Zvezdin univerzalac zvanično u Dubaiju: Mijailović promovisan u Al Vaslu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.08.24. | 14:10

Fudbaler šampiona Srbije prešao u ekipu Miloša Milojevića

Najavljeni transfer Srđana Mijailovića zvanično je realizovan, a dosadašnji igrač promovisan je u Al Vaslu.

Reprezentativac Srbije zadužio je dres kliba iz Dubaija i stavio se na raspolaganje Milošu Milojeviću, strategu sa kojim je sarađivao u Ljutice Bogdana.

Izabrane vesti

Finansijski detalji nisu obelodanjeni, ali je Mozzart Sport ranije saznao da je za fudbalera odvojena goddišnja plata od 1.000.000 evra, uz bonuse, dok će crveno-belima pripasti 1.200.000.

Mijailović je transferom u redove šampiona Ujedinjenih Atapskih Emirata zvršio drugu epizodu u Crvenoj zvezdi. Podsetimo, fudbaler rođen 1993. godine je prošao školu crveno-belijh za koje je debitovao 2010. kao 17-godišnjak pod komandom Roberta Prosinečkog.

Karijeru je potom nastavio u Konji, a posle perioda u Samari vratio se u Srbiju i zadužio dres Čukaričkog. Sa Banovog brda vratio se u klub u kojem je počeo karijeru, a posle dve sezone se odlučio na novu promenu sredine.

Mijailović i Milojević su već sarađivali u sezoni 2022/2023, koju su sa crveno-belima ukrasili duplom krunom, a iskusni defanzivni vezni igrač tpkom prethodnih godina igrao je i na pozicijama štopera i desnog beka.


tagovi

FK Crvena zvezdaAl VaslSrđan Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara