©Star Sport
©Star Sport

Zvezdin Kastiljo oduševio Ekvador, delio hranu onima kojima je najpotrebnija

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.24. | 17:21

Human gest nekadašnjeg veziste crveno-belih

Jedan od najomiljenijih, a može se reći i najkvalitetnijih stranih igrača u istoriji Crvene zvezde, Segundo Kastiljo, oduševio je javnost u Ekvadoru gestom koji bi mogle da isprate mnoge druge poznate ličnosti.

Kastiljo je svoj automobil napunio hranom, a onda krenuo na ulice Gvajakila, gde ju je delio onima kojima je najpotrebnija. Fenomenalan gest osvanuo je na društvenim mrežama i izazvao sjajnu reakciju među ljudima.

Izabrane vesti

"Uživajte. Neka vas Bog sve blagoslovi i neka vam pruži još više, čuvajte se", govorio je Kastiljo dok je delio osnovne namirnice onima kojima su najpotrebnije.

Nekadašnji stameni defanzivni vezista dres Crvene zvezde je nosio dve sezone i ostvario 48 nastupa, uz 15 postignutih golova. S Marakane se otisnuo u Premijer ligu, gde je nastupao za Everton i Vuleverhempton, a potom je igrao za Deportivo Kito, Pačuku, Pueblu, Al Hilal, Dorados, Barselonu iz Gvajakila i Gvajakil Siti. U pomenutoj Barseloni je 2022. godine započeo trenersku karijeru, a trenutno je pomoćnik u stručnom štabu Arijela Olana.

Kastiljo je ostavio veliki trag u državnom timu i zvanično je 10. igrač sa najviše nastupa u istorji Ekvadora - ukupno 88.



tagovi

Segundo Kastiljo

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara