Komentari na vest

Da rešimo MVP dilemu: Embid, Janis, Tejtum i Dončić su opasna konkurencija, ali Jokić je najbolji

G

G

pre preko 1 godinu

Jel znate razliku izmedju najkorisniji i najbolji?
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

NAJBOLJI KOSARKAS IKADA NA PLANETI JE JOKIC A TI SI JUGOSLOVEN
S

Savatije

pre preko 1 godinu

Na ovim slikama ruke mu izgledaju kao da je pobegao iz kuće strave u Ritopeku. I uprkos toliko agresivnoj igri protiv njega, on ima ovakvu statistiku. Neverovatan je.
Z

Zfbor

pre preko 1 godinu

Ja nisam imao tu cast da gledam Dzordana,Birda,Dzonsona i ostale legende.Ali od kad ja pratim kosarku(2002 na ovamo)ja nisam video boljeg kosarkasa ,da je toliko znacajan za tim i da ga kao prosle sezone vuce sam.Da se toliko sali sa ligom.Nije sto je nas ali zaista tako mislim.Svaka cast Dzejmsu,Kobiju,Kariju i ostalima ali svako od njih je ili imao citav tim oko sebe ili makar dve velike zvezde.Nije isto.Ne znam mozda je kvalitet kosarke opao ,mozda su neki od njih bili bolje ali ja zaista uticajnijeg i boljeg nisam video.Svaka mu cast,da ga zdravlje posluzi i da samo tako nastavi.
F

FM

pre preko 1 godinu

Po stranim kladionicama je jos veci favorit sa 1,25-1,33 kvotom.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Dosadni ste
K

KošarkašNeOdbojkaš

pre preko 1 godinu

Đula gledaj odbojku!!!
R

Realan posmatrač

pre preko 1 godinu

Evo jedan prilično nepopularan komentar, ali se nadam da ćete za moju relevantnost istog, uzeti činjenicu da se bavim košarkom i da sam odgledao svaki ovosezonski meč Nikole. Ono što je defakto je da je on istinski ovosezonski MVP. To što je on ne baš toliko atraktivan, to je druga priča. ALI... Ono što mi se ne dopada je činjenica, da u nekih 15ak poslednjih mečava, kada je došao na prosek tripl-dabla, postalo evidentno da su mu u igri abnormalno visok prioritet asistencije. Da mogu da priložim video, pokazao bih vam barem 50 situacija, gde bukvalno beži od zicera i daje rizičan pas. Sa Memfisom u gostima je to u startu meča bio razlog rešavanja meča za poluvreme. Bukvalno 5, 6 napada zaredom sa zicera daje pas. Ono što sam hteo reći, on je zaista MVP za ovu sezonu, ali nimalo mi se ne dopada to što se događa, znate svi koliki je hejt bio na Vestbruku. Ostaje samo nada, iako mala, da to forsiranje pasa je u stvari deo njegove košarkaške naracije, ali teško. U svakom slučaju, konstruktivan stav s moje strane, nadam se. Pozdrav ljubiteljima NBA
S

SAOK

pre preko 1 godinu

+ godine i komentar godine! Kao sto si napisao, nepopularan komentar ali ziva istina. Ako si i jutros gledao utakmicu vidio si koliko je poceo forsirati asistencije. Volim Jokaru, sve nase igrace bez obzira na klub, oni su nasi ambasadori i ponos je imati takve sportiste kao sto mi imamo. Medjutim, ne moze se pobjeci od toga koliko na utakmicama forsira asistencije kada ima priliku za sut a ako neko misli da pretjerujem ili da sam cinik, neka se zapita zasto na 80% utakmica zavrsi bas na 10 asistencija... Sportski pozdrav!
g

gost21321321

pre preko 1 godinu

htedoh ovo da pomenem i ja, plasim se te trece mvp nagrade da ne bude posle bas kao sa raselom da samo ostane na tome, nek daju oni mvp bilo kome a jokic nek uzme prsten ili bar da dotera do nekog dela plejofa koji je vredan pomena, a ne da kari, dzejms i ekipa sa pola gasa odigraju regularan deo sezone i onda u plejofu pokazu sta znaju, godinama je toronto grmeo u regularnom delu i onda ga nazalost james i ekipa pociste u plejofu
I

