Zvezdin pik Sio dobio poruku: Ili menjaj klub do petka ili ćeš u rezerve! A i Bursa je u igri

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.08.18. | 18:06

Fudbaler iz Obale Slonovače u delikatnoj situaciji u finišu prelaznog roka

Kakva je situacija oko Đovanija Sija, Zvezdinog pika za napadača? Ukratko - komplikovana.

Poslednje informacije iz Francuske kažu da će on najverovatnije promeniti klub do kraja prelaznog roka. Dakle, do petka, 31. avugsta. I da mu je predsednik kluba Loran Nikolan poručio da mora da ode do petka ili će u suprotnom igrati za rezerve! Ta činjenica svakako ide u korist Zvezdi.

Izabrane vesti

Naravno, do svega toga se došlo zato što je reprezentativac Obale Slonovače ušao u sukob sa trenerom.  Da Monpeljeu ne cvetaju ruže sa napadačima govori činjenica i da je Andi Delor uhapšen jer ga je policija sinoć zaustavila tokom vožnje, a on nije želeo da sarađuje. Međutim, to očigledno neće mnogo promeniti situaciju oko Sija.

Međutim, ono što Zvezdi ne ide na vodenicu je činjenica da crveno-beli nisu jedini koji su zainteresovani za ovog napadača. To je i logično jer Sio zbog cele situacije koju ima u klubu može da se dobije praktično "ispod cene".

On je jedna od želja Burse, pišu turski mediji. Navodno ovaj tim traži pojačanje na poziciji napadača i aktivno ga traži u Francuskoj. Pored Zvezdinog pika Sija, interesantno ime Bursi je i Dijafra Sako iz Rena. A interesantan je i štoper Mapu Janga Mbiva iz Liona. 

Sio je vezan ugovorom sa Monpeljeom do 2021.godine, a franucuski klub za njega traži minimalno 2.000.000 evra bio bi rad da ga proda. Jasno je da je pomenuta cifra prevelika za srpskog šampiona u ovom trenutku, ali na Marakani veruju da bi Đovanija mogli da dobiju na jednogodišnju pozajmicu. Naravno, uz potencijalni otkup narednog leta.

Tu se sada vraćamo na Bursu. Ako Turci, ili neki treći klub, dođe i iskešira traženi novac, Sio će se uputiti na tu stranu. Ovaj napadač, rođen 1989. godine, bio je prošle sezone standardan u timu Monpelja. Postigao je deset golova u Ligi 1.

I to govori kakav bi kvalitet Zvezda dobila.

Vremena nema previše, očekuje se rasplet…

 


tagovi

Đovani Sio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara