Komentari na vest

Barselona gleda u Zvezdino dvorište zbog Dobrića, opcija je i Kalinić

V

Voip

pre oko 3 godine

Ako ga zaista traze nema sanse da ne ode. Takve prilike da se unovci trud i rad se ne propustaju pogotovu ne u njegovim godinama. Srecno!
b

bije dareglo

pre oko 3 godine

Ni pod tackom razno,ubedljivo je najbolji igrac u Srbiji i nasoj reprezentaciji,zacepiti 5 MILIONA cenu pa ko voli nek izvoli!
M

Mhm

pre oko 3 godine

Hahahha evo ga tipicni fudbalski navijac... 5 miliona , mozda, ali dinara. Cuj njega 5 miliona evra za igraca u kosarciha, pa jos iz pretposlednjeg tima na tabeli EL hahahhah haahahahah vi ganferi ste stvarno komedija
r

ramka ti vuke

pre oko 3 godine

svaku noc musavi
C

Crvke

pre oko 3 godine

Sta ima veze limarski bolidu cena igraca pod ugovorom sa plasmanom u takmicenju znaci po tvojoj logici Šved treba da ide u drugi klub za tonu semenki i kikirija posto je Himki bio zadnji na tabeli a on godisnji ugovor ima od tri milke eura,,,,,,
N

Nece da moze

pre oko 3 godine

NECE DA MOZE,OSTAJE DOBRIC PROVERENO I OSVAJA JOS JEDNU TRIPLU KRUNU!
V

VecaBgd

pre oko 3 godine

Sa jedne strane bi bilo fer da ga pustimo da decko unovci svoje dobre igre ove sezone a sa druge strane, kao navijacu Zvezde, bilo bi mi zao da ode sad kad je jedan od vodecih igraca kod nas. Sta god da bude zelim mu sve najbolje i da ga zaobidju povrede.
f

fancy

pre oko 3 godine

More mrs tamo! Pu dalje ruke od kobre!
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Мислим да је њему потребна још једна сезона у звезди,али коначно права сезона гдее бити стартер и међу главним вођама,ако не и главни вођа те екипе.Значило би и њему и звезди,а онда ако већ буде желео да иде следеће сезоне нека оде у тако неки Реал или где већ и бог да га види.Уосталом и сада да оде,не сме нико ни да помисли да се наљути на њега,јер тај човек је буквално све дао звезди, сваки делић снаге.Прави пример детета који је био навијач,а онда постао играч Звезде.
e

esex

pre oko 3 godine

ja ga ni za 1 milion e ne bi prodao..al eto,neka to bude cena
P

Panteri pajseri

pre oko 3 godine

Bolje neka ide,da se ne bruka kad Partizan napravi tim i razvali vas 20 razlike
V

Važi, brt

pre oko 3 godine

Šta je bilo kad si se probudio, brt? Hehehe
s

shu

pre oko 3 godine

Druze, prvo sta pricas ti?!? Drugo, zasto hejtujes na vestima koje se ne ticu tvog tima? Trece, unizavas svoj klub ako kazes da je bruka da Zvezda izgubi od vas! Cetvrto, sport je takav da nije sramota izgubiti od bilo koga jer je i poraz deo sporta! Ali treba imati mozga da se sve gore navedeno zakljuci, a pored toga te ubise i kompleksi. Ja se recimo radujem sto je Zoc dosao u Partizan iako znam da ce to da oteza stvar Zvezdi, za koju navijam, ali treba sagledati siru sliku i videti da je njegov povratak u Partizan dobra stvar za srpsku kosarku, a naravno da bi se sagledala sira slika opet treba imati mozga. A i ove pretnje kako cete da nas prebijate pricate svake godine u predsezoni pa nesto nisam primetio da ste nas prebijali.
P

Panteri pajseri

pre oko 3 godine

@Važi,brt- Sad ako kažem šta je bilo kad sam se probudio,neće objaviti. A možeš da zamisliš šta je bilo...
V

Važi, brt

pre oko 3 godine

Znam, brt, morao si da menjaš pelenu. Hehehe
D

Delija Istok

pre oko 3 godine

Ni pod tačkom razno! Ne puštaj Ćoki a on nek se ljuti koliko hoće. Ako treba dati mu veće pare ali on je igrač koji može sve. I odbrana i napad. Njegova zakucavanja i blokade su za NBA a ne za raspalu Barsu. Zvezda i Partizan treba da budu u top 5 klubova evrope jer smo majstori košarke. Znači NE MOŽE!
C

Crvke

pre oko 3 godine

Da igramo smesan grobljanski Cipiripi liga kup Dobric bi odavno otisao za ogroman kes ovako dok jos ima ugovor realno nista ne gubi posto igra i dalje El a cena ce mu svakako skakati a Barca ce ga gledati i narednih sezona pa moze uvek da ga dovede ali sada je prerano,,,,,,,
G

Gostić

pre oko 3 godine

dati mu blanko ugovor na 5 godina!!! i ako je moguce dovesti jaramaza!
T

Tetka iz Kanade

pre oko 3 godine

I Le-Branku dozivotni ugovor!
C

Crvke

pre oko 3 godine

A taj Le-Branko za one vase gubitnicke dunstere je licno Lebron Džejms,,,,,,
C

Crvke

pre oko 3 godine

Jaramaz je realno tanak za El a mi ne igramo smesan Cipiripi liga kup i ta solucija odmah otpada,a i pitanje je veliko da li su i ona trojica igraca sto su vec dosla u nas klub u rangu El ali videcemo,,,,,
B

Bianconeri7

pre oko 3 godine

Nisu svi Nemanja Dangubić i Kori Volden, ima ljudi koji drže i do časti
C

Crvke

pre oko 3 godine

Mi ponajjbolje igrace koji su pod ugovorom ne pustamo ispod milku eura da bi doveli dobrog igraca kao zamenu,znaci ako hoce španci neka pljunu toliku kintu a mi cemo dovesti sigurno neko zvucno ime,a sto se tice Dobrica realno je da ode iz kluba u sezoni 2022-23 za naravno ogromne pare,,,,,,
K

Kikivoje

pre oko 3 godine

Najbolje da ode sa 40 godina. On se odavno zamomčio.
J

Japi

pre oko 3 godine

Ne dirajte kobru!
g

ghost11

pre oko 3 godine

Može za milion evra
G

Gostens

pre oko 3 godine

opet se prave iste greške umesto da čuvamo srpske igrace mi prodajemo i dovodimo gomilu stranaca
I

Ivke88

pre oko 3 godine

Pa gde piše da ga prodajemo, o čemu ti druže pricas?
B

Borky

pre oko 3 godine

Prvo kao sto ti covjek gore napisa NE PRODAJEMO al kako ti sad Dobricu ili nekom drugom igracu da kazes ostani ovde igraj za 300k umjesto milion? Decko ima 27god. i zovne ga Barcelona a Covic kaze ne moze i sta si onda dobio? Dobio si nezadovoljnog igraca i jos izgubis pare od moguceg transfera. Naravno da bi mi svi voljeli da kobra ostane al moramo razumjeti i ako ode.
C

Crvke

pre oko 3 godine

A limarski mediji Dobrica vec preselili u Barselonu iako ovde pise da je tek na Barcinom radaru,a jos govore da je jeftin igrac naravno strasno sta radi limar,a izgleda nama je vec otisao ceo tim zadzabe iako je vecina igraca pod ugovorom a da mi jos to ne znamo,,,,,,,
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Za razliku od Hange, Dobrić ima 10x bolji šut. Ali bolje mu je da ostane u Zvezdi nego da propadne kao Vanja Marinković
G

Gedza666

pre oko 3 godine

Pitao bih tebe da li bi ostao u zvezdi ili bi “propadao” u barsi
B

Bizon

pre oko 3 godine

On po godinama moze stric da bude Vanji!
D

Da...

pre oko 3 godine

... Vanja ima tek godinu i po dana. Kobra mu je kao otac.
P

Pfc!

pre oko 3 godine

Idi i uzmi Evroligu sa Barsom a onda pravac NBA da obezbediš porodicu. Od Bogdanovića ovakvog igrača nismo imali, jeste da bi šteta bila za Zvezdu ali ovaj dečko je trenutno naš najbolji adut u reprezentaciji i lider u nekoj buducnosti. A ovo govorim kao neko ko navija za Partizan, za razliku od mnogih koji su ga vredjali sto je uopste pozvan u reprezentaciju. Želim ti sve najbolje u karijeri Ognjene!
P

Petar Denda

pre oko 3 godine

Dobar momak i košarkaš, vidi se da je veliki radnik i borac. Ali šta ti porediš čoveče... Kakav NBA.
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Огромна грешка ако оде! У Звезди је коначно постао лидер, у Барси че бити 10та опција, једино може да узме паре и игра на кашичицу. Најбоље да остане, и буде газда у звезди, него подстанар у барси. Остани Оги!
B

Borky

pre oko 3 godine

Sve zavisi kolika je razlika u plati. Slazem se sa tobom ako je mozda 100k razlika al sve preko za igraca u 27god. je velika stvar.
G

Gost&

pre oko 3 godine

Ako je dobra ponuda,neka puste čoveka da zaradi dobro
S

Sone3281

pre oko 3 godine

Da zaradi? U Zvezdi igra za kikiriki? Pogresio si klub momak, za kikiriki igraju oni prkeo puta. Dobric u Zvezdi ima sigurno 300K sto je sasvim dovoljno za zivot u Srbiji. E ako to nije dosta, njemu onda ni 3 miliona nece pomoci. Nece Dobric nigde, bar ne za obeštećenje ispod milion evra.
S

Sonenone

pre oko 3 godine

Verovatno bi i ti odbio tri miliona i rekao, e meni je u ovoj firmi sa 300k sasvim ok. Gadim se tim vasim milionima...
9

951357

pre oko 3 godine

Idi begaj Barso!
C

Czvbg

pre oko 3 godine

Ni slucajnoo!