Zvezdina trka sa vremenom oko Matea Garsije: U Las Palmasu veruju da će sve biti gotovo u naredna 24 sata

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.19. | 19:37

Crveno-beli čine sve kako bi obezbedili dragoceno pojačanje

Mateo Garsija je u Beogradu, a pregovori su intezivirani nakod povratka generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića iz Istanbula, pa bi uskoro situacija mogla da bude jasnija kada su u pitanju šanse srpskog šampiona da se domogne potpisa brzonogog veziste Las Palmasa.

Kao što je poznato, španski klub je se dogovorio sa crveno-belima oko obeštećenja teškog 1.800.000 evra, koje bi bilo isplaćeno u tri rate, pa je sada sve na rukovodstvu srpskog kluba, koje će pokušati da ubedi Argentinca da je stadion Rajko Mitić pravo mesto za njegov dalji fudbalski razvoj. Kao i da će imati daleko važniju ulogu od one koji bi mogao da ima na Karaiskakiju u dresu Olimpijakosa.

Izabrane vesti

STIGAO JE: Garsija na Marakani!

Trener Las Palmasa Pepe Mel nije bio u prilici da se lično uveri u kvalitete igrača koji je prošle sezone na pozajmici u Arisu postigao 11 golova, ali se na osnovu njegovih reči može zaključiti da i on sam nestrpljivo iščekuje rasplet situacije.
"
Nisam imao prilike da ga treniram, ali rečeno mi je da se njegova situacija može rešiti u naredna 24 sata", poručio je Mel.

Crvena zvezda je u jurnjavi sa vrememenom i pokušaće da uradi sve kako bi došla do dragocenog pojačanja pred mečeve sa Jang Bojsom u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Argentinac iz Las Palmasa je sinoć u društvu menadžera doputovao u Beograd, a oko podneva se pojavio našem najvećem stadionu kako bi pregovarao o uslovima saradnje. Na pegovore su došli i Las Palmasov direktor Branko Beli Milovanović, kao i naš poznati menadžer Zoran Stojadinović koji je uključen u transfer i već godinama sarađuje sa španskim klubovima.

Vremena nema mnogo, pošto srpskom šampionu u ponedeljak uveče ističe rok za licenciranje još jednog igrača za mečeve sa Jang Bojsom.

Foto: MOZZART Sport
 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara