Aleksej Golijanin ©AFP
Aleksej Golijanin ©AFP

Zvezdino dete u Novom Pazaru, Aničić jednim potezom rešio pitanje napadača i bonus igrača

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.23. | 14:56

Mladi napadač narednih šest meseci kraj Jošanice, posle čega će Pazarci imati mogućnost otkupa

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Pred put u Ivanjicu i gostovanje Javoru u drugom kolu Mozzart Bet Superlige (subota, 18.00 AP1), Novopazarce je pojačao napadač Aleksej Golijanin, koji je treneru Draganu Aničiću relaksirao i situaciju po pitanju obaveznog bonusa u startnoj postavi.

Izabrane vesti

Dvadesetogodišnji momak iz Trebinja stiže na pozajmicu iz letonskog RFS-a, u koji je otišao zimus, ali se očito nije usrećio, iako je na 14 utakmica u svim takmičenjima za prvi i razvojni tim kluba iz Rige postigao ukupno sedam golova i dodao tri asistencije. Ubojitiji je bio u dresu rezervista RFS-a, s obzirom da se na pet mečeva u strelce upisao šest puta.

Golijanin je stasavao u omladinskim pogonima Crvene zvezde i Čukaričkog, a kao dečak bio je zanimljiv Partizanu, ali i zagrebačkom Dinamu. Na Džaizkoin areni ostaće u narednih šest meseci, posle čega će Pazarci imati mogućnost otkupa.

Najbolje partije pružao je u prvoligašu Grafičaru tokom 2021/22. Posebno raspoložen za golgeterske radove bio je u jesenjem delu te sezone, kada se sa četiri pogotka nametnuo tadašnjem treneru Grafosa Bošku Đurovskom i njegovom nasledniku Marku Neđiću.

I dok su RFS i Novi Pazar sređivali dokumentaciju, Aničić je od početka sedmice imao Golijnina na treninzima, pa ne bi bilo iznenađenje da nekadašnji član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine dobije i neke minute kraj Moravice.


tagovi

Aleksej GolijaninLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara