Komentari na vest

Zvezdina deca seju strah po Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije: Grafičar 4/4

j

just

pre 24 dana

nadam se buduci trener Zvezde od sledece nedelje
B

BG

pre 24 dana

Kad procitam mladi strucnjak Nedjic, najezim se! Koliko je taj strucnjak unistio talentovane dece po Srbiji Bog jedini zna. Kombinacija neznalice uz podrsku brata ...onog sto mase sa transparentima na severu, sto se siti nasekirase za bracu sa Kosovo. Jedino sto mu Djurovski pravi konkurenciju, jer taj gde je god bio trener isteran je iz kluba jer je bio pred ispadanjem!
G

Goust

pre 24 dana

Još zimus je trebalo da Marko Neđić preuzme Zvezdu i sad bismo pričali o rasturanju Bode Glimta na njihovom terenu, a utakmica na Marakani bi bila tek formalnost. Ali ne, duhovi priprostih navijača su morali da se smiruju sabornim pedantnim bunkerašom, čiji su nivo stručnosti isključivo limitirane ekipe.
@

@vlado

pre 24 dana

Mozda je vreme mozda nije za Maksimovica i vatru.iskreno verujem struci da se priceka jos malo..mesec..dva ili sest.zar nemamo Jovanovica od mladih koji ce sigurno igrati dosta ove sozone.Mimovica koji je nesto stariji ali ipak mlad(Miloje ga projektovao na beka iako je igrao sredinu),Prucev mlad,Djiga mlad...jes da nisu nasi ali buducnost su kluba. Ako cemo realno Nedeljkovic i Mijatovic su bolji igraci od recimo Sljivica pa su dobili sansu.Mislim da su ovo cinjenice nasuprot demagogiji pojedinih dezurnih kriticara koji kritikuju Milojevica...Sigurno ce projektovati Maksimovica u prvi tim.i to u vrlo bitnog igraca kada dodje vreme.zivi bili pa videli
Đ

Đeneral Draža

pre 24 dana

Čitam ovde priče o zvezdinim filijalama, ima tu nekih stvari sa kojima se mogu složiti mada se svakako preteruje sa tim teorijama zavere. U vezi s tim setim se onog vremena kad su komšije imali dosta filijala i gledajte BSK Borča propao, Hajduk Džombe golubara propao, Smederevo propalo, sad se nešto vraća, Banatski Dvor ugašen, ne mogu se sad svih setiti. Znači veštački održavani od kojekakvih nazovi privrednika pa svi propali. Isto će biti i sada sa par klubova za nekoliko godina, pogotovo ovih iz Beograda i okoline, bez navijača, bez stadiona, igračke u rukama raznih tipova.
а

а ко је крив

pre 24 dana

што се стадион на Карабурми претворио у легло змија????Да није можда и за то крив Партизан или доктор из Америке за чија се научна дела распитује Интерпол????
M

Mutommbo

pre 24 dana

Tuga je da Maksimović igra ovu poluamatersku ligu dok njegovi vršnjaci igraju Primeru ili Premier ligu. Svaka čast Milojeviću, ali mladi igrači koji su iznad proseka moraju odmah u vatru. Jeste da mali Maksimović ima samo 17 godina, ali dečko je u svom uzrastu pokazao da je jedan od najboljih u Evropi. To mislim pre svega na osnovu reprezentativnih utakmica.
k

keruzzi

pre 24 dana

Ovo polako dobija oblik Terzić like this lige. Ubacio je OFK, IMT, sutra će Grafičar i lagano će sledeće godine da bude liga bez briga sa svim filijalama crvenog zla, neće ni morati da idu iz rupe , svi će igrati i nadam se jednog dana završiti i figurativno u njoj. Koga briga za regularnost, neizvesnost, klubove iz Srbije što propadaju, kada je bitno da jedan klub igra po svojim pravilima, a ne da se igra po pravilima fudbalske igre koja važi za celu planetu? Biće puni stadioni grafičara, ofkovaca, IMT- ovaca i njima sličnim. Oj Srbijo među šljivama...
i

ime gosta

pre 24 dana

Cim neko napise "Oj Srbijo medj sljivama" znas da je debil.
P

Pp

pre 24 dana

Bitno je da Graficar seje strah, a o Macvi se i ne pise… Macva prva 4 kola lagano sa svima..
P

PDK

pre 24 dana

A sto Kahvic nije mogao da igra za njih, ili barem da bude pozajmljen OFK a ne ustupljen.

Srpski samuraj

pre 24 dana

Rezultat je 3:1 za Grafičar.
k

koliko dece

pre 24 dana

u zvezdi 25..gradicaru 22.ofk 22.tekstilac i imt 40.vojvodina 10 itd..i mi brinemo za buducnost sroskog fudbala..a nema ni bekova ni brzih igraca ..sve tehnicari takticki i teorijski potkovani...uz cvrst pecat trenera..
l

lzzzr

pre 24 dana

kod kratko ostanica terena videti nece. Nedeljkovic imao srece da je bio Bahar tu, inace bi jos uvek bio u graficaru.