Komentari na vest

ZVEZDINI RIVALI - Veći, jači, bogatiji, ali svi imaju probleme osim Intera

V

VECI NISU BAS

pre 20 dana

Bogatiji svakako.
m

molim?

pre 20 dana

Teški protivnici, mislim da bi bilo bolje da kod kuće igramo protiv Intera, Milana, Jang Bojsa i Monaka, a u gostima protiv Barselone, Benfike, PSV i Štutgarta. Ali, tako je kako je. Sistem je zanimljiv jer teško da će se do zadnjeg kola znati ko je među prvih osam ekipa. Čak j ekipa koja je bila žrebana iz prvog šešira neće biti među osam, jer je prvi šešir imao 9 ekipa. Takođe, raspored bi baš mogao da utiče. Ali, da se ne žalimo, ovo smo hteli, da budemo u LŠ i samo napred. Hrabro, do kraja. Zanimljivo će biti i jer nema popravnog, pa da za istu ekipu promeniš taktiku. Takođe, da ne kukamo, pa Real je na primer izvukao teže protivnike od nas. Lil, Štutgart, Salcburg, Brest, Dortmund, Milan, Atalanta i Liverpul. Dva francuska, dva italijanska, dva nemačka, austrijski i engleski klub.
R

Raša P

pre 20 dana

Određenog uticaja može imati i raspored utakmica. Šta ako Barsa igra u BG u Januaru a već je među prvih 8 obezbedila. Tempera bude - 5. Pa igraće rezerve koje su isto kvalitetne ali ne uigrane. I baš teda Zvezdi fali pobeda da bude u 24. Puno mašte i kombinacija.
P

Pa vidi

pre 20 dana

Stoji to donekle, ali je bitna i pozicija u prvih 8, a isto tako nije za baciti ni 2,1 miliona eura za pobedu.
s

sAV sam naježen

pre 20 dana

Džabe im veći budžeti i bolje lige, bolji stadioni, kad oni nemaju jednog navijača, najboljeg predsednika ikada, i najvoljenijeg, koji vredi više od svih tih bogatstava beloga sveta jer igrati za njega - to nijedne pare ne mogu predstaviti koliko je to bogatstvo.
Ц

ЦЗ НС

pre 20 dana

Од очајања до еуфоричности. Од играча који немају појма до играча који ће "плесати" у ЛШ. И то све након 2 виђене европске утакмице, у Норвешкој и реванша у Београду. И тако у круг🤣🤣🤣
U

UKRATKO O NAMA

pre 20 dana

Šta te čudi u ovoj nesrećnoj zemlji i nesrećnom narodu, gde svaki boske dođe izbosne i navija naravno za Crvenu zvezdu ili Partizan dok živi u Novom Sadu, a ni starinci nisu bolj, isto ne vole svoje jer im ne proizvode dovoljno pobeda za ukus iskompleksiranosti koju treba lečiti tim pobedama.
D

Don Vito Corleone'

pre 20 dana

Od 8 klubova, 6 šampiona Evrope. Zvezda oduvek pripada kupu-ligi šampiona.
O

Objektivnost

pre 20 dana

Najgore kad zavlada euforija i kad deca krenu iz te euforije u pisanje komentara. Tada mislim da smo finalisti LS. Ako uzmemo 4 do 6 boda bice premija. Ovaj sistem takmicenja tera i jake klubove da uvek igraju sa najboljima. Nece Siti i Real igrati vise sa drugim timom kao u grupi kad sve reseno vec davno bilo. Svi će juriti medju prvih 8,a onda stradace slabiji. Sem youg boysa i donekle psv ne vidim koga možemo da pobedimo.
P

Problemi

pre 20 dana

Voleo bi ja da imam probleme kao svi Zvezdini rivali. Svi puni kao brod. Jedini im problem koliko nedeljno uzeti u sestcifara eura platu, i sa koliko riba biti i da li kupiti krpe armani ili nino cheruti. Veliki,veliki problemi.
N

Nenad1246

pre 20 dana

Veći? Molio bi za pojašnjenje. Kako možeš biti veći od Svetskog i Evropskog šampiona? To može samo da se izjednači.
P

Pa dobro

pre 20 dana

Barsa je višestruki prvak Evrope i Sveta, isto tako i Milan i Inter i Benfika.
B

Bok

pre 20 dana

Svi rasprodali svoje timove. Možda neki i predaju meč bez borbe.
g

ghost11

pre 20 dana

Jeste paklena grupa, ali bar ima da se nagledamo dobrih utakmica. Bolje ovaj sistem, nego da nam je recimo ponovo u grupi zapao npr Man City, Leipzig, ponavljale bi se utakmice a isti bi učinak bio.
S

Smislov

pre 20 dana

Ima da rasturite Barcelonu. Ako još budete imali pravo da parkirate klubski autobus u svom petercu, eto vam vaselja. Po ovom tekstu ima da budete bar u polufinalu LP. Poslije prvaka Norveške, malo spuštanja na zemlju nebi bilo loše.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 20 dana

@Smislov Poštovani komšija , Zvezda je na Marakani igrala sa Barselonom 1:1 (naravno,JA BIO NA STADIONU) koja je najmanje 4. puta bila jača od ove današnje i to sa pokojnim ser Robsonom na klupi a pomoćni trener je bio Murinjo rada nepoznati trener), voduli smo 1:0 , i sudija nas je na toj utakmici teško oštetio za 2 penala u drugim poluvremenu, za Barsu su igrali tada Figo,Đovani,Ronaldo Zuba,Stoičkov,Popesku sve same vedete i Barsa je bila tada jedan od 3 najjača tima u Evropi. Mi smo imali Ognjenovića, Jovičića,Marinovića ,Vanića tada neafirmisane momke ,odgledaj meč na YouTube, a Robson je izjavio da niko te godine nije tako nadigrao Barsu, celo drugo poluvreme SATERALI SMO IH U MIŠJU RUPU. Zvezdu je tada kao trener predvodio naš legendarni kapiten,ŽIVA LEGENDA VLADIMIR PETROVIĆ PIŽON. Ubudzće budi pažljiv kad pišeš šta Zvezda može.
@

@Najveci Zvezdas ikada

pre 20 dana

Daj ne lupetaj molim te. Prvu su nas otresli 3-1. Drugo, da su bili tada u top 3 tima evrope, ne bi igrali sa nama u kupu kupova, nego u LS. Trece, u Beograd su dosli u opustenoj varijanti, i nijednog trenutka ih nismo "nabili" u sesnesterac kao sto pricas. Cetvrto, cim smo dali gol, odmah u sledecem napadu je bilo 1-1. Da je to bio tada uspeh, jeste, ali daj budi malo realan. Nijednog trenutka se nije dovelo u pitanje da li Zvezda ispada ili ima sanse, svi smo znali da smo ispali posle 3-1.
h

halucinogen

pre 20 dana

na kom li si ti stadionu bio, druze... jeste bilo 1:1 dok ne dadose drugi, a i treci
K

Kumovi Vrbas

pre 20 dana

Sigrni porazi sa petardom bice protiv Intera, Milana i Monaca u gostima. Kod kuce bice petarda od Barselone. To su utakmice koje idu u 5+, kod ostalih tekmi bice takodje poraza ali sa manjom gol razlikom. Zvezda ce za 8 utakmica uzeti 2 boda. Kod kuce sa Stutgartom i Benfikom. Sve ostalo porazi.
P

PgPgPg

pre 20 dana

Ne bio nikad u tvojoj kozi, zivot na ovim prostorima je tezak sam po sebi, a jos ako navijas za partizai...
A

Apoel

pre 20 dana

Milan da nam da 5 komada, hahahaha... Tu uzimamo bodove, kao i protiv Stutgarta, Benfike i Yang Bojsa!
Ч

Чокот

pre 20 dana

Порази су сигурни само када су партизани у питању.
S

Stefan412

pre 20 dana

Jedina utakmica 5+ ove sezone je Dinamo Kijev....ali ruku na srce, igrali su ptrotiv poluamaterskog kluba.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 20 dana

@ Kumovi Vrbas ..... a zašto ti kao ozbiljan pacijent ne polemišeš sa navijačima Šamroka, Linfilda,Glentorena,Botev-Vratca, Drita,Gzira,Stal Mjeleca,Ararata,Legnica i sl. to je tvoje društvo , to je vaš nivo, ako te nisu obavestili ovo je stranica rezervisana za navijače timova LIGE ŠAMPIONA, a ne za boraniju. Ajd sad polako briši odavde.
D

Dragan 1985

pre 20 dana

Od svih timova Barsa ce imati najveci motiv da svaku tekmu pokusa da pobedi, pogotovo kada je Flik na klupi. Taj covek nespava mirno ni kada se utakmica zavrsi nereseno sa Mancester Sitijem, jer je mislio da je mogao da pobedi. Inace spanski klubovi najbolje igraju evropska takmicenja. Barsa je kreirana za osvajanje LS, a gladna je trofeja posto u zadnje vreme nista ne osvaja. Kljucne utakmice su sa Stutgartom, PSV-om, Benfikom i YB. Protiv Barse kod kuce, Intera, Milana i Monaka u gostima nema cemu nadanja.
R

Realno istina

pre 20 dana

Nadajmo se da cemo biti bolji nego prosle sezone(a za mene je ona bila bolja nego prethodna dva ucesca u ls).
W

Wtf

pre 20 dana

Некако коментаре оних који навијају за клуб који је постигао невиђен "успех" јер је први у историји који у истој сезони није успео да се пласира у Европу у сва три такмичења не схватам озбиљно као ни ав-а уосталом. Ја би ћутао и покрио се ушима, док не прође брука.
R

Rralno istina

pre 20 dana

Oni koji se javljaju ne znaju sta je bruka.
P

Ping pong

pre 20 dana

Koliko bi od 24 moguća boda bilo dovoljno da Zvezda osvoji? Recimo 6, pa sve preko da bude bonus, a ispod neuspeh?
M

Miloš 1970

pre 20 dana

Realno sve osim prva tri mesta u grupi se smatra neuspehom, evo voditelji po Rts i Informer tv nose dresove svetinje, mora umesto školske uniforme da deca nose dresove stuba Srpstva!! Muška deca da se zovu Zvrzdan,Aleksandar ,Mitar, Djiga a ženska deca Ana po Brmabi legende severa,Ceca ili Jeca !!! Samo tako Srbija može da bude zemlja pristojnih i hrabrh ljudi ,zemlja delija....
I

Idi gledaj

pre 20 dana

Partizan dubocica
a

automatski cerupac pilica

pre 20 dana

Sa kim igramo u osmini finala?
d

ducci

pre 20 dana

Logicno je da su svi dosta skuplji (semYB) i jaci, ali lakse ce se igrati sa Barsom, Milanom, pa i Interom nego Monakom, PSV i Štutgartom i da smo mnooogo jaci oni nam ne leze i samo da ne bude (pre)ubedljivih poraza. U LŠ mesta igranja za ozbiljne ekipe su nebitna
b

bas si pametan

pre 20 dana

Auuuu majstore pa ispade da niko ne valja,samo je zvezda ok.Nagrdio si barsu,dal je moguce da si ovo napisao,da ne gledam fudbal mislio bi da je barsa vozdovac
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 20 dana

Dobro jutro gospodo ! Pod br. 1 Zvezda je u društvu kome pripada ,pre svega ZVEZDA PRIPADA PORODICI EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U FUDBALU, što se za više od polovine učesnika u ovom grupnom takmičenju ne može reći. 2. Zvezda je u sasvim solidnoj grupi ,jedino mi je žao što bar sa jednim od milanskih velikana ne igramo na Rajku. 3. Zvezda više nikada neće služiti nikom u Evropi za gol razliku ,ma šta pisali pojedini bedni navijači iz komšiluka, jer Zvezda već ima sasvim solidno iskustvo igranja u LIGI ŠAMPIONA, gde je da pidsetim zabeležila i pobede protiv Liverpula i Olimpijakosa i nerešeno npr. protiv Napolija. 4. Zvezda ne mora da strahuje baš od nijednog protivnika iz ove grupe, pogotovo ako sve utakmice bude igrala kao protiv Bodo Glimta, sa onoliko trčanja, presinga i sa onakvim žarom, u tom slučaju osvajamo sigurno bar 9 bodova. Više od 40 godina gledam Zvezdu i znam šta igrači tog kluba mogu u ovakvom takmičenju. 5. Bilo bi neobično dragoceno da se dovede samo još jedno pojačanje ZADNJI VEZNI, ali pravo kvalitetno pojačanje , a ne neka raga u terzićevom stilu poput Pume, Šerifa (i sad na silu da ga forsira kroz LŠ ne bi li ga na silu prodao, setite se samo kako je izgledao par puta u šesnaestercu protiv Bodo Glimta, i dva puta protiv Young Boys-a u situacijama 1 na 1 sa golmanom u Bernu,a plaćen je 4 miliona evra) Kanjasa, Pićinija i da ne nabrajamo dalje ,,,,, nego pravo pojačanje od koga će imati koristi ceo tim. 6. Ovo je sasvim dobra šansa da uđemo u baraž za osminu finala, a za to je potrebno da osvojimo bar 24. mesto na zajedničkoj tabeli. Zvezda to može i to bi bio veliki uspeh.
G

Gost1245

pre 20 dana

Iskreno praticu sezonu ls samo prekk highlighsta jer ja ne znam ko moze da gleda fudbal 90 min bilo koju utakmicu,iz godine u godinu fudbal je sve gori i gori
R

Raša P

pre 20 dana

Ti si baš u problemu! Balet baš slabo prikazuju na TV!
G

GostBg

pre 20 dana

Ja sam ubedjen a tako i verujem i ostatak fudbalske javnosti 3-4 utakmice lagano dobijamo. Prolazimo dalje Miloje Bunkerica preuzima Celzi na kraju sezone i vodi za istorijske transfere Ivanica i Rodica u Celzi . Ova sezona je nasa a Terza postaje naslednik Pereza u Realu.
D

Djolexx

pre 21 dana

Diktator vam skoro svaku utakmicu sjedi u lozi a vi ni da pisnete,prodali bi dusu djavolu za malo hleba i igara!!!
k

ko

pre 19 dana

Pevano je onomad tadiću da se obesi i nešto nevidim da se ispunila želja i ovaj ne nosi Zvezdin šal ko tadić Partizanov
E

Evo navijacki

pre 21 dana

Ocekuje 11poena I prolaz. 2 pobede, 2 neresena I 4 poraza. To ce Miloje da povede svaku utakmicu kao da je glava u pitanju. Kod kuce samo Barsu ne mozemo da pobedimo.
i

igimigi95

pre 21 dana

čeka kao ozebao sunce*

Marko L

pre 21 dana

Kakve probleme? 0-8 ce biti, sta pisete vi?
A

Alex20

pre 20 dana

Nismo mi partizai,da nas samara ko stigne i da igraju sa nama do 10,nastavi da nas pratis ima do januara dosta 👍😀

Usput

pre 21 dana

Zvezda ovde može sa svim da igra, apsolutno sam ubeđen u to. Naravno da nigde nije favorit ali ni da skida gaće. Uz dozu sreće,ovo može da bude istorijska sezona.
S

Saša_PFC

pre 20 dana

Kada pročitamo pažljivo i analiziramo napisano u ovom tekstu jednostavno ke izvući zaključak.Sve gde je mogla da uzme neki bod C.Zvezda okrenuo joj se ćurak i ekipama sa najvećim da nazovemo problemima gostuje.Dalle na svim gostovanjima nece uspeti da uzme ni bod sto zbog kvaliteta protivnika sto je gost na terenima gde ce domaci timovi biti povlasceni kod sudija zbog svog imena i statusa.Sto se tiče domaceg terena i utakmica u Beogradu moze slucajno da se desi da otkine dva boda i to je sve od ocekivanja ali realnog.Vidim da se ovde mnogo i mnogi zanose nekakvim ozbiljnijim rezultatima ali navescu samo jedan podatak Bode je ekipa ospod Evropskog proseka i C.Zvezda ga je veoma tesko prosla samo iz razloga sto su igrali na domacem terenu.Slucajno da je bilo gostovanje u drugoj utakmici nebi ispela da ostvari pozitivan rezultat.Ipak treba i mora da se bude realan....

Usput

pre 20 dana

Bode je u sred sezone,a Zvezda u fazi priprema. Zvezda protiv Bodea nije bila ni na 70 posto svojih mogućnosti. A to realno je ovoliko ili onoliko bodova...U fudbalu ne postoji realno,samo očekivano . Ali očekivano je bilo da nas Liverpul ubije na Marakani,a realno je da je Pavkov odigrao što nikada nije. Ni jedna ekipa ovde nije krem de la krem fudbala trenutno,sve su to ekipe sa svojim problemima i apsolutno sklone kiksu. Možeš reći kladioničarski da očekuješ da Zvezda uzme dva boda kao što kažeš ,a šta je realno to ćemo znati u januaru. Ja lično ovde smatram samo PSV apsolutnim favoritom protiv Zvezde.
D

Dex15

pre 21 dana

Sta clanak zeli da kaze? Da bi Zvezda u najmanju ruku trebala dobiti Barsu 2-0 i Inter makar 3-0 . Sve ispod toga je propast dok neki primaju od ratnih invalida 9 komada Zvezda treba uzeti 20 bodova u ligi sampiona?
Д

Дадо Нк

pre 21 dana

Једина предност је што цз нема проблема😂😂😂😂💪
I

IvanRax

pre 21 dana

Verovali ili ne, sa svima može egal da se igra.
Z

Zvlat BG

pre 21 dana

Niko nema problem kada igra LŠ! Igra se za pare i tu se grize!
G

GorostasIzKafica

pre 21 dana

Dve utakmice u januaru. Top.
F

Familija

pre 21 dana

OVO JE ZVEZDA

Delija

pre 21 dana

Komsije ostavite se vi LŠ vama sleduje jos jedna evrooska utakmica, i to je to, nadam se istom rezultatu kao sa dinamom. Igracete sa ZVEZDOM do tada relaksacija i kupanje.
I

Igorgost

pre 21 dana

Štutgart očerupan od strane najvećih. Zvezda očerupana od Terzića i Mrkele.
m

milutin 15

pre 21 dana

vrlo interesantno,kada se igralo protiv piluamatera iz bode od koga zvezda ima pet puta veći budžet,onda se nije pricali o novcima,i sad zvezda ima veći budžet bar od 10 timova
I

Igorgost

pre 21 dana

Zvzeda je od Bodea imala 30 miliona skuplji tim, nije čak ni duplo skuplja, ništa spec razlika. Od ovih osam protivnika, samo Jang bojs za nijansu ima jeftiniju ekipu, za 4 miliona. Ostali imaju bar petostruko skuplje igrače, Barsa, Milan, Inter da ne govorimo...
@

@

pre 21 dana

Koga god Zvezde dobije to moraju biti amateri hahaha, sta je onda Gent?
B

Bl rs bih

pre 21 dana

Jesmo pricali inl kritikovali nasu upravu sto i dalje činimo bez obzira na ovaj uspjeh. Uorava Zvezde je kriva što Zvezda nije mnogo jača nego sada.
R

Realni Arth

pre 21 dana

Bilo kako bilo, sve ekipe u LS su skuplje i imaju veci budzet od Zvezde. Mada, to ne mora nista da znaci, jer pamtimo skoro neke dobre partije Zvezde, Napoli 0;0, pa Livepul 2:0, zato idemo samo hrabro! Imam utisak da neki zlobnici tipa Zeksa Pantica dobice srcani udar kakvim stresom, nervozom, mrznjom prica o Zvezdi, konspiracije, teorije zavere..... znaci nema kraja, covek ohoce da odlepi sot Zvezda u zadnjih 7 godina igra 4 puta LS a 3 puta LE, i ko da je Zvezda kriva sto Partizan zadnje tri godine ne igra Evropu. Alo bre prijatelju smiri zivce, cuvaj zdravlje, jer na kraju krajeva ovo je samo sport, razonoda, sinoc sam slavio, danas normalan dan, posao, pa druge svakodnevnice i ciao, lepo je bilo sinoc, danas novi dan, ne zivi se od proslosti. To sto je Zvezda bila prvak Evrope i Sveta 1991, ili Partizan prvak Evrope u kosarci, to su za istoriju i vremeplov, a ne za busanje. Nema vajde od toga, ali bas nista, a da se ponovi nesto slicno je u domenu rubrike "Verovali ili ne"! To, sto Partizan zadnje 3 godine igra Evroligu je samo zbog Zeljka i 1 ABA titule, inace prve godine kad bude otisao, ako ne osvojite ABA ciao partizani! Srecno Zvezdi LS i EL, ako Bog da, da i u EL budemo ispred vas pa bas bih hteo da cujem koju ce utehu pronaci Zeljko na kraju sezone, kad budete ponovo drugi, ili ako uopste i stignete do finala ABA, jer ove godine ste slabiji nego prosle, zapamtite, sad vam kazem u Augustu, da ne ispadne da posle bitke sve generali! Napred Zvezdo u svim frontovima!
Z

Zvezdale

pre 21 dana

Tesko je sada nesto proceniti ali svakako nam sledi period uzivanja u dobrom fudbalu.Borba i Zvezda se ne boji nikoga.Kada zagrmi Marakana,i najveci su tu padali
l

lopta je okrugla

pre 21 dana

Mnogo zavisi od rasporeda... Prema formi i imenima najbolje bi bilo da pocnemo protiv YB u gostima i da se tu ne izgubi. Prva utakmica je najvaznija. Onda bi. bilo dobro protiv stutgarta kuci da im uvaljamo neki odbitak ma 1-0 puna kapa. Kakav bi to udar adrenalina bio za nastavak. Potom bi bilo dobro otaljati inter u gostima, a onda benfika kuci. Pa milan u goste, barsa kuci, pa monako u gostima. I na kraju psv kad se izduva malo u prvenstvu za kraj na rajku. Ne mogu bas celu sezonu dobijati 7-0,6-0.Ovo bi po meni bilo sasvim ok. Ali nama su krucijalni mecevi protiv YB i svaba. Kao i protiv benfike.Zvezda u gostima ako uzme 3 boda puna kapa. Ostalo moramo juriti kuci, nema druge.
O

Owusuh

pre 21 dana

Blago tebi...ja se tebi bas divim,zivis u masti i u nekom svom svetu!!
p

prc

pre 20 dana

Pa mi možemo i da maštamo što nebi rekao za vas jer ste ispali u sezoni kupanja
N

Nebitan10

pre 21 dana

Ko god dodje na Marakanu, nece se lepo provesti...Drago mi je da sam bio u pravu za juce, kada sam branio ekipu nakon poraza od Bodea da ce to biti 2 razlicite utakmice kada oni dodju ovde, kako zbog podloge tako i zbog aklimatizacije, videlo se juce apsolutno sve... Dobar zreb smo dobili, misljenja sam da se necemo obrukati niti u jednom mecu, kao i napisano jedino Inter odskace od ostalih ekipa po kvalitetu, sa ostalima se moze itekako...Svi imaju svoje probleme i oslanjace se na invidualni kvalitete poput Jamala, Bakajoka, Silasa i drugih...
n

neutralan navijac

pre 21 dana

ahaha bice ekipa za gol razliku zivi bili pa videli
M

Ma ono

pre 21 dana

Timovima iz LŠ se noge odseku od vašeg arlaukanja. Ti fudbaleri samo više uživali kad je neka fešta.
J

Jes

pre 21 dana

A kad se igralo protiv Boda, onda se nije pricalo ko je bogatiji i vredniji tim.
Ч

Чуме

pre 21 dana

Није, јер се причало о томе да ће Партизан, када победи Динамо Кијев, имати шансу против Ренџерса, јер, како се писало, "Ренџерс није више оно што је био".
Z

Zulu

pre 21 dana

Veći? Jang Bojs, Stutgart, Monako, Psv... Teško prijatelju da su to veći klubovi od Zvezde. Bogatiji svakako, jaci najverovatnije...
V

Vukkk

pre 21 dana

PSV je veći klub od Zvezde po svemu..
l

luk

pre 21 dana

Stvarno nema potrebe za ovakvim tekstovima koji imaju za svrhu da kao prikažu da Zvezda ima neku šansu. Realno je da su, pored Boysa, najlošiji i da uz hrabru igru i dozu sreće mogu iznenadit. To je sve. A ovo Barsa nema klub kao pa će Zvezda nešto, ili nešto eto Milan ili Benfika pa će Zvezda da pobedi. Nema potrebe stvarno, nismo maloumni.
N

Nenad1246

pre 21 dana

Zvezda nije u istoj grupi sa Bojsima jer grupa nema. Jang Bojs ima potpuno drugačije timove od Zvezde u svom rasporedu.
B

BrankoM

pre 21 dana

Zvezdi je ovo najveći uspeh , igrati elitno takmičenje sa elitnim klubovima , a i velika škola za narednu sezonu . Zvezda se nalazi u elitnoj ligi i igrace protiv dobrih i bogatih ekipa ... taman da igraci skupljaju iskustva i da napreduju , takođe ovo dosta znaci za sam klub na raznim poljima ... da vide kako funkcionise sistem , sta valja , sta ne , sta treba popraviti , unaprediti ... da se postave zdravi temeljo za naredne god koje dolaze . Tako da ovo je od velikog znacaja , samo je pitanje dal ce uspeti da ostvare zacrtane ciljeve .
M

Miki Gec

pre 20 dana

Ovaj tvoj komentar me po sadrzini jako podseca na nekadasnja saopstenja Saveza komunista Jugoslavije, okruglo pa cose sto bi se reklo. Napisao si dosta ali nisi rekao bas nista konkretno, sve prazne reci.
B

Brine

pre 21 dana

Što se vi svi brinete kaki će Zvezda proći treba da uživamo u fudbalu na 4 utakmice na Marakani da podržimo tim pa kako bude
P

Petko i Šestko u najavi

pre 21 dana

Dakle smese se petarde i sestarde
N

Nenad1246

pre 20 dana

Videćemo vas.
s

slinavi

pre 20 dana

A koje prošle sezone petice i šestice uvalio balavko Zvezdi jednom mancester sitiju je trebalo dva meča da nam da šest golova a mi njemu dali tri
Ж

Жигић25

pre 21 dana

Да ли је могуће да вас она ноћ против Ливерпула није научила ничему? Јесте, сви су они много јачи од нас, скупљи, бољи, организованији, шта већ, али фудбал је феномен баш зато што је непредвидљив, што се свако мало дешавају неочекивани резултати, па и чуда. Блесави голови, бесмислени пенали, катастрофални промашаји и непотребни црвени картони, то су све моменти који окрећу једну утакмицу наопачке. На почетку утакмице Стариџ потпуно сам промаши цео гол са пет метара, да су нам тај дали, сигурно би нам дали још два, али не, он промашује, а Павков, који није ни требало да игра него је Боаћи повређен, даје два гола за коначних 2:0 за Звезду против првака Европе у тој сезони!!! Одакле вам, бре, та идеја о предавању унапред и скидању гаћа, где сте то видели? Па онда најбоље и да се не игра ниједна утакмица, него да се измери ко има скупљи тим и боље играче, па се каже "Е, нека буде 3:0 за Интер, нема потребе да се игра". Свашта. Идемо храбро сваку утакмицу, са свима да се добацујемо лопте и шутирамо на гол, па нека и изгубимо сваку, ми смо део најелитнијег фубалског такмичења на свету и има да уживамо.
n

naucili smo

pre 21 dana

da liverpul ima privilegiju da moze neke meceve i da izgubi zbog kladionica od kojih dobija veliku lovu a opet da osvoji istu. naucili smo da zvezda i uz tu pobedu ne moze da prodje dalje..i najvaznije naucili smo da pavkova koji je pobedio liverpul niko nije hteo kupiti jer znaju da je drvo i da je mec bio predstava. a pavkov ukanalio ligu sampiona protiv macabija i oduzeo klubu 10- ak miliona.
@

@naucili smo

pre 21 dana

nikad mi nije bilo jasno kako funkcionise mozak ovakvih ljudi, da li je moguce da ce neko ako se slucajno udari o nogar stolice odmah krenuti da trazi zaceru kako mu je to cia podmetnula, kakvim smo mi ljudima okruzeni samo strah da uhvati coveka
P

PD

pre 21 dana

To za Liverpul si u pravu, ali ne preteruj, niti je Jang Bojs skuplji tim, niti ima bolje pojedince, čak su i po koeficijenti slabije plasirani i nisu favoriti. Sportski pozdrav
Ж

Жигић25

pre 21 dana

Добро, друже, онда да не излазимо уопште нити на једну утакмицу него свих осам да изгубимо службеним резултатом 0:3. Кад мало боље размислим, шта смо били глупи уопште да улазимо у ЛШ, боље нам је да играмо са Текстилцем из Оџака.
t

taman posla

pre 21 dana

ali nemoj se loziti..mnogi manji klubovi idu u 1/8 i niko ne slavi 10 godina a kamoli pobedu u grupi... to u grupi je obicna zabava..pa ne mislis valjda da je Arg izgubila od Arabije a da nije pusteno..osvojili posle SP...
O

Ohica

pre 21 dana

Ljudi nema potrebe sa se nervirate zbog toga šta pišu ovi ljudi. Nikad vam neće biti jasno, jer ni psihijatrima nije jasan mentalni sklop takvih ljudi. To su sledbenici Zeljka Pantica, samim tim medicinski fenomeni.
D

Delija NBGD

pre 21 dana

Meni je samo krivo sto nece neko od dva Milanista da dodje u Bg nego obe gostujemo. Jeste da dolazi Barsa i sve je to lepo ali naprimer Inter ovde nije bio od 81'...
N

Nebojša.r.

pre 21 dana

Po istoriji, tradiciji Zvezda je među 15 najvećih klubova Evrope i polako se vraća na te visine... samo još finasojski da bide koliko toliko konkurentna ostalim evropskim velikanima...
D

Dzabe

pre 21 dana

Kada je slaba liga i nema Zvezda tako skupa skim da igra u super ligi.
P

PD

pre 21 dana

Pa baš da je medju 15 i nije ali dobro bitno je preuveličavati
m

mileeeeee

pre 21 dana

Samo mi da ne eksperimentisemo sa Serifima Rodicima i ostalim panjevima i mozemo gledati lep fudbal. Ovako ako drvetu Rodicu das zadatak da cuva Jamala ili Serifa opet u Bernu mi cemo sve negativne rekorde pokupiti.
V

