Vladimir Gaćinović (© Star sport)
Vladimir Gaćinović (© Star sport)

Zvezdu na Čairu čekaju zaleđen teren i motivisan Filip Marković

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.02.21. | 12:33

Radnički bez Gavrića i Kovačevića

Navijači su zagledani ka narednom četvrtku i dolasku Milana na stadion „Rajko Mitić“, Dejan Stanković upozorava da obaveze ne smeju da se preskaču i gostovanje Crvene zvezde u Nišu posmatra kao jednu od zahtevnijih tačaka na putu ka odbrani titule, ali ambicije u 21. superligaškom kolu ima i Radnički.

Tim pre što je na prolećnoj premijeri osvojio bod u Gornjem Milanovcu i što je igrama u završnici pripremnog perioda nagovestio da može da zapreti. Jedino što je i sam svestan snage lidera prvenstva.

Izabrane vesti

Nepotrebno je trošiti reči o snazi Crvene zvezde. Znamo ko nam dolazi u goste. Biće praznik fudbala u Nišu i zaista mi je žao što neće biti navijača na tribinama. Ovaj susret će za nas biti veliki test, imaće priliku da vidimo na kom smo nivou u odnosu na daleko najveći i najjači tim u zemlji i regionu. Crveno-beli su kvalitet pokazali u Ligi Evrope, uspeli su da prezime i sigurno je da dolaze kao favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe, pokušaćemo da nametnemo našu igru, budemo brzi, jaki u duelima, odgovorni na svim delovima terena i da tako ispunimo očekivanja i dođemo do pozitivnog rezultata“, istakao je Vladimir Gaćinović.

Trener Radničkog neće moći da računa na dvojicu centralnih veznih: Nenad Gavrić je skupio četiri žuta kartona, a Aleksandar Kovačević je povređen.

To su važni igrači za naš sistem, ali koga nema bez njega se mora i može. Vraćaju nam se Dušan Pantelić i Nikola Aksentijević, preskočili su utakmicu protiv Metalca. U konkurenciji za sastav je i novopridošli Filip Marković (rođeni brat Partizanovog krila, Lazara Markovića, op. au), tako da ćemo imati dovoljno aduta kojima možemo ugroziti Crvenu zvezdu“.

Poslednjih dana Srbiju je pogodio hladni talas, meteorolozi najavljuju temperaturu od tri stepena ispod nule.

Na to ne možemo da utičemo. Svakako da nije dobro za igru, teren će verovatno biti zaleđen, ali kako nama tako i njima. Pre odlaska na pripreme u Tursku smo imali nekoliko treninga na zaleđenom terenu u Nišu, otprilike znamo šta nas čeka. To su stvari koje ne bi trebalo da nas opterećuju. Fudbal se igra u različitim uslovima, na nama je da budemo maksimalno fokusirani, da damo i više od realnih mogućnosti i pokušamo da napravimo iznenađenje“, dodao je Vladimir Gaćinović.


tagovi

Radnički NišVladimir Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara