Komentari na vest

Alimpijević: Sada nije vreme da budemo skromni; u Andori sam izgubio glas i razum, ako sam ga ikad imao

G

Grobarija

pre oko 2 godine

Zar nisu rekle naše glavešine da je posle ispadanja huventuda partizan domaćin u finalu u areni, bez obzira na rezultate ostalih utakmica?
P

PurpleHead

pre oko 2 godine

Znači Tuti Fruti i Alimpije u Evroligi, a institucija i grande Žoc opet cipiripi! Moraće naša vlada dogodine jače, ovako više ne može!
O

Ostoja M

pre oko 2 godine

Ja bi sa tuti fruti budzetom lagano ispao iz ABA lige
D

Drvo

pre oko 2 godine

Kako im se otvorio žreb, najlakši mogući protivnici u osmini finala i polufinalu. Jedino Cedevita ozbiljnija prepreka.
G

Gost9

pre oko 2 godine

Zelimir like this......
G

Gost-PP

pre oko 2 godine

Eeee moj Željko, sta uradi, da si samo urazumio onog Čačanskog nedokazanog Avramovića sad bi mi igrali finale a ne ova Bursa, imali smo sve na tacni, domaći teren, punu Arenu, prednost, ma svee sem petlje. Još ne mogu da svarim da se onakve stvari dešavaju ljudima koji ceo život treniraju košarku. Da se ponašaju kao amateri i izgube na gluposti kao amateri,sramota. Ali za prosutim mlekom ne vredi plakati, sad svom snagom na osvajanje ABA lige, biće teško protiv Zvezde ali valjda će nam se i sreća osmehnuti.
F

Falio je x faktor

pre oko 2 godine

B O L T A U Z E R
A

Alempije

pre oko 2 godine

Hvala svima za podrsku! Sveti Alempije se od ove godine slavi 20. aprila. Ziveli!

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Najveći uspeh nekog Srpskog trenera u zadnjih 15-20 godina!!! Svaka cast Zeljku euroliga sa Fenerom i Panatom, Saletu srebrne medalje sa reprezentacijom , ali to se ocekuje i ocekivalo od njih! Ovo niko nije ocekivao, sa seoskom ekipom, sa smesnim budzetom, covek je napisao i potpisao svojevrstan kosarkaski doktorat plasmanom u finale Eurokupa!!! Ekipa se zove Tuti Frutiii Bursa. Ime dovoljno govori!!! Bravo Alimpijevicu, kapa do poda!!!
x

xxx1

pre oko 2 godine

Pazi Alimpije ceka te Partizan u finalu tu nemas sanse.
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Sad svi čestitaju a tjerali smo ga g........motkom.
i

i teracemo

pre oko 2 godine

ga opet,kao i Obradovica uskoro.To je nas mentalitet,ali Bursa ako je pametna nece.
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Neko je bio skroman a neko razmišljao da li ce biti domaćin do finala. Sada gleda i traži divlju kartu. Bez stida i srama, cak sta vise trenera najvecih gubitnika proglašavaju najboljim. To je put u propast. Sa ovim su se složili...
O

Ostoja M

pre oko 2 godine

Ostoja 'divlja karta' Mijailović! Sviđa mi se
@

@ssse

pre oko 2 godine

Bravo za Alimpija. Tek sad možemo da žalimo što smo onako nesretno ispali od Burse.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ovo što je uradio je za svako poštovanje. Tri utakmice na gostovanjima kao autsajder... Svaka čast. Ne staj sad. Uzmi EK.
G

GostRider

pre oko 2 godine

Mi oterasmo ovog decka kao stetnog on igra finale Evrokupa,oterasmo naseg Obradovica on na korak od Final Four Evrolige,ali zato je tu gospodin strong difens and tranzition ofens...Pametnom dosta
G

Gostda

pre oko 2 godine

Za vrijeme Alimpija Zvezda je dobijala samo ako Rocesti ili Feldin ubace 25+, ili 12+ trojki kada se prikljuce Antic i Bjelica.. Poziciona igra nije postojala, o odbrani da ne pricam.. Obicni pikenrol nisu kompletnu sezonu mogli da odbrane, sto ih je na kraju i kostalo titule u Aba a zatim se produbilo u kls..I sasvim je normalno da trener leti kad nema pomaka gotovo godinu dana..A sta tek reci za Obradovica, najgoru kosarku u odnosu na kvalitet ekipe igrali smo kod njega..Potpuno bez glave i repa, i na sve to njegov stav kao da je najbolji na svijetu..I taj Sasa nista u karijeri nije osvojio osim kupa njemacke, a trener je preko 15 godina (i sad sam siguran da ce uzeti Asvel prvenstvo a ne oni).. I porediti njih sa Radonjom koji ima 4 aba lige je smijesno..Covjek dodje i za mjesec zategne ekipu koju Obradovic nije mogao za 5 mjeseci..a porediti tek sa Alimpijevicem, sta reci..
@

@Gostda

pre oko 2 godine

Veoma bitnu stavku si zaboravio ovde a to je da Alimpijevic nije sastavljao ceo tim vec je bio prinudjen da igra sa onim sto je zatekao i koliko su finansije dozvoljavale. Ideja je bila da se ta godina zrtvuje zarad stabilnosti, ali su mnogi na to zaboravili kada su krenuli da pobedjuju u Euroligi. ABA ligu nisu osvojili ne zbog onoga sto su pokazali na terenu, vec zbog onoga sto se desavalo van terena i to znaju svi koji su malo vise upuceni. Na kraju svega, Alimpije je sa takvom ekipom, sa takvim budzetom i pod takvim pritiskom imao 11 pobeda u Euroligi, pobedio Real u Madridu i ostale velikane, dok je ove godine iskusni Radonja imao 12 pobeda. Na kraju krajeva ne zaboravite Radonjicevu prvu sezonu u Zvezdi.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ti sigurno nisi pametan.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Takođe Alimpijevića niko nije oterao. Čović je stao iza njega i branio ga, ali je on sam odlučio da ode zbog pritiska navijača. Takvih likova kao što si ti koji pljuju najboljeg i najtrofejnijeg trenera u Zvezdinoj istoriji.
G

Gost Rajder

pre oko 2 godine

i da si pametan ne bi meni krao nik nego bi smislio svoj.
G

GostDa

pre oko 2 godine

Opet cu ponoviti, ne mogu da se porede..Ali i odgovoricu, Alimpijevic je doveo Rocestija, Feldina, Antica, Lesora, Radicevica, Jankovica, Jovanovica i u doselekciji Enisa i Omica. Ostatak ekipe su cinili Dangubic, Dobric, Bjelica, Lazic, Davidovac.. U sledecoj sezonu od kompletnog rostera ostali su Lazic, Dobric, Davidovac, sto je jasan znak koliko je promaseno sa kompletnim rosterom. Odlika dobrog trenera je ako dodje na vec sastavljenu ekipu da iz nje izvuce maksimum, koji mora biti veci od onoga sto je uradio prethodni trener, ili ako on sastavlja ekipu da se jasno iz dana u dan vidi napredak u sistemu ekipe koju je formirao, da svakog igraca koga je doveo zna za sta ce da mu sluzi u datom trenutku.. Alimpijevic za 8 mjeseci nije pokazao nijedan jedini napredak u vodjenju ekipe, sistemu igre, kako su igrali u oktobru igrali su i u aprilu, (kao sto sam rekao pobjedjivalo se kada neko od igraca da 25+, odbrana nije postojala iako je stalno forsirao pricu kako je odbrana zasluzna za pobjedu, iskakanja lesora nije mogao da kontrolise kompletnu sezonu, pozicioni napad se svodio na daj loptu rocestiju..). Dakle za trenera koji nema nesto iza sebe, neko ime, dugi staž itd sasvim ocekivano je bilo da dobije otkaz u tom trenetku. Drugo, Radonjic je u ovoj sezoni imao 14 pobjeda, a ne 12. A kada se uzme u obzir da gotovo kompletan januar ekipa uopste nije trenirala, da kompletnu sezonu nije odigrala nijednom u punom sastavu, da od 33 utakmice samo su Uniks u Bg, Baskonia i Bajern tamo nadigrali Zvezdu, a da je u svim ostalim utakmica gotovo u zadnji minut ulazila egal, da je nadigrala vec dva ucesnika fajnl fora, (ako udje oli onda 3), onda se za ovu sezonu u euroligi moze reci da je mnogo uspjesnija nego ta koju navodis. I na kraju, najvaznije od svega, niko me nece ubjediti da bi danas Zvezda bila bolje organizovana ekipa, sa vise trofeja, vecim uspjesima u euroligi, da je Alimpije ostao sve ove godine tu. Sa ovim rosterom koji ima Zvezda, i sa svime sto je pratilo tokom ove sezone, nijedan trener na svijetu ne bi postigao vise nego Radonjic. Zapamti, za Zvezdu ne postoji bolja kombinacija od Čović-Radonjić.
R

Realno...

pre oko 2 godine

...najbolji srpski trener trenutno, mada je Radonja Vasojevic, pa možda može i on da bude.
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Bravo majstore, sve cestitke!!! Ulaskom u finale kao da ste ga osvojili..počistili u gostima favorite, to je trener!! Šteta sto Zvezda nema vremena ni strpljenja da čeka..imali bi top trenera na duze staze! Srecno svakako i u finalu, obe su ekipe ranga Evrolige, ali imate onu stvar, pa mozda i budete pobednici!
K

Kemp

pre oko 2 godine

Bravo Dušane! Da li neko moze da mi kaze, da li finalisti EC idu u EL? Ili samo osvajac?
C

Crni Grom

pre oko 2 godine

Samo osvajac, Monako je usao u Top8 pa samo osvajac EK ide u EL
d

dzonileponi

pre oko 2 godine

pa bilo je samo osvajac ali sada posto verovatno nece igrati Ruski klubovi, pitanje je sta ce biti...
G

Grobarija

pre oko 2 godine

Ako idu finalisti mi smo sigurni jer smo domaćini u areni u finalu
b

bez rusa

pre oko 2 godine

ce se deliti vajld karte,tu bursa nema sanse