Zvezdin trening u Austriji: Milojević tražio da sve puca, ko je pominjao lenor i vulkanizera?

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 12:21

Malo rada, malo šale

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Promenljivo je vreme ovih dana u podnožju Alpa, bazi Crvene zvezde u Vindišgarstenu, ali su zahtevi Vladana Milojevića – identični. Iako je sutra na programu duel protiv Apolona (17.30), trener crveno-belih nije imao milosti za izabranike tokom jutrašnjeg skoro dvočasovnog rada.

Izabrane vesti

Bilo je jako intenziteta tokom igre na dva gola, Milojević je povicima i gestikulacijama pratio svaki labaviji ulazak u duel ili taktičku grešku. I opet je ponovio igračima reči koji su mu tokom rada u Austriji stalno na usnama.
Dakle, kada izađemo ovde, možemo da ispadnemo. Nije problem, ali moramo da imamo defanzivno trčanje“.

Pucalo je sve tokom igre na dva gola i duela jedan na jedan. Udarao je Boaći na Žuleta Stojkovića, Jevtović je na drugoj strani stavljao na velike muke Erika Jirku, nedozvolivši mu da lako iznese loptu.

Ovo mi se već sviđa. Neka puca sve u duelu. To je dobro, Branko. To je ta lopta koju tražimo“, pohvalio je Jovičića Zvezdin šef stručnog štaba.

Pokušavao je na sve način Ričmond Boaći da postigne gol posle kombinacije sa Simićem ili Vukanovićem. Bravurama na gol-crti zaustavljao ga je golman Popović.
Fuck“, otelo se Boaćiju, koji je kasnije uspeo nekako da utoli golgetersku glad.

Očigledno zadovoljni Milojević išao je od igrača do igrača na kraju treninga i pitao ih da li imaju tegobe. Pitao je i mladog napadača Nikolu Krstovića kako se oseća, obzirom da doskorašnji fudbaler Zete nije navikao na sličan rad…

Čeka Krstovića i individulani rad sa prvim pomoćnikom Milanom Kosanovićem. Najbliži saradnik Vladana Milojevića pokušao je da oraspoloži igrače tokom uvodnog rada. Tada su imali zadatak da pasovima bez padanja lopte (po pet igrača) zauzimaju prostor i na kraju ubace loptu u kofu. Pojedincima nije išao završni udarac.
Da li vam treba lenor da vam omekšaju noge, ili da idete kod vulkanizera da odradite balans“…

Današnji trening preskočili su bivši kapiten Vujadin Savić zbog upale tetive, te Dušan Jovančić (žulj). Nije bilo ni Radovana Pankova, ali bi on trebalo da bude spreman za sutrašnju utakmicu.

FOTO: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara