Komentari na vest

Zvezdina želja Viktor Đukanović ide u Lacio za 5.000.000 evra! Spreman petogodišnji ugovor

d

dzamburu

pre oko 2 meseca

da, otisao za 5 miliona ali lira, nikako eura. Kakvi milioni, pa ne vredi vise od 250k eura ovakav igrac. Naduvane cene igraca i transfera radi pranja novca. Pa koliko je onda vredeo Ronaldinjo? 5 milijardi?
Г

Гост442

pre oko 2 meseca

Хвала Иглију Тарију, види се да су му преци некада били Срби. Спасао си Звезду беде
S

Shone

pre oko 2 meseca

Jes, jes. Sad ne pere Terza pare, pere Lotito...
W

Wery

pre oko 2 meseca

Pa taj Viktor nije starter ni u Hammarbyu!
P

Pianooo

pre oko 2 meseca

Blablabla i price eto vam vidite gde ide. I pored ovoga tvrdim da nije greska sto ga Zvezda nije uzela. Decko samo ima dobrog menadzera. Pa i Kamenovic Dimitrije je otisao u Lacio iz Cukarickog za nekoliko miliona, eno ga odigrao 2 minuta za Lacio za 6 godina. Samo lagano, ovakve ne placati vise od 500.000
D

Dekia

pre oko 2 meseca

Dali smo 5mil za Šerifa koji Ne daje, koji ne zna da hoda, da igra fudbal bre.. Levaci
G

Guh

pre oko 2 meseca

Apsolutni muk u železniku
G

Guh

pre oko 2 meseca

Muk u železniku
?

??

pre oko 2 meseca

Bolje je pitanje kako je on promakao zvezdi dok je bio u buducnosti. Debitovao sa 16 godina. Isto tako i onaj golman iz sarajeva sto je otisao u poljsku. Pa ga onda mi trazimo iz poljske i puno nam je para. Nama promaknu igraci ispred nosa, a kao nadjemo igraca koji igra na drugom kraju sveta. Samo da skautiraju srbiju i zemlje iz regiona kako treba bili bi jaci za 50 posto. Nema privikavanja na klimu i ostalo, nema ogromnih plata, nema stranog jezika, nema potrebe da igrac upoznaje klub, ima sto prednosti. Taj igrac koji se dovede iz argentine, koreje, kine da bude retkost i pozicija koju ne mogu da nadju u srbiji i regijonu
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Цг лига не најгора на Свету.Само на пробу.
?

??

pre oko 2 meseca

Cg liga jeste najgora, al ne zato sto su ne talentovani vec zbog drugih razloga
K

Kunde

pre oko 2 meseca

Zato sto ih Zvezda ima u pogonu bar 10 ovakvih, talentovani ali nedovoljno razvijeni za evropska takmicenja.
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

Blok@ eto je tvoja liga bolja...mnogo vise talenata ces ovamo naci nego u toj tvojoj...zato ne mlati....
X

XD

pre oko 2 meseca

Do juče je bio Terzina menadzerska kombinacija sada je Terza nraposoban jer je ispustio ovakvu igračinu. Kako vam nije muka od vas samih?!
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Ako za nekog igrača može da se kaže da ga ne želim u Zvezdi to je ovaj momak. Želja mi je Izraelac po mom mišljenju brži, spretniji i odgovorniji u defanzivnim zadatcima. Videćemo.
P

Premudri

pre oko 2 meseca

A muzičku želju? Ništa ...🤣😂😅
R

Raša P

pre oko 2 meseca

@premudri I od mene si dobio plus. Dobra ti je fora👏👏
S

SS Lazio

pre oko 2 meseca

Ovde nesto ne stima. Lacio je blizu dogovora sa Sasuolom o krilnom napadacu Lorijente. Igraci Lacija na levom krilu napada: Zakanji, Pedro, (mladi portugalski igrac) Fernandez i gorenavedeni Lorijente. Na desnom krilu napada su: Cauna, Isaksen, Kancelijeri. Sada gde ce igrati Djukanovic, ne znam. Da nije ovo nesto slicno situaciji sa Bazdarom?
G

Gost987

pre oko 2 meseca

Bravo mali pa da dodjes u Partizan
Đ

Đukanović V.

pre oko 2 meseca

Naravno druže moj, čim budem proveo koju godinu u Laciju, stižem u Partizan da upoznam Vazuru i Stanoja. Samo se nadam da me neće Žex Puma predstaviti kao čoveka zadatka.
l

looooolllll

pre oko 2 meseca

Terza madjija znate...
h

halo

pre oko 2 meseca

Tako tako, otvara se prostor za kralja splavova, princa Trokadera, vojvode od Smirnofa, sve su odradili kako treba, našli nekoliko bezveznih imena, svi nas odbili i ostavili bez drugog izbora :)))
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Ako misliš na Radonjića, izgleda da će nas i on zaobići i otići u Arabiju
p

prc

pre oko 2 meseca

E bole nas tuki za splavove žuti je pio i pušio pa opet dobro igrao
1

1525

pre oko 2 meseca

Tako radi naš skauting, sve pogrešno i naopako. Ne pričamo o južnoj americi gde i ima milion talenata, nego o našem fudbalu, gde su talenti retki ko Halejeva kometa. Sada kada se igrač dokazao i kada ga traže klubovi iz lige petice, tad se zvezda uključuje i biće alibi priča, nismo mogli da konkurišemo laciju. Ne samo da smo nesposobni da dovede mlade igrače iz Afrike, koji bi doneli veliku zaradu, kao što to radi svaki osrednji kluboci iz danske, Belgije ili švedske, nego smo nesposobni da primetimo talente koji ti igraju ispred nosa.
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Pišu ovde ne valja. Kažu neće on nigde nego se priča samo da bi se digla cena zbog menadžerskih kombinacija. Isto pisali i za Drkušića. Sreća pa niste menadžeri.
I

Istina takvi su komentatori

pre oko 2 meseca

Bravo za komentar. D o juče Terzina kombinacija, a sad kad ode u Lacio sad evo jedan već napisa - znate oni su to rekli da su zainteresovnai za njega iako su znali da ne mogu do njega hahah. Samo da udare kontru i da budu u pravu, a do juče igrača zvali neznalicom.
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Dobro je!!!

The Intersect

pre oko 2 meseca

Najjaci su funkcioneri u srpskom fudbalu, za nekoga ko vredi 5m ponude 3m i kada neki velika. ponudi 5-7 miliona i ode u taj klub ovi nasu kao PIIII JBG A HTELI SMO BILA NAM ZELJA… mazanje oci navijacima, to je kao da za Jamala ponudis sada 10 miliona i kao pokusao sam broooo
N

Nije....

pre oko 2 meseca

....baždar za 7 miliona.....baždar je 1,5 milion.....hahahahahaha🥶