VitaKG

pre 21 dana

Pre dobrih 10ak godina pricali smo da je sreca kad bismo kao portugalski klubovi kruzili tu negde oko treceg sesira LS. Ako Bog da, mi i sledece sezone cemo imati UEFA koeficijent minimum 40, znaci opet povlasceni, znaci opet velika sansa za tri sezone u trecem sesiru zaredom. Da smo se danas probudili posle deset godina sna, sta bi pomislili. S cime u boj i protiv kakvih ala idemo, dobri smo. Ne hvalim nikog, moze to i bolje, samo podsecam na cinjenice.Ali to smo mi, nikad siti nikad zadovoljni...mozda tako i treba, ali ne zaboravimo gde smo bili.
M

Mutommbo

pre 21 dana

Samo uživajte i pratite Zvezdu koja je ispisala jednu novu istoriju, kao učesnik prve LŠ novog formata. Veštačka inteligencija je sračunala da će za prolaz dalje, tj. To 24. mesto biti dovoljno osvojiti 6 ili 7 bodova. Ja sam prognozirao da sa Milojem osvajamo 8-10 od moguća 24 boda. Mi nikada nismo imali bolji tim nego sada. Tu je i trenerski lisac, pedantni stručnjak iz Aranđelovca. Mi navijamo za jedan tim, a neki navijaju za svih 8 različitih koji će igrati protiv Zvezde. Dakle za Milan i za Inter, za Štutgart i Monako, za Barsu i YB, za Benfiku i PSV. Ovo je novi format takmičenja i traje uporedo sa prvenstvom. Ali će samo Zvezda imati luksuz da odmara u prvenstvu većinu glavnih igrača koji će se posvetiti taktici i pripremi meča za LŠ, gde je protivnik skautiran. Druga Zvezdina pistava bi bez problema osvojila naše prvenstvo. Zato očekujem i da afirmišemo mlade igrače ove sezone. Dogodine možemo i u LE sa Zvezdinom decom kao nosiocima igre, pa opet LŠ.
D

Djiga Naser

pre 21 dana

Mnogo je nezahvalno , i veliko pitanje da li sa 6,7 bodova moze da se prodje dalje. Mnogo faktora , Mnogo zavisi i od ostalih rezultata. Da mi pre svega igramo za sebe , pa ako Bog da , prođemo dalje. I neka vas ne brine to što pišu sa druge strane brda, ovo je elitno takmičenje, uspeh je samim tim sto ga igramo. Srećno Zvezdo!
Ж

ЖП

pre 20 dana

Без осам бодова се не може бити на 24. месту, најмање осам можда и девет тек буде водило даље.
K

Kurir djoka

pre 21 dana

Sluzicemo za gol razliku bla bla, pa isti ovaj milan smo sa igracem manje u obe utakmice izbacili za dlaku, to je cinjenica a sve ostalo floskule i lupetanja, i to smo igrali bez navijaca
P

Pjer Karden

pre 21 dana

Bez minimum dva ozbiljna pojačanja Zvezda može da služi samo za popravljanje gol razlike,svi ovi timovi su jači od Bodo Glimta neki za klasu neki za deset klasa.
B

Brine

pre 21 dana

Pjer odmah se javi Miloju da te stavi u tim jer bez tebe smo propali
?

??

pre 21 dana

Ovako kad se igra po jedna utakmica sve je moguce. Nekako mi od svih protivnika psv najopasniji. Oni su nemilosrdni. Protiv njih ako primimo rano gol, razbice nas. Inter nemamo sta da trazimo. Ostalo sve mozemo da otkidamo po neki bod, cak i barsi na marakani. Da se ponovi liverpul
n

niszvezda

pre 21 dana

Upravo tako...jedini koji baš baš mogu da nas nadigraju su Inter, YB i PSV...sa svima ostalima možemo da igramo, pa šta bude...
P

Pbg11

pre 21 dana

Zvezda može kod kuće i te kako da se nosi sa svima osim Barselone i u gostima sreća neka da ih pogleda i eto ga plej of ! Srećno komšije od napaćenog grobara!
K

Komentator

pre 21 dana

Poštovanje od strane jednog zvezdaša !!!
@

@pbg1

pre 21 dana

ne znam sta ljudi vide u toj barsi, to nije 30 poato onog tima od pre 10 godina
Л

Лукс1

pre 21 dana

Опет омаловажавање и тренера и играча Нико није непобедив,може се ту освојити понешто бoдова против Штутгарта,Псв или Бенфике. Можда бoд у гостима код YB. Све остало поштено изгубити,нико неће бити незадовољан Кад ови играчи уђу у форму биће то доста добро Таман и да све изгубимо није пропо свет
G

Gost997

pre 21 dana

90 posto ljudi ovde sto komentarise blage veze nema o stanju u Evropskom fudbalu, Benfika je toliko polupana da se muci u gostima sa svakom ekipom u Portugalu, Stutgart nije ni priblizno tim iz prosle godine, u Barsi igraju neki klinci za koje niko cuo nije tako da ne bojte se nije Barsa sa Mesijem i Suarezom, zajednicko im je samo ime kluba, PSV jeste ubitacan ali ceracemo se, kuci jos kako mozemo sa svima, a u gostima kako bude, Monako je jedva dobio Sent Etjen kuci tako da svasta je moguce, kako god ne znam sta navijaci ocekuju, osvojiti mozemo samo u teoriji, u praksi juricemo da budemo u 24 i to ako se desi bio bi uspeh ravan osvajanju uzimajuci u obzir odakle smo i koliko trose na zapadu, opustite se ljudi i uzivajte, ja sam protiv Liverpula koji je bio 50 puta veca azdaja od bilo kog protivnika sad posao na stadion sa idejom da uzivam misleci da primamo bar 5 6, ispostavice se da mi je to jedno od najlepsih veceri u zivotu tako da opustite se nemamo nikakav pritisak
D

Dileje Sever

pre 21 dana

Đoan Laporta nije oličenje poštenja i sistemskog rada. Auuu, šta li onda njihova štampa da napiše za Terezu?! Ako taj Đoan ume da pogodi sud u kome ima zakazano ročište, nije mu ni do kolena.
V

Vukkkk

pre 21 dana

zabole njihovu štampu da pišu o Terzi...
@

@Vukkk

pre 21 dana

Ajdeeeeeee ozbiljno?
т

тути фрути

pre 21 dana

Управа бнас је довела у ово стање да смо чак од Бодеа страховали.Потписујем када би имали два играча типа Хауге с обе странеда бисе могли ,,тући са сваком екипом наравно уз љевог бека,али тврдоглава управа каже не треба гомилати играче,али што ти игра Пума ,Родић то мачку о реп.Ако освојимо 5 бодова пуна капа
@

@tuti fruti

pre 21 dana

nekad he zvezda strahovala i od dinamo tbilisija, a ono sinoc je utakmica sobijena rutinski, bode bukvalno u polusansu nije usao za 90 minuta, ne znam sta si ti strepeo
G

Gost RS

pre 21 dana

Da hoće Milan što ranije,dok se nisu povezali. Da sa Barsom dođe jedno čudo kao sa Liverpulom, ne dešava se često al ko nam brani da se nadamo. Igra od sinoć ohrabruje, kad bi se dovela dva prava pojačanja od čega jedan zadnji vezni bilo bi sjajno.
@

@gost BS

pre 21 dana

buraz onaj Liverpul bi ovu Barsu unakazio, apsolutno me ne bi iznenadilo da dobijemo ni 10 posto kao onda

Ivan Komnenovic

pre 21 dana

amerika vec duze vreme kuburi s budzeti, japansk se berza ljuljka kao mala ladj na uzburkanom okeanu, nemacka privreda posrce zbog ovog ujedinjenja a bogami dame i gospodje ne cveta cvece ni u nase preduzece 😂😂😂
A

Aranđel

pre 21 dana

Stutgart,Monako,a ni PDV nisu sigurno veci klubovi od Zvezde

Ivan Komnenovic

pre 21 dana

taj PDV nije nikako veci od nas
K

Knjigovodstvena vrednost

pre 21 dana

Jel opšta stopa PDV-a od 20% ili posebna stopa od 10%
C

CaleB pravi

pre 21 dana

Blago nama, pa mi smo srecnici, jer Zvezda "nema" nikakvih problema....a svi ostali su u problemima.
6

666999

pre 21 dana

Стари миљеници жреба... Штета што нема 8 група, па да извучемо Реал и М.Сити из најлошије групе! Не могу да верујем! Бод из 8 утакмица као кућа...
A

Asad

pre 21 dana

Treba Rodić da počne protiv Barse, Jamala da čuva
N

Na severu od 88

pre 21 dana

Da,bila bi šteta velika pošto će ga korejac staviti u džep,pošto je i juče plivao protiv ovih.
M

Mantaaa

pre 21 dana

Nemojte davati lažnu nadu i paliti narod Kakve probleme mogu imati veliki klubovi osim ne uigranosti. Kad dodje prva utakmica većina klubova Evrope će se već uigrati. Naša šansa je pun stadion kod kuće i strah protivnika kao Liverpul i meč sa boysima koji se mora dobiti.
I

Ivica1708

pre 21 dana

MHP ARENA već drugu godinu, ne Mercedes Benc Arena.
G

Građevinari Sever

pre 21 dana

Maksimum 5 bodova, i teška borba da se uđe bar u TOP 30!
e

e

pre 21 dana

Sreca pa komentarisu ovi sto nisu ni u 150 zvanicno.
K

Komentator

pre 21 dana

Braćo, žreb je jako težak, ali treba da budemo ponosni što smo uopšte ušli u LŠ. Privilegija je igrati sa ovakvim velikanima. Igrajmo najbolje šta znamo, pa šta nam Bog da !!!
V

Vasilis

pre 21 dana

Apsolutno. Mislim da u 8 utakmica mors biti bar jedna pobeda i 1-2 neresena, sve ostalo je naucna fantastika. Gostovanje eto YB moze se nesto pokusati, ali ljudi su ometlali Galatu lagano. Barsa je opasno jaka, PSV gazi sve redom u ligi, Inter daleko najbolji od protivnika, Monako klasa, Stutgart zavisno od forme takodje pokusati nesto, Benfika i Milan imaju svojih problema ali je to nivo iznad Zvezde.
B

Barsa vam

pre 21 dana

nije klub ? aj ne lupajte , Olmo - Lewa-Yamal...iza Pedri ,Gavi itd..mladih igraca dosta,a talenta koliko oces.
c

cv

pre 21 dana

ma ja neka nas pune po 5 0 najbolje predati se unapred