojša vreme je da podneseš ostavku!
D

DV

pre 12 meseci

Sine, ne podnosi se ostavka u klubu (firmi) ciji si 100% vlasnik.
D

Dozetu

pre 12 meseci

Obavezno uruciti otkaz, za izbor igraca i on ima veliki udeo, celo vreme se krije u pozadini a sustinski kao sportski direktor je los. Inace nemam pojma da li je Ivanovic sabotiran, da li imaju klanovi u ekipi ili ne, ali cinjenica je da je jucerasnja utakmica kriminal. Nije bilo smislenog napada, sve se svodilo na individualni doprinos. Ako uzmemo u obzir i ostale utakmice lako mozemo videti da smo ziveli od suta sa distance, kada isti stane odmah problemi. Asvel i ne racunam jer je krs od ekipe ali i u toj utakmici smo sutirali za 3 sa velikim brojem pogodataka i tako dobili utakmicu. Evidentno je da od pocetka sezone postoji problem u igri. Ivanovicu mozemo zameriti iskljucivo ako je on selektriao ekipu a igra je ovako losa.
M

MikeLE16

pre 12 meseci

Dozet u paketu sa N. da napuste klub. Dokle bre ovako?! Gledam narod oce da bojkotuje, ja ne znam kako ovu dovjicu nije sramota, kako ne odu vise. Ako izgubimo derbi bice nas 500 protiv Bajerna...
š

šuteri a

pre 12 meseci

Nije kriv Dusko sto ne mogu da pogode 15 otvorenih suteva, a sve trojkaši po difoltu!
N

Nijedan

pre 12 meseci

Sut nazalost nije bio otvoren, to je i problem.
D

Dojčilo

pre 12 meseci

Šta je "difolt"....Samo vi šutirajte po tom vašem "difoltu" mi ćemo da zabijamo trojke...kao što su radili to Kića, Praja, Sale, Danilović, Paspalj, Bogdanović....treba li dalje da nabrajam...
@

@@@@

pre 12 meseci

Čović se igra menadžera.
0

011

pre 12 meseci

Covic je problem. Trener manje vise...
m

miliona

pre 12 meseci

Uskoro, vrlo uskoro ce Bahar da mu se pridruži...
S

SUNĐER BOB

pre 12 meseci

Daće BOG!!!
S

SUNĐER BOB

pre 12 meseci

Daće BOG!!!

VecaBg1971

pre 12 meseci

Nemojte da navijate za Radonju i ostale, Sferopulos je vec potpisao samo se ceka zvanicna vest. Pozdrav svima
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

Hvala os Grobara! Steta sto nisi ostao jos neku sezonu.
с

стари гробар

pre 12 meseci

Драги Звездаши, као неко ко воли супротни табор, могу вам рећи да сте у приличној конфузији. Није Ивановић идеалан, добар тренер који никада неће бити врхунски, још увек је на таласима "успеха" са Басконијом. Каквих? Имао је екстра играче и није ништа направио у Европи, сем једног случајног Фајнал фора. Најурен из Барсе и Панатенаикоса. Методи рада су му из времена Небојше Поповића, 1945. године, али није он највећи проблем, већ онај који се дванаест година бахати и иживљава над Звездом, а неки га прогласише легендом. Лако је частити све у кафани када нико други нема пара, таква је била доминација Звезде ј локалним оквирима. Успео је да створи утисак како је безгрешан и да је Радоњић појам од тренера. Ове сезоне је додатно везао руке клубу узимајући Мишкове играче које разигравате за уносне уговоре. Дакле, смена Ивановића је била неопходна, али је још ургентније да управу преузму људи који сујету стављају у други план и који ће плански водити клуб у сарадњи са тренером. Ово сам написао из чисте жеље да се врати здраво ривалство и неизвесност у утакмице. Ми немамо никога бољег, а велике су шансе да (п)останемо неко и на европској карти. П. С.: Сферопулос ће бити још већи промашај уколико дође. Спортски поздрав.
J

Joakim

pre 12 meseci

Novi trener je Igor Kokoskov
Z

Zasto

pre 12 meseci

Menjate trenera kad cete i onako kao i svake godine da budete 14 ili 15, nije moranje da igrate top8 ili F4.
a

aaaaaaaa

pre 12 meseci

Sfarupolus je mozda dobro resenje,mada sam vise bio za Skariola. Ovaj Grk zna sta su derbiji,igrao ih je u Grckoj gde je takodje veliko rivalstvo. Iz tog ugla dobro resenje,ali Skariolo je stari lisac,ima kosarku u malom prstu. Sigurno je cifra priblizna i za jednog i za drugog. Kako god dobro resenje sto je Dusko otiso. Realno u zadnje vreme se totalno pogubio. Jedva i Borac dobismo. Kako vreme odmice tako bi gore bilo. E sad,neki uporedjuju rumenog i pocetak prosle sezone pa kao nije smenje,ali Obradovic je jedan od najbolji trenera mozda ikada tako da nije zaporediti. Partizan je bio u velikoj prednosti bas zbog Obradovica. Finale ABA lige je dokaz. Nisu se videli ni Kampaco ni Nedovic!

VecaBg1971

pre 12 meseci

Nemoj vise te stare lisce...dosta je bilo ...ajmo malo svezije krvi
д

деда

pre 12 meseci

Само лупајте минусе на добронамерне коментаре од стране навијача Партизана. Желимо да помогнемо колико може у овом тешком тренутку.
z

zasto

pre 12 meseci

Hvala...koji je manipulator Covic...kao hvala..zasto ? za ona dva trofeja iz 3 utakmice od toga dve sa drugom ekipom.
i

iz sljivika

pre 12 meseci

Verovatno si hteo da kažeš CINIK.
m

mile led

pre 12 meseci

Kako javlja njihov ugledni list informer, parker postaje novi trener

VecaBg1971

pre 12 meseci

Cekajte bre ljudi, koliko juce citam komemtare kako svi zele da ode Ivanovic a danas ga svi zale. Ne znamo ni mi sta hocemo, nikad zadovoljni.
C

Crno Beli Partizan

pre 12 meseci

Ovde najviše stoji ko je sastavljao tim, a kontam da su to radili zajedno Čovke i Ivanović, ali pod zajedno mislim na odvojeno, pa nagomilali igrača koliko hoćeš. Jer brate mili dotični ipak forsira da mu tim bude fizički spreman, igra košarku sa dosta kontakta i trčanja, a dovode se igrači u godinama, ili mu je to neko nametnuo ili je lud. Tako da on ovde nije mogao ništa da postigne, bilo iz jednog ili drugog razloga. Koga će te sada dovesti, pitanje je, da ovo što imate nije loše to je sigurno, ali opet tu treba da se potrefi sa stručnjakom. Vidim prizivate Radonju, da čovek sigurno ume da odigra derbi sa nama, pa i tu ABA ligu, ali lik stvarno nije ništa bolji u EL od Ivanovića, videlo se u u mnogim utakmicama kada vas je vodio (i sami ste ga kritikovali zbog toga), a eto nije ništa bolji bio ni u Panati, a ni u Nemačkoj. Po meni velika vam je šteta što ste tako lako pustili Sašu Obradovića, lik vam je bio najbolji trener i tu je trebalo strpljenja sa njim, barem onoliko koliko ste imali sa Ivanovićem, a pogotovo sa Radonjićem. Ali šta ćeš Čovke mora da se meša u sve, a to ne može onda da funkcioniše...
Z

Zivkovic

pre 12 meseci

Sfreopulos idealno rjesenje!
p

pfc

pre 12 meseci

cirkus od kluba
u

uczvbg

pre 12 meseci

Andreja Trinkijeri. ..DOBRO DOSAO
G

Gost 2112

pre 12 meseci

Jasikevičijus je novi trener Zvezde; upravo je viđen na aerodromu !
F

FRIENLDY

pre 12 meseci

Imam neki osećaj da će novi trener debitovati pobedom.
д

деда

pre 12 meseci

Дајте Радоњића да се играмо. Ако не грешим био је у ПАО-у упропастио клуб,сада чека позив свог вољеног газде. Чекамо и ми,Партизан се воли
М

МареКВ4

pre 12 meseci

Видим људи коментаришу да треба бојкотовали ЕЛ исто као АБА. Дал сте нормални да вас питам, знате колико сам пара дао за сезонску, где је ту путовање до БГ, сад да бојкотујемо.
R

RifRRSBG

pre 12 meseci

Koga briga sto si dao pare za seonsku ako je bojkot onda je bojkot!
1

15880

pre 12 meseci

Ajde da navijas za Partizan pa da zalis za sezonskom koja je 10x skuplja , vasa je kilo suncokreta
N

Najgori tip

pre 12 meseci

Xigana, neka javna uprava ili jkp. Dobio dzabe sezonsku i sad misli on nesto. Covke legenda, kad u maju bude F4 ovako cete i vi pisati. Ziveo Zelesnik!
J

Joksa1986

pre 12 meseci

Prvi pik Saras Jasikevicijus porucio preko agenta zeli 1 milion evra i dvogodisnji ugovor, tu smo zavrsili interesovanje, drugi pik Skariolo trazi 800k i cijena nije problem ali problem veliki je njegov sudski spor sa Virtusom ima nekakv problem sa Virtusom i tuzbe sa vlasnikom Virtusa i pre 1.11. nije fizicki moguce da preuzme tim tako je porucio preko advokata/agenta, treci pik je grk Sferopulos, njega nudi Misko Raznatovic za 800k godisnje ali ima naznaka da bi Misko uradio sve da cijena ode dole to jeste za 600k koliko trenutno Zvezda spremna da ponudi za trenera. Jos se razmislja o dva trenera, trenutno imena nisu javna ali su u tom nekom cjenovnom nivou oko 600k evra, nije potvrdjeno ali u ta dva imena nema Radonjica a ni Pesica, kazem nije potvrdjeno ali navodno ta dva imena su Italijan Valter de Rafaele(bivsi trener Venecije) i nijemac Godron Herbert koji je porucio da bi mu trebalo par dana da odluci sto mi bas i nemamo. Novi trener ce biti izabran na sastanku UO veceras u 22h. Neko iz tria Sfrelopulos, Sarunas i Skariolo vjerovatno...
@

@@@@

pre 12 meseci

Ti reče da šaras neće jer traži 1 000 000. Kako sad on uđe u uži izbor?
G

GAGI PFC

pre 12 meseci

Sad je pravi trenutak da Vucic pokaze sta ume,zavrsio je kurs trenera
a

alex gaudino

pre 12 meseci

Konacno da reponja ode...
n

nikolas1

pre 12 meseci

Znači napravi se ekipa od 16,17 igrača po trenerovom ukusu i onda ga otpustiš,i šta će sada novi trener sa njima?Ima samo opravdanje da ih nije on birao i da nisu to igrači za njegovu filozofiju igre a to znači samo katastrofa u najavi.
S

SUNĐER BOB

pre 12 meseci

Vanredni trenig večeras od 23 do 04h coach Teo...
M

Mislimdajenajbolje

pre 12 meseci

Čovketa za Trenera!!! On je selektirao ekipu i ON VOLI ZVEZDU NAJVISE!!!
S

SilverSurfer

pre 12 meseci

Iako je dovođenje Ivanovića bilo samo po sebi čudno jer je u pitanju nefleksibilan trener čiji je način rada kao i odnos sa igračima specifičan. Nešto slično desilo se Zvezdi u fudbalu kada je angažovala Zemana. I njega kao i sada Ivanovića bušili su igrači. Ako je istina da su posle utakmice sa Žalgirisom igrači imali trening u trajanju od četiri sata onda je u pitanju iživljavanje i maltretiranje tih istih igrača. Uprava je morala da zna da Ivanović ima ovakve metode rada. Ali, čini mi se da je daleko veća greška angažovanje Teodosića pre svega zato što je majstor narušavanja atmosfere. Priča se da on taj trening nije hteo da odradi a da se Nejpir posvađao sa Ivanovićem. Ispada da su igrači oterali Ivanovića što bi značilo da mogu da oteraju i sledećeg. Zato što mogu da rade šta hoće. Sve ovo pokazuje da ne postoji sistem i da sve zavisi od jednog čoveka. S druge strane kada se pogleda ko sedi u klubu onda ispada da je bolje što o svemu odlučuje jedan čovek. Zvezda nema marketing a Vujčin verovatno još piše saopštenje u vezi Bjelice. Nikada nećemo saznati čija ideja je bila angažovanje Raduljice ili bacanje novca na Kuzmića. Trebalo bi da napišem da je u pitanju raspad sistema ali sistem ne postoji. Mislim da je Zvezdi svejedno ko će biti trener. Jer ne dozvoljeno da igrači budu ti koji kolo vode.
G

GAGI PFC

pre 12 meseci

Pomiri se da zvezda vise ne postoji.Sve je u rukama Soneta (ne nebojse) a Vucic ga filuje parama da sto vise napakosti Partizanu jer ga mrzi iz dna duse.Pokusali ste i KK Partizan da ugasite ali niste uspeli jer Institucija ima mnogo legendi i te iste legende se bore za klub na razne nacine,uspeli smo,odoleli i uz najboljeg trenera samo je nebo granica.Nije sve u parama ima nesto i u ljubavi a kod vas toga nema...samo mrznja.Iskreno zao mi je coveka duge kose i kratke pameti u narodu poznatog kao repati stvor jer je imao zanimljive konferencije za novinare posle utakmica.Kakav ste vi cirkus od kluba :)
D

Dojčilo

pre 12 meseci

Pa Čović prodao Miloševića koji mu je dao sve pa i fabriku a da ne proda tzv. Zvezdu....Jeste li vi normalni...???
a

auuuuu

pre 12 meseci

oterati trnera koji je dva trofejs osvoio ej i to kakva dva trofejs i u kakvoj konkurenciji...dva trofeja u tri utakmice.

VrloZadovoljanTip

pre 12 meseci

Radonja legendo,Zvezda te zove....
M

Mislimdaklepostojim

pre 12 meseci

Los potez....
D

Deka PG

pre 12 meseci

Na wikipediji Sferopulos je novi trener

VecaBg1971

pre 12 meseci

da...da...vec je dosao...potpisano

1992

pre 12 meseci

Na Wikipediji mogu i ja staviti da sam ja trener.
д

деда

pre 12 meseci

Мало без везе,праве шок-терапију пред утакмицу са ФМП-1. За кога Човић навија,који му је ФМП дражи?
p

podeden

pre 12 meseci

Zena mu navija za fmp, a on za fmp 2.
M

MiloVand

pre 12 meseci

Dokle da trpimo Covica. Svaka mu caast ali vreme mu je. Mogao je sa Ivanovicem u paketu. I jos po koga da povedu.
N

NiMeana

pre 12 meseci

Treba bre bojkotovati EL!
V

Veterniik

pre 12 meseci

Tu nam je najveci problem. Nebojsa mora da ode. Ako nece milom onda i mi da bojkotujemo pa nek vidi sta ce! Bojkot Delije Bojkot!
V

Veterniik

pre 12 meseci

Tu nam je najveci problem. Nebojsa mora da ode. Ako nece milom onda i mi da bojkotujemo pa nek vidi sta ce! Bojkot Delije Bojkot!
V

Veterniik

pre 12 meseci

Tu nam je najveci problem. Nebojsa mora da ode. Ako nece milom onda i mi da bojkotujemo pa nek vidi sta ce! Bojkot Delije Bojkot!
V

Veterniik

pre 12 meseci

Tu nam je najveci problem. Nebojsa mora da ode. Ako nece milom onda i mi da bojkotujemo pa nek vidi sta ce! Bojkot Delije Bojkot!
V

Veterniik

pre 12 meseci

Tu nam je najveci problem. Nebojsa mora da ode. Ako nece milom onda i mi da bojkotujemo pa nek vidi sta ce! Bojkot Delije Bojkot!
v

vldblk9a

pre 12 meseci

O cemu bre vi pricate? Sta vi ima da trpite Covica i kako to da mozete da oterate vlasnika kluba? Razumeo bi da je covekpostavljen kao direktor ili sta ve da da pricate, ali vlasnika druze ko moze da otera?
p

peconi85

pre 12 meseci

Odavno trebalo i dobro sto je sad dok nije kasno.Jedini trofej mu doneo onaj spanac, sekvence sa hokejskim izmenama i dalje nisu jasne i Beli da se vrati ako Bog da
R

Realnoo

pre 12 meseci

Pa privatan Čovićev klub, on sastavlja tim, naređuje ko mora da igra a ko ima drugačije mišljenje dobija otkaz. Saša Obradović, Radonjić, onaj Jovanović ili kako beše pre Ivanovića i na kraju i sam gospodin filing. Čovića niko ne može da otera iz kluba koji je njegovo vlasništvo, on jedino može da ga ugasi ponovo pa da navijači prave neki svoj novi.
J

JK37

pre 12 meseci

Koji to klub nije privatan ???
P

Pozdrav iz RS

pre 12 meseci

Totalno nepoznavanje kosarke a i sporta uopste... Koji sportski kolektiv nije privatan ?
1

1980

pre 12 meseci

Pogrešan potez.
h

hrsBb

pre 12 meseci

Aposolutno. Razmislicu da li cu da odem na neku tekmu posle cetvrtka. Bacio sam pare na sezonsku a opet cemo izvisiti u EL..
c

ciki123

pre 12 meseci

Izbor verovatno između Radonjića i Sferopulosa, što po meni i nije neki izbor. Bolje bi bilo da se pojure Obradović ili Kokoškov na duže staze ili ako se već traži instant rešenje, onda Serđo Skariolo. Laž bi bila da se za njih nema para... Klub moraju nositi mlađi atletski dominantni igrači, gde bi tas na vagi bilo nekoliko iskusnijih top kvaliteta. Igrač poput Dobrića nikad nije smeo da napusti klub, a bazu bi trebalo da čine Lazić, Nedović, Davidovac, Mitrović, Simonović, Topić, Đurišić, Kalinić, Jović i Petrušev ako nije u NBA + Gidraitis, Hanga, Teodosić, Napier i takvi ekstra kvalitetni iskusniji koji bi doneli prevagu u određenim fazama utakmice, ali se prilagodili konceptu. Ovaj tim uopste nije loš, fali još nesto i malo vremena i nema sumnje da pravi trener ima ekipu za ciljeve sa početka sezone.
g

gbnk

pre 12 meseci

Kakav bre Kokoškov, šta on ima od rezultata
G

Gandalf.treci

pre 12 meseci

O kakvim dužim stazama ti pričaš, to i zvezda ne ide u istoj rečenici. Samo zato što umišljate da ste najveći klub na svetu i da treba samo da pobedjujete. A o tome da vam navijači vode klub i smenjuju trenere da ne pričam. Obradović vam nije valjao, a Monako ga istrpeo i napravio rezultat koji vi već jako dugo sanjate a još ćete ga dugo sanjati...
Z

ZV

pre 12 meseci

Dejo majstore vreme je!!!
T

Totalna izdaja

pre 12 meseci

Nisu treneri ništa krivi.
I

IMA MALA RAZLIKA

pre 12 meseci

,,COCE" I GRK SE RAZLIKUJU PO FRIZURI !
Z

Zvezda mi je sve

pre 12 meseci

Otkud nam ovoliko novca, dovesti ovoliko pojačanja i još sada treba plaćati dvojicu trenera
M

Mnr2

pre 12 meseci

A Sved? El dos'o?
G

Gost9

pre 12 meseci

Dosao Mirotic.
G

GAGI PFC

pre 12 meseci

Ma jok,rekao je citiram "nisam toliko lud da odem tamo"
@

@ssss

pre 12 meseci

Evo vam sad šansa da dovedete Dragana Jakovljevića.Tog prekaljenog stručnjaka što u Zvezdinom šalu komentariše utakmice na Areni i deli lekcije Željku Obradoviću.Uzgred na kraju prošle sezone kada je Partizan uzeo titulu u ABA ligi se rasplakao u studiju!
b

banence

pre 12 meseci

ZVEZDA SADA I PROSLE GODINE NIJE ZA POREDJENJE KAMPACO VILDOZA PETRUSEV I DOBRIC..A SADA DILETANTI I IGRAC KOME LICNA KARTA KAZE DA NEMOZE MNOGO BOLJA PROSLE GODINE I SA IVANOVICEM TO DOKAZALA U LIGI EVROPE...NAVIHACI NEMAJU STRPLJENJA ALI NE RAZUMEM ZASTO..ZVEZDA NIKADA NIJE ZNACILA NISTA U EVROPI..OVAJ COVEK ZNA STO POPI OTKAZ ZNA KOSARKU..TIM SE ORAVI..ALI NAVIJACI NEMAJU SLUHA....NEMOZE KAO PARTIZAN ...TO JE KLUB KOJI JE PRAVLJEN DUGO STRPLJENJEM I LJUBAVLJU I KAD IDE I KAD NEIDE NAVIJACI SU TU...SAVET OSLUSNITE BILI STE BLIZU SADA STE OPET DALEKO..
M

Micura

pre 12 meseci

Sreca pa je Zvezda slobodna u sledecem kolu ABA lige
l

luks 1

pre 12 meseci

Шта рећи, чудно вођење тима искусног тренера Овај отказ спаковали су играчи Изгледа да имамо кланове у екипи С једне стране Теодосић, Nejpir С другe стране Недовић, Митровић Ништа од ове сезоне,крај приче Док то нови тренер затегне прође време
L

LOS STRUCNJAK

pre 12 meseci

TO JE TREBALO RANIJE ! SAMO MU FRIZURA VREDI !
B

Bravo majstore

pre 12 meseci

Otpusti nam strucnjak trenera pred 2 derbija je l nas zajebava???
G

Gagi PFC

pre 12 meseci

Ma odlozice to cika sone izmislice neki razlog ne sumnjam da necemo citati saopstenje kluba iz zeleznika ( sve sto ima veze sa vama inace samo malim slovima pisem jer ipak ste vi mali klub iz zeleznika) Sporcki pozdrav
S

SB

pre 12 meseci

E jbg, a imao je filing
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Prosle godine trpis onog neiskusnog Jovanovica...Dodje Dusko na 1-6 i preporodi ekipu...Imao skor u EL 16-11 uz otetu pobedu protiv Barse...I sad na 1- 3 i tesne poraze ti mu urucis otkaz...Dovedes neke igrace koji ne mogu da odgovore intezitetu treninga, i onda nam ne valja trener...Sto Partizan ne otpusti Zeljka? Ovaj Covkins je najveci problem KkC.Zvezda...Sad ako ne dovedu Skariola, Trinkijerija i opasnu peticu razbijaca onda su za ostavke..Ovo nije trebalo da se desi, ipak ova ekipa jr tek okupljena...
H

Hvala ti

pre 12 meseci

Hvala ti Dusko, ali ne mozes se izboriti sa ekipom koja te bojkotuje jer se mnogo oznoje na treningu. Za njih je motka kao i za gospodina odozgo koji diriguje ovim cirkusom.
S

Sekundarac

pre 12 meseci

Ovo što radi Čović je dokaz nemanja plana i pravljenje poteza u histeriji ,Videćete ako vam dođe Sferopulos biće potop.Nikakav trener
o

ok

pre 12 meseci

Ne znam ko ce vladati ovim timom. Ocigledno je da su neki igraci busili Ivanovica. Ako se opametio Radonja. Kakav Skariolo Virtus je bio los sa njim. Zbog cega nije dovedena dvojka ili jos bolje pitanje sto smo pustili Dobrica on i Davidovac su vukli Zvezdu. Sto je potpisan Jago koji ocigledno ne razigrava tim. Sto je Topic prepusten menadzeru. Za to nije kriv Dusko. On je pokazao spore reakcije u neizvesnim zavrsnicama. Radonja je ocigledno vec u Zvezdi. Smena trenera pred derbi u cetvrtak. Ocigledno je neko prelomio ranije i nisu pisani pozivi Radonji pre utakmice sa Italijanima po portalima neobavestenih ljudi. Dusku hvala bio je sto posto profesionalac. Grk nije resenje problema.
E

Eee bas mi je zao

pre 12 meseci

Pa zasto ste otpustili ovu zivu legendu,ljudsku i trenersku gromadu pa ko ce nas sada uveseljavati sa izjavama?
A

ABCD...

pre 12 meseci

Sferopulus je novi trener!? Jbt...pa jel moguce ? Dajte bre Skariola. Covek doktorirao kosarku.
a

abrakadabra

pre 12 meseci

Ivanovic je cele karijere trener koji zeli jaku cvrstu odbranu i mnogo trcanja, ja mislim da od ove ekipe on je mozda jedino selektirao Giedraitis, Hanga i mozda Tobey ili Napier, cisto sumljam da je hteo vec matorog Tea ili Bjelicu, plus zbog Tea je i izgubio svlacionicu, Napier nezadovoljan, Teo nezadovoljan, Bjelica nezadovoljan(vjerojatno), Nedovic ni vam ni tam ovi ostali gledaju i nevjeruju a covek pogubio konce jos na startu. Daj nek neko kaze Covic-a da se ekipa sklapa godinama a ne za 2 nedelje.
j

jssjsjej

pre 12 meseci

Treba da ode Covic pod hitno poceo je da gubi konce ne moze trenera da ubode da ostane 2 sezone,pa ljudi proslo je 4 kola,nije valjda da su ocekivanja bila 4 pobjede.Dusko je dobar trener i nikako mi uz njega ne ide Teodosic i Nedovic,to su moze koliko god hoce da se ljuti to su bivsi igraci koji u toku sezone ce imati 2,3 bljeska i to je to.Ko god da dodje bice mu tesko prvo sto odmah idu dva derbija a ekipu nije selektirao,Sferopulos,Skariolo mi nekako ne djeluju neozbiljni da uzmu tako tim.Ponavljam Covic treba da ode jer je od 16 igraca barem.5 škart
D

DV

pre 12 meseci

Kako pudla da ode iz SVOG kluba!? Jedino, ako mu je dosadilo ponizavanje, da proda klub.
H

Hvala Duško

pre 12 meseci

Hvala Duško !!!
D

Dr Covic

pre 12 meseci

Preuzima trenersku palicu jer se mnogo razume u kosarku... kao ja u kriket
D

Dimke Lion

pre 12 meseci

Nije Pešić lud što je oterao Tea, koštaće nas on mnogo. Ivanoviću se trebalo zahvaliti letos, sad je pogrešan trenutak.
Ф

Феноменално

pre 12 meseci

Па ово је генијално, доводиш појачања по свом нахођењу и онда отераш тренера после 4 кола. Човке генијалац прави
R

Realni Arth

pre 12 meseci

"Srecne ti rane majstore", znaci otisao, konacno! Svu srecu mu zelim! Ako je Covic pametan sad bih zvao Duleta, pa da napravimo dar-mar, ludnica( naravno da se salim)! Ko god da dolazi bice mu tesko, jer prvo nije tim nijeselektirao, drugo, vreme leti, bice zanimljivo! Sta mislite za "Tradiazzione de Familia" ??? Ne znam koga to imamo sanse da dovodimo kao trenera, ali tog Grka nikako ne bih hteo, neki filozof i kulturan, on je da radi na Akademiji Nauka a ne kao trener. Srecno Zvezdasi, zamalo infarkt da dobijem protiv Javora, mislim i ovaj Izraelac polako treba da pokupi prnje, jer ne ume covek na domacu ligu, a i za LS nista posebno, uz najjaci tim koji imamo zadnjih par godina. Srecno!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 12 meseci

Ja kao zvezdaš ti kažem da bi sa Trinkijerijem uzeli El. Ok, ne bi baš uzeli, ali bi igrali Top 4. On je odličan trener i korona ga je onda sprečila da nas skine sa trona. Ali, em je trenirao Partizan, em navija za njih, tako da ne bi pristao. Plus, kao neko ko je radio ovde zna ko vodi Zvezdu i kako se kod nas u klubu radi.
P

Pouzdan Izvor

pre 12 meseci

POTPISAO KARI PEŠIĆ, NEDOVIĆ I TEO ŠŠŠŠŠLUUUSSSSSS
З

Заза

pre 12 meseci

Што ми не пустите коментар да онај који треба да оде никако то да учини?
z

zecm

pre 12 meseci

kriv Ivanovic sto oni sutiraju trojke33/8
n

naravno

pre 12 meseci

da
p

pana x

pre 12 meseci

Konacno,Dejan Radonjic bi najpre ovo povezao,ovaj prelaz sa Ivanovica ka novom strategu. Trikineri bi bio ful resenje.
Z

Zema

pre 12 meseci

Da čovek na konferenciji posle poraza na svako pitanje lik se smeje dal imas ti neko postovanje prema klubu,navijacima....
f

fil dzekson

pre 12 meseci

nema angazman, samo njega nisu doveli ove sezona. Siorta Crvena zvezda.
Б

БАГЗИ

pre 12 meseci

Сутра тренинг од 12ч до 13ч. Коуч Тео

Collector

pre 12 meseci

Uz litru rakije - trening da. Hvala
J

Jovan84

pre 12 meseci

Po meni najbolje resenje za klupu Zvezde Aca Srbin!Pomocnici Djurovic i Jakovljevic.Kosarku drze u malom prstu.
J

Ja tebi ti meni

pre 12 meseci

Koji li je po redu poslednjih godina? Da li je baš sve do trenera? Jel treneri insistiraju na Peri Antiću, Kešelju, Cirbesu, Raduljici, Kuzmiću... Koji bi trener u EL poželeo u ekipi Nedovića, Teodosić, Davidovca, Simonovića, Mitrovića i oslonio se na njih kao nosioce igre? Ovaj tim je sklepan da zamaže oči javnosti i prepusti, kao i predhodne godine, sve "sistemu" i "najtrofejnijem".
O

Odlazi Covicu

pre 12 meseci

Dzabe menjate trenera kad je roster potpun promasaj i ove sezone, koji je naravno sklepao Covic !
U

U sve se petlja

pre 12 meseci

COVIC kancer kosarke !
B

Bravisumus

pre 12 meseci

Сутра ујутру ће Небојша да објасни. Где прво гостује?
p

podeden

pre 12 meseci

Na Pinku pre AV,pa kod Marica,pa na prvu,pa na b92,pa na tanjug tv .
I

IVENTAR PINKU HEPIJU PRVOJ

pre 12 meseci

NA SVE TV STANICE IMA REZERVACIJU ! ,,PASA" .
D

DV

pre 12 meseci

4 skakaonice, krece sa pinka...institucija na instituciji! 🤣
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 12 meseci

Duško je sebi potpisao otkaz onog trenutka kada je popustio po pitanju Bjelice i Teodosića. Giedraitis je dobra ali ipak nedovoljna kompenzacija. Ostavljen je na cedilu od strane uprave na prvom mestu, a onda i igrača. Pre svega Teodosića koji čak i u ovim godinama i ovakvom fizičkom stanju misli da je bogom dan i da on zapravo čini Zvezdi uslugu samim tim što je uopšte odlučio da obuče naš dres. Čovketa ništa to ne zanima, on povlači populistički potez sa Teom i Bjelicom da navuče navijače da kupe sezonsku. Kao šlag na tortu dolazi Nejpir. Razmaženi Amer. Džabe velike plate, džabe stanovi u Beogradu na vodi. Za njih smo klošari kojima uzimaju pare dok ne podignu formu za jače klubove. Cenu je platio Duško.
М

Милутин

pre 12 meseci

Који му је потез, са овим Јагом?1
G

Gallina

pre 12 meseci

A sta onda tek reci o Ostoji i vasim igracima….
S

Sekundarac

pre 12 meseci

Zabole ga kad je lova za platu po ugovoru obezbeđena
U

Uzas

pre 12 meseci

Ivanovic je za Sferopulosa trenercina!!
p

podesen

pre 12 meseci

U pravu si.
I

IMA MALA RAZLIKA

pre 12 meseci

RAZLIKA U FRIZURI !
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Ово је требало дасе деси на крају прошле сезоне! Сада јово на ново, и тако у круг!
F

FapNK

pre 12 meseci

Bjelica vidjen kako cepa papire ispred PIO i upucuje se prema Areni. Bice sve razjasnjeno u narednim danima.
I

I ovamo

pre 12 meseci

Užasan potez načinnen
v

vreme je !!!

pre 12 meseci

Dejan Radonjic jedina dobitna kombinacija KK Crvene Zvezde i njega ...JEDAN JE RADONJIC DEJAN !!!!
G

Gresis druze

pre 12 meseci

Radonja je jos gori od repatog,daj boze da vam dodje Radonja pa ce te videti.Uporedjujete onaj Partizan i period kada je Radonja uzeo titule dok smo mi bili unistavani ali smo preziveli bogu hvala i ovaj sada nikako nije isto.Mi smo bre institucija za vas.Ugasicemo i fmp 2
д

деда

pre 12 meseci

Знао сам да су се потукли. Ако је извукао живу главу да ли му је остао репић. Па мајсторе не може Теодосић,Недовић,Бјелица да издрже такве тренинге. Купили сте инвалиде јер је то жеља навијача. Партизан се воли.
P

PRECENJENI

pre 12 meseci

NAJSKUPLJI SASTAV A NE VREDI !
Z

Zn

pre 12 meseci

Ja Si Ke Vi Či Us…. Ako moze, topčina, Sferopulos i Serdjo su tanki
E

Enzo

pre 12 meseci

Skariolo ti je tanak? Šteta što njega ne može da dovedemo
K

Kovach997

pre 12 meseci

Ovo nije normalno. Czv svaku sezonu selektira jedan trener pa preuzima poslije par tekmi drugi i tako ne bude njegov tim po ukusu. Niđe veze.
O

ON VOLI MEZIMICU

pre 12 meseci

VUCIC JE NA RED ! ZAVRSIO KURS TRENERA.
F

Familija

pre 12 meseci

Bila je čast gledati gospodina Ivanovića na klupi Crvene Zvezde

Sakur

pre 12 meseci

Koliko je kostao ovaj jednostrani raskid?Sada ce placati dva trenera za sezonu
C

Covke.

pre 12 meseci

Platio nam Dusko da ode ,a i ustedeli smo raskidom ugovora.,,😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🇬🇹
m

micas

pre 12 meseci

Samo ne radonjic.. !!!
М

Мали Алек

pre 12 meseci

Дај Радоњу
A

Aranđel

pre 12 meseci

Svaropulosa sam prizeljkivao i kada je ovaj dolazio
d

drvo 889

pre 12 meseci

Mogao si da ostanes da izgubis jos neku😃😃😃😃
m

mhm

pre 12 meseci

Sezona je naravno izgubljena, jer bilo ko da dođe mora da se trpi celu sezonu, bez obzira na rezultat, uz klasične gluposti koje ćete ovde čitati, a to je? Pa normalno "NIJE ON SELEKTIRAO TIM" E sad da kažemo novom treneru nemoj dolaziti ako ti tim ne odgovara.
A

Atmosfera 0

pre 12 meseci

I posle Pešić lud što neće Teodosića u reprezentaciji... 20% šut iz igre, ne može da potrči a ego kao planina. U startu se vidi problem.
p

podeden

pre 12 meseci

E bato, Pirocanca da zeznes nema sanse.
s

sindikat

pre 12 meseci

sve tacno, plafon 5min po utakmici da igra i to kada je sve reseno da zabavlja publiku nekom asistencijom
i

iskoalarkon

pre 12 meseci

Lik je uporedio Lorenza koji vec godinama melje po evropi sa teodosicem koji je igrao evrokup pre 2 sezone , budi objektivan da je teodosic dosao pre 3 godine ovo bi pilo vodu, ali je cinjenica da je on bahat svugde a ovde pogotovo
@

@ssss

pre 12 meseci

Ovaj menja trenere kao na traci.Prošle godine dva trenera plaćao,ove takođe.Ima se,može se.Ko još menja trenera posle nekoliko kola kada je potpuno nova ekipa u pitanju.Pa i Monako koji je pretendent za najveće domete nema bolji početak sezone pa nisu smenili Obradovića.Svakako je nešto drugo u pitanju.Poremećena atmosfera u ekipi iz nekog razloga.Najbolje bi bilo da Čović preuzme ekipu.Ipak je on doktor mašinstva!
Р

РСК

pre 12 meseci

Човићу, хвала на свему али вријеме је да идеш.
k

kuda?

pre 12 meseci

a gde da ide kad je njegov klub
U

Ukbt

pre 12 meseci

Gde da ide druze, on je sebi kupio klub
O

Ovi

pre 12 meseci

Samo obevestavaju, dok im narod plaća njihova bahacenja sa novim trenerom i novim igracima, cim ne ide odmah menjaj dovodi jos skuplje.
З

Заза

pre 12 meseci

Променићемо и 20 тренера ако треба, али онај који треба да оде неће никако.
S

Staropuvalos

pre 12 meseci

Da dodje Vlade Djurovic?
D

DV

pre 12 meseci

Steta, bio je dobar. No dobro, hoce li se sad reci sta je bilo sa Bjelicom...cini mi se da su se vratili iz Ksunasa? A za novog trenera, znam jednog neostvarenog navijaca koji studira za trenera sada, mozda njega da uzmete, svakako uskoro ostaje bez posla!?
t

triton

pre 12 meseci

Rekoh jutros celavi duge kose mora da leti
0

058

pre 12 meseci

Sad kad Čović ugura sina na trenersku poziciju.
V

Vujamat

pre 12 meseci

😂😂😂😂😂😂😂
G

Gosthdjdj

pre 12 meseci

Odlicno, dajte sad Moku ili Kuzmanovica pa da cepamo.
a

a ha ha

pre 12 meseci

kuzmanovica, i niste za bolje..kamo srece..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 12 meseci

,,,,,,,treba Čović da se najuri. i ova raga Teodosić.
G

Gers

pre 12 meseci

Da se vi "najveci zvezdasi" pitate na kraju bi klub vdili slucajni prolaznici, je vi terate ljude posle svake cetvrtine. Ko bi po tebi, najvecem zvezdasu ikad, trebalo da vodi klub?
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Greška. Tek će se videti. Ovo mo se čini kao Koroman i kompanija svojevremeno sa Zemanom.
j

ja sam bre komsija

pre 12 meseci

Jako loše selektirana ekipa centra kao da nemamo sto se tice bekova jago je za fmp ne za zvezdu geidraitis jedini suter teo za penziju tako da treba dvojica na centru jos jedan bek suter i novi plej umesto teodosica. I iskreno mislim da nema nista od ove sezone i da ce partizan da nas nakanta u drugom delu sezone jedno 30 razlike jednostavno imaju mnogo bolji tim i uravnotezeniji gde svako moze da uvek da pogodi dok kod zvezde nije tako daj boze da nisam u pravu
D

Drobilica kicme

pre 12 meseci

I pre otkaza imao je filing da ce da dobije otkaz.
F

Fontana9

pre 12 meseci

Posto ste cirkuska ekipa moze cirkuzant Moka Slavnic,on nije skup ,jer nema ni za kafu
9

9955

pre 12 meseci

SKARIOLO NA POZIV TEODOSICA.USKORO OBJAVA ZVANICNA
j

jbg

pre 12 meseci

Otpustiti trenera koji je sam odabrao igrače za ovu sezonu (tako bi trebalo da bude) posle četiri EL utakmice je čist amaterizam. Nedostaci Ivanovića su viđeni još tokom prošle sezone. Letos mu se trebalo zahvaliti, a ne sada.
J

Jedini logičan

pre 12 meseci

potez. Na svu sreću došao je na vreme. Ovo je jedan veoma dobar tim i samo mu treba iole dobar trener. Videće se pomak već u derbijima gde očekujem najmanje jednu pobedu. Napred Zvezdo!
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Neka se spremi Vlade Đurović a zatim Klipa!
S

Sta je

pre 12 meseci

Moram reći istaći velika greška. Biljeg za dugo umsti na ovim mestu. Podlegli pritisku navijsča iz fotelja. Užasan potez
D

Djape45

pre 12 meseci

Nesto nije bilo u redu, Dusko je imao trenerski prazne minute gde je pravio ocajne izmene ili ih nije pravio uopste, sa druge strane pojedinci kao da su namerno igrali bez imalo zelje i motiva zbog neslaganja sa Duskom. Ako je to bilo u pitanju, onda opet lakse je se odreci trenera nego nekoliko skupo placenih igraca. Dusku puno srece u sledecem klubu.
H

Haha

pre 12 meseci

Vec 3 kola ovde dajete otkaz Ivanovicu I psujete mu sve zivo, a sada vam zao. Stvarno smo komedija od tima, pocev od predsednika, igraca, trenera, navijaca...zalosno
m

mhm

pre 12 meseci

Kome žao? Aj ne lupaj.
Č

Čačak

pre 12 meseci

U celoj priči žao mi je Davidovca, Hange i Gedraitisa. Ipak su oni ozbiljni igrači.
P

Princip

pre 12 meseci

Davidovac ozbiljan igrač??? Au kume.. pa on samo izbegava odgovornost otkad znam za njega
r

raul

pre 12 meseci

kakav filing
V

Voždovac

pre 12 meseci

Potpuno pogrešan trenutak za smenu i uvaljivanje vrućeg krompira Duškovom nasledniku. Teo rak rana tima. Neka nam je Bog u pomoć.
X

Xao

pre 12 meseci

Pravi je trenutak.
s

sano jug

pre 12 meseci

I u odbojci idemo u ligu sampiona.Igramo u pioniru.Ko oka dva.Napred Partizan
A

Aspinall

pre 12 meseci

Sam sebi namestio otkaz. Dovođenjem Teodosića i Bjelice, narušio sebi autoritet i pogubio konce. Relativno loše selektirana ekipa ove sezone, prošle mu uvaljen "vruć krompir". Imao nesreću da je došao u Zvezdu u novoj eri Željka Obradovića, ali i u nikad jačoj i ujednačenijoj Evroligi. Otkaz, u svakom slučaju, opravdan, ali daleko od toga da je on jedini krivac za onakvu igru i rezultate.
0

04444

pre 12 meseci

SKARIOLO POTPISAO. UJUTRU ZVANICNA OBJAVA.
A

ANDJUS DEKI

pre 12 meseci

Dragan Jakovljevic ipak
ц

цицмиц

pre 12 meseci

Ено га чова у мадери са ћавија пасквала
s

srbobratele

pre 12 meseci

Oprostio dugove, sada dolazi novi trener za dz.
O

Ode tip

pre 12 meseci

Koji im je doveo igrace.Jos jedna top17 sezona u najavi.
Z

Zaza Paculia

pre 12 meseci

Koalicija Teodosic, Bjelica, Covic, je odnela laku i ubedljivu pobedu.
s

sindikat

pre 12 meseci

Izgura Teo sindikalac svoje, ko god da dodje nece moci da se izbori sa njim. Upropastice nam celu sezonu. Lepo je Pesic prepoznao sta radi i koliko kvari atmosferu, tri godine je Virtusu propalo snjim. igrac za evrokup a mozda ni to. ima podrsku Covica i to je to, igrace 25 min uz 4p, i poneku asistenciju uz dve tri izgubljene lepote, pritom odbranu ne igra.
a

all grobar

pre 12 meseci

U stilu superligaskih ekipa iz donjeg dela tabele. Menjas trenera posle par kola, trenera koji vas je digao posle ocajnog pocetka prosle sezone.
Ž

ŽJ

pre 12 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
z

zokilii

pre 12 meseci

Gde god dodje Teodosic,problemi nastaju,medjuljudski odnosi pucaju pravi klan odma videcete...a decko nije vise ni za ...filijalu fmp
c

coviccvesnaa

pre 12 meseci

VLADE DJUROVIC ZA TRENERA!
S

Sferopulos????

pre 12 meseci

Pravicete Duska od blata.
m

metalstorm

pre 12 meseci

Mislim da je sam otišao, kao što je i Tomić, jer ko želi da trenira onu raspojasanu bandu koja ga buši. Šta će mu to u životu. Videćemo koliko će da prođe dok penzos ne krene da buši i novog trenera.
0

02222

pre 12 meseci

SKARIOLO JE NOVI TRENER C. ZVEZDE
F

Factor X

pre 12 meseci

A imao je feeling ....steta
D

Dajvak

pre 12 meseci

Uzalud vam je Fila Džeksona da dovedete - za vas je košarka misaona imenica.

včpdr

pre 12 meseci

i treba da ide kad je skarabudzio ovakav tim, ako je prostao da mu Covic pravi tim onda opet treba da ide. Ali prvi koji bi trebao da ode je Covic!!!
L

Lepi - Parter B

pre 12 meseci

Kouč, hvala za sve ! Žao mi je ! ❤️
H

Herkale

pre 12 meseci

Ja bih voleo Alimpijevica da radi naredne 4 godine
H

Herakle

pre 12 meseci

Muta Nikolic :)
M

Maltretator

pre 12 meseci

Ne mozes danas da maltretiras formirane igrace na trenzima kao da su klinci, a da pritom si takticki zaostao nekih 10 godina.
ц

цане

pre 12 meseci

Звезду мора да води прекаљени домаћи тренер, а и тог грка ће.да избуше, као и дулета репоњу...
g

gost0

pre 12 meseci

Prekaljeni domaci trener?! Reci jednog koji moze da radi u Zvezdi! Djurovic, Slavnic?
B

B.C

pre 12 meseci

Mislim da su mu ovo igrači, tj.grupa igrača , namjestili! Nešto je tu puklo između igrača i trenera!
Z

Zukic Goran

pre 12 meseci

E jos i Bahar i super
R

Realno samo

pre 12 meseci

Ladno je Teo rekao da do novembra ide ili Dujo ili on 😂😂😂
m

micas

pre 12 meseci

Mogu zajedno..
p

podesen

pre 12 meseci

Rekao do Nove godine.
D

Detaljan izveštaj

pre 12 meseci

E sad da čujemo ko je doveo:Teodosića,Bjelicu,Simonovića,Jaga,Boloboja?Da čujemo ko je ostavio:Lazarevića,Kuzmića?Da čujemo ko je nedijski forsirao priču da je ovo najjači tim u istoriji Zvezde?Da se podnese izveštaj ko je prošle godine doveo Adamsa?Čini mi se da je krtica i dalje u našim redovima i da dodje bilo ko sa ovim igračima koji su koštali Boga Oca ne bi ništa mogli uraditi.
@

@ssss

pre 12 meseci

Da li ti je dobro?Kakav crni izveštaj?Čović koji je vlasnik tima i koji je doveo sve ove igrače nekome da podnosi izveštaj?!Da li imaš temperaturu?
J

Jklkj

pre 12 meseci

Kome da se podnose računi? Tebi? Meni? Ko to treba da podnosi račune? Druže znaš li ti gde živiš? Vidiš li šta se dešava u ovoj našoj lepoj zemlji? Boli ih bre uvo za sve nas i za naše želje i ono što bismo mi voleli.
m

micas

pre 12 meseci

Samo da se ne vtati radonjizam..ko god znace vise
t

teokamp4

pre 12 meseci

lepo sam reko da ide ili on ili ja. al ce da se sika
m

marko 64

pre 12 meseci

Valjda će država naći razumevanja da pomogne režimskim klubovima u ovim teškim trenucima. Oćigledno da ovih stotinjak miliona evra i oslobadjanje od plaćanja poreza nije bilo dovoljno. Valjda se zna šta je prioritet u Srbiji.
P

Prcko33

pre 12 meseci

Jos Bahar , pa da nam svane !
O

Ode

pre 12 meseci

Čudovište. Imao sam filing posle današnjeg saopštenja da nešto ne štima
s

south

pre 12 meseci

Ostace upamcen jedino po onoj legendarnoj: "Mi smo sigurni da ćemo ih dobiti i Partizan zna da ćemo ih dobiti"
i

i po

pre 12 meseci

" sretne vam rane junaci ", ali briga ga, uzeo je lovu unapred sada, .i pravac Šavnik..
G

Gilespy

pre 12 meseci

I dobijao je jsd vise nego gubio
j

jbg da

pre 12 meseci

je bar dobijao asvel albu bajern virtus ...to je druga dimenzija, a tek zadar zalgiris....
6

66666

pre 12 meseci

Veceras ce i Bahar
v

veliki strumf

pre 12 meseci

Добијеш најскупљи тим и имаш игру као највећи бедник! Убијеш играче у појам и тренинзима и ротацијом и проступом… Онај одвратни иритантни осмех, потцењивање новинара, кашњење са тражењем тајм аута и изменама, иживљавање… Баш једна одвратна особа! Много ми је драго што је смењен, а жао ми је што нисмо искористили одличан распоред на почетку и сад неко треба да преокреме сезону…

VecaBg1971

pre 12 meseci

Sad ce i Bahar sa njim pod ruku koliko vidim....zasluzeno
L

Lineker

pre 12 meseci

Koliko glupavih komentara tastatura sportista. Kakav god da je ,trebalo je makar derbi da odradi. Ovako smo im predali utakmicu bez ispaljenog metka i odosmo na 1-4. Dok novi trener uspostavi svoj sistem biće 1-8. To samo kod nas prolazi da otpuštaš trenera na početku sezone. I da se vrati Radonja kojeg vidim mnogi priželjkuju,ovo je tim sastavljen totalno u suprotnosti njegovom sistemu igre.
S

Steva ns

pre 12 meseci

Jbg duško nije išlo više imamo tri poraza a tek treba da igramo sa ozbiljnima po meni nije više imalo šta da se čeka jedino što sad treba dobro birati naslednika
z

zvezda forever

pre 12 meseci

Ti dZej parker je rastao se sa Asvelom,i slobodan je..Ne bi to bilo lose,mozda bi kliknulo sa nasim igracima!
G

Grčka Srija

pre 12 meseci

Ne ložite se, Sferopulos je novi trener Zvezde. Srećno komšije, vidimo se u četvrtak.
T

Tvin piks

pre 12 meseci

Dajte onog žitka ili vladu đurovića
B

Boze dragi

pre 12 meseci

Mislim da je ovo velika greska, tesno smo izgubili ovih par utakmica i vremenom bi bili sve bolji, samo da ne vrate onog Radonjica. Skariolo bi nam legao samo tako...
M

Milan Bre Bre

pre 12 meseci

Šta vi očekujete od čoveka? Čović mu dao dve kompletne petorke i mislite da bilo koji trener može da ih uhoda a da ni pola sezone nije prošlo?
A

Ammmmmammam

pre 12 meseci

Ostace upamcen po tome da je "znao da pobedjuju" i onda bio brutalno ponizen. Uzgred, sigurno ce naplatiti svaki dinar do kraja ugovora. Znaci posle mesec dana sezone, 10+ novih igraca i 2 trenera. Nastavice se...
D

Da da da

pre 12 meseci

I tako iz godine u godinu.. Novi trener + ceo novi strucni stao.. Pa neki Bjelica i Raduljica!! Sta ti je zivot, onda oni dodju na vesti i pisu kako Partizan trosi pare a njima niko im ne oprasta dugove. Zato i jesmo tu gde jesmo. I ovog ce da otpušten uskoro
n

niko123

pre 12 meseci

Kakav mu je "filing"?

Неко реалан

pre 12 meseci

Могао би и Бахар ...
A

ACDC

pre 12 meseci

Neeeeee ,ode nam Duje. Grobarima ces nedostajati. A necete se ni sa Sfairopulosom usreciti odma da vam kazem.
r

radecromanija

pre 12 meseci

nemoj tako ostrašćen biti beka nam djeca idu gledati a da ne strahujemo
p

podesen

pre 12 meseci

Skariolo je novi trener.
A

ACDC

pre 12 meseci

Izvini Rade, samo sam hteo da kazem da sam simpatisao Duska i da stvarno mislim da je novi trener Zvezde slab trener.
r

realno85

pre 12 meseci

teo ga lagano izbusio.
F

Fußballspieler

pre 12 meseci

Barak Bahar na dobrom putu da mu se večeras pridruži ako ostane trenutnih 2:2 sa Javorom
D

Dzoni-1970-

pre 12 meseci

A sad sa ovih 3-2 je sve bajno i sjajno?
p

psyhhodelija

pre 12 meseci

Skariolo? Šarunas? Radonjić?
W

Wtru

pre 12 meseci

Mogu ova prva dvojica, samo ne ovaj treći.
G

Gost4321

pre 12 meseci

Dajte Andreu Trinkijerija!
b

buba mara

pre 12 meseci

Može - malo sutra.
Л

Лукаку 98

pre 12 meseci

Ајде још бахар да оде!!
n

nemanja1512

pre 12 meseci

sledeci je bahar
m

mhm

pre 12 meseci

Ne. Sledeći je Čović.
B

Braco!

pre 12 meseci

Mislim da je ovo velika greska, opet ce onog Radonjica da dovedu, pa onda dok on ne uspostavi svoj sistem imace opravdanje za eventualne poraze. Nadam se da gresima, ali morali smo dati zadržati Ivanovica.?
A

Azsto123

pre 12 meseci

Dusko je veliki gospodin.Siguran sam da pola ovih igraca on nije ni hteo(Teodosic pogotovo) ali eto.Covic je rana Crvene Zvezde.Oterao je toliko dobrih trenera i ljudi a ono sto mu najvise zameram sto je neke navijace okrenuo protiv njene legende Sase Obradovica.
Х

Х Х

pre 12 meseci

Ето пошто је Човић проблем он ти је ту још ове сезоне и одлази, проверено.
Н

Напредујемо

pre 12 meseci

Прошле сезоне на 1/6 смена,ове на 1/3 Мало шале...ово.је био једини рационалан потез,не због пораза,већ начина игре екипе,очај живи,боли и срце и душа... Без шале,потребна је долесекција и поједини откази...
p

pa da

pre 12 meseci

malo vam je 13 novih igraca daj jos 10 hahahahahahaha uvek cirkus sa vama

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Pa svaki trener kad se ne pita za igrace bolje ne moze Covic I Dozet vode transfer politiku
М

Муне!

pre 12 meseci

Опа Мркелааа!
P

Provereno

pre 12 meseci

Aca delija novi trener
b

buba mara

pre 12 meseci

....iz pouzdanih izvora....
M

MiskoR

pre 12 meseci

Ne znam sta da kazem jel pametno ili nije…ali da ne moze da se poveze od starta. Mozda je trebalo da mu se da jos vremena ali sta je tu je
Х

Х Х

pre 12 meseci

Штета што ово није урађено на крају прошле сезоне и да је неки други тренер саставио екипу по свом укусу. Овако свака сезона иста прича.
F

Frizerski salon Panjkovic

pre 12 meseci

Kako sad?A jel nije bilo pustite ga da bira?I jel birao?
s

sladjann

pre 12 meseci

Igrači ga sabirali sigurno....jer da neko šutira 5%trojke za to krivi igrači,....nezalaganje,nezainteresovanost.....
b

buba mara

pre 12 meseci

SABIRALI ga igrači....bravo,ti si šampion nepismenosti.
P

Pristrasni posmatrač

pre 12 meseci

Teodosić dobio opkladu da Duško neće izdržati do Nove godine... A meni se sa strane čini da je imao zdušnu pomoć nekih saigrača
b

bd

pre 12 meseci

Bahare odlazi
C

Cartel

pre 12 meseci

Skariolo je potpisao
n

nsy

pre 12 meseci

Ajde i Bahar neka ide vreme je
N

Nishlija

pre 12 meseci

Pravi potez...pogubio se malo u zadnje vreme.
A

Avangard

pre 12 meseci

Sve najbolje Dusko i hvala za sve, narocito ono na pocetku trenerskog posla u Zvezdi i vezane pobede. Sada dovesti nekog pre svega sa autoritetom ali i da zna kako se moderno igra kosarka. Iskreno, dobro bi doslo jos neko pojacanje narocito centarska linija
s

strasno

pre 12 meseci

pobegulja
I

Iznenadjen sam

pre 12 meseci

Pitanje ko je slobodan od trenera, osim Radonje. Prosto mora biti mocno ime

❤️❤️❤️❤️

pre 12 meseci

Slobodni su Skariolo, Trinkieri, i naravno Radonja.
R

REA

pre 12 meseci

DRAGAN JAKOVLJEVIC DOLAZI!
c

czv91

pre 12 meseci

Nije mogao sa Teom...
P

Pjer Karden

pre 12 meseci

Nisam iznenađen,imao je sve,2 meseca da uigra tim,sve želje su mu ispunjene,izlomio je igrače nidvljačkim treninzima,potpuno pogubio konce,tim ne liči ninašta,trči i šutaj trojke to nam je igra.Nije dovoljna promena trenera,hitno nam je potreban centar,valjda će Nejpi doći sebi,treba videti šta je sa Jagom od Tea nema vajde on ne sme duže od 10 minuta da bude u igri i to da se fokusira isključivo na kreiranje igre i asistencije,ne sme mu se dozvoliti da šuta nerezonski za tri,Ko god dođe neće mu biti lako da od ovog organizacionog haosa napravi red i ekipu za respekt.
b

buba mara

pre 12 meseci

Da ŠUTA Teo,ha,ha,ha Brate,ti si pobednik u komentarima.
G

GHOST0402

pre 12 meseci

Nije imao filing
l

laprovitola20

pre 12 meseci

da je bar ostao bjelica,mozda jos nije kasno
U

Unknown84

pre 12 meseci

Pa da vidimo da li je do njega... Daj Bože !
x

xyz

pre 12 meseci

Ne znam sta da kazem. Dosta novih igraca, sigurno je da treba vremena, ali nesto nije stimalo definitivno
7

737337

pre 12 meseci

TOOOOOOO !!!!! SUBOTA JE IDEM SE NAPITIII
M

Miskovic Z

pre 12 meseci

Da se ne ljubimo...
A

ABCD...

pre 12 meseci

Ma bravo...Dusko hvala,sve najbolje vam zelim u penziji.
S

Simonida

pre 12 meseci

Sto ucini,bas je dobro poceo,bolji je od Obradovica, a bas je planirao da osvoji Evroligu,steta sad ce ga uzeti FMP
P

PFC

pre 12 meseci

Nadam se da je ovaj komentar ironican,iskljucivo zbog poredjenja sa gromadom od trenera i coveka kakav je Zeljko.
O

Oumuamua

pre 12 meseci

Topa na klupu, pothitno !!!
b

buba mara

pre 12 meseci

POTHITNO,ha,ha,ha
G

Gallina

pre 12 meseci

Ovo je vec neozbiljno, trener selektira konacno svoju ekipu, mesec dana prodje i smenis ga, dovodis novog trenera da vodi tim koji je neko drugi selektirao i tako sezonama u nazad…. Kada se ocekuje da se tim podize mi menjamo trenera… a pogledajte drugu stranu Partizan, imaju trenera dve godine jedva jedan trofej u ABA ligi, prelazni rok realno lose uradjen, skor isti kao i Dusko, i oni se nadaju kako ce podici formu, mozda realno i sa razlogom jer je tek pocetak sezone prirodno je da se ekipa koja je skroz nova uigrava i podize formu, a mi otpustamo trenera…
A

ABCD...

pre 12 meseci

Gresis. Da nije smenjen kriza bi bila mnogo veca. Nije Dusko trener za neke vece domete.
J

Jaaaaa

pre 12 meseci

Hvalim te Bože!
m

madmix

pre 12 meseci

ovo ko loš vic koji se ponavlja,jedan trener selektira ekipu,dovede šta hoće i onda otkaz,dolazi drugi...i tako iz godine u godinu
1

11080gz

pre 12 meseci

Problemi u raju?!
g

gost u gostima

pre 12 meseci

tokom partizanove utakmice kazem bratu znate vec svi sta. juce tokom zvezdine utakmice kazem kevi duje od sutra vise nije zvezdin trener, kad eto...
С

Сале2323

pre 12 meseci

Свашта!!! Или уради то пре почетка сезоне, или га пусти као лани што си, па ће временом постићи то што жели. Сви смо га овде критиковали, али да се мења тренер након 4 кола Еуролиге, то не личи ничему! А посебно што Душко није тренер од јуче. Баш свашта!

Realno123

pre 12 meseci

Šteta Srecno dule u nastavku karijere
I

Igor igor igor

pre 12 meseci

Ocekivano, da li je dobro vreme ce pokazati, ali svakako smo igrali bas lose sve utakmice u evroligi, tako da mozda je i najbolje ovako... e sada koga dovesti, to je pitanje
T

TP-1

pre 12 meseci

Jedva sam cekao da se ovo desi. Covek se totalno pogubio. Dobro je ovo Covuc predvideo. Cini mi se na vreme. Mislim da ce Skariolo da preuzme Zvezdu.

VecaBg1971

pre 12 meseci

Tako je bre...konacno da ga ne gledam vise
M

Makks

pre 12 meseci

Hvala ti Boze.
c

cv

pre 12 meseci

kasno je sad. to je trebalo pre pocetka sezone.
O

Odlazi Covicu i ti

pre 12 meseci

Stevan Karadzic novi trener !
H

Huh

pre 12 meseci

Neeeeereeeeeee
2

2323

pre 12 meseci

RAAADONJAA
d

dzakma

pre 12 meseci

razumem da imate pamćenje kao zlatna ribica ali baš toliko? jel se vi ne sećate kako je radonjić otišao poslednji put i kako ga je čović prozivao i napljuvao? i sad će da se vrati
V

Vele46

pre 12 meseci

Radonjom bi Covke oci da nam zamaze. Realno previse gresaka u poslednje dve godine, da bi ostao na celu. Vreme je za promene!