Komentari na vest

Avramović samokritičan posle rekordne partije: Spavao sam u odbrani

S

SamoOnako

pre preko 1 godinu

Pogled na tabelu i koja uzivancija uz solju kafe. Neprocenjivo!!!
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Nismo sinoć uopšte dobro izgledali, sem naravno 3.četvrtine. Aleksa nas je držao u životu u prvom poluvremenu sa tri vezane trojke. Sreća te smo igrali sa Albom, bilo koja od ove tri aždaje koje nam dolaze u Arenu bi sinoć otišle na poluvreme sa bar 15 razlike. Trebaju nam još 4 pobede (5 da bismo bili sigurni), a obzirom na raspored biće vraški teško, doći do njih. Ostali rezultati nam za sada većinom idu na ruku, šansa je velika za Top 8 i bila bi greota ne iskoristiti je. Napred Partizan!
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Moras biti svestan da Alba igra specificnu kosarku sa mnogo jurnjave i suteva za tri poena dok ih je hteo sut bili su konkurentni posle toga su stvari dosle na svoje mesto.
G

GostSdf

pre preko 1 godinu

Vauuuu,opasan si brate,odigrao si dobar mec ali ipak nisi zadovoljan,pa da ti si naviko u Evroligi na 20 plus poena i fantasticnoj odbrani
G

GEUST

pre preko 1 godinu

Mora da se ima ovakav igrac u rosteru. Ovo je energija Bogdana Bogdanovica u Partizanu. Da izgori, da promasi 3 vezane trojke pa pogodi 4 bez problema, da povuce celu ekipu. Od svih trojki sinoc pogledajte kako je reagovala cela ekipa kad je pronasao Ledeja. Svi su jurnuli ka njemu znajuci da ce da proba jos koji put a onda potapanje Albe u sekundi sa onom asistencijom. Bravo Aleksa za partiju sinoc, bravo za srcanost, bravo za borbu. Sad protiv italijana samo glavu gore, borba i skauting u toku utakmice. Sinoc sam znao da ce neko na poluvremenu da kaze igracima: bez jurcanja sa indijancima iz albe po terenu, produziti napade, u odbrani agresivno po cenu ranog bonusa. Tako je i bilo i rutinska pobeda, da smo nastavili onako da se jurimo svasta bi na kraju bilo.
I

Istine radi...

pre preko 1 godinu

Iako sam Zvezdas voleo bi da izraste u vrhunskog igraca,ali to ne ide tako posle jedne utakmice.I prosle sezone je jednu odigrao vrhunski protiv Zvezde pa ga posle nigde nije bilo.Mora to u konrinuitetu iz utakmice u utakmicu.Evo ti primer Dobrica koji godinama obecava i nista.Onda prosli sezonu naizad odigra dobro i ocekujes da eksplodira ove sezone a on tezak kanal nista

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Iskreno, bez ikakve provokacije kosarka je definitivno Partizanov sport a zvezdin definitivno nije! Najbolji pokazatelj toga he jedan top 9 sa ovakvim skupocenim rosterima bezmalo 8 godina! Sto je malo, malo je! Juce ja diskutujem sa jednim delijom momkom na temu ko je veci tim u kosarci Partizan ili zvezda, i iznosim mu cinjenice prvak Evrope, 3 evropska kupa Koraca, 4 F4, pozvnica od NBA timova kada su nad prozvali evropski Boston Seltiksi -VS- njihovi “uspesi” finale evropskog kupa Koraca protiv Mesa i jedan top 9, i priznanje navijaca Malabija o velicini zvezde u evropskim okvirima! Kaze on bez trunke blama, ti evropski kupovi Koraca su iz amaterske ere, to je i baba kurana mogla osvojiti, ja to ne priznajem! Ja ga pitam, a koliko ste vi takvih evropskih kupova onda osvojili, posto ste “velikani” i iz kog doba su 10 titula na sljaci od 45 do 55 kada se igralo na otvorenom, na sljaci, nekakvi turniri od 3-4 ekipe, kada su rezultati bili 7-6, 8-7 kao u vaterpolu, kada se na kos sutiralo iz muda, da li je to najprofesionalnije kosarkasko doba, koje treba uzeti u obzir! Odgovora naravno nije bilo! Oni velikani??? I gebels da vam pozavidi sa propagandom tipa bicemo prvaci sveta!
K

Kalco terapija

pre preko 1 godinu

Dečko ti si oboleo još si počeo i da fantaziraš neke razgovore sa zvezdašima imaš li ikakav hobi u životu, posao, nešto??
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Vrhunski igrac. Da se ne lazemo, najbolji igrac reprezentacije u poslednjih 3-4 godine. Da nije bilo njega ne bi se kvalifikovali ni na jedno od prethodnih takmicenja. Nije ga ni povreda sputala da se odazove ponovo. Svaka cast. Da su svi reprezentativci takvi, kidali bi sve redom.
U

Uzmi svetsko zlato

pre preko 1 godinu

Aleksaaaaaaaaaa
A

Aleksaaaaa

pre preko 1 godinu

Vratio se doktor ! Krece kidanje sada!
N

Nas Kampazzo

pre preko 1 godinu

Covek je prosle sezone eksplodirao u isto vreme nakon vrhunske partije za reprezentaciju i ove sezone se isto desilo! Veliki patriota i vrhunski covek pre svega! Neki nemaju 6,9 mil eura za revijalne utakmice Kampazza u Evroligi ali ne bih naseg Kampzza menjao nikada za skupocenu verziju iz Zeleznika!
a

argh

pre preko 1 godinu

Kampaco zarađuje 100.000 mesečno, imaš izjavu i vašeg Zorana Savića. Svakako, skuplji vam je tim.
M

Ma hajde

pre preko 1 godinu

Vrhunski čovjek koji je pljuvao po Partizanu i kleo se u Zvezdu?
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Врхунски је качити да вас мрзи ...не,не воли ,већ мрзи а онда потпише за вас...што није дошао у Звезду,шта каже немају лове или ... Није 6,9 већ 69 м...поред плате ,његових личних дугова,Звезда платила дугове и свима које познаје. Пантер и Ледеј са Ф4 ЕЛ у Еврокуп за 55 000 плус бус плус. Као и Ето у Махакчкалу кад је прешао.
G

Gosthdnrjd

pre preko 1 godinu

Pa cak i da je zvezdas, pokazao je zvezdi koliko je voli. S' ljubavlju je natrpao.
t

tbh

pre preko 1 godinu

Iskreno se nadam da misli na Junajted
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ipsvič je bolji!
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Ne, nego će Siti, veštačke klubove gledas a prave voliš i navija za njih.