Komentari na vest

Bogdan od srca: I ja sam čovek, je**ga! Ne znam šta mi bi protiv Italije, ovo smo zaslužili

C

Cccc

pre 10 meseci

Nadam se Bogdan da si/ste naucio/li lekciju protiv Italije da košarka nije šut za tri poena i ispucavanje pogotovo ako te šut neće. Danas smo videli kako je razbijena italija, jednostavno igru u reketu nisu imali išli su na svoje oružje trice koje ih je izdalo i neminovna je bila katastrofa.
H

Hvala Jokićy

pre 10 meseci

Zahvaliti se svima koji se nisu odazvali ili su imali prečih posla ovog leta. Ubuduće ne plakati za njima i ne žaliti.. Srbija ima mnogo više da ponudi od jednog igrača! Nadam se zlatu i da će zauvek ostati upisano da je ova reprezentacija osvojila svetsko prvenstvo bez pomenutog! Boriši želim brz oporavak, a ovom timu da igraju uvek kao danas, sa istim žarom i borbenošću! Bravo Kari, nikad nisam sumnjao 🇷🇸
.

.....

pre 10 meseci

Ne talasaj. Nema potrebe pricati o igracima koji nisu tu trenutno iz ovog ili onog razloga. Svi su oni nasi, treba ih podrzati i postovati svaciju odluku jer bice jos mnogo velikih takmicenja.
G

Gedža Srbijanac

pre 10 meseci

U reprezentaciji vas nikad nisam mi delio (a ovako si bio dobar, posebno protiv nas, al to je normalno). Za Italiju bolje sto nismo dobili, neka ih Amerima. A za danas? Svaka cast svima!!! Posebno tebi, S.Jovicu, Petrusevu i "senilnom" starcu..
H

Heavy metal

pre 10 meseci

Bravo kapitenu, bravo momci! Boriša, želim ti brz oporavak i brz povratak na parket. Hvala svima. U petak samo hrabro i kao tim pa šta bude. Idemo! 💪
D

DV

pre 10 meseci

Maestro!
M

MilojkoNr1

pre 10 meseci

Hvala Bogi, grobarcino nasa, nastavi da resetas ovako, do zlata💪💪💪
N

Nisi ti tacan

pre 10 meseci

Ill je Partizan igrao?
g

gustavklimt

pre 10 meseci

POBEDA ZA BORIŠU!!! Bravo svim momcima!!!
D

DedaBrankoZvezdas

pre 10 meseci

Ti nisi covek sine, ti si je… legenda
Z

Zeder

pre 10 meseci

Bogdan je I dalje igrac za velika dela.
d

d. g.

pre 10 meseci

Prema ovom čoveku imam veliko poštovanje zbog odnosa prema reprezentaciji iako sam navijač Zvezde. Posle Italije se javili dežurni pljuvači. Ja mogu da pljujem jedino one koji nisu želeli da budu tu. Na žalost ima ih...
Z

Zvezdaš czv

pre 10 meseci

Bravo majstore za sve partije za Srbiju koje si pružio. Uvek ima i loših i dobrih dana ali tebi svaka čast za volju i borbu. Samo napred do medalje, povedi momke na postolje!
4

45 vrt

pre 10 meseci

brate sta reci za ovih 45 minusa!?zalosno!!stanje nacije

Gost17

pre 10 meseci

Zasigurno najbolji igrač reprezentacije u poslednjih 10 godina. I jedan od najboljih ikada koji je igrao za Srbiju. Čovek koji se uvek odazvao i dao svoj maksimum, makar taj maksimum bio 1/13. Bravo ljudino. Živ i zdrav nama bio Jokić, ostaće upamćen kao veliki nba igrač, ali što se tiče Srbije, nikad neće biti ni senka Bogdanu a kamoli veći od njega. Ko to ne shvata, živi u zabludi.
J

Joxa27

pre 10 meseci

E baš Jokića zabole, šta vi mislite o njemu. Da ga je briga, igrao bi. Svi nešto pišete o čoveku a da pritom ne znate pozadinu. Kao što se Jokić pljuje sad, tako se i Bogdan pjuvao posle Italije!!!

Gost17

pre 10 meseci

Ja sam za Bogdana posle Italije rekao da što se mene tice do kraja karijere može svaku da igra tako, biće i dalje jedan od najvećih ikada u Srpskoj košarci. A nisam rekao da je Jokića briga, niti me zanima da li ga je briga ili ne. Ali to je činjenica, svidjalo se to tebi ili ne :) Jokić je doktor Nba lige i niko i nista u reprezentativnoj košarci. A Bogdan je najbolji Srpski košarkaš. Nema tu šta da ti bude nejasno. Lep dan ti želim :)
Ž

Žgane

pre 10 meseci

Svaka čast Bogdanu, ali u SRJ, SCG i Srbiji od raspada SFRJ, Bogdanović nije u top 10, možda u top 20 igrača koji su igrali za našu državu u bilo kom formatu. Kad odigra partiju kao Divac i Gurović kad se lomi kao protiv USA 2002., ili brojni asovi počevši od Bodiroge i Saleta Đorđevića etc. onda može da se priča, najmanje 10 igrača u proteklih trideset godina je zaslužnije od B. Bogdanovića kome skidam kapu, ali ne treba preterivati...
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Bog otac ove igre! Svaka cast majstore! A mi sto smo jeli ono umesto bureka sad samo mozemo da lizemo. Bogi kapiten!
M

MANOL0

pre 10 meseci

Bravo druze ! Nisam bio jedan od tih ali cu uzeti pola tvoje porcije zbog iskrenosti.
B

Belgrano

pre 10 meseci

Doktore, majstore, lideru! Bices upisan zlatnim slovima u istoriji nase kosarke. Hvala ti na svemu, sta god da uradite u ove dve utakmice vi ste sampioni, a ti si lider te ekipe - hvala ti!