Komentari na vest

Zvezdina konačna odluka: Nema prodaje do 28. avgusta

Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

7.8.2024. Transferi. Crvena zvezda je zaradila 16.800.000 evra. Crvena zvezda je potrošila na pojačanja 14.880.000 evra.
P

Pozdravodujne

pre oko 1 mesec

Prodavali ne prodavali Beznačajni ste....
R

Rajaram

pre oko 1 mesec

Ja Sam uvijek za prodaju,posebno strani graci,pusti pricu "drugi Dom nova kuca Srbija"..jedva cekaju da se cimnu u EU..zato te ponude u rasponu od 5 i vise milki do 10 I vise miliona odmah prihvatiti, a drugi sjecam se Darka Lazovica, italijani davali novac,Lukic zatego,on se momak povrijedi I poslije dvije sezone ode za dzabe,svakome se moze naci zamjena Ali svakome..
D

Don Vito Corleone@Dejoooo

pre oko 1 mesec

@Dejoooo – druže Dejoooo, iz tvog iskrivjlenog fokusa percepcije izlazi da ti vidiš “bele miševe”! Ovo što si naveo u svom nadahnutom kazivanju su besmislene budalaštine i neinteligentne konstrukcije! Nikada u komentarima nisam pomenuo Nedeljkovića, koga smatram za vrlo talentovanog i mislim da će biti nešto od njega! Što se tiče Bukarija, on je jako brz, ali bez driblinga, pa na terenu izgleda kao muva bez glave! Mislim da je MSL plafon za njega, a MSL je kvaliteta naše PLS! Što se tiče zarade od ova dva igrača, to niko ne zna, jer se sve svodi na rekla-kazala! Za tvoju informaciju, državni finansijski forenzički organi već 10 godina ne smeju da uđu u Zvezdu! Prema tome cifre o kojima ti pišeš su nesuvisle izmišljotine!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@Mali kradljivac mog Nika. Plači devojčice mala.
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Ovo je apsolutno najveća laž, koja dolazi od spin doktora, iz ordinacije na Marakani! Radi se o složenoj tehnici manipulacije masama, ali čovek jednostavno ne sme da podleže jednostranosti propaganda, jer ovde apsolutno ništa nije istnina! Prošla grupna faza LŠ u kojoj smo osvojili ZADNJE 32. mesto, je svakom zainteresovanom klubu pokazao nivo znanja Đige, Nedaje i Hvanga! U LŠ su bili apsolutno nevidljivi i kao takvi ostaju neinteresantni za strane klubove! Ova tri galaktikosa mogu da pođu jedino u Saudi Arabiju, Rusiju, ili Grčku i nigde više!
D

Dejoooo

pre oko 1 mesec

Ti si onaj Murinjo sto si ovde pisao od Nedeljkovica i Bukarija nema nista niko ih nece ispod proseka igraci.Saberi ta dva transvera Murinjo pa javi se.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@Mali kradljivac mog Nika. Plači devojčice mala.
m

molim?

pre oko 1 mesec

Činjenica je da mnoge stvari koje se tiču igre nisu legle na svoje mesto. Ivanić i Glazer povrede, Olajinka zbog drugih stvari, a došlo je dosta novih igrača, Stojić, Seol, Elšnik, Dalsio, Ilić, Milton, Rodrigez, Duarte. Treba sve to da se uklopi i legne. Nije istina da je tim slabiji, nego jači i sa kvalitetnijim zamenama. Glazer je tu, Rodić i Mimović takođe, s tim što sada Seol može da pokrije obe pozicije, a ranije je to radio Mijailović, dakle, bolja opcija. Điga, Spajić su bili tu, Stojić umesto Đeda, bolja opcija, plus Leković ali jeste izostanak Dragovića velika stvar. Ako dođe Drkušić da kažemo da imamo odbranu kao prošle sezone. Sredina terena je jača, otišao Stamenić, došli Elšnik, Dalsio i Ilić. Uz Hvanga, Ivanića, Kangu to je mnogo jače, šire, bolje. Olajinka igra, videli ste i sami, otišao Bukari, što jeste nedostatak, ali dovedeni su Milson i Rodrigez. Kad se obojica uigraju, to je opet jače i bolje nego prošle sezone. Napad? Pa Ndijae je bolji plus Duarte. Suma sumarum, jača ekipa, kvalitetnije izmene, više opcija. Nedostatak je jer u naredne dve nedelje rešavamo evropsko pitanje. Prva utakmica grupne faze je za 5 nedelja, plus prvenstvena pauza plus par takmičarskih mečeva. Sve će to da dođe na svoje. Manje pljuvanja, više podrške. Rodrigez je slabo počeo, šta ćemo sa poslednjom utakmicom? Šta ako nastavi tako i još bolje? Polako ljudi. Korak po korak. Poslednji prvenstveni derbi smo počeli sa Hvangom, Stamenićem i Kangom na sredini, Ivanić igrao levo, a desnog beka Mićko. Da li je bolja sredina sa Hvangom, Elšnikom i Ivanićem? A zamene? Dalsio, Ilić pa tek onda Kanga. Seol bio povređen, ali, da li je on bolji bek od Mijailovića? Sigurno jeste.
R

Rajaram

pre oko 1 mesec

Muslim da imamo dobar tim,dobar izbor Igraca,SAMO lagano,cak I da proda Serifa ili Djigu,ne bi bila neka frka
R

RED DO KRUŽNOG TOKA

pre oko 1 mesec

Red je u Bogdana Ljutice iz liga petice da se odvede Milojević šampionski Vladan najšampionskiji stručnjak. I to po ovoj vrućini, velikani evropskog fudbala procenjuju da se vredi žrtvovati za takvog stručnjaka najvećeg formata.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Na tih 17 miliona zimus preko 25 miliona dakle do sada 42 mil €.Ulozili su 16 miliona € (jedini kako treba Elšnik i Duarte da igraju odmah i doprinose ).Ovi ostali ili totalni trupci ili s dugim pauzama iz povreda realno ne mogu ništa ni da pomognu !!!Bice jako teško s Norvežanima donekle sreća revanš u Bgd ali svakako najlošiji tim unazad 6-7 godina izlazi u Evropu!!!Krivci poznati
d

dexiko

pre oko 1 mesec

Gospodo zvezdaši koliko vas redovno ide na marakanu sem evropskih mečeva?Koliko vas je kupilo dres(pravi,ne sa pijace)?Od čega bi vi da klub živi?Naša liga je takva da su minimalni prihodi od domaće lige.Evropa i prodaja igrača su 90% prihoda.
L

Logika

pre oko 1 mesec

Kabić, Sremčević, Motika, Kulibali, La Para, i 30+ takvih. Naduvani ugovori za poslove oko rekonstrukcije stadiona. Sponzorske pare. Bilo je i više nego dovoljno para, a dug je povećan. Ekipu za ozbiljan fudbal nemamo.
T

Tarzan

pre oko 1 mesec

,,Radasin ovde,,Crni Radasine mani se Zvezde,nego knjigu u ruke i nazad u skolu.Izgleda da od skole imas samo veliki odmor.
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Zvezda je porasla zahvaljujući igrama u Evropi i prodajom igrača. U koliko se Zvezda plasira u LŠ treba prodati svu trojicu plus Glazera i Ivanića i početi pravljenje ekipe i pojedinaca za sledeću sezonu. Kroz takmičenje, 8 utakmica sa 8 različitih timova, stvoriti jak tim i igrače za 20 i više miliona evra prodaje. Takve će i kupovine biti. Pomenuta petorica igrača vrede min. 25 miliona evra. + prihod od ulaznica, 4 domaćinstva i TV prava. Sve se to radi dok ne dostignem drugi ili treći nivo ekipa iz LŠ. Prvi je nedostižno a možda i drugi nivo.
Е

Ееее

pre oko 1 mesec

8 утакмица са 4 ( словима четири ) противника. Прво имформисање, па онда паметовање.
J

Jes

pre oko 1 mesec

A koliko je porasla kada 10 godina nije igrala Evropu?
R

Raša P

pre oko 1 mesec

@Eeee 4 domaćin 4 gost. 8 različitih klubova!!! Nema revanš utakmica. 4 šešira, iz svakog jednom domaćin jednom gost sa različitim timovima. Plasman po uspešnost. Dalje idu najboljih 16.
7

79

pre oko 1 mesec

8 utakmica sa 8 različitih protivnika
R

Radašin ovde

pre oko 1 mesec

Kakva liga šampijona ahahaha oni niste ni za ligu konferenciju. Ovde pobedu utakmice u sklanjalice i uz pomoć sudija a čim izadžu u evropu služu za popravljanje go razliku ahahaha budu na zadnjo triesdrugo mesto na tabelo od svih ekipa u evropu.
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

A jbg saad... A mašao si da sudiš po jednoj sezoni🤦🏽‍♂️.. Ako je tako? !?!..Hmmm🤔Da nema ovih pretkvalifikacija... Ostali nebi trebali ni da se slikaju za pasoš🤷‍♂️😉🤣... Realno Liga Europe je sasvim korektno takmičenje...Al miris love i prilika zagolica maštu🤭🙈😉
G

Goxyy

pre oko 1 mesec

"duarte ima dribling" bukvalno nema nikakav dribling ali beki zive u paralernoj realnosti
a

alealeale

pre oko 1 mesec

Prodali su skoro ceo proslogodisnji tim. Ako je istina da ce ici Hvang i Djiga onda od proslogodisnjih ostajemo na Nedaje, Glazeru (ne znam gde je taj covek) i Olajinki koji je popio klupu zbog onih desavanja sa Slavijom. E da i starosedeoc Ivanic on je garantovan da ostaje. Dakle mi smo za 12 meseci promenili ceo tim i 2 trenera. Uprava kluba ne zna gde udara i ne zna sta radi od tolikog lopovluka. A ovamo madjija najavljuje projekte, evropski tim redovan u LS znate a sa ovakvom politikom i logikom necemo moci grupu u LK da prodjemo a kamoli negde drugde. A sada cekam terzine botove da me napadnu i nazovu sendvicarem sa JNA. Ajde.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Naravno. Kada uđemo u LŠ, prodati Đigu i pozajmiti Drnušića i da se razvijaju Đurić i Leković u SLS. Ako mogu da prodaju Šerifa i dovedu jednog brzog špic igrača da bude rezerva Duarteu ili da odigraju u tandemu. Hvangu ponuditi bolji ugovor i da ostane. Treba forsirati mlade igrače naše: Knežević a, Šljivića i Maksimovića.
P

Pakal II

pre oko 1 mesec

Koje prodaje više? Jesmo mi u stečaju a niko nam ne govori? Pa došao stečajni upravnik pa prodaje sve što može, da namiri poverioce. Sram vas bilo više!
D

Da ti objasnim

pre oko 1 mesec

Poenta je da se uzima dok se moze jer Zvezdu ceka ozbiljan restart ili na kraju ove sezone ili na kraju sledece. To je vec i najavljeno iz kluba, Terzic je o tome nasiroko pricao, cak je i rekao da su mislili i ove godine da to urade pa su ipak odustali. Poenta je da se kadetska ekipa, koja je prepuna talenata ubaci u prvi tim i da se rizikuju sezona ili dve ali da se napravi 10+ top igraca uz par stranaca kao podrsku. To jeste veliki rizik ali se ide u tom smeru, jer pravis dva koraka nazad da bi onda napravio pet koraka napred. Takodje je i veliko pitanje kako bi navijaci to podneli - svi bi digli ruke za decu da igraju odmah, posle par kola i kikseva bi tu istu decu zajedno sa upravom jurili ulicom da linciju i popljuju - tebe vidim u prvim redovima na primer za tako nesto. Ovde je cilj strategija za koju ti treba budzet, a takodje i stadion ce se raditi, pa ti treba para i za to. Vi svi ovde gledate od utakmice do utakmice, neki drugi gledaju sta ce biti za 5 godina. Zato je neko navijac, a neko drugi ipak nesto drugo. I naravno, da uzmu koji % i za sebe, pa nece za “dzabe” da rade. Ima i toga, ali da bi non stop uzimao, ipak mora i da se radi i da se stvara (zna Terza to bolje od bilo koga).
P

Pakal II

pre oko 1 mesec

@Da ti objasnim Je l' ti stvarno veruješ u ovo što si napisao? Da se ubace deca i dobije 10+ top igrača? Pa nije ovo Football Manager nego realni život. Planira Terza 5 godina unapred? Izvini ali pored toga što to nije istina zvuči i dosta smešno. Pogledaj realnosti u oči - prodajemo svakog igrača za koga stigne bilo kakva ponuda. To se sigurno ne može nazvati planom i strategijom.
D

Da li ce moci

pre oko 1 mesec

Da odole
D

Dejan Pizon

pre oko 1 mesec

Nema prodaje oni prodali ceo tim smesno i zalosno.
P

Pp

pre oko 1 mesec

Kad pocinje prodaja karata za cukaricki?
K

Kove

pre oko 1 mesec

sutra i prekosutra od po ceni od 500 din. Naravno na Marakani od 10 do 18 casova.
m

muaaaaaa

pre oko 1 mesec

Ovde mnogi pitaju koja je logika rasprodati sve najbolje posle ulaska u LS. Evo vam objasnjenje. Od LS se dobija ozbiljna lova, medjutim, gospoda iz vrha kluba mora malo da se omasti i da uzme polovinu te zarade ako ne skoro i sve. I tu dolazimo do problema jer onda moras prodati nekog da bi vratio tu lovu kojom si se omastio. Eto objasnjenja, sportski pozdrav!
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Znači da su prodana već 2 od ta 3 igrača, ako nisu i sva 3. Ovima što se pitaju važno je samo klepiti lovu, boli njih uvo za jaku ekipu. Prvi put posle par sezona nisam obnovio sezonsku, i čini mi se ispravan potez.
N

Neznalica

pre oko 1 mesec

Potpuno te razumem, ni ja ne bi obnovio sezonsku da moj klub igra tenis umesto fudbala i kvidič umesto košarke.
@

@Neznalica

pre oko 1 mesec

Svi vi, koji podržavate ovu upravu Zvezde i ovakve Delije, ste veliki protivnici Zvezde. Ili ste nedovoljno pametni i čast vam je bio deo grupe, ili ste interesdžije. A koliko vas je vidimo na tribini. Pitajte se gde su hiljade pravih navijača, ili vas to ne zanima? Nekad nas je bilo po 40.000 u domaćem prvenstvu kad smo imali pravi put i prave ciljeve.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Šerifa bi prodao ako bude ponuda od 7-8 miliona i za te pare doveo mnogo boljeg špica, jer Šerif nije špic za ligu šampiona. Kada uporedim Šerifa i Duartea, Duarte je za dve klase kompletniji igrač od Šerifa. Ali u svakom slučaju Zvezda mora da ima dva kvaliteta špica za ligu šampiona, Duarte je jedan od te dvojice. Djiga je mlad i veliki je potencijal, ima odlične fizikalije i solidnu brzinu, dug korak i skočnost, ubedjen sam da će pre ili kasnije igrati u nekoj od liga petice. Što se tiče Hvanga on odlučuje da li će ostati ili neće a ne Zvezda. Mislim da će ipak ostati pogotovo ako Zvezda udje u ligu šampiona, onda sam siguran hiljadu posto da će ostati jer on ne može da nadje klub iz lige petice koji igra ligu šampiona jer oni imaju takvih igrača kao što je Hvang koliko hoćeš koji čak i ne igraju kod njih. A nisam siguran da bi Hvang išao u ligu petice u neki klub koji se bori za opstanak u ligi. Kada bi doveli Drkušića i Arnautovića, plus ovo što sada imamo uključujući i Hvanga, to bi bio dosta solidan tim za ligu šampiona.
R

REci nam

pre oko 1 mesec

Sta je to Duarte za ceo mec uradio protiv Novog pazara osim sto je dao gol iz savrsenog centarsuta?!
o

oh boze

pre oko 1 mesec

Ti ces da nam kazes da je Duarte kompletniji igrac od Serifa? Ti?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@Reći nam. O čemu ti pričaš???? Dečko je juče došao u klub, i na svakoj utakmici dao gol i imao asistencija. Šerif je prvih šest meseci bio tragikomika, tek posle je počeo da daje golove, Duarte odmah pokazuje kvalitet. Uporedjivati Duartea i Šerifa kao igrače to je tragikomika. Za dve klase je Duarte kompletniji igrač od Šerifa.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

@REci nam "osim što je dao gol..." Pa ništa, važnije je presing da radi dobar nego golove što daje? :D Podseti me na Halanda, ne radi ništa osim što daje 30+ golova po sezoni redovno :D
S

Small OWl

pre oko 1 mesec

@ REci nam Duarte je napadač, njegov osnovni zadatak je da daje golove i dao je gol, i to skoro svaku utakmicu koju je igrao (ili možda čak i svaku a ne "skoro svaku"). Istovremeno, Šerif je takođe napadač. On je jak, dobro se gradi, dobro igra odbranu, zahvalan je igrač ali radi sve osim onoga što bi trebalo da radi napadač tj da daje golove. Na 5 šansi on postigne jedan gol s tim da u prethodnoj prvoj polusezoni nije davao ni to. Jasno, otkako je Miloje tu, i on daje golove ali mu je trebalo skoro pola godine da da 3 gola, u našoj jadnoj ligi. E sad, postavlja se pitanje i oko Duartea koliko može u većim utakmicama, protiv boljih protivnika ali zasad ima značajno bolju statistiku u odnosu na Šerifa kad je došao.
G

Gostyyy

pre oko 1 mesec

@skaloneta - Haland radi dosta toga, ne daje samo golove. @Don Vito - brate mili, ne lupaj. Ono sto Endiaje radi, Duarte nikad nece moci, a ono sto Duarte radi, Serif verovatno nikad nece moci. Drugaciji su profili igraca i nema potrebe uporedjivati ih. Inace, za ekipu koja igra napadacki fudbal, Endiajeov profil je daleko potrebniji nego Duarteov. A ta fora "daje gol na svakoj", daje ga i Endiaje. To i nije neka komparacija.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@@@@. Koliko neki ovde ništa ne znaju o fudbalu. Duarte je školovaniji igrač od Šerifa, Duarte je neuporedivo tehnički bolji od Šerifa, Duarte ima neuporedivo bolju realizaciju od Šerifa, Duarte je neuporedivo bolji od Šerifa kada primi loptu na 30 metara od gola i krene u prodor prema golu, Duarte je neuporedivo bolji od Šerifa u asistencijama, itd itd itdddddd. Koga je to Šerif prošao jedan na jedan, sapleo bi se o svoju nogu, Duarte ima dribling ima prodor na gol, ima mnogo toga što Šerif nema. Duarte je za DVE KLASE BOLJI KVALITETNIJI OD Šerifa.
A

Ahaa

pre oko 1 mesec

e ako ti kazes da je za dve klase bolji igrac ... ti si poznati strucnjak
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Reci nam... da ti kazem nesto decko. Ti to nikada osim na vhs nisi gledao ali ja jesam I malo stariji to znaju. Pancev je svaku utakmicu bio NEvidljiv. Svi se pitaju igra li taj covek. Ali svaka utakmica pogodak ili dva. To rade spicevi. A sredina terena namesta golove kao I gradi se blokira itd itd itd... znaci ako se moze prodati Serif samo napred. Bio bih srecan da izvucemo lovu...
I

I TAKO SVAKI

pre oko 1 mesec

Prelazni rok, samo da se udje u LŠ uzme kinta, i opet sve u krug, a tamo nijakvih rezultata nema, bas zbog ovakve politike kluba. Zadrzati igrace i napraviti taj iskorak u evropi koji terza toliko dugo plasira Zvezdaskoj javnosti. Nema od toga nista taj iskorak moze da sanjamo, kaze dace ostavku kada Zvezda nebude prva, ovde u Srbiji Zvezda ce uvek biti prva jer partizan nije u stanju da oruzi adekvatan otpor kod njih je stanje jos gore, imamo ODLUCNE finansije da uvek budemo ovde orvi, a u evropi samo da se uzme novac od ulaska u grupu i to je to.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Taj iskorak ne mogu da naprave ni ekipe koje ulažu daleko više.
@

@NENAD

pre oko 1 mesec

Kao na primer ?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Psg sprco milijarde pa ništa i još će milijardi da sprca i opet ništa,a mi bi sa 10 miliona ulaganja da budemo podjedniki. E pa neće da može.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

7 miliona evra za Hwanga, to moze samo u Terzicevim vlaznim snovima....naravno da ni nema ponuda za njega, kada momak bas nista nije pokazao u dresu Zvezde, za svo ovo vreme. Ni Serif Konjevic nece nikuda, potpuno sam siguran. Na zalost, prodace se jedino Djiga, koji je trenutno nas najbolji centralni bek. Promaseno je i sa Pumom i sa Milsonom, i sa svim svojim manama - Olajinka je i dalje najbolje krilo koje imamo. Od one dvojice prvopomenutih, mislim da je bolji cak i mali Lane, i treba mu dati vise vremena u igri.
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Hvang vredi sigurno vise od 10M jer je radilica koja se tesko nadje kao Kanga iz najboljih dana s tim da ovaj ima i disciplinu i ozbiljan CV i po meni nema tih para za koje bi ga dao jer niko ne moze da ga odmeni iako je ovaj Elsnik odlican igrac, odmah se vidi...
b

beli boro

pre oko 1 mesec

zato za saldanju bez problema moze 10 miliona
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

izvor: veruj mi brate...
T

To samo...

pre oko 1 mesec

....na ovom portalu,od Zvezdinog tima prodaja kao na pijaci...
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Zvezda je imala dogovor sa Kopenhagenom za Djigu, prihvatila 5,5 miliona evra i 20% od narednog transfera ali Djiga i njegov agent odbili transfer. Posle toga je Kopenhagen kupio dva centralna beka i zatvorio tu pricu. Dva Francuska kluba su vise nego zainteresovani za Djigu(za veci novac nego sto su davali Danci) i velika je vjerovatnoca ako ne udjemo u LŠ da ce otici, i mislim da se to i ceka da se vidi. Zamijena bi trebalo u tom slucaju da bude pozajmica Drkusica na godinu dana na 50-50 posto plate. Zato je i rekao Ratkovica da se oko Drkusica treba "malo sacekati" jer nije sve tako "lako"...
Q

QWQWWWQWQWQWQWQ

pre oko 1 mesec

Sta je poenta pozajmice Drkusica, dovesti ga na godinu dana da odigra malo ili ligu sampiona ili ligu evrope i onda na kraju godine da ide i opet nema stopera, opet trazi, uigravaj i sve sto ide, a ako dolazi da ga otkupimo zasto mi jednostavno nismo dali 3 miliona i procente odmah nego mi placamo pola plate pa posle da ga kupimo ali po cijeni koju Zenit kaze.....kako god nigdje veze
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Nema prodaje do 28. avgusta, a onda ide rasprodaja do 31. i potpisivanje 4-5 igraca dok je vreme za prijavu ekipe za LS/LE, da se popune sve pozicije gde fali. Vec vidjeno.
C

Cowboy

pre oko 1 mesec

Osim Radonjica, ne secam se da je neko otisao pre LS. A potpisivanja je bilo svake, najgore sa La Parom, prosle Hvang, Serif, Djiga, one prve Boaci i Marin cini mi se
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Odlazili su redovno pred grupnu fazu. Ne pre LS, jer nisu ludi, ali pre LE redovno imas i odlaske i dolaske. Narocito u poslednje dve sezone je to intenzivirano.
d

dzoni 2521

pre oko 1 mesec

i dalje ne razumem da iko vidi bilo sta dobro u ndiajeu, posto je covek panjina najobicnija, milojevica tek ne razumem da ne vidi da decko nije fudbaler.
+

+

pre oko 1 mesec

Kreni da pratis bocanje, valjda ce ti tamo neke stvari biti jasnije
b

beogradski

pre oko 1 mesec

samo je dobar za nasu ligu
B

Birokrata

pre oko 1 mesec

Znaci posle 28. ide SALE SALE DISCOUNT 50% 2+1 GRATIS itd
b

bgvfgbhn

pre oko 1 mesec

Cim su Godrica dali besplatno za 40% a pritom mu duguju 40 000e
u

uprava je retardirana

pre oko 1 mesec

Prodaja bukarija i Stamenica i odlazak dragovica je velika glupost uprave koja misli da stalnom odlazak dolazak moze da trener napravi ekipu. pa to ne moze niko na svetu sa ovolikim odlascima
z

zanimljivo

pre oko 1 mesec

zvezda prodaje i prodaje dok kod drugih ode samo bazdar za sitnis
F

Fenjeras91

pre oko 1 mesec

Zasto srljati u prodaju? Ako prodjemo u LS dobicemo novac od uefe, bice dovoljno para za normalno funkcionisanje kluba plus svaka pobeda, neresen ishod donosi prihode, od prodaje ulaznica takodje. A naravno i fudbalerima ce se podici cena pa je onda jos bolja opcija na stolu. Hvang je zaista jedini krsten fudbaler u nasoj ligi trenutno, i njegov odlazak bi bio ogroman hendikep. Djiga mi je toplo hladno i mislim i da ode, nece nesto preterano da se oseti to. Endiaje se preporodio, vidi se u igri kako gine za svaku loptu. Zavrsnica mu je losa i na tome mora da radi ali on i Duarte bi bili idealan tandem. Duarte je dzoker, i njega bi najbolje bilo ubaciti u drugo poluvreme nekih 30 min da igra i zameni Endiajea, a ovaj da izgine do maksimuma u prvih 60ak min. Ima Zvezda dobar tim, jos i Glazer kad se vrati bice to top, mada je Ilic skroz korektan.
k

kruti

pre oko 1 mesec

zato i nema prodaje,do 28.
g

gostiristaa

pre oko 1 mesec

Ljajic verovatno igra u Kambodzi, menjaj sport druže...
t

tupane tupi

pre oko 1 mesec

Nauci vec jednom a i ostali praznoglavci da se pare za ulazak u LS dobijaju tek na kraju ciklusa LS-a sto znaci da ce kinta da legne tek posle finala LS-a 2025-te godine.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

@Fenjeras - Endiaje i Duarte su kompatibilni, mogu oni i zajedno da igraju jedan deo utakmice. A zasto - pa zbog tala, kako da stave pare u dzep ako se nema obrta? Stalno neko mora da dolazi i odlazi kako bi se vadilo sa Zvezdinog racuna i stavljalo na racun gde treba. @Gitaristaaa - Majstore, daj da se ne zezamo, Ljajic je mozda tehnicki jedan od najboljih igraca, ali da je najbolji igrac lige, daj da se ne zezamo, covek ne trci, Natho broj dva.
@

@tupane tupi

pre oko 1 mesec

To apsolutno nije tacno i ne znam odakle ti takva informacija, a o bezobrazluku cemo nekom drugom prilikom. Pare od ucesca u UEFA klubskim takmicenjima se uplacuju odmah, dok se za takmicenja reprezentacija isplacuju posle turnira. Prodjes kolo kvalifikacija UEFA uplati novac i tako za svako kolo dok ne udjes u grupu (ako udjes) i odmah ti se uplati novac. U toku grupe se novac takodje isplacuje posle svake utakmice ako pobedis ili odigras nereseno. Novac se isplacuje odmah na kraju grupne faze u zavisnosti od pozicije, mada je sada drugaciji sistem takmicenja jer vise nema grupa, pa onda za svaku rundu posle grupe i tako sve do finala. Pa najbolje da ces da prolazis brdo kola kvalifikacija, grupnu fazu, knock out fazu itd a da pare dodju na kraju sezone?! Pa jel tebe na poslu isplacuju tek na kraju godinu?! Vidi se koje tupson tupi ovde, pogledaj se u ogledalo i videces ga
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Điga nam je trenutno jedini štoper koji ima fizikalije za LŠ
S

Start

pre oko 1 mesec

Zvezdi prodadoste pola tima, ajd malo preko, prodajte i neke njihove. Mozart?! Mnogo je.
V

Vidim

pre oko 1 mesec

da i vi potencirate da su norvezani vec prosli,polako sa tim ......Mirno sacekati ishod revansa i buduceg protivnika,a onda svim snagama napasti ulazak u ls .....Sto se tice ovih transfera,ko god da ode od pomenutih(ili neko drugi) ili pak ostanu u ekipi niko nece imati nista protiv ......
d

dzoi

pre oko 1 mesec

nemamo odbranu nemamo ni zadnjeg veznog nego igra Stojic, seul igra levog a ne zna

gemathegreat

pre oko 1 mesec

I onda ti čekaš moderatora da ti puste komentar a oni voze belu ladju. Čudno jel da ???
t

treba lova

pre oko 1 mesec

U prevodu, ne udju li u LS odose sva trojica. Nasera Điga, In Bom Hvan i Šerif Endijaje.
Ć

Ćopa

pre oko 1 mesec

Hvan hoće samo u jednu od liga petica al ga tamo neće jer nije kalibar za tu platu on 99% ostaje u Zvezdi do kraja ugovora i odlazi kao slobodan igrač.
2

2305

pre oko 1 mesec

zao mi sto ce serif otici a tako se dobro rve sa stoperima i igra odbranu a napadac je retko to da ima da se nadje na trzistu
s

sramota

pre oko 1 mesec

A sta je sa dovodjenjem stopera? neverovatno sta radimo, mislim sve ce se videti na banovom brdu
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Obrazloži? Šta će se videti? Kao sad će nas Čukarički napasti i stiskati pred našim golom pa će štoperi praviti kikseve? Ako se desi da naprave nešto iz kontre desi se al to se dešava i Sitiju protiv nas i tu je mala krivica štopera koji ostanu na vetrometini tad. Bukvalno ih nismo videli kako funkcionišu kad su stalno pod pritiskom i ti sad znaš da Spajić koji je ubedljivo najbolji štoper zadnje decenije u Zvezdi i Điga koji ima brzinu i postavku to nemogu da iznesu. Uspevao je i Tutorić pa što nebi mogla i njih dvojica.