Lazar Nikolić
Lazar Nikolić

Zvezdin bek u Vojvodini!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 16:35

Lazar Nikolić napustio Marakanu kao slobodan igrač

Nastavljen je promet na relaciji Vojvodina – Crvena zvezda, ali ovoga puta u smeru ka Novom Sadu.

Zvezdin bek Lazar Nikolić se seli u Vojvodinu sa kojom je potpisao ugovor na tri godine, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Šampion Srbije se u poslednje vreme pojačavao Vošinim mladim talentim poput Uroša Kabića i Lazara Jovanovića, dok su u obrnutom smeru išli igrači za koje nije bilo dovoljno prostora na Marakani poput Veljka Simića ili Andrije Radulovića. Slična je sada i situacija sa Nikolićem.

U Zvezdu je došao pre godinu i po dana kao slobodan igrač iz Javora da pojača konkurenciju ne desnom boku i upisao 26 mečeva u domaćim takmičenjima. Što na desnom, što na levom boku Zvezdine odbrane jer se pokazao kao univerzalno rešenje. Uglavnom ga je koristio Barak Bahar dok se kod Vladana Milojevića nije naigrao i upisao je samo tri utakmice. Bio je to jasan signal da Zvezdin strateg ne računa ozbiljno na njega i da je za Nikolića bolje da potraži drugu sredinu.

Vojvodina je u međuvremenu ostala bez desnog beka Milana Lazarevića koji se preselio u Partizan i bila joj je potrebna zamena. Usmerili su Novosađani pažnju ka Marakani i postigli dgovor da se Nikolić kao slobodan igrač preseli na Karađorđe.

Nikolić ima 24 godine, prošao je mlađe selekcije OFK Beograda i Partizana, proveo i određeni period u italijanskom SPAL-u pre nego što je igrama u dresu Javora skrenuo pažnju na sebe i realizovao transfer na Marakanu.


tagovi

Lazar Nikolić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara