Komentari na vest

Zvezdin letnji plan na domaćem tržištu: Stojić i Miladinović

Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Stojić i 1 stranac do kraja nedelje u Zvezdi? Miladinović za sada ništa?
K

Kejn

pre 3 meseca

Stojic gotovo zavrsen.
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Stojic i Miladinovic uopste nisu na meti CZ, jer joj ne trebaju, a u pitanju je pisanje dela medija kojima je zadatak stvaranje prepreka Partizanu, u prelaznom periodu.
F

Foca

pre 3 meseca

Miladinovic je težak grobar..Izjavio je da bi voleo da ga trenira Igor Duljaj..Toliko o njemu.
S

Svašta nešto

pre 3 meseca

Šta će Zvezdi Miladinović? Pored Kneževića, Šljivića, Stamenića, Ilića, Hwanga, Kingsi Kangve.... Zvezda treba da vrati Stankovića iz Čuke na poziciji desnog beka, jer ima i fizičke i tehničke predispozicije i praksu od pola sezone na toj poziciji u Čuki. Školovan je kao vezni igrač, tehnički obučen, a po brzini i agresivnosti bez premca. Da budemo sasvim precizni - i brži i eksplozivniji od Mimovića.
T

Tarantula@Marko1983

pre 3 meseca

@Marko1983 – ključna je tvoja rečenica, u apologetskoj tiradi o Milojeviću, koja je na ivici kliničkog debiliteta: “ali uspesi u Evropi pod Milojevićem ne smeju da se zaborave”! Ovo što si ti izjavio bilo bi smešno kada ne bi u isto vreme bilo i žalosno! Ti se verovatno ne sećaš “petardi” i “šestardi” koje nam je ovaj sjajni stručnjak priređivao u sezoni 2019. godine?! Znaš li ti da mu je tada puna Marakana skandirala “Milojeviću odlazi”! Ne krivim ja tebe što se ti ne sećaš, ali ni onaj udarni tandem Terzić/Mrkela se takođe toga nisu setili, jer verovatno ne bi ponovo dovodili trenera gubitnika!
В

Владимир

pre 3 meseca

Немој да лажеш! Никада Маракана није скандирала "Милојевићу одлази"!
M

Marko1983

pre 3 meseca

Ne zelim da te vredjam, mada bih imao materijala, ali naravno da se sećam tih poraza. Ali to su prvi porazi Zvezde u LŠ u tom formatu. Samo učešće Zvezde u tom takmičenju je veliki uspeh. Pa naravno da ne mozes uvek da se suprostavis Bajernu, Totenhemu(sa Kejnom i Sonom) i ostalim alama. Ali pobedili smo Liverpul, budućeg šampiona. P.S. Ne menjaj non stop nikove, znam da si grobarski bot.
k

kikoman@Marko1983

pre 3 meseca

@Marko1983 – druže Marko, vidi se da odlično poznaješ fudbal i da si ga verovatno igrao (ali u video igrici)! Kažeš za Milojevića “uspeo je vrlo slab tim Zvezde da uvede u LE i 2x LŠ”, samo nisi naznačio da je on bio taj ko je Borjana svaki put instruisao, gde da se baci, pri odbrani silnih penala u produžecima, na gotovo svim utakmicama! Znašli ti druže Marko, da Barsa i Manačester, u svom standardnom timu imaju momke od 18 leta?! Verovatno te nisu obavestili! Znaš li ti da je ta Milojević, protiv Partizana odmah na početku proleća igrao nerešeno i odmah bacio bombu kako se protiv Zvezde vodi hibridni rat?! A, onda je Partizan sam sebi pucao u nogu i izgubio nekoliko bodova uzastopno protiv autsajdera, i zamisli hibridni rat je odmah prestao! Milojevića još treba proglasiti za Narodnog heroja u hibridnom ratu! Što se tiče otkaza, nema trenera na planeti zemlji koji je dobio pet uzatopnih otkaza!
M

Marko1983

pre 3 meseca

Činjenice: od 92/93 do 2016/17 ucešće Zvezde u: LŠ = 0, LE, UEFA CUP= 2 ( ukupno 1 pobeda, 1 nereseno i 6 poraza). 2017/18 do 2019/20 LŠ=2 (2 pobede, 1 neresena i 9 poraza) LE=1 ( 2 pobeda, 4 neresenih i 2 poraza, igrali u nokaut fazi). Pametnom dosta
Y

Yolo77

pre 3 meseca

ja sam za Cirkovica levo i Gluscevica desno
G

Grubor

pre 3 meseca

Stojic je najbolji stoper u superligi Mislim da je bolje da odmah ode u inostanstvo
k

kikoman@Marko1983

pre 3 meseca

@Marko1983 – Je li nelogično ako kažem da je za Milojevićevog prvog mandata, Stojić bio u Zvezdi i da ga ovaj “stručnjak” nije prepoznao kao dobrog igrača, već ga je sa Terzićem, slao na kaljenje?! Što je nelogično u činjenici da je Milojević (trener u pokušaju) dobio pet uzastopnih otkaza, kada je to istina?! Po tebi istina nije logična!
M

Marko1983

pre 3 meseca

Nelogično je da u tom trenutku klinac od 17 god. dobije priliku u klubu koji igra LŠ. Milojević, za koga kazes da je neznalica, uspeo je vrlo slab tim Zvezde da uvede u LE i 2x LŠ. Da li bi to mogao sa klincem od 17, 18 god.? To sto je dobijao otkaze, pa svi treneri dobijaju otkaze. U tvom Partizanu po nekoliko trenera godisnje se promeni, ali uspesi u Evropi pod Milojevićem ne smeju da se zaborave. A i ta neznalica od minusa na tabeli je dosla u situaciju da osvoji titulu nekoliko kola ranije.
O

Ok

pre 3 meseca

Pici Terzo. Da se odmah potrosi jer ako ti i strucnjak Mrkela ne potrosite potrosice drugi. Umesto da napravite negde van Bg veliki trenazni centar. Da svuda po Srbskim banjama imate skolice fudbala i napravite expanziju fudbala te prihode banjama vi biste Afrikance da se talite. Ma Orban je car.
P

Pesdjast

pre 3 meseca

Jel dobro druze,sta baljezgas.Aj jos predlozi radne akcije😀
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Miladinovica sam gledao par puta i mali je prava zver ima sut kao najveci majstori fudbala,kakvu golcinu je dao u toj utakmici sto sam gledao, evrogol pravi.Cuo sam za Stojica i citao ali nisam nesto obratio paznju tako da ne mogu da kazem nesto vise.Bitno je da se Miloju uklapaju i da postoji konsenzus struke.
k

kikoman

pre 3 meseca

U tekstu za Stojića stoji: “nije uspeo da se preko igranja za Grafičar nametne za mesto prvotimca u sezoni u kojoj se klub vraio na evropsku scenu i izborio za učešće u Ligi Evrope. I tada je trener bio Vladan Milojević”! Pametnom dosta! Iz svega ovoga napisanog, jasno k’o dan se vidi kakav je drug Milojević kao trener i zašto je dobio pet uzastopnih otkaza u inostranstvima! Uzgred, ako se Zvezda zaista pojača za Evropu, a ostavi ovu sprdnju od trenera, onda Zvezda može da nastupa i bez trenera jer će isti efekat biti! Takođe, želim da naglasim da su Dudić i Bandović, nedostižni za ovu neznalicu! Jel’ Terzić misli da će Zvezdina igra u Evropi moći da se zasniva isključivo na telefonske centaršuteve u kazneni prostor protivnika i na parkirani autobus, sa izduvanim gumama, ispred svog šesnaesterca?!
M

Marko1983

pre 3 meseca

Koliko nelogicnosri u komentaru
N

NoName1

pre 3 meseca

Sine, posao trenera nije da bude drug. O ostatku tvog pamfleta ne bih više dangubio.
D

Duduk

pre 3 meseca

Ponovicu po stoti put. Treba nam pojacanja za EVROPU a NE za nasa liga. Hocu da vidim jaka Zvezda u EVROPU gde se tepamo sa svaki protivnik.
O

Ok

pre 3 meseca

Dobar si da se prvo tepas sa gramatikom. Batali Zvezdu.
D

Duduk

pre 3 meseca

@ok fala bogu da barem znam dovoljno da napisem Srpski pa da me ljudi razume. Ja bi tebe pitao kako bi tvoje padeza I madeze I gramatika I sta bilo, bili kad bi ziveo preko 55 god u kanadi.. engleski je moj prvi language and you can go f..k yourself
T

Tarantula

pre 3 meseca

Istrgnuto iz konteksta: “crveno-beli će morati što pre da angažuju dvojicu centralnih defanzivaca koji će praviti konkurenciju Spajiću i Đigi”! Ovo je katastrofa ako novinar Mocarta smatra da će Điđa biti standardan igrač! Ako bude tako onda je bolje da se Zvezda sama ugasi!
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Ako je Terzić mogao za Nedaje dati 4,5 milkiona evrića, onda ovaj Miladinović je druga galaksija za fudbalsku cepanicu Nedaje. Ako Nedaje vredi 4, 5 miliona, onda Miladinović vredi 50 miliona! Ovo je strašno kakvi teletabisi rade u srpskom fudbalu!
Y

Y777

pre 3 meseca

blagoo nama sa tobom ..Ok,neka ga kupi neki tim za 50 miliona im,pravo iz Chuke
G

Ggostt

pre 3 meseca

Sve ovo je za domaću ligu, takoreći za dalju prodaju ako eksplodiraju i nikakva pojačanja za evropu, ne igrajte se!
A

Astoria

pre 3 meseca

Prosto je neverovatno da se skoro svaki transfer nasih igraca u inostranstvo povezuje sa USA. To trziste nije bilo toliko razvijeno i atraktivno godinama unazad, ali sada ocigledno ulaze ozbiljne pare u njihove klubove, sto rezultira sve vecim brojem transfera u MSL Ligu. Formiraju klubove preko noci (primer San Diego) i sve veci broj ozbiljnih fudbalskih imena nastupa tamo. Nije mozda toliko pracena i atraktivna liga (cenim da je soccer neki 5. ili 6. sport po popularnosti u USA), ali moze fino da se zaradi i ostvari neki ozbiljniji transfer kasnije (nas golman Petrovic u Celsi). Mada, daleko si od evropskih takmicenja, nisi toliko na radaru skauta kao u Evropi, a i ne mogu se setiti nekog naseg fudbalera koji je napravio vrhunsku karijeru u USA. Joveljic stagnira, mozda cak i nazaduje u formi, mali Mijatovic ima svega 5 nastupa za NYC bez postignutog gola...
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

MLS je već 15-20 godina razvojna liga za premijerku/bundes. Po popularnosti je fudbal tu negde sa hokejom. A nebitno i da je iza bilijara i kuglanja. Ogromne su to pare, a i dobra odskočna daska. Brži je put to engleske preko amerike nego direktno iz srbije.
M

Maraviglio

pre 3 meseca

Miladinović je igrač za mnogo bolje i jače klubove od nabeđene Zvezde koja izgleda ima monopol na sve domaće prospekte. Neka ide negde preko da ne prođe kao Sremčević koji se pojavio triput u timu za polusezonu.
M

MileSvilar

pre 3 meseca

Neohodno je onemoguciti cigane da dovode najbolje domace igrace, maknuti ih skroz iz saveza i sudijske komisije, udaljiti ih iz glavnih medija i na kraju prekinuti im pipu na drzavnoj kasi. To je faza 1, faza 2 da udju u proces kompletne deciganizacije drustva
G

GOst89

pre 3 meseca

Terza ako nije mogao Birmancevic koji je ponikao u Partizanu a okoreli Zvezdas,Ne moze onda ni Stoji i Miladinovic koji su navijaci Partizana,jos je Miladinovic izjavio da bi voleo Duljaj da ga trenira,daleko kvalitetniji igraci mogu da se nadju poput Lijanka i Radonjica,a jos smo doveli Luku Ilica koji ce gine za dres,Miladinovic bi bio jedino pojacanje za ekipu poput Radnickog iz Kragujevca
Z

Zvazbuka

pre 3 meseca

Sto igrac Zvezde mora da navija za Zvezdu? Svi oni igraju fudbal zbog novca, ne zbog ljubavi. Pa sta ti mislis da svi igraci npr. Mladosti iz Lucana navijaju za Mladost Lucane?

VecaBg1971

pre 3 meseca

A nigde vesti da je Luka Ilic ponovo u Zvezdi na 4 godine...
M

Major

pre 3 meseca

Stojic, Ćirković i Aleksic su jedina tri igrača iz naše lige za koje bi Zvezda trebalo/mogla da ima interesovanje... Svi ostali ne mogu ni u rotaciju da udju, sem možda Serija iz Voše...
S

Steva ns

pre 3 meseca

Za miladinovića jedino dati dva miliona ako će neko na sledeće leto dati pet ta pozicija nam ne fali a i vraća se lučić a stojić to bez dileme dovesti ga pre eura posle može samo da mu raste cena
C

Comi81

pre 3 meseca

Nama prije svega trebaju bekovi! Melo iz Čukaričkog takođe dobar igrač.
C

Cuka bomba

pre 3 meseca

I Cukarickom je Hvang dobar igrac.
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Cokesinac@ kako se zoves? Nemanji sam se u prolazu par puta javio u Odiseju , jer je dobar drug ili rodjak Rakicu malom...
S

Soske72

pre 3 meseca

Igor Miladinović nije krilo već ofazivni vezni AM
B

Bu2

pre 3 meseca

Gluscevic nije za CZ,sin menadzera Gluscevica,on ga forsira na sve strane ali decko nema intelekt za veci nivo fudbala.Od svega sta je uradio kvalitetno je sto je pretrcao Kangu koji je najlosi bas u tom segmentu.
K

Kv14

pre 3 meseca

Nemoj lupati,nije sin menadzera,ako nesto ne znas nemoj da siris dezinformacije!
Z

Zavist i sujeta

pre 3 meseca

Nesreco...sveznalice, otac od Matije Gluscevica je vojni pilot i nema nikakve veze sa menadzerisanjem!
I

Iluzionista

pre 3 meseca

Ponuda od 8 miliona evra? :))) Nemojte da nas zasmejavate. Zvezdan Terzić da odgovori zašto nije doveo slobodnog igrača, Nemanju Maksimovića. Zašto potpisujemo Luku Ilića, koji nije mogao da se zadrži u NAC Bredi, Tventeu i Troa? Takvi igrači nam trebaju? Da prave razliku u superligi Srbije. Šta ćemo sa Evropom? Ko će da pravi razliku u Evropi? Treba li transferi da nam zavise od loših odnosa igrača sa svojim klubovima, kao što je bio slučaj sa Hvangom? Da li je to jedini mogući način da dovedemo dobrog igrača u klub? Zaboravite na domaća "pojačanja", već gurnite našu decu u prvi tim. Mogu valjda da igraju ovu smešnu ligu? Dovedite dobre strance, uz koje ta deca mogu da napreduju, pa da od njih sutra zaradimo desetine miliona.
G

Gost26

pre 3 meseca

Maksimovic - dobio platu 2M imas vest na mocartu ilic - slobodan igrac, nase dete ima kvalitet 8M - ne kazem da ce biti ali mogu da verujem da ce biti jer platili smo prosle godine pred kraj 5 hvanga i 4endiajea
M

Major

pre 3 meseca

Luka Ilic je dete kluba, odlican igrac, i to ce dokazati kao sto je u Tsc-u vec pokazao, i bio najzasluzniji za II mesto... Maksimovic sa druge strane verovatno polaze za "C" pa mu je to lakse u Atini . a da nebi opet kasnio na pripreme i sl. neka njega tamo ipak ....
1

1912

pre 3 meseca

Ako Ilić bude pružio igre kao u TSC-u biće ozbiljno pojačanje. Videćemo kako će se snaći u formaciji kod Milojevića.
N

NoName1

pre 3 meseca

Čoveče, Luka Ilić je igrao u tim klubovima kao pozajmljen igrač Mančester Sitija. Ugovor sa Sitijem je istekao, dolazi kao slobodan igrač.
d

d.g.

pre 3 meseca

Ove nazovi delije ni Birmančević nije osvestio. A može li da bude fudbaler profesionalac? Da nije Bukari ili Kanga sanjao Zvezdin dres? Manite se gluposti. Avramović je Zvezdaš i to mu ne smeta da gine u Partizanovom dresu.
A

Aцо

pre 3 meseca

Ристића обавезно довести, то не сме да се пропусти! Радоњић је бар подједнако добар као Букари, можда и мало бољи. Ако оде Хванг, довести Грујића.

Realno123

pre 3 meseca

Radonja je svemirski brod za Bukarija ima sut dribling plus navijac i nas covek, a druze ovo za Grujica ne da nije realno nego je ne ostvarivo s obzirom na njegov kvalitet i platu i ponude ako bude odlazio iz porta. Prije da mozemo Racica da vratimo
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Prva ponudu TSC odbio! Luka Ilić promocija u 14h!

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Ovaj Miladinovic je navijac Partizana, ide na kosarku, i Stojic je partizanovac koliko sam cuo od jednog fudbalera sto je igrao sa njim... Obojicu mogu da dovedu musavi jer imaju pare, ucenjuju, prete, u ovakav Partizan tesko da hoce neki malo bolji igrac iz nase lige...
?

??

pre 3 meseca

Bez zadnjeg veznog nemamo u evropi sta da trazimo
d

dkcz

pre 3 meseca

treba nam igrac kvaliteta prime Sanogo-a u Zvezdi
M

Marko1983

pre 3 meseca

Imamo zadnjeg veznog koji igra u reprezentaciji. Za boljeg od njega treba mnogo novca, i mislim da je nerealno i nepotrebbo trositi. Mozda samo pojacati konkurenciju.
R

Realno..

pre 3 meseca

Bolje Cirkovica da uzmemo boljeg igraca necemo naci u domacoj ligi ali Mrkela je slep
A

Absolut

pre 3 meseca

Moze, Cirkovic u Zvezdi, a Hvang u TSC...
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Terza reaguj,lijanko igrao lige petice,Nikolas Pepe od lete slobodan igrac iz Trabzona,Korejac na beka,Kiteishvili iz Sturma na leto slobodan igrac odlican igrac,Thierno Ballo iz Wolfsbergera odlican igrac igra ofanzivnog veznog i moze da igra levo krilo ponikao u Celziju,nema kvaliteta od domacih igraca,pravi primer su mladje selekcije i a reprezentacija
н

нс бој

pre 3 meseca

И где су сад Кабић,Митровић,Сремчевић и Николић,постали играчине.Таква каријера се нуди и Миладиновићу и Стојићу ако дођу,јер сигурно неће имати места поред скупих странаца,додуше биће места у Графичару,Офки.

Proficap

pre 3 meseca

Ma Stojic ce igrati, odlican je i bas ce se uklopiti u ovaj tim. Za Miladinovica nisam siguran.
M

Marko1983

pre 3 meseca

Sve su to dobri talenti, ali da bi bili uspesni igraci moraju imati psihu i mud.a pa da se izbore sa konkurencijom.
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Uz duzno postovanje prema momcima,al nemaju kvalitet za Zvezdu,Terzo dovedi Lijanka decko bi bio zver i jos ima iskustva iz Liga petice,a sto se tice krila ne znam koliko je realno al od leta Nikolas Pepe je slobodan igrac,jer mu istice ugovor sa Trabzonom,ako u Zvezdi prodise ozbiljan prihod moze da se napravi.Ako hoce Zvezda ozbiljne prihode mora da se rizikuje,
L

Luis anhel

pre 3 meseca

Ova dva fudbalera poseduju određeni kvalitet isključivo za nivo ove naše lige. Međutim kad god smo igrali protiv tsc-a Stojić sam ukrade 5 minuta tako što se valja i baca po terenu glumeći da je povređen. Tako ih valjda Lazetić uči da rade kad god imaju aktivan rezultat. Što se tiče Miladinovića pre neki dan je u jednoj emisiji,na pitanje novinarke, kod kod kog trenera bi voleo da treniraš,odgovorio Igor Duljaj. Meni to dovoljno govori za koga dečko navija
8

89

pre 3 meseca

Celu sezonu Stojic nije igrao protiv Zvezde, jedino ako pricas za prethodne to ne znam da li se valjao ali se bas isticao protiv Zvezde, ove sezone je silovao groblje to znam, nadam se da ce i sledece sezone!!!
l

lorenzo11

pre 3 meseca

pa pozvan je na EP, tako da ide i u Cz
d

drigi34

pre 3 meseca

Miladinovic ne znam koliko je za zvezdu, Srojic je partizanovac tako da teska prica. Moramo prvo da vidimo sta cemo sa bekovima i stoperima pa onda ostalo...
C

Chiske1

pre 3 meseca

Onaj tim koji uspe da ojaca bekovske pozicije sa kvalitetnim bekovima bice visoko kotiran sledece sezone. To je neko moje misljenje. Vosi su ove godine falili dobri bekovi kao lebac, jedno 15tak bodova je Vosa izgubila zbog rupcage na desnom beku, vecina golova je primljena sa te strane. Ako uspe da dovede bekove a zadrzi kostur tima bice vise nego opasan tim. 100% potvrdjeno da se vija Shion Homma, Ebenezer Annan. Nezvanicno Yamkam, Bamidele Karikari I Zubairu. Verovatno ima i jos nekih stranaca o kojima se cuti za sada.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Cirkovic pre Miladinovica, Stojic svakako. Pored njega potreban iskusan stoper, za utakmicama u ligama petice, Masovic bi bio dobro resenje. Tih spomenutih 8 miliona, bi bas voleo da damo za Veljka Birmancevica...
L

Laki92

pre 3 meseca

Hahahaha, pa Birmancevica nisu htele delije kada je mogao da dodjem praktično za džabe, a ti bi sad da se da 8 miliona za njega...
2

2305

pre 3 meseca

koji crni Miladinovic decko metar i poklopac od pavlake ko u pionirima da igra...daj Cvetkovica ako vec mora iz Cuke

…..

pre 3 meseca

Pa i Messi je nizak i Verati itd itd pa i Kanga ti je nizak pa igra aman za aman kakav si mozak ,nastavi sa gutanjem i cuti
2

2305

pre 3 meseca

sta ti poredis sine..bukvalno moras da budes mesi i sa takvom tehnikom i driblingom da nadomestis tu nevisinu
N

Ne bas zadovoljan

pre 3 meseca

Stojic je dobar igrac postao i za njega bih bio. Ali Miladinovic mi je potpuno nepotreban - ne pravi veliku razliku, ima dosta limita, a uz to imamo i Luku Ilica na njegovoj poziciji. Minute treba da dobija i Knezevic i Andrija Maksimovic.
V

Viki Miljković

pre 3 meseca

Ne verujem da će nijedan od dvojice izabrati Zvezdu ako budu imali drugih realnih opcija. Prvo, Zvezda neće da plati koliko klubovi traže, a drugo, primeri svih koje ste naveli (Mitrović, Sremčević, Kabić, Nikolić) pokazuju da Zvezda ne daje šansu koju će im neki drugi klubovi pružiti.
L

Lakota Stevo

pre 3 meseca

Mihajlović štoper Napretka! Dečko je neko 2006. ili čak '07. godište. Levi štoper i levi bek. Odavno boljeg klinca nisam gledao. Upariš sa našim(Zvezdinim) Milosavljevićem pa npr obojicu u OFKe ili Napredak na godinu dana na pozajmicu...Potpuno neverovatna dva klinca! Nemanja Stojić daa,svakako,kao i Miladinović. Ali i najbolje srbsko krilo Đorđe Ivanović. Igra u oba pravca. Potpuno je sazreo i izrastao u baš velikog majstora. Miloju je izgleda promako,a znam da obožava takve igrače koji imaju urođenu odgovornost u igri. U napadu je bomba,ali nazad isprati svakog ofanzivnog beka. Ok znam da su svi grobari,osim Mihajlovića ,ali oprostićemo im ružnu prošlost!
@

@Xao @Apajdin

pre 3 meseca

Xao, nije poenta u tome... Ja samo govorim o tvrdokornim stavovima navijača Zvezde koji se tamo sve pitaju. A zbog toga neki fudbaleri ranije nisu mogli da dođu u Zvezdu. Naravno da bih voleo takvog talenta da gledam u Zvezdi, samo je pitanje da li bi prošao kao Sremčević, na primer... Koji u Zvezdi ozbiljan fudbal zaigrati neće. Apajdin, pa sve si rekao za Birmančevića, sličan slučaj je i ovde sa ovom dvojicom momaka...
R

Realnoo

pre 3 meseca

Milojevic , marin mrkela uprava mora ozbiljno da se posvete odbrani , Ne izbalanziran nam je tim zato smo i ispali od Makabija, nismo imali ni zadnjeg veznog. Mora se dovesti stoperi i bekovi sa zadnjim veznim.
R

Realnoo

pre 3 meseca

Milojevic , marin mrkela uprava mora ozbiljno da se posvete odbrani , Ne izbalanziran nam je tim zato smo i ispali od Makabija, nismo imali ni zadnjeg veznog. Mora se dovesti stoperi i bekovi sa zadnjim veznim.
D

DDF

pre 3 meseca

Sastav je opet samo za"lokalno"prvenstvo,za"globalno"treba daleko vise od ovoga
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Ako gledas tako i Stojic je veliki Partizanovac...Provereno znam, momak dolazi preko leta u jedno mesto u podnoziju planine Cera izmedju Sapca i Loznice...Deda i baba su mu odande i znam da je veliki Partizanovac...To mi ne smeta iako sam ja veliki Zvezdas...Zbog takvih kojima navodno smetaju kojekakve gluposti izgubili smo velikog Zvezdasa Birmancevica ..Ajmo po Stojica koji je fantastican igrac, vredi svaki ulozen novac koji ce nadam se TSC iskoristiti i investirati opet u nekog odlicnog igraca i biti u vrhu Srpskog fudbala...
Z

Znam Stojica

pre 3 meseca

Onda nemas pojma. I on i brat su delije otkad znam za njih. Jedino je tacno da dolaze tu gde si naveo.
C

