Komentari na vest

Zvezdine "Premijum" sezonske ulaznice isplativije od paketa za Ligu šampiona

N

News

pre 12 dana

Kome je skupo moze uvek da gleda preko tv besplatno.
M

Marinjo1

pre 13 dana

U Svedskoj karte na ligaskim mecevima od 15 do 20 e. Bez evrope.
D

Delija penzioner

pre 12 dana

U Italiji bez 50€ minimum , nemože da se uđe na stadion ....
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Neću namerno da kupim sezonsku, a više od 30 godina sam REDOVNO na Marakani i NIKADA nisam kupio sezonsku kartu. Hoću da plaćam kartu na blagajni i tako mnogo više para ostavim Zvezdi. Al sam zaebao sistem 😂😂😂😂😂
r

radasin

pre 13 dana

sta ima ko da me vuce za nos kad svi znamo gde i kad se igraju utamice. Sever ima procenat od ulaznica pa se konstantno vrsi pozivanje

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Kfc i gasprom pumpe znaju pravu pricu!😂😂😂😂

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Navlaci sirotinju da da 150-200evra.Pa ce u toku sezone da bude besplatan ulaz!😂😂😂😂
š

šampitiustau

pre 13 dana

Ujo moj , kad ti uđe .....
Z

Zivoraddd

pre 13 dana

Idem na sever preko 20 godina, jos nikad nisam kupio kartu jer nas iz grupe pustaju dzabe
m

milasin

pre 13 dana

verujem ..i plus dobijete i dzbe karte za preprodaju
Х

Х Х

pre 13 dana

Живораде пошто масно лажеш, ускоро ће један чика да утрвди ИП адресу.
N

Ne razumem

pre 13 dana

Ima vas 4 miliona u Srbiji ,a na utakmici vas ima max. 7-8hilj.kada se placa kartata?ne racunam besplatan ulaz.derbi,evropu i decu koji dovlacite iz cele srbije.stvarno ne razumem da tako velik klub nema podrsku u trenutku kada je budzet skoro 100 mili.,marketing kluba je top,uslovi na stadionu top,itd...hajduk split (oko 1 mil. Navijaca)i zeljeznicar(oko 500 hilj.) koji nisu bili sampioni drzave vec 15 god.(mozda I duze),Ali zato uvek je stadion krcat.hajduk split prosek oko 25 hilj .Zeljeznicar ok 10 hilj.
И

Име госта...

pre 13 dana

Звезда када није била шампион, исто је био просек око 25к. Сећам се како су у прва два кола квалификација били крцати север и исток, а већ ако се прође до 3 кола или плејофа буде крцат стадион. Био сам на Славији Праг мислим 2010, изгубили смо први меч 3:0, а у реваншу није могла игла да падне. Данас је друго време, Звезда је реално за наше услове стабилан клуб, тако да сада стадион неће бити пун против Черномореца, већ у ЛШ. Долази се на најбоље утакмице које клуб има у тој сезони.
N

NN3

pre 13 dana

Ako je ljudima skupa sezonska manje od 200e ZA ZAPAD, dakle 4 meča Lige Šampiona i to kakva + 19 ligaških mečeva + Kup, što mu izađe oko 25 utakmica u sezoni, onda stvarno ne znam. Da ne kažem da sever novu sezonsku možeš da uzmeš za 100e, što te izađe 4e po utakmici u celoj sezoni, uključujući i Barselonu, PSV, Benfiku i Štutgart...
S

Steva ns

pre 13 dana

Zanimljivo je to da se ove sezone moli da se kupe sezonske a pre dve godine čim odigramo zadnju u kvalifikacijama igrali smo le tad i prekida se prodaja i idi kupuj pojedinačne karte iako tad sezonske nisu važile za grupnu fazu već smo imali popuste ko ima sezonsku
u

ukinuti rts pretplatu

pre 13 dana

Razumne cene za razliku od pre neku godinu,opametio se resetkinjo,video da ne moze bas tako i ovde da uzima kako hoce.
K

Koan

pre 13 dana

Karta za koncerte Desingerice ili Breskvice su od 1200 din.a komplet ulaznica za 4 vrhunska meča i za još barem 20 utakmica je oko 11.000....Skupo?
G

Gladiola

pre 13 dana

Ne razumem kukanje na ove prilično razumne i korektne cene za naš standard. Pa paket za bilo koju drugu ekipu u EU je bar 5 puta skuplji
n

nije smelo

pre 13 dana

da postoji junior opcija za sever, nema smisla...
r

rsczz

pre 13 dana

Svima skupe karte a svi bi da dovodimo skupe i jake igrace. Jang Bojs,Kopenhagen,Fejenord,Rendzers i ekipe slicnog ranga kao mi imaju prepun stadion svako kolo nebitno kojeg takmicenja pa se zapitajte zasto dovode kvalitet? A kod nas po 2000 ljudi protiv ekipa sa vrha tabele, nismo mi bolje ni zasluzili.
P

Prti

pre 13 dana

Prosek u domacoj ligi Zvezde je oko 10k sa 2 derbija. Ali vise ni na njima nije pun stadion. Tako da poseta i nije toliko losa ako se pogleda da igramo protiv amaterskih klubova u kojima je vecina igraca na plati od 1-2k eura. Da ima vise kvaliteta bila bi veca i poseta ali i ova je dobra za ovaj kvalitet.
J

Joksa1986

pre 13 dana

@Prti. Totalno pogresno razmisljanje, zasto, zato sto nasi navijaci dolaze u 80% slucajeva da gledaju protivnika a ne Zvezdu dok recimo drugi dolaze da gledaju svoj tim, to je razlika, njima su puni stadioni zato sto folaze zbog svog Fejnorda, svog Bajerna, svog Juventusa itd i njima je isto jel prekoputa Ajaks, AZ Alkmar ili Roda, Leverkuzen, Majnc ili Ofenbah, Milan, Djenova ili Kremoneze, e u tome je razlika, sta mene briga sto su oni amateri na plati od 1k ili 2k, meni je bitna Zvezda, e sve dok to ne bude tako imat cemo problem...
K

Katarn

pre 13 dana

Porucio sam svoju premium sezonsku za sever danas,stize postom kroz koji dan.Jedva cekam!Vidimo se!
Х

Х Х

pre 13 dana

То си требао да урадиш још почетком јула, овако ниси навијач Звезде, него навијач резултата...
K

Katarn

pre 13 dana

Pa bicu iskren kao prvo nisam iz Bga,nisam u nekoj finansijskoj situaciji da idem svake druge nedelje do Bga da gledam Javor,Zeleznicar...Ali hvala Bogu uleteo mi neki novac iznenada sa strane i rekoh sto ne bih iskoristio da gledam moju Zvezdu u Ligi Sampiona!Jos dolazi Barselona,moj omiljeni inostrani klub jos od detinjstva!Kud ces lepse.
P

Pixy

pre 13 dana

Za mene i sina 400€ za dva Zapada. Nije povoljno za 4 evropske utakmice i par domaćih, koliko bih uhvatio jer smo podaleko od BG.
S

Svasta

pre 13 dana

A istok, sever, nista?
@

@Svašta

pre 13 dana

Mali je još da rizikujem da pokisne ili se smrzne.
T

Trbulja

pre 13 dana

Hoće biti pojedinačnih karata?
G

GostLazar

pre 13 dana

Bice brate, sigurno. Prosle isto bili paketi, ja kupio, a bilo i pojedinacnih. Ove nazalost ne mogu sezonsku, ali cu kupiti pojedinacne. Prodavace se i preko kapaciteta 100%
D

Dano

pre 13 dana

Za 200€ dobijes 8 utakmica LS, derbi i kad ti je dosadno da malo gledas nas fudbal. Iskreno bas povoljno. Covkins i Ostoja realno pljackaju navijace.
S

Sone3281

pre 13 dana

Tacnije, dobijes 4 jer si na 4 domacin, ako racunamo PlejOf onda je to 5 utakmica u LS, siguran derbi, a verovatno i 2 derbija, mozda i 3 ako se izvuku komsije u kupu. Ali ono sto nisu napisali u tekstu je to da se sezonska ne mpze uzeti bez clanske sto je jos 2.000 din.
@

@Sone

pre 13 dana

Sto je opet i vise nego jeftino. A clansku kartu valjda ima svaki simpatizer/navijac svog kluba, nevezano za sezonske. To je licna karta, dokaz da podrzavas svoj klub.
S

Slezem

pre 13 dana

Slazem se da je sramota da se nazivaš navijačem a da nemaš bar člansku kartu. Članska karta košta 1800 din. i trebalo bi da je poseduje svaki zvezdaš ne bitno da li uzima sezonsku ili ne, pa jedan usrani Hajduk ima prodatih ja mislim 100.000 članskih karata.