Komentari na vest

Budućnost po utakmici izvodi 11 slobodnih bacanja više od Zvezde, u Podgorici odnos 69-31

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Rekao sam juce, napuniti halu za petu utakmicu, napraviti pritisak od prve sekunde, oduciti ih od kosarke za vjek i vjekova.

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Pa vrlo prosto, nama su svirani faul za svaki mrki pogled prema igracima Buducnosti a oni su morali da nam slome ruku ili nogu kako bi sudije MOZDA svirali za nas. Kralo se i pre, na raznim utakmicama ali ovo sto se videlo u finalu do sad je toliko ocigledno da je bezobrazno. Nikad nisam bio poklonik raznih saopstenja ali je ovo prvi put da podrzavam Čovića u tome jer se mora nekako skrenuti paznja na, vise nego ociglednu, sudijsku kradju. Jedna stvar je pretenciozno sudjenje ali ovo je neka druga lestvica, ovo je klasična kradja.
G

Gost1212

pre gotovo 3 godine

Treba opravdati mesto direktora arene.
b

brxysd

pre gotovo 3 godine

Kada Goran Grbovic na Areni kaze da je Zvezda pokradena i da su je sudije upropastile, i da je ovo bezobrazluk. Sta dalje pricati......
L

Loznica

pre gotovo 3 godine

A Goran Grbović je stručnjak?
Ј

Јован 84

pre gotovo 3 godine

Грбовић некада легенда Партизана,а сада само обични снс кадар.
G

Gost za Loznicu

pre gotovo 3 godine

Pa sudijska komisija je nasla 19 fresaka na stetu Zvezde u trećoj utakmici.Ne dve ili tri nego 19,mada si ti verovatno veci stručnjak i od njih kao i od Grabovica
@

@kalcopolistapanglu

pre gotovo 3 godine

Gde si klempavi, kako Sladja, a?
N

Nece bas svi da se igraju onako kako vi zelit

pre gotovo 3 godine

Ti prijatelju koji si analizirao ovo pricas gluposti. Pa sam podatak da Zvezda postize vise poena ispod kosa automatski i znaci da Buducnost pravi manje faulova. Znaci da biju kao volovi poene iz igre bi davao nikad. To je upravo ono sto Zvezda radi, ni jedan igrac ni sa loptom ni bez lopte nije bez kontakta Zvezdinog igraca, rukama, nogama, jahanjem, kako god bitno je da je kontakt tu. Sudije vam obicno ne sude takve stvari i kad se nadje ekipa koja ima nekakav respekt kod sudija i svirne se za nju pone3sto odmah navalite u kuknjavu. Znaci, dobili ste taman onoliko faulova koliko ste ih i napravili. Buducnost igra mnogo cistiju odbranu od Zvezde i jednostavno ne moze toliko faulova da im se sudi. Lazic, Dobric, Davidovac i Simonovic prave prosecno po 15 penala na utakmici, a retko kad im se odsudi vise tri, ili cetiri. Sad su poceli i stranci da mlate ne samo ovi nasi. Forsirate igru sa maksimalnim kontaktom i onda vam nesto nije jasno i pricate o brojkama koje jednostavno opisuju stanje na terenu. Jos se pozivate na to da ko nije gledao utakmicu iz statistike vidi??!! Sta vidi??!! Da u svakom posedu pravite po minimum tri faulova, a svira vam se svaki treci posed po jedan. Drugo ne moze da vidi.
k

kal...ko

pre gotovo 3 godine

bravo za komentar... Bas onako kako jeste...
G

Gost 2244

pre gotovo 3 godine

Slazem se dobro si sve primetio, ipak ne mozes da ne izbrojis makar tri komicne sudijske odluke sinoc koje vracaju Buducnost u zivot, dakle sudije direktno uticu na tok i na ishod utakmice, faul je faul i to nema veze koliko je neko izveo bacanja ili nije dali je izasao iz bonusa i kad, ali neujednacen kriterijum i vredjanje inteligencije sa tragikomicnim odlukama priznaces nemaju veze ni sa nacinom na koji napadas niti nacinom na koji se branis vec sa bezobrazlukom zvanim cista kradja, ako nekom trebaju titule dobijene na onakav nacin super, dajte im i pozdravite puno takve sampione.
D

DelijaCh

pre gotovo 3 godine

Ako mozes objasni mi samo jednu situaciju. Kako je u 4/4 kod mrtve lopte, za koju su skakali Z. Nikolic i K. Volden na 0.2 sekunde do kraja napada za Zvezdu, loptu u skoku prvi i jedini dotakao i izbio Z. Nikolic i sudije su zaustavile vreme jer je Zvezdin napad istekao? Nije li vreme trebalo da se resetuje, kako rece neko u studiju, ako loptu prvi dotakne igrac Buducnosti? Bez pristrasnosti, ako neko moze da da konkretan odgovor.
S

Svi u Pionir

pre gotovo 3 godine

U REVANSU SVI U PIONIR,I STARO I MLADO,DA NAS BUDE 7000 U INAT DUSMANIMA I NJIHOVIM SUDIJAMA!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Druze valjda su mere! Vidis da ne daju na stadion da se ide? Zbog cega? Kakva te hala spopala, hoces da se svi zarazimo??? Precednice reci im? Ovo nema smisla!!! Stay home stay safe...jebes basket...
S

Svi u Pionir

pre gotovo 3 godine

ja se nadam da ces se ti zaraziti sto pre i to onim indiskim sojem,od srca ti to zelim!
k

kalcokonj

pre gotovo 3 godine

prvo da odeljamo vasu bracu albanogorce u revansu i uzmemo jos jednu titulu,nakon toga isto to da uradimo i vama hrvatoigokeasima i da uzmemo jos jednu domacu titulu,e nakon toga ce mo biti kuci i pridrzavati se mera dok vi i vasa bratija placete od muke!
Z

Zvezda Srbija nikad Jugoslavija

pre gotovo 3 godine

Zar vi ne bojkotujete ABA ligu? Otkud sad ovakvi pokliči
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

#kalcokonj kakav kompleksaski odgovor, pun mrznje
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Kako sejes, tako zanjes, mnogo suze lijete zbog malog politickog i diktatorskog kluba.
Н

Невероватан однос

pre gotovo 3 godine

Невероватан однос слободних бацања, Звезда 49, Партизан 17: http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-liga/41259/neverovatan-odnos-slobodnih-bacanja-zvezda-49-partizan-17
S

Slobaaaaa

pre gotovo 3 godine

To je bilo jednom, kao i slucaj kada je bilo obrnuto... Ali ovo se ponavlja, iz utakmice u utakmicu, ako uopste razumes rec "ponavlja"...
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Dzikic: "to je bila taktika jer im nismo smeli dozvoliti da uhvate ritam" ,u tom trenutku Zvezda igra najbolju kosarku u europi i nize 9 pobeda za redom medju kojima je i 5 pobeda nad bivsim prvacima europe.
j

jsd borhan

pre gotovo 3 godine

jos neverovatniji odnos 2007,slobodna bacanja 18-51, KKCZ - Igokeicni dinamik podpomognut pridavljenim sudijama i zutom ds vlascu na celu sa vasim sponzorom borhanom koji u areni skace i navija sa vasim navijacima!
V

Vdmz

pre gotovo 3 godine

Cuj ovoga " Borky" - bla, bla, Dzikic, i to je bilo onda kad je Zvezda igrala najbolju kosarku u Evropi.Znaci NIKAD
K

Komentarišite kao

pre gotovo 3 godine

Ovakvi tekstovi - vama na čast. Ne sećam se da ste ovo pisali kada su Zvezda i Partizan otišli u EL umesto Igokee, ili Zvezda umesto Cibone, ili prošle sezone. Znači igrači i treneri dva kluba su se pozdravili posle utakmice po fer-pleju, nije bilo teških i ružnih reči, spremaju se za petu utakmicu pa ko je bolji, taj će i pobediti. Samo ovde se sada podgreva atmosfera krađe, otimačine, linča itd. Sramno. I ne treba više ABA liga da postoji, da Bog da igrali sa Crnokosom, Lovćenom, Kvarnerom, Tajfunom i ostalima i ne videli Evrope više nikada u životu, niko od naših klubova. Ovakva navijačka stoka to ni ne zaslužuje, a još manje vlasnici istih koji će se udaviti u sopstvenoj zlobi. Znate šta je bilo dobro u vezi sa starom ligom? To što je svake godine neko drugi bio šampion, a svi ostali su dizali svoje granice kako bi naredne godine bili još bolji. I to je dovelo do toga da Zvezda bude i šampion Evrope i sveta u fudbalu, Bosna, Cibona, Split, Partizan šampioni Evrope u basketu... A sad u našim prćijama imamo 20-tostruke uzastopne šampione i gde nas je to dovelo? Do toga da imamo 20. tim Evrolige (puko učestvovanje) i da bude opšte narodno veselje kada neko upadne u Ligu Šampiona (pa makar ga tamo i gazili sa 5 golova razlike Arsenal, Braga, Šahtjor, PSG, Tottenham, Bayern, Napoli...). Samo napred, uništite sada i ABA ligu, jer ako nismo šampioni, ne treba ni da se igra. Takmičenje ko će da dovede više Amerikanaca, da bude jači od onog drugog. Zgadili ste mi se svi kolektivno.
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

Bravo doktore, sve tacno!
K

KrkaBurg

pre gotovo 3 godine

Lopovi iz morace i laktasa drugacije Sampiona pobediti nikad ne mogu nego uz pomoc sudiske kradje,to zna ceo balkan!
G

Gospodin Dr.Terzic

pre gotovo 3 godine

HDZ Partizan jel moguce da je svaki drugi komentar vas ?
G

Gendale

pre gotovo 3 godine

Neka sude Vulin-Vesic-Vucic
P

Pa ne igra

pre gotovo 3 godine

Partizan...?!?
d

drakula

pre gotovo 3 godine

ta trojka i drzi srbiju,sve bolesni zvezdasi,samo redosledom vucic vulin vesic
M

Ma ko vas

pre gotovo 3 godine

Garagani.. Niti imate kk, niti znate za koga navijate, ufurali se navijate za Čokijev klub i jos pjenite.. Jadno je kako nisko letite..
1

12-ti u aba

pre gotovo 3 godine

Ali zato deljamo vasu igokeudinamik kad god hocemo i kad god pozelimo,vise ni play off abe da igrate ne mozete koliko smo vas unistili za sva vremena,uzivajte na 12 mestu u aba haha
G

Gost1212

pre gotovo 3 godine

Kme kme kme kme kme Treba da promene ime z KK kme Železnik
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Nisam gledao cijelu utakmicu jer me utakmica vas i Buducnosti interesuje koliko i derbi lige Kambodze, ali mi drugar delija rece da se ukljucim i vidim cirkus, pa sam odgledao poslednju cetvrtinu. Ono sto sam vidio je bas bas kradja. Faulovi koji su sudjeni za Buducnost ja ne bih sudio za Partizan protiv prvaka Albanije, jer bi me bilo sramota da se kasnije pogledam u ogledalo. Vrhunac glupih faulova su mi situacija u kojoj Simonovicu sude faul u napadu jer je u bloku guzicom zakacio Kobsa, pa faul za dodatno slobodno Buducnosti u kojem niko ne zna kome je faul sudjen pa Kuzmic dize ruku, cisto da se neko javi. Najstrasnije je to sto se niko od Zvezdinih ne buni. Izgleda da su ovo ocekivali i vec bili spremni na to sta ih ceka.
P

Pentrax vrhovni

pre gotovo 3 godine

Baci se dečko na poljoprivredu i stočarstvo. Pusti sport, posadi neki krompir i gaji ovce i koze.
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

ili pre par godina Zvezda izvela 46 bacanja Partizan 20 ali to se lako zaboravi
P

Pentrax vrhovni

pre gotovo 3 godine

49 bacanja Zvezda a Partizan 17
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Ili prvi deo Aba 23 bacanja vise partizan izveo.
H

Hallo

pre gotovo 3 godine

Profesore si ti?
c

clasic

pre gotovo 3 godine

Zato sto su im igarci talentovaniji ,kad ne bise igrali taliki presing na ivanovica i cobbsa prije svega oni bi vas svaku punili sa lakocom .ovako ti samo ostaje da ih sprijecis faulovima.Prosto ko hoce da svati.
E

E87

pre gotovo 3 godine

Ti si ozbiljan sa time da je Ivanović talentovaniji i bolji košarkaš od Lojda?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

A tek sto igraju odbranu. Pa ljudi mogu cak 5 puta udariti po ruci a da nije faul. Ja bih njih odmah za nba jer takav napadacki talenat plus perfektna odbrana bez faula. Samo u nba da idu al i ovi slovenci sa njima jer oni najbolje odrzavaju taj talenat.
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Sto se franjevci bratime sa Milovim komitama nije mi jasno? Franje ceka KLS gde cemo ih na terenu demolirati, Milove ceka mec broj 5 gde sudije nece pomoci u onolikoj meri i bice im kraj.Cemu se nadate?
z

ziveo burg

pre gotovo 3 godine

igokeicni hrvati podrzavaju svoju albansku bracu iz morace sto je i logicno jer i jedni i drugi nisu Srbi vec neprijatelji ove drzave i ovog naroda,uff jedva cekam revans u pioniru da i jedne i druge razvalimo pred 7000 navijaca i posaljemo ih tamo gde im je i mesto na smetliste istorije!
V

Vdmz

pre gotovo 3 godine

Nadamo se da ce se saznati kako vest koja ima 200kom dovede do toga da ti imas 600+ Nadamo se jos da ce u Kls biti odnos igraca na terenu 5 na 5 a ne 5 na 3 i da ce da pobedi bolji

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@ cuj ti njega, najveci klub na Balkanu??? Ti si se izgleda previse uziveo u film bicemo prvaci sveta!!! Niti je crvena zvezda kaoja pociva u vecnim lovistima bila neka velicina u sfrj niti je ova sadasnja zvezda:mts. Ako ne verujes, pitaj navijace Makabija! Reci da su zvezda ma obe zvezde zajedno velikan, moze samo neko ko je zaista poverovao u radnju filma bicemo prvaci sveta u reziji ona voli zbezdu! Dakle u kosarci porediti Partizan, evropsku instituciju i zvezdu + zvezdu:mts ti je kao da poredis Spejs Satl sa Fićom! Dodaj tu i Cibonu i Jugoplastiku....najveci klub na balkanu kazes....idi odgledaj jos jednom bicemo prvaci sveta!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Odgovor je upucen doticnom MA
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Spremi vazelin Kalčo za tebe i brata ti Mustafu
T

Toliko!

pre gotovo 3 godine

Pa partizan nije ni medju 4 najveca Balkanska kluba.Ovde su veci u Sfrj bivsoj i Cibosi i Pop 84.A koliki je Balkan.Ni medju 5 nije hkk partizan.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Kućo e si mi sedmi?
e

esi mi dobar?

pre gotovo 3 godine

Hahahahaha... Institucijo, esi mi dobar? Este li spasili sezonu neispadanjem iz lige? Este aaa? Ae kod gazde Didika da malo pkakite jer on od 2008. rukovodi klubom. Šta...? Nisi znao...? Evo sad znaš... Poyy
@

@PG

pre gotovo 3 godine

Bolja i kreativnija ekipa Bufucnost od Zvezde? Ekipa koja je vodila u 4 meca ukupno 7-8 minuta.Ha ha ha.Vazi.Vidimo se u petom mecu bolja sudijska ekipo iz Podgorice.
G

Gost013

pre gotovo 3 godine

Pa zvezda svaki derbi izvede duplo vise bacanja od Partizana.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Koji derbi?
M

Ma vazi

pre gotovo 3 godine

Koja notorna laz.U Aba ligi zadnji derbi, skoro 30 bacanja vise za hkk partizan. I sve sto si rekao kontra je.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Laz, iznesi zvanicne podatke, odigranih utakmica unazad. Poslednji put partizan je takodje imao odnos izvedenih bacnja protiv zvezde kao buducnost, i izgubio je taj mec.
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Podsetnik, prosli derbi stw imali 40 slobodnih

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@Ivan tako je ivo koji derbi? To vise ne postoji od 2011
l

li van klif

pre gotovo 3 godine

I mocni Didie Dinar, Bertran i Ludoviq Zil bi pozavideli ovoj odbrani. Iskljucenja se trebaju uvesti a ne slobodna bacanja.
5

555

pre gotovo 3 godine

Pa sto u EL se ne sankcionise Zvezda sa vise bacanja? To je Dps laz u reziji Milovog tima i navijaca malog jsd iz Zg.
V

VAR

pre gotovo 3 godine

Nekad ekipa ne postigne 69 poena za utakmicu, a ovi su imali toliko bacanja u dve utakmice. Znači, cela utakmica gratis.
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

opet kukumakanje xaxa
M

Miki234

pre gotovo 3 godine

Jednostavno Zvezda nema sudjenje u Morači koje Budućnost ima u Pioniru. Samim tim je Budućnosti lakše da napravi brejk. I mislim da nije sporno to koliko je Budućnost dobila slobodnih jer Zvezda zaista igra agresivno već to što Zvezda preteško dobije bacanja. Mislim zna se kako je Morači, uvijek sam se pitao je li moguće tamo pobjedit u plej ofu. Kad se sjetim odbrane koju im je sudija dozvolio u finalu 2019 u 3 i 4 utakmici, mislim da bi i jači timovi tamo imali problem. Sad da se ne lažemo, ni Čović i Ostoja se ne bi bunili da imaju takvu naklonost sudija, e sad druga je stvar što je Budućnost evidentno uspjela da obezbjedi taj uticaj.
H

Hersonisos

pre gotovo 3 godine

Suđenje je bilo vrhunsko, Zvezda igra grublje jer ima popunjeniji roster, copy paste Dule odbrana, kombinacija džudoa, džiu džice i karatea, pa onda pritisak na sudije, kući to prolazi jer ni sudije ne smiju sve odsvirati a na strani nigdje...sa ovakvom odbranom broj ličnih grešaka je razmjeran..sve ostalo su pritisci na sudije u petom meču
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Hoce to, zvezda igra grubu odbranu u podgorici od osnivanja ABA lige, pa je odnos drasticno neujednacen svaki put kada se tamo igra...
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Како пролази у Мадриду где се може добити Реал и како не пролази у титограду где се не може добити футура? Ето још то да образложиш и Бог да те види
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Od srca ti želim da u svakom sledećem meču tvog malog, jadnog i bednog kluba za koji navijaš imate ovakvo "pošteno" suđenje. Da vidimo ko bi tad bio kriv i koga biste prozivali stoko bezobrazna.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Moram samo nešto da dodam, posle svog ovog lajanja žena u crnom u KSL-u se treba popišati po njima. Oderati im kožu sa ledja i trpati u njih pa koliko stane.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

U Podgorici je bilo 69-31 u slobodnim bacanjima u dva meča i tim sa 38 bacanja više je pobedio 5 razlike u ta dva meča. Atmosfera linča je mala maca za ovo što su oni zaslužili. Primera radi u Beogradu je bilo 49-54 u bacanjima za budućnost. Pozdrav srpskim medijima, ako ih sem par izuzetaka ima uopšte.
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Neka ih reci Cu samo jedno WELCOME TO BELGRADE cekamo vas milogorci

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Zato večeras 5000 u hali i 5000 oko hale da im se hovno smrzne i milogorcima i sudijama. I do ponoći da ne napuste halu. Setiti im se svega milog i dragog za ove dve kradje u Djetićlandu.
G

Gost1qq

pre gotovo 3 godine

I bice vas, sto je najgore 5000, jer vi obraza i stida ndmate, preko mrtvih bi gazili da dodjete do cilja! A je l vi, bese, ne bojkotujete Aba?
t

ti

pre gotovo 3 godine

Pa sta? Zvezda igra deset puta grublju odbranu. Mesari. Igraju rukometa.
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Decko Zvezda isto igra tako i u el. Ali ni na jednoj utakmici u sezoni ne mozes da nadjes ovakav odnos bacanja a tamo igra protiv mnogo jacih ekipa nego sto je Buducnost. Pametnom dosta.
M

Ma vazi

pre gotovo 3 godine

Ma vazi.Od pola timova EL zvezda izvede vise bacanja medjusobno, ta prica ti pada u vodu Njofra.
Ј

Јован 84

pre gotovo 3 godine

И даље плачете?Хаахааахаааа!
.

....

pre gotovo 3 godine

ako su ti ovo godine decko ti si u velikom problemu...nadji bre zivot, ribu,decka
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Jovane sine, pogledaj se u ogledalo, u realnost svoju?! Gdje ste vi, gdje je Partizan? Ovako se liječi frustracija što ste na dnu?! Ako je lakše razumijem i tebe i sve nesrećne grobare...
P

PG

pre gotovo 3 godine

Sve istina sto si napisao. To ti je kad imas bolju i kreativniju ekipu kakva je Buducnost u odnosu na ovu CZ i kako da zaustavis talentovanijeg od sebe nego da vidis takticki da ga agresivnoscu sputas a ta agresivnost dovodi do odbrane kakva u kosarci iziskuje veliki broj faulova.Jako jednostavno,ali treba to i priznati....Lupa se po rukama na sve strane...Mada se mora priznati velika energija igraca CZ
G

Gost122

pre gotovo 3 godine

alo grobari tisina pocinje ksl pa trenirajte ako hocete da dodjete do finala
g

glok

pre gotovo 3 godine

Jedva cekam Kls da igramo sa Franjama.
G

Glok u

pre gotovo 3 godine

Me cmok.. Bolje se i krstiti nego klanjati.
g

glok

pre gotovo 3 godine

Tako je Njofra Vokri.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Dal mozda niste vi zasluzili, sledece godine bice te u aba 2
m

ma

pre gotovo 3 godine

Ovo je bukvalno pisanje po nama. Sraman odnos prema najvecem klubu na Balkanu, demonstracija bahatosti, a nije ni prvi put. Zavrsiti peti mec, pobediti i onda lepo istupiti iz ove lige.
a

aebre

pre gotovo 3 godine

Slazem se sraman odnos drzave prema Partizanu najvecem klubu i instituciji ikada
9

92

pre gotovo 3 godine

Najveci KK na Balkanu? Au. Objektivni ste kao i pisac ovog teksta koji ne zeli da uporedi nivo odbrane dve ekipe.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Grobarska je tuga pregolema i utoliko naša sreća veća. Plači, tuli, nariči viri u tudje dvorište i ogovaraj sve dok ti do temelja ne izgori kuća.
G

Gostiona Czv

pre gotovo 3 godine

Ovu smesnu ligu treba ugasiti, pogotovo kad prvak izgubi pravo igranja el!
a

a sad cete dobiti revakciinaciju

pre gotovo 3 godine

Zvezdino glasilo, e djubretaru jedan , da li znas da sinoc buducnost nije imala nijedan faul u napadu??? Da li si nekad video tako nešto u životu
R

Rty

pre gotovo 3 godine

Milogorac u rupu. Cela Evropa se smeje lakrdiji od sinoc i zato vas niko ni nece.
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Kad cujem licemerne grobare kako komentarisu Lazica zbog odbrane,igraci Buducnosti maze protivnika sigurno. A o grubosti bolje da cute, pa Pera Bozic i kompanija treba da budu u zatvoru kako su igrali odbranu, al ipak njima nije lako oni igraju sa Golden Stejtom iz Cacka
Ч

Чињеница

pre gotovo 3 godine

је да Бранко Лазић у петак подиже пехар!
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Ne razumem nase komentatore i novinare. Niko od njih da kaze KRADJA! Samo cute i ponekad kazu sumnjiva odluka,sta se toliko bojite da kazete istinu ako se vec bavite tim poslom?
7

777

pre gotovo 3 godine

Prosto je nerealno da avi cute, pogotovo sto Buducnost nije ekipa koja igra mekanu kosarku vec imaju isti sistem kao mi i da dve ekipe sa istim stilom kosarke imaju ovaj odnos faula je kradja i nema dalje. U petak ima da nas bude 7 hiljada i da priredimo pakao sudijama da ne sme ni da pomisle da kradu i da ih zgazimo sa 20 razlike za kraj.
g

ggfd

pre gotovo 3 godine

Nidzo, kao neko ko prati Radonjica i njegov stil koji je jako defanzivan i primaran u filozofiji razvoja timova koje on trenira, ocigledno je da forsira igru na granici faula. Reci da ima x broj faula u korist Buducnosti, ne mora da znaci da je u korist. Buducnost slabije realizuje slobodna bacanja pa se moze reci da je to i taktika. U svakom slucaju, bez obzira na broj bacanja, CZ je u prednosti, kao sto se i vidi iz rezultata.
K

Kun Danilko

pre gotovo 3 godine

Čoviću ako ti treba 'pošteno' suđenje, imaš moj broj, ipak sam tu doktorirao. Mogu ti i A8 iznajmiti, greota a, već se paučina po gepeku navatala
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Kese sa sumjivom žutom tečnošću,pljuvanje,drmanje koševa,isključivanje struje,kradja pehara to ste vi bando iz Železnika
a

al te kara borac pa te ladi

pre gotovo 3 godine

vas smo karali odavno, nemate na mapi kosarke...zasto se uopste javljas purgeru
N

Nemoj samo vi

pre gotovo 3 godine

Stolice u Jovicevu glavu, Dule i gepekovanje i stipanje sudija, Pavloviceve pesnice u glavu Dzenkinsa, i dstomak Lazica, Milojevic i Maric tuce, samo vi Franjini nemojte o postenju.
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

mi malo stariji se secamo kako je dulo nekada reagovao na sudijske odluke koje mu se nisu svidjale,kakvo je to bilo stipanje i udaranje sudija. setite se samo onog sudije kome je celo telo bilo u podlivima a dulu nista,ni suspenzije ni iskljucenja
D

Dimitrije II

pre gotovo 3 godine

Nije ni čudo što navijači FMP II (mutanta) komentarišu suđenje, nego što i vi iz Mocarta pišete neobjektivno. Odakle toliko faulova? Odgovor je jednostavan - zato što Komšinica igra na snagu, a ne na ono što čini košarku lepom. Sve im je na silu u Srbiji - gde im se sve prašta. U Crnoj Gori naravno i Evroligi ne može. Zato su u Evroligi zadnja rupa na svirali. Brukaju i sebe i srpsku košarku. Bolje da predaju peti meč i da naprave jedan FMP (sa dodatkom Čović).
Ј

Јован 84

pre gotovo 3 godine

Ко о чему навијачи "великана" из Железника о поштењу.Господару и пудлици уста пуна поштења,а они гори и од вукова.Вукови бар коске оставе,ови ни то.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Buducnost ima u svojim redovima umetnike kosarke, koji se groze kontakta i dodira telom o telo....daj bre balvane idi gledaj kako cete u kls da budete u prav 4, pocni da pravis kalkulacije.
T

Ttt

pre gotovo 3 godine

Pa sto se navijacu jsd-ovaca u EL ne svira protiv Zvezde nikada vise od 20 bacanja ili 25.Skoro 40 faulova nam Igokeac iz Zg svirano.To samo se svira kada igramo sa jsd Igokeom i Budicnoscu.
G

Gangrena sport

pre gotovo 3 godine

Zasto je na Gangreni Sport utišan zvuk navijača u dve utakmice u PG? Da li je ovo i zvanično televizija zvezde pa ne sme da se čuje vređanje mezimice državne? a kad se vređaju milogorci onda je zvuk vrhunski..gadite mi se
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Zato sto se prikriva da je bilo publike..to je kao zabranjeno zbog korone..niko broj navijaca ni ne pominje, a u Bg su ih brojali ponaosob..
L

Libelula

pre gotovo 3 godine

Zaokruži tačan odgovor. Grobari su: a) glupi, b) slepi, c) bedni
T

TRPAJ STANOJA ZVALAVOG

pre gotovo 3 godine

D) PURGERI
G

Gost VG

pre gotovo 3 godine

Tacana odgovor je pod A, B i C
U

UPPRD

pre gotovo 3 godine

Cigani su pod a-panteri pod b-romi
k

kmecanje, kukanje....

pre gotovo 3 godine

Ne kukajte vise.....igrajte kosarku. Sram vas bilo, guduricevo i beronova uzicko ste brzo zaboravili. Tisina....
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Hajde da lagariju o Zvezdinoj ragbi odbrani i o tome kako takva odbrana nije prošla ni u Evroligi dovedemo na nivo činjenica, tačnije, istine. U 34 odigrane utakmice u Evroligi protiv Zvezde je dosuđeno ukupno 607 slobodnih bacanja. Što bi u proseku iznosilo 17,8 slobodnih bacanja po utakmici za Zvezdine protivnike. Najviše bacanja protiv Zvezde, izveo je CSKA (28) dok je najmanje izvela Alba (3). Tako da lansirana laž o ragbi odbrani koju igra Zvezda, jednostavno, nije tačna. Moguće je da su sudije u Evroligi toliko loše da im je promakla "ragbi idbrana". Ali, nemoguće je da im promakne u 34 odigrana kola. U neizvesnoj utakmici, na gostujućem terenu protiv Reala, koju je Zvezda dobila (77:79), dosuđeno je 20 bacanja za Real a za Zvezdu 19. Nije bilo 20 bacanja više za domaći tim. Prema tome, po kriterijumima Evrolige, Zvezda ne igra grubu odbranu. U Morači važe neki drugi kriterijumi. Nije problem kada sudije pogreše utokom utakmice problem je kada postoji tendencija.
G

Gostmiki123

pre gotovo 3 godine

Treba reci onako kalo jeste, a tp je da su nas sudije odvalile u ove dve poslednje utakmice. Sto se avangarde tice, zaboravilo valjda kos iza auta pedje drobnjaka i gepekovanje neposlusnih sudija ali njima je obraz ko djon tako da to vise ne cudi...
B

Bodi Bond

pre gotovo 3 godine

Interesantno da se na sudjenje pozivaju oni koji opravdavaju 4 koraka berona za titulu. Ko je gledao utakmicu shvata da lazic i dobroc, pogotovo lazic, svaki kontakt je faul. Jedno je biti agresivan u odbrani a drugo ovo sto rade ova dva igraca.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

okej lazic igra agresivnu odbranu to stoji, ali druze pogledaj snimak pred kraj meca ivanovic ide u prodor lojd ga nije pipnuo nikolic dibija 2+1,zbog cega? zato sto se dvoumio da li da pokusa da izbije loptu ili ne, sami komentatori su rekli pa ovde nema nikakvog kontakta... zatim kuzmic zaustavlja nikolica pod kosem, davidovac uzima loptu sudija svira faul za 2 bacanja... onda pod njihivim kosem noko skace daje kos, sudija svira faul u napadu a danilo nikolic gurnuo popovica i popovic dobija 2 bacanja.... zvezda 10 faulova u napadu... ja znam da je vama drago sto smo mi izgubili ali makar budite realni...
I

Ildzo

pre gotovo 3 godine

Posle 2:0 u Beogradu je bilo jasno da ce sudije da navlace na Buducnost. Zasto? Pa da takmicenje bude zanimljivije, da svi pricaju o sudijama, da opet bude peta odlucujuca tekma... To je potrebno svakom takmicenju, uzbudljivost, prodaja ulaznica (sto sad mozda i nije slucaj)... Generator novca. Nikome ne treba takmicenje, gde ce jedan tim dominatno da osvoji... Samo sto je na balkanu to eto malo providno. Ne zaboravite da zivimo u svetu ineteresa i profita. Lep dan, uzivajte! :)
G

Gostsrbinkinez

pre gotovo 3 godine

samzamislite na fudbalskoj utakmici sudija svira dva penala za jedan tim..da li bi onda bilo iste price? FMP ne moze da izgubi posteno? igrate duplo agresivniju odbranu..Lazic u svskom napadu samara protivničke igrače po rukama.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Zamislite kažu Tumbasi da Zvezdu guraju sudije koje još samo ekonomu Zvezde nisu dosudili ličnu. Kada su to sudije bile na strani Zvezde kukavci crni? Drogirajte se bar kvalitetnim drogama, manite se lepka, izgoreće vam to malo mozga ako ga uopšte imate...
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

za mozak prica neko kome je covic legenda.
P

Pentrax vrhovni

pre gotovo 3 godine

Ti si dečko mongoloidan...
N

Nemkee

pre gotovo 3 godine

Realno sam Lazic napravi oko 34 faula na utakmici, svira mu se 3 ili 4 a eto sinoc 5 puta
N

Napred Zvezda!

pre gotovo 3 godine

Sta je? Ssd treba da kukamo, kao da ce to nesto da promijeni? Bilo sta je bilo, idemo dalje, majstorica je kod nas, igramo na pobjedu, pa neka bolji prodje. Ovo sto je bilo u ove 2 utakmice njima na cast, a mi idemo u petoj da dobijemo i osvojimo ABA. Vidim da se pale ljudi kao sledecu linc ide, i tako to? Smirite se, neka udje isti broj publike i neka podrzi klub, bez vrijedjanja, gadjanja, svima je jasno da je Zvezda bolja od Buducnosti makar za 10 poena, pa tako ce i dobiti u petoj, jer sudija nece moci ovakve stvari da sudi. Srecno svim akterima pete utakmice.
1

1233

pre gotovo 3 godine

dzaba ce vam biti i majstorica...dzaba vam i prica sudije...uvijek sudije...ako ima pravde,titula ce otici u prave ruke,u Podgiricu,a vi sa sudijama to rijesite.poz.
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Ako Čović ne namesti sudije, budi siguran da će i u Beogradu biti pljačke.
V

Vidi se

pre gotovo 3 godine

Jugoslovenima stigla komanda da botuju kako zvezda igra ragbi odbranu a kada pogledas statistiku u evroligi to aposlutno nije tacno....
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Pa drugačije igrate tamo, znate da seoska košarka ne može da prođe a ovde samo udri i žali se sudiji za svsku loptu.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Ne nego se drugacije sudi tamo jugosloven, i sto je paradoksalno, od strane iatih audija...
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Е тако текст, једино заборависте да напоменете једну чињеницу за ове седмопласиране југословенске авангардисте што причају о рукомету и рагбију. А то је да и са том рукометном и рагби одбраном у ЕЛ, Барса, ЦСКА, Ефес нису никад имали ни близу 30 бацања против нас а камоли два пута за редом 35! У трећој утакмици је била оружана пљачка, а ово синоћ је било убиство. Сада је на управи да се поразговара са шестим, седмим и осмим играчем футуре који ће делити 'правду' у петак, да им се пусте снимци 3,4 утакмице и каже 'или овако или никако'. Доста је спорта, са минтенегринским србомрзсцима нема спорта, хтели су блато, у петак се ставља тачка и на плаво бели свет! ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ!!!
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Jedino realno objašnjenje može biti da su ivanović, kobs, nikolić i rid klasa za tamo neke džejmsove, larkine, mirotiće i tavarese... Nema druge to je to, NBA titograd
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Radonjina košarka na čelu sa rukometašom Lazićem.Najsramniji klub u evropi sa iznajmljenim navijačima koji viču kosovo je srbija i čoviću legendo kakav apsurd hahaha
D

Delija NS

pre gotovo 3 godine

Đe si rode, e si mi sedmi? El skupljate kapilarne glasove za autolimara? Jel vazura opozicija? Jel vučela ne laže? Jel ste mi avangardno?
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Nisi ti Kraljevic nego Franjevic.
B

Baxter

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe za ovim, jeste da je cimanje sto moramo da igramo jos jednu utakmicu ali dobro, u BGu uz solidno popunjen Pionir nemaju oni sta da traze bre, jasno svima ko dan pa I Miloju I igracima tim Milovim!
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Najzad i Vi sa mozzart-a napisete nesto na ovu temu. Sinoc su svi portali izneli misljene o ovoj sudijskoj lakrdiji i svesnom navlacenju za jedan klub. I nije to samo u ovoj seriji. Kad se pogleda samo odnos sl. bacanja 80:123 mnoge stvari su jasne a jos kad se dodje do onih stvari kad sviraju nosenu loptu pa pregledanje snimka samo kada situacija treba da ide u korist Buducnosti to moze da se nazove jednim imenom kradja!
s

sta reci

pre gotovo 3 godine

ima li sta jadnije od navijaca jsd? u utorak ujutru radni dan ,botuju protiv zvezde a u petak će zvezda verovatno da dobije svejedno... ima li gorih komsija od vas?
h

humska

pre gotovo 3 godine

49-17.. Pa nije lako kad se naviknete na ovako sudjenje.. Nego jel bilo cetvorokoraka od strane Buducnosti nigde ne pise..
9

951357

pre gotovo 3 godine

A onih 34 i 30 poena bonus igraca u utakmici sa Zvezdom? Koliko ste bese tad izveli bacanja? Ali dzaba, ova i ovakva Zvezda je bolja od vas 30 razlike trenutno, a od vase plavo-bele brace 20... Suze su ok...
K

Kuknjava

pre gotovo 3 godine

Dosta više sa kuknjavom igrajte, šta samo plačete imate Lazića u timu ne očekujete valjda da ima 10 asistencija i 25 poena, već 4-5 faula i 10 na granici ne dosuđenih faula....
G

Galiot

pre gotovo 3 godine

Atmosfera linca,nista drugo neocekujem u petoj
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Ваистину линч! Или титула или нико од гостујућих играча, укључујући и њихова 3 наранџасто-сива бонуса, неће изаћи из хале! У петак се ставља тачка на плаво бели свет
1

1233

pre gotovo 3 godine

samo da ne bude obratno lozac....linc??????smijesan si....
M

Muf

pre gotovo 3 godine

Iskusno nema sta, od ranog jutra se vrsi pritisak za majstoricu. Kakav god da je Covic je majstor ove igre. Utorak ujutru i analiza svakog faula ali i ako i treba da se u petak okrene situacija sto se tice slobodnih bacanja
p

pace

pre gotovo 3 godine

pa zvezda igra ragbi a ne kosarku tu je razlika tako igraju radonjiceve ekipe samo je pitanje do sudija kakav ce kriterijum primeniti
F

Fakt-orijal

pre gotovo 3 godine

Činjenica je da Zvezda celu sezonu igra vrlo agresivnu odbranu sa puno kontakta, na ivici faula. I po tome su prilično prepoznatljivi, tako da ova analiza gledajući samo statistiku zaista nije obkektivna. Ne kažu džabe "Statistika je kao bikini, sve pokazuje, aništa ne otkriva".
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Чињеница је да у 34 утакмице евролиге ниједна екипа није имала слободних бацања као футура у ове две за редом! Ето да те научим разлику између чињенице и спиновања(твој коментар)
R

Realni Arth

pre gotovo 3 godine

Prvo, iznenadjen sam da Zvezda bila bliza pobedi u obe tekme u Podgorici, jer iskreno nisam to ocekivao, nego slusajuci razne eksperte i ja sam mislio da ce da nas oderu 20 i kusur poena, a ovi jedva nas dobili. Jedna stvar je jasna, ZVEZDA je bolja, igra bolje, i bolje izgleda na terenu, i to ce dokazati u Bg. Molim vas pustite ta slobodna bacanja, greski sudija, pa svuda se gresi, i u NBA, i EL, EK, ma na najbitnijim tekmama sudije grese, zato sto manje da se spomenu sudije. Ovaj trend oko faulova, sudija, zaveri, doneo u zivot Tegeltija i to samo onda kad je Partizan pao sa trona, inace pratim ja njega odavno ali toga nije bilo. Ajmo momci napred, dobiajmo ovo u BG, ne bas vesela nedelja za ove nove grupe navijaca Partizan, (nikako onima starijima/pravim navjacima Partizana), danas potpisuje Dragovic, pa uzmemo KUP, pa slag na tortu dobijemo ABA, i Evroliga jos jedna/tri godone.Radonja moze slobodno da im da voljno do Septembra, da uopste ne igraju playoff u Srbiji, da ne bude dosadno, jer ako igraju opet ce da je usvoje, ako ne igraju onda sansa za Megu, Borac Cack, FMP, itd. Pozdrav.
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Kad sudije efempeju puste da igra ragbi, onda nema toliko, ali kad sude realno, onda bi stalno bilo tako. Jer krvnika kao što su oni, nema u istoriji sporta.
D

Delija Sarajevo

pre gotovo 3 godine

A veceras lagano, 3:0 prvo poluvrijeme, pa napustanje terena od strane glodara zbog navijaca
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mani je najjace da se na onakvu sudijsku kradju i otimacinu sinoc javljaju navijaci avangarde koja nije ni usla u plej of i otvoreno pokazuju ono sto godinama pricamo - da su navijaci malog kluba, da vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan, i da imaju toliko akumulirane frustracije da bi stvarno i za tim sastavljen od 12 Hitlera navijali samo da Zvezda ne pobedi. Iako sam do sad navijao za Partizan u medjunarodnim utakmicama, sad to prestajem. Necu ni da navijam protiv vas, ali ce me biti briga. Jer ste takve moralne nakaze da nema smisla takvim ljudima i njihovom klubu davati podrsku. Najveca ironija je u tome sto i vi znate da smo pokradeni i sto da se to desilo vama vi biste sledecih 10 godina kukali zbog toga. U prethodnim utakmicama se navlacilo ne malo ali ne ni previse, ali sinoc je bila vise nego ocigledna kradja. Lepo sam rekao pre ove serije, samo da je posteno sudjenje i lako cemo. A ispalo je da bismo ih tukli svaku po 15-20 razlike da nije sudija, i to igrajuci bez po par igraca. Kako smo poslednju cetvrtinu igrali sa igracima sa po 4 licne, a faul nismo dobili u poslednja 2,5 minuta, odlican je rezultat. A sad, u Beogradu, lepo da se napuni hala, da se navija najjace sto moze, i da se ne pada na provokacije, a verujte, bice ih. Jer nisu oni dovoljno dobri da nas dobiju sami. Napred Zvezdo, gazi sve pred sobom! Pokazite da ste najbolji!
K

Kako si

pre gotovo 3 godine

Ti brojcanik realan.. Tu svoju glumu prosipaj tim svojim musavcima.. Za nas si isfrustrirani garagan.. Bez zivota.. Aj placi da te cuju i u Moraci.
G

Gost013

pre gotovo 3 godine

Pa placate cenu Radonjiceve kosarke. Hocete agresivnu odbranu ,eto vam.
p

pitanje

pre gotovo 3 godine

Kakve veze imaju jugosloveni sa ovom utakmicom pa se ovoliko javljaju?
O

Odgovor

pre gotovo 3 godine

Zajebavamo vas navijace bez kluba...
d

djpkars

pre gotovo 3 godine

Pa kad fmp igra ragbi.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Jel to glavni stav kluba sa centralom u Laktašima?!
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Jugosloveni plakacete vi u petak, ne brinite.. pokazali ste svoje pravo lice a vi cigani pamtite ovu njihovu jadnost.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Hahaha bukvalno za sekunt 60 minusa na komentaru.Botovi iz vladajuće stranke ne spavaju čuvaju svoj režimski klub
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Vise navijaca ima taj rezimski klub nego svi ostali zajedno.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Bas tako.. Najjace je kad je neka vest o Partizanu i Partizanov navijac ostavi komentar i samo vidis odmah 30,40 minusa..
P

Princip

pre gotovo 3 godine

ima samo jedno resenje. pokazati da tako ne ide vise. rasturanje uz 40 razlike. i onda covicu lepo objavi kraj ove tzv. lige. jer mi to mozemo. slovenci da nam kroje kapu....
C

Ciga 1989

pre gotovo 3 godine

Stvar je jasna, zasto ta ista Zvezdina odbrana nema prolaz u Euroligi?!Pa znate zasto pa zato sto je " rukometna" a ne kosarkaska .... Zasto taj Branko Lazic nikoga u EL ne moze da sacuva pa zato sto je njegova odbarana u 80 % slucajeva Faul... I kad dodju EL sudije oni to sankcionisu sa izuzetkom Gosp. Ilije Belosevica!
M

Madx

pre gotovo 3 godine

Ti uporedjujes evroligu sa Buducnosti i u Evroligi sudije ne sviraju toliko fajlova lazicu ... retko kada dobije 5 ličnu Grobarski spinovi...
K

Ko o cemu

pre gotovo 3 godine

Ahahhaa grobarske lazi, Lazic itekako je uvek znao da sacuva najbolje igrace u Evroligi pogotovo u prvom mandatu u Evroligi i nikada mu se nisu svirali ovoliko faulova, vase lazi su tako bedne...
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ta Zvezda je i ove godine tukla Real u Madridu. Ali to je mnogo lakse nego Buducnost u Podgorici.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Е сад лепо нађи који је противник ККЦЗ у ЕЛ имао 35 слободних бацања, или 70 у две утакмице? Ћутимо, а?
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Najveći uspeh KK Partizan ove sezone su dva poraza Zvezde u Morači u finalnoj seriji Aba lige.
N

Najveci uspeh

pre gotovo 3 godine

Partizana je titula prvaka Evrope, dzaba licenca ako ne znas dalje od top 9 do 17
h

humska

pre gotovo 3 godine

Vi toliko ste jadni i mali da mozete samo da sanjate o najmanjem uspehu Partizana np. Top 8 evrolige, a o 4 FAJNAL FORA i prvaku evrope, sveckm asovima koji igraju i koji su igrali u NBA.. Niko ne moze FMP da zabrani kako će da se zove
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

@humska Znaci top 8 protiv cska sto smo igrali nam ne racunas?haha komedija,koliko puta ste bili zadnji u toj el gde su igrali poljaci i slicni,cuti bolje
N

Nikkk..

pre gotovo 3 godine

Navijaci JSD pokazuju svoje pravo lice... Samo da zvezda izgubi e pa plakacete u petak.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Ahahahah, a vi mi svi navijate za Partizan protiv stranih klubova:)
r

rty

pre gotovo 3 godine

Naravno da ne navijamo za vas ali se ne bi na primer nasladjivali kradjom u Podgorici ili sto ne reci nije nam bilo zao Kecmanove trojke ustasama u sred Zagreba. Drugo je kad se igra protiv nekih klubova koji nisu u okruzenju ali protiv milogoraca i ustasa? Pa valjda mozemo da se slozimo protiv njih ako je vec izbor mi ili oni. Pa sutra ce Partizan ici u istu tu Moracu i isto ovako biti opljackan jer ova pljacka traje godinama svaki playoff ista prica u Moraci ne mogu ni Lejkersi da dobiju.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

@Gost11 Naravno da ne navijamo za nikog kad igra strani klub protiv stranog kluba! Samo Srbija buraz
P

Pentrax vrhovni

pre gotovo 3 godine

Ovolika razlika u faulovima nije realna. Trebala je da bude još veća.
K

Komentator

pre gotovo 3 godine

Zvezda igra odbranu kao da je rukomet u pitanju, ne znam sto se cude komentatori na Areni, Vi ovdje na Mozzartu? Uvijek kukanje, uvijek alibi ..
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

E pa vidiš, problem je u tome što to kažu ljudi koji se razumeju u taj posao. Naspram tebe, koji su navijački obojen.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Kućo, e si mi sedmi
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Konacno neko da sme da to pomene..odnos bacanja je haotičan..tu sudije perfidno guraju Buducnost..jer u tekmama gde je pobeda na jednu loptu, kao sto su ove dve sto su dobili, to tek pokazuje koliko je bitno!!! Smesno je citati da mi igramo ragbi kao..videh par grobarskih komentara, a oni ispade balet..ko je gledao tekme video je da su obe odbrane bile jake, cak i slicne sto se agresije tice, kako i treba..sad tu je bitno kako sudije te kontakte tumace, gde kad je ovolika razlika u faulovima i bacanjima, samo slepcu ili ogranicenom umu nije jasna namera da se pomogne timu sa vise bacanja, tj.lakse da postignu poene..juce pred kraj 2+1 im svira dva puta na minimalne kontakte..ali neko gore vidi sve valjda
G

Gost1212

pre gotovo 3 godine

Novi termini, minimalni kontakti. Ha ha ha. Gospodo kontakt je kontakt i u košarci je to lilna greška
n

notar

pre gotovo 3 godine

Zato sto to sto igra Zvezda nije odbrana nego tuca i zato je u EL zavrsila gde je bila... Obratite paznju na odbranu dalje od lopte..Simonovic je konstantno u faulu...Lazic ima ponude posle karijere u tri mesare da radi... Problem Radonjica je sto covek sem tuce u odbrani jako malo zna, kada mu to sudije sankcionisu Zvezda je u problemu.
A

Ajde pali

pre gotovo 3 godine

A gde ste vi zavrsili u Evropi? molim te reci nam, kada si tako iskompleksiran Ti znas ko igra kakvu odbranu?
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

jel te sramota? bar malo sramota? lojd 2 puta bez kontakta faul,ne mozemo da pridjemo njihovom igracu faul je,pogledaj zadnji napad kakva dva ocigledna faula nad lojdom,ali sta ti da pogledas,gledaj koliko si nerealan,smesno i tuzno,dao bog da se tvojoj ekipi sudi ovako
E

Ej bre

pre gotovo 3 godine

Koja jadnost od jugoslovena koje dno ste pa opravdavate ovakvu kradju u korist sudija, pa sve ce to da vam se vrati ne brinite....
7

7777

pre gotovo 3 godine

AHhahah koje grobarske lazi... A upravo ni u EL protiv jacih sudije ne sviraju toliko slobodnih za protivnika...
J

JAAAAA

pre gotovo 3 godine

pa pogledaj statistiku u EL "pametnjakoviću" tamo smo bili u gornjem domu po izvodjenju slobodnih a u sredini po faulovima
j

jaaaa

pre gotovo 3 godine

Nije problem u broju faulova vec u kriterijumu, da je Zvezda bila agresivnija pa hajde ali istu odbranu smo igrali a mi duplo vise prekrsaja, 8 faulova u napadu od koga barem pola nisu bili,oni ne znam da li su imali 2, dobijali su slobodna bez kontakta, pa onaj Kuzmicev faul na kraju, pa u poslednjoj sekundi nesudjen faul nad Lojdom, ovo je bila oruzana pljacka ali franjevcima je posteno uvek kada se krade Zvezda jer je poznato da oni nemaju obraz
k

kosjan

pre gotovo 3 godine

Najsmesniji su ovi navijaci buducnosti pardon partizana koji kazu da je ovo normalno sudjenje, kao da ne igramo isto u evroligi, kao da nismo isto igrali protiv drugih protivnika sa istim sudijama koji su krali malo u odnosu na ovo
!

!!!

pre gotovo 3 godine

Vidi grobarcica sto postase najveci navijaci Buducnosti.
2

281927

pre gotovo 3 godine

"Billy su koraci", "kradi, kidaj, otimaj"? Licemeri.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

A to što Zvezda igra agresivnu odbranu a Budućnost ne igra? Pa logično je, a da ne pričamo da se faulovi prave na šutevima i kad nisu u bonusu
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Kao recimo Lojdov faul nad Ivanovicev uz dodatno bacanje.
M

MOlim?

pre gotovo 3 godine

Kakva bre agresivna odbrana kada igraci zvezde su daleko skoro pola metra od igraca Buducnosti, sta pricas ti bre?
n

nemam reci

pre gotovo 3 godine

Sta buducnost ne igra agresivnu odbranu? ahahahah koja jadnost covece
t

treba da

pre gotovo 3 godine

vas je sramota za ovaj naslov...pa ko je kriv sto igraju kao da je ragbi?? jel bas slucajno sto prave toliko faulova? Mora da su zbog toga izgubili. Sramno o cemu pisete, vjecito sudije krive.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Druze, da mi igramo ufc, a vi balet, opet je prevelika i nerealna razlika u faulovima i bacanjima. Toga si i ti svestan...
Z

Zgazi ih sve

pre gotovo 3 godine

Očekivano, jedina šansa im je to bila i to je to, vidimo se u petak, nek grmi jako, Zvezda šampion!
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Najodvratniji režimski klub pokraden. Karma
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Pustite ovu pricu. Manite se sudjenja. I ja sam se sinoc toliko iznervirao, cak sam popio tabletu za smirenje. Al nema vajde od toga. Nek pošalju u beograd javora, pukla i radovica, nece im vredeti. U beogradu ih ceka pakao i prava atmosfera linca. Ono sto je bilo 2019.je nista naspram ovog sto ih ceka. A nakon toga verovatno nas ocekuje i gasenje aba lige. Mislim da zvezda ni u ludilu nece igrati ovu lakrdiju, verovatno ce povuci srpske klubove sa sobom, a bez nas ta liga nema smisao. Jos ako zvezda dobije licencu za evroligu, ma pesma. Zvezda licencu za el, partizan za ek, igramo domacu ligu, razvijamo nase igrace. A ovi neka igraju izmedju sebe i nek vezbaju slobodna bacanja.
a

aha da

pre gotovo 3 godine

dobice ti zvezda licencu za EL kad na vrbi rodi grozdje...atmosfera licna ? pa to ste vi ,vase poravo lice al srecom sudije sad imaju ovlascenja da pri najmanjem incidentu prekinu mec, pa izvolite.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Hahahahah nek probaju da prekinu mec, nek samo cackaju mecku. Imali su pravo i 2019.odmah da dodele 20-0 za zvezdu pa se cekala buducnost sat vremena da se smisli sme li da izadje. Bolje da nisu izlazili, manja bi bruka bila.
h

hmmm

pre gotovo 3 godine

HAHAHAHAHA jedna casa vode sa secerom za gospodina
D

Dusan123221

pre gotovo 3 godine

Zvezda ako dobije licencu za evroligu to je poraz kosarke u svakom smislu to je isto kao da licencu za el dobije ulm
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aha da - mogu da prekinu mec, ali ne znam kako ce da se veate kuci kad ih napolju ceka par hiljada besnih navijaca. Zvace policijua da ih vodi?
G

Gost1q

pre gotovo 3 godine

Bez Partizana mozda i nema smisla, ali kakvu tezinu ima boravak FMP-a u Aba? Cuj popio tabletu za smirenje? Ako je doslo do toga, da zbog sporta uzimas bensedine, u ozbilknom si problemu!
Ј

Јован 84

pre gotovo 3 godine

Макабијеви навијачи су вам објаснили колико сте битни,да нема Вучића били би у рангу Работничког.
g

gustavklimt

pre gotovo 3 godine

Lopovi jedni najobicniji! Dajte im titulu aba lige slobodno, ne treba nam “reionalna” afirmacija.
B

BlackAndWhite

pre gotovo 3 godine

Ne tako davno, u košarkaškom večitom derbiju je odnos slobodnih bacanja bio 49:17 u korist fabrike metalnih proizvoda i tada je to bilo sasvim normalno. E, sada se pojavili mnogo veći lopovi od njih, pa kukanje na sve strane. Kako seješ, tako žanješ.
Š

Šone82

pre gotovo 3 godine

I drmali se koševa,ali to se ne računa!
M

Milos Obiliciii

pre gotovo 3 godine

Ne tako davno,na koarkasom derbiju su davane trojke iz auta ,igraci pretili savezu da nece igrati za Srbiju (Bogdanovic),pa sutirao vise sloboenih bacanja nego ceo tim Zvezde u naredne 3 utakmice.Ne tako davno,trener jedne ekipe je ulazio u svlacionicu sudija i pretio.Ne tako davno,kada dodje do rezultatske frke,tukli su se sa protivnickom ekipom iz Vrsca(vise puta ponovljeno delo)
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Odlucujuci faul Kuzmica sudio Pukl sa druge polovine terena. Dvojica koji su bili blizu nisu.
G

Grobar071

pre gotovo 3 godine

Pola kosa razlike u Beogradu za Buducnost!!! Idemo rusi!!!!
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Sve sve, ali kad su svirali onu nosenu kada se lomio rezultat tu tacno vidis da su ili ucenjeni ili placeni. Bukvalno su morali da izmisljaju sta da sviraju. Oruzana pljacka!
a

a nije bila

pre gotovo 3 godine

jeel??? cuti bruko
G

Gost345

pre gotovo 3 godine

Mislis kad nije svirao duplu lojdu protiv Partizana na 2 razlike, 46sek do kraja utakmice.
9

951357

pre gotovo 3 godine

I onaj sto je svirao istek napada pre nego sto se cula sirena. :D A ironija, vec u sledecem napadu nakon nosene, Ivanovic radi to isto i asistira Nikolicu za zakucavanje. Tad nije bila nosena.
G

Grobar071

pre gotovo 3 godine

Napred Buducnost!!!
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Седам година суше - КАРМЕТИНА
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Faul je kada igrac Zvezde prodje na pola metra od igraca Buducnosti. Posebno ako Buducnost gubi 10 razlike.