Lars Lagerbek (©Reuters)
Lars Lagerbek (©Reuters)

Zvoni alarm u Norveškoj: Sad smo na najnižem nivou

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.09.20. | 15:02

„Mora mnogo, mnogo bolje“, kaže selektor Norveške Lagerbek

Jedan poraz i već alarm! Odjednom je tabor reprezentacije Norveške uhvatila nervoza, a izgubili su samo prvi meč u grupi novog izdanja Lige nacija od Austrije (2:1).

Ipak, nije ni to bilo kakav poraz. Austrijanci su razbili magiju Ulevala. Norveška je imala niz od 16 utakmica bez poraza na svom stadionu, a baš sada, uoči dolaska Srbije narednog meseca, ta čarolija je razvejana.

Izabrane vesti

Drugo, ubeđeni su Norvežani da su najjači tim u grupi Lige nacija. I zato pred sutrašnji duel sa Severnom Irskom u Belfastu najavljuju mnogo bolju igru i pobedu. Inače...

Upaljen je alarm! I za duel sa Severnom Irskom i za duel sa Srbijom. Ako ne izađemo na teren da radimo ono što obično radimo, što smo igrali u prethodnom periodu, onda možemo da izgubimo sve. Sada smo na najnižem nivou i moraćemo da imamo ispravan pristup da bismo se vratili“, poručio je selektor Lars Lagerbek.

Ne krije selekor Norveške da je cilj njegove selekcije da osvoji prvo mesto u grupi, da se time probije u Ligu nacija A, ali i da stekne bolje pozicije za predstojeće kvalifikacije za Svetski šampionat.

Mnogo toga će, ipak, stati u okršaj sa Srbijom sledećeg meseca u Oslu. Ko tu doživi nokdaun, pitanje je kada će ustati sa poda.


tagovi

Norveškalars lagerbek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara