Zvezdin Ćićmi ponovo na trenerskoj klupi

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.19. | 17:19

Nekada sjajni golgeter imaće težak zadatak u Loznici

Za pet godina provedenih na Marakani Dragan Mićić je postao ljubimac Zvezinih navijača. Svi se sećaju popularnog Ćićmija koji je bio crveno-bela verzija Ole Gunara Solskjera. Ulazeći sa klupi Mićić je znao da napravi prevagu, o tome govori i podatak da je kao večiti džoker za Zvezdu postigao 31 gol.

Posle igračke karijere uplovio je u trenerske vode. Kratko je vodio Zvijezdu iz Republike Srpske, bio je pomoćnik Perice Ognjenovića u kadetskoj selekciji Srbije. A sada se ponovo aktivirao kao samostalni trener.

Izabrane vesti

Dragan Mićić je promovisan u novog trenera matične Loznice. On će imati zadatak da obezbedi opstanak u Srpskoj ligi Zapad, pošto Loznica 20 kola ima 24 boda. Samo četiri više od timova koji su u zoni ispadanja.
Gledao sam nekoliko utakmica, ima tu dosta dobrih igrača koji, trenutno, ne pružaju koliko bi mogli. Pokušaću da razmrdam ekipu kako bismo se što pre pomakli ka gornjem delu tabele. Igrači bi trebalo da budu agresivniji, da pokažu više želje i borbenosti jer svi znaju da igraju fudbal, ali im je potreban pobednički duh. Nedostaje im motivacija, a ne bi trebalo da se zadovolje time što igraju za Loznicu, već da je dožive kao odskočnu dasku za kvalitetnije klubove. Igraćemo napadački fudbal“, poručio je Dragan Mićić.


tagovi

Dragan Mićić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara