Komentari na vest

Zvezdu muči ogranizacija, ali je raduju projektili: Pazarci su pali, ali će Norvežani kažnjavati pogrešna dodavanja

S

Sluge režima

pre oko 1 mesec

Gazda vam prodaje državu Nemcima vi vajni domoljubi, borci za Srpsku grudu....ipak je valjanje bitnije.
G

Ggostt

pre oko 1 mesec

Norvežani neće samo kažnjavati pogrešna dodavanja! Oni su sigurno već snimili igru Zvezde i videli da Zvezda druga Milojevića nema nikakvu igru, da nema kreativca na terenu, već se sve svodi na besomučne prekide i greške protivničkih igrača odbrane! Norvežani su racionalni kao i svi Germani i oni će sve ove falinke u igri Zvezde znati da iskoriste!
i

imeGostaGost

pre oko 1 mesec

Norvežani su germani ??? Hvala ti čoveče prosvetli me... Kako bi tebi život bilo lepši da puknemo kvalifikacije, a ?! Samo ti kopaj jame drugima, znaš jako dobro ko će u te jame!!!
C

Cvrcprc

pre oko 1 mesec

Kod prvog gola igrac Novog Pazara im namerno dao loptu kod drugog gola sudija nije svirao faul za Pazar treci visenisammogao gledati sramotu
Z

Zasto norvezani?

pre oko 1 mesec

Jesu li po vama vec prosli? Pazi kad izgube kuci ;)
D

Delija penzioner

pre oko 1 mesec

Duarte , bravo za sve što je pokazao do sada . NAPRED ZVEZDA
z

zaks

pre oko 1 mesec

Meni Spajić nešto ne ulijeva povjerenje.Često ispada, nema više brzinu , povreda je ostavila trag na njemu, to se vidi.Kod gola Pazaraca sinoć, nije ispratio strijelca gola, ostao iza njega, da li se pokliznuo ili nešto drugo.To ne smije da se dešava protiv bilo kojeg kluba .Nekako smo suviše "mekani " u odbrani, teško oduzimamo loptu, a pogotovo kod presinga na zadnju liniju, panika.Ima tu dosta propusta , nedostaje inteligentan zadnji igrač, tipa Belodedića , koji je znao iznijeti loptu.Điga to nekada pokuša ali često griješi, još je "zelen".
D

DakaCZ

pre oko 1 mesec

Zbog Terzicevog jebenog pravila dva bonusa da bi gurao decu za prodaju ispasta cela liga pa i sama Zvezda.Guranje Lekovica sina od Terzinog prijatelja i bivseg predsednika FSS-a ce nam doci glave i u superligi a o Evropi da ne govorimo.Drkušić pod hitno da se dovede ako misle ovi podanici iz Uprave da se izbori Liga sampiona a onda jos 2 ozbiljna pojacanja za istu.Ovakvi smo max za Ligu Konferencije.
g

gvozdeni

pre oko 1 mesec

sudije kad nose crveno belo sve je lakse
P

Pedjast3

pre oko 1 mesec

Cekaj sta hocemo,jaku ligu ,dobre timove ,koji se nece sklanjati Zvezdi, veceras dobijemo dobrog protivnika,ofanzivno potetnog i to.4:1,i sta je problem sad ,jel hocete bolju ilgu ili da Zvezda i Partizan pibjedjuju do nesvjesti ,pa derbi odlucuje ,odlucite se.Ja navijam za Zvezdu citavih bukvalno 50 godina,od srece smo skakali kada uzmemo bod u Rijeci Mostaru,na Grbavici,djeco odlucite se sta hocete.Za mene ovo veceras vrlo korektno pa i da je bilo 4:3 ,nema veze,to je prvenstveni fudbal,sasvim nornalno za sve normalne lige ,osim za nas ,gdje su neki ostali zaledjeni i misle da sve moramo da gazimo sa 4-5 komadam.Ajmo malo razuma ukljucite!
S

Samo konkretno

pre oko 1 mesec

Nemam posebnih primedbi na kompletan toster. Ne bi prodao nikoga. I mislim da će ostati sve ovako, dok se ne odigra glavni meč za LŠ. Ukoliko (daće Bog) uđemo ponovo u LŠ, onda očekujem kupovinu jednog kvalitetnog štopera i zadnjeg veznog. Ima stvarno puno puno dobrih igrača trenutno, samo da ih Miloje upari i biće sve to dobro. Ukoliko ne prođemo, onda očekujem da prodaju Hvanga i Đigu...lično bi voleo da ostanu obojica ali ne verujem da će se to i desiti.
x

x122

pre oko 1 mesec

Odrace vas Bodo
š

šančevac992@Samo konkretno

pre oko 1 mesec

@Samo konkretno – sjajno zapažanje čitaoca sa kodnim znakom “Samo konkretno”! Posebno mi se svidela njegova tvrdnja: “Ukoliko (daće Bog) uđemo ponovo u LŠ, onda očekujem kupovinu jednog kvalitetnog štopera i zadnjeg veznog”! To znači, da ako uđemo u LŠ, tada dovedemo štopera i zadnjeg veznog, a to kada će se oni uigrati sa ostatkom od 40-tak igrača, nije važno, a grupna faza LŠ upravo tada počinje! Mogu se oni uigrati i na proleće, jer efekat će biti isti! Molim admina Mocarta da objavi što više komentara pod “Samo konkretno”, jer ovakva zapažanja su vrlo poučna!
T

Tarzan@Samo konkretno

pre oko 1 mesec

Samo konkretno – Dat ću stručni komentar! U svom nadahnutom kazivanju u komentaru si istakao “očekujem da prodaju Hvanga i Đigu...lično bi voleo da ostanu obojica ali ne verujem da će se to i desiti”! Da ja tebi kažem nešto konkretno, Hvang je igrao loše i glavni je krivac što nam je Novi Pazar “ukrao loptu” dobar deo utakmice. On na terenu izgleda kao muva bez glave! Ništa konkretno! Hvang nema smisao za kreaciju I sposobnost rešavanja situacije “1 na1”, slaba igra glavom i slab skok. Nejak u duelima! Jedino što je agilan I borben, ali to je nedovoljno za vrhunski fudbal! Nemoj da se plašiš, njega niko neće otkupiti, kao ni Đigu! Pogledaj kako je Điga ispao kod gola Pazaraca! Hvala!
F

Familija

pre oko 1 mesec

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
P

Preslo vam

pre oko 1 mesec

u naviku da pisete neverovatno glupe tekstove
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Duarte 🔥🔥🔥desna noga, leva noga, glava, realizacija, aststrncija, tehnika🔥🔥🔥 Pravi moderni špic 💪
N

Ni da smo

pre oko 1 mesec

dali 10 golova, nasla bi se dlaka u jajetu, smarate. Niko da pohvali Seola, Duartea, Elsnika?
T

TrifkeRSFC

pre oko 1 mesec

Seol je zaslužio pohvale isključivo za vodeći pogodak. Sve ostalo pre i nakon pomenutog staje u dvocifren broj lopti koje je (često bez pritiska) slao protivniku direktno u noge. Da je na njegovom mestu bio npr. Radojević, potpisujem da više protokolu ne bi primirisao. Glavni highlight "tunel" koji Mimović prodaje Miletiću. Pohvale Elšniku, Pumi, Olanjinki i Duarteu.
Л

Лазрос

pre oko 1 mesec

Прво полувреме сам гледао последњих 10 минута. Друго полувреме, кад су извршене неке промене Звезда је играла преозбиљан фудбал. Лопта се брзо кретала, без пуно контаката, играчи су се одлично кретали са лоптом и поготово без ње, где смо видели у пар наврата ситан вез. Играло се брзо, где се показало да Звезда може са овим појачањима да направи нешто, уз још који трансфер!! Дуарте је озбиљан шпиц, само чекам да га видим са бољим штоперима у дуелу, Сеул је исто данас одиграо одлично!!! Олијанка је фалио и показао кад је ушао како се игра једноставно фудбал. Словенац, је донео добар баланс на средини, само више очекујем да игра Илић и наравно Глазер да брани!! Мимовић и Сеул као бекови су.... За штопере, нисам паметан, ако могу Дркушића да купе, нека га узму јер доста је брз, окретан, добар у дуелима. Нека продају Ђигу и нека гурају Лековића и Ђурића заједно са Спајићем и евентуалним Дркушићем!! Пума, енигма и даље, али данас је одиграо баш добро. Ндајеа да продају као и Иванића, Пруцева. Нека доведу Радоњу, Дркушића и има један преозбиљан шпиц. Сад је без уговора, а играо је у Порту. Wendell, као Замена, то јест други шпиц!!
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Mislis da ce Drkusic da igra kao za Sloveniju? Ne jer mi ne igramo tako, mi igramo neki fudbal iz 80ih, Belingem se kod Miloja ne bi naigrao, ovo je uzasna igra, dobijaju se protivnici na individualni kvalitet, a kad dodje jaci protivnik....
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Puma danas odličan.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Bruno Duarte da grobičarke pamte!
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Zvezda je jedini klub na svetu kod koga se pobede od 4:0 u gostima i 4:1 kući smatraju lošim rezultatom.
I

Istina 75

pre oko 1 mesec

I vi hoćete sa ovom krš ekipom u Lš. pa vi ni Pazar ne možete bez pomoći sudije da dobijete, uzgred popišam vam se na navijače koji skandiraju ustanku.
5

5606006

pre oko 1 mesec

Svi redom ti se popisaju u usta
P

Pero Situacija

pre oko 1 mesec

Mislim da ti ni reset ne pomaže, greška je u preniskom IQ. Jedino udariti glavom u buqvu. Pozdrav.
D

Duga Devetka

pre oko 1 mesec

Zvezdu znaci kod lagane pobede od 4-1 muci organizacija a jsd ne muci nista osim duge Devetke redovno u Evropi!
D

Duga Devetka

pre oko 1 mesec

Zvezdu znaci kod lagane pobede od 4-1 muci organizacija a jsd ne muci nista osim duge Devetke redovno u Evropi!
S

Sever4ever

pre oko 1 mesec

Znaci ovako, Zvezda se "muci" kad lagano pobedjuje sa 4 gola razlike a jsdizan kad pukne 9 komada razlike od dece iz Ukrajne onda je to "leprsava igra" vazi vazi...Providni ste bljak🤮
R

Radašin ovde

pre oko 1 mesec

Kada budete igrali protiv Bodeta će vas razbiju u obadve utakmice. Će vam daju po šes komadi u obadve utakmice.

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Mi ćemo tebi samo jedan komadi.
Š

Šta???

pre oko 1 mesec

Kog Bodeta???
v

vredi

pre oko 1 mesec

ne vredi komentarisati sve već samo ono što se vidi. stojić nije igrao beka već zadnjeg veznog i to loše. za korejanca je rodić tata. elšnik ima samo levu nogu ,nikad bolji korneri sa desne strane,dobar šut ,ostalo ništa. puma je večeras pokazao više nego na 3 utakmice,možda mu treba vremena? duarte deluje onako,ali daje golove.. olajinka je za sva naša krila , kategorija više.
b

bakarinjo

pre oko 1 mesec

Tanko je ovo, liga evrope po meri,!!
D

Devetizan

pre oko 1 mesec

PUMA DANAS UBEDLJIVO NAJBOLJI NA TERENU,GOL I ASISTENCIJA I TO LAGANO,BRAVO!👍👏
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Gospode Boze, samo botovi i pljuvanje, sve sami tastatura strucnjaci. Bravo Zvezdo za laganu pobedu, gazi dalje!
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Hvala lepo na tome sto ste uvazili primedbe i kritike pa obrisali komentar jednog maloumnog tipa , koji nije zasluzio ime ovde da mu se spomene. Jos jednom - Hvala !
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Vidim ovde iz komentara da je navijacima 9tizana veoma krivo sto Delije nisu htele da im se pridruze na protestima ispred skupstine koje organizuje Soros i ovi njegovi iz Srbija za nasilje stranke krijuci se iza protesta protiv Rio Tunta,to je toliko Providno da nema dalje!
P

Ppp

pre oko 1 mesec

Soros se slika i druzi isto tako sa Vodjom. Svi rade za njega ako nisi znao.
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

...kako ono rekose lazni zvezdasi i ubaceni trojanci sa lavora,Puma je "najgori promasaj" taj gola i asistencije moze samo da sanja bla bla...itd I sta ce mo sad..?? Covek za samo 35-40 minuta u igri pokido Pazar nacisto,Asistirao kod drugog gola i onda Postigao 4-ti gol i stavio tacku na celu utakmicu! Bio bez premca najbolji na terenu veceras,tako da hejteri aj Laku Noc i na spavanje! 🤫
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

...kako ono rekose lazni zvezdasi i ubaceni trojanci sa lavora,Puma je "najgori promasaj" taj gola i asistencije moze samo da sanja bla bla...itd I sta ce mo sad..?? Covek za samo 35-40 minuta u igri pokido Pazar nacisto,Asistirao kod drugog gola i onda Postigao 4-ti gol i stavio tacku na celu utakmicu! Bio bez premca najbolji na terenu veceras,tako da hejteri aj Laku Noc i na spavanje! 🤫
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

...kako ono rekose lazni zvezdasi i ubaceni trojanci sa lavora,Puma je "najgori promasaj" taj gola i asistencije moze samo da sanja bla bla...itd I sta ce mo sad..?? Covek za samo 35-40 minuta u igri pokido Pazar nacisto,Asistirao kod drugog gola i onda Postigao 4-ti gol i stavio tacku na celu utakmicu! Bio bez premca najbolji na terenu veceras,tako da hejteri aj Laku Noc i na spavanje! 🤫

RealNo1

pre oko 1 mesec

Одлична утакмица. Лагано узимамо Боде.
g

gff

pre oko 1 mesec

jel i osvajate LS?
x

x122

pre oko 1 mesec

Bode,ahaha
D

Delija istok

pre oko 1 mesec

Opet počinjemo bez bekova. Seul vrlo tanak na levoj strani. Ivanica nigde. Stojić razočarenje. Lekovic nepouzdan. Djigu ne smemo da prodajemo ili smo ga pukli. Dragović je mnogo značio iako je usporio dobrano bio je komandant odbrane. Glazer pod hitno na gol. Biće gusto sa norvezanima.
S

Samo konkretno

pre oko 1 mesec

Seol je zapravo desni bek...Ovo mu je praktično debi i dao je gol...gledao sam njegove nastupe za reprezentaciju i mogu reći da je više nego odličan igrač...treba mu dati vremena (kao i Puni). Slažem se da Đigu ne treba nikako prodati...mora da se upari sa još jednim štoperom (ne znam kojim, Miloje će to bolje). Kanga mora da bude zadnji vezni...jeste malo spor ali nemamo drugog na toj poziciji...E to nam najviše nedostaje, ostalo vezni red, krila, špic...ima tu čak i previše dobrih igrača. Daće Bog da ponovo igramo LŠ... Ukoliko se to desi, definitivno idemo ka stalnom učešću pa i prolasku u nokaut fazu...Pa, za 3-4 godine ukoliko se nastavi sa dobrim radom sve je moguće (neko polufinale i tako to)!
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Kad citam komentare kako su losa pojacanja dosla, izgubilo se vreme, a nisu dosli adekvatna pojacanja. Mislim da su svi koji su ove godine dosli, ujedno dali gol. Seol posle nekoliko meseci neigranja, polako ulazi u formu. Elsnik je izvanredan igrac, ne samo sto ume da sutne i daje golove, vec igrom u polju, postavkom. U Evropi nece morati da igra Prucev, zaista je zalosno posle toliko vremena koje je u Zvezdi, da prakticno nema kvalitetnog pomaka. Ivanic takodje ocajan, pokusava Milojevic da ga razigra, ali on ni prosle godine nije bio nesto bolji. Polako je vreme za emsnu generacija. Serif nije bio u protokolu, tako da je mozda moguce da ce otici negde. Sve u svemu nije bilo lose, plan je da se do 20.08. udje u top formu, sada nije toliko bitno. Neki pisu da je igra bila losa. I kad lomis protivnika je igra, vrsis pritisak, umaras ga, da bi ga onda dotukao, kao sto je i veceras bilo.
M

Magijaaa

pre oko 1 mesec

Ko je bio na stadionu, Olajinka je za 2 klase bolji igrac od svih nasih krilnih igraca.
R

Rajko car

pre oko 1 mesec

Mimovic odlican,mora decko da igra.Olajinka,Bukari,Kraso i Micko su bolji od svih ovih pojacanja sto su doveli.Jedino Elsnik pravo pojacanje.Odbrana je kriminal.Odlaskom Dragovica,ovo je rasulo.Jedino Vanja Drkusic i jos jedan dobar stoper vade stvar,ali za LŠ je kasno.Napunice nas Norvezani kao kantu.Ocajno odradjen prelazni rok.
S

Strucnjak iz fotelje

pre oko 1 mesec

Evo ga jos jedan "strucnjak" iz fotelje sto spinuje protiv svih Zvezdinih pojacanja a fudbal u zivotu igrao samo na kompijuteru u igricama i na Soniju!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Posle četiri kola mislim da je Vladan Milojević došao do sedam sigurnih startera za Bode Glinta a to je i bio cilj u ovim utakmicama zbog nekompletnosti na pripremama i dolaženja novih igrača. Tih sedam startera su golman Ilić zbog povrede Glazera i igrači Điga, Spajić, Elšnik, Hvang, Ivanić i Ndiaj. Preostala četiri mesta su pozicije bekova i krila. Za dva beka konkurišu Mimović, Seol i Rodić, u zavisnosti od toga ko otpadne odredi će se ko će na kojoj strani igrati. Isto i za krilne pozicije od Pume, Milsona i Olajinke jedan otpada.

Slobodan Jovanović

pre oko 1 mesec

Ovaj tim je loš, nema gotovo nikakvu odbranu. Kako da se izrazi a da ne uvredom...odbrana je šuplja kao trulo bure...
E

Evo ga strucnjak

pre oko 1 mesec

Po slici se vidi da odises bas "inteligencijom" i strucnoscu za fudbal🤣
L

Litijum je zdrav

pre oko 1 mesec

Miloj je pre pedantan i tempira formu za LS. Tad ce nam nebo biti granica kad poslozi ove Africke galaktikose. A kad udje u grupu, Mitar mu je obecao jos vedeta iz njegovog cenjenog teftera. Tad ce se neka druga pesma pevati.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Dinamo 9 komada to je nasa nada!
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 1 mesec

Kalcopolista... Pa vrhovni vodja uz pomoc Rio Tinta vam dao 8 mil da dovedete jos 4-5 novih pojacanja sto vas Samrok najavio pre neki dan,sta mislis otkud vam za to pare kad nista zaradili niste zadnjih 10 godina,pa od Rio Tinta naravno od koga drugog!

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Kako bih ja voleo da stavim ruke na tebe, znači tetovirao bih te u crno belo dok sepsu ne dobiješ.
I

Istina živa

pre oko 1 mesec

Lose je ovo da se ne lazemo, bojim se da ce isto ovako izgledati lose i protiv Norvezana....
d

delija Sombor

pre oko 1 mesec

jagelonija i bode nevrede zajedno kao Zvezda. jesi gledao njohovu utakmicu!? saka jada, Zvezda to sa pola snage prolazi... da jagelonija sebi nije dala auto gol nebi ni jedni ni drugi dali gol do sutra...
d

dejanera

pre oko 1 mesec

Ja se nadam da ce bas ovako izgledati i protiv tih Norvezana. Da ce Bode stvoriti citave dve sanse na utakmici (kao i Pazar danas) i da ce im Zvezda dati 4 komada! Kad Zvezda pocne prvenstvo sa 14 golova u 4 utakmice, a mogla je sigurno jos toliko da postigne, i opet svi nezadovoljni i nikom nista ne valja stvarno treba neki da se dobro umiju hladnom vodom.
M

Mjv

pre oko 1 mesec

Ko cita ovde vesti misli da partizan pretenduje za 1/4 finala lige sampiona, a da se zvezda bori za opstanak.
G

GetoSportBebo

pre oko 1 mesec

Daj samo krštenog beka pa da se nadamo.
g

gunđalo

pre oko 1 mesec

Protiv Norvežana neće suditi ni Pavle Ilić ni Nikola Radaković . Jad i beda srpskog fudbala. 60.000.000 budžet i mora na krađu. Zvezdina bitanga u crnom zavila u crno i fudbal i NP
D

Dinamo Kijev

pre oko 1 mesec

Dinamo + Nordsjeland + Fejnord = 23 komada! 🤫
g

gunđalo

pre oko 1 mesec

@dinamo kiev....rekordna gol razlika u Evropi - 3:21
B

Boyci

pre oko 1 mesec

Tragedija u lavoru, a mi igramo. Olosh na ulicama, još jedno slavlje ma Rajku
S

Steta

pre oko 1 mesec

sto ova njuska od sudije, ne moze da vam sudi i u Evropi protiv Bodo Glimta,gde bi vam bio kraj.
G

GorostasRokstedi

pre oko 1 mesec

Njuskice, gde si na stadionu 15 godina i u Hali od rodjenja, njuskice?
1

12345ss

pre oko 1 mesec

vama pomoći nema. ni sudije ni sam Bog. vi se gasite polako što mi je na radost i meni i srpskom sportu
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

Sta panicite ,losa igra je bila samo prvih 60 minuta🙂🙂🙂
m

milisav kekez

pre oko 1 mesec

tek kad izidju u evropi odna će vidu da im nevredu ove sklanjalice u našu ligi u evrope služu za popravljanje go razliku prišle sezonu su zauzeli poslednjo triesdrugo mesto na tabelo od svih ekipa u evropu nemogu nikoga da pobedu jer tamo nemaju sudije iz našu lige
m

molim?

pre oko 1 mesec

Pričaš o Partizanu? Mada, pošto si pomenuo LŠ očigledno misliš na Zvezdu 😊. Ko nas je to dobio više od 3 razlike? Ko nam je dao više od 3 gola? Od Sitija 3:2 i 3:1, ne od Dinama, od Sitija. Poyy
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Al nema svako tu privilegiju,da uđe u Evropu.. Tako da... Luksuz je i primiti te golove... Kad znaš,da oni što ć*škaju m*da i virkaju jednim okom kako ti ide tamo😉🤪🤣..
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Pa imaj strpljenja jos par dana, prijatelju crno beli, videcemo i to cudo! Ako budemo prosli ko vi u Evropi onda zaista ne vredi fudbal uopste. Ja vas razumem, vi prvi na tabeli a gel cuda redjate li redjate poraze od Evropskih velikana tipa Dianmo Kijev i Lugana, sta da vam kaze, bed, jad i cemer. Samo, vas molim, da budete realni i da znate da Zvezda je kvaitetom jedno tri nivoa ispred svih u ligi, i zaista ne razumem kakvu li sudije imaju ulogu. Kad budete shvatili da ste smesna ekipa, i da vas kantaju sve ekipe osrednjeg kvaliteta, onda bice vam lakse, i prihvaticete da Zvezdi ne treba nikakva pomoc sudija, to jest vama izuzetno vam treba jer na kraju morate da budete bar drugi, a kvalitetom ste zreli za 5 mesto! Sto se tice Zvezde, imamo zaista dobre igrace za nasu ligu a za Evropu, ovako stoje stvari: Glazer, Hvan, Elsnik, Duarte, Ivanic(samo kad je u formu, trenutno je uzasan), Spajic, mozda ovaj Seul, Katai (bar 20 min) Ilic se dokazao prosle godine sa TSC-eom, jos nemam neku sliku ovog Milsona, Pume, Olajinka solidan, sve u svemu mislim da bi trebalo da budemo bolji nego prosle godine, mislim za Evropu, za domace prvenstvo zaista ne vidim bilo koju ekipu da moze nesto da preti! Pozdrav i spremite se crno beli, mislim za kosarku, kako cemo vas patosirati ove godine a joooj, metla ce biti zaboravljena sta tek ove godine cete doziveti, ali ne krenite odmah da kukate na CIA, BIA, KGB, FBI, Vucic, Covic ....aman!
p

prc

pre oko 1 mesec

Rodjo mi smo bili 32 u lš a gde su lige ispod le, lk i naravno na kom ste to mestu vi beše bili?
G

Goxxx902

pre oko 1 mesec

Da li je moguce da u 21 veku postoji neko ko je ovoliko nepismen???

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Bitno da gromadu nista ne muci....
R

Rajko car

pre oko 1 mesec

Zaista me cudi opet ovakva postavka od Strane Miloja u prvom poluvremenu,kao i protiv Tekstilca.Mimovic je igrao odlicno sve utakmice i onda posle 2:2 sa Lucanima nestao iz ekipe.Knezevic i Sljivic vise ne postoje..Prucev na desno krilo!? Prodali Bukarija desno krilo,a doveli 6 levih krila i onda opet neka alternativna resenja.Micko je bio jedini zadnji vezni u ekipi i zasto ste ga prodali??Miloje luta,sastava nema ni na vidiku,a pojacanja nikakva.Milson preplacen,a nula od igraca.Jos jedan ocajno odradjen prelazni rok.Dovodjenje igraca bez ikakvog plana.
p

podesen

pre oko 1 mesec

@rajko... Pozdravila te deca iz Ukrajne 9 puta!
M

Mile led

pre oko 1 mesec

@rajko... Dinamo 9 komada to je vasa nada!
d

dejanera

pre oko 1 mesec

Crni Rajko sta naprica? Kazes: " Miloje luta,sastava nema ni na vidiku,a pojacanja nikakva" Covece Boziji taj Milojevic je uveo Zvezdu 3 puta u grupu i to iz prvog kola. Pobedio jedan Liverpul.....i sad ti bolje znas od njega? Ako iza tvog nika nije Gvardiola ili Anceloti onda ti imas ozbiljan problem sam sa sobom! A "nikakva pojacanja" se nadavase golova. Danas sva 4 postigose oni sto su dosli ovo leto. Duarte 4 utakmice i 4 gola za citavih 193 minuta. Elsnik dve utakmice i 2 gola za 126 minuta. A postizali su golove i Seol, Milson, Puma a asistencije imaju i Ilic i Jovanovic. I opet ne valja nikop. Ako se pobedi sa 4 postignuta gola onda je liga slaba a igra nikakva?! Pa koliko treba da se postigne golova da bi vi bili zadovoljni? Da 10 postignu opet bi bilo da nista ne valja. Cuj odbrana suplja a Pazar napravio citave dve sanse? Pa Zvezda je napravila 5 protiv Sitija i dala im dva a mogla i jos koji gol! Sta li oni kazu za svoju odbranu?
B

BiserWin

pre oko 1 mesec

Al su pogodilu transfer sa Elšnikom, mnogo potcijenjen igrač.
g

garinca

pre oko 1 mesec

Isto i sa Duarteom četiri gola i dve asistencije za 180 minuta na terenu
F

Ff

pre oko 1 mesec

Ubedljivi najgore pojacanje Stojic, decko ne zna gde udara, Miloje mora da ga preseli na klupu, nije pojacanje i tacka.
p

pesimista

pre oko 1 mesec

Rezultat dobar!Puno grešaka u organizaciji ali razumljivo,puno novih igrača koje treba uigrati.Pojačanja dobra,treba im dati malo vremena.Olajinka definitivno mora igrati.I kada ne bi prodali Đigu...
z

zarPaaa

pre oko 1 mesec

Ulozis 70 miliona u ekipu da bi na kraju ono smece od sudije bilo najbolji igrac zvezde. Mozete nas kazniti sada opet zatvaranjem stadiona zbog zvezdinih navijaca
Ч

Чуме

pre oko 1 mesec

Судија??😂😂 Ма, прошли сте одлично! Ако си уопште навијач Пазара.
B

Bish

pre oko 1 mesec

Na žalost i ovde sve više botova koji podržavaju ovakvu igru.Sramota
p

prc

pre oko 1 mesec

Bot nam kaze pa se neljutimo
K

KG Fontana 10

pre oko 1 mesec

Ali 4 500 gledalaca, auuu bre. Veći bojkot nego na JNA.
Č

ČikaDačaPočasniPredsednikZvezde

pre oko 1 mesec

Kada na Čika Daću dođe 4500 plačeš od sreće.
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

LJUDI IZBRISITE MU KOMENTAR , NEMA MESTA ZA TRAGEDIJU U RIBNIKARU OVDE @UJKA ZITKO - e gade jedan , sram te bilo. Pi . Gadis mi se. Zasto spominjes u opste takvu jednu tragediju i smejes se pri tom , grohotom ? Boze sacuvaj. A i vi admini , ko kontrolise ovo ? Izbrisite mu taj komentar odvratni , po Bogu ljudi sta radite ovo.. !!???
t

tuzno

pre oko 1 mesec

Na zalost ocajnu igru je zamaskiralo poslednjih pola sata, ocajnu odbranu, ovakom odbranom Sanse ne mozemo pobedimo ni Cukarick,i ja ne znam kako je moguće da ne vide koliko nam fali stoper .

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Čuka će isto da dobije 4 komada ko i ovi danas a i prethodni.
t

tuzno

pre oko 1 mesec

Na zalost ocajnu igru je zamaskiralo poslednjih pola sata, ocajnu odbranu, ovakom odbranom Sanse ne mozemo pobedimo ni Cukarick,i ja ne znam kako je moguće da ne vide koliko nam fali stoper .
t

tuzno

pre oko 1 mesec

Na zalost ocajnu igru je zamaskiralo poslednjih pola sata, ocajnu odbranu, ovakom odbranom Sanse ne mozemo pobedimo ni Cukarick,i ja ne znam kako je moguće da ne vide koliko nam fali stoper .
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

@ujka zitko - e gade jedan , sram te bilo. Pi . Gadis mi se. Zasto spominjes u opste takvu jednu tragediju i smejes se pri tom , grohotom ? Boze sacuvaj. A i vi admini , ko kontrolise ovo ? Izbrisite mu taj komentar odvratni , po Bogu ljudi sta radite ovo.. !!??
L

Lata

pre oko 1 mesec

Zvezdaši ne zavaravajmo se rezultatom igra je nikakva nesigurni u obrani,Stojić rupetina,puno netočnih dodavanja( neprisiljenih) spora i dosadna igra.Strah me je Europe.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@Ujna Zitka. Magarac pominje tragediju a smeje se, hladnog te u čelo familija ljubila.
а

адекватан

pre oko 1 mesec

Треба бар три још појачања ,два у одбрани ,десно крило.За сада само Дуарте и Ершник оправдали очекивања.Радоњића довести да убрза игру
М

Маршал Жуков

pre oko 1 mesec

Игра никаква...ако се нешто драстично не промени, напуниће нас у плејофу.
G

GostSaSevera

pre oko 1 mesec

Ne treba Stojić da se pljuje dečko igra štopera, a danas je igrao desnog beka, gde se vidi da nije za to. Ilić solidan golmančić. Nije mi jasno šta je sa Dalcio 2 utakmicu ne igra i što Ilić Luka ne dobija više minuta, a dovedeni kao Milojeve želje(Ilić odličan igrač). Duarte i Elšnik, sve ste rekli u komentarima. Dajte Milsonu vremena.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Superliga nije merilo za ništa! Sačekajte Evropu! Evropa je jedino merilo!
L

Lelemud

pre oko 1 mesec

Mnogo novih igrača i treba u hodu uklopiti sve to. Od odlaska Draga znali smo da će odbrana biti slabija. Korejac je korektan, biće još bolji, fali parnjak Spajiću. Ko kaže da je Điga dobar neka pogleda opet šta mu Antvi uradi kod gola, nedopustivo! Stojiću je teže uklapanje jer je desni bek trenutno. Leković je skupa opklada, po meni nema kvalitet. Mimović ka napred i nekako, pozadi baš rizičan. Puma se podiže, Elšniku sam se obradovao kao malo dete, paklen igrač. Milson, ne znam, ne deluje da je bolji od Olanjike. Duarte je suvo zlato, samo da EndiJaje ne viđa teren i ne uđe u 7 šansi za jedan gol...
Ч

Чуме

pre oko 1 mesec

Ај'', 'леба ти, један текст о томе шта мучи Партизан!
P

Preža

pre oko 1 mesec

Posle kažu igraču treba period adaptacije? Duarte to demantuje, jer ko ima kvalitet ne treba mu nikakvo prilagođavanje.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

pa znamo da je za vas grobare ovaj protest tragedija ali to ne zaci da zvezda ne treba da igra... zato vi i igrate sutra, jer danas imate posebne zadatke na protestima...
N

NoName2

pre oko 1 mesec

Porediš smrt osnovaca sa protestima??? Pa GNJIDO JEDNA, KAKO TE NIJE SRAMOTA???
М

Миланче

pre oko 1 mesec

Где су велики Срби делије данас на протесту? Требало је само оставити неки велики транспарент на северу. Није било чак ни помена ове окупације. Срамота!
n

neshha

pre oko 1 mesec

Debilu debilski,tvoji grobari su igrali nakon tragedije u Ribnikaru,slepce nedorasli!
g

gunđalo

pre oko 1 mesec

Protiv Norvežana neće suditi ni Pavle Ilić ni Nikola Radaković . Jad i beda srpskog fudbala. 60.000.000 budžet i mora na krađu. Zvezdina bitanga u crnom zavila u ctrno i fudbal i NP
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Koliko si ti zapravo luda i bolesna osoba. Trebao bi te MUP locirati i privesti.
u

u Inat svima

pre oko 1 mesec

Napred Zvezdo zato u svakoj utakmici dajemo 4 komada jer lose igramo nek puknu dusmani samo gazii
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Аман бре људи... Није проблем овде тренер Звезде или играчи Звезде, проблем је неадекватни тимови у нашој Суперлиги, а који могу да извуку максимум из ових играча Звезде. Лига треба да се скрати под хитно на 12, па чак и 10 клубова можда, да се концетрише квалитет. Мислио сам да је на 14 довољно, никад нисам био за 10 клубова, али морамо повећати конкурентност игре и темпо. Наша лига од 16 тима је прегломазна.
P

Pazarce

pre oko 1 mesec

Pazarce golman unistio😃dobra su ekipa ,tj.igraju hrabro i bice sigurno u top 4.
S

Svee1

pre oko 1 mesec

Upropastio ih golman, da je bio neki krsten, ostala bi dva
4

4006060

pre oko 1 mesec

Ovome su Terzinjo i Čovke nacisto unistili zivot 😂
D

Delije sever 1989

pre oko 1 mesec

Procitao sam sve komentare, pretezno su bili negativni, ali s pravom. Zabrinjava malo igra, ali mislim da ce to Miloje da dovede u red...Niko nije napisao ovo, a to je da je covjek na pripremama igrao sa ovim igracima:Gutesa, Lekovic, Djiga , Rodic, Mimovic, Dalsio, Hvang (i on je kasnio), Ilic, Puma, Jovanovic i N'diae, a veceras su igrali Ilic, Spajic, Lekovic, Seol, Stojic, Elsnik, Hvang, Prucev, Milson, Ivanic i Duarte. Znaci promijenila se skoro cijela ekipa, pa ljudi moji to treba uigrati, mislim da bi se i Gvardiola pogubio.
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Gde si bre rodjo???? U Srbiji sam aj da se vidimo. A rodjo nisi u pravu znas mene ja sve u brk losi smo katastrofa Miloje mora da ode prelazni rok katastrofa.....javi se da se vidimo
b

bravo

pre oko 1 mesec

Najrealniji komentar danas, ali se slazem delimično i sa drugim komentarima. Sa Milojevićem se igra jako ružan i trom fudbal, ali dok je rezultata i dok su igrači sretni ko smo mi da solimo pamet čoveku koji ima rezultate iza sebe za razliku od ovih Football Manager stručnjaka
3

35 titula

pre oko 1 mesec

Slažem se sa tvojim komentarom ali ne smem ni da zamislim šta nas čeka ako ode Điga.Olainka rastavio Pazarce na proste činioce.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Solidna igra tridesetak minuta, ostatak vremena dosta loše. Vidi se da smo neuigrani. Biće bolje nadam se.
Ч

Чокот

pre oko 1 mesec

Помињеш трагедију, а смејеш се к'о луд на брашно...
М

Марлоне

pre oko 1 mesec

Испаде Ђига најбољи штопер. Спајић осредње игра, Стојић дјелује да се не сналази. Чак би можда временом најбољи пар био Ђига Лековић. Штета што Јовановићу не дају више шансе да игра. Ова новопридошла крила за сад танко.
E

Eh

pre oko 1 mesec

Možda zato što Stojić igra beka. Dovesi Drkušića i spojiti ga sa Stojićem i eto ti tandem odličnih štopera. A na beka Onjemaečija iz Boaviste
L

Leao

pre oko 1 mesec

Kaznite pazar da igra bez publike jer je sever navijao ratko mladic celo jedno poluvreme.
K

Klik

pre oko 1 mesec

Koji majmuni. Skandiraju Ratko Mladić a velika većina igrača Pazara srpske nacionalnosti.
Z

Zulu Delije

pre oko 1 mesec

Prvi put pisem a i poslednji LOSA IGRA SRAMOTA
z

zaks

pre oko 1 mesec

Prvih 60 minuta.
D

Dupli pas

pre oko 1 mesec

Ti Zulu ? Jesi , Jesi.. Sramota ti je 4-1?
ј

јјјј

pre oko 1 mesec

победа јесте али игра лоша а и Милоје наставља са својим заобилажењем младих играча, код њега ни Меси не би играо до 25. а имамо 10 младих играча који таворе због разних Пума и сличних
N

Nik Sloter

pre oko 1 mesec

Potpuno tacan i ispravan komentar,ali ovo je napredna Srbija,zato i negativni komentari.Botovi i parizer placenici.
O

Odvratni ste

pre oko 1 mesec

KOliko botovskih komentara u cilju teranja MIliojevica e pa nece vam proci botovi , NECE VAM PROCI cak i ako se ne udje u LS ne ide milojevic nigde
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Briga Miloju,šta kafana misli🤭🙈🤣... Čovek radi svoj posao... I zna šta radi... Spominju uigravanje... Dolazi to laganini i spontano... Lš?!? 🤔... Finansiski da, ali... Zbog klupskog koeficienta,da smo povlašteni... Jer za dve sezine se kreće u kvalifikacije iz drugog pretkola... Treba gledati malo šire od svog nosa🤭🤷‍♂️
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

Po meni su se Elsnik i Duarte jedini pokazali kao pojacanja.
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Kradljivac nika koji je Bec video na razglednici ili na google map ali je danas poslao 565 poruka to je za respect
D

Dragoo

pre oko 1 mesec

A najezde komaraca Bog te. Pljuju po Milojevicu jer ih je strah njega. Znaju danemaju sanse dok je Milohe trener. E pa nece moci misevi. I ove godine ostajete bez trodeja. Imate Stanoja Sedtica, Samroka kako li vec pa uzivajte. A mi cemo da vas gazimo sa Milohem jos puno puta
D

Dosta spina

pre oko 1 mesec

Trener nije problem, problem je do igraca , Problem je do promasaja u prelaznom roku, Cim je usao Olajinka odma smo proigrali
R

Rekohja35

pre oko 1 mesec

Ne problem je do trenera
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Dok narod prostestuje protiv zatrovanja zemlje,"patriote" otisle na utakmicu😂😂😂😂
K

Kurta & Murta

pre oko 1 mesec

...a ti pišeš komentare...
P

P5600

pre oko 1 mesec

Ovoj pecurke rastu umesto mozga
R

Radee

pre oko 1 mesec

Ujna zitka opet si se prolitala uzmi neki probiotik od samroja
M

Mile KV

pre oko 1 mesec

Delije jel ste čuli za litijum? A da, vi ste borci za Kosovo, koga je vaš śef prodao.
T

Trzu

pre oko 1 mesec

Tebe
z

zaks

pre oko 1 mesec

Kad si toliko pametan ti nam objasni šta je i čemu služi , prosvijetli nas. Ili si , vjerovatno , samo čuo da neko to spominje pa da i ti, kao, ispadneš pametan ?
S

SMEM DA SE

pre oko 1 mesec

KLADIM DA NI NE ZNAS STA JE LITIJUM! Cuo na tv ili procito u novine, ali u sustini ni ne znas sta je litium, ali da lipetas to znas.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Ne gusi... sport I politika... glupsone
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Objasni nam čoveče šta je to!!! Retko se na sportskim vestima čuje mišljenje vrhunskih stručnjaka.
G

GorostasNekrsteni

pre oko 1 mesec

Jok nego Cu da idem u Albaniju na more
G

Gladiola

pre oko 1 mesec

Pustite Miloja da radi na miru! Valjda je logično da se taktika i igrači probaju pred ono najvažnije(l), pogotovu kad ima ovoliki broj igrača. Imamo toliko moćan tim da jedno poluvreme možemo da ekserimentišemo, a u drugom rutinski da pobedimo. Podržite momke, IDEMO U LŠ!
K

KojiTrip

pre oko 1 mesec

Ahahahhahahah kakvi tekstovi o Zvijezdi , a kakvi o Partizanu pa ovo je komedija?! Ovi kompleksasi se uvukli i po redakcijama…
J

JagoL

pre oko 1 mesec

Ovo je sve odraz nase jadne lige. Igraci jednostavno vise nemaju motivaciju. Protivnici dolaze sa namerom da krljaju, da se zatvore i kradu vreme. Nemoguce je igrati fudbal. Svejedno, ekipa ima toliki kvalitet da je prosto jasno da cemo biti sampioni jer su ostali teske kante. Smanjiti ligu na 12 timova i da konacno ima nekog smisla.
B

Bingole

pre oko 1 mesec

Zvezda hitno mora da reorganizuje odbranu. Za sredinu i napad se nebrinem ali odbrana je katastrofalno losa. Hajde ovu nasu ligu mozda i mogu odraditi ali u Evropi ovakva odbrana ce biti uzasavajuca. Mimovc ce mozda biti dobar bek ali trenutno je neiskusan, Seol na levom beku totalno slab i nesiguran a levom nogom ne ume ni da igra. Kakav bi bio na desnom boku to ne znamo. Lekovic i Stojic nisu stoperi za Evropu, Djiga je dobar ali najverovatnije odlazi i ostaje Spajic koji nije u form u kakvoj je bio na kraju prosle sezone. I na kraju golman, jako slab...Bez Glazera cemo igrati dvomec protiv Bodo-a (najverovatnije) . Puma i Milson me nisu nesto odusevili barem ne za taj novac koji je dat za njih dok je Duarta pravi napadac i Elsnik pokazuje kvalitet.
d

dd11

pre oko 1 mesec

Duarte igracina u svakom smislu te reci!! Ajde sto daje golove,ali ne znam dal ste primetili kako svaki sut saigraca pridje i baci kosku,pa ljubi grb nakon gola…Mnogo znace takvi igraci u timu.
n

neshha

pre oko 1 mesec

Mislim da odavno nismo uboli takvog igraca,a posebno napadaca.I da,nije gotivan samo zbog igre nego i zbog ponasanja na terenu,pravi deo ekipe!
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Losa igra nemamo odbranu Ajmo miloje
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

koja organizacija care? 4:1 sta ocete bre vi? svaki napad gol?
M

Marko Obrenovac

pre oko 1 mesec

E moj ti ovo je po tebi igra nemoj da lupetas po tebi smo imali samo 4 napada.Ti si onaj sto pise 500 poruka dnevno????????
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Istina, nije to košarka
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

marko obrenovicu sine, ne mogu da se spustam na tvoj nivo, posto ti vidis stvari i pojmis ih kako ti oces...nemam snage ni zivaca da se raspravljam sa tobom.
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

Kad je navala u pitanju nema toliko brige,vraca se Olajinka,dolazi Radonja verovatno,Milson za sad uzas ali videcemo,Puma mozda nesto nagovestava..Duarte,Serif super za sad,e sad ono sto je uzas odradjeno,odbrana velika nuuuuula,Spajic duplo gori od Dragovica,Djiga ide,Stojic decko ne zna da se postavi,ne zna gde se nalazi,Lekovic nista..Ne mogu da shvatim da nisu mogli neki dinar da daju za stopera,ima ih u Danskoj,Ceskoj,Rusiji,Portugalu
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Novac od Điginog transfera je več kaparisan za adekvatnog štopera.. Veruj na reč😉
V

Vidi se

pre oko 1 mesec

@Loše i @Da ne imenujem Ovo su vam klasicni botovski komentari grobarski u cilju da nas poremete da menjamo trenera i ako trener nije problem
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

Naravno da trener nije problem,nego uprava koja je prodala ono najbolje sto smo imali a zamene koje su dovedene nisu ni pribliznog kvaliteta,da se dovedu oba beka,stoper,zadnji vezni i jos jedno krilo pa da kazemo.
O

Ok

pre oko 1 mesec

Ljudi ovo je dil sa menadzerima. Neko ogromne pare trosi da bi samo potrosio. Od dovedenih samo Elsnik i Duarte vrede. Ostali nivo Tekstilca. Miloje nije trazio ovoliko igraca. Kako da uklopi 6-7 igraca. Uklapa se u osnovu a ona prodata. Dize se prosecni Hvang u nebesa onaj njegov levi bek rupa. Na halfu moraju da igraju Spajic i Lekovic. Da budu odlucni i ostri. Usao Olainka i odmah igra.
S

Srbija ole

pre oko 1 mesec

Bitno da delije dosle na stadion , je… ih botoksirani pede…
J

Junker

pre oko 1 mesec

Sta sam napisao pre utakmice, 4:1 i pljuvanje Miloja…To su valjda isti oni koji nakon ponekog poraza Novaka pisu “vreme je za penziju” ili sto nisu zadovoljni kad kosarkasi osvoje srebro ili bronzu. Ljudima treba ukinuti televiziju i internet.
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Pricajte sta ocete ali ovo vam je Miloje. On je takav fudbal igrao i pre 6 godina i igra ga i sada. Nikad pod njim necemo gledati neku tika taku i od noge do noge, totalni fudbal i ostalo. Inace Duarte potvrdjuje zasto treba biti prvi spic 💪🔴⚪
S

Sta ti pricas

pre oko 1 mesec

Sta si ti gledao na prolece? Sta ona igra na prolece ti nije bila dobra? botino smaracka
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

@Sta ti pricas Popij lekove 😘
z

zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre oko 1 mesec

Kakva golcina Elsnika👏
K

Kapa dole

pre oko 1 mesec

Vladane, dobar si čovek i mnogo si nas zadužio, šta više bio si tu za nas kad nam je najviše trebalo i to u dva slučaja, ali budi opet čovek pa idi negde gde te trebaju jer ovo zaista ne ide. Treba nam neko ko ima iskustva u Ligi šampiona (ko je prolazio grupu) i ko je spreman da donese nešto novo.
r

reci nam

pre oko 1 mesec

Koliko vas placaju za ove botovske komentare?
G

GABI GO

pre oko 1 mesec

KO TI TREBA?? OPET NEKI KO BAHAR.IDI GLEDAJ STANOJU I DULJAJA.OSTAVI TI NAMA MILOJA
B

Botino

pre oko 1 mesec

Najedi se sendvica
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Razumem šta hoćeš reći, ali videćemo posle 28. avgusta da li treba i dalje da nas vodi ili ne, samo polako
P

Pali bre

pre oko 1 mesec

Jao sendvicaru jedan nebitan si bre
Ч

Чокот

pre oko 1 mesec

Олимпијакос је десет година играо у Лиги шампиона пре него што је прошао групу. Лион седам или осам.
V

Vojabgd

pre oko 1 mesec

Slazem se,losa taktika

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Cudim se dezurnim kriticarima...Cim je malo losije,odmah pljuvanje.Miloje nas je dva puta uvodio u LS,pre toga u LE,apsilutno nicim nije zasluzio kritike,ni sumnje.Svi znamo da on ne umire u lepoti,ne forsira klince,on je trener rezultata.Donosi rezultat,tacka.I ako u nekoga treba uperiti prst,to su Terzic i Mrkela,zbog njih Zvezda ne napreduje onako kako moze,i onoliko koliko moze.Svaki prelazni rok nam je losiji.Prst krivice u njih,oni se kriju iza Miloja.A Miloje zna sta radi,sa kakvim krs timovima je ulazio u LS,setite se.Ps,nama je igrao Milic?!Bice sve ovo ok,treba vremena,nismo jos uigrani,ali cemo na Milojevu takticku minijaturu da prodjemo u LS,zapamtite,pa cete vi pljuvaci onda da hvalite.

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Ni ja ne volim pljuvanje Milojevica iako se slazem da mu je igra mrtva i dosadna, pod stankovicem sam uzivao u nasem fudbalu, sa druge strane i vi koji ko papagaji ponavljate ,,ali uveo nas u 2 lige sampiona,, pa sta? On je tada bio idealan trener jer smo imali takve bedne igrace i on je iz njih izvukao i vise nego sto je mogao. Sa druge strane promenilo se vreme to je bilo pre 5-6 godina sada nam je tim mnogo bolji i jaci i takvi igraci se ne uklapaju u sistem Milojevica. Treba biti realan i jedni i drugi ja kazem mi od Milojevica ne mozemo bolje jer nema ko, sa druge strane ako se nadje bolja opcija treba je dovesti jer od ovoga moze i mora bolje. Vreme je za iskorak u Evropi a sa ovom igrom necemo ga napraviti

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Dorcolac,iskorak necemo napraviti zbog igre,vec zbog Terzica,Mrkele i Marina.Svaki prelazni rok smo sve slabiji.Puma,Milson,Jovanovic i Prucev tesko mogu da dovedu do tog iskoraka o kome pricas,Olajnika je bolji od svih njih.Imamo pet krila,a i dalje cekamo Radonju.I dalje nam treba jos jedno rasno krilo.Tu smo slabiji,nego lani,na stoperu takodje.Nemamo niti jednog zadnjeg veznog.Sta je sportski sektor radio citav prelazni rok?Duarte jeste pojacanje,kao i Ilic,Elsnik,za sada Hvan ostaje,Miloje izvlaci maksimum iz Serifa,Seol,Dalsio trebaju vremena,bice sve ovo bolje s vremenom,ali sa ovakvim sportskim sektorom,Anceloti licno ne bi napravio iskorak.
X

XD

pre oko 1 mesec

Zvezda ima dva velika problema. Prvi, preveliki fond igrača. Me možeš da uigraš takvu ekipu. Drugi, Milojevićevo forsiranje igrača na pozicijama koje im nisu "prirodne". Tako je i u prošlom mandatu igrao derbije sa taktikom i pozicijama koje su više zbunjivale naše igrače nego protivnika. PS: Ne dajte Đigu on nam je najbolji štoper!!!

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Sve tacno
D

Dare_cz

pre oko 1 mesec

Bravo Zvezdo.Dosta bolja igra u drugom poluvremenu i svakako ima mesta za napredak.Elsnik gol za tv spice.Lep gol i Seula i raduje sto su se pridoslice upisale u strelce
R

Recma

pre oko 1 mesec

Nijedan transparent ni podrska ljudima na protestu. Vezi konja gde gazda kaze…
J

Ja Aleksa

pre oko 1 mesec

A kakve to veze ima sa Crvenom Zvezdom?
K

Kakav

pre oko 1 mesec

Transparent kad rade za gazdu, prodali se za tendere i sad moraju da cute za litijum, kosovske pasose, tablice, licne karte...
Z

Zvezdas1989

pre oko 1 mesec

Ne znam sto pljuju Milojevica,zadnje dve utakmice isprobava igrace koje ima u rosteru da vidi koliko ko i sta moze,gledajuci trenutnu situaciju Djiga daleko kvalitetniji od Stojica,tvrdio sam da je greska sto je dosao Stojic,jel bolje da su forsirali Djurica,Lekovica i Milosavljevica.Serifa prodati i forsirati Bruna u tandemu sa Olajinkom.Elsnik sa Hvangom ima odlican tamdem da cine.Mislim da je vreme da Ivanic ide iz Zvezde vidi se zasicenje
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Ivanić i Ndiaj ne idu nigde dok se ne završe kvalifikacije za LŠ jer bez njih dvoje ne možemo da prođemo Bodo Glint. Šerif trči tri puta više od Duartea i puno znači za celokupnu igru, kada nam pritisnu odbranu presingom on svojim vraćanjem na četrdeset metara od našeg gola primi loptu okrenut prema našem golu zagradi se i iznudi faul ili gurne loptu sa strane. Duartea tu nema i dosta je lenj da se vrati. Daleko od toga da je loš igrač čak šta više odličan je za našu Zvezdu i ima odličan procenat iskorišćenih šansi ali za našu igru Šerif puno znači zbog kretanja i snage. Štoperi Bode Glinta imaće velikih problema sa njim zbog njegove snage. Video si danas prilikom presinga Novog Pazara naša odbrana nije imala alternativa da izbace loptu na Šerifa. Ako dolazi Arnautović i postoji ponuda za Šerifa iz Saudi Arabije od 6 miliona prodati ga posle kvalifikacija. Ako Hvang ostaje kod nas onda i Ivanića prodati posle kvalifikacija i otvoriti mesto Luki Ilića a ako Hvang ide nikako ne prodavati Ivanića.
7

777

pre oko 1 mesec

Kao sto partizan ne moze da promasi sa spicom mi ne mozemo sa Slovencima!
6

616161

pre oko 1 mesec

Odbrana dno dna, jos jedan stoper HITNO I BEK !!!!!!! Gore moraju igrati Puma i Olajinka nikakva izmisljanja sa Prucevima Milsonima itd.. Elsnik i Duarte su zveri. Titulu osvajamo lagano to je najbitnije ali za evropu tanka nam je odbrana skroz.
L

Loše

pre oko 1 mesec

Milojević je pokazao ozbiljan nedostatak stručnosti i vizije koji su neophodni za vođenje kluba kao što je Crvena Zvezda. Njegova taktika je previše predvidljiva, bez jasne ideje kako adaptirati igru u toku meča ili se prilagoditi protivnicima. Defanzivna strategija koju uporno forsira guši potencijal tima, posebno u napadu gde često dolazi do sterilnih i besplodnih akcija. Takođe, njegove odluke o postavkama i izmenama često deluju konfuzno i bez jasnog plana, što ukazuje na nedostatak strategije. Milojević jednostavno nije na nivou potrebnom za vođenje kluba sa ambicijama kakve ima Crvena Zvezda.
B

Botino

pre oko 1 mesec

Najedi se sendvica
5

500560

pre oko 1 mesec

Opet ovaj, samo copy paste sa vesti na vest. Oladi bolan, popij pivo, iskuliraj
J

Ja Aleksa

pre oko 1 mesec

Da ti dovedu Klopa ti ne bi bio zadovoljan.
D

Delije Wien

pre oko 1 mesec

Placem zbog zvezdine pobede plakacu celu noc
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Placem zbog zvezdine pobede plakacu celu noc
D

Da ne imenujem

pre oko 1 mesec

Čuo sam od jednog igrača da, iako Milojević zaista stvara dobru atmosferu u ekipi, njegove trenerske odluke često zbunjuju tim. Naime, menja taktiku u poslednjem trenutku bez jasnog objašnjenja, što unosi nesigurnost među igračima. Iako motivacija nije problem, njegova sklonost da favorizuje određene igrače bez obzira na formu izaziva sumnju u njegove odluke. Dobra atmosfera je važna, ali bez jasne strategije, tim ne može ostvariti svoj puni potencijal.
B

Botino

pre oko 1 mesec

Najedi se sendvica
J

Jao botino

pre oko 1 mesec

Ej ti cuo od jednog igraca hahahah ti cuo od jednog igraca hahahahah pa da li je realno ovo i likovi ti daju pluseve na ovakve komentare. ahahahha ne verujem

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Pa navedi ko je ? A ne ovako pa znas kao znam ali ipak ne znam. Ne brukaj se
M

Ma da

pre oko 1 mesec

Ti si cuo od igraca?
J

Jako odraslo

pre oko 1 mesec

@Botino Nerealno je zamisliti da u državi koja je poznata po školovanju i po uopšteno dosta inteligentnih ljudi postoje i takvi kao sto si ti. Ograničen ko balkon, vjerovatno slušaš rep i smatraš da je zemlja ravna i da je lažirano sletanje na mesec. Umesto što si se ubedio da škola nije merilo inteligencije i da uvek guraš kontru iako nije mesto za to probaj malo biti realniji, i niska inteligencija se može lepo iskoristiti da budeš koristan član društva
J

Jokickole51

pre oko 1 mesec

A sto laze eeeeee
@

@Jako odraslo

pre oko 1 mesec

Skola i nije merilo inteligencije, neverovatno da sa takvim mozgom ipak posedujes dovoljno kapaciteta da napises poruku na portalu...
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Placem zbog zvezdine pobede plakacu celu noc
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Placem zbog zvezdine pobede plakacu celu noc