Iznogoud

pre preko 1 godinu

Tako je on igrao i prethodnih godina, nista se nije promenilo kod njega. Razlika je sto sad dodaje KCP-u, koji pogodi sut, a ne npr. Bartonu. Pa se sad prica o asistencijama, a pre se pricalo kako su mu saigraci losi i da treba vise sam da sutira. On prosto tako igra. Pa bio je period kad nije hteo uopste da sutira na kos, nekoliko utakmica.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Dečko ima priliku da osvoji tri za redom. Zna da ga crnačka kamarila mrzi i jednostavno ih džentlemenski šamara. Nisi jedini koji se bavi basketom i ako poznaješ američko društvo crnci misle da je basket njihov i liga sama rezonuje na taj način. Slažem se da mora da bude agresivniji kod poentiranja ali čisto sumnjam da će imati prosek ispod 30 u plejofu. Iskreno ne vidim ništa kontroverzno u tvom tekstu.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Realan posmatrač-Zanimljiv komentar nekoga ko se bavi košarkom,šta bi bilo da se istom ne baviš.Jokić kao igrač tokom cele karijere u NBA je neko ko ne forsira šut,samo kada mora i to u slučaju kada nema Mareja ili Portera,odnosno kao prošle godine obojice zbog povreda kada je on dominirao,odnosno davao po 30 i kusur poena.Sada on nema potrebe da forsira toliko,na početku ove sezone je forsirao jer Marej i Porter nisu bili u formi,sada su koliko toliko u formi,Marej je počeo davati po 20-30 poena,Porter 15-20 i to je ono što se od njih i očekuje.Kada dodje plej-of eto njega na 30-40 poena ponovo,juče je odigrao 27 minuta i imao tripl dabl,20razlike nema potrebe više da igra,slično je bilo i protiv Menfisa 26 minuta,kada je izašao iz igre čini mi se Menfis vodio 7 razlike,kada se vratio bilo je 20,samo tri asistencije je imao to znači da saigrači nisu odradili posao,Marej 3/13,Porter 2/10 itd a Jokić 7/11 kao sinoć,znači nije do njega a i moraju i oni neku izgubiti.Što se asistencija tiče da nije bilo istih ne bi danas komentarisali o njemu,takav je njegov stil igre,voli da dodaje,prošle godine nije imao Mareja i Portera pa su saigrači morali da prilagode igru njemu i pored toga je imao prosek čini mi se od 8 asistencija sada ima 10 jer pored Mareja,Portera ima još minimum 4 solidna šutera.Juče je 5 puta prodao istu foru,dvojica na njemu on doda Mareju ili ko se nadje ovaj šutne i pogodi,jednostavna akcija,pas preko pola izmedju dvojice Marej sam,iz auta Gordon sam itd jednostavne asistencije,nema tu nikakvog forsiranja zato su i brojke veće a i da se ne lažemo čovek je svestan kao i svi u Denveru da treba da udje u istoriju,svakim tripl dabl šanse su sve veće,mada je smešno i uopšte polemisati o tome toliko odskače od drugih da je to smešno,nema konkurenciju i treći put uzastopno postaje MVP,tu nema dileme.
T

Trener

pre preko 1 godinu

@Realan posmatrac lepo si ti to srocio, ali si zanemario JEDNU KRUCIJALNU CINJENICU, a fo je: Da li zbog njegovih asistencija, odnosno kako ti kazes bezanja od zicera TRPI REZULTAT? Da li Denver zbog toga pobedjuje utakmice ili ih gubi? Odgovor je POBEDJUJE! Ubedljivo su prvi u svojoj konferenciji. S toga, ne bavis se ti nikakvom kosarkom kada si zanemario najvazniju stvar. Pokusaj ponovo.
G

Gost4688

pre preko 1 godinu

Sreća pa je došao u Megu inače nikad ne bi bio na ovom nivou
G

Gost0

pre preko 1 godinu

Kad je onomad dao 40p Partizanu bila priča kako mu miško nabija statistiku
G

Gostfudus

pre preko 1 godinu

kada je proglasenje ?
Z

ZM13

pre preko 1 godinu

Mislim da kad pocne plejof
G

Gost8499

pre preko 1 godinu

Prošle sezone je bilo posle play off-a koliko se sećam.

КоТоГовориИстину

pre preko 1 godinu

Ако се гледа учинак играча,џокер је први,ако буде радила кухиња онда џејсон или џоел,јанис нема шта да тражи.
S

Srki0405

pre preko 1 godinu

Dileme nema.... JOKER...