Cokesinac

pre 3 meseca

Brate lupetas gluposti. To mesto je selo Cokesina ja sam iz tog mesta i poznajem Necu igrali smo dosta puta i fudbal zajedno, za Partizan ga vezuje samo sto je prosao njihovu omladinsku skolu i nista vise inace je Zvezdas i cela porodica i skoro cela familija navija za Zvezdu ima naravno neko je i za Partizan ali vecina je za Zvezdu, to je i nebitno, ali morao sam da te demantujem jer siris gluposti… Inace mnogo fin i kulturan momak, sa svima stane poprica, casti pice itd…
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Rakicev odlican drug, javio sam se par puta decku usputno u Odiseju kad ponekad izadju na pice...Cuo sam da je navijac Partizana...
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Cokesinac@ kako se zoves? Nemanji sam se u prolazu par puta javio u Odiseju , jer je dobar drug ili rodjak Rakicu malom...
Z

Za Ginisa

pre 3 meseca

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige i jos na to cak 6 puta za redom gubi derbije od Zvezde...sta mislite koji je to klub,pogadjajte?
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Ako gledas tako i Stojic je veliki Partizanovac...Provereno znam, momak dolazi preko leta u jedno mesto u podnoziju planine Cera izmedju Sapca i Loznice...Deda i baba su mu odande i znam da je veliki Partizanovac...To mi ne smeta iako sam ja veliki Zvezdas...Zbog takvih kojima navodno smetaju kojekakve gluposti izgubili smo velikog Zvezdasa Birmancevica ..Ajmo po Stojica koji je fantastican igrac, vredi svaki ulozen novac koji ce nadam se TSC iskoristiti i investirati opet u nekog odlicnog igraca i biti u vrhu Srpskog fudbala...
E

Exe

pre 3 meseca

Da su pametni da uzmi Erakovica na barem pozajmicu od 6 meseci ali nisu pametni...
X

XZY

pre 3 meseca

Zasto bi Zenit slao na pozajmicu igraca kog je platio 7-8 miliona i pritom im je standardni igrac u prvih 11?
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Ako gledas tako i Stojic je veliki Partizanovac...Provereno znam, momak dolazi preko leta u jedno mesto u podnoziju planine Cera izmedju Sapca i Loznice...Deda i baba su mu odande i znam da je veliki Partizanovac...To mi ne smeta iako sam ja veliki Zvezdas...Zbog takvih kojima navodno smetaju kojekakve gluposti izgubili smo velikog Zvezdasa Birmancevica ..Ajmo po Stojica koji je fantastican igrac, vredi svaki ulozen novac koji ce nadam se TSC iskoristiti i investirati opet u nekog odlicnog igraca i biti u vrhu Srpskog fudbala...
B

Burek

pre 3 meseca

Nije loša ideja, svakako bolje nego da po ko zna koji put jurimo onog Drkušića ili da sa Kipra dovodimo onog stranca koji je tek u poslednje dve godine počeo sa ozbiljnijim fudbalom.
d

d.g.

pre 3 meseca

Šest meseci pre isteka ugovora dva miliona?! Da nije malo mnogo?

Enzo bg

pre 3 meseca

Godinu i 6 meseci
A

Asteriks 501

pre 3 meseca

Igor Miladinović nema "krvna zrnca" za stub srpstva. Navijač je Partizana, postoje slike u Partizanovom dresu sa košarkaških utakmica. Tako da, koliko znam, ne ispunjava stroge kriterijume ovekovečenog Srbina. A cifra od dva miliona, pa može da ode preko iz Čukaričkog za 4 ili 5 miliona bez problema...
X

Xao

pre 3 meseca

Taj tvoj grobar bi cupkao i poskakivao od sreće kada bi ga Zvezda zvala
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Ako gledas tako i Stojic je veliki Partizanovac...Provereno znam, momak dolazi preko leta u jedno mesto u podnoziju planine Cera izmedju Sapca i Loznice...Deda i baba su mu odande i znam da je veliki Partizanovac...To mi ne smeta iako sam ja veliki Zvezdas...Zbog takvih kojima navodno smetaju kojekakve gluposti izgubili smo velikog Zvezdasa Birmancevica ..Ajmo po Stojica koji je fantastican igrac, vredi svaki ulozen novac koji ce nadam se TSC iskoristiti i investirati opet u nekog odlicnog igraca i biti u vrhu Srpskog fudbala...
@

@Asteriks

pre 3 meseca

Nemanja Nikolić je navijao za Zvezdu pa mu je ovo već drugi mandat kod vas. Da ne zaboravimo ni Nemanju Stevanovića, oba Miletića, Ostojića...
F

Fadilj

pre 3 meseca

@Asteriks... Ma vazno je da je Samed Bazdar vas najbolji igrac i inace veliki Srbenda koji izjavi da bi voleo da bude kapiten albanije!
D

Dap

pre 3 meseca

Gluscevic mi se vise svidja. Ostavio Kangu u prasini kod onog prodora kod gola.
U

Unknown2024

pre 3 meseca

Gluščević ne zna da sabere 2+2, socijalna inteligencije na nivou amebe.Nisu za poređenje Gluščević i Miladinović...
@

@unknown2024

pre 3 meseca

A kakve veze ima socijalna inteligencija sa fudbalom? Bitno kolko će se dobro družiti sa saigračima u kafani posle utakmice ? Bitno da si ti hteo ispasti pametan

……….

pre 3 meseca

Ponos grada Krusevca je Igor Miladinovic !! Toliko ulaganja grada u Napredak,Trajal ,Jedinstvo i njihovu školu i onda Knez Lazar izbaci ovakvog igrača i zapusi svima usta je ne može se instant ništa uraditi !!!
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Da u nasem fudbalu ima mozga onda se ne bi dozvolilo da CZ preko DRZAVE pokupi sve najvece talente, a onda ih za 6 do 12 meseci proda.. Na taj nacin su nestali Lazetic, Mitrovic, Kabic, sada Sremcevic, sutra Miladinovic....., jer su propustili sansu da se normalno razvijaju u Srbiji.. Slicno tome, da u Partizanu ima gram mozga ne bi se dogodilo da dovedu Ovusua, a puste super talentovanog Aleksica, za koga mi je zao sto ga Stojkovic nije uvrstio u reprezentaciju, a bolji je od Nemanje Maksimovica, Gacinovica, a mozda i od tek oporavljenog Gudelja i Sase Lukica...
7

7god bez titule

pre 3 meseca

@Karlo.... Cak 7 punih godina bez ijedne titule i 20 bez ijedne odigrane LS...jel boli?
K

Kalkulator

pre 3 meseca

Ajmo malo računica.. Terza gurnuo Stojića na Evropsko da mu digne cenu pa da ga kupi po duplo-troduploj većoj? Ne zanosite se
T

Terza..

pre 3 meseca

....stavio🔒na jsd i zato puna podrska za njega!
N

Nikad

pre 3 meseca

Ako žele da batale fudbal onda će doći kod stručnjaka i da greju klupu Kangi i Spajicu velikim i neprikosnovenim igračima hahahahaha
S

Saturn

pre 3 meseca

Vec Vidjeno kod nas , dovede se jedno krilo koje nista spec , malo mu se nabije minuta i posle proda za duplo...
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Krenulo spinovanje! Malo populističkih transfera a la "traži narod na Mozzartu".
h

hjos

pre 3 meseca

stojic partizanovo dete i navijac partizana, ne treba nam!
e

exe

pre 3 meseca

Bio je u zvezdi dobra zamena za Milunovica.
E

E moj

pre 3 meseca

Druže, koliko je takvih igralo u suprotnim taborima i postali legende. Imaš ih koliko hoćeš.
F

Figaro

pre 3 meseca

Eto odgovara zašto je pozvan....
l

leci se

pre 3 meseca

Mukice grobarska bez zivota
M

M17

pre 3 meseca

Sad bar znamo kako je dospeo na konacni spisak.
M

MUFCC

pre 3 meseca

Ako dodju u zvezdu unistice sebi karijeru. Beligija, Holandija, Portugal, to su prave lige za ove igrace kao odskocna daska za lige petice.
n

nick kerr

pre 3 meseca

Сад ТСЦ може да чека европско па онда да га прода.
L

La Original

pre 3 meseca

Mislis da ce ga Pixi pustiti da igra? Pored svetskih stoperskih klasa Milenkovica i Veljkovica tj Pavlovica! Nema od toga nista, nazalost.
a

aloooo

pre 3 meseca

Krenucemo na pripreme sa Djigom kao jedinim stoperom? ima li mozga u upravi kluba? dovedite pravog stopera proverenog u evropi tj iskusnog i bekove
t

tragedija

pre 3 meseca

Krenucemo na pripreme sa Djigom kao jedinim stoperom? ima li mozga u upravi kluba? dovedite pravog stopera proverenog u evropi iskusnog
K

Koan

pre 3 meseca

Ozbiljnih transfera u svim klubovima će biti tek posle